Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

μηχανακια ψαρεματος okuma

μηχανακια ψαρεματος okuma
μηχανακια ψαρεματος okuma

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το Sky News, όταν κάτοικοι του χωριού Hatupangan βρήκαν και ακολούθησαν την τίγρη στη ζούγκλα. Όταν τους αντιλήφθηκε, επιτέθηκε στην ομάδα των χωρικών και τραυμάτισε δύο από αυτούς σοβαρά.


ξενοδοχειο αυρα θεσσαλονικη

τι σημαινει το ονομα βιβη

Ακτιβιστές είχαν προειδοποιήσει τους κατοίκους του χωριού να μην βλάψουν το άγριο ζώο το οποίο είχε εντοπιστεί στην περιοχή πριν από αρκετές εβδομάδες, ωστόσο, ως φαίνεται, τους αγνόησαν.


"Δυστυχώς, δεν άκουγαν, επέμειναν να σκοτώσουν την τίγρη", δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής Υπηρεσίας Προστασίας Φυσικών Πόρων, στη Jakarta Post προσθέτοντας ότι ένας από τους άνδρες της υπηρεσίας προσπάθησε να προστατεύει το ζώο, όμως δεν τα κατάφερε.


Αργότερα, αφού εντόπισαν την τίγρη να κοιμάται κοντά στο σπίτι ενός κατοίκου του χωριού, την πλησίασαν και άρχισαν να την χτυπούν με δόρατα στην κοιλιά. Στη συνέχεια, την τοποθέτησαν σε ένα ξύλινο στήριγμα οροφής ενός κτιρίου, κάνοντας το σώμα της δημόσιο θέαμα.



Villagers Thought They Killed a Supernatural Shape-Shifter. It Was an Endangered #Sumatran #Tiger | Lindsey Bever for @WashingtonPost https://t.co/9Cj6U8nQZv #endangered #endangeredspecies #bigcats #tigers pic.twitter.com/cv2Xg5WvX4

— WCS Newsroom (@WCSNewsroom) 7 Μαρτίου 2018


μηχανακια ψαρεματος okuma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου