Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

μανωλακη αγγελικη παθολογος

βαθμολογια κυπελλου ελλαδος 2017

Στο μήνυμά του ο κ. Τσίπρας τόνισε πως και σήμερα, στη φάση που διανύει η χώρα, μετά από μια μακρά και δύσκολη περίοδο ύφεσης και στασιμότητας, έχει έρθει η στιγμή να σταθεί ο τόπος στα πόδια του, να ενεργοποιήσει τις παραγωγικές του δυνάμεις και να αξιοποιήσει παραγωγικά το πολύτιμο επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει.


μικρος πριγκιπας κειμενο

μανωλακη αγγελικη παθολογος

μανωλακη αγγελικη παθολογος

μανωλακη αγγελικη παθολογος

Σε αυτή τη νέα εποχή, επισήμανε ο κ. Τσίπρας, ο ρόλος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου μπορεί και πρέπει να είναι καθοριστικός, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερη και πολύτιμη τη συνεισφορά του, που διατηρείται ολοζώντανη και σχεδόν δύο αιώνες τώρα, καθιστώντας το Ίδρυμα αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας.


Κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για τεράστια πνευματική και επιστημονική παράδοση που μας κάνει σήμερα υπερήφανους. Στα 180 χρόνια λειτουργίας του το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο συνδέθηκε στενά με την επιστημονική και την τεχνολογική πρόοδο και την παραγωγική εξέλιξη του τόπου μας και ανάθρεψε πολλές γενιές επιστημόνων, τους οποίους εφοδίασε με πλέον σύγχρονες για την εποχή γνώσεις, ανέφερε χαρακτηριστικά. Ανάμεσα τους υπήρξαν κάποια από τα πιο φωτεινά μυαλά του τόπου μας, προσέθεσε και σημείωσε πως δάσκαλοι στο ΕΜΠ υπήρξαν προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας και κύρους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου