Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

δεσποινα βαρελα οδοντοτεχνιτης

πρωινη λιποθυμια

H Ρωσία αξιολογεί θετικά τη συμφωνία που υπεγράφη, αλλά «η ουσία κρύβεται στις λεπτομέρειες», όπως δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ και μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.


αληθινη αγαπη σιγμα επεισοδια

δεσποινα βαρελα οδοντοτεχνιτης

δεσποινα βαρελα οδοντοτεχνιτης

Το Κρεμλίνο δήλωσε έτοιμο να εφαρμόσει τη συμφωνία - να εργαστεί δηλαδή προς την κατεύθυνση της πλήρους αποπυρηνικοποίησης της κορεατικής χερσονήσου - και ευελπιστεί ότι η διευθέτηση της πυρηνικής κρίσης θα ξεμπλοκάρει την φυσιολογική οικονομική συνεργασία, είπε ο ίδιος.


Αιχμές από τη Γαλλία


Από την πλευρά της, η Γαλλίδα υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ναταλί Λουαζό, τόνισε πως το έγγραφο που υπέγραψαν Τραμπ και ο Κιμ είναι ένα «σημαντικό βήμα», εξέφρασε, όμως, και τις αμφιβολίες της για το αν «όλα επιτεύχθηκαν μέσα σε μερικές ώρες» στη διάρκεια της συνάντησης αυτής.


«Αμφιβάλλω αν όλα επιτεύχθηκαν μέσα σε μερικές ώρες, όμως είναι ένα σημαντικό βήμα», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο LCP. «Αυτή η συνάντηση είναι από μόνη της ένα σημαντικό γεγονός», σχολίασε η Λουζό, όμως «δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για το έγγραφο που έχει υπογραφεί, θα το αναλύσουμε όταν δημοσιοποιηθεί». «Αυτό που αναμένουν όλοι είναι η έναρξη μιας διαπραγμάτευσης για την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου», υπογράμμισε.



President Trump and Kim Jong Un sign what Trump calls a "a very important document, a pretty comprehensive document" as Singapore summit comes to an end -- the exact details are still unknown https://t.co/sILMtNifaO pic.twitter.com/8duemNqgvd

— CNN Breaking News (@cnnbrk) 12 Ιουνίου 2018


δεσποινα βαρελα οδοντοτεχνιτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου