Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ψαλμοί μετάφραση

θρυλοι για αγια σοφια
θεσεισ εργασιασ για μαιεσ στην αγγλια
ψαλμοί μετάφραση
ψαλμοί μετάφραση

Αυτό σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, αναφερόμενος στην αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.


Παρατήρησε δε ότι οι «συγκεκριμένες και σημαντικές ενέργειες από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, με κορυφαίες τις ενέργειες του πρωθυπουργού, του κ. Τσίπρα, έδωσαν το συγκεκριμένο αυτό αποτέλεσμα». «Η ενέργεια της τουρκικής δικαιοσύνης είναι μία συγκεκριμένη επιλογή του Ερντογάν, αναφορικά με τις σχέσεις που θέλει να διαμορφώσει με την Ελλάδα αλλά και με την Ευρώπη», σχολίασε περαιτέρω.


Απαντώντας σε ερώτηση για τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας περί απαγωγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο κ. Κουβέλης επανέλαβε ότι «δεν είχα τέτοια στοιχεία που να μπορώ να τεκμηριώσω αυτή την άποψη, της απαγωγής. Δεν υπάρχει καμία διάσταση απόψεων μεταξύ του κ. Καμμένου κι εμένα». «Από κει και πέρα όμως εκείνο το οποίο πρέπει να καταγράψει κανείς είναι ότι αποτελούσε μία επιλογή από την πλευρά του Ερντογάν, που αναμφισβήτητα εντάσσονταν στην επιθετική ρητορική όσο και στην πρακτική σε σχέση με τα δύο στρατιωτικά μας στελέχη από την πλευρά της γείτονας χώρας» εκτίμησε.


«Ανάσα» και ικανοποίηση από την επιστροφή των δύο στρατιωτικών




ψαλμοί μετάφραση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου