Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

mercedes e class b service schedule

Οι συζητήσεις του ειδικού ανακριτή με τον Λευκό Οίκο αποτελούν την τελευταία ένδειξη ότι στην έρευνα που διεξάγεται υπάρχει ενδιαφέρον για την αντίδραση του προέδρου Τραμπ, αναφορικά με την συνάντηση αυτή, που έγινε στον Πύργο Τραμπ τον Ιούνιο του 2016. Ο Μιούλερ ενδιαφέρεται να μάθει πως ακριβώς γράφτηκε η ανακοίνωση στο προεδρικό αεροσκάφος, εάν η πληροφόρηση που υπήρχε δεν ανακοινώθηκε από πρόθεση, αλλά και ποιος είχε ενεργό ρόλο στην συγγραφή της ανακοίνωσης, δήλωσαν δύο από τις πηγές.


καταστηματα vodafone κρητη

mercedes e class b service schedule

mercedes e class b service schedule

Οι ερωτήσεις του Μιούλερ επικεντρώνονται γύρω από το αν έγινε εσκεμμένη απόκρυψη πληροφοριών στο πλαίσιο προσπάθειας να παρεμποδιστεί έρευνα της δικαιοσύνης. Παράλληλα, οι ίδιες ερωτήσεις στοχεύουν στο να διαφωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συνάντηση στο προεδρικό αεροσκάφος για την λήψη αποφάσεων αναφορικά με τον χειρισμό του θέματος, αλλά και το πλαίσιο δράσης που επιλέχθηκε ν’ ακολουθηθεί.


Η ερευνητική ομάδα του Μιούλερ δεν έχει ακόμη υποβάλλει τις ερωτήσεις της στο προσωπικό του Λευκού Οίκου που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Στην παρούσα φάση ο ειδικός ανακριτής ενδιαφέρεται για έναν μικρό αριθμό στελεχών, ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός ν’ αυξηθεί αφήνουν να εννοηθεί οι πηγές.


Ο Μιούλερ δεν έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο Τραμπ προκειμένου να του απευθύνει σχετικές ερωτήσεις, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ κατέθεσε χθες, στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας.




I met with the Senate Judiciary Committee today. I am thankful for their professionalism and courtesy. pic.twitter.com/zIYkNOd4Zn

— Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) September 7, 2017


mercedes e class b service schedule
κατσαριδα στην κουζινα παιχνιδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου