Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ραδιοφωνο σπορ fm

Ο κ. Σκουρλέτης, για το θέμα της οπλοκατοχής είπε πως σε συνεργασία με το υπ. Δικαιοσύνης θα εξεταστεί η αυστηροποίηση των όρων για οπλοχρησία και οπλοκατοχή.


πιπεροριζα για τα χειλη

μοκετες παιδικες μονοχρωμες

ραδιοφωνο σπορ fm

ραδιοφωνο σπορ fm

ραδιοφωνο σπορ fm


Δεν είναι τυχαίο γεγονός αυτό που έγινε. Είναι αποτέλεσμα πολιτικής ετών. Δεν πρέπει όμως να στοχοποιούνται πολίτες. Επιδιώξουμε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα όλων των πολιτών. Θα πρέπει άμεσα να πυκνώσει η αστυνομική παρουσία και να σπάσουν οι γκρίζες ζώνες. Θα έχουμε ανοιχτούς και φωτισμένους δρόμους", δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.



Γαβρόγλου: Προγράμματα ένταξης Ρομά


Ο κ. Γαβρόγλου ανακοίνωσε πως θα υλοποιηθούν προγράμματα ένταξης παιδιών Ρομά στα σχολεία και πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, όπως επίσης και αναθεώρηση του νομοθετικού πλαισίου για την οπλοκατοχή.


Ο υπουργός Παιδείας, μιλώντας για την ένταξη των παιδιών Ρομά στα σχολεία τόνισε: "Θα μειωθεί ο αριθμός των μαθητών από 25 σε 15 άτομα στα σχολεία που φοιτούν Ρομά. Επίσης θα τοποθετηθεί κοινωνικός λειτουργός, για τη διαμεσολάβηση μεταξύ του σχολείου και της οικογένειας". Τέλος, προανήγγειλε την υποχρεωτική παρακολούθηση του ολοήμερου.


"Μελετάμε και το νομικό καθεστώς ως προς τη δυνατότητα των μαθητών που παίρνουν απολυτήριο λυκείου να εισάγονται σε ορισμένα ακαδημαϊκά τμήματα χωρίς εξετάσεις", είπε ο κ. Γαβρόγλου.


Φωτίου: Τα σχολεία του Μενιδίου στα σχολικά γεύματα


Η Θεανώ Φωτίου από την πλευρά της μίλησε για την σχεδιαζόμενη ένταξη στην κοινωνία και την εργασία. "Στο Μενίδι έχουμε 6378 συμπολίτες που λαμβάνουν το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης. Συνοδεύεται από ένα σύνολο δράσεων και υπηρεσιών από τις οποίο θες ωφελούνται οι πληθυσμοί των Ρομά. Τα παιδιά Ρομά πρέπει να πηγαίνουν υποχρεωτικά στο σχολείο. Ένα κομμάτι ενηλίκων που δεν έχουν τελειώσει πρέπει να πάνε σε σχολεία δεύτερης ευκαιρίας γιατί αλλιώς δεν μπορούν να ενταχθούν στην εργασία. Σταματήσαμε τον διαγωνισμό για τα 120.000 γεύματα για να εντάξουμε τα σχολεία του Μενιδίου στα σχολικά γεύματα τα οποία θα ισχύσουν από την 1η Οκτωβρίου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου