Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

αεροδρομιο αρλαντα αφιξεις

πλαστικα ποτηρια χονδρικη

Μετά από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι λήγει κάθε συζήτηση επιβίωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών την Παρασκευή, «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό ήρθαν να βάλουν και δημοσιεύματα που μιλούν για «στροφή» του Σταύρου Θεοδωράκη επί του ζητήματος.


αεροδρομιο αρλαντα αφιξεις

Το Μέγαρο Μαξίμου, σε ανακοίνωσή του την Κυριακή, ζητά από τον επικεφαλής του Ποταμιού να ξεκαθαρίσει τη στάση του κόμματος και να διευκρινίσει εάν έχει αλλάξει στάση.


Ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε χιουμοριστικά τα εν λόγω δημοσιεύματα, γράφοντας ότι τα ρεπορτάζ έχουν «σοβαρά κενά».



«Στο μυστικό παζάρι ζήτησα και 1 μόνιμη θέση πάρκινγκ στην Πειραιώς και 2 ντενεκέδες λάδι από το κτήμα στο Ακρωτήρι. Αχ... Κάποιοι δεν μπορούν να ξεφύγουν απ τις παλιές σελίδες. ΔΕΝ παζαρεύονται όλα στη ζωή, κύριοι!» έγραψε ο ίδιος.



Το ρεπορτάζ στη "Νέα Σελίδα" έχει σοβαρά κενά. Στο μυστικό παζάρι ζήτησα και 1 μόνιμη θέση πάρκινγκ στην Πειραιώς και 2 ντενεκέδες λάδι από το κτήμα στο Ακρωτήρι. Αχ... Κάποιοι δεν μπορούν να ξεφύγουν απ τις παλιές σελίδες. ΔΕΝ παζαρεύονται όλα στη ζωή, κύριοι!

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 9 Δεκεμβρίου 2018


αεροδρομιο αρλαντα αφιξεις
αεροδρομιο αρλαντα αφιξεις
μεταπτυχιακα ελλαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου