Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

αισθηματικές προβλέψεις 2015

καλοκαιρινο ντυσιμο
αισθηματικές προβλέψεις 2015

Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στο κεντρικό λιμάνι - πύλη Σέγκεν, το οποίο έχει υποστεί σημαντική καταστροφή και δεν μπορεί να λειτουργήσει.


αισθηματικές προβλέψεις 2015

Εντός της ημέρας, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο ΓΓ Υποδομών Γιώργος Δέδες, θα γίνει η καθοριστική επιθεώρηση από ειδικούς λιμενολόγους - μηχανικούς, καθηγητές Πολυτεχνείου και ειδικούς επιστήμονες που ήδη βρίσκονται στο νησί ενώ δύτες θα κάνουν υποβρύχιες λήψεις ώστε να υπάρξει σαφής εικόνα της ζημιάς.


Για την ώρα η θαλάσσια συγκοινωνία της Κω με τον Πειραιά εξυπηρετείται μέσω του λιμανιού της Κεφάλου ενώ έχουν αποκατασταθεί τόσο η ενδοδωδεκανησιακή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία μέσω εναλλακτικού προβλήτα κοντά στο κεντρικό λιμάνι όσο και η σύνδεση των ημεροπλοίων από και προς τα τουρκικά παράλια. Κανονικά, επίσης, λειτουργεί το αεροδρόμιο. Χθες, καθώς για πολλές ώρες αποτελούσε τη μοναδική πύλη εισόδου - εξόδου από και προς το νησί, επικράτησε το αδιαχώρητο.


1aero.jpg


Κλιμάκια μηχανικών, εν τω μεταξύ, θα συνεχίσουν και σήμερα όπως και αύριο Κυριακή τους ελέγχους στα ξενοδοχεία και όλα τα δημόσια κτίρια.


Καθώς ο σεισμός σημειώθηκε στην καρδιά του καλοκαιριού, άρα και της τουριστικής περιόδου, γίνεται μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε κανονικούς ρυθμούς το νησί και να αποφορτιστεί το κλίμα. Αρμοδίως τονίζεται ότι οι ξενοδοχειακές υποδομές της Κω αποδείχτηκαν ασφαλείς ενώ το σεισμικό φαινόμενο εκτονώνεται.




αισθηματικές προβλέψεις 2015
γυρω γυρω ολοι παιδικος σταθμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου