Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

petra mare ιεραπετρα κρητη

petra mare ιεραπετρα κρητη

Ο κύριος Κατρούγκαλος έκανε λόγο για ευρείες συγκλίσεις ανάμεσα στους φορείς που θα βοηθήσουν «να αποκρούσουμε τις νεοφιλελεύθερες θέσεις των δανειστών που ζητούν περαιτέρω απορρύθμιση της αγοράς εργασίας».


συνέδριο ψυχιατρικής 2016

petra mare ιεραπετρα κρητη

petra mare ιεραπετρα κρητη

Οι κοινωνικοί εταίροι επικαιροποίησαν ουσιαστικά τη συμφωνία της Γενεύης και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κοινό κείμενο των εταίρων, «το οποίο θα ζητήσουμε να στηριχθεί και πολιτικά από τα κόμματα» όπως είπε ο υπουργός, επαναλαμβάνοντας ότι «θέλουμε την επιστροφή των συλλογικών διαπραγματεύσεων».


«Γι' αυτό το λόγο, οι κοινωνικοί εταίροι συζήτησαν σε ένα περιβάλλον συνεννόησης και κατέληξαν σε σημαντικές συγκλίσεις γύρω από τα θέματα για τα οποία θέλουμε να δημιουργηθεί εθνικό κοινωνικό μέτωπο, το οποίο θα μας βοηθήσει στο να αποκρούσουμε τις ακραίες νεοφιλελεύθερες θέσεις των γνωστών παικτών που θέλουν να συνεχιστεί η απορρύθμιση στην αγορά εργασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Παράλληλα ανέφερε πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει κοινό κείμενο των κοινωνικών εταίρων ενώ κάλεσε και τα κόμματα «να διαμορφώσουμε το Σεπτέμβριο ένα μέτωπο για την επιστροφή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο».




συγγρου τροχαιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου