Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

συνταγη σαλατα με γαριδες

Η ημέρα καθιερώθηκε από πέρυσι ως «δημόσια εορτή τοπικής σημασίας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης» με Προεδρικό Διάταγμα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 25 Οκτωβρίου με συναυλία της συμφωνικής ορχήστρας του δήμου και παρουσίαση ντοκιμαντέρ της ΔΕΠΘΕ στο Μέγαρο Μουσικής.


νομος γρεβενων αξιοθεατα

συνταγη σαλατα με γαριδες

Παράλληλα, στο κτίριο Αρχιτεκτονικής του δήμου, στην οδό Αγγελάκη, θα πραγματοποιηθεί έκθεση ντοκουμέντων, στην οποία συνεργάστηκαν η Δρ Ιστορίας, Μαρία Καβάλα και ο δημοσιογράφος - ερευνητής Σπύρος Κουζινόπουλος.


Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν μουσικός περίπατος της φιλαρμονικής του δήμου στην πόλη και κατάθεση στεφάνου στην αναμνηστική πλάκα πλησίον του Βασιλικού θεάτρου με τη συνοδεία της μπάντας του πολεμικού ναυτικού.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα γερμανικά στρατεύματα παρουσιάστηκε το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο.


«Η μέρα απελευθέρωσης από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής άργησε να εμφανιστεί στα συμβάντα της πόλης. Δεν καταλαβαίνω γιατί να γιορτάζουμε την έναρξη των πολέμων και όχι τη λήξη τους» επισήμανε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να γίνει γνωστή η ιστορία της Θεσσαλονίκης στα σχολεία και τη νεότερη γενιά.



συνταγη σαλατα με γαριδες
συνταγη σαλατα με γαριδες
ελενα μανακου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου