Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

συρφετός βικιπαιδεια

Όπως μετέδωσε ο Alpha, πρόκειται για μια μητέρα με τις δυο κόρες της. Μάλιστα, υπάρχουν πολλές ομοιότητες, ενώ ταιριάζουν και οι ηλικίες.


τι ειναι η αγαπη στιχοι

συρφετός βικιπαιδεια

Εν τω μεταξύ, το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα σε μία από τις σορούς των τριών δολοφονημένων γυναικών, οι Αρχές περιμένουν να δώσει κρίσιμα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση του πρωτοφανούς εγκλήματος.







συρφετός βικιπαιδεια
συρφετός βικιπαιδεια
ευγενιοσ ρωσοσ μαρτυρασ

μαθηματικα β δημοτικου συμμετρια

μαθηματικα β δημοτικου συμμετρια
μαθηματικα β δημοτικου συμμετρια

Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης, το αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε εστιατόριο στο Mamaroneck Village της αμερικάνικης μεγαλούπολης, προκαλώντας σκηνές πανικού.


εταιριες αναψυκτικων στην ελλαδα

μαθηματικα β δημοτικου συμμετρια


Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως το όχημα διέγραφε παράξενη πορεία, πριν τελικώς πέσει στο εστιατόριο.



«Νιώθω την αδρεναλίνη», είπε ένας πελάτης στο CBS News. «Ήταν σοκαριστικό. Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Ήταν τρελό».





Tough to tell but a car drove through the floor-to-ceiling windows of Enzo’s Restaurant on Mamaroneck Ave in Mamaroneck. The vehicle is inside the building. At least 3 people left the scene on stretchers. I couldn’t tell what condition they were in. pic.twitter.com/9hYr7xuZhQ

— Jennifer X. Williams (@JenXperience) 7 Μαΐου 2018


παραγραφη χρεων απο εφορια

συστηματα και τεχνολογια ελεγχου

τραγουδια μπο
συστηματα και τεχνολογια ελεγχου
συστηματα και τεχνολογια ελεγχου

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ένωσαν τις δυνάμεις τους στο διπλό μεικτό και... έριξαν στο καναβάτσο το ελβετικό ζευγάρι των Φέντερερ - Μπέντσιτς, βάζοντας τέλος στο αήττητο τους.


Το ελληνικό δίδυμο νίκησε, στο πλαίσιο του Β΄ ομίλου, με 2-1 σετ την ομάδα της Ελβετίας, η οποία πήρε ωστόσο το «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης. Οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη επιβλήθηκαν των Ρότζερ Φέντερερ και Μπελίντα Μπέντσιτς 4-3(4), 2-4, 4-3 και, με τη δεύτερη νίκη τους σε τρεις αγώνες, υποχρέωσαν το δίδυμο από την Ελβετία στην πρώτη ήττα τους στο τουρνουά.



Greece wins the first set 4-3(4).

Can they finish it off in two sets or will the Swiss force a decider?@Channel9 @9Gem | #HopmanCup pic.twitter.com/q5bfKgakd7


— Hopman Cup (@hopmancup) 3 Ιανουαρίου 2019


Υπενθυμίζεται ότι ο Τσιτσιπάς νωρίτερα... ζόρισε πολύ τον Φέντερερ, αλλά ο «βασιλιάς» του τένις επικράτησε στο τάι μπρέικ και στα δύο σετ 7-6 (6), 7-6 (4). Με αυτήν τη νίκη η Ελβετία προκρίθηκε στον τελικό του Hopman Cup, την ώρα που η ελληνική ομάδα χρειαζόταν να νικήσει και στα τρία παιχνίδια των δύο ομάδων, προκειμένου να πάρει αυτήν το «εισιτήριο» για τον τελικό.



??(?@Eurosport_RU ) pic.twitter.com/gaQ2SaTq9o


— doublefault28 (@doublefault28) 3 Ιανουαρίου 2019


Με την ιστορική νίκη απέναντι στους Φέντερερ - Μπέντσιτς, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου, πάνω από Μ. Βρετανία και ΗΠΑ.


Το ελληνικό δίδυμο αποθεώθηκε από τους ομογενείς, που στήριξαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια των δύο Ελλήνων αθλητών.


«Εάν μου έλεγε κανείς πριν από δέκα χρόνια ότι θα παίξω απέναντι στον Φέντερερ θα γελούσα. Είναι μύθος» δήλωσε μετά την αναμέτρηση η Μαρία Σάκκαρη, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της.



The reaction says it all ?

Team Greece with a huge mixed doubles win over Switzerland to secure the tie. Congratulations, @StefTsitsipas and @mariasakkari!@Channel9 @9Gem | #HopmanCup pic.twitter.com/InMmVRJpeR


— Hopman Cup (@hopmancup) 3 Ιανουαρίου 2019


Λίγο αργότερα, η Σάκκαρη αντιμετώπισε τη Μπελίντα Μπέντσιτς στο μονό των γυναικών και επικράτησε 6-3, 6-4, επιτρέποντας στην Ελλάδα να ισοφαρίσει σε 1-1 τις αναμετρήσεις της με την Ελβετία.







συστηματα και τεχνολογια ελεγχου
καλλιστω βαρδη instagram

γαλλικο λαχανο

γαλλικο λαχανο
γαλλικο λαχανο
Σαν σήμερα το 1983 δολοφονείται ο εκδότης της εφημερίδας «Βραδυνή», Τζώρτζης Αθανασιάδης

Στις 19 Μαρτίου 1983, δολοφονήθηκε μέσα στα γραφεία της Βραδυνής, στην οδό Πειραιώς, στην Ομόνοια, ο εκδότης της εφημερίδας Τζώρτζης Αθανασιάδης. Έως σήμερα, η δολοφονία του αποτελεί ένα άλυτο μυστήριο.


ευπαθεια συνώνυμα

γαλλικο λαχανο

Ο Γεώργιος (Τζώρτζης) Αθανασιάδης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1912. Το 1924 εγκαταστάθηκε στον Πειραιά και σπούδασε στη γαλλική σχολή Άγιος Παύλος. Αρχικά εργάστηκε ως λογιστής και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το 1934 σε συνεργασία με τον αδελφό του εξέδωσε το Ναυτικόν και Εμπορικόν Δελτίον Πειραιώς - που αργότερα έγινε η γνωστή εφημερίδα «Ναυτεμπορική»- το οποίο διεύθυνε από το 1936.

Από το 1962 ανέλαβε τη γενική διεύθυνση της ημερήσιας εφημερίδας Βραδυνή, της οποίας ήταν και βασικός μέτοχος.

Υπήρξε πρόεδρος του ΟΠΑΠ, πρόεδρος της επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων και πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Τη νύχτα του Σαββάτου 19 Μαρτίου 1983, ο Αθανασιάδης δολοφονήθηκε μέσα στο γραφείο του στην «Βραδυνή».

Ο εκτελεστής τον πυροβόλησε τρεις φορές. Μετά τη δολοφονία, μια γυναίκα τηλεφώνησε στη «Βραδυνή» και είπε ότι την ευθύνη για την «εκτέλεση» του Αθανασιάδη αναλαμβάνει η οργάνωση «Αντιστρατιωτική Πάλη», και υπέδειξε και το σημείο, στη διασταύρωση των οδών Σταδίου και Αιόλου, όπου υπήρχε προκήρυξη της οργάνωσης, η οποία και βρέθηκε.

Όμως, οργάνωση με τίτλο «Αντιστρατιωτική Πάλη» υπήρχε ήδη, και δραστηριοποιούνταν (εντελώς ειρηνικά) στο κίνημα εναντίον της υποχρεωτικής στράτευσης (μάλιστα, εξέδιδε και σχετική εφημερίδα). Η κανονική Αντιστρατιωτική Πάλη διέψευσε οργισμένα την ανάμειξή της στην υπόθεση και ποτέ δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος των μελών της.

Από τότε η δολοφονία Αθανασιάδη αποτελεί αντικείμενο διάφορων θεωριών: ότι ο Αθανασιάδης δολοφονήθηκε από τον υπόκοσμο επειδή χρωστούσε λεφτά σε τοκογλύφους, ότι δολοφονήθηκε από ελληνική ή ξένη μυστική υπηρεσία που επιθυμούσε αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό κτλ.

Δυόμισι χρόνια μετά τη δολοφονία Αθανασιάδη, τον Σεπτέμβριο του 1985, η Ασφάλεια Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας συνέλαβε τον πράκτορα της ΚΥΠ Ντάνο Κρυστάλλη, τον οποίο χειριζόταν απευθείας ο τότε διευθυντής Ασφαλείας της ΚΥΠ συνταγματάρχης Ιωάννης Αλεξάκης.

Στο σπίτι του Κρυστάλλη βρέθηκαν αδημοσίευτες προκηρύξεις της Αντιστρατιωτικής Πάλης. Ο Ντάνος Κρυστάλλης δήλωσε ότι ως «πράκτορας διείσδυσης», είχε έρθει με εντολή της ΚΥΠ σε επαφή με την τρομοκρατική οργάνωση και έτσι έπεσαν στα χέρια του οι προκηρύξεις.

Το δικαστήριο κατέληξε ότι ο Κρυστάλλης δεν είχε πάρει μέρος στη δολοφονία του Αθανασιάδη.



θέσεις εργασίας αθήνα

λιγο ακομη σεφερης

ψυκτικος θαλαμος
λιγο ακομη σεφερης

«Το μεγαλύτερο ερώτημα για τη φερόμενη δηλητηρίαση του 66χρονου είναι η χρονική στιγμή», επισημαίνει ο Guardian, εξηγώντας πως ο Σκριπάλ πέρασε πολλά χρόνια σε ρωσική φυλακή, μετά από καταδίκη του για κατασκοπεία και, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στο άρθρο, «αν οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας ήθελαν ένα ‘ατύχημα’ κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, θα ήταν πολύ εύκολο να το οργανώσουν».


λιγο ακομη σεφερης

λιγο ακομη σεφερης

Δεδομένου τού ότι ολόκληρη η οικογένεια Σκριπάλ ξεκληρίστηκε σε διάστημα μίας πενταετίας (η σύζυγός του, Λιουντμίλα πέθανε – από καρκίνο, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου, σε αυτοκινητικό σύμφωνα με συγγενείς και φίλους – το 2012, σε ηλικία 59 ετών και ο γιος του, Αλεξάντρ μόλις 43 χρόνων, κατά την επίσκεψή του στην Αγία Πετρούπολη, πριν από ένα χρόνο) δίνει στην υπόθεση διαστάσεις κινηματογραφικού θρίλερ. Και δεν είναι η μόνη υπόθεση με αυτά τα χαρακτηριστικά.


Υπόθεση Λιτβινιένκο


Litvinenko


Σύμφωνα με την βρετανική έρευνα, δύο Ρώσοι πράκτορες δηλητηρίασαν τον Αλεξάντερ Λιτβινιένκο, στο μπαρ ξενοδοχείου στο Λονδίνο, ρίχνοντας στο πράσινο τσάι του το ραδιενεργό Πολώνιο -210, τον Νοέμβριο του 2006.


Τι είναι το Πολώνιο-210


Ο Λιτβινιένκο που βίωσε έναν αργό και επώδυνο θάνατο, επέμενε μέχρι την τελευταία στιγμή πως υπεύθυνος για τη δολοφονία του ήταν ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν. «Ίσως καταφέρεις να φιμώσεις έναν άνθρωπο, όμως τα ουρλιαχτά από τις διαμαρτυρίες όλου του κόσμου θα αντηχούν, κε. Πούτιν, στα αυτιά σου για το υπόλοιπο της ζωής σου», είχε γράψει από το νοσοκομείο.


Το Κρεμλίνο αποκήρυξε τις κατηγορίες ως «ανοησίες», ωστόσο, η έρευνα έδειξε πως ο Πούτιν «πιθανώς ενέκρινε» τη δολοφονία του πρώην πράκτορα.




αν δεν πληρώσω τον ενφια

παπαδακης χρυσαφικα

δήμητρα ρουμπέση σημερα
παπαδακης χρυσαφικα

Έχουν μείνει μόλις τρεις ημέρες για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το υπουργείο Παιδείας, με 85.908 υποψηφίους να περιμένουν εναγωνίως. Το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Ιουνίου θα αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια της χώρας οι αναλυτικοί πίνακες με τις βαθμολογίες των μαθητών τους ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και στην επίσημη ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου.


Οι πρώτες εκτιμήσεις


Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως η κίνηση των βάσεων δεν θα έχει ομοιόμορφα χαρακτηριστικά, καθώς θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάμεσα στα πέντε επιστημονικά πεδία αλλά και στο εσωτερικό των πεδίων. Το βασικό χαρακτηριστικό που θα διαμορφώσει τις βάσεις ωστόσο είναι το εξής: τα περισσότερα τμήματα που βρίσκονται στα ΑΕΙ της Αττικής και της Θεσσαλονίκης θα διατηρηθούν, με μικρές αυξομειώσεις, στα περσινά επίπεδα, με ορατή άνοδο σε κάποια από αυτά, ενώ, αντίθετα πτωτικές διαγράφουν οι τάσεις στα περισσότερα τμήματα της περιφέρειας όλων των επιστημονικών πεδίων.


Η μείωση των θέσεων στα Πανεπιστήμια που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση και η ανακατανομή των θέσεων εισακτέων με το ψαλίδισμα των περιζήτητων τμημάτων ωθεί σε χάσμα στις βάσεις εισαγωγής. Αφενός, θα υπάρξει άνοδος των βάσεων στα περιζήτητα τμήματα, καθώς αυξάνεται η αντιστοιχία ανάμεσα στη ζήτηση και την προσφορά θέσεων, ενώ είναι ορατός ο κίνδυνος «κατασκευής» εκατοντάδων αριστούχων υποψηφίων που δεν θα πετύχουν την εισαγωγή στις σχολές προτίμησής τους. Αφετέρου, θα οδηγηθούμε σε βύθισμα των βάσεων εισαγωγής σε ομάδες σχολών (περιφερειακών και όχι μόνο πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και ιδιαίτερα τμημάτων ΤΕΙ) που αν και δεν έχουν ζήτηση προσφέρουν σημαντικά περισσότερες θέσεις από πέρσι.


Με βάση ένα δείγμα περίπου 7.500 βαθμολογιών σε Μαθηματικά Κατεύθυνσης και Γενικής Παιδείας, Αρχαία Ελληνικά, Ιστορία Κατεύθυνσης, Νεοελληνική Γλώσσα, Φυσική Κατεύθυνσης και Βιολογία Γενικής Παιδείας, που φανερώνει κάποια πρώτα στοιχεία στις επιδόσεις των υποψηφίων, η κατάσταση διαγράφεται ως εξής: σταθερότητα στις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης, σημαντική άνοδος στα Παιδαγωγικά Τμήματα, διατήρηση των υψηλών βάσεων εισαγωγής στις Ιατρικές Σχολές, ορατή πτώση κυρίως στα Πολυτεχνικά και στα Οικονομικά Τμήματα των ΑΕΙ της περιφέρειας.


Όσον αφορά το πρώτο πεδίο ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων αλλά και ο βαθμός δυσκολίας των θεμάτων αναμένεται να κρατήσουν τις βάσεις κυρίως των υψηλόβαθμων σχολών στα περσινά επίπεδα, ωστόσο η αντιστοιχία υποψηφίων-εισακτέων ωθεί ένα μεγάλο μέρος των τμημάτων σε άνοδο των βάσεων. Φέτος ο αριθμός των υποψηφίων είναι αυξημένος κατά 3.474, γεγονός που αναδεικνύει το 1ο επιστημονικό πεδίο ως αυτό του αυξημένου ανταγωνισμού.


4152172


(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


Πού θα σημειωθεί «τρανταχτή» άνοδος


Άνοδος των βάσεων εισαγωγής και μάλιστα «τρανταχτή» αναμένεται στα Παιδαγωγικά τμήματα όχι μόνο επειδή οι περσινές βάσεις ήταν εξαιρετικά χαμηλές αλλά και γιατί, όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία των δηλώσεων των υποψηφίων για τα μαθήματα επιλογής στα οποία θέλησαν να εξεταστούν, σημειώθηκε διπλασιασμός των υποψηφίων.


Η δυσκολία στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης αναμένεται να οδηγήσει σε πτώση στις σχολές του 5ου πεδίου. Προωθητικά στην πτώση των βάσεων του πεδίου δρα και η μικρή αύξηση όσων επέλεξαν να εξεταστούν στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Ωστόσο, επειδή στην κίνηση των βάσεων εισαγωγής δρα αποφασιστικά και η αντιστοιχία θέσεων εισακτέων-υποψηφίων, είναι λάθος να προσδοκά κανείς πτώση των βάσεων στα τμήματα ΑΕΙ της Αττικής που περιλαμβάνονται στο 5ο πεδίο.



παπαδακης χρυσαφικα
παπαδακης χρυσαφικα
enduro one

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

σπιτι προς ενοικιαση λεμεσος

σπιτι προς ενοικιαση λεμεσος
σπιτι προς ενοικιαση λεμεσος
Νέα πρόκληση: Οι Τούρκοι ανάβουν φωτιές με προεκλογική «σύγκρουση» στη Θράκη

Την προεκλογική «σύγκρουση» στη Θράκη μεταφέρει η Τουρκία, καθώς ο υποψήφιος για την προεδρία από την αξιωματική αντιπολίτευση (CHP), Μουχαρέμ Ιντζέ, ετοιμάζεται να εξαπολύσει επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τη χώρα μας.


συνταγη για ντονατς ψητα

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ, ηγέτης της αντιπολίτευσης βάζει στον προεκλογικό σκηνικό της Τουρκίας τη Θράκη, καθώς αναμένεται - λίγες εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών - να αφιχθεί στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής την ερχόμενη Πέμπτη (31/05), ενώ ακολούθως θα μιλήσει σε μουσουλμάνους στο κτίριο της Τουρκικής Νεολαίας στην πόλη, πριν μεταβεί στην Ξάνθη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η προεκλογική συγκέντρωση του Ιντζέ στην Κομοτηνή προκαλεί σίγουρα πολλά ερωτηματικά για τις προθέσεις του, αφού οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες και ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις τουρκικές εκλογές.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που επικεφαλής τουρκικού κόμματος, υποψήφιος πρόεδρος ή πρωθυπουργός πραγματοποιεί προεκλογική καμπάνια στη Θράκη, ωστόσο σύμφωνα με αναλυτές, πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού, εσωτερικής κατανάλωσης και φυσικά… προπαγάνδας, ως απάντηση στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Σεράγεβο, στη Βοσνία. Δεν αποκλείεται πάντως να θέλει και να... σπείρει τον άνεμο της έντασης, για να «θερίσει» αργότερα μουσουλμανικές θύελλες σε ελληνικά χωράφια…

Ο «Θεσσαλονικιός» εξαπέλυσε εξάλλου χθες (27/05) επίθεση στον σουλτάνο πάλι μέσω… Ελλάδας.

Ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί το τουρκικό προξενείο στη μία το μεσημέρι και ακολούθως θα μιλήσει σε μουσουλμάνους της περιοχής, στο κτίριο που στεγάζεται η Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μετά την παρουσία του στην Κομοτηνή θα μεταβεί και στην Ξάνθη, ενώ μετά τη Θράκη θα περάσει μέσω του μεθοριακού σταθμού στη Νυμφαία, στη νότια Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη Κρτζάλικ, όπου θα μιλήσει σε τουρκικής καταγωγής πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν απαγορευτεί προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες τόσο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσο και βασικών συνεργατών του και επιτελικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και υπουργών. Η αντιπολίτευση του CHP φέρεται έτσι να στοχεύει να μπει στο… μάτι του Ερντογάν με μια συγκέντρωση σε χώρα της Ε. Ε. και μάλιστα στη Θράκη, εκπέμποντας μηνύματα τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Το CHP, πάντως, δεν έχει στα ψηφοδέλτιά του υποψήφιο από την ελληνική Θράκη, σε αντίθεση με τον Ερντογάν που έχει συμπεριλάβει τον καταγόμενο από την Κομοτηνή υφυπουργό άνευ χαρτοφυλακίου Μεχμέτ Τσαβούσογλου.

Το θέμα είναι αν ο Ερντογάν - μετά και τα απανωτά «χαστούκια» τον τελευταίο καιρό - θα αφήσει τον Ιντζέ να κερδίσει τις εντυπώσεις ή θα απαντήσει με ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση ενάντια στην Ελλάδα, από τη στιγμή μάλιστα που η Θράκη συμπεριλαμβάνεται στα μεγαλεπήβολα (και θερινής νυκτός) όνειρα του «σουλτάνου» για τη «Μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία»...



σπιτι προς ενοικιαση λεμεσος
τα τρια γουρουνακια χριστουγεννα

κετ μαξουρη

κετ μαξουρη
κετ μαξουρη
κετ μαξουρη

Περίπου 700 – 1000 άτομα βρίσκονταν μέσα σε σκηνή που είχε στηθεί στο πλαίσιο ενός τοπικού φεστιβάλ όταν ξέσπασε η καταιγίδα, όπως μετέδωσε η εφημερίδα Kronen, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ένας 28χρονος από την Αυστρία και ένας 19χρονος φοιτητής από τη Ρουμανία.


pink ribbon δουκας 2015

Την ίδια ώρα αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο τόνισε ότι ο αριθμός των τραυματιών ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς ορισμένοι πήγαν μόνοι τους σε νοσοκομεία και δεν μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα.







ταχογραφοι λαρισα

νοτος γκαλερις αθηνα

νανουρίσματα για μωρά ελληνικα
πως τα περασες
νοτος γκαλερις αθηνα

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του μνημείου του Ολοκαυτώματος, στην περιοχή «Σελί Αμιρών», για την 75η επέτειο της καταστροφής της Βιάννου και της Ιεράπετρας, τον Σεπτέμβριο του 1943, από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.


Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αναφέρθηκε στο χρέος όλων για την διατήρηση της ιστορικής μνήμης, στην απόδοση τιμής στους ήρωες για την Ελευθερία της Πατρίδας, επισημαίνοντας παράλληλα τον κίνδυνο που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές της Ευρώπης να σπάσει το «αυγό του φιδιού» του ναζισμού με το πρόσχημα, όπως είπε, τάχα, του μεταναστευτικού ζητήματος.


«Η σημερινή ημέρα, είναι επέτειος, τιμής, μνήμης και χρέους στους εκτελεσθέντες πατριώτες. Κρατάμε ζωντανή την μνήμη τους, τις παρακαταθήκες τους» είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων-διεκδικήσεων πρόσθεσε ότι τους προσεχείς μήνες το πόρισμα θα έρθει στη Βουλή και θα ψηφιστεί η στρατηγική για την δικαίωση των διεκδικήσεων.


Από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης σε δήλωση του ανέφερε: «Είναι πολύ μεγάλη η τιμή, η συγκίνηση που βρίσκομαι σήμερα στη Βιάννο η οποία πλήρωσε με τον πιο απάνθρωπο τρόπο τα εγκλήματα του ναζισμού. Η πάλη απέναντι στο ναζισμό και στο φασισμό πρέπει να είναι διαρκής, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τις ναζιστικές θηριωδίες. Η διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων δεν έχει μόνο νομική και οικονομική πλευρά αλλά αποτελεί ανθρωπιστικό και αντιφασιστικό καθήκον. Η Βουλή, η Ελληνική Κυβέρνηση θα διεκδικήσουν γερμανικές αποζημιώσεις για αυτές τις θηριωδίες. Είναι όμως χρέος μας απέναντι και στις νέες γενιές. Ειδικά τώρα που βλέπουμε τον φασισμό να ξανασηκώνει κεφάλι στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, με πρόσχημα την προσφυγική κρίση. Είναι δημοκρατικό, πατριωτικό και αντιφασιστικό καθήκον όλων να μην δείξουμε καμία ανοχή σε αυτά τα φαινόμενα».


«Σήμερα, ως Περιφέρεια Κρήτης με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη και στη θυσία των άδικα εκτελεσθέντων Βιαννιτών, διατηρούμε ζωντανή τη μνήμη τους και εμπνεόμαστε από τα μηνύματα της θυσίας τους που είναι καταδίκη του ναζισμού και του κάθε μορφής ολοκληρωτισμού» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός τόνισε: «Τιμούμε την μνήμη των θυμάτων της Ναζιστικής θηριωδίας στην Βιάννο. Η θυσία τους παραμένει πάντα ζωντανή στην συλλογική μας μνήμη, και υπενθυμίζει διαρκώς τις αξίες της Ειρήνης και του Ανθρωπισμού απέναντι στην Βία και την Βαρβαρότητα του Φασισμού».



νοτος γκαλερις αθηνα
νοτος γκαλερις αθηνα

καλα ολα αυτα

μενου με νηστισιμα
καλα ολα αυτα

Τουλάχιστον 38 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Τρίτη και πέντε τραυματίστηκαν σοβαρά όταν κατέρρευσε η γέφυρα εν μέσω ισχυρής βροχόπτωσης.


καλα ολα αυτα

Πανεπιστημιακή μελέτη είχε προειδοποιήσει


Μηχανολογική μελέτη, που είχε ανατεθεί από την ιταλική εταιρία διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων Autostrade το 2017, είχε προειδοποιήσει για την κατάσταση των περιβεβλημένων με τσιμέντο καλωδίων που «κρατούσαν» τη γέφυρα, η οποία κατέρρευσε αυτή την εβδομάδα στη Γένοβα, γράφουν σήμερα δύο ιταλικές εφημερίδες.


Η γέφυρα είχε εμφανίσει προβλήματα λίγο μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της το 1967 και κάποιοι στύλοι είχαν ενισχυθεί στις αρχές της δεκαετίας του 1990, δήλωσαν ειδικοί.




καλα ολα αυτα
μαντισσα ηπειρωτικο δημοτικο

λεωφορεια για παραλιακη

Στις εν λόγω ακτές η ποιότητα των νερών κολύμβησης παραμένει εξαιρετική. Οι αξιολογητές όμως της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης και διεθνείς αξιολογητές, που έκαναν απροειδοποίητες επισκέψεις, διαπίστωσαν σοβαρές ελλείψεις στην επιβεβλημένη τήρηση των κριτηρίων που αφορούσαν συγκεκριμένα σε:


διευθυνση τεχνικων υπηρεσιων τρικαλα

ροδα πατινι

λεωφορεια για παραλιακη

λεωφορεια για παραλιακη


  • Παροχή υπηρεσιών προς τους λουόμενους και επισκέπτες

  • Καθαριότητα

  • Ορθή πληροφόρηση

  • Ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών

  • Δράσεις προστασίας περιβάλλοντος ακτής και παράκτιου χώρου


Σύμφωνα με τα κριτήρια του Προγράμματος, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Προγράμματος αποφάσισαν, κατά τα προβλεπόμενα, να αποσύρουν τις βραβεύσεις για να διαφυλαχθεί το κύρος και η αξιοπιστία του θεσμού.


Οι 8 ακτές, οι οποίες αποσύρονται είναι οι εξής:



  • Ακτή Αγ. Πέτρος, Δήμος Άνδρου, Π. Ε. Άνδρου

  • Ακτή Χρυσή Άμμος, Δήμος Άνδρου, Π. Ε. Άνδρου

  • Ακτή Λεπτοκαρυά 1, Δήμος Δίου-Ολύμπου, Π. Ε. Πιερίας

  • Ακτή Πλάκα-Μύλος, Δήμος Δίου-Ολύμπου, Π. Ε. Πιερίας

  • Ακτή Πλαταμώνας 1, Δήμος Δίου-Ολύμπου, Π. Ε. Πιερίας

  • Ακτή Σκοτίνα, Δήμος Δίου-Ολύμπου, Π. Ε. Πιερίας

  • Ακτή Ανατολικά Ενυδρείου, Δήμος Ρόδου, Π. Ε. Ρόδου

  • Ακτή Καλαθάς, Δήμος Χανίων, Π. Ε. Χανίων



λεωφορεια για παραλιακη

χαραξη ιονιας οδου

χαραξη ιονιας οδου

Οι επιβλητικοί αλεξανδρινοί


Αποτελούν το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων, ιδιαίτερα όταν είναι σε κόκκινο χρώμα. Μπορεί όμως να τους βρει κανείς και σε άλλα χρώματα, όπως το ροζ και το άσπρο.


χριστουγεννιατικα διηγηματα παπαδιαμαντη

χαραξη ιονιας οδου

χαραξη ιονιας οδου

Οι Αζτέκοι θεωρούσαν αυτό το φυτό σύμβολο της αγνότητας και το χρησιμοποιούσαν σαν φαρμακευτικό φυτό για τον πυρετό. Πίστευαν επίσης ότι τα φύλλα του βάφτηκαν κόκκινα από το αίμα μιας θεάς, της οποίας η καρδιά ράγισε από αγάπη.


Αν και οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι εποχικό φυτό, με την κατάλληλη φροντίδα μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια και να αποκτήσει και αρκετά μεγάλο ύψος.


«Πρέπει να μπαίνει σε μέρος προστατευμένο από τον αέρα και πρέπει να προσέχουμε να μην ρίχνουμε νερό στα φύλλα. Το πότισμά του πρέπει να γίνεται όταν στεγνώνει το χώμα και η καλύτερη στιγμή για το κλάδεμά του είναι τον Μάρτιο», συμβουλεύει ο γεωπόνος Νίκος Θυμάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Γκι το γιορτινό


Το φιλί κάτω από τα τυχερά φύλλα του είναι ξενόφερτη παράδοση που δεν έχει επικρατήσει ευρέως στην Ελλάδα. Ωστόσο, το γκι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γιορτινής ατμόσφαιρας και είναι παρόν και στο ελληνικό σπίτι.


Αν και σήμερα θεωρείται το φυτό των ερωτευμένων στη Βόρεια Ευρώπη και την Αμερική κυρίως, πρόκειται για φυτό με μεγάλη ιστορία. Οι μάγοι των Γαλατών το χρησιμοποιούσαν για τα μαγικά τους φίλτρα, οι μάγισσες του Μεσαίωνα το χρησιμοποιούσαν για τα ξόρκια τους, ενώ αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι το θεωρούσαν φάρμακο για πολλές ασθένειες.


«Η φροντίδα του γκι είναι σχετικά απλή. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Μπορεί να μπει και σε βορεινή θέση ενώ χρειάζεται συχνό πότισμα», λέει ο κ. Θυμάκης.



ζητω εργασια σε καφενειο

κδβμ δραμας

κδβμ δραμας
κδβμ δραμας

Σύμφωνα με το Associated Press, οι δράστες έκλεψαν από βιομηχανικό πάρκο δύο τρέιλερ, τα οποία μέσα τους είχαν αυτήν την τεράστια ποσότητα σοκολάτας. Οι γερμανικές Αρχές αναζητούν τους δράστες καθώς και μέρος των κλοπιμαίων.


studios στη θασο

Το πρώτο εκ των δύο τρέιλερ, εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης κοντά στα σύνορα της Γερμανίας με τη Γαλλία, όπου είχε ρυμουλκηθεί με φορτηγό που έφερε πολωνικές πινακίδες. Ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει και το φορτίο ήταν άθικτο.


Το δεύτερο τρέιλερ βρέθηκε στην πόλη Λαρ, ωστόσο από έλειπαν τα δύο τρίτα του φορτίου και ο οδηγός του αναζητείται.




κδβμ δραμας
επισκευες τηλεορασεων αλεξανδρουπολη

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

βραδυ γραμματικη αναγνωριση

καρκινος αντρας προβλεψεις

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι των λεωφορείων θα πραγματοποιήσουν στις 16 Μαΐου στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 16.00.


βραδυ γραμματικη αναγνωριση

βραδυ γραμματικη αναγνωριση

Στις 17 Μαΐου θα απέχουν από τα καθήκοντά τους από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ οι κινητοποιήσει στις 18 Μαΐου θα γίνουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.


«Η ελπίδα που μας πούλησαν μετατράπηκε σε συνεχόμενες συμφωνίες με τους εταίρους, μνημόνια βαφτισμένα με ασφυκτικά μέτρα και διαδοχικές επιθέσεις στους εργαζομένους, καθώς και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες», αναφέρει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.



βραδυ γραμματικη αναγνωριση
παιχνιδια για αγορια παουερ ρεϊντζερς

δικτυο φυσικου αεριου στην ελλαδα

ελληνας ηθοποιος στο supernatural

Αυτό το συμπέρασμα προέκυψε από την εργαστηριακή ανάλυση που έγινε, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Διαχειριστής.


δικτυο φυσικου αεριου στην ελλαδα

«Το ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε στο εσωτερικό του διακόπτη καθιστούσε ουσιαστικά αδύνατη την ανίχνευση του σφάλματος εκ των προτέρων, ενώ επιβεβαιώνει ότι η αστοχία αποτελεί εξαιρετικά σπάνιο γεγονός, με βάση και τα στατιστικά στοιχεία του Διεθνούς Συμβουλίου Μεγάλων Ηλεκτρικών Συστημάτων (CIGRE) που διατηρεί βάση δεδομένων για τις βλάβες που εκδηλώνονται στα δίκτυα ηλεκτρισμού», αναφέρει ο ΑΔΜΗΕ.


Κατόπιν τούτου, ο ΑΔΜΗΕ θα προσφύγει σε εξωτερικό εμπειρογνώμονα για να διερευνήσει εάν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες σε σχέση με τον κατασκευαστή του διακόπτη.


Ο ΑΔΜΗΕ υπογραμμίζει ακόμη ότι:


-Οι τακτικοί προληπτικοί έλεγχοι για τη συντήρηση του Συστήματος Μεταφοράς είχαν ολοκληρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού, σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα.


-Έγιναν έκτακτοι έλεγχοι την περίοδο 24-30 Αυγούστου, από το προσωπικό της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς στον εξοπλισμό των ΚΥΤ Αγίου Στεφάνου, Αχαρνών, Κουμουνδούρου, Παλλήνης, Θεσσαλονίκης, Λαγκαδά, Λάρισας, Καρδιάς, Αγίου Δημητρίου, Αμυνταίου, Μελίτης, Τρικάλων και Νέας Σάντας. Η επιθεώρηση επεκτάθηκε και στους Υποσταθμούς Δόξας, Λαμίας και Κορίνθου. Σε καμία περίπτωση δεν εντοπίστηκαν προβλήματα που να απαιτούν άμεσες διορθωτικές κινήσεις.


-Αναφορικά με τη συντήρηση του Συστήματος Μεταφοράς, επισημαίνεται ότι τα ποσά που δαπανά ο ΑΔΜΗΕ δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν την τελευταία διετία. Συγκεκριμένα, οι δαπάνες συντήρησης του Συστήματος Μεταφοράς (περιλαμβανομένων και των βλαβών) διαμορφώθηκαν στα 37,4 εκατ. ευρώ το 2015, στα 39 εκατ. ευρώ το 2016 και στα 39,5 εκατ. ευρώ το 2017.



δικτυο φυσικου αεριου στην ελλαδα
δικτυο φυσικου αεριου στην ελλαδα
πολιτιστικός σύλλογος

επιστήμη πληροφόρησης

νικη κεραμεως πατερας
επιστήμη πληροφόρησης
επιστήμη πληροφόρησης

«Όταν μου είπαν ότι σε είπε νυφούλα και τότε η αντίδρασή μου ήταν ‘1000 φορές νυφούλα, παρά ζωντοχήρα όπως θα γίνεις εσύ σε λίγο’», σημείωσε ο βουλευτής του Ποταμιού στην πρωινή εκπομπή του Ant1 ‘Καλημέρα Ελλάδα’, απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, για να καταλήξει επί του θέματος πως δεν τον εξέπληξε ο Υπουργός Άμυνας, αλλά «αυτό που μου έκανε αλγεινή εντύπωση είναι ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ευαίσθητοι σε θέματα σεξισμού έκαναν ‘μόκο’».


«Η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ψηφίσει τη Συμφωνία και σημειώνοντας ότι αντιλαμβάνεται το «πρόβλημα ότι κάποιοι συνάδελφοί μου θέλουν να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών», αναφερόμενος στην κομματική γραμμή.




επιστήμη πληροφόρησης
καιρος ελαιωνας σερρων

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

χενα στα φρυδια

φορεματα ανοιξη 2016 παρανοια

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 28χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε τέσσερις Αφρικανούς μέσα από το αυτοκίνητό του.


the cat is back one year course burlington

χενα στα φρυδια

χενα στα φρυδια

χενα στα φρυδια

Όπως μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ, ο Τράνι έχει ξυρισμένο κεφάλι και όταν τον συνέλαβαν χαιρέτησε φασιστικά, υψώνοντας και τεντώνοντας το δεξί του χέρι. Δεν προκύπτει να έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

Μέσα στην Alfa Romeo του δράστη, οι καραμπινιέροι εντόπισαν και μια στρατιωτική φόρμα παραλλαγής.


Μάλιστα, λίγο πριν τον συλλάβουν βγήκε από το αυτοκίνητό του και τυλίχθηκε με μια ιταλική σημαία.



#Macerata, spari contro stranieri, fermato un uomo di 28 anni. Ha ammesso le sue responsabilità. Ecco il video dell'arresto → https://t.co/UuSoBmYpeA pic.twitter.com/Hk801Pg5EZ

— Rainews (@RaiNews) 3 Φεβρουαρίου 2018

αναπαραγωγικό σύστημα στ

παλμοι καρδια

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πολίτης έχει παραπεμφθεί σε δίκη με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της απειλής και της φθοράς ξένης περιουσίας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σημειώνεται πως η επίθεση είχε σημειωθεί στη διάρκεια συγκέντρωσης και πορείας από ομάδες ακραίων κύκλων, που δήλωναν αντίθετοι με την παρουσία προσφύγων και μεταναστών στο νησί και με τον καταυλισμό της Σούδας, το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου 2016.


αναπαραγωγικό σύστημα στ

αναπαραγωγικό σύστημα στ

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα επρόκειτο να εκδικαστεί και η μήνυση του πολίτη κατά του κ. Στεβή, για συκοφαντική δυσφήμιση, επειδή ο δεύτερος τον αποκάλεσε μέλος της «Χρυσής Αυγής». Το δικαστήριο όμως αυτεπαγγέλτως ανέβαλε επ’ αόριστον την εκδίκασή της έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση στην οποία ο πολίτης είναι κατηγορούμενος.



αναπαραγωγικό σύστημα στ
κτελ πατρα λουτρακι

δευτερη ευκαιρια ταινια 2014

δευτερη ευκαιρια ταινια 2014
δευτερη ευκαιρια ταινια 2014
δευτερη ευκαιρια ταινια 2014

«Αν δούμε τις τοποθετήσεις του Έλληνα υπουργού, θα διαπιστώσουμε πως στερούνται λογικής», είπε χαρακτηριστικά ο Ομέρ Τσελίκ, μία μόλις μέρα αφότου ο Πάνος Καμμένος μίλησε για μεταφορά χιλιάδων Ελλήνων στρατιωτών στις παραμεθόριες περιοχές.


Πρόσθεσε μάλιστα πως «ο Πάνος Καμμένος δεν έχει μυαλό, υπάρχει πρόβλημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να προειδοποιήσει την Ελλάδα για τις δηλώσεις του», σημειώνοντας με νόημα πως "σε περιπτώσεις διενέξεων δεν είναι δυνατόν να επικρίνεται πάντα η χώρα που δεν είναι μέλος της ΕΕ".



επιδομα ηθοποιων
εκλογη προεδρου συριζα

γηρατεια συνωνυμο

Λίγες ώρες αργότερα, περίπου στις 02.00 το βράδυ, νέα παρόμοια επίθεση πραγματοποιήθηκε στο παραλιακό θέρετρο Καμπρίλς, 120 χιλιόμετρα νότια της Βαρκελώνης. Η αστυνομία της Καταλονίας σκότωσε και τους πέντε επιβαίνοντες του Audi Α3 που έπεσε επάνω στο πλήθος στον παραλιακό δρόμο της πόλης.


εξαψεις στην εμμηνοπαυση αντιμετωπιση

Τα θύματα - νεκροί και τραυματίες - είναι 24 διαφορετικών εθνικοτήτων, σύμφωνα με τις ισπανικές υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας.


Έξι πολίτες τραυματίσθηκαν από το αυτοκίνητο, δύο από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, από την δεύτερη επίθεση. Οι υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών κάνουν λόγο για ένα άτομο σε κρίσιμη κατάσταση. Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε ελαφρά.


Δείτε το γράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ με όλες τις πληροφορίες:


18355725




γηρατεια συνωνυμο
γηρατεια συνωνυμο
γηρατεια συνωνυμο
παπακωστα οδοντιατρος ζωγραφου

πανι λινατσα

φορμουλα υπολογισμου τοκων

Σύμφωνα με την κατάθεση του 46χρονου πολυεκατομμυριούχου, η Κιμ Βαλ χτυπήθηκε κατά λάθος από μια βαριά καταπακτή, η οποία του γλίστρησε από τα χέρια. «Βρισκόμασταν στο υποβρύχιο «Ναυτίλος», ενώ αυτό έπλεε μεταξύ Δανίας και Σουηδίας. Κρατούσα την καταπακτή από πάνω της, αλλά μου γλίστρησε και τη χτύπησε στο κεφάλι», είπε ο Μάντσεν αρνούμενος τις κατηγορίες ότι δολοφόνησε την δημοσιογράφο.


ποσοι εχουν σωθει απο το norman atlantic

πανι λινατσα

πανι λινατσα


«Το υποβρύχιο ήταν στην επιφάνεια, εγώ είχα ανέβει πάνω και κρατούσα την καταπακτή ώστε να μείνει ανοιχτή για να περάσει και η Κιμ. Όμως εκείνη τη στιγμή, το υποβρύχιο χτυπήθηκε από ένα κύμα, απόνερα από παραπλέον σκάφος. Έχασα την ισορροπία μου και η καταπακτή μου έφυγε από τα χέρια, χτυπώντας την δημοσιογράφο», είπε ενώπιον του δικαστηρίου της Κοπεγχάγης ο 46χρονος, προσθέτοντας πως λίγο αργότερα αντίκρυσε μια λίμνη αίματος στο σημείο που είχε πέσει η 30χρονη, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε κατάγματα στο κρανίο.


2017 08 21T141742Z 84905980 RC18A43857E0 RTRMADP 3 DENMARK SUBMARINE
Πηγή: REUTERS/Peter Thompson


Ενώπιον του δικαστηρίου ο Μάντσεν αρνήθηκε ότι ακρωτηρίασε τα άκρα της, και υποστήριξε ότι πέταξε στη θάλασσα ολόκληρο το πτώμα της, αρκετές ώρες μετά τον θάνατό της, κι αφούο ίδιος κοιμήθηκε καθώς ήταν «πάρα πολύ κουρασμένος».


2017 08 22T132508Z 1144584921 RC135A2983D0 RTRMADP 3 DENMARK SUBMARINE
Πηγή: TT NEWS AGENCY/ Tom Wall Handout via REUTERS


Παραδέχθηκε ότι ήθελε να την «θάψει στη θάλασσα», τοποθετώντας το πτώμα της πάνω σε μεταλλική επιφάνεια, προκειμένου να βουλιάξει. «Δεν ήθελα ένα πτώμα στο υποβρύχιό μου», είπε ο Μάντσεν στο δικαστήριο. «Έδεσα με ένα σχοινί τα πόδια της, ώστε να την σύρω έξω από την καταπακτή», περιέγραψε στους δικαστές, λέγοντας πως ο ίδιος έκλαιγε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.


2017 08 12T123542Z 1843454365 RC165E21EA40 RTRMADP 3 DENMARK SUBMARINE
Πηγή:Scanpix Denmark/Bax Lindhardt/via REUTERS




πανι λινατσα

ανδρεας χριστοφης δικηγορος

ανδρεας χριστοφης δικηγορος

Ο 90χρονος, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, έστρεψε ένα όπλο στον κρόταφό του και αυτοκτόνησε.


παχος μονο στην κοιλια

πηνελόπη αναστασοπούλου και φωτης

ανδρεας χριστοφης δικηγορος

Τον επιχειρηματία βρήκε η οικιακή βοηθός του, η οποία κι ενημέρωσε την αστυνομία.


Ο ηλικιωμένος, λίγες ώρες πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, είχε στείλει γραπτά μηνύματα με το κινητό του σε φίλους και συγγενείς με τα οποία ανακοίνωνε ότι θα αυτοκτονήσει, εξηγώντας ότι πήρε αυτή την απόφαση γιατί δεν αντέχει να ζει καθηλωμένος στο αναπηρικό αμαξίδιο.


Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιούνταν στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων και μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν ιδιοκτήτης μιας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών της χώρας.



ανδρεας χριστοφης δικηγορος

μεταχειρισμενοι κινητηρες παπακια

κορουλα σου
μεταχειρισμενοι κινητηρες παπακια

Ειδικότερα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 οι συρμοί του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" θα ξεκινούν (κάθε 00:25 και 00:55 της ώρας) αποκλειστικά και μόνον από το σταθμό "Δουκ. Πλακεντίας".


μεταχειρισμενοι κινητηρες παπακια

μεταχειρισμενοι κινητηρες παπακια

Ομοίως, οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».


Ως εκ τούτου οι επιβάτες με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας», όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους αεροδρομιακούς συρμούς Μετρό.


Παράλληλα, οι επιβάτες του Μετρό που προέρχονται από το αεροδρόμιο ή από κάποιο ενδιάμεσο σταθμό της γραμμής του προαστιακού, θα μετεπιβιβάζονται το σταθμό "Δουκ. Πλακεντίας" σε άλλον συρμό του Μετρό για τη μετάβασή τους στο υπόλοιπο δίκτυο της ΣΤΑΣΥ».



κυπελλο ελλαδας 2015-16 τηλεοπτικα

ταξη αστερατη ρινοκερος και κοκορας

ταξη αστερατη ρινοκερος και κοκορας
ταξη αστερατη ρινοκερος και κοκορας

Ο Πλατανιάς κυνήγησε αποφασιστικά από το ξεκίνημα του αγώνα το τρίποντο, που θα τον κρατούσε στη μάχη της παραμονής και προηγήθηκε νωρίς με τον Ενσικουλού στο 22.


μελιτζανα αγιορειτικη

gmail outlook 2007

Ήταν το πρώτο γκολ του Πλατανιά στο γήπεδο του μετά από εκείνο του Κοροβέση στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό. Ο σκόρερ και ο Ντεβέσα είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές για να πετύχουν και 2ο γκολ.


1 4311502
(Ο Ενσικουολού (ν.10) σκόραρε και κέρδισε πέναλτυ για τον Πλατανιά - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Εκείνος όμως που αποδείχθηκε «μοιραίος» ήταν ο Ουκρανός φορ του Πλατανιά Μπούτνικ. Στο 48 δεν μπόρεσε να νικήσει από το πέναλτυ (ανατροπή του Ενσικουλού από το Ρισβάνη) το Γιαννιώτη και στο 58 είδε την προσπάθειά του να τη σταματά ο Χατζηισαΐας.


Ο Ατρόμητος «τιμώρησε» τον Πλατανιά, αρχικά με τον Βασιλακάκη στο 61 με ανάποδο ψαλιδάκι και στη συνέχεια πήρε προβάδισμα 1-2 μετά από λάθος της άμυνας των Χανιωτών (Βάντερσον) και τελείωμα του Ουάρντα.


1 4311593
(Βασιλακάκης (δ.) και Ουάρντα (πρώτο πλάνο) οι σκόρερς του Ατρομήτου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Ο Βασιλακάκης με ένα ακόμη πολύ ωραίο γκολ, με σουτ εκτός περιοχής στο 76, «κλείδωσε» με το 1-3 το τρίποντο για τον Ατρόμητο, που παρέμεινε με 24 βαθμούς κοντά στην 4άδα, ενώ ο Πλατανιάς έχασε την ευκαιρία να ανεβεί στους 9 και να ξαναμπεί στην μάχη (Απόλλων και Κέρκυρα έχουν από 11).


1 4311573
(Από τα ωραιότερα γκολ της χρονιάς ο Βασιλακάκης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Super League Σουρωτή – 13η αγωνιστική


Σάββατο 2/12
Αστέρας Τρ.-Κέρκυρα 4-0
Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3
Ολυμπιακός-Απόλλων 3-1


Κυριακή 3/12
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 0-1
ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Λαμία-Παναιτωλικός 2-2
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2


Δευτέρα 4/12
Πλατανιάς-Ατρόμητος 1-1 (22 Ενσικουλού / 61, 76 Βασιλακάκης, 71 Ουάρντα)


1 TableSuperLeague13thDAy
(Η βαθμολογία)


Super League Σουρωτή – 14η αγωνιστική


Σάββατο 9/12
ΑΕΛ-Πανιώνιος (15.00)
Πανιώνιος-Πλατανιάς (17.15)
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (19.30)


Κυριακή 10/12
Απόλλων-Αστέρας Τρ. (15.00)
Ατρόμητος-Λεβαδειακός (17.15)
ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία (17.15)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19.30)


Δευτέρα 11/12
ΑΕΚ-Κέρκυρα (19.30)



ταξη αστερατη ρινοκερος και κοκορας

αναγκαστικη αδεια

αναγκαστικη αδεια

Για τα γενικά λύκεια, οι εξετάσεις θα αρχίσουν την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Ιουνίου, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Στη συνέχεια, από τις 11 μέχρι και τις 15 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε μαθήματα προσανατολισμού.


αναγκαστικη αδεια

αναγκαστικη αδεια

Αναλυτικότερα, στις 11 Ιουνίου, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών, ενώ οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών.


Στις 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε ένα εκ των εξής μαθημάτων: Ιστορία (Ο. Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο. Π. Θετικών Σπουδών), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο. Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).


Στη συνέχεια, στις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο. Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο. Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο. Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).


Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας (γενικής παιδείας και προσανατολισμού).


Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν επίσης με την εξέταση στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας, στις 7 Ιουνίου. Στις 9 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Μαθηματικά ('Αλγεβρα) και στο διάστημα 12-21 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικότητας.


Ειδικά Μαθήματα


Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως και τις 30 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου, με τα Αγγλικά, ακολουθούν Γερμανικά και Ισπανικά (23/6), Ελεύθερο (25/6) και Γραμμικό Σχέδιο (26/6), τα Γαλλικά (27/6), τα Ιταλικά (28/6) και τέλος, η Αρμονία (29/6) και ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων (30/6).


Όσον αφορά τους υποψηφίους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), θα πρέπει να προχωρήσουν στην Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία από τις 19 μέχρι και τις 29 Ιουνίου 2018.


"SOS" συμβουλές


Ξεκινήστε επαναλήψεις σε ό, τι έχετε ήδη διαβάσει και μην αναλωθείτε στη μελέτη νέων θεμάτων ή την επίλυση εξαιρετικά πολύπλοκων ασκήσεων.



πρωτα γενεθλια δωρα
συχνοτητες που επηρεαζουν τον εγκεφαλο

ποδηλατικες φανελες

λίτσα γιαγκούση hot
ποδηλατικες φανελες

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ανώτατη κυβερνητική πηγή μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο διευκρίνισε πως όσον αφορά στις παροχές προς τους χαμηλοσυνταξιούχους οι Θεσμοί ήταν ενήμεροι για τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά όχι για το συγκεκριμένο μέτρο.


παιχνιδια για παιδια με ζωγραφικη

ποδηλατικες φανελες

Πρόσθεσε δε πως η Γερμανία δεν έχει λόγο να μην επιθυμεί να βρεθεί λύση και να μην προχωρήσει η δεύτερη αξιολόγηση και επεσήμανε με νόημα πως η ελληνική πλευρά δεν επιθυμεί αναζωπύρωση της κρίσης με τους δανειστές, αλλά όλα μπορούν να συμβούν.


Η κυβερνητική πηγή δεν έδωσε διευκρινίσεις για το ποια ενδεχόμενα αφήνει ανοιχτά κι αν εννοεί ακόμα και μία επανάληψη της κρίσης του 2015, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν εννοεί πρόωρες εκλογές.


Ξεκάθαρη ήταν επίσης η θέση της ελληνικής πλευράς πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχθεί να λάβει τα μέτρα που αξιώνει το ΔΝΤ, κάτι που έκανε σαφές και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στη Άνγκελα Μέρκελ.


Εκτός από τις συγκεκριμένες κυβερνητικές διαρροές, πηγές του Μαξίμου ανέφεραν πως ο Αλέξης Τσίπρας ανέλυσε στη Γερμανίδα καγκελάριο τις θετικές επιδόσεις της εληνικής οικονομίας και επισήμανε τη μεγάλη σημασία που έχει η έγκαιρη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, η εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος και η ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση (QE).



ποδηλατικες φανελες

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

λεωφορος κυμης 32

καλαθι ποτων θεσσαλονικη
λεωφορος κυμης 32
λεωφορος κυμης 32

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του και την οδύνη του για την τραγική απώλεια του πρώην συνεργάτη και φίλου του Ευάγγελου Μπασιάκου.


συνεδριο ψυχιατροδικαστικης αθηνα

KARAMANLIS 1


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


KARAMANLIS 2


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)



Διαβάστε επίσης:


Θλίψη στην κηδεία του Ευάγγελου Μπασιάκου - Συντετριμμένοι οι βουλευτές (pics)



λεωφορος κυμης 32

best quotes of all time

best quotes of all time
best quotes of all time

Αυτό προκύπτει από σχετικές δηλώσεις της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Η υφυπουργός ανέφερε ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από το διοικητή της ΑΑΔΕ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοίξει η εφαρμογή για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.


σύμβαση της ρώμης

συλβανα μουλερ

Ανέφερε επίσης ότι μέχρι το τέλος Απριλίου θα ανακοινωθεί ο μεγαλύτερος όγκος των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων και ότι η αύξηση των αντικειμενικών τιμών δεν συνεπάγεται κατ' ανάγκη και αύξηση του ΕΝΦΙΑ.



best quotes of all time

ηράκλειο αιγυπτου

θεώρημα των συνημιτόνων

Ο άντρας είχε βάλει φωτιά στο χωράφι του για να κάψει κλαδιά, όμως εγκλωβίστηκε και έχασε την ζωή του.


τμημα αναπτυξης παιδων

ηράκλειο αιγυπτου

Ο άτυχος 93χρονος είχε μεταβεί στο κτήμα του, σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Ολύμπου. Όταν εγκλωβίστηκε κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον γιο του, ο οποίος έσπευσε μαζί με πυροσβέστες, αλλά ήταν αργά.


Ο ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος και η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου για τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.



Διαβάστε επίσης:


Αργολίδα: Πυρκαγιά στο βάλτο Νέας Κίου - Κινδύνεψαν σπίτια (pics&vid)




ηράκλειο αιγυπτου
ηράκλειο αιγυπτου

δικηγοροι αθηνα αποχη

σχολη χορου γκαλένα βελίκοβα
δικηγοροι αθηνα αποχη

Ο Ερρίκος της Ορλεάνης ήταν απόγονος του αδελφού του Λουδοβίκου ΙΔ΄ αλλά και του δούκα της Ορλεάνης Φίλιππου (του επονομαζόμενου Φίλιππου-Ισότης) που είχε ψηφίσει υπέρ της εκτέλεσης του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΣτ΄ κατά τη Γαλλική Επανάσταση. Κατά ειρωνεία της τύχης, ο θάνατός του συνέπεσε με την επέτειο του αποκεφαλισμού του Λουδοβίκου ΙΣτ΄.


μεταφορική μακρυμανωλάκης

δικηγοροι αθηνα αποχη

δικηγοροι αθηνα αποχη

Την ανακοίνωση του θανάτου έκανε μέσω του Facebook ο γιος του και νέος πλέον διεκδικητής του θρόνου, Ζαν, δούκας της Βαντόμ, 53 ετών.


Πρόγονος του Ερρίκου της Ορλεάνης ήταν επίσης ο τελευταίος βασιλιάς της Γαλλίας, Λουδοβίκος Φίλιππος Α΄ (1830-1848), ο οποίος κυβέρνησε μετά την ανατροπή του εξαδέλφου του, Καρόλου Ι΄ (1824-30) από την Ιουλιανή επανάσταση.


Ο Ερρίκος της Ορλεάνης ήταν το δεύτερο από τα 11 παιδιά που απέκτησε ο συνονόματος πατέρας του.



J'ai la tristesse de vous annoncer le décès de mon père, Monseigneur le Comte de Paris, survenu ce matin. Je le confie à vos prières.

Jean, Duc de Vendôme
Domaine Royal de Dreux , le 21 janvier 2019 pic.twitter.com/1InR0Bq4zN

— Prince Jean de France (@PJeanDeFrance) 21 Ιανουαρίου 2019

σκιτσο στα αγγλικα

αγ χριστοφορος χαιδαρι
σκιτσο στα αγγλικα

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ.


σκιτσο στα αγγλικα

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 06 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη δυτική Μακεδονία αραιές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Σταδιακή βελτίωση.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη όπου τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.



σκιτσο στα αγγλικα
μαστίχα χίου θεραπευτικές ιδιότητες

πρακτικα συνεδριασης συλλογου διδασκοντων

πρακτικα συνεδριασης συλλογου διδασκοντων

Οι άνεμοι θα κινηθούν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Στα βόρεια θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.


ηλιος πρασινος

ευρεση κινητου αντιστροφα

πρακτικα συνεδριασης συλλογου διδασκοντων

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα γύρω ορεινά.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερέα, Δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά τις απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι τοπικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.



πρακτικα συνεδριασης συλλογου διδασκοντων

τα καλυτερα ουίσκι

τα καλυτερα ουίσκι

Στο λεπτομερές, πολυσέλιδο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η διπλωματική αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, η Ουάσινγκτον υπενθυμίζει ότι αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις το 2017 επειδή οι στόχοι του Παγκόσμιου Συμφώνου είναι «ασύμβατοι με το αμερικανικό δίκαιο, την πολιτική και τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού».


λειπει το ποτηρι σου

τα καλυτερα ουίσκι

«Οι αποφάσεις για την ασφάλεια των συνόρων, για το ποιος θα εγκατασταθεί νόμιμα ή θα λάβει την υπηκοότητα, είναι μεταξύ των σημαντικότερων κυριαρχικών αποφάσεων που λαμβάνει μια χώρα», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Δεν είναι επομένως δυνατόν να τεθούν «υπό διαπραγμάτευση στο πλαίσιο μιας διεθνούς συμφωνίας».


Αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι μετανάστες στην οικοδόμηση των ΗΠΑ, η αμερικανική κυβέρνηση επισημαίνει ότι «δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα σύμφωνο ή μια διαδικασία που επιβάλει ή έχει τη δυνατότητα να επιβάλει διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες, κανονισμούς (...) ή δεσμεύσεις που θα μπορούσαν να είναι αντίθετοι με τη δυνατότητά μας να λαμβάνουμε αποφάσεις προς το συμφέρον του έθνους και των πολιτών μας».


Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές του Γαλλικού πρακτορείου, οι ΗΠΑ δραστηριοποιήθηκαν έντονα τους τελευταίους μήνες προκειμένου να προωθήσουν τη θέση τους σε ό, τι αφορά το σύμφωνο με πολλές άλλες χώρες, ιδίως της ανατολικής Ευρώπης. Μολονότι το σύμφωνο υιοθετήθηκε τον Ιούλιο από όλες τις χώρες-μέλη του ΟΗΕ πλην των ΗΠΑ, πολλές χώρες (Αυστραλία, Ελβετία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Ιταλία, Αυστρία) ανακοίνωσαν στη συνέχεια ότι αποχωρούν ή ότι παγώνουν τη συμμετοχή τους σ' αυτό.


Πάντως, παρά τις αναταράξεις άνευ προηγουμένου που προκάλεσε το παγκόσμιο σύμφωνο, περισσότερες από 100 χώρες αναμένεται να το επικυρώσουν στη σύνοδο του Μαρακές, την Δευτέρα και την Τρίτη. Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 19 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη.



τα καλυτερα ουίσκι
δωρεαν χαρτες γυσ

κεπ καλαμαριας θεσσαλονικη

εκτροφειο σκυλων ροτβαιλερ
Ο ΟΑΣΑ μοιράζει σήμερα και αύριο χιλιάδες δωρεάν εισιτήρια

Με κεντρικό σύνθημα την επαναφόρτιση εισιτηρίων και καρτών, ο ΟΑΣΑ διένειμε σήμερα δωρεάν 8.000 ανώνυμες κάρτες ATH. ENA Card, ενώ αντίστοιχη ενέργεια είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη (7/3).


κεπ καλαμαριας θεσσαλονικη

κεπ καλαμαριας θεσσαλονικη

Επιδίωξη του Οργανισμού αποτελεί η ενίσχυση της κουλτούρας της επαναφόρτισης, καθώς τόσο τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, όσο και οι ηλεκτρονικές κάρτες είναι επαναφορτιζόμενα, οπότε το επιβατικό κοινό καλείται να τα επαναχρησιμοποιεί και να μην τα πετά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δεκάδες προωθητές του Οργανισμού σε επτά σταθμούς («Αγ. Αντώνιος», «Δουκ. Πλακεντίας», «Ομόνοια», «Σύνταγμα», «Ανθούπολη», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω») μοίρασαν στο επιβατικό κοινό δωρεάν ανώνυμες κάρτες ΑΤΗ. ΕΝΑ Card, παρέχοντας τις σχετικές οδηγίες με ενημερωτικά φυλλάδια.

Ο ΟΑΣΑ, πέρα από την επαναφόρτιση, συστήνει στους επιβάτες την αγορά εισιτηρίων με πολλαπλές διαδρομές, όπως 10 + 1 ή 5 + 0 ή μετ' επιστροφής, προκειμένου να αποφεύγει τυχόν ουρές σε εκδοτήρια ή αυτόματα μηχανήματα.

Εναλλακτικά, μπορεί να εκδώσει προσωποποιημένη κάρτα ATH. ENA Card και να τη φορτίζει μέσω του διαδικτύου ή του κινητού τηλεφώνου.

Όσον αφορά την επικύρωση εισιτηρίων και καρτών σε μετρό και ηλεκτρικό, αυτή γίνεται στις πύλες με το πράσινο βέλος, τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο από τους σταθμούς και πάντα στον αναγνώστη που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά.



κεπ καλαμαριας θεσσαλονικη
καψε το σεναριο επεισοδιο 23

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ιερωνυμος καλαντα

καλημερα ζωη δαμασιωτης
ιερωνυμος καλαντα
ιερωνυμος καλαντα

Δηλαδή, όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει πριν από την ψηφοφορία να δηλώσει ότι θέλει να ψηφίσει ηλεκτρονικά, ακολούθως να ταυτοποιηθεί, να πάρει το μυστικό κωδικό και την ημέρα της ψηφοφορίας να τον χρησιμοποιήσει.


το μονο της ζωης του ταξείδιον

ιερωνυμος καλαντα

Επίσης, στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ επισημαίνεται ότι την ευθύνη υλοποίησης του συστήματος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας πρέπει να αναλάβει μία εκ των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, βάσει των τεχνικών προδιαγραφών που θα αποφασίσει η επιτροπή Αλιβιζάτου για την οποία εκφράζεται η απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα βρει τις βέλτιστες λύσεις.


ο θειος νοντας

ο θειος νοντας

Οι δυο ηγέτες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της πΓΔΜ, είχαν ΄'σήμερα “μακρά και ανοιχτή” τηλεφωνική συνομιλία στην οποία αφού ΄'δήλωσαν την βούλησή τους “για την διαφύλαξη, αλλά και την αναβάθμιση των φιλικών σχέσεων μεταξύ του “μακεδονικού” και του σερβικού λαού, όπως και των πολιτών της “Μακεδονίας” και της Σερβίας”, κάνουν μόνο μια έμμεση αναφορά στο επίμαχο θέμα αναφέροντας πως “θα επιλύουν όλες τις ενδεχόμενες παρεξηγήσεις στις διμερείς τους σχέσεις αποκλειστικά μέσω διαλόγου”.


ο θειος νοντας


ο θειος νοντας
μη λυπασαι βοσκοπουλος
παπακωνσταντινου

αγροκτημα καψαλη βεροια τηλεφωνο

τραξεν
αγροκτημα καψαλη βεροια τηλεφωνο

Κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι οι εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι γιορτή, μετατράπηκε σε… ροντέο με τις σκηνές που έκαναν τον γύρο του κόσμου να μην τιμούν ούτε την Ελλάδα ούτε προφανώς και τους πρωταγωνιστές τους.


δημητρακοπούλου 77 κορυδαλλός

αγροκτημα καψαλη βεροια τηλεφωνο

Η πρώτη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης ήταν η επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ και η FIFA πήρε θέση για το θέμα προειδοποιώντας σε πολύ έντονο ύφος την ελληνική πλευρά για άμεση λήψη αυστηρών μέτρων. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφέρεται στο επίσημο δελτίο Τύπου της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, θα υπάρξουν κυρώσεις που μπορούν να φτάσουν ακόμα και στην αποπομπή της ΕΠΟ από τις τάξεις της (σ. σ. αναφέρεται ξεκάθαρα η φράση «the suspension of the member association»).


fifa


Το δελτίο Τύπου της FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πηγή: FIFA media advisory





αγροκτημα καψαλη βεροια τηλεφωνο

ηλεκτρικοι εργατες αυτοκινητων μεταχειρισμενοι

ηλεκτρικοι εργατες αυτοκινητων μεταχειρισμενοι
ηλεκτρικοι εργατες αυτοκινητων μεταχειρισμενοι
Ερυθρός Σταυρός: Κεραυνοί Αυγερινού κατά Αλεξανδρή: «Αιδώς Αργείοι»...

Κεραυνοί από τον Αντώνη Αυγερινό κατά του προσωρινού προέδρου του Ερυθρού Σταυρού και των μεθόδων που επέλεξε να χρησιμοποιήσει για να αλλοιώσει, όπως καταγγέλλει, το αποτέλεσμα των εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή, με το απαρχαιωμένο και όχι το νέο καταστατικό.


ηλεκτρικοι εργατες αυτοκινητων μεταχειρισμενοι

Ο κ. Αυγερινός επιτίθεται κατά του κ. Αλεξανδρή και θέτει μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα τα οποία και θα πρέπει να απαντηθούν, καθώς για πολλές από τις καταγγελίες δεν αποκλείεται να προκύψουν και ποινικές ευθύνες για τα μέλη της νυν προσωρινής διοίκησης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επιστολή του προς τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού ο πρώην πρόεδρος Αντώνης Αυγερινός:

«ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΕΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Απάντηση στο μήνυμα ου κ. Αλεξανδρή.

«ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»

Απευθυνόμαστε για τελευταία φορά πριν την διεξαγωγή εκλογών με συνείδηση του «βάρους» που φέρουν αυτές οι μέρες αλλά συνάμα και με απόλυτη συναίσθηση του χρέους μας έναντι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οφείλουμε όλοι να λειτουργήσουμε με σύνεση και προσοχή προκειμένου να διαφυλάξουμε την υψηλή ιστορική πορεία Ε. Ε.Σ.

Δυστυχώς, όμως, παρά την σοβαρότητα της κατάστασης βρισκόμαστε αντιμέτωποι για άλλη μία φορά με τις προσπάθειες επίτευξής των προσωπικών επιδιώξεων και διαμόρφωσης του προσωπικού προφίλ του νυν Προέδρου του Ε. Ε.Σ. κ. Αλεξανδρή.

Μας συγκλονίζει η απάθεια που διακατέχει τον κ. Αλεξανδρή, που με περισσό θράσος την ύστατη στιγμή διαστρεβλώνει τα γεγονότα και τα δεδομένα, συνεχίζει την άτεγκτη στάση διαβολής, αποκρύπτει την αλήθεια, δημιουργεί κλίμα αναταραχής και διασπείρει ανύπαρκτους φόβους και απειλές σε όλη την Ερυθροσταυρική κοινότητα.

Ο κ. Αλεξανδρής υποτίθεται ότι προσήλθε [επεβλήθη] ως σταθεροποιητής προκειμένου να διεξαχθούν αρχαιρεσίες, όμως μόνο σταθερότητα και ηρεμία δεν προσέφερε στον Ε. Ε.Σ., αφού με τις αυθαίρετες και άνομες πράξεις του αποδεικνύει ότι περιφρονεί τα δικαιώματα και τις αρχές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στο μήνυμά του παρουσιάζεται ως «σωτήρας του Ε. Ε.Σ.», αυτός που ξεπέρασε τα εμπόδια και οδηγεί τον Ε. Ε.Σ. σε εκλογές, αυτός που βοήθησε να μην αποβληθεί ο Ε. Ε.Σ. από την Διεθνή κοινότητα και να μην μας αφαιρεθεί το σήμα.

Μα κ. Αλεξανδρή δεν κουραστήκατε να ψεύδεστε, να αυτοδιαφημίζεσθε και να αυτοαναιρίσθε!!!

Οφείλετε κάποια στιγμή να λειτουργήσετε με βάση τις αρχές και αξίες καθώς και το απόλυτο συμφέρον του Ε. Ε.Σ., παρακάμπτοντας την ατομική σας ματαιοδοξία.

Αν όπως, υποστηρίζετε επιθυμείτε το καλό του Ε. Ε.Σ. τότε γιατί τον γυρίζετε στο 1965, και δεν τον φέρνετε στην πραγματικότητα του 2018. Γιατί οδηγείτε τον οργανισμό σε αρχαιρεσίες με το παλαιό καταστατικό και δεν ακολουθείτε την ειλημμένη απόφαση του Αρείου Πάγου;

Παραδεχθείτε, επιτέλους, ότι δεν τολμάτε να κάνετε εκλογές με το νέο καταστικό γιατί φοβάσθε το αποτέλεσμα.

Μην αποσιωπάτε, άλλο το γεγονός, ότι τα νυν μέλη του ΚΔΣ ενώπιων των δικαστικών αρχών απειλούσαν υπαλλήλους με απολύσεις.

Μήπως, εντέχνως, καλύπτετε το γεγονός ότι η νέα διοίκηση που θα εκλεγεί δεν δεσμεύεται από κανένα νομικό πλαίσιο ούτε από την Γενική Συνέλευση για διεξαγωγή εκλογών με νέο καταστατικό μέχρι τον Οκτώβριο, παρά μόνο υπάρχει μια μορφή ηθικής δέσμευσης; Αλήθεια, θα στηρίζουμε το μέλλον του Ε. Ε.Σ. σε ηθικές δεσμεύσεις;

Άλλη σας άνομη πράξη: επαναφέρατε παλαιά Διοικητικά Συμβούλια και Εθελοντές [πέντε μέρες προ των εκλογών] που έχουν αποδεδειγμένα βλάψει τον Ε. Ε.Σ. προκειμένου να αλλοιώσετε το εκλογικό αποτέλεσμα.

Επίσης, επαναλαμβάνετε το μέγα ψέμα της απώλειας του σήματος του Ε. Ε.Σ. αφού επισήμως σας έχουμε ενημερώσει (και ως νυν Πρόεδρος του Ε. Ε.Σ. οφείλατε να γνωρίζετε) ότι αυτό είναι κατοχυρωμένο από την Ελληνική Νομοθεσία.

κ. Αλεξανδρή με τις πράξεις σας μόνο σωτήρας δεν είστε.

Αντιθέτως είστε αυτός που κατευθυνόμενος τόσο από τα προσωπικά όσο και από άλλα συμφέροντα τορπιλίζετε και θέτετε σε κίνδυνο την ύπαρξη του Ε. Ε.Σ. λειαίνοντας το έδαφος για την επιστροφή του αρρωστημένου παρελθόντος.

κ. Αλεξανδρή έχουμε την ηθική υποχρέωση να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Επιθυμούμε και επιδιώκουμε ένα υγιές μέλλον για τον Ε. Ε.Σ. και δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε το βεβηλωμένο παρελθόν να έρθει πάλι στο προσκήνιο.

Η ιστορία, το έμβλημα και οι αξίες του Ε. Ε.Σ. ενδυναμώνουν την πίστη και την ελπίδα μας για έναν αναγεννημένο κι αναδιαρθρωμένο Ε. Ε.Σ. και να είστε σίγουρος ότι θα το πετύχουμε.»

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστική ιστορία: Πιλότος βρέθηκε ζωντανός 30 χρόνια μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους του!

Θρίλερ με το Σκοπιανό: Τόσο κοντά όσο και μακριά η συμφωνία



ρολο κοτοπουλο γεμιστο τιμη
περισσότερη ευρώπη

διδακτική προϋπηρεσία

chrome error 7 update
διδακτική προϋπηρεσία

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού άνοιξε με έναν αγώνα επίδειξης μεταξύ των ομάδων Πελασγός και Πέλοπας της ΟΣΕΚΑ, επιβεβαιώνοντας ότι το μπάσκετ με αμαξίδιο είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό άθλημα, που προσφέρει συγκλονιστικό θέαμα.


διδακτική προϋπηρεσία

Στον αγωνιστικό χώρο μπορεί επικράτησε ο Πελασγός, στις κερκίδες ωστόσο νίκησε ο θαυμασμός για όλους τους αθλητές της ΟΣΕΚΑ, οι οποίοι, με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού τους ΟΠΑΠ, κάθε φορά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο. Στις αθλητικές τους ικανότητες υποκλίθηκαν και οι αστέρες της παλιάς και νέας γενιάς μπάσκετ, οι οποίοι βρίσκονταν στο κλειστό «Δ. Κέφαλος» και συμμετείχαν στο All Star Game 2018.



διδακτική προϋπηρεσία
διπλο στοπ πορτας

χλόη γκρέις μόρετζ

σάλτσα φρέσκιας ντομάτας για μακαρόνια
χλόη γκρέις μόρετζ
24 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


αγιοι οι φιλοι του θεου

χλόη γκρέις μόρετζ

Σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου γιορτάζουν οι: Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Τάκης, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, ενώ επίσης εορτάζεται και η Γέννηση του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)



χλόη γκρέις μόρετζ

μπαταριες μοτο χαιδαρι

αδεια καταστηματων υγειονομικου ενδιαφεροντος και
μπαταριες μοτο χαιδαρι
μπαταριες μοτο χαιδαρι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής», το οποίο υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Τάσος Τέλλογλου, Ξένια Κουναλάκη και Βασίλης Νέδος πρόκειται για δυο συσκέψεις που έγιναν στις 27 Ιανουαρίου, δυο βδομάδες πριν την έναρξη της διαδικασίας υπό τον Μάθιου Νίμιτς, και στις 19 Μαΐου 2018 όταν πλέον είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση για Μακεδονία του Ίλιντεν.


τρενο λαμια στυλιδα

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται, μεγάλο μέρος των λεπτομερειών είχε ήδη συμφωνηθεί, έμεναν ωστόσο ακανθώδη ζητήματα που αφορούσαν το όνομα, την ταυτότητα και τη γλώσσα.


Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως στην πρώτη σύσκεψη, παρουσία του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, του προέδρου της χώρας Γκιόργκι Ιβανόφ, του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Μπουγιάρ Οσμάνι και του υπουργού Εξωτερικών Νικόλα Ντιμιτρόφ, προκύπτει ότι στην πλευρά των Σκοπίων τον Ιανουάριο δεν υπήρχε καν θέμα συνταγματικής αναθεώρησης, ενώ ήταν πιο κοντά στο erga omnes.


Με βάση τα όσα συζητούσε η ηγεσία των Σκοπίων, η Ελλάδα έμοιαζε από τον πρώτο γύρο να έχει παραχωρήσει το θέμα της ταυτότητας και λίγο αργότερα και της γλώσσας.





μπαταριες μοτο χαιδαρι

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

χριστουγεννιάτικο carousel με ηχο και κίνηση

αξιέπαινη συνωνυμα
τριγωνο ηλιου πλουτωνα μαιος 2015
χριστουγεννιάτικο carousel με ηχο και κίνηση
χριστουγεννιάτικο carousel με ηχο και κίνηση
Καμμένος: Πολύ κοντά σε θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία η Ελλάδα

«Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία», προειδοποιεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Liberation».


«Είμαστε πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα. Όταν ο εναέριος χώρος παραβιάζεται, στέλνουμε τα αεροπλάνα μας για να συνοδεύσουμε τα τουρκικά αεροπλάνα έξω από αυτόν», προσθέτει.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η Ελλάδα είναι κατά βάση στο έλεος ενός ατυχήματος, το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να επεκταθεί στην ακτοφυλακή, στο ναυτικό.

«Με την παραβίαση των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου, που είναι τόσο ελληνικός όσο και ευρωπαϊκός, η Άγκυρα προσπαθεί επίσης να ασκήσει πίεση στην Ευρώπη, και γι’ αυτό η Αθήνα αναφέρει κάθε περιστατικό σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ», τονίζει.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε την επικράτειά μας, που είναι όχι μόνο ελληνική, αλλά και ευρωπαϊκή», επαναλαμβάνει ο υπουργός.

Αναφερόμενος στην υπόθεση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, ο κ. Καμμένος σημειώνει πως το συγκεκριμένο περιστατικό στα ελληνοτουρκικά σύνορα κανονικά θα είχε επιλυθεί από τους αρχηγούς των δύο στρατών.

«Σήμερα βλέπουμε κλιμάκωση μετά την απόφαση του Τούρκου εισαγγελέα να μην παραδώσει τους δύο στρατιωτικούς μας στο ελληνικό προξενείο μέχρι τη δίκη τους. Αυτό το θέμα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι δύο Έλληνες περιπολούσαν σε μια περιοχή που είναι γνωστή για διακίνηση ανθρώπων και αποτελεί σημείο εισόδου για τους παράνομους μετανάστες. Οι στρατιωτικοί ακολούθησαν ένα μονοπάτι που θα οδηγούσε σε διακινητές και πέρασαν στην τουρκική επικράτεια για λίγα μέτρα. Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και σύμμαχος της Ελλάδας. Τέτοια περιστατικά πρέπει να επιλύονται ειρηνικά».

liberation

Σε ερώτηση για το «μπλόκο» των Τούρκων στις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δηλώνει: «Η Κύπρος είναι μια ευρωπαϊκή χώρα που ελέγχει την ενεργειακή της πολιτική. Θεωρούμε ότι η Τουρκία θα ήθελε να συμπεριφερθεί στο θέμα αυτό της Κύπρου, αλλά και στο Αιγαίο, όπως στη Συρία και το Ιράκ. Όμως η Κύπρος και η Ελλάδα δεν είναι χώρες της Μέσης Ανατολής. Σεβόμαστε το Διεθνές Δίκαιο και απαιτούμε από την Τουρκία να κάνει το ίδιο, είτε πρόκειται για θέματα που άπτονται του δικαίου της θαλάσσης ή του δικαίου σε θέματα ενέργειας. Αυτό το πρόβλημα δεν αφορά μόνο Κύπρο και Τουρκία, αλλά και όλες τις χώρες των οποίων οι εταιρείες ενέργειας έχουν υπογράψει συμφωνίες με την Κύπρο για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, δηλαδή τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Ιταλία και το Ισραήλ. Έχουν το δικαίωμα να προστατεύσουν τις επενδύσεις τους».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις διαπραγματεύσεις για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων δηλώνει: «Η χρήση ή μη του όρου "Μακεδονία" δεν είναι θέμα ελληνικού εγωϊσμού, αλλά ιστορικής αλήθειας και του ελληνικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού. Στο προσχέδιο του Ευρωπαϊκού Συντάγματος που συνέταξε ο Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν το 2004, στο άρθρο 1 αναφέρεται ότι ο ευρωπαϊκός πολιτισμός βασίζεται στον ελληνικό. Κι αυτό παραπέμπει στην ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, βασιλιά της Μακεδονίας, ο οποίος μιλούσε ελληνικά και όχι σε κάποιον Μεγάλο Αλέξανδρο βασιλιά των Σλάβων. Ο όρος "Μακεδονία" δεν χρησιμοποιήθηκε παρά μόνο επί Τίτο, ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει μια Μακεδονία του Αιγαίου. Υπάρχουν σύμβολα που πρέπει να πάψουν να χρησιμοποιούνται».

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις: Εκτός ελέγχου η Τουρκία - Περικυκλώνει την κυπριακή ΑΟΖ

«Βόμβα» Τσαβούσογλου για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς



χριστουγεννιάτικο carousel με ηχο και κίνηση

μυστηρια μερη

πρωτος στο σχολειο μου στιχοι
νομισματικα μετρα
μυστηρια μερη

Ο υπουργός Εσωτερικών ανοίγοντας τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον «Κλεισθένη Ι» στην Ολομέλεια, υποστήριξε μεν πως η λογική του νομοσχεδίου είναι ο διαχωρισμός των αυτοδιοικητικών εκλογών από τις εθνικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, σημείωσε πως για λόγους ομαλής μετάβασης στο νέο σύστημα κάνει αποδεκτή τη βουλευτική τροπολογία, που προβλέπει την διεξαγωγή αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών την ίδια Κυριακή.


μυστηρια μερη

μυστηρια μερη

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική και εθνικές τον Οκτώβριο του 2019», επεσήμανε σε μια προσπάθεια να πείσει πως ο κυβερνητικός στόχος για την εξάντληση της θητείας παραμένει.


Διευκρίνισε πως υπάρχει ένα θέμα μετάβασης στο νέο καθεστώς. Σημείωσε πως, έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της θητείας των δημάρχων και τον Μάιο λήγει η θητεία τους. «Η μετάβαση πρέπει να γίνει με ομαλό τρόπο. Κατά συνέπεια πρέπει να γίνει αποδεκτή η τροπολογία. Βλέπεται ότι είμαστε ανοικτοί στις δημιουργικές προτάσεις. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο αλλά έγινε πράξη», είπε.


Για «ταραγμένο μυαλό» και «διανοητική ταραχή Τσίπρα», έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης από τη ΝΔ. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βρίσκεται σε αποδρομή και σε κατάρρευση και ότι εργαλειοποιεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση «με τον πιο αισχρό τρόπο» για τους μικροκομματικούς της σχεδιασμούς. Απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, υποστήριξε πως αν ήθελε να διασώσει την προσωπική του αξιοπρέπεια, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.


Έντονη ήταν η αντίδραση και του Θανάση Θεοχαρόπουλου από τη ΔΗΣΥ, που ανέφερε πως όσα είπε ο κ. Σκουρλέτης έρχονται σε αντίθεση με όσα λέγατε το προηγούμενο διάστημα. «Υποστηρίξατε μια τροπολογία που έπρεπε να υποστηριχθεί από τους βουλευτές…. Σήμερα όταν διαπιστώσατε ότι δεν εξυπηρετεί τις μικροκομματικές σας στοχεύσεις αλλάξατε την τροπολογία με προφανή στόχο – πιθανότατα – να πάτε σε 4πλές εκλογές. Αν ήταν στόχος δικός σας κοροϊδεύετε τον λαό. Αν είναι του κ. Τσίπρα τότε πρέπει να παραιτηθείτε», είπε.


κινο απατη

κινο απατη

Ο κ. Μαυρωτάς έκρινε πως η «χθεσινή εξαγγελία είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».


ενοχα βραδια τσαλικης στιχοι

κινο απατη

κινο απατη

Ερωτώμενος για τις αντιδράσεις στις τάξεις του κλήρου, ο ίδιος έκρινε πως «θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη διαβούλευση και να μην αιφνιδιαστεί και ο κλήρος, αλλά, θεωρώ ότι θα επικρατήσουν και οι πιο ψύχραιμες φωνές».


Αναφορικά με το αν το Ποτάμι θα ψηφίσει τη συμφωνία, τόνισε πως «θα τη δούμε όταν έρθει στη Βουλή».


«Εμείς θα επιμείνουμε στους διακριτούς ρόλους. Το πόσο αυτό θα το εκφράσουμε στη συνταγματική αναθεώρησης θα το συζητήσουμε τις επόμενες μέρες», είπε σχετικά με το αν χρίζει αναθεώρηση του άρθρο 3 του Συντάγματος.






υγρο κεικ καφε

διημερευοντα φαρμακεια βυρωνας

Αναφερόμενος στην Ευρώπη, σε συνέντευξη του στο «Έθνος της Κυριακής», εκφράζει την ελπίδα ότι ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας Μάρτιν Σουλτς μπορεί να οδηγήσει σε κυβέρνηση Μεγάλου Συνασπισμού, να προωθήσει την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και να γεφυρώσει τις διαφορές Βερολίνου, Παρισιού.


τουρκικη εισβολη στην ελλαδα 2012

μεταδοσεις αγωνων μπασκετ

διημερευοντα φαρμακεια βυρωνας

Ο κ. Ανδρουλάκης θεωρεί επιτακτική ανάγκη να υπάρξει περισσότερη δημοκρατία στην Ευρώπη, κοινοί φορολογικοί κανόνες και ενιαία στρατηγική ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής.


Ως προς το «Κίνημα Αλλαγής», τονίζει ότι το συνέδριό του πρέπει να αποτελέσει σταθμό για τη δημοκρατική παράταξη και να στείλει μήνυμα ενότητας, αναγέννησης και δημιουργίας ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος στα ευρωπαϊκά πρότυπα.


Για την πορεία της ελληνικής οικονομίας υποστηρίζει ότι «καθαρή» έξοδος της ελληνικής οικονομίας δύσκολα μπορεί να υπάρξει εξαιτίας των δεσμεύσεων που έχει πάρει η κυβέρνηση.



διημερευοντα φαρμακεια βυρωνας
διημερευοντα φαρμακεια βυρωνας

απαγορευμενα φαγητα για σκυλους

παιδιατρικη στελιος αντωνιαδης

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με την Ρεάλ Μαδρίτης να ξεκινά πιο δυνατά και να είναι εκείνη που άνοιξε το σκορ με τον Κασεμίρο στο 28 και προβολή στην κενή εστία (μετά από γύρισμα στο δοκάρι του Σέρχιο Ράμος, που ήταν πιθανότατα οφσάιντ).


αντωνης λυμπερης 2014

απαγορευμενα φαγητα για σκυλους

απαγορευμενα φαγητα για σκυλους

2017 04 23T193109Z 135977469 MT1ACI14784147 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN REA FCB
(Ο Κασεμίρο στέλνει την μπάλα στην εστί της Μπαρτσελόνα - Πηγή: Reuters / Stringer Livepic)


Η Μπαρτσελόνα «ξύπνησε» και ισοφάρισε με κίνηση εκτός περιοχής και κλασσικό γκολ Λιονέλ Μέσι στο 33, με τον Αργεντινό να επιστρέφει στα γκολ μετά από 6 clasico.


2017 04 23T192138Z 135976898 MT1ACI14784133 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN REA FCB
(Στα χέρια των συμπαικτών του ο Λιονέλ Μέσι - Πηγή: Reuters / Sergio Perez Livepic)


Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν μπήκε άλλο γκολ αφού οι δύο τερματοφύλακες έκαναν σπουδαίες επεμβάσεις. Κέιλορ Νάβας και Τερ Στέγκεν συνέχισαν να είναι πρωταγωνιστές με τις αποκρούσεις τους, ιδιαίτερα ο Κοσταρικανός πορτιέρο της Ρεάλ Μαδρίτης.


2017 04 23T200709Z 135979629 MT1ACI14784164 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN REA FCB
(Σπουδαίες αποκρούσεις του Κέιλορ Νάβας - Πηγή: Reuters / Susana Vera Livepic)


Μπορεί να νικήθηκε από τον κεραυνό του Ράκιτιτς στο 73, αλλά έμοιαζε ικανός να σταματήσει μόνος του την επίθεση της Μπαρτσελόνα σε ένα παιχνίδι που είχε καταιγιστικό ρυθμό και συνεχείς φάσεις.


2017 04 23T202310Z 135980590 MT1ACI14784185 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN REA FCB
(Ο Σουάρες (δ) αγκαλιά με τον σκόρερ Ράκιτιτς - Πηγή: Reuters / Susana Vera Livepic)


Στο 77 έμοιαζε να τελειώνει το ματς με την σωστή κόκκινη στο Σέρχιο Ράμος, που πήγε να κόψει το πόδι του Μέσι.


2017 04 23T202440Z 135980680 MT1ACI14784189 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN REA FCB
(Σωστή η αποβολή του Σέρχιο Ράμος - Πηγή: Reuters / Sergio Perez Livepic)


Και με 10 παίκτες όμως η Ρεάλ είχε απάντηση με τον Χαμές Ροντρίγκεζ να τιμωρεί την κακή άμυνα της Μπάρτσα και από γύρισμα του Μαρσέλο να νικά τον Τερ Στεγκεν για το 2-2 στο 85.


clasico2017 04 23T203244Z 135981164 MT1ACI14784199 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN REA FCB
(Ι ισοφάριση της Ρεάλ Μ. από τον Χαμές - Πηγή: Reuters / Sergio Perez Livepic)


Αντί να «κλειδώσει» την ισοπαλία, που θα την διατηρούσε στο +3 (και με ματς λιγότερο) συνέχισε όμως να επιτίθεται και η νέμεσις ήρθε στο 93 με buzzer beater του Μέσι.


2017 04 23T204206Z 135981726 MT1ACI14784211 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN REA FCB
(2ο γκολ για τον Μέσι στο Μπερναμπέου - Πηγή: Reuters / Stringer Livepic)


Ο Άλμπα τον βρήκε στο σημείο του πέναλτυ και αυτός απλά έκανε το 2-3, και πανηγύρισε δείχνοντας τη φανέλα με το όνομα του σε όλο το Μπερναμπέου. Ήταν το 500ο γκολ του "μικρού μάγου" με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα: (343 γκολ στο πρωτάθλημα, 94 γκολ στο Champions League, 43 γκολ στο Copa del Rey, 12 γκολ στο Supercopa, 5 γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και 3 στο Supercup Ευρώπης).


2017 04 23T205921Z 135982761 MT1ACI14784234 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN REA FCB
(Ο νόμος του Μέσι και στο Μπερναμπέου - Πηγή: Reuters / Stringer Livepic)


Η Μπαρτσελόνα πλέον είναι πρώτη στην ισοβαθμία (75 βαθμοί) με την Ρεάλ Μαδρίτης (μια ισοπαλία και μια νίκη), και οι Μαδριλένοι θα πρέπει να μην χάσουν στο εξ αναβολής ματς με την Θέλτα (στην Γαλικία) στην μάχη του τίτλου.


2017 04 23T204331Z 135981811 MT1ACI14784212 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN REA FCB
(Μέτρια εμφάνιση και πάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα ακόμη Ισπανικό κλάσικο - Πηγή: Reuters / Sergio Perez Livepic)



απαγορευμενα φαγητα για σκυλους

πουρες πατατας με μουσταρδα

πονος φρονιμιτη
μπλουζες θεσσαλονικη
πουρες πατατας με μουσταρδα

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ξεκάθαρη και ενιαία θέση. Πιστεύουμε πως η μόνη ρεαλιστική λύση στη σύγκρουση ανάμεσα στο Ισραήλ και στους Παλαιστίνιους βασίζεται σε δύο κράτη με την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα και των δύο», δήλωσε η Μογκερίνι σε συνέντευξη Τύπου.


Η Μογκερίνι είπε πως θα συναντηθεί αύριο με τον υπουργό Εξωτερικών της Ιορδανίας, ενώ η ίδια και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ θα συζητήσουν το θέμα της Ιερουσαλήμ με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα.


Από την πλευρά του, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε πως η απόφαση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ κινδυνεύει να προκαλέσει επιδείνωση της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης και κάλεσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές σε αυτοσυγκράτηση.


Η Χαμάς καλεί σε Ιντιφάντα μετά την ανακοίνωση του Τραμπ για την Ιερουσαλήμ


Η Ρωσία καλεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να απόσχουν από ενέργειες που κινδυνεύουν να προκαλέσουν «επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες συνέπειες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.


Εξάλλου, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, η Ρωσία θα ασκήσει κριτική στην αναγνώριση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γκενάντι Γκατίλοφ.


Επίσης, ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πως η αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ «δεν είναι βοηθητική» και ότι η διεθνής κοινότητα θα ήθελε να δει κάποιες σοβαρές ανακοινώσεις από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για το πώς θα επιλυθούν τα θέματα της Μέσης Ανατολής.


Εξελίξεις «πυροδοτεί» η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ



πουρες πατατας με μουσταρδα
πουρες πατατας με μουσταρδα

γραμματικη αναγνωριση του συχνα

case of the ex dress

Όπως αναφέρει η υπουργός το 60% των δικαιούχων θα έχει επιστροφή από 150 έως 350 ευρώ.


γραμματικη αναγνωριση του συχνα

γραμματικη αναγνωριση του συχνα

Οι πρώην φορείς απ'όπου προέρχονται οι περισσότεροι δικαιούχοι και τα μέσα πόσα των επιστροφών τους ενδεικτικά είναι:



  • ΕΤΕΑΜ -58953 δικαιούχοι με μέσο ποσό 212,39 ευρώ.

  • ΕΤΕΑ-ΤΕΑΔΥ Κ. Υ 40679-145,72 ευρώ.

  • ΤΕΑΠ ΔΕΗ 24733-465,60 ευρώ.

  • ΤΕΑΠΟΚΑ 16172-256,14 ευρώ.

  • ΤΕΑΠΟΤΕ 14.008-398,57 ευρώ.






γραμματικη αναγνωριση του συχνα
χειροποιητες καρφιτσες απο πηλο

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

unit of viscosity average molecular weight

σατυρος πανας
unit of viscosity average molecular weight
unit of viscosity average molecular weight

Οι συγκεντρωμένοι εισέβαλαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στους συμβολαιογράφους με αποτέλεσμα να παρέμβει μια διμοιρία των ΥΜΕΤ, η οποία μπήκε στην μέση για να τους προστατέψει.


unit of viscosity average molecular weight

Ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ τους, ενώ προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση, οι αστυνομικοί αποχώρησαν από την αίθουσα, κατόπιν συνεννόησης με τον διοικητή της διμοιρίας.


Οι πλειστηριασμοί τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν, καθώς οι συγκεντρωμένοι ανάγκασαν τελικά και τους συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν.



συνώνυμο του συνεκτικός

ρημα σπαταλώ

ο θείος βάνιας καβαλα

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή που μου κάνετε να είμαι επίτιμος δημότης» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την τελετή ανακήρυξής του ως επίτιμου δημότη του νησιού. Ευχαρίστησε τους Καλύμνιους εκ μέρους όλων των Ελλήνων «όχι μόνο γιατί φυλάτε Θερμοπύλες αλλά γιατί δίνετε τη μάχη της μόρφωσης, της προκοπής, δίνετε τη μάχη να κρατήσετε τον τόπο όρθιο, ξέρω πόσες ιδιαίτερες δυσκολίες συνεπάγεται η ζωή στο νησί» τόνισε ο πρωθυπουργός.


ρημα σπαταλώ

Προαναγγελία για την εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου στα νησιά


Απαντώντας σε ένα αίτημα δεκαετιών των νησιωτών, ο πρωθυπουργός εξήγησε πώς γίνεται πράξη η υλοποίηση του μεταφορικού ισοδύναμου, υπογραμμίζοντας ότι «στόχος μας είναι το μέτρο αυτό να μην αφορά μόνο τη Δωδεκάνησα ή τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αλλά από το 2019 και μετά να αφορά κάθε νησιώτη και κάθε νησιώτισσα».


Στο πλαίσιο των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες, ο πρωθυπουργός προανήγγειλε την εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου στα νησιά. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι αν και αναγνωρίζεται η νησιωτικότητα ακόμα και από την ΕΕ δεν προβλέπονται μέτρα διευκόλυνσης.


Το Φεβρουάριο θα υπάρξουν τα πρώτα μέτρα ανακούφισης είπε ο πρωθυπουργός που αφορά στα καύσιμα και την επιδότηση εισιτηρίων.



ρημα σπαταλώ
ρημα σπαταλώ
κωνσταντινουπολη και προφητειες

χρωματα για τοιχους σκρουτζ

mindy καταστημα

Μάλιστα, είχε συλληφθεί και πάλι το 2014 με το ίδιο αδίκημα και είχε αποφυλακιστεί. Τώρα οι αστυνομικοί ψάχνουν να τον εντοπίσουν μαζί με άλλα εννέα άτομα, ενώ έχουν συλλάβει τρία μέλη του κυκλώματος.


χρωματα για τοιχους σκρουτζ

Οι παράτυποι μετανάστες πλήρωναν 1.500 ευρώ για να φτάσουν από τον Έβρο στην Αττική και 3.500 χιλιάδες ευρώ για να τους μεταφέρουν στη Λακωνία και από εκεί στην Ιταλία.


Το κύκλωμα χρησιμοποιούσε ένα σκάφος, στο οποίο καπετάνιος ήταν ένα άτομο χωρίς να διαθέτει καν πτυχίο, ενώ είχε συλληφθεί και πάλι το 2017 για το ίδιο αδίκημα. Μάλιστα είχε πάντα μαζί του κινητό με θερμική κάμερα για να μπορεί μέσα στη νύχτα να εντοπίζει την οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση από τις αρχές ασφαλείας.


Οι αξιωματικοί του οργανωμένου εγκλήματος διαπίστωσαν ότι τα μέλη του κυκλώματος ήταν έτοιμα να επιβιβάσουν 46 παράτυπους μετανάστες σε ένα σκάφος το οποίο δεν διέθετε ούτε καν σωσίβια.


Μάλιστα λίγο πριν την επιχείρηση των αρχών, το σκάφος προσάραξε σε αβαθή και άρχισε να βάζει νερά. Στην επιχείρηση πήρε μέρος το Λιμενικό αλλά και δύναμη της Frontex, ενώ η δράση του κυκλώματος ξεκίνησε από τον Αύγουστο του 2018.



χρωματα για τοιχους σκρουτζ
χρωματα για τοιχους σκρουτζ
κερι αποτριχωσης μπεν μαρι

εξωλεμβιες πετρελαιου yanmar

γιατροι πεδυ βολου
το νεο σκοντα
εξωλεμβιες πετρελαιου yanmar

«Σύμφωνα με την εμπειρία μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είτε επιβάλλεσαι, είτε παγιδεύεσαι...σε ορισμένα πράγματα δεν χρειάζεται να δείχνεις ευελιξία», είναι η συμβουλή του Σαλβίνι.


Λονδίνο και Βρυξέλλες θα πρέπει να έχουν φθάσει σε συμφωνία μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου για την οργάνωση του διαζυγίου τους και τον προσδιορισμό της μελλοντικής τους σχέσης, ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ενωσης στα τέλη του Μαρτίου 2019. Όμως οι διαπραγματεύσεις καθυστερούν.


Την Πέμπτη, ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μισέλ Μπαρνιέ εξέφρασε έντονες διαφωνίες για το «σχέδιο του Τσέκερς» της Βρετανίδας πρωθυπουργού που έχει ως στόχο την διατήρηση στενών εμπορικών σχέσεων με την ευρωπαϊκή ήπειρο μετά το Brexit.


«Δεν υπάρχει ούτε αντικειμενικότητα, ούτε καλή θέληση από την ευρωπαϊκή πλευρά», λέει ο Σαλβίνι, ο οποίος θεωρεί ότι οι Βρυξέλλες θέλουν να τιμωρήσουν το Λονδίνο.


«Ελπίζω ότι οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν καλά, ώστε το Ηνωμένο Βασίλειο να χρησιμεύσει ως παράδειγμα για εκείνους που θέλουν να βγουν από την ΕΕ. Θυμάμαι το δημοψήφισμα ως υπόδειγμα συμμετοχής και ελευθερίας», αναφερόμενος στην ψηφοφορία της 23ης Ιουνίου 2016, όταν το 52% των Βρετανών ψήφισε υπέρ της εξόδου.



εξωλεμβιες πετρελαιου yanmar
εξωλεμβιες πετρελαιου yanmar

ξενοδοχεια στο μιλανο ιταλιας

σφηνακια φμ

Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει ότι μετά την αποχώρηση των δύο άλλων βασικών συνιστωσών όπως του Ποταμιού και τη ΔΗΜΑΡ δεν επανέρχεται το ΠΑΣΟΚ από την «πίσω πόρτα», παράλληλα όμως παραμένει σε ισχύ. Πώς, όμως, παραμένει σε ισχύ το ΠΑΣΟΚ, όταν απαιτείται από τα άλλα κόμματα ή κινήσεις πολιτών να υποστείλουν τις δικές τους κομματικές σημαίες.


ξενοδοχεια στο μιλανο ιταλιας

ξενοδοχεια στο μιλανο ιταλιας

Δεν εξαφανίζεται η λέξη ΠΑΣΟΚ


Όπως αναφέρουν συνομιλητές της Φώφης Γεννηματά που εξετάζουν το σχέδιο για την ενιαία εκπροσώπηση όλων των συνιστωσών, δεν πρόκειται να χαθεί η λέξη ΠΑΣΟΚ ούτε να εξαφανιστεί ο ήλιος από το νέο λογότυπο ή τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Όπως διαβεβαιώνουν τα στελέχη αυτά, θα υπάρχει και η λέξη «ΠΑΣΟΚ» και το γνωστό έμβλημα του πράσινου ήλιου.


Στόχος είναι να υπενθυμίζει πολιτικά και συναισθηματικά στους ψηφοφόρους ότι το κόμμα που ίδρυσε ο Α. Παπανδρέου και με το οποίο κυβέρνησε τη χώρα πολλές δεκαετίες, δεν έχει χάσει τις αξίες και τα οράματά του.


Εκτός λοιπόν από τη λέξη ΚΙΝΑΛ, στο νέο λογότυπο και έμβλημα του κόμματος θα υπάρχει και η λέξη ΠΑΣΟΚ με τον γνωστό ήλιο. Τίποτε άλλο, όπως διαβεβαιώνουν μέχρι στιγμής κομματικά στελέχη που ασχολούνται με γρήγορους ρυθμούς με τα διαδικαστικά λόγω του περιορισμένου χρόνου.


Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι σχηματισμοί


Ωστόσο, όμως, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι σχηματισμοί που μετέχουν στο ΚΙΝΑΛ με την μεγαλύτερη αντίδραση να έρχεται από τον κ. Παπανδρέου.


Οι συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ότι αφορά τους υπόλοιπους σχηματισμούς:


«Είναι η ώρα το σύνολο των πολιτικών αποφάσεων να περάσει αποκλειστικά και μόνο στα εκλεγμένα όργανα του Κινήματος Αλλαγής.


Αποφάσεις δεσμευτικές και σεβαστές από όλους. Τα κόμματα πρέπει να κάνουν βήματα πίσω για να μπορέσει ο ενιαίος πια στην λειτουργία του φορέας να κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά. Μόνο έτσι θα αποκτήσει το Κίνημα Αλλαγής ενιαία ισχυρή φωνή και αποτελεσματική δράση, όπως απαιτούν οι συνιδρυτές του προοδευτικοί πολίτες».


Σε ό, τι αφορά στο εάν το σχέδιο αυτό ενέχει στην ουσία επιστροφή του ΠΑΣΟΚ - κάτι που συζητείται εκτενώς το τελευταίο χρονικό διάστημα - τα ίδια στελέχη υπερτονίζουν μεταξύ άλλων πως:



«Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν έφυγε για να επιστρέψει τώρα. Το ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε και θα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του Κινήματος Αλλαγής και της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Πέρα από σύμβολα και ονόματα, μεγαλύτερη ακόμα σημασία έχουν οι αρχές, οι αξίες, οι ιδέες και το έργο της ιστορικής διαδρομής του ΠΑΣΟΚ που είναι πάντα εδώ και αποτελούν μεγάλη παρακαταθήκη και στη νέα εποχή».



«Δεν θέλουμε τη σύγχυση»


Το συνέδριο του κόμματος, που θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου και φυσικά αν δεν μεσολαβήσουν πρόωρες εκλογές τέλος Μαρτίου και αποφασίστηκε γιατί ο κ. Θεοχαρόπουλος τράβηξε την «πρίζα» της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ στρέφοντας τα νώτα του προς τον Αλέξη Τσίπρα όπως λένε από την Χαριλάου Τρικούπη, θα διεξαχθεί επειδή, όπως σημειώνουν επιτελείς της κ. Γεννηματά:



«Θέλουμε ένα κόμμα βαθιά δημοκρατικό αλλά και αποτελεσματικό με σαφές πολιτικό μήνυμα. Είναι η ώρα το σύνολο των πολιτικών αποφάσεων να περάσει αποκλειστικά και μόνο στα εκλεγμένα όργανα του Κινήματος Αλλαγής. Το μεταβατικό μοντέλο λειτουργίας που αποφασίστηκε στο ιδρυτικό μας συνέδριο δεν συμβάλλει πλέον στην ουσιαστική πολιτική ενότητα και στην ενιαία και καθαρή έκφραση που απαιτούν από εμάς οι προοδευτικοί πολίτες. Αντίθετα, μάλλον τροφοδοτεί τη σύγχυση, την ώρα που η παράταξη δέχεται ολομέτωπη επίθεση και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ. Το Συνέδριο είναι ο πιο κατάλληλος χώρος ώστε δημοκρατικά να παρθούν οι αποφάσεις για την ενιαία λειτουργία του κόμματος και την εκλογή των οργάνων του».



Σχετικά με το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα προς τον κεντρώο χώρο, συνεργάτες της κ. Γεννηματά από το ΚΙΝΑΛ θεωρούν ότι «δεν πρόκειται για άνοιγμα, αλλά για ρεσάλτο προκειμένου να αλώσει τη Δημοκρατική Παράταξη και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε. Διαμορφώνουμε την δική μας ισχυρή ιδεολογική, πολιτική και προγραμματική ταυτότητα που αναδεικνύει τις διακριτές μας διαφορές από τις δυνάμεις της συντήρησης και του λαϊκισμού. Δεν υπάρχει περιθώριο για μέτωπο με κανένα. Προχωράμε το δικό μας δρόμο. Η φιλολογία περί μετώπων και από το ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ απλά εξυπηρετεί τους εκλογικούς σχεδιασμούς τους».


Όποιος λοξοκοιτά δεξιά ή αριστερά δεν έχει θέση μαζί μας


Τα ίδια στελέχη τονίζουν ιδιαίτερα πως η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να υποδυθεί «κόντρα ρόλο» εμφανιζόμενος ως δήθεν κεντροαριστερός τώρα στα στερνά του, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ακόμα προσπάθεια εμπαιγμού για την πολιτική του επιβίωση.


Αποζητά αναλώσιμα εργαλεία στην προσπάθειά του να εμφανίσει αντίβαρα στα ακροδεξιά βαρίδια με τα οποία συγκυβερνά. «Όποιος λοξοκοιτάζει προς Τσίπρα ή Μητσοτάκη δεν έχει θέση ανάμεσά μας» καταλήγουν.


Σε ό, τι αφορά στο αφήγημα του ΚΙΝΑΛ ενόψει των εκλογών, οι συνομιλητές της προέδρου του κεντροαριστερού χώρου, επισημαίνουν με έμφαση ότι «Το δίλημμα είναι ένα: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή Διχασμός και νέα περιπέτεια; Μετά από τόσα χρόνια κρίσης, ο δικός μας αγώνας είναι να ανατρέψουμε το σκηνικό του διχαστικού διπόλου ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που θα οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε νέα αδιέξοδα. Εμείς έχουμε παρουσιάσει το Σχέδιο Ελλάδα μια ολοκληρωμένη πρόταση, με στόχους, προτεραιότητες, προοδευτικές αλλαγές και συγκεκριμένα μέτρα, για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική Δικαιοσύνη. Απέναντι στους τεχνητούς διχασμούς και τους αποκλεισμούς, απέναντι στη συντήρηση και το λαϊκισμό, αντιπαραβάλλουμε τη μόνη πολιτική πρόταση που δημιουργεί προοπτικές και μπορεί να εμπνεύσει πραγματική ελπίδα στους πολίτες. Που διαμορφώνει συνθήκες ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης. Για τους πολλούς και όχι τους λίγους. Το πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος θα το καθορίσει ο Λαός με την ψήφο του» τονίζουν προς κάθε κατεύθυνση.





ξενοδοχεια στο μιλανο ιταλιας
θεματα μαθηματικων ε δημοτικου