Τρίτη 23 Απριλίου 2019

αθηνα ταξι κοστος

αορατο γαντι
αγγελος ξενοδοχειο μεσσηνια
αθηνα ταξι κοστος

«Εχθροί» των σωστικών συνεργείων είναι οι βροχοπτώσεις αλλά και η πτώση των επιπέδων του οξυγόνου μέσα στη σπηλιά.


αθηνα ταξι κοστος

αθηνα ταξι κοστος

Οι διασώστες άρχισαν την αποστολή στις 10 π. μ. τοπική ώρα (06:00 ώρα Ελλάδας) και θα χρειαστούν πολλές ώρες μέχρι να βγει από το σπήλαιο το πρώτο παιδί, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της αποστολής διάσωσης Ναρονγκσάκ Οσοτανακόρν, σημειώνοντας πως:


«Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα. Τα αγόρια είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις. Βρισκόμαστε στο ζενίθ της ετοιμότητάς μας» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως και οι 13 παγιδευμένοι είναι επίσης «πολύ έτοιμοι».


Η ταχύτερη ομάδα μπορεί να βγει από το σπήλαιο «στις 9 μ. μ.», πρόσθεσε διευκρινίζοντας πως έχουν σταλεί 13 ξένοι δύτες, 5 Ταϊλανδοί δύτες και 5 μέλη των ειδικών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού (SEALS).


Η επιχείρηση για τη διάσωση των 13 μπορεί να διαρκέσει 3 με 4 ημέρες «ανάλογα με τον καιρό», δήλωσε επίσης Tαϊλανδός στρατιωτικός διοικητής.


«Θα βγουν ένας-ένας, αυτό θα απαιτήσει δύο με τρεις ημέρες», διευκρίνισε με τη σειρά του ο Τσαλονγκτσάι Τσαϊγιακόρν, ένας από τους αξιωματούχους που συμμετέχουν στη ομάδα διαχείρισης της κρίσης.


Το πρώτο παιδί, σύμφωνα με εκτιμήσεις, αναμένεται να βγει περίπου στις 17:00 (ώρα Ελλάδας).


Ο Ναρονγκσάκ διευκρίνισε πάντως ότι «δεν υπάρχει χρονικό όριο» και ότι η επιχείρηση διάσωσης μπορεί να πάρει μέρες ή να και σταματήσει ανά πάσα στιγμή.


Ένας γιατρός από την Αυστραλία, ο οποίος συμμετέχει στη σημερινή αποστολή διάσωσης, εξέτασε το βράδυ του Σαββάτου τα παιδιά και έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει η επιχείρηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου