Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

μπαταριες μοτο χαιδαρι

αδεια καταστηματων υγειονομικου ενδιαφεροντος και
μπαταριες μοτο χαιδαρι
μπαταριες μοτο χαιδαρι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής», το οποίο υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Τάσος Τέλλογλου, Ξένια Κουναλάκη και Βασίλης Νέδος πρόκειται για δυο συσκέψεις που έγιναν στις 27 Ιανουαρίου, δυο βδομάδες πριν την έναρξη της διαδικασίας υπό τον Μάθιου Νίμιτς, και στις 19 Μαΐου 2018 όταν πλέον είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση για Μακεδονία του Ίλιντεν.


τρενο λαμια στυλιδα

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται, μεγάλο μέρος των λεπτομερειών είχε ήδη συμφωνηθεί, έμεναν ωστόσο ακανθώδη ζητήματα που αφορούσαν το όνομα, την ταυτότητα και τη γλώσσα.


Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως στην πρώτη σύσκεψη, παρουσία του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, του προέδρου της χώρας Γκιόργκι Ιβανόφ, του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Μπουγιάρ Οσμάνι και του υπουργού Εξωτερικών Νικόλα Ντιμιτρόφ, προκύπτει ότι στην πλευρά των Σκοπίων τον Ιανουάριο δεν υπήρχε καν θέμα συνταγματικής αναθεώρησης, ενώ ήταν πιο κοντά στο erga omnes.


Με βάση τα όσα συζητούσε η ηγεσία των Σκοπίων, η Ελλάδα έμοιαζε από τον πρώτο γύρο να έχει παραχωρήσει το θέμα της ταυτότητας και λίγο αργότερα και της γλώσσας.





μπαταριες μοτο χαιδαρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου