Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

τσουκαλας ψητο μαροκινο

μεση ημερησια καταναλωση θερμιδων
τσουκαλας ψητο μαροκινο
τσουκαλας ψητο μαροκινο

Τα μέτωπα με τα οποία είναι αντιμέτωπος αφορούν τις συζητήσεις για το χρέος που μπαίνουν πλέον σε καθοριστική τροχιά, με τον Απρίλιο να περιλαμβάνει δύο ημερομηνίες ορόσημα. Στις 27 Απριλίου θα παρουσιαστεί στο Εurogroup το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης το οποίο και θα καθορίσει το κατά πόσο οι θεσμοί αλλά και οι αγορές θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και στη νέα φάση στην οποία εισέρχεται η χώρα τον Αύγουστο.


τσουκαλας ψητο μαροκινο

Επίσης εντός του μήνα, κατά την Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ θα αποσαφηνιστεί ο ρόλος του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα ενώ θα πραγματοποιηθούν οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για την ελάφρυνση του χρέους.


Στις 12 Απριλίου στο EuroWorking Group, το οικονομικό επιτελείο θα πρέπει να παρουσιάσει δείγματα γραφής τα οποία θα θεωρούνται ενθαρρυντικά για την εφαρμογή των 88 προαπαιτουμένων που απομένουν για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης.


Όμως η οικονομία δεν είναι το μόνο κρίσιμο ζήτημα που καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση. Όπως άλλωστε επισήμανε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε πριν το Πάσχα, η συγκυρία είναι πυκνή και τα ζητήματα που καλείται να επιλύσει η κυβέρνηση είναι πολλά και σε διαφορετικά μέτωπα.


Τα εθνικά θέματα απασχολούν σταθερά την κυβερνητική ατζέντα τη στιγμή που η τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται αμείωτη τόσο σε επίπεδο ρητορικής, με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας να αποτελούν στόχο της, τόσο και σε επίπεδο παραβιάσεων στο Αιγαίο.


Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς έθεσε χθες το περίγραμμα το οποίο θα ακολουθήσει η Αθήνα απέναντι στην Τουρκία. Σε συνέντευξή του στο Spiegel Online ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ειρηνική συνύπαρξη με την Τουρκία. Ο Έλληνας ΥΠΕΞ απέρριψε τυχόν αλλαγή συνόρων, επισήμανε ότι η Τουρκία έχει την τάση να δημιουργεί εντάσεις και τόνισε ότι η Αθήνα δεν πρέπει να παρασύρεται σε ένα τέτοιο «παιχνίδι» («chicken game»).



κατερινα καλουδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου