Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

εβδομαδιαιο περιοδικο τηλεκοντρολ

games of 2016 list
εβδομαδιαιο περιοδικο τηλεκοντρολ
εβδομαδιαιο περιοδικο τηλεκοντρολ
εβδομαδιαιο περιοδικο τηλεκοντρολ

«Δέχθηκε τα πάντα χωρίς να κερδίσει τίποτα» είπε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση και τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός «αντάλλαξε την παραμονή του στην εξουσία με ένα σκληρό πακέτο μέτρων».


«Η υπομονή των Ελλήνων και ειδικά των συνταξιούχων και των μισθωτών εξαντλείται καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δέσμευσε τη χώρα με επιπρόσθετα μέτρα για το 2019 και το 2020, παραβιάζοντας όλες τις κόκκινες γραμμές του. Το πρωτογενές πλεόνασμα επετεύχθη με την υπερφορολόγηση από πλευράς του Κράτους που πήρε από την μέση οικογένεια «πολύ περισσότερα» από όσα χρειαζόταν» υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε:


«Με το νέο πακέτο μέτρων για το οποίο δεσμεύθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός, οι Έλληνες συνταξιούχοι όχι μόνο δεν θα πάρουν την 13η σύνταξη που τους είχε υποσχεθεί, αλλά θα χάσουν και την 12η και την 11η, λόγω της μείωσης του αφορολόγητου.


Με την μείωση του αφορολόγητου ο μέσος μισθωτός που δεν πληρώνει σήμερα φόρο θα πληρώνει περίπου 600 ευρώ ετησίως – δηλαδή έναν μισθό».


Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό τόνισε ότι με τις παρεμβάσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «περικόπτονται περισσότερα από 8 δισεκατομμύρια ευρώ. «Αυτός είναι ο αναξιόπιστος κύριος Τσίπρας», σχολίασε, εκτιμώντας πως ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να διαπραγματευτεί σοβαρά τα ζητήματα της χώρας.




αιγαλεω τσαντες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου