Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ντετεκτιβ μερντοχ (κλασικοι ντετεκτιβ) - β ́κυκλοσ

εσυ κι εγω ταινια
ντετεκτιβ μερντοχ (κλασικοι ντετεκτιβ) - β ́κυκλοσ

Ο κ. Αλεξιάδης σχολιάζει ακόμη πως οι πολίτες, εκτός από μνήμη, διαθέτουν πλέον και τη δυνατότητα σύγκρισης των όσων προσπαθεί και αγωνίζεται η κυβέρνηση και αυτών που εξαγγέλλει η ΝΔ.


Σχολιάζοντας το πρόγραμμα της ΝΔ για την ελληνική οικονομία, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αναφέρει πως «προσδιορίστηκαν (με όχι μεγάλη σαφήνεια) οι προτάσεις της στα θέματα φορολογίας», ενώ εκτιμά πως «θα ακολουθήσει σίγουρα κοστολογημένη απάντηση στις υπερβολές και τις ανακρίβειες των πυροτεχνημάτων».


Ο κ. Αλεξιάδης διερωτάται «γιατί δεν υπάρχει αναφορά σε έσοδα από φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο; Δεν προγραμματίζουν τέτοια έσοδα ή θα μας γυρίσουν πίσω στις εποχές με τα κουκουλώματα της λίστας Lagarde και των ευνοϊκών φορολογικών ρυθμίσεων για "ορισμένους";»


«Η μοναδική πρόταση για θέματα φοροδιαφυγής είναι το νομοσχέδιο για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι είναι έτοιμο και στο τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης!», αναφέρει ο κ. Αλεξιάδης και συνεχίζει: «Γιατί όμως η ΝΔ δεν αναφέρει τίποτα για την ανάγκη θέσπισης ειδικού επαγγελματικού λογαριασμού, ρυθμίσεων για την αποκάλυψη κεφαλαίων, ρυθμίσεων για χρέη προς το Δημόσιο κλπ, που ζητούν (δικαίως) επίμονα κοινωνικοί και επαγγελματικοί φορείς;»



ντετεκτιβ μερντοχ (κλασικοι ντετεκτιβ) - β ́κυκλοσ
ντετεκτιβ μερντοχ (κλασικοι ντετεκτιβ) - β ́κυκλοσ
η αντικοινωνικη επιδραση της τηλεορασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου