Κυριακή 21 Απριλίου 2019

βασιλης δημας στιχοι

δωρεαν θεατρικα σεναρια

Το 2016 ήταν μια χρονιά δύσκολη, καθώς πολλά γεγονότα «πάγωσαν» την ανθρωπότητα και μας «σημάδεψαν». Αγγίζουν τελικά τα γεγονότα που μας συγκλόνισαν τον αριθμό 48; Προσπαθήσαμε να τα αριθμήσουμε, μετά τις τόσες φορές που εντοπίσαμε τον αριθμό 48 γύρω μας.


τυπογραφειο ελληνικης δημοκρατιας

βασιλης δημας στιχοι

βασιλης δημας στιχοι

Οι 48 σημαντικότερες στιγμές του 2016


Ειδικότερα, σερφάροντας στο Διαδίκτυο, πέσαμε πάνω στον αριθμό 48. Όπως και να το κάνεις αυτός ο αριθμός έχει κάτι. Τουλάχιστον εμάς μας ιντρίγκαρε και επειδή είμαστε στην αρχή του χρόνου, σκεφτήκαμε: «Τι καλύτερο από το να κάνουμε μια αναδρομή στις 48 σημαντικότερες στιγμές του 2016;». Ας δούμε, λοιπόν, μερικές από τις ειδήσεις που «τάραξαν» τη διεθνή κοινή γνώμη.


Ας αρχίσουμε την καταμέτρηση για να φτάσουμε στο 48!


Οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ του Brexit: Στις 23 Ιουνίου του 2016 οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ταράζοντας τα θεμέλια της ΕΕ. Μαντέψτε τα ποσοστά... 52% υπέρ και 48% κατά του Brexit. Το 48 κάνει κι εδώ δεν εμφάνισή του και όχι, δεν είναι τυχαίο!


α


Η αποστολή Juno της NASA έφτασε στον Δία: Ένα από τα αισιόδοξα γεγονότα του 2016 ήταν ότι η αποστολή Juno της NASA έφτασε στον Δία για να τον μελετήσει! Πόσο καιρό θα μείνει εκεί; 48 μέρες; 48 μήνες; Ή μήπως 48 χρόνια; Το 48 είναι παντού!


β


«Έφυγε» ο Λέοναρντ Κοέν: Στις 7 Νοεμβρίου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο μεγάλος λογοτέχνης, συνθέτης και τραγουδιστής, Λέοναρντ Κοέν.


κοεν


Ο Ντόναλτ Τραμπ εκλέχθηκε πρόεδρος των ΗΠΑ: Τι και αν πολλές δημοσκοπήσεις «έδειχναν» τη Χίλαρι; Στις 9 Νοεμβρίου του 2016 ο Αμερικανός μεγιστάνας, Ντόναλντ Τραμπ, εκλέχθηκε νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και το εκλογικό αποτέλεσμα προκάλεσε σοκ σε πολλούς Αμερικάνους (και όχι μόνο).


τραμπ



βασιλης δημας στιχοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου