Σάββατο 13 Απριλίου 2019

σειρηνες στη στερια imdb

τα νησιωτικα κρατη
σειρηνες στη στερια imdb

Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε μεταβεί στο νησί για να επισκεφθεί τους γονείς του. Το μεσημέρι της Κυριακής είπε στη μητέρα του πως θα πάει μία βόλτα με το ποδήλατο.


προσφορα πεντικιουρ αγια παρασκευη

σειρηνες στη στερια imdb

Μία γυναίκα τον είδε να αφήνει το ποδήλατό του και να ξεκινά πεζοπορία στο βουνό. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε κάποιος. Κάτοικος της περιοχής αποκάλυψε πως άκουσε κάποιον να φωνάζει σε βοήθεια, όμως δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.


Οι Αρχές, που ξεκίνησαν έρευνα για την εξαφάνιση του 21χρονου, κατάφεραν να εντοπίσουν στην περιοχή μόνο τα παπούτσια του νεαρού.


Η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το παιδί της να ενημερώσει τις Αρχές και εξιστορώντας την τελευταία τους συνομιλία είπε:



«Μου είπε ότι θα πάει μια βόλτα, αλλά δε θα αργήσει. Άφησε μάλιστα και το τηλέφωνό του στο σπίτι, κάτι που το συνηθίζει και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Κατά τις 15:00 – 16:00 αρχίσαμε να ανησυχούμε που δεν επέστρεφε και να πιστεύουμε ότι κάτι κακό του έχει συμβεί».



Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου είναι ακόμη σε εξέλιξη, όμως, δυστυχώς, παραμένουν άκαρπες.



σειρηνες στη στερια imdb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου