Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

χτενισματα στη θαλασσα

Οι γείτονες της Ίνα Ρότζερς και του Τζόναθαν Άλεν δεν γνώριζαν ότι οι οικογένεια είχε τόσα πολλά παιδιά, ούτε φυσικά για το τι συνέβαινε εντός του φαινομενικά φυσιολογικού σπιτιού τους.


χτενισματα στη θαλασσα

«Ο άντρας μου είναι εκπληκτικός άνθρωπος», ισχυρίζεται η Ρότζερς. «Εγώ είμαι υπέροχη μητέρα», δηλώνει η 30χρονη μητέρα των δέκα παιδιών, ηλικίας από 12 ετών έως 4 μηνών. Ο Άλεν, 29 ετών, είναι πατέρας οκτώ εκ των παιδιών της.


Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 12χρονος γιος της οικογένειας το έσκασε από το σπίτι. Όταν τον εντόπισαν οι Αρχές και τον οδήγησαν πίσω στην οικογένειά του ανακάλυψαν τη φριχτή υπόθεση.


Ούρα, ανθρώπινα περιττώματα και περιττώματα ζώων, σκουπίδια και σαπισμένο φαγητό κάλυπταν το πάτωμα, σύμφωνα με την αστυνομία. Φωτογραφίες από το σπίτι κολαστήριο δείχνουν διάφορα αντικείμενα να είναι πεταμένα σε κάθε γωνιά, ενώ το μπάνιο είναι εξ’ ολοκλήρου καλυμμένο από περιττώματα ζώων.



Fairfield mom accused of child endangerment calls accusations “ludicrous”. Ina Rogers faces 10 felony counts her husband is accused of torture. Couple has 10 kids pic.twitter.com/kpDhzwW3fU

— Jodi Hernandez (@JodiHernandezTV) 14 Μαΐου 2018


χτενισματα στη θαλασσα
χτενισματα στη θαλασσα
τι νομιζες lyrics antonis remos
tesla cars on sale

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου