Τρίτη 30 Απριλίου 2019

πατριωτικος νομος

πατριωτικος νομος

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους κατά την εορταστική περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.


λατρεμένοι μου γείτονες επεισόδιο 15

πατριωτικος νομος

Η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας, που αφαιρούνται ή κατατίθενται στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και 14 Αυγούστου 2017, για παραβάσεις που αφορούν σταθμεύσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.



πατριωτικος νομος
ισραήλ eurovision 2015

αρωνιαδικα κυθηρων

αρωνιαδικα κυθηρων

Αμείλικτη ήταν, σε «δεύτερο χρόνο», η Δικαιοσύνη, καθώς το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής καταδίκασε σε τέσσερις φορές ισόβια γνωστό Καβαλιώτη επιχειρηματία, κρίνοντάς τον ένοχο για τις 3 δολοφονίες το 2001 στη Θάσο: του Γιάννη Κουλούση, του Γιώργου Χαλκίδη και του Κυριάκου Αθανασά, καθώς και για «συνεργεία στη δολοφονία» του Γιώργου Σιδηρόπουλου στην Καβάλα το 2002.


αισθητικος θερμη θεσσαλονικη

αρωνιαδικα κυθηρων

αρωνιαδικα κυθηρων

Το Δικαστήριο, μετά από μια πολύωρη δίκη, έκρινε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, σύμφωνα με το kavalapost.gr.


Η απόφαση ελήφθη ερήμην του κατηγορούμενου, ο οποίος είναι ήδη φυγόδικος από άλλη καταδικαστική υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον του και αναζητείται εδώ και μήνες από τις Αρχές.



ιδεεσ για τακτοποιηση κοσμηματων

πτυχια χειριστων

ντολ ελλασ ε.π.ε
πτυχια χειριστων
πτυχια χειριστων

Η πρόσκληση θα αφορά αποκλειστικά ανέργους και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μόνο μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα εργαστούν σε κέντρα προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στις περιφέρειες της χώρας, με βάση τις ανάγκες, όπως εκείνες καταγράφηκαν από το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών/Μεταναστευτικής Πολιτικής.


πτυχια χειριστων

Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού προσωπικού φύλαξης, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.


Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, ο συνολικός προϋπολογισμός της Δράσης ανέρχεται στα 13,1 εκατ. ευρώ. Βάσει του σχεδιασμού από την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, ηλικίας έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).




χριστουγεννιατικα τραγουδια με υποτιτλους

ντοματα δεσποινα

προστιμο στην εφορια

Αυτό ισχύει μετά και την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αδήλωστη εργασία του υπουργείου Εργασίας, όπου και εμπεριέχεται η σχετική διάταξη.


ντοματα δεσποινα

ντοματα δεσποινα

ντοματα δεσποινα

Αναλυτικά, σύμφωνα με τις διευκρινίσεις της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου η ρύθμιση είναι γενική και δεν θεσπίζεται ένας κανόνας λόγω της πολύ μεγάλης περιπτωσιολογίας.


Η υπουργός έφερε ένα παράδειγμα: «μπορεί να υπάρχει μία δικαστική απόφαση που να δικαιώνει τον ασφαλισμένο αλλά ο νόμος να λέει κάτι άλλο, μπορεί να υπάρχουν δύο συγκρουόμενες δικαστικές αποφάσεις, μπορεί να μην υπάρχει δικαστική απόφαση αλλά να είναι προφανές ότι ο ασφαλισμένος δεν γνώριζε ότι πρέπει να πληρώσει και στο δεύτερο Ταμείο, ή , τέλος, μπορεί να μην υπάρχει δικαστική απόφαση αλλά να είναι προφανές ότι ο ασφαλισμένος είχε κλείσει τα βιβλία του και δεν θα έπρεπε να χρεώνεται με οφειλές.


Κάθε ασφαλισμένος που έχει χρέη «εύλογης αμφιβολίας» προς Ταμεία έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 θα δύναται να υποβάλει μία αίτηση στην οποία θα επεξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι δεν έχει καμία οφειλή λόγω διπλής ασφάλισης.


Επί του περιεχομένου της στη συνέχεια θα γνωμοδοτούν τα μέλη του Συμβουλίου Κοινωνικής Ασφάλισης. Τον τελικό λόγο θα έχει ο εκάστοτε υπουργός Εργασίας, ο οποίος θα εκδίδει υπουργική απόφαση στην οποία θα ομαδοποιεί τις περιπτώσεις όπου θα επέρχεται διαγραφή οφειλών «εύλογης αμφιβολίας».



σ αγαπω πολυ μακεδονας γλυκερια στιχοι

καβουρια καλλιεργεια

ψείρες ή ξηροδερμία
καβουρια καλλιεργεια

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, Ι. Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο νέων ανθρώπων.


δυναμικη μηχανικη αναλυση πολυμερων

Νεκρή είναι η 29χρονη οδηγός του αυτοκινήτου και ένας 29χρονος άντρας, ο οποίος επέβαινε στο όχημα.


Επίσης στο αυτοκίνητο επέβαιναν μια κοπέλα 23 ετών και ένας άνδρας 30 ετών.


Έχουν τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, στο οποίο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Α. Τ. Αιτωλικού.



καβουρια καλλιεργεια
καβουρια καλλιεργεια

βάνια χατζηγιάννη

Ο 31χρονος επιθετικός, που έχει περάσει από την Τσέλσι, τη Νιούκασλ και την Μπεσίκτας, αποφάσισε το καλοκαίρι του 2015 να πει ναι στην Κινεζική πρόκληση και εντάχθηκε στην Σανγκάη Σενχούα έχοντας εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει εφέτος 14 γκολ σε 18 παιχνίδια (πρώτος σκόρερ).


Όμως στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης-ντέρμπυ με την Σανγκάη Σανγκάνγκ, ο Ντεμπά Μπα στάθηκε εξαιρετικά άτυχος σε μια διεκδίκηση της μπάλας (που δεν προμήνυε κάτι) καθώς έσπασε το πόδι του με σοκαριστικό τρόπο. Η εικόνα, ιδιαίτερα σε αργή κίνηση, είναι τρομακτική.



Demba Ba se blesse gravement à la jambe pendant un match ! pic.twitter.com/5okNYheCsu

— LaMinuteFootball (@laminfootball) July 17, 2016


βάνια χατζηγιάννη
βάνια χατζηγιάννη
βάνια χατζηγιάννη
πολεοδομια δημου ρεθυμνου
ολυμπιακος ρεαλ στατιστικα

μπιφτεκια συνταγη στα καρβουνα

google maps b
μπιφτεκια συνταγη στα καρβουνα

Σε αυτή την ανακοίνωση προχώρησαν η Αττικό Μετρό και ο δήμος Κορυδαλλού. Πρόκειται για τους σταθμούς Αγίας Βαρβάρας, Πλατείας Ελευθερίας στον Κορυδαλλό καθώς και Αγίου Νικολάου στη Νίκαια της γραμμής 3 του μετρό.


μπιφτεκια συνταγη στα καρβουνα

μπιφτεκια συνταγη στα καρβουνα

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση και οι τρεις σταθμοί θα τεθούν σε λειτουργία στις 30 Ιουνίου 2019.


Η ημερομηνία παράδοσης των σταθμών, αλλά και άλλοι παράμετροι του έργου, αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης του Δημάρχου Κορυδαλλού, Σταύρου Κασιμάτη, με εκπροσώπους της Αττικό Μετρό.



επιτάχυνση μεταβολισμού

νομικη αθηνων κατατακτηριες φροντιστηρια

ποσο αλκοολικος εισαι quiz
νομικη αθηνων κατατακτηριες φροντιστηρια

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα capital.gr, αναφέρει: «Για να μπορέσω να τοποθετηθώ για το αν υπάρχει πραγματικά χαμένη ευκαιρία, θα πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι η επίσημη θέση της πλειοψηφίας. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει τίποτα. Όταν τοποθετηθεί επίσημα η κυβέρνηση, δια του πρωθυπουργού, εκφράζοντας και τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, θα μπορέσουμε και εμείς να τοποθετηθούμε επί της λεπτομέρειας της όποιας λύσης τελικά διαπραγματευτεί η κυβέρνηση».

Σε ερώτηση ότι θα είναι μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, ο κ. Μητσοτάκης απαντά: «Επιτρέψτε μου να μην εικάσω απολύτως τίποτα κ. Καψή [σ. σ. η συνέντευξη δόθηκε στον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή]. Επαναλαμβάνετε αυτό το οποίο αποτελεί την εθνική γραμμή της χώρας, όπως αυτή καθορίστηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή στο Βουκουρέστι. Κατά πόσο αυτή η γραμμή αποτελεί πλαίσιο και των δύο κυβερνητικών εταίρων απομένει να το δούμε».


βαλεριανα παρενεργειεσ

νομικη αθηνων κατατακτηριες φροντιστηρια

νομικη αθηνων κατατακτηριες φροντιστηρια

«Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι τελικά ο κ. Καμμένος θα κάνει ό, τι χρειαστεί προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας... Θα επιδείξει μία μεγάλη πολιτική ευλυγισία και σε αυτό το ζήτημα, όπως και σε πολλά άλλα» εκτιμά ο κ. Μητσοτάκης.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «όσο παράδοξο είναι ο κυβερνητικός εταίρος να διαφωνεί με την κυβερνητική γραμμή και να κατηγορεί την αντιπολίτευση για μειοδοσία, άλλο τόσο παράδοξο θα ήταν η ΝΔ να αρνηθεί την θέση την οποία έχει υιοθετήσει εδώ και 10 χρόνια», ο κ. Μητσοτάκης απαντά: «Δεν συνομιλώ με τον κ. Καμμένο. Περιμένω από τον κ. Τσίπρα, όπως σας είπα, να εκφράσει στο σύνολό της την κυβερνητική θέση, απηχώντας τις απόψεις και των δύο εταίρων. Και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε παραπάνω συνέχεια σε αυτή τη συζήτηση μέχρι να ενημερωθεί επίσημα τουλάχιστον η αξιωματική αντιπολίτευση για το πραγματικό διακύβευμα αυτών των διαπραγματεύσεων. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση, σε αντιδιαστολή με το τι συνέβαινε σε άλλες εποχές. Αναμένουμε, λοιπόν, από την κυβέρνηση την ενημέρωση, όποτε κρίνει αυτή ότι πρέπει να την παράσχει στα κόμματα της αντιπολίτευσης, και την τελική κυβερνητική γραμμή».

Στο ερώτημα για το αν θα συναινέσει η κυβέρνηση σε σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, ο πρόεδρος τη ΝΔ απαντά: «Κοιτάξτε, δεν απαντώ σε υποθετικά ερωτήματα. Σας είπα ποιο είναι το πλαίσιο το οποίο δεσμεύει, θεωρώ συνολικά, τη χώρα, αλλά προφανώς και την παράταξη η οποία το διαπραγματεύτηκε και είναι αυτό το οποίο αναφέρατε. Από εκεί και πέρα, ξέρετε πολύ καλά ότι σε όλες αυτές τις συμφωνίες ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει, λοιπόν, να δούμε όχι απλά το πλαίσιο, αλλά και την όποια συνολική συμφωνία καταφέρει η κυβέρνηση».


Για τα ταξίδια μαθητών στο εξωτερικό


Ο κ. Μητσοτάκης τοποθετήθηκε και για την απόφαση του υπουργού Παιδείας για την περικοπή των εκπαιδευτικών ταξιδιών των μαθητών στο εξωτερικό, με την λογική ότι πολλά παιδιά δεν αντέχουν το οικονομικό κόστος να ταξιδέψουν στο εξωτερικό κι ότι νιώθουν παραμελημένα από το σύστημα. «Ο στόχος μας θα έπρεπε να είναι να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες σε παιδιά να ταξιδεύουν στο εξωτερικό και όχι να κάνουν το ακριβώς ανάποδο. Και κυρίως να δίνουν ευκαιρίες σε παιδιά από φτωχότερες οικογένειες. Και πολλές φορές οι σχολικές εκδρομές είναι ένας τέτοιος τρόπος για να γνωρίσουν τα παιδιά αυτά τον κόσμο έξω από την Ελλάδα. Είναι μια επιστροφή στο παρελθόν και σε κλειστές λογικές, πασπαλισμένη με μια ταξική ρητορική, η οποία με βρίσκει ριζικά αντίθετο», απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.


Τέλος, σε παρατήρηση ότι «ο κύριος Ζουράρις σχολίασε ότι εκμεταλλεύονται αυτές τις εκδρομές για άλλους λόγους, για άλλου είδους δραστηριότητες», ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε:


«Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη χυδαιότητα του κυρίου Ζουράρι και πραγματικά μου κάνει εντύπωση πώς άνθρωποι οι οποίοι εκφέρουν έναν τέτοιο πολιτικό λόγο έχουν κυβερνητική θέση. Αυτό είναι κάτι που αφορά τον κύριο Τσίπρα και όχι εμένα».



κεντηματα σταμπωτα

16 ωρες νηστεια
κεντηματα σταμπωτα

«Παίρνει 10, γυρίζει πίσω 1. Και το γυρίζει ενώ θα έπρεπε να το είχε κάνει πολύ, νωρίτερα», είπε η κυρία Σπυράκη, σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό «ΣΚΑΪ».


κεντηματα σταμπωτα

«Θα έπρεπε να είχε κάνει πολύ νωρίτερα την επιστροφή των αναδρομικών, θα έπρεπε να είχε προχωρήσει πολύ νωρίτερα στην αποκατάσταση των ομάδων που πλήττονται από την κρίση, και κυρίως, θα έπρεπε να έχει ένα αναπτυξιακό σχέδιο που δεν έχει», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.


Σχετικά με τις προθέσεις της ΝΔ σχετικά με αυτά τα μέτρα αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, η κυρία Σπυράκη τόνισε ότι το σχέδιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει έμφαση στη μεσαία τάξη και σε αυτή την κατεύθυνση «εμείς θα κάνουμε γενναίες φορoελαφρύνσεις, διατηρώντας την δημοσιονομική ισορροπία, μειώνοντας δηλαδή έξοδα εκεί που δεν πρέπει να υπάρχουν».

«Προφανώς όχι προχωρώντας σε μπαράζ προσλήψεων αλλά επενδύοντας σε συνέργειες με τον ιδιωτικό τομέα που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Το σχέδιό μας το έχει αναλύσει ο κ. Μητσοτάκης. Και επειδή θέλω να πάω σε μια από τις παροχές του πρωθυπουργού που ήδη έχει ανακοινωθεί, την μείωση του ΕΝΦΙΑ με όριο τα 60.000 ευρώ, θέλω να σας πω ότι αυτό αφορά ελάχιστους ανθρώπους. Η δική μας πρόταση για μείωση του ΕΝΦΙΑ είναι 30% για όλους. Είναι 30% για την μεσαία τάξη, είναι 30% για εκείνους που κουράστηκαν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, ένα σπίτι για τα παιδιά τους δανειζόμενοι πολλές φορές για να το επιτύχουν αυτό», προσέθεσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Σχετικά με τις καταλήψεις για το «μακεδονικό» σε ορισμένα σχολεία και την άποψη που κυκλοφορεί ότι τα παιδιά υποκινούνται από τη Χρυσή Αυγή τόνισε: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε κάτι τέτοιο. Οι μαθητές λαμβάνουν ερεθίσματα και έχουν κάθε δυνατότητα να επιλέγουν πώς να αντιδράσουν. Όμως, εμείς επί της αρχής είμαστε εναντίον των καταλήψεων. Δεν θέλουμε κλειστά σχολεία και ανοιχτά φροντιστήρια. Και προφανώς αυτό δεν αλλάζει καθόλου το γεγονός ότι είμαστε απολύτως εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών».


Παράλληλα, επανέλαβε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών ούτε στην παρούσα Βουλή, ούτε στην επόμενη Βουλή.

Επίσης η ίδια αναφέρθηκε αναλυτικά στο σχέδιο που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ηλεκτροκίνηση.


«Επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Με φοροαπαλλαγές και μετά την απόκτηση. Όχι μόνο δηλαδή 4.000 επιδότηση για να το αγοράσει κανείς. Αλλά θα υπάρχει και φοροαπαλλαγή μετά την απόκτηση. Με κίνητρα ώστε να υπάρχουν υποδομές φόρτισης παντού. Γιατί, τι να το κάνεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο άμα σου μείνει στο δρόμο; Και τι κερδίζουμε; Κερδίζουμε ότι θα ζούμε σε πόλεις χωρίς καυσαέρια, κερδίζουμε ότι η εξοικονόμηση θα είναι πολύ μεγάλη στην καθημερινότητά μας διότι η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου κοστίζει περίπου το 1/4, ίσως και λιγότερο, από τα καύσιμα ενός πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου», εξήγησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ η οποία επίσης ανέφερε ότι για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν θα υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας και πιθανότατα θα έχουν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια.



κεντηματα σταμπωτα
the walking dead σειρες online

κωνσταντινος αργυρος το συμπερασμα download

τσιλλερ κτιρια
κωνσταντινος αργυρος το συμπερασμα download

Το περιστατικό συνέβη όταν φορτηγό εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε το αυτοκίνητο του Ιγκόρ Ντόντον, ενώ το όχημα συνοδείας που ακολουθούσε και κατέγραψε από την κάμερα το συμβάν, προσέκρουσε στο φορτηγό.


κωνσταντινος αργυρος το συμπερασμα download

Το ατύχημα συνέβη κοντά στην πόλη Στρασένι, ενώ ο Μολδαβός πρόεδρος τραυματίστηκε ελαφρά.


Δείτε το βίντεο:





κωνσταντινος αργυρος το συμπερασμα download
σχολη τουριστικων επαγγελματων ροδου

μετρο αεροδρομιο στασεις

μετρο αεροδρομιο στασεις

Συγκεκριμένα, στις 11:00 το πρωί θα σημάνει συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, που θα διαρκέσει 60 δευτερόλεπτα.


επιμορφωτικά προγράμματα χαν θεσσαλονίκης

on telecoms πτώχευση

Στις 11:05 θα υπάρξει σήμα λήξης του συναγερμού, για χρονική διάρκεια επίσης 60 δευτερολέπτων.


Η έναρξη του συναγερμού θα έχει αυξομειούμενη ένταση, ενώ η λήξη θα χαρακτηρίζεται από σταθερή ένταξη ήχου.


Η διακλαδική εθνική άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018» των Ενόπλων Δυνάμεων θα ολοκληρωθεί στις 12 Οκτωβρίου στο Έβρο, όπου και θα διεξαχθεί η τελική φάση της.


Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ετήσια στρατιωτική άσκηση, στην οποία συμμετέχουν και οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων και συντονίζεται από το ΓΕΕΘΑ.


Στη φετινή άσκηση έχουν κληθεί να συμμετέχουν και περίπου 5.000 έφεδροι με φύλλα ατομικής προσκλήσεως.


Η άσκηση διεξάγεται σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων).


Μεταξύ των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων περιλαμβάνεται και διάβαση ευκαιρίας ποταμού (Νέστου).


Σύμφωνα με πληροφορίες, την τελική φάση της άσκησης θα παρακολουθήσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.



μετρο αεροδρομιο στασεις
μετρο αεροδρομιο στασεις

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

αντιγόνη άλμπα παπακωνσταντίνου

γιαννοπουλοσ αγγελοπουλοσ βαρη

Η στάση εργασίας θα γίνει από τις 12:00 ως τις 17:00 και τα τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00.


τραυλος βασιλιας

Η στάση εργασίας κηρύχθηκε προκειμένου να μπορέσουν οι υπάλληλοι να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση των Εργαζόμενων στην οποία θα γίνει ένας οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 28 3 2018



αντιγόνη άλμπα παπακωνσταντίνου
αντιγόνη άλμπα παπακωνσταντίνου
αντιγόνη άλμπα παπακωνσταντίνου

μοδα παλτο 2017

σκοτωθηκε δημοσιογραφος
μοδα παλτο 2017

H αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε τιμή που θα έχει έκπτωση της τάξεως του 39% σε σχέση με την τιμή κλεισίματος της μετοχής την Παρασκευή (19,1 ευρώ).


μοδα παλτο 2017

Παράλληλα η τράπεζα θα προχωρήσει και σε πώληση στοιχείων ενεργητικού για να αντλήσει άλλα 2 δισ. ευρώ με στόχο ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας να υπερβεί το 13%.


Η Deutsche Bank ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει στην πώληση της Postbank λόγω μη ικανοποιητικού προσφερόμενου τιμήματος. Ένα σενάριο που εξετάζεται είναι να «ενοποιήσει» την Postbank με το retail κομμάτι της.



μοδα παλτο 2017
μπακου τοξοβολια

φιδι οχια φωτο

Τζόκερ κλήρωση [1925]: Ώρα για τα 2.500.000 ευρώ!

Τζόκερ: Τουλάχιστον 2.500.000 ευρώ θα μοιράσει στην αποψινή κλήρωση του τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ καθώς στην περασμένη κλήρωση της Πέμπτης (21/6) σημειώθηκε τζακ ποτ - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποψινή και τις επόμενες κληρώσεις


φιδι οχια φωτο

φιδι οχια φωτο

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της περασμένη κλήρωσης του Τζόκερ ήταν οι: 23, 29, 37, 43, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 19.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


opap

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε στην δεύτερη κατηγορία (5αρια) του Τζόκερ μία επιτυχία που κερδίζει το ποσό 198.034,70 ευρώ.

tzoker3tzoker3Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 17/06/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Διαβάστε επίσης:

Eurogroup: Η ώρα της κρίσης για την Ελλάδα

Καιρός τώρα: Δεν θα θυμίζει καλοκαίρι η Πέμπτη - Δείτε πού και πότε θα βρέξει (pics)




φιδι οχια φωτο
χαρτης κεντρου καβαλας
τοξικες εξετασεις αιματος

χτενισματα στη θαλασσα

Οι γείτονες της Ίνα Ρότζερς και του Τζόναθαν Άλεν δεν γνώριζαν ότι οι οικογένεια είχε τόσα πολλά παιδιά, ούτε φυσικά για το τι συνέβαινε εντός του φαινομενικά φυσιολογικού σπιτιού τους.


χτενισματα στη θαλασσα

«Ο άντρας μου είναι εκπληκτικός άνθρωπος», ισχυρίζεται η Ρότζερς. «Εγώ είμαι υπέροχη μητέρα», δηλώνει η 30χρονη μητέρα των δέκα παιδιών, ηλικίας από 12 ετών έως 4 μηνών. Ο Άλεν, 29 ετών, είναι πατέρας οκτώ εκ των παιδιών της.


Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 12χρονος γιος της οικογένειας το έσκασε από το σπίτι. Όταν τον εντόπισαν οι Αρχές και τον οδήγησαν πίσω στην οικογένειά του ανακάλυψαν τη φριχτή υπόθεση.


Ούρα, ανθρώπινα περιττώματα και περιττώματα ζώων, σκουπίδια και σαπισμένο φαγητό κάλυπταν το πάτωμα, σύμφωνα με την αστυνομία. Φωτογραφίες από το σπίτι κολαστήριο δείχνουν διάφορα αντικείμενα να είναι πεταμένα σε κάθε γωνιά, ενώ το μπάνιο είναι εξ’ ολοκλήρου καλυμμένο από περιττώματα ζώων.



Fairfield mom accused of child endangerment calls accusations “ludicrous”. Ina Rogers faces 10 felony counts her husband is accused of torture. Couple has 10 kids pic.twitter.com/kpDhzwW3fU

— Jodi Hernandez (@JodiHernandezTV) 14 Μαΐου 2018


χτενισματα στη θαλασσα
χτενισματα στη θαλασσα
τι νομιζες lyrics antonis remos
tesla cars on sale

συμεωνιδου δεσποινα

ταινια στο youtube

Οι άντρες ηλικίας 29, 31 και 32 ετών, συνελήφθησαν Γαστούνη και στο Τραγανό Ηλείας, ενώ η αστυνομία αναζητά ακόμη έναν 40χρονο, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.


συμεωνιδου δεσποινα

συμεωνιδου δεσποινα

Από τις μέχρι τώρα έρευνες των αστυνομικών έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις κλοπών, τις οποίες οι δράστες είχαν διαπράξει τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, στην Αμαλιάδα, στα Σαβάλια, στον Αμπελόκαμπο, στο Τραγανό, στη Δάφνη, στον Άγιο Ηλία, στον Κόροιβο, στην Γαστούνη και στα Βραχνέικα Πατρών.


Σύμφωνα με την αστυνομία, από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι σε βάρος του 29χρονου και του 32χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Αμαλιάδας για κλοπές. Ακόμη, σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν στον ανακριτή.



συμεωνιδου δεσποινα
διακινηση ιατροτεχνολογικων προιοντων

φιλτρο αερα opel corsa d

ρολοι γυναικειο μαρκες
μαρουσι τενις κλαμπ
φιλτρο αερα opel corsa d
φιλτρο αερα opel corsa d

Σε λαϊκό προσκύνημα είχε τεθεί η σορός του Ευγένιου Γκέραρντ από την Τετάρτη (03/01) με πλήθος κόσμου να περνά από την οικία του στην Ελιά Ηρακλείου για να αποτίσει φόρο τιμής στη μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού ποδόσφαιρου και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.


φιλτρο αερα opel corsa d

Ο Ολλανδός που μετατράπηκε σε… Κρητικό, θα αναπαύεται πλέον στο κοιμητήριο της Ελιάς Ηρακλείου Κρήτης, εκεί όπου οδηγήθηκε μετά την εξόδιο ακολουθία που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (04/01) και στην οποία έδωσαν το «παρών» σχεδόν όλοι όσοι συνάντησε στην καριέρα του στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ ο σπουδαίος αυτός προπονητής και άνθρωπος.



ομιλος σαραντη bazaar 2014

ομιλος σαραντη bazaar 2014

Ειδικότερα, η αστυνομία θα λάβει μέτρα που περιλαμβάνουν:


book of eli online subtitrat

θηλυκα ονοματα μικρων σκυλων

ομιλος σαραντη bazaar 2014

-Αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής.


-Ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.


-Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακών συμφορήσεων.


-Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.


-Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κλπ).


-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα Τροχαίας, σε περιοχές που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.


-Παρουσία τροχονόμων στους σταθμούς διοδίων της χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.


-Ενημέρωση των πολιτών σε περιπτώσεις κυκλοφοριακών ή άλλων προβλημάτων.


-Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους, ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.



Φρόντισε όταν οδηγείς να έχεις τα μάτια σου στο δρόμο...
Κάποιοι σε περιμένουν να γυρίσεις... #ΚαλόΤριήμερο #Πρωτομαγιά#hellenicpolice pic.twitter.com/OaHgy0WerW

— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) 29 Απριλίου 2017


ομιλος σαραντη bazaar 2014

ζωή κωνσταντοπούλου θρησκεια

ποσοστα βαθμολογιων πανελληνιων 2017
ζωή κωνσταντοπούλου θρησκεια
ζωή κωνσταντοπούλου θρησκεια

«Λίγες μόλις ώρες μετά την ψήφιση του επίμαχου άρθρου, 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλειοψηφία τους της ομάδας των «53+», ζητούν με επιστολή τους στον Πρόεδρο της Βουλής, την παραπομπή του βουλευτή των ΑΝΕΛ στην Επιτροπή Δεοντολογίας.


νιωθω να χανω τον εαυτο μου

ζωή κωνσταντοπούλου θρησκεια

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δέχθηκαν κριτική στα πηγαδάκια της Βουλής ότι έδειξαν αργά ανακλαστικά, χαρακτηρίζουν απαράδεκτες, άκρως προσβλητικές και ομοφοβικές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ. Όπως επισημαίνουν στην επιστολή τους προς το Νίκο Βούτση, οι δηλώσεις αυτές «παραπέμπουν ξεκάθαρα σε ρητορική μίσους».


Υπενθυμίζεται οτι τις δηλώσεις Κατσίκη καταδίκασε ο Πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξή του. Τις χαρακτήρισε ανεκδιήγητες και σημείωσε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο του συμβιβασμού που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.


Την επιστολή υπογράφουν - μεταξύ άλλων - η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Θοδωρής Δρίτσας, η Αννέτα Καββαδία, ο Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Παρασκευόπουλος.



χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι

Συγκεκριμένα, πάνω από 300 άτομα βρίσκονται συγκεντρωμένα στα Προπύλαια φωνάζοντας συνθήματα κατά των νέων «βαρβάρων μέτρων» - όπως υποστηρίζουν - που προωθεί η κυβέρνηση κάνοντας λόγο για ενώ νέο 4ο μνημόνιο το πιο θα σπρώξει πιο βαθιά στη φτώχεια τους Έλληνες.


myfilm τερατοκουτάκια

χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι

χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι

χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι

nikol2


nikol3


nikol3 copy


nikol4


nikol5


nikol6




εγκατασταση κλιματιστικου ιωαννινα

η αποφαση της δικης της χουντας

η αποφαση της δικης της χουντας
η αποφαση της δικης της χουντας
η αποφαση της δικης της χουντας

Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Παράλληλα θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια.


πουλακι τσιου ραδιο αρβυλα

αποσταση παρος-αντιπαρος

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ


Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς Κέλσιου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές και το βράδυ λίγα χιονιά στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 10 βαθμούς Κέλσιου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.


Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και σταδιακά στα ανατολικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 11 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στο Ιόνιο από το απόγευμα βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιονιά στα ορεινά.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυριακή 28 Απριλίου 2019

εφημερευοντα φαρμακεια ζηπαρι κως

εφημερευοντα φαρμακεια ζηπαρι κως

Ο εν λόγω σκληρός δίσκος δεν είχε συντηρηθεί ποτέ, ενώ δεν υπήρχε ούτε αντίγραφο των αρχείων. Επίσης, η προσπάθεια ανάκτησης των emails εγκαταλείφθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών, λόγω του υψηλού κόστους.


μινι γκαν

ραδιο ι μ πειραιωσ

εφημερευοντα φαρμακεια ζηπαρι κως

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, εκτός των απορρήτων εγγράφων-emails, χάθηκε όλη η ηλεκτρονική αλληλογραφία. Με κονδύλι 15.000 ευρώ θα είχε αποφευχθεί η βλάβη, καθώς θα είχε πραγματοποιηθεί η αναγκαία συντήρηση, ενώ δύο ημέρες μετά τη βλάβη στον σκληρό δίσκο, το ΥΠΕΞ ενέκρινε κονδύλι 150.000 ευρώ και αγόρασε καινούριο εξοπλισμό.




εφημερευοντα φαρμακεια ζηπαρι κως

γ εθνικη αποτελεσματα 5ος ομιλος

φαρμακευτικες κρεμες bb
γ εθνικη αποτελεσματα 5ος ομιλος

Ήδη η εφαρμογή του Taxisnet για την υποβολή αιτήσεων σχετικά με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης είναι ανοιχτή από την προηγούμενη Παρασκευή (29/12/2017).


γ εθνικη αποτελεσματα 5ος ομιλος

γ εθνικη αποτελεσματα 5ος ομιλος

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 31/05/2018.


Πώς να συμπληρώσετε την αίτηση – Αναλυτικός οδηγός


Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και τις «υπηρεσίες προς πολίτες» πατώντας την επιλογή «Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης» και κατόπιν την «Είσοδο στην εφαρμογή» που θα οδηγεί στην παρακάτω σελίδα:


epidoma petrelaiou 1
Με τη συμπλήρωση των προσωπικών κωδικών ανοίγει η παρακάτω σελίδα:


epidoma petrelaiou 2

1. Συμπληρώνω τον Αριθμό παροχής της Δ. Ε.Η.

2. Επιλέγω αν διαμένω σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία

3. Επιλέγω αν είμαι ιδιοκτήτης ή ένοικος οπότε συμπληρώνω τον Α. Φ.Μ. του ιδιοκτήτη

4. Συμπληρώνω τον IBAN λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθεί το επίδομα

5. Αποδέχομαι τους σχετικούς όρους

6. Επιλέγω υποβολή αίτησης


Χρήσιμες ερωτήσεις - απαντήσεις για να αποφύγετε τα λάθη


  • Με ποιους κωδικούς εισερχόμαστε στην Εφαρμογή Δικαιούχων του Επιδόματος πετρελαίου Θέρμανσης;

  • α. Οι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών συνδέονται χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet.


    β. Οι χρήστες που δε διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης TAXISnet, θα ταυτοποιούνται εναλλακτικά δίνοντας Α. Φ.Μ. και αριθμό ειδοποίησης κάποιου εκκαθαριστικού / πράξης προσδιορισμού φόρου Δήλωσης Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων των τελευταίων (5) πέντε ετών.


    Εάν δε θυμάστε τους κωδικούς πρόσβασης και τυχαίνει το όνομα χρήστη (username) να ταυτίζεται με τον Α. Φ.Μ. σας, τότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης. Για αυτό θα πρέπει να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω των σχετικών διαδικασιών.


  • Μέχρι πότε έχω προθεσμία υποβολής αίτησης στο Μητρώο Δικαιούχων Επιδόματος Πετρελαίου Θέρμανσης;

  • 31 Mαΐου 2018


  • O προμηθευτής πετρελαίου δεν μου έδωσε στοιχεία για να υποβάλω αίτηση χορήγησης επιδόματος. Πώς θα γίνει η διασταύρωση των στοιχείων;

  • Ο προμηθευτής πετρελαίου δεν δίνει στοιχεία για την υποβολή της αίτησής σας. Κάθε παραστατικό αγοράς πετρελαίου υποβάλλεται από τον προμηθευτή στην Α. Α.Δ. Ε


    Αυτά που πρέπει να προσέξετε είναι:



    • Η σωστή αναγραφή του Α. Φ.Μ. σας ή του Α. Φ.Μ. διαχειριστή-εκπροσώπου αν πρόκειται για πολυκατοικία ή του Α. Φ.Μ. της πολυκατοικίας εφόσον έχει δηλωθεί από το διαχειριστή. (βλ. ερώτηση 5)
      • Η σωστή αναγραφή του αριθμού παροχής της Δ. Ε.Η. ή του κοινόχρηστου αριθμού παροχής, αν πρόκειται για πολυκατοικία.


    ΠΡΟΣΟΧΗ! τα στοιχεία του Α. Φ.Μ. και του αριθμού παροχής της Δ. Ε.Η. πρέπει να είναι τα ίδια στο παραστατικό του προμηθευτή και στην αίτησή σας.



    πρωινο μου ρυζογαλο

    καραγιαννη φραντζεσκα

    κρητικοι ιδιωματισμοι λεξικο
    καραγιαννη φραντζεσκα
    καραγιαννη φραντζεσκα

    Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου στους 1.000 τυχερούς θα διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων.


    παλια κινουμενα σχεδια στα ελληνικα

    Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.


    Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.


    Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού. Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.


    Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ. ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ. ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.


    Αν πάλι, για οποιοδήποτε λόγο ένα χρηματικό έπαθλο δεν αποδοθεί σε κανέναν από τους δικαιούχους συμπεριλαμβανομένων και των αναπληρωματικών, το μη καταβαλλόμενο ποσό παραμένει ως αδιάθετο στο λογαριασμό του Δημοσίου 200 «Ελληνικό Δημόσιο - Συγκέντρωση Εισπράξεων - Πληρωμών».



    καραγιαννη φραντζεσκα

    ρεβυθια ποσες θερμιδες

    ζωδια και βιβλια
    λεκανη ideal standard juno
    ρεβυθια ποσες θερμιδες
    ρεβυθια ποσες θερμιδες
    Νέα περίπτωση μαστροπείας στο Βόλο

    Νέα υπόθεση μαστροπείας με αλλοδαπές στο Βόλο, τις οποίες κύκλωμα εγκαθιστά σε ξενοδοχεία με σκοπό να συνευρίσκονται ερωτικά με πελάτες έναντι αμοιβής, μέσω ραντεβού που κλείνονται από σελίδα αγγελιών.


    Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον αγνώστου, ο οποίος έκλεισε ραντεβού σε αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη, ώστε να συνευρεθεί ερωτικά έναντι αμοιβής των 100 ευρώ, σε ξενοδοχείο του Βόλου με 36χρονη από τη Γεωργία.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο αστυνομικός - «πελάτης» εμφανίστηκε στο ραντεβού, πλήρωσε την 36χρονη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και όταν εκείνη τα πήρε, έγινε προσαγωγή της στην Ασφάλεια.

    Η 36χρονη Γεωργιανή δεν συνελήφθη, διότι η κατηγορία περί εκδιδομένων γυναικών είναι πταίσμα.

    Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας μέσω της οποίας κλείνονται τα ερωτικά ραντεβού.



    ρεβυθια ποσες θερμιδες

    δε χανγκερ γκειμς

    δε χανγκερ γκειμς

    Το έγγραφο υπογράφεται από την νευρολόγο του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης και στο οποίο αναφέρεται πως ο Ισπανός τεχνικός έλαβε φαρμακευτική αγωγή λόγω αυχεναλγίας και «δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα, πλην ευθειασμού αυχενικής μοίρας ΣΣ».


    βασιλισσα ολγα αντιτορπιλικο

    Αναλυτικά, το σημείωμα από το Διαβαλκανικό:


    ΙΣΤΟΡΙΚΟ – ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ


    Ο ασθενής προσήλθε, αναφέροντας κάκωση κεφαλής από ξένο σώμα και πτώση εξ ιδίου ύψους. Έφερε οίδημα, εκχύμωση και μικρό θλαστικό τραύμα, στο βλεννογόνο του άνω χείλους αριστερά, συνοδευόμενο από αίσθημα ζάλης και αυχεναλγία. Νευρολογική εκτίμηση: επίπεδο συνείδησης επικοινωνίας καλό, με προσανατολισμό στο χώρο, χρόνο, πρόσωπα. Αυχένας ελεύθερος στις κινήσεις, κρανιακά νεύρα κ. φ. Τενόντιες αντανακλάσεις συμμετρικές. Πέλματα καμπτικά, αισθητικότητα κ. φ. Παρεγγεφαλιδικές δοκιμασίες κ. φ. Στάση, βάδιση χωρίς διαταραχές.


    ΠΟΡΕΙΑ ΝΟΣΟΥ


    Παρέμεινε και έλαβε φαρμακευτική αγωγή λόγω της αυχεναλγίας, αιμοδυναμικά και κλινικά σταθερός. Διενεργήθηκαν αξονικές τομογραφίες εγκεφαλικού και σπλαχνικού κρανίου, και ΑΜΣΣ, δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα, πλην ευθειασμού αυχενικής μοίρας ΣΣ.


    ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΞΟΔΟΥ


    Ζάλη μετά ΚΕΚ και πτώση εξ ιδίου ύψους.
    Εξέρχεται οικεία βουλήσει παρά τις συστάσεις για 24ωρη παρακολούθηση ενδονοσοκομειακά.


    ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ


    Συντηρητική: συστηματική μυοχαλαρωτική και παυσίπονη φαρμακευτική αγωγή.
    Τοποθέτηση αυχενικού κηδεμόνα.


    ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ


    Συστήθηκε παυσίπονη αγωγή επί πόνου και παραμονή αυχενικού κηδεμόνα για επταήμερο. Επί επιμονής συμπτωμάτων επανεκτίμηση.


    ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΞΟΔΟΥ


    Norgesic επί πόνου.



    δε χανγκερ γκειμς
    δε χανγκερ γκειμς
    ουσιαστικα σε ο

    αστυνομια μπενιτσες κερκυρα

    αστυνομια μπενιτσες κερκυρα

    Μαίνεται ως αυτή την ώρα η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπαασε στις 16:40 κοντά στη Φρίξα του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, στην Ηλεία.


    υγρό στο αυτί ενήλικες

    αστυνομια μπενιτσες κερκυρα

    αστυνομια μπενιτσες κερκυρα

    Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών. Μάλιστα, ζητήθηκε να ληφθούν μέτρα και στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας καθώς οι άνεμοι πνέουν προς αυτή την κατεύθυνση και είναι πιθανό να μεταφερθούν στοιχεία της φωτιάς που μπορεί να προκαλέσουν νέες εστίες, σύμφωνα με το ilialive.gr.


    Για την κατάσβεση επιχειρούν μέχρι και αυτή την ώρα 20 οχήματα με 40 πυροσβέστες καθώς και μία ομάδα πεζοπόρων. Η φωτιά καίει σε τέσσερα μέτωπα, με το τελευταίο να καίει στην περιοχή της Σκιλλουντίας.



    Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στη δασική πυρκαγιά στην περιοχή Φρίξα Ηλείας και συνολικά επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 15 Απριλίου 2018


    ονειρο κομμενα ποδια

    Σάββατο 27 Απριλίου 2019

    πραγα ταξιδιωτικος οδηγος

    οι βασεις των σχολων 2015

    To όνειρο του αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, Νότη Καμπέρου ή "τρελο-Καμπέρου", όπως τον αποκαλούσαν αργότερα, που μοιράστηκαν αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες και απλοί Πειραιώτες: η οικογένεια των Ανδριανόπουλων (τα 5 αδέλφια, μέλη και της 11άδας), που έχει στην ιδιοκτησία της ένα εμπορικό οίκο, ο βιομήχανος Μιχαήλ Μανούσκος, ο διευθυντής του Ταχυδρομείου Σταύρος Μαραγκουδάκης, ο έμπορος Νίκος Ανδρόνικος, ο αξιωματικός του Στρατού Δημήτριος Σκλιάς, ο δικηγόρος Νικόλαος Ζαχαρίας, ο συμβολαιογράφος Αθανάσιος Μέρμηγκας, ο χρηματομεσίτης Ιωάννης Κεκκές.


    η τελική αποπληρωμή

    πραγα ταξιδιωτικος οδηγος

    2850190
    (Η οικογένεια των Ανδριανόπουλων - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ACTION IMAGES)


    (Δείτε τις στιγμές Μαρτίου και την ίδρυση του Ολυμπιακού, όπως τις έχει επιλέξει η ΠΑΕ)





    πραγα ταξιδιωτικος οδηγος
    πραγα ταξιδιωτικος οδηγος

    καθαρά δευτέρα νηστεία

    καθαρά δευτέρα νηστεία
    καθαρά δευτέρα νηστεία
    καθαρά δευτέρα νηστεία

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής παρείχε για άλλη μια φορά πλήρη κάλυψη στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως λειτούργησε «για να αποκαλυφθεί η αλήθεια». Χαρακτήρισε «πρωτάκουστο» να κατηγορείται για αυτή του την ενέργεια και δήλωσε «άναυδος» από τις εμμονές και τον «υπερβολικό» αντιπολιτευτικό ζήλο απέναντι στον κ. Καμμένο που δίνει την εντύπωση ότι «τα κόμματα δίνουν πατήματα σε επιχειρηματίες που αισθάνονται ότι βάλλονται».


    ελύτης εν λευκώ pdf

    Απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ότι τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται ως «συνήγορος» του Πάνου Καμμένου, ο Σταύρος Κοντονής επέμεινε πως «ακόμη κι αν ενήργησε παρατύπως, η προτροπή να μάθουμε την αλήθεια, δεν μπορεί να είναι a priori αρνητική». Σημείωσε πάντως, πως βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για το αν υπήρξε παραβίαση του κανονισμού της φυλακής.


    Η παρέμβαση Κοντονή και οι αιχμές προς την αντιπολίτευση για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα, προκάλεσε την παρέμβαση του αντιπροέδρου Νικήτα Κακλαμάνη:



    Επειδή αφέθησαν υπαινιγμοί, πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει πολιτική δύναμη που να μην θέλει να χυθεί άπλετο φως σε μια υπόθεση με ναρκωτικά και δεν θυμάμαι ούτε μια φορά από το 1989, οποιοσδήποτε υπουργός να επικοινωνεί με ισοβίτη ναρκέμπορο.



    Η αναφορά του δε, όπως και του Άδωνι Γεωργιάδη ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης επιβεβαίωσε με τα λεγόμενα του τις επαφές Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, ενόχλησε τον Σταύρο Κοντονή.




    σπιτι για αδεσποτα σκυλια

    διαγνωστικα κεντρα υμηττος

    διαγνωστικα κεντρα υμηττος

    Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελευθερία» Λάρισας, υπογραμμίζει ότι η αξιολόγηση «έκλεισε με 16 μήνες καθυστέρηση προκαλώντας μεγάλη ζημιά στην πραγματική οικονομία» ενώ ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε να φέρει συμφωνία για το χρέος και να ενταχθεί η χώρα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και απέτυχε και στα δύο. «Είπε ότι θα μειώσει τα πλεονάσματα για τα επόμενα χρόνια», επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης, «και δέσμευσε τη χώρα σε υψηλά πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και 2% μέχρι το 2060. Ο κ. Τσίπρας κάθε τρεις και λίγο αλλάζει γνώμη. Αλλά πλέον δεν τον πιστεύει κανείς. Διχάζει την κοινωνία και αναλώνεται σε ανούσιους τακτικισμούς».


    συνώνυμο του επιλογη

    διαγνωστικα κεντρα υμηττος

    «Η Κυβέρνηση», συνεχίζει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «υπόσχεται επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά υλοποιεί την επιστροφή στο παρελθόν. Χάθηκαν τρία χρόνια. Αντί να μας βγάλει από τα Μνημόνια υπέγραψε δύο νέα. Στο Δημόσιο τομέα αναβιώνουν οι χειρότερες πρακτικές του παρελθόντος. Παράνομοι διορισμοί από το παράθυρο και συμβασιούχοι που σταδιακά γίνονται όμηροι της ίδιας της Κυβέρνησης. Κομματισμός και αναξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα. Και το χειρότερο όλων είναι αυτό που συμβαίνει στην Παιδεία, όπου φέρνουν έναν νόμο που επιστρέφει τα πανεπιστήμια στην 10ετία του ‘80. Που πλήττει το αυτοδιοίκητο των Ιδρυμάτων, ενισχύει τη γραφειοκρατία και τον κομματισμό, επαναφέρει το άσυλο ανομίας, υποβαθμίζει τα μεταπτυχιακά. Αντί να κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει πίσω, κολλημένη σε ιδεοληψίες που η ίδια η πραγματικότητα έχει ξεπεράσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δυνάμωσε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα. Είναι προϊόν της κρίσης και δεν μπορεί να μας βγάλει από αυτήν».


    «Είμαστε ρεαλιστές. Είμαστε με την κοινωνία που θέλει δουλειές, θέλει λιγότερο και καλύτερο κράτος, ελεύθερη οικονομία, αλληλεγγύη στην πράξη σε όσους έχουν ανάγκη, ασφάλεια και όχι ανομία και εγκληματικότητα, ποιοτικά σχολεία και πανεπιστήμια και όχι χώρους άκρατης κομματικοποίησης και διάλυσης, σύγχρονο σύστημα υγείας και όχι υποβαθμισμένους πελατειακούς χώρους. Είμαστε με τους Έλληνες που θέλουν να πάνε μπροστά και ψηλά, όχι με αυτούς που οδηγούν την κοινωνία στη φτωχοποίηση», τονίζει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.


    Θέλω να ενώσω τους Έλληνες...


    Αναφερόμενος στο σκοπό της διήμερης περιοδείας του στη Θεσσαλία, το Σάββατο 24 Ιουνίου και την Κυριακή 25 Ιουνίου, ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζει: «Ήρθα για να ακούσω τους πολίτες και να δω από κοντά τα προβλήματά τους. Να συναντήσω αγρότες, κτηνοτρόφους, ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε μικρές παραγωγικές μονάδες, να συζητήσω με απλούς πολίτες. Και σε όλους αυτούς να στείλω το μήνυμα ότι υπάρχει άλλος δρόμος για να πάει η χώρα μπροστά. Η Ελλάδα έχει δυνατότητες, μπορεί να αλλάξει, μπορεί να δώσει ξανά δουλειές, καλύτερα εισοδήματα και ελπίδα στα παιδιά της. Αρκεί να υπάρξει το σχέδιο και η βούληση να γίνουν οι αλλαγές που χρειάζονται για να πάρει μπρος».


    «Αυτό τον εναλλακτικό δρόμο έρχομαι να παρουσιάσω», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης και συμπληρώνει:



    «Ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης με μικρότερους φόρους, μικρότερες δαπάνες, ενθάρρυνση επενδύσεων, αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στο κράτος και στην οικονομία που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Όλων των Ελλήνων και ειδικά των πιο αδύναμων που είναι τα μεγάλα θύματα της κρίσης των τελευταίων ετών. Είμαι εδώ για να ενώσω τους Έλληνες και δεν με ενδιαφέρει πού ανήκαν πολιτικά στο παρελθόν. Ενώνουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και πάμε μπροστά».




    διαγνωστικα κεντρα υμηττος
    επιχειρησεις στην θεσσαλονικη

    Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

    η ένατη ζωή του λουί ντρα

    νομοθεσια για εξαγωγη ελαιολαδου
    η ένατη ζωή του λουί ντρα
    η ένατη ζωή του λουί ντρα

    Η γερμανική αστυνομία απέκλεισε τη γύρω περιοχή ενώ ισχυρές δυνάμεις ερευνούν το κτίριο στη περιοχής Μίτε της γερμανικής πρωτεύουσας.


    Το σχολείο έχει ήδη εκκενωθεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθησαν ύποπτα άτομα να εισέρχονται σε αυτό.


    Επίσης έχει δοθεί εντολή στους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους.






    Die Schülerinnen und Schüler sowie Lehrerinnen und Lehrer der Grundschule in #Gesundbrunnen werden aus dem Gebäude geführt.
    ⚠️Bitte meiden Sie weiterhin den Bereich. pic.twitter.com/LQQjSPAJgf

    — Polizei Berlin (@polizeiberlin) June 5, 2018


    η ένατη ζωή του λουί ντρα
    καμπανας κομικς

    συγχαρητηρια επιστολη σε εκπομπη

    στεφανα απο δαντελα
    παρο δωματια
    συγχαρητηρια επιστολη σε εκπομπη
    συγχαρητηρια επιστολη σε εκπομπη

    Νωρίτερα, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής (μεταξύ άλλων) της SpaceX και της Tesla μέσω Tweet είχε προαναγγείλει την κατασκευή του μίνι υποβρυχίου που θα μπορούσε να διατεθεί για τις ανάγκες της επιχείρησης διάσωσης των 12 εγκλωβισμένων παιδιών και του προπονητή τους.


    συγχαρητηρια επιστολη σε εκπομπη







    Simulating maneuvering through a narrow passage pic.twitter.com/2z01Ut3vxJ

    — Elon Musk (@elonmusk) 9 Ιουλίου 2018

    χαμστερ κανει το πεθαμενο

    αγροτικο αυτοκινητο φορολογια

    Στις Βρυξέλλες δεν βλέπουν με καλό μάτι μια νέα ρύθμιση καθώς εκτιμούν ότι θα ανοίξει τρύπα στα έσοδα αφού πολλοί φορολογούμενοι περιμένοντας μια ευνοϊκότερη ρύθμιση οφειλών θα σταματήσουν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.


    τηλεφωνο γονδολα telco

    χαμστερ κανει το πεθαμενο

    Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τα «παζάρια» με τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών επιδιώκοντας να τους πείσει να δεχθούν μια νέα ρύθμιση την οποία θέλει να εντάξει στις παροχές που ανοίγουν τον δρόμο προς τις κάλπες.


    Σε συνέντευξή του στα Νέα ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος δηλώνει ότι έχει συσταθεί διυπουργική ομάδα εργασίας που επεξεργάζεται ρύθμιση οφειλών με απλοποιημένες διαδικασίες για όσους δεν μπορούν να ενταχθούν στον υπάρχοντα εξωδικαστικό μηχανισμό.


    Το σχέδιο που επεξεργάζονται τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας αφορά μια νέα έκτακτη ρύθμιση στην οποία θα μπορούν να ενταχθούν μισθωτοί, συνταξιούχοι και επαγγελματίες οι οποίοι αποκλείονται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα των 120 δόσεων του εξωδικαστικού, π. χ. όσοι έχουν κλείσει τα βιβλία τους. Η ρύθμιση κινείται στα πρότυπα του εξωδικαστικού.


    Ο αριθμός των δόσεων ανάλογα με το ύψος της οφειλής μπορεί να φθάνει τις 120, με ελάχιστη μηνιαία δόση τα 50 ευρώ. Θα προβλέπεται κούρεμα έως 85% στα πρόστιμα αλλά και κόφτης για όσους έχουν καταθέσεις και μεγάλη ακίνητη περιουσία, οι οποίοι θα εξαιρούνται από τη ρύθμιση.


    Σύμφωνα με το σχέδιο, απαραίτητη προϋπόθεση για ένταξη στη ρύθμιση θα είναι η εξόφληση ή η ρύθμιση των τρεχουσών υποχρεώσεων, δηλαδή του ΕΝΦΙΑ, του φόρου εισοδήματος, του ΦΠΑ, των ασφαλιστικών εισφορών.



    χαμστερ κανει το πεθαμενο
    χαμστερ κανει το πεθαμενο

    περιληψη μπρουσκο 3 κυκλος

    περιληψη μπρουσκο 3 κυκλος
    Δύσκολες ώρες για τον Νεκτάριο Σαντορινιό - Πέθανε ο πατέρας του

    Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Κωνσταντίνος Σαντορινιός, πατέρας του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριου Σαντορινιού.


    team of the year 2016

    περιληψη μπρουσκο 3 κυκλος

    περιληψη μπρουσκο 3 κυκλος

    H κηδεία του Κωνσταντίνου Σαντορινιού θα γίνει την Τρίτη.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Τη θλίψη του για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Σαντορινιού, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

    «Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μου προς την οικογένεια του Κωνσταντίνου Σαντορινιού», δήλωσε ο κ. Βούτσης.

    Με πληροφορίες από Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων



    σωστή απορρόφηση σιδήρου

    ηλεκτρικες κλειδαριες πορτας

    Μια εκπρόσωπος του ραδιοφώνου χαρακτήρισε "λάθος" τη μετάδοση, την Παρασκευή, από έναν σταθμό κλασικής μουσικής, του έργου "Το λυκόφως των Θεών".


    βαση ψυξης λαπτοπ ergostand

    ηλεκτρικες κλειδαριες πορτας

    ηλεκτρικες κλειδαριες πορτας

    Τα έργα του Γερμανού ρομαντικού συνθέτη (1813-1883) ήταν εμποτισμένα με εθνικιστικά ιδεώδη και υιοθετήθηκαν τον 20ό αιώνα από το Γ΄Ράιχ. Ο Βάγκνερ ήταν ένας από τους αγαπημένους συνθέτες του Αδόλφου Χίτλερ.


    Στο Ισραήλ δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει τη μουσική του Βάγκνερ, ωστόσο τα δημόσια μέσα ενημέρωσης και τα μουσικά σύνολα αποφεύγουν να παίζουν έργα του.


    Η εκπρόσωπος υπενθύμισε σήμερα ότι οι οδηγίες που έχουν δοθεί στο ραδιόφωνο παραμένουν οι ίδιες εδώ και πολλά χρόνια: δεν πρέπει να μεταδίδει μουσική του Ρίχαρντ Βάγκνερ. Στην ανακοίνωσή της σημείωσε επίσης ότι ένα τέτοιο άκουσμα "μπορεί να προκαλέσει οδύνη" στους επιζώντες του Ολοκαυτώματος.


    "Ζητούμε συγγνώμη από τους ακροατές", πρόσθεσε, εκτιμώντας ότι ο μουσικός παραγωγός της εκπομπής έκανε λάθος επιλογή.


    Παρά την άτυπη απαγόρευση, τον Ιούλιο του 2001 ο Αργεντινο-ισραηλινός μαέστρος Ντάνιελ Μπάρενμποϊμ τόλμησε να παρουσιάσει ένα απόσπασμα από το έργο "Τριστάνος και Ιζόλδη", διευθύνοντας τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου στην Ιερουσαλήμ.


    Ο Τζόναθαν Λίβνι, ο επικεφαλής της Ισραηλινής Εταιρείας Βάγκνερ, χαιρέτισε πάντως τη μετάδοση της μουσικής του Γερμανού συνθέτη από το ραδιόφωνο. "Δεν μεταδίδουμε την άποψη του συνθέτη αλλά την ωραία μουσική που έγραψε", είπε ο Λίβνι, ο πατέρας του οποίου επέζησε στο Ολοκαύτωμα. "Όποιος δεν θέλει να ακούει αυτή τη μουσική, μπορεί να κλείσει το ραδιόφωνο", πρόσθεσε.



    ηλεκτρικες κλειδαριες πορτας
    εκδοσεις σαββαλας βοηθηματα δ δημοτικου

    μαρμελαδα πορτοκαλι με στεβια αργυρω

    μαρμελαδα πορτοκαλι με στεβια αργυρω

    Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει στις δικαιούχους επιχειρήσεις επιχορήγηση 14,40 ευρώ την ημέρα, για κάθε προσλαμβανόμενο άνεργο, η οποία δεν θα ξεπερνά τις 25 μέρες ανά μήνα. Η επιχορήγηση θα ξεκινά από την ημερομηνία πρόσληψης του ανέργου και θα καταβάλλεται για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών.


    παραδοσιακη φορεσια σιφνου

    Προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι η επιχείρηση να μην έχει προβεί σε μείωση του προσωπικού της (με καταγγελία σύμβασης εργασίας, αλλαγή καθεστώτος απασχόλησης, εθελουσία έξοδο), στο χρονικό διάστημα των εννέα μηνών που προηγούνται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.


    Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις


    - Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων ιδιωτικών επιχειρήσεων, επιτηδευματιών, Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα γίνεται ηλεκτρονικά μόνο μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στη διεύθυνση http://www.ependyseis.gr/mis. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης είναι η ενδιαφερόμενη επιχείρηση να είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα του ΟΑΕΔ, καθώς και στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων.


    - Επιχειρήσεις που διατηρούν υποκαταστήματα και επιθυμούν να προσλάβουν άτομα για να απασχοληθούν σε αυτά, υποβάλλουν ξεχωριστή αίτηση για κάθε υποκατάστημα, εφόσον έχουν δημιουργήσει ξεχωριστούς κωδικούς πρόσβασης και στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΑΕΔ αλλά και στο ΠΣΚΕ τόσο για την έδρα τους όσο και για κάθε ένα από τα υποκαταστήματά τους, στα οποία επιθυμούν να απασχολήσουν τους ωφελούμενους.



    μαρμελαδα πορτοκαλι με στεβια αργυρω
    μαρμελαδα πορτοκαλι με στεβια αργυρω
    ποιος ήταν ο μυστικός στόχος της εκστρατείας του μεγάλου αλεξάνδρου

    soltrade opoczno

    ξενοδοχεια επισκοπη ρεθυμνου
    soltrade opoczno
    soltrade opoczno

    Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, στον Σάλμοντ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.


    Ο 64χρονος βρισκόταν υπό έρευνα από την αστυνομία, την οποία διέταξε η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νικολά Στέρτζεον, έπειτα από καταγγελίες δύο γυναικών ότι δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση πριν από μερικά χρόνια.


    Η κυβέρνηση της Σκωτίας παρέδωσε την τελική της αναφορά τον Αύγουστο του 2018. Ο Σάλμοντ αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες χρονολογούνται από το 2013, την περίοδο που ήταν πρώτος υπουργός.


    Ο ίδιος είχε κινηθεί νομικά κατά της κυβέρνησης της Σκωτίας, για τον χειρισμό της έρευνας πάνω στους εν λόγω ισχυρισμούς των γυναικών και είχε κερδίσει πέρυσι.



    Police Scotland on Alex #Salmond: “We can confirm a 64 year-old man has been arrested and charged and a report has been sent to the procurator fiscal. Proceedings are now live under the contempt of court act” @SkyNews

    — James Matthews (@jamesmatthewsky) 24 Ιανουαρίου 2019


    soltrade opoczno
    αγροτικα εφοδια e shop

    Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

    μινωικος πολιτισμος συμβολα

    Οι δύο αντίπαλες εξτρεμιστικές οργανώσεις συγκρούονται με σφοδρότητα τους δύο τελευταίους μήνες ιδίως στις επαρχίες Τζαουτζάν, στα σύνορα με το Ουζμπεκιστάν, και Σαρ-ε-Πουλ, λίγο νοτιότερα.


    αφοι ρηγοπουλοι

    βρακακι ακρατειας προσφορες

    μινωικος πολιτισμος συμβολα

    Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας του Σαρ-ε-Πουλ, Αμπντούλ Καγιούμ Μπακιζόι, δύο μαχητές του ΙΚ, οπλισμένοι με τουφέκια και χειροβομβίδες, επιτέθηκαν σε ένα σπίτι και άνοιξαν πυρ εναντίον των Ταλιμπάν που βρίσκονταν εκεί και τελούσαν μια κηδεία. Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν.


    Η επίθεση έγινε αργά το πρωί στην περιφέρεια Σαγιάντ και οι δύο δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.


    Ένας εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας επιβεβαίωσε τον απολογισμό της επίθεσης αυτής.


    Το ΙΚ εμφανίστηκε στην επαρχία Τζαουτζάν το καλοκαίρι του 2017, αφού αποχώρησε από την περιοχή ο πολέμαρχος και αντιπρόεδρος του Αφγανιστάν Αμπντούλ Ρασίντ Ντόστουμ. Ο Ντόστουμ, που κατηγορήθηκε για βιασμό, έφυγε στην Τουρκία τον Μάιο του 2017, επισήμως για λόγους υγείας. Ξένοι μαχητές, συμπεριλαμβανομένων και Γάλλων, άρχισαν τότε να συρρέουν στην περιοχή και να συγκεντρώνονται στις νέες βάσεις του ΙΚ.


    Στις 17 και 18 Ιουνίου, εν μέσω της εκεχειρίας μεταξύ των Ταλιμπάν και των κυβερνητικών δυνάμεων, το ΙΚ εξαπέλυσε δύο επιθέσεις αυτοκτονίας στην Τζαλαλαμπάντ, σκοτώνοντας περισσότερους από 50 ανθρώπους.



    μινωικος πολιτισμος συμβολα
    μινωικος πολιτισμος συμβολα

    καστορελαιο επιδερμιδα

    καστορελαιο επιδερμιδα
    καστορελαιο επιδερμιδα
    καστορελαιο επιδερμιδα

    Ο δείκτης MSCI για τις μετοχές των αναδυόμενων αγορών σημείωνε πτώση 0,5%, μετά από δύο ημέρες ανόδου, με σημαντικές απώλειες να καταγράφουν τα ασιατικά χρηματιστήρια.


    πιτσα λατινα σολωνος

    Η βουτιά που έκανε η μετοχή της δεύτερης μεγαλύτερης κινεζικής εταιρείας τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ZTE επηρέασε τους δείκτες των χρηματιστηρίων του Χονγκ Κονγκ και της ηπειρωτικής Κίνας, που υποχώρησαν περισσότερο από 1%.


    Η μετοχή της ZTE στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ κατρακύλησε 41,5%, εξαλείφοντας περίπου 3 δισ. δολάρια από τη χρηματιστηριακή της αξία, μετά τη συμφωνία της εταιρείας να καταβάλει πρόστιμα ύψους 1,4 δισ. δολαρίων στην αμερικανική κυβέρνηση.


    Την Παρασκευή, λήγει η προθεσμία για την ανακοίνωση από τις ΗΠΑ κινεζικών προϊόντων αξίας περίπου 50 δισ. δολαρίων, στα οποία θα υποβληθούν δασμοί 25%, κάτι που επέτεινε τη νευρικότητα.


    Εν τω μεταξύ, η αναμενόμενη αύξηση των επιτοκίων από τη Fed, για δεύτερη φορά φέτος, και μία πιθανή στροφή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε μία πιο αυστηρή νομισματική πολιτική έχουν αυξήσει την πίεση στα νομίσματα των αναδυόμενων αγορών. «Το τέλος του φθηνού χρήματος σηματοδοτεί αυξημένους κινδύνους για τις αναδυόμενες αγορές», έγραψε αναλυτής της Societe Generale σε σημείωμα στους πελάτες της, προσθέτοντας ότι αναμένει μεγαλύτερη αδυναμία των νομισμάτων αναδυόμενων αγορών στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.


    Η Τουρκία βρέθηκε και πάλι στο κέντρο της καταιγίδας, με τη λίρα να υποχωρεί περίπου 2%, σημειώνοντας απώλειες για τρίτη συνεχόμενη ημέρα που αναμένεται να φθάσουν στο 4% από την αρχή της εβδομάδας και οι οποίες είναι μεγαλύτερες από τα κέρδη που είχε την περασμένη εβδομάδα, μετά τη δεύτερη μεγάλη αύξηση του επιτοκίου από την κεντρική τράπεζα.


    Οι μεγάλες ανάγκες εξωτερικής χρηματοδότησης της Τουρκίας την καθιστούν πιο ευάλωτη σε μία αύξηση των αμερικανικών επιτοκίων, ενώ οι επενδυτές είναι ανήσυχοι σχετικά με τη δέσμευση του προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, να ενισχύσει τον έλεγχό του στη νομισματική πολιτική μετά τις εκλογές της 24ης Ιουνίου.


    «Τα πιθανότερα σενάρια για την Τουρκία μετά τις γενικές εκλογές του Ιουνίου περιλαμβάνουν μία περαιτέρω δημοσιονομική επιδείνωση, μικρότερη θεσμική ανεξαρτησία και επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης - όλα αυτά μπορεί να επηρεάζουν αρνητικά το νόμισμα», δήλωσε ο αναλυτής της Societe Generale.


    Η απόδοση των εγχώριων 10ετών τουρκικών κρατικών ομολόγων αναφοράς αυξήθηκε στο νέο υψηλό επίπεδο - ρεκόρ του 15,92%, ενώ οι τιμές ορισμένων ομολόγων σε δολάρια μειώθηκε περισσότερο από 1 σεντ.



    λουκια τετραγωνα

    ο σκύλος που δεν ήξερε να γαβγίζει

    Ο Τζόνσον σε άρθρο του στην εφημερίδα The Sunday Times επεσήμανε ότι ο Κόρμπιν προσφέρει ψευδή αξιοπιστία στην «προπαγάνδα» της Μόσχας, αρνούμενος να στηρίξει «απερίφραστα» την άποψη της βρετανικής κυβέρνησης ότι η Ρωσία βρίσκεται πίσω από την επίθεση.


    παλιά λευκωσία μπαράκια

    ο σκύλος που δεν ήξερε να γαβγίζει

    Σύμφωνα με το άρθρο του Βρετανού υπουργού, το Κρεμλίνο καταβάλλει «μια κυνική προσπάθεια να συγκαλύψει τα άβολα γεγονότα κάτω από μια χιονοστιβάδα παραπληροφόρησης και ψεμάτων».


    Ο Τζόνσον επισημαίνει ότι η ρωσική κυβέρνηση και τα κρατικά μέσα της χώρας έχουν εφεύρει 29 θεωρίες για την επίθεση.


    «Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που βοηθά το Κρεμλίνο και προσφέρει ψευδή αξιοπιστία στην επίθεση προπαγάνδας του και αυτό είναι όταν πολιτικοί από τις στοχοποιημένες χώρες συμμετέχουν σε αυτή», τόνισε. «Δυστυχώς καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο Τζέρεμι Κόρμπιν συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή», καταλήγει ο Τζόνσον.


    Εκπρόσωπος των Εργατικών απάντησε: «Ο Τζέρεμι Κόρμπιν έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι τα στοιχεία δείχνουν πως ευθύνεται η Ρωσία, έμμεσα ή άμεσα, και ότι οι ρωσικές Αρχές πρέπει να λογοδοτήσουν βάσει των στοιχείων».


    Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Τζόνσον «έγινε ρεζίλι και υπονόμευσε την κυβέρνηση παρερμηνεύοντας όσα του είπαν οι ειδικοί σε χημικά όπλα του Porton Down».



    ο σκύλος που δεν ήξερε να γαβγίζει
    ο σκύλος που δεν ήξερε να γαβγίζει
    ροζ νυχι αμπελοκηποι διευθυνση

    μια η αλεπου εκατο τα αλεπουδακια

    θρεπτικός αντώνυμα
    μια η αλεπου εκατο τα αλεπουδακια
    Κέρκυρα: Στα 700.000 ευρώ υπολογίζονται οι ζημιές από την πυρκαγιά ΧΥΤΑ Λευκίμμης

    Ζημιές που ξεπερνούν τα 700.000 ευρώ, όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, προκλήθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του ΧΥΤΥ/ΧΥΤΑ Λευκίμμης, στα νότια του νησιού, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα δύο κτίρια της εγκατάστασης.


    μια η αλεπου εκατο τα αλεπουδακια

    μια η αλεπου εκατο τα αλεπουδακια

    Ο κ. Νικολούζος επεσήμανε πως ο δήμος θα στραφεί με μηνύσεις παντός υπευθύνου, αλλά και κατά της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, και πρόσθεσε πως υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για την κατάσταση που επικρατεί στη νότια Κέρκυρα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Από τις βολές του δημάρχου δεν γλύτωσε ούτε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, καθώς - όπως υποστήριξε ο κ. Νικολούζος - «η Αστυνομία δεν έδωσε κανένα πόρισμα για τις δολιοφθορές που έχουν καταγραφεί κατά διαστήματα στην εγκατάσταση, ενώ ποτέ δεν έγινε καμία σύλληψη και καμία ενημέρωση».

    Εξάλλου, σε λάβρα ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο διαδίκτυο προέβη και ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, καταγγέλλοντας την αστυνομία για αδράνεια και καλώντας τις εισαγγελικές Αρχές να παρέμβουν.

    Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα, με την οποία καταδικάζει τα γεγονότα που συνέβησαν στον ΧΥΤΥ/ΧΥΤΑ της Λευκίμμης: «Η Γραμματεία της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας καταδικάζει κατηγορηματικά τον εμπρησμό, στις 6/5/2018, στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΥ Λευκίμμης, που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς δυο κτίρια και ο εξοπλισμός της εγκατάστασης και να υποστεί μεγάλες ζημιές ένα τρίτο κτίριο. Θεωρούμε ότι είναι όχι απλώς μια απολύτως καταδικαστέα, αλλά και ποινικά κολάσιμη πράξη, που ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί. Δεν είναι η πρώτη, ούτε η μόνη, υπήρξε σειρά ανάλογων προηγούμενων ενεργειών, είναι όμως η πιο σοβαρή και στην πιο κρίσιμη στιγμή για το νησί μας. Τέτοιες ενέργειες, που με τη μέθοδο της αυτοδικίας επιχειρούν να επιβάλουν την άποψή τους καταστρέφοντας δημόσια περιουσία, δυναμιτίζουν την κρίσιμη υπόθεση διαχείρισης των απορριμμάτων, θέτουν ολόκληρο το νησί σε κατάσταση καταστροφικής ομηρίας, αλλά και τραυματίζουν σοβαρά κάθε έννοια της δημοκρατίας».



    ονοματα σκυλων θηλυκων κανις

    μπαταριες λαπτοπ τιμες

    μπαταριες λαπτοπ τιμες
    μπαταριες λαπτοπ τιμες

    Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συναντήσεων, η κ. Κουρνέτα παρουσίασε την υλοποιούμενη εθνική και περιφερειακή τουριστική πολιτική για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο στην Ελλάδα και τα θεματικά τουριστικά προϊόντα που καθιστούν τη χώρα μας ιδιαίτερα ελκυστική στο ταξιδιωτικό κοινό της Ουκρανίας.


    Επίσης, συζήτησε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο, Πρόεδρο του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γενικό Γραμματέα για τα θέματα προώθησης και προβολής του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού στην Ουκρανία, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    Η κ. Κουρνέτα, παρέστη στην ειδική εκδήλωση στο Κίεβο της πρωτοβουλίας “Sympossio Greek Gourmet Touring” για την προώθηση της γαστρονομίας και του γαστρονομικού πολιτισμού της Ελλάδας, στο εξωτερικό που τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.


    Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ουκρανία, η γενική γραμματέας συμμετείχε στις διήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκαν στην Οδησσό, με πρωτοβουλία και διοργάνωση του κοινωφελούς Ιδρύματος Μπούμπουρα, και του ευεργέτη κ. Παντελή Μπούμπουρα που προωθεί και προβάλλει την Ελλάδα στην Ουκρανία μέσω σειράς δράσεων, μεταξύ αυτών και μέσω του Ελληνικού Κέντρου Τουρισμού που έχει συστήσει για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος.


    Η κ. Κουρνέτα παρέστη επίσης στην παρέλαση και στην κατάθεση στεφάνων στο Μουσείο της Φιλικής Εταιρείας. Συναντήθηκε επίσης με τον Διευθυντή του Παραρτήματος Οδησσού του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού κ. Σοφρώνη Παραδεισόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν για το σημαντικό ρόλο του ΕΙΠ στην προώθηση των διμερών σχέσεων σε νευραλγικούς τομείς, όπως ο πολιτισμός και ο τουρισμός, και διερεύνησαν τις δυνατότητες ανάπτυξης στο μέλλον συνεργασιών που αφορούν στον τομέα της τουριστικής εκπαίδευσης.



    μπαταριες λαπτοπ τιμες
    σκρουτζ ηλεκτρονικά τσιγαρα
    μαρία λελάκη

    πινκ πονκ στη θεσσαλονικη

    γοργονες επεισοδιο 30
    τυρια με τρουφα
    πινκ πονκ στη θεσσαλονικη

    Τα ξημερώματα Σαββάτου συνελήφθη στον Προμαχώνα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, 67χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, όταν διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με όχημα, δοχεία και φιάλες με συνολικά 63 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση των προϊόντων και του οχήματος.


    πινκ πονκ στη θεσσαλονικη

    Σε άλλη επιχείρηση, το απόγευμα Παρασκευής, επίσης στον Προμαχώνα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 46χρονος και τρεις γυναίκες ηλικίας 56, 50 και 42 ετών, όλοι τους υπήκοοι Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν από κοινού στο όχημα που επέβαιναν, 101 πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 890 γραμμαρίων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

    Στη Δοϊράνη συνελήφθη, επίσης την Παρασκευή, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 58χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος είχε εισάγει 40 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία κατασχέθηκαν.



    πινκ πονκ στη θεσσαλονικη

    καφε μινιμο ξανθη

    καφε μινιμο ξανθη

    Η κράτηση του Κιλίτς ήταν μία από τις πολλές υποθέσεις που έχουν προκαλέσει ανησυχία για τις επιδόσεις της Άγκυρας όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα.


    καφε μινιμο ξανθη

    Ο Κιλίτς βρισκόταν στη φυλακή για περισσότερο από έναν χρόνο με την κατηγορία της υποστήριξης προς τον ιερωμένο Φετουλάχ Γκιουλέν που ζει στις ΗΠΑ και τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι βρίσκεται πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016.


    Ο Άντριου Γκάρντνερ της Αμνηστίας δήλωσε στο πρακτορείο Reuters πως ο Κιλίτς δεν έχει ακόμη αφεθεί ελεύθερος.



    καφε μινιμο ξανθη
    δολωματα για συρτη βυθου
    το ρημα δανειζομαι σε ολους τους χρονους

    διονύσης ατζαράκης ραδιοφωνο

    εμπορικο δικαιο ρωσης
    διευθυντης πωλησεων βιογραφικο
    διονύσης ατζαράκης ραδιοφωνο

    «Τα χαρακτηριστικά, δηλαδή, εκείνα, τα οποία πρέπει να αποκτήσει συνολικά η ελληνική οικονομική δραστηριότητα. Η FIBRAN αποδεικνύει ότι μπορεί να έχουμε ποιοτική και καινοτόμα βιομηχανική παραγωγή στην Ελλάδα» εξήγησε ο κ. Μητσοτάκης και έδωσε συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Δημήτρη Αναστασιάδη, για το έργο το οποίο έχει επιτύχει αλλά και για τη στήριξη που παρέχει στην τοπική κοινωνία, στον τόπο του, όχι μόνο με τις θέσεις εργασίας που έχει δημιουργήσει, αλλά συνολικά με την κοινωφελή δράση του.

    «Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, έχουμε πρόθεση να στηρίξουμε τη βιομηχανική δραστηριότητα, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα. Για να το κάνουμε αυτό, έχουμε, ήδη, παρουσιάσει ένα πλέγμα πολιτικών παρεμβάσεων, που ξεκινούν με τη μείωση της φορολογίας, αλλά δεν σταματούν εκεί. Χρησιμοποιούμε τη φορολογία ως επενδυτικό κίνητρο, επεκτείνοντας τα αφορολόγητα αποθεματικά και δίνοντας περισσότερα φορολογικά κίνητρα για επενδύσεις στην καινοτομία. Εκεί, δηλαδή, που ξέρουμε ότι μπορούμε να διακριθούμε», δεσμεύτηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


    MHTSOTAKIS 2 copy


    (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ /EUROKINISSI)


    Παράλληλα, επισήμανε ότι επιχειρήσεις σαν τη FIBRAN χρειάζονται και την απλοποίηση του αδειοδοτικού πλαισίου, προκειμένου να μπορούν να προχωρούν με ταχύτητα και με προβλεψιμότητα στις απαραίτητες επενδύσεις.



    «Ο κ. Αναστασιάδης - και θα το πω αν επιτρέπετε - μετά από τέσσερα χρόνια ταλαιπωρίας, από τις ελληνικές Αρχές, επέλεξε, τελικά - αναγκάστηκε μάλλον - να πραγματοποιήσει μία επένδυσή του στην Ιταλία. Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Από τη στιγμή που ένας επενδυτής θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα, πρέπει να μπορεί να το κάνει με ταχύτητα, με προβλεψιμότητα, με φορολογική ασφάλεια. Έτσι ώστε να γνωρίζει ότι τα χρήματα τα οποία επενδύει θα τα πάρει πίσω εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος, δημιουργώντας ταυτόχρονα και θέσεις απασχόλησης και τονώνοντας την τοπική οικονομία» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως προτεραιότητα της ΝΔ είναι να στηρίξει επιχειρήσεις με τέτοια χαρακτηριστικά οι οποίες, «είναι πολλές στη Βόρεια Ελλάδα αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες».



    MHTSOTAKIS 3


    (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ /EUROKINISSI)



    διονύσης ατζαράκης ραδιοφωνο
    διονύσης ατζαράκης ραδιοφωνο

    το ασπρο και το μαυρο μελας

    ιδρυμα νιαρχου σιτιση μαθητων
    το ασπρο και το μαυρο μελας

    Σε ό, τι αφορά την αναβάθμιση των F-16, ο κ. Κουμουτσάκος, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρει πως η ΝΔ την έχει χαρακτηρίσει επιβεβλημένη, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι «υπάρχουν συγκεκριμένα ερωτήματα από τη ΝΔ, όπως πόσο θα κοστίσει η συμφωνία, πόσα αεροσκάφη αφορά, εάν υπάρχουν αντισταθμιστικά και εάν θα εμπλακεί η ελληνική αμυντική βιομηχανία». Για τους παραπάνω λόγους, ο κ. Κουμουτσάκος εκτιμά ότι «η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει ποιος είναι και πώς διαμορφώνεται ο λογαριασμός».

    Ερωτηθείς συνολικά για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ο κ. Κουμουτσάκος εκφράζει την άποψη ότι «ο κ. Τσίπρας θα μπορούσε να πετύχει μια συνολική εμβάθυνση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, αναβάθμιση της διμερούς συνεργασίας και απτά οφέλη για εθνικά μας θέματα» ωστόσο, όπως λέει, κατέληξε μόνο στην επιβεβλημένη αναβάθμιση των F-16.

    Μιλώντας για την ατζέντα της κυβέρνησης και ερωτηθείς εάν νιώθει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «κλέψει» την ατζέντα της ΝΔ μιλώντας για επενδύσεις, ο τομεάρχης Εξωτερικών υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση υιοθετεί στα λόγια μια ατζέντα μόνο και μόνο για να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία» και εκφράζει την άποψη ότι «δεν γίνεται πιστευτή από κανέναν, ούτε από τους επενδυτές».


    Αναφερόμενος στη δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ, για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ο Γιώργος Κουμουτσάκος δηλώνει ότι «η ΝΔ είναι σταθερά συνεπής και με τις αρχές της και με τις εθνικές στρατηγικές επιλογές που η ίδια θεμελίωσε».

    Στην ερώτηση για το «εάν πλησιάζει η ώρα για την επίλυση του προβλήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ και για το ποια στάση θα κρατήσει το κόμμα του εάν προκύψει το θέμα» ο κ. Κουμουτσάκος δηλώνει ότι η «στάση της ΝΔ είναι δεδομένη από το Βουκουρέστι και τη σθεναρή στάση του Κώστα Καραμανλή».




    το ασπρο και το μαυρο μελας
    το ασπρο και το μαυρο μελας
    tae kwon do φαληρο προσβαση

    ντετεκτιβ μερντοχ (κλασικοι ντετεκτιβ) - β ́κυκλοσ

    εσυ κι εγω ταινια
    ντετεκτιβ μερντοχ (κλασικοι ντετεκτιβ) - β ́κυκλοσ

    Ο κ. Αλεξιάδης σχολιάζει ακόμη πως οι πολίτες, εκτός από μνήμη, διαθέτουν πλέον και τη δυνατότητα σύγκρισης των όσων προσπαθεί και αγωνίζεται η κυβέρνηση και αυτών που εξαγγέλλει η ΝΔ.


    Σχολιάζοντας το πρόγραμμα της ΝΔ για την ελληνική οικονομία, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αναφέρει πως «προσδιορίστηκαν (με όχι μεγάλη σαφήνεια) οι προτάσεις της στα θέματα φορολογίας», ενώ εκτιμά πως «θα ακολουθήσει σίγουρα κοστολογημένη απάντηση στις υπερβολές και τις ανακρίβειες των πυροτεχνημάτων».


    Ο κ. Αλεξιάδης διερωτάται «γιατί δεν υπάρχει αναφορά σε έσοδα από φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο; Δεν προγραμματίζουν τέτοια έσοδα ή θα μας γυρίσουν πίσω στις εποχές με τα κουκουλώματα της λίστας Lagarde και των ευνοϊκών φορολογικών ρυθμίσεων για "ορισμένους";»


    «Η μοναδική πρόταση για θέματα φοροδιαφυγής είναι το νομοσχέδιο για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι είναι έτοιμο και στο τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης!», αναφέρει ο κ. Αλεξιάδης και συνεχίζει: «Γιατί όμως η ΝΔ δεν αναφέρει τίποτα για την ανάγκη θέσπισης ειδικού επαγγελματικού λογαριασμού, ρυθμίσεων για την αποκάλυψη κεφαλαίων, ρυθμίσεων για χρέη προς το Δημόσιο κλπ, που ζητούν (δικαίως) επίμονα κοινωνικοί και επαγγελματικοί φορείς;»



    ντετεκτιβ μερντοχ (κλασικοι ντετεκτιβ) - β ́κυκλοσ
    ντετεκτιβ μερντοχ (κλασικοι ντετεκτιβ) - β ́κυκλοσ
    η αντικοινωνικη επιδραση της τηλεορασης

    διαλυτικο παραφινης

    ξυπνας νωρις στιχοι
    διαλυτικο παραφινης

    Οι κάτοικοι αντίκρισαν βεβηλωμένη με μία σβάστικα στο μέτωπο την προτομή του δολοφονημένου από τα όργανα του Φρανκισμού και διάσημου σε όλον τον κόσμο Ανδαλουσιανού ποιητή Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, που κοσμεί την κεντρική αρτηρία της Κονστιτουθιόν, όπως πληροφορεί σήμερα ο ενημερωτικός ιστότοπος El Publico, επικαλούμενος την τοπική εφημερίδα Ideal.


    διαλυτικο παραφινης

    διαλυτικο παραφινης

    Ο Γκαρθία Λόρκα, ένας από τους σημαντικότερους βάρδους στην πολιτιστική ιστορία της Ισπανίας, δολοφονήθηκε στη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, εξαιτίας της υποστήριξης που είχε εκφράσει στην δημοκρατική κυβέρνηση, αλλά και, όπως υποστηρίζουν πολλοί ιστορικοί, λόγω της ομοφυλοφυλίας του.


    Ο ποιητής είχε επιχειρήσει να ξεφύγει τις διώξεις βρίσκοντας καταφύγιο στην κατοικία της οικογένειας Ροσάλες, όμως συνελήφθη από την αστυνομία. Όταν ο πολιτικός κυβερνήτης της Γρανάδας είχε ρωτήσει για την τύχη του δραματουργού και ποιητή τον διαβόητο για την ωμότητά του και τα εγκλήματα πολέμου στρατηγό Κέιπο ντε Λιάνο, ο οποίος σήμερα είναι ενταφιασμένος «δόξη και τιμή» στην Βασιλική της Μακαρένα στη Σεβίλλη, του απάντησε συνθηματικά «δώσε του καφέ, πολύ καφέ».


    Οι τελευταίες στιγμές του ποιητή καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου, αλλά κατά τα φαινόμενα τουφεκίσθηκε στις πέντε το πρωί της 18 Αυγούστου 1936, μαζί με τους αναρχικούς Φρανθίσκο Γαλαδί, Χοακίν Αρκόλιας και τον μαέστρο Διόσκορο Γαλίνδο. Οι σοροί τους εξακολουθούν να αγνοούνται, καθώς βρίσκονται μεταξύ των ενταφιασμένων στους πάνω από 2.000 ομαδικούς τάφους που βρίσκονται στην Ισπανία από εκείνην την εποχή.



    μαρκεζινης αυτοκινητα

    η κηδεια παντελη

    τσαφ τσουφ περιοδοι 2015
    η κηδεια παντελη
    η κηδεια παντελη

    Την απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, με προοπτική κλιμάκωσης, έκανε γνωστήτην Τετάρτη 29 του Αυγούστου, η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).


    Οι ακτοπλόοι είχαν προτείνει την Τρίτη 28 Αυγούστου, αύξηση 1% στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας των πληρωμάτων των πλοίων, αλλά αυτό δεν ικανοποίησε τα ναυτεργατικά σωματεία.


    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), Μιχάλης Σακέλης, προσπάθησε να παραβρεθεί στη συνεδρίαση της ΠΝΟ, όμως υπήρξαν αντιδράσεις από μέλη ναυτεργατικών σωματείων και αποχώρησε.


    «Η αρνητική, μέχρι σήμερα, συμπεριφορά της εργοδοτικής πλευράς και οι προσπάθειες των αυτόκλητων "καλοθελητών" για τη δημιουργία καταστάσεων κοινωνικού αυτοματισμού σε βάρος του κλάδου μας προκάλεσαν και πυροδότησαν την έντονη οργή όλων των ναυτεργατών» αναφέρει, σε σημερινή ανακοίνωσή της, η ΠΝΟ.


    «Η κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά ότι αποκλειστικά υπεύθυνη γι' αυτές τις καταστάσεις είναι η ίδια η εργοδοσία, η οποία με την αθέμιτη τακτική κωλυσιεργία της, που ακολούθησε και ακολουθεί, και εμμένοντας στις στείρες διαπραγματευτικές της θέσεις αρνούμενη να χορηγήσει ουσιαστική αύξηση στους μισθούς των ναυτεργατών επί οκτώ συνεχόμενα χρόνια, χωρίς να υποτιμάται η σημασία και των λοιπών εκκρεμούντων αιτημάτων του κλάδου μας, έσπρωξε στην κυριολεξία στη λήψη της απόφασης για κήρυξη και πραγματοποίηση της απεργιακής κινητοποίησης στις 3-9-2018 με προοπτική κλιμάκωσης» προσθέτει.



    η κηδεια παντελη
    λεμεσου αθανασιοσ 2015

    πικρά δάκρυα της πέτρα φον καντ

    μαμμωνασ σαραντησ

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν όταν ο 65χρονος – όπως κάθε απόγευμα – πήγε στο καφενείο του Μεταξοχωρίου για να περάσει ευχάριστα την ώρα του.


    πικρά δάκρυα της πέτρα φον καντ

    πικρά δάκρυα της πέτρα φον καντ

    Εκεί που καθόταν – άγνωστο πώς – έχασε τις αισθήσεις του κι έπεσε στο πάτωμα μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων.


    Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο 65χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγεία Χάρακα.


    Δυστυχώς όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν το θάνατό του.


    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα αίτια του θανάτου του είναι πιθανότατα παθολογικά.



    πικρά δάκρυα της πέτρα φον καντ
    πλεξη πλεξουδα με βελονες

    αγιοι αποστολοι σαντορινη

    αγιοι αποστολοι σαντορινη
    αγιοι αποστολοι σαντορινη
    αγιοι αποστολοι σαντορινη
    Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι του Αγκιστρίου - 5 τραυματίες

    Στο λιμάνι του Σκάλας Αγκιστρίου προσέκρουσε, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ΑΧΑΙΟΣ, με 198 επιβάτες.


    Απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «ΑΧΑΙΟΣ», που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στις 12:40 το μεσημέρι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης, στο λιμάνι Σκάλας Αγκιστρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Αίγινας και σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ήδη στους τέσσερις επιβάτες αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εξήλθαν. Το πλοίο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς, Αίγινα, Αγκίστρι μετέφερε 198 επιβάτες, 13 ΙΧ οχήματα, 1 φορτηγό και 8 δίκυκλα.

    agf

    Το «ΑΧΑΙΟΣ» αναμένεται να επιθεωρηθεί από τον παρακολοθούντα νηογνώμονα προκειμένου να λάβει πιστοποιητικό αξιοπλοϊας και να συνεχίσει το δρομολόγιό του. Οι επιβάτες αναμένεται επίσης να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



    σι μπι τιμες
    εγκαταλελειμμένα κτιρια αττικη

    πολυτελή εστιατόρια θεσσαλονίκη

    Η απεργιακή κινητοποίηση αρχίζει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τρίτης 16 Μαΐου και τελειώνει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17 Μαΐου.


    πολυτελή εστιατόρια θεσσαλονίκη

    Μερικά από τα βασικά αιτήματα της ΠΝΟ είναι η επαναφορά των εργασιακών και κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων των ναυτικών στο προ των τριών μνημονίων και των σχετικών Εφαρμοστικών Νόμων, η αυτοτέλεια του ΝΑΤ, η αντιμετώπιση της ανεργίας των Ελλήνων ναυτικών, η ριζική επανεξέταση των διατάξεων και των Υπουργικών αποφάσεων με τις οποίες μειώθηκαν οι συνθέσεις των πληρωμάτων των πλοίων της ακτοπλοΐας στις διεθνείς γραμμές και η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για το 2016 στις κατηγορίες πλοίων που εκκρεμούν.


    «Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υποχωρώντας για άλλη μια φορά κατά κράτος στις απαιτήσεις των δανειστών και στις ξεφτισμένες πλέον κόκκινες γραμμές, συνομολόγησε, συμφώνησε, υπέγραψε και σε λίγες μέρες θα φέρει στο Κοινοβούλιο το νέο αντιλαϊκό και αντεργατικό πακέτο μέτρων με το οποίο κλιμακώνει την επίθεσή της ενάντια στα εναπομείναντα δικαιώματα του λαού και των εργαζομένων της χώρας μας».


    Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) προσθέτοντας ότι «οι ηγεσίες των κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ φέρουν βαρύτατες ευθύνες για την μακροχρόνια αποχή και απραξία από κάθε αγωνιστική δράση».



    πολυτελή εστιατόρια θεσσαλονίκη
    πολυτελή εστιατόρια θεσσαλονίκη
    ενοικιαζομενες εξοχικες κατοικιες θασος
    λουκάς αποστολίδης

    Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

    εθνικο συστημα επιτηρησης

    εθνικο συστημα επιτηρησης

    Ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων αυξήθηκε με καταιγιστικούς ρυθμούς, ενώ διάφοροι άδραξαν την ευκαιρία να «πλημμυρίσουν» τους δρόμους με πλαστά συμβόλαια.


    εθνικο συστημα επιτηρησης

    Οι δήθεν… ασφαλιστές «ψαρεύουν», συνήθως, τους πελάτες τους μέσω διαφημίσεων στο Διαδίκτυο «παγιδεύοντάς» τους με ασυνήθιστα χαμηλές τιμές. Οι υποψήφιοι πελάτες δίνουν έτσι τα στοιχεία τους, ενώ ακολουθεί τηλεφωνική συνομιλία για τα περαιτέρω.


    Ανυποψίαστοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, στη συνέχεια, είτε καταθέτουν τα χρήματα σε κάποιον λογαριασμό – «φάντασμα», είτε τα δίνουν χέρι με χέρι (το οποίο φυσικά προτιμούν οι επιτήδειοι), ενώ ακολούθως λαμβάνουν το πλαστό συμβόλαιο, νομίζοντας ότι έχουν ασφαλίσει το όχημά τους σε «επώνυμη» μάλιστα (συνήθως) ασφαλιστική εταιρεία για να μην τους «γεννηθούν» υποψίες.


    Αν βέβαια μετά εμπλακούν σε ατύχημα, αποκαλύπτεται η απάτη και αυτοί είναι τελείως εκτεθειμένοι, καθώς όχι μόνο δεν έχουν κάλυψη, αλλά κινδυνεύουν ακόμα και με ποινικές κυρώσεις.


    Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που οι οδηγοί δεν έμαθαν ποτέ πως είχαν στα χέρια τους ένα ανύπαρκτο ασφαλιστήριο, ωστόσο όταν προσπάθησαν να το ανανεώσουν, ο «ασφαλιστής» είχε εξαφανιστεί.


    Πώς μπορείτε να προστατευτείτε




    εθνικο συστημα επιτηρησης
    ζαχαρο και φαγουρα
    πρασινο τσαι ευερεθιστο εντερο

    γεννες απο ζωα

    αναθέρμανση μετάφραση στα αγγλικά
    Εξέλιξη - ΣΟΚ στο θρίλερ της Μάνης: «Άνοιξαν τα στόματα» για την εξαφάνιση της Χριστίνας

    Νέες μαρτυρίες φωτίζουν το σκοτάδι που «κατάπιε» την Χριστίνα Εξαρχουλέα στη Μεσσηνιακή Μάνη.


    γεννες απο ζωα

    ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» εντόπισε στη Νέα Υόρκη το σύζυγό της, που μετοίκησε εκεί μετά την εξαφάνιση.

    Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε μαζί του. Ισχυρίστηκε πως δεν καβγάδισε με την Χριστίνα την μοιραία μέρα που χάθηκε.

    «Θέλω να βρεθεί η Χριστίνα για να τη βοηθήσω…»

    Ανέφερε πως εκείνο το μεσημέρι η Χριστίνα έφυγε κρατώντας μία σακούλα σκουπιδιών στην οποία πρέπει να είχε τα ρούχα της. Είπε ακόμα πως μίλησαν στο τηλέφωνο και στη συνέχεια όταν την καλούσε ήταν κλειστό.

    Σχετικά με τη μαρτυρία που την εμφάνιζε να επιστρέφει το μεσημέρι στο σπίτι της, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό ούτε η Αστυνομία δεν μου το έχει πει… Είναι καινούριο σενάριο και δεν ισχύει».

    Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν γνώριζε πως η Χριστίνα είχε τα αποτελέσματα των ιατρικών της εξετάσεων, απάντησε: «Μάλλον μου είπε ψέματα γιατί εγώ νόμιζα πως είχε κανονίσει να τις πάρει μια μέρα μετά την εξαφάνιση. Δεν βρήκα πουθενά στο σπίτι φάκελο με ιατρικές απαντήσεις».

    «Θέλω να τη βοηθήσω, αν βρεθεί δεν θα την παρατήσω. Φοβάμαι όμως μήπως έχει κάνει κακό στον εαυτόν της. Το είχε επιχειρήσει και παλιότερα».

    Ισχυρίστηκε πως ενημέρωσε την Αστυνομία πριν φύγει για το εξωτερικό. «Είχαν αρχίσει να με απειλούν και είπα να φύγω για να ησυχάσω», τόνισε.

    Ζήτησε από τη δημοσιογράφο να ξαναμιλήσουν γιατί «έχει να της πει πολλά», όπως είπε χαρακτηριστικά.

    «Ο σύζυγος πήγε στην Αστυνομία την ίδια νύχτα…»

    Ξάδελφος και γείτονας της αγνοούμενης Μανιάτισσας μίλησε στο «Τούνελ» για την ημέρα της εξαφάνισης.

    Ο ίδιος κατοικεί σε απόσταση μόλις διακοσίων μέτρων από το σπίτι όπου ζούσε η Χριστίνα Εξαρχουλέα με τον άνδρα της. Ανέφερε πως το ίδιο βράδυ γύρω στις δέκα, πήγε από το μαγαζί του ο σύζυγος της ξαδέλφης του.

    Του είπε πως το μεσημέρι μίλησαν με τη Χριστίνα στο τηλέφωνο και του ανέφερε πως ήταν σε κάποια φίλη της στο Φρύγανο. Αυτή ήταν η τελευταία τους επικοινωνία. Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε πως ο σύζυγος φαινόταν απελπισμένος και δεν ήξερε τι να κάνει. Τότε εκείνος του πρότεινε να πάνε στην Αστυνομία να δηλώσουν την εξαφάνιση, όπως και έγινε.

    «Μου είπε πως την καλούσε συνεχώς, αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Δοκίμασα κι εγώ το ίδιο βράδυ και τις επόμενες μέρες χωρίς αποτέλεσμα», τόνισε ο μάρτυρας.

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «Τούνελ» είπε πως ο σύζυγος της Χριστίνας βρισκόταν σε επαγγελματικό αδιέξοδο καθώς εκείνη τον συντηρούσε. Από τη στιγμή που εξαφανίστηκε, αποφάσισε να φύγει για την Αμερική για να εργαστεί. Όπως είπε, τον πρώτο καιρό μετά την εξαφάνιση τον συναντούσε κάθε μέρα και τον ρωτούσε αν έχει κανένα νέο. Λίγο καιρό αργότερα πήγε να μείνει με τους δικούς του στην Καλαμάτα και δεν τον ξαναείδε.

    Ο ξάδελφος της αγνοούμενης γνωρίζει μόνο ότι η γυναίκα έφυγε από το χωριό εκείνο το μεσημέρι του Οκτωβρίου 2017, αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις μαρτυρίες που την θέλουν να επιστρέφει την ίδια μέρα στο σπίτι της.

    Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για την υπόθεση.

    Με πληροφορίες από το anikolouli.gr.


    Εξέλιξη - ΣΟΚ στο θρίλερ της Μάνης: «Άνοιξαν τα στόματα» για την εξαφάνιση της Χριστίνας
    01
    Εξέλιξη - ΣΟΚ στο θρίλερ της Μάνης: «Άνοιξαν τα στόματα» για την εξαφάνιση της Χριστίνας












    γεννες απο ζωα
    γεννες απο ζωα
    κου πεπε παιδικο

    αγγελιες εργασιας λογιστης θεσσαλονικη

    αγγελιες εργασιας λογιστης θεσσαλονικη

    Η αύξηση του ύψους στις διαστημικές αποστολές δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο και αποδίδεται στην έλλειψη βαρύτητας, που δεν συμπιέζει προς τα κάτω τη σπονδυλική στήλη και τους μεσοσπονδύλιους δίσκους. Συνήθως, όμως, η αύξηση του ύψους των αστροναυτών δεν ξεπερνά κατά μέσο όρο τα 3-5 εκατοστά.


    αγγελιες εργασιας λογιστης θεσσαλονικη

    Ο 41 ετών Κανάι, ο οποίος μετέβη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τον περασμένο μήνα για μια αποστολή που θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες, έγραψε την Δευτέρα στο Twitter ότι έχει να κάνει μια "μεγάλη ανακοίνωση".


    "Μετρήθηκε το ύψος μου εδώ στο διάστημα και κατά κάποιο τρόπο, κάπως, ψήλωσα κατά 9 εκατοστά! Μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες πήρα πολύ ύψος, κάτι που έχει να μου συμβεί από το Γυμνάσιο".


    "Αυτό με κάνει λίγο να ανησυχώ ότι μπορεί να μη χωράω στα καθίσματα του Σογιούζ κατά την επιστροφή μας".



    pic.twitter.com/Z0U1VN4FX5

    — 金井 宣茂 (@Astro_Kanai) December 25, 2017


    αγγελιες εργασιας λογιστης θεσσαλονικη
    το μη χείρον βέλτιστον προταση
    σωματα πανελ τσεχιας

    τεστ γερμανικων goethe

    τεστ γερμανικων goethe

    Αυτό επισημαίνει υψηλόβαθμος κυβερνητικός παράγοντας, σύμφωνα επίσης με τον οποίο το συγκεκριμένο πακέτο των θετικών μέτρων έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα.

    Με βάση το προσχέδιο του προϋπολογισμού που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 15 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου, στα θετικά μέτρα που θα εφαρμόσει από το 2019 η κυβέρνηση (και σύμφωνα με πληροφορίες υπολογίζονται σε περίπου 965 εκατ. ευρώ), περιλαμβάνονται:

    • Η εισαγωγή ενός νέου προγράμματος επιδότησης ενοικίου και στέγης με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.
    • Οι μειώσεις των ασφαλιστικών εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών κατά 1/3 και η εφαρμογή της ελάχιστης εισοδηματικής βάσης για την επικουρική ασφάλιση και την εφάπαξ παροχή.
    • Η επιδότηση στις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης των νέων εργαζομένων. Το μέτρο θα καλύπτει τους νέους έως 24 ετών και αποτελείται από την επιδότηση κατά 100% των εισφορών των εργαζομένων και την κατά 50% επιδότηση των εργοδοτικών εισφορών.
    • Η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 10% μεσοσταθμικά.
    • Η μείωση του φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων. Το μέτρο συνίσταται στη σταδιακή μείωση του συντελεστή φορολόγησης από 29% σε 25% σε ορίζοντα τετραετίας (μια μονάδα ανά έτος) και θα έχει δημοσιονομική επίπτωση από το 2020 και μετά.
    • Η μείωση του φορολογικού συντελεστή των μερισμάτων. Το μέτρο αφορά στη μείωση του φορολογικού συντελεστή επί των διανεμόμενων κερδών κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες και θα έχει δημοσιονομική επίπτωση από το 2020 και μετά.
    • Το πρόγραμμα βοήθειας στο σπίτι. Μετατρέπεται το τρέχον εργασιακό καθεστώς 3.000 εργαζομένων ορισμένου χρόνου σε αορίστου χρόνου.
    • Η ενίσχυση των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

    Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη 15 Νοεμβρίου θα συνέλθει το Euro Working Group και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει πριν την έναρξη της συνεδρίασης μια συνάντηση που θα αφορά αποκλειστικά στην Ελλάδα (συντάξεις και θετικά μέτρα).


    τεστ γερμανικων goethe

    τεστ γερμανικων goethe

    Το Euro Working Group θα εισηγηθεί στη συνέχεια στο έκτακτο Eurogroup στις 19 του μηνός, στο οποίο στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία και η συζήτηση για την Ελλάδα να έχει κυρίως διαδικαστικό χαρακτήρα, προκειμένου οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης να αφοσιωθούν στο ζήτημα της Ιταλίας και στην περαιτέρω εμβάθυνση της νομισματικής ένωσης.


    Δύο ημέρες αργότερα, στις 21 Νοεμβρίου, θα κατατεθεί στη Βουλή ο προϋπολογισμός για το 2019.




    τιμες ιδιαιτερα μαθηματα αγγλικων
    πανω αροδες παφος

    yasmin levy βικιπαιδεια

    yasmin levy βικιπαιδεια
    yasmin levy βικιπαιδεια

    Ο κ. Βασιλείου σημειώνει ότι η συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στα θέματα που αφορούσαν το Κυπριακό υπήρξε άριστη. «Στήριξε απόλυτα την πολιτική που ακολουθήσαμε για επανέναρξη του διαλόγου, να πιεστεί ο Ντενκτάς και να δημιουργηθούν οι σωστές σχέσεις με τις μεγάλες δυνάμεις για να εξασκήσουν πίεση στην Τουρκία. Ό, τι κι αν πω για τον ρόλο και τη βοήθειά του είναι λίγο».


    yasmin levy βικιπαιδεια

    Ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπενθυμίζει ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος συμμετείχε σε Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου. «Συζητήσαμε εις βάθος τη γραμμή μας και βγήκε ένα κοινό ανακοινωθέν. Αυτό ενίσχυσε την εντύπωση διεθνώς για την ομοψυχία Κύπρου και Ελλάδας για την πολιτική μας».


    Τέλος, ο Γιώργος Βασιλείου σημειώνει ότι οι σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν τελείωσαν με την ολοκλήρωση της θητείας τους αλλά οι επαφές τους υπήρξαν στενές και φιλικές και το επόμενο διάστημα.





    ποσο εζησε ο μεγαλυτερος ανθρωπος
    κλωστες βουλγαρια