Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

πανωφορι για ψηλομεση φουστα

πανωφορι για ψηλομεση φουστα
Πάρος: Ντυμένη στα λευκά - Οπως δεν την έχετε ξαναδεί (pics+vid)
photo: eurokinissi/αρχειο

Ισχυρά καιρικά φαινόμενα, σπάνια για το νησί


ενα η κανενα λογια

φυτωρια αρωνια τιμες

πανωφορι για ψηλομεση φουστα

πανωφορι για ψηλομεση φουστα

Τα τερτίπια του χειμωνιάτικου καιρού δεν λένε να σταματήσουν στην Πάρο με το καιρικό σκηνικό του νησιού να μοιάζει τις δύο τελευταίες μέρες με "βεντάλια" εκδίπλωσης διαδοχικών ακραίων φαινομένων!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης





Το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό που επηρέασε τις Κυκλάδες, έφερε στην Πάρο την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, δυνατούς ανέμους επιπέδου θύελλας και ισχυρές κατά διαστήματα βροχοπτώσεις, δύο ταυτόχρονα δηλαδή ισχυρά φαινόμενα τα οποία ωστόσο από το βράδυ κόπασαν, επιφέροντας όμως νέες καιρικές... εκπλήξεις!

Από τις βραδινές ώρες της Τρίτης και κυρίως τα ξημερώματα της Τετάρτης, χιονόνερο, χαλάζι κατά διαστήματα, αλλά και χιόνι, έπεσε κυρίως στην ορεινή Πάρο με αποτέλεσμα να το στρώσει και να ντύσει στα λευκά και πάλι τις Λεύκες!

"Πλούσια" σε έντονα καιρικά στοιχεία ήταν καθώς φαίνεται αυτή η κακοκαιρία στην Πάρο, με την επέλαση της οποίας έμοιαζε να συμπληρώνεται το "πάζλ" ενός φάσματος εξαιρετικά σπάνιων για το νησί φυσικών φαινομένων τα οποία το έπληξαν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες!

"Νυφούλα" στα λευκά είδαν και πάλι οι κάτοικοι των Λευκών το χωριό, όταν ξύπνησαν το πρωί της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου καθώς η χιονόστρωση είχε σκεπάσει σχεδόν τα πάντα!

Σημειώνεται ότι για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, η ορεινή Πάρος και οι Λεύκες, "πολιορκούνται" από το λευκό κλοιό κάτι που είναι απρόσμενα σπάνιο για το νησί!

ΠΗΓΗ: κείμενο/φωτο/βιντεο: parianostypos.gr

Διαβάστε επίσης:

Βροχή και κύματα «έπνιξαν» τη Νάξο (pics+vid)



αμα δε σε δω συγχορδιες

Η διαβούλευση του νομοσχεδίου που διήρκησε από τις 28 Δεκεμβρίου έως χθες το μεσημέρι έδειξε πως ο νομικός κόσμος είναι διχασμένος για τις αλλαγές που επιφέρει η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης στο Ν. 3898/2010, με τον οποίο εφαρμόστηκε την τελευταία οκταετία στην Ελλάδα η κοινοτική Οδηγία 2008/52/ΕΚ για τη διαμεσολάβηση. Στο θέμα παρενέβη ακόμη και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωσή της, ζητώντας να δοθεί παράταση τουλάχιστον μέχρι τις 27 Ιανουαρίου στη διαβούλευση.


explorer στοκχολμη

α παγκοσμιος πολεμος τεχνολογια και επιστημη

αμα δε σε δω συγχορδιες

αμα δε σε δω συγχορδιες

Τι αλλάζει στη διαμεσολάβηση



Η διαμεσολάβηση είναι ένας τρόπος εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών, ο οποίος διαρκώς κερδίζει έδαφος διεθνώς, καθώς διευθετεί σε σύντομο χρόνο ιδιωτικές διαφορές. Το θετικό της διαδικασίας είναι πως συμβάλει στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων από υποθέσεις που μπορούν να επιλυθούν εύκολα με εξωδικαστικό τρόπο.


Έως σήμερα, σύμφωνα με το νόμο 3898/2010, με διαμεσολάβηση επιλύονται διαφορές ιδιωτικού δικαίου για τις οποίες τα μέρη έχουν εξουσία διάθεσης του αντικειμένου της διαφοράς. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η πλειοψηφία των διαφορών των ιδιωτών (π. χ. περιουσιακές, εμπορικές, μισθωτικές, κληρονομικές, μέρος των οικογενειακών διαφορών κλπ.). Δεν συμπεριλαμβάνονται οι διαφορές δημοσίου δικαίου (π. χ. φορολογικές διαφορές ) ή διαφορές ιδιωτικού δικαίου που απαιτούν την έκδοση δικαστικής απόφασης (π. χ. διαζύγιο).


Με το ν. 3898/2010 τα μέρη προσέρχονται στη διαδικασία διαμεσολάβησης εκουσίως – με τη δική τους θέληση - συνοδευόμενα από τους δικηγόρους τους και με τη βοήθεια του ανεξάρτητου και αμερόληπτου διαμεσολαβητή (που οι διάδικοι επιλέγουν), διαπραγματεύονται την επίλυση της διαφοράς τους με συμφωνία, η οποία αποτυπώνεται στο πρακτικό της διαμεσολάβησης. Όλη αυτή η διαδικασία αλλάζει πλέον σημαντικά.


Το νομοσχέδιο «Κοντονή» για τη διαμεσολάβηση καθιστά υποχρεωτική την υπαγωγή ορισμένων ιδιωτικών διαφορών στη διαδικασία της διαμεσολάβησης καθώς και την υποχρέωση ενημέρωσης από τον πληρεξούσιο δικηγόρο για αυτές. Όπως σημειώνεται, εάν δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία των μερών, η αμοιβή του διαμεσολαβητή ορίζεται στα 100 ευρώ για τις υπηρεσίες μιας ώρας και η ελάχιστη αμοιβή που δύναται να λάβει είναι τα 250 ευρώ. Αυτό το κόστος είναι ανεξάρτητο από τις αμοιβές των δικηγόρων των δύο μερών.


Όπως αναφέρει το νομοσχέδιο, πριν από κάθε προσφυγή στο δικαστήριο και επί ποινή απαραδέκτου της συζήτησης του ενδίκου βοηθήματος, θα υπάγονται υποχρεωτικά στη διαδικασία της διαμεσολάβησης οι εξής διαφορές :



  • Οι διαφορές από δανειακές συμβάσεις μεταξύ τραπεζικών ιδρυμάτων και φυσικών ή νομικών προσώπων, όταν η απαίτηση του δανειστή δεν είναι εξοπλισμένη με εμπράγματη ασφάλεια.

  • Οι διαφορές από χρηματιστηριακές συμβάσεις.

  • Οι διαφορές από την χορήγηση και την χρήση πιστωτικών καρτών.

  • Οι διαφορές από αμοιβές και οι εργατικές διαφορές.

  • Οικογενειακές διαφορές, εξαιρουμένων των διαζυγίων.

  • Οι διαφορές για ζημίες από αυτοκίνητο (εκτός αν επήλθε θάνατος ή σωματική βλάβη).

  • Οι διαφορές ανάμεσα στους ιδιοκτήτες ορόφων ή διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες.

  • Οι διαφορές που αφορούν σε απαιτήσεις αποζημίωσης ασθενών σε βάρος ιατρών.

  • Οι διαφορές που δημιουργούνται από την προσβολή εμπορικών σημάτων ή βιομηχανικών.

  • Οι διαφορές που πηγάζουν από πράξεις του θαλασσίου εμπορίου και τη χρησιμοποίηση, λειτουργία ή ναυσιπλοΐα πλοίου.


Ωστόσο, οι ίδιοι οι δικηγόροι αναγνωρίζουν πως η έγγραφη ενημέρωση από δικηγόρο για τη διαμεσολάβηση συνιστά επιβάρυνση για όσους αντιμετωπίζουν οικονομική δυσκολία, ενώ είναι και άσκοπη ειδικά στις περιπτώσεις που η διαμεσολάβηση ορίζεται υποχρεωτική.


Πολλοί νομικοί θεωρούν πως η μετατροπή της διαμεσολάβησης σε υποχρεωτική στις εργατικές διαφορές, στις διαφορές από αυτοκίνητα και στις οικογενειακές διαφορές είναι εσφαλμένη, διότι στις δύο πρώτες ο διαμεσολαβητής δεν παρέχει τα εχέγγυα αμεροληψίας του τακτικού δικαστή, ενώ στις οικογενειακές διαφορές το κύρος του δικαστή δεν αντικαθίσταται από εκείνο του διαμεσολαβητή, ώστε να τύχει αποδοχής ή ανοχής η όποια δυσάρεστη απόφαση.


Αυστηρά πρόστιμα



Σύμφωνα με το νομοσχέδιο «Κοντονή» στην περίπτωση που το ένα μέρος της διαφοράς δεν προσέρχεται στη διαδικασία της διαμεσολάβησης, αν και έχει κληθεί νομότυπα προς τούτο, ο διαμεσολαβητής συντάσσει σχετικό πρακτικό και το άλλο μέρος δικαιούται να προσφύγει στο Δικαστήριο, επισυνάπτοντας στην αγωγή ή άλλο ένδικο βοήθημα αντίγραφο του σχετικού πρακτικού.




αμα δε σε δω συγχορδιες

παιχνιδια hockey στον παγο

παιχνιδια hockey στον παγο

Ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους έλληνες αθλητές μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, εκφράζοντάς τους τις ευχές του για «καλή επιτυχία».


σχολή αστυνομίας κομοτηνή

παιχνιδια hockey στον παγο

Αναφερόμενος δε γενικά στον θεσμό, ο πρωθυπουργός σημειώνει πως οι Παραολυμπιακοί Αγώνες είναι μία από τις στιγμές που αγγίζουν πιο καθαρά από όλες τις άλλες το ιδεώδες του αθλητισμού.





Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες είναι μία από τις στιγμές που αγγίζουν πιο καθαρά από όλες τις άλλες το ιδεώδες του αθλητισμού. #Rio2016

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 7 Σεπτεμβρίου 2016


παιχνιδια hockey στον παγο
αδεια ασθενειας στα αγγλικα

παιχνιδια kizi για κοριτσια

studio alpha παιανια
Έκτακτο επίδομα Πάσχα και Χριστουγέννων σε άνεργους ναυτικούς
Pixabay

Μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση αποφάσισε η κυβέρνηση να δοθεί για τις εορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων σε άνεργους ναυτικούς. Η ενίσχυση φτάνει τα 2,357 εκατ. ευρώ.


παιχνιδια kizi για κοριτσια

Η οικονομική ενίσχυση κυμαίνεται από 300 έως και 350 για το φετινό Πάσχα και από 350 έως 400 ευρώ για τα ερχόμενα Χριστούγεννα, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των δικαιούχων. Την κοινή απόφαση υπογράφουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το επίδομα χορηγείται στους δικαιούχους μετά την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στον Οίκο Ναύτου και η πίστωσή του θα γίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων έως τις 5 Απριλίου.

Ειδικότερα στην απόφαση προβλέπεται ότι για τις εορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων 2018 παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση υπό τη μορφή βοηθήματος από τον προϋπολογισμό του Οίκου Ναύτου 2018 (Κ. Α.Ε. 0652) το ύψος της οποίας ορίζεται:

α) για τις εορτές του Πάσχα 2018 σε:

αα) τριακόσια (300,00) ευρώ, για τους/τις άγαμους/ άγαμες ναυτικούς και

ββ) τριακόσια πενήντα (350,00) ευρώ, για τους/τις έγγαμους/έγγαμες και τους εξομοιουμένους με αυτούς ή τους/τις έχοντες/έχουσες προστατευόμενα τέκνα.

β) για τις εορτές των Χριστουγέννων 2018 σε:

αα) τριακόσια πενήντα (350,00) ευρώ, για τους άγαμους και

ββ) τετρακόσια (400,00) ευρώ, για τους έγγαμους και τους εξομοιουμένους με αυτούς ή τους έχοντες προστατευόμενα τέκνα.

Την οικονομική ενίσχυση της υποπαραγράφου α' δικαιούνται να λάβουν οι ναυτικοί που πληρούν αθροιστικά τις εξής προϋποθέσεις:

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



παιχνιδια kizi για κοριτσια
παιχνιδια kizi για κοριτσια
διορισμοι στο δημοσιο 2016

κελεμπεκογλου αλεξανδρος κτηνιατρος

καλαμια ψαρεματος φαλκον
σαραντα αυγα ηρακλειο
κελεμπεκογλου αλεξανδρος κτηνιατρος
κελεμπεκογλου αλεξανδρος κτηνιατρος

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, η διοίκηση της Συνομοσπονδίας έλαβε απόφαση κήρυξης 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, «ημερομηνία που με σαφήνεια αναδεικνύει την αυτόνομη και ακηδεμόνευτη στρατηγική των 146 δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων - μελών μας - έναντι κομματικών, εργοδοτικών και κυβερνητικών παρεμβάσεων, αλλά και ως αναγκαιότητα προσδιοριζόμενη από τις εξελίξεις σε οικονομικοπολιτικό επίπεδο. Ειδικότερα, στην προμετωπίδα του αγώνα της ΓΣΕΕ βρίσκονται τα ζητήματα της επαναφοράς του θεσμικού πλαισίου των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, της μη περικοπής των συντάξεων, όπως και όλων των κοινωνικών μέτρων των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας» τονίζει η Συνομοσπονδία.


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, επανέλαβε την πάγια θέση της Συνομοσπονδίας για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις για τον καθορισμό του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη μελέτη που έκανε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) σε σχέση με τον κατώτατο μισθό, την οποία κοινοποίησε και στη ΓΣΕΕ.


Όπως είπε, σύμφωνα με τη μελέτη του ΟΑΕΔ, μία αύξηση 1% του κατώτατου μισθού, υπολογίζεται ότι θα επιφέρει επιβάρυνση στον Οργανισμό της τάξης των 10.621.000 ευρώ.


Επιπλέον, αποφασίστηκε το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2019 στην Καλαμάτα, σε συνέχεια πραγματοποίησης των συνεδρίων της Συνομοσπονδίας σε επαρχιακές πόλεις.


«Μέχρι τότε και με έντονες πλέον τις κάθε φορά αμφισβητήσεις των αυτοαποκαλούμενων ως "ταξικών" δυνάμεων γύρω από τη "νομιμοποίηση" των εκλογικών αποτελεσμάτων των περίπου 12.500 πρωτοβάθμιων σωματείων που απαρτίζουν το συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, η διοίκηση της Συνομοσπονδίας αποφάσισε να ξεκινήσει τις διεργασίες για τη θεσμοθέτηση μοναδικού συνδικαλιστικού "βιβλιαρίου" ανά εκλογέα εργαζόμενο, προσαρμοσμένο βεβαίως στις τεχνολογικές και νομικές εξελίξεις που έχουν συντελεστεί από την ψήφιση του συνδικαλιστικού νόμου 1264/1982» επισημαίνει η ΓΣΕΕ.


Παράλληλα, καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και τις οργανώσεις που απαρτίζουν την Κοινωνική Συμμαχία, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και, «στις 28 Νοεμβρίου, να συμπορευτούμε απέναντι στις πολιτικές που ισοπεδώνουν κοινωνία και οικονομία».



κελεμπεκογλου αλεξανδρος κτηνιατρος

επιτοπου πεινιρλι περιστερι

κανελονια αλα ρομανα
επιτοπου πεινιρλι περιστερι
επιτοπου πεινιρλι περιστερι

Το βίντεο ανάρτησε στην σελίδα του στο ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Vkontakte.


βοτανα για λεμφοιδημα

Στο εντυπωσιακό βίντεο μπορεί να παρατηρήσει κανείς το λεγόμενο φαινόμενο της Σελήνης που χάνεται. Ο φυσικός δορυφόρος της Γης στην πορεία που ακολουθεί, περνάει πίσω από τον ορίζοντα της πριν φθάσει στην παρυφή της. Το φαινόμενο αυτό μπορεί να το παρατηρήσει μόνο κάποιος που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.


Αυτή την στιγμή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό βρίσκονται οι Ρώσοι κοσμονάυτες Όλεγκ Αρέμιεφ και Αντόν Σκαλπέροφ, οι Αμερικανοί Αντρίου Φόσιτελ, Ριτσαρντ Αρνολντ και Σκότ Τινγκλ και ο Ιάπωνας Νορισίγκε Κανάι.



#Луна заходит за горизонт... Попробовал первый раз видео снять.
.
So I tried to make video of #moonset for the first time. pic.twitter.com/LrJY6N4Dag

— Oleg Artemyev (@OlegMKS) May 4, 2018


επιτοπου πεινιρλι περιστερι

παναγιωτησ ηλιοπουλοσ νει

τριχρονο αγορακι συρια
ο αρχοντοχωριατης μολιερος περιληψη

Δικηγόροι που εκπροσωπούν την κυβέρνηση του Ιράν θα ζητήσουν σήμερα από το Διεθνές Δικαστήριο (ΔΔ) να δώσει εντολή στις ΗΠΑ να άρουν τις κυρώσεις.


παναγιωτησ ηλιοπουλοσ νει

παναγιωτησ ηλιοπουλοσ νει

Η προσφυγή στο ΔΔ τονίζει ότι οι αμερικανικές κυρώσεις, που πλήττουν την ήδη εξασθενημένη ιρανική οικονομία, παραβιάζουν επίσης τους όρους μιας μάλλον ξεχασμένης διμερούς συμφωνίας φιλίας που είχαν συνάψει η Ουάσινγκτον κα η Τεχεράνη το 1955.


Οι ΗΠΑ, που θα απαντήσουν επίσημα τοποθετούμενες προφορικά δι' αντιπροσώπου τους την Τρίτη, δεν έχουν ακόμη σχολιάσει δημόσια την εξέλιξη.


Οι νομικοί εκπρόσωποι της Ουάσινγκτον αναμένεται να επιχειρηματολογήσουν ότι το δικαστήριο του ΗΠΑ δεν έχει δικαιοδοσία σε αυτή την υπόθεση, ότι η συμφωνία του 1955 είναι πλέον άκυρη και ότι οι κυρώσεις που επέβαλε η Ουάσινγκτον στην Τεχεράνη ούτως ή άλλως δεν θα την παραβίαζαν ακόμη κι αν ίσχυε.


Οι ακροαματικές διαδικασίες, που θα γίνουν ουσιαστικά κατόπιν του αιτήματος του Ιράν, θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέσα σε έναν μήνα.


Το ΔΔ είναι δικαστικό όργανο του ΟΗΕ, αρμόδιο για την επίλυση διεθνών διενέξεων. Οι αποφάσεις του θεωρούνται νομικά δεσμευτικές, αλλά δεν έχει τρόπο να τις επιβάλλει και υπάρχουν — σπάνιες, πάντως — περιπτώσεις που χώρες επέλεξαν να τις αψηφήσουν, ανάμεσά τους και οι ΗΠΑ.



παναγιωτησ ηλιοπουλοσ νει

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

τουρνουα ποδοσφαιρου στην αθηνα

μετατροπή μονάδων εμβαδού
Απαράδεκτη πρόκληση: Ο αντίπαλος του Ερντογάν εκφωνεί ομιλία σε μουσουλμάνους στην Κομοτηνή

Η «μηχανή» της τουρκικής προπαγάνδας στη Θράκη καλά κρατεί και μάλιστα με τις «ευλογίες» του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, με φόντο την επίσκεψη του υποψηφίου Προέδρου της Τουρκίας, Μουχαρέμ Ιντζέ, στην Ροδόπη, όπου θα απευθύνει ομιλία στους Έλληνες μουσουλμάνους της περιοχής.


αυτοκινηση λαυριου αγια παρασκευη

Είναι γνωστό ότι αφού οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις τουρκικές εκλογές. Ωστόσο, η επίσκεψη του αντιπάλου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Θράκη ερμηνεύεται ως απάντηση στην αντίστοιχη «φιέστα» που έστησε ο «σουλτάνος» στο Σεράγεβο της Βοσνίας, όπου μίλησε σε μουσουλμάνους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 12:30 ο κ. Ιντζέ πέρασε τον ελληνοτουρκικό μεθοριακό σταθμό στους Κήπους του Έβρου, ενώ λίγο μετά τις 13:30 αναμένεται να αφιχθεί στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση ομοθρήσκων του στο αποκαλούμενο «Κέντρο Τουρκικής Νεολαίας».

Στη συνέχεια, ο κ. Ιντζέ θα μεταβεί στη Βουλγαρία, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στην πόλη Κίρτζαλι.

Διαβάστε επίσης:

  • Σκοπιανό - Ραγδαίες εξελίξεις: Τέλος το «Μακεδονία» για τη σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων


τουρνουα ποδοσφαιρου στην αθηνα
τουρνουα ποδοσφαιρου στην αθηνα
τουρνουα ποδοσφαιρου στην αθηνα

κολιος παστο

κολιος παστο

Με μια επείγουσα απόφασή του, η οποία εκδόθηκε μόλις μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη ψηφοφορία του βρετανικού κοινοβουλίου για τη συμφωνία για το Brexit ανάμεσα στην ΕΕ και την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, το ΔΕΕ αποφάνθηκε: «Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ελεύθερο να ανακαλέσει μονομερώς τη γνωστοποίηση για την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την ΕΕ».


«Δεν θέλουμε να παραμείνουμε στην ΕΕ (...) Η ψήφος μας είναι σαφής», αντέδρασε ο Βρετανός υπουργός Περιβάλλοντος Μάικλ Γκόουβ σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, σημειώνοντας ότι η κρίσιμη ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο θα γίνει όπως είναι προγραμματισμένο αύριο Τρίτη και ότι η Μέι μπορεί να την κερδίσει.


Η σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου της ΕΕ ευθυγραμμίζεται με την γνωμοδότηση που εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα νομικού συμβούλου του δικαστηρίου, ο οποίος απεφάνθη ότι η Βρετανία θα μπορούσε απλώς να σταματήσει την αποχώρησή της χωρίς να χρειάζεται την έγκριση των άλλων χωρών μελών, ενισχύοντας τις ελπίδες αυτών που θέλουν να σταματήσει η διαδικασία.


«Μια τέτοια ανάκληση», προσθέτει το Δικαστήριο της ΕΕ, «η οποία θα αποφασιστεί σε σεβασμό των δικών της συνταγματικών κανόνων, θα έχει ως αποτέλεσμα να παραμείνει το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ένωση με αμετάβλητους όρους όσον αφορά το καθεστώς του κράτους μέλους».


Η προσφυγή στο Δικαστήριο της ΕΕ, το οποίο εδρεύει στο Λουξεμβούργο, είχε γίνει από την σκωτσέζικη δικαιοσύνη.


Όπως διευκρινίζει το δικαστήριο στην σημερινή του απόφαση, το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να απαρνηθεί μονομερώς το Brexit «εφόσον μια συμφωνία αποχώρησης (...) δεν έχει τεθεί σε ισχύ ή ελλείψει μιας τέτοιας συμφωνίας, όσο η διορία των δύο ετών από τη γνωστοποίηση της πρόθεσης αποχώρησης από την ΕΕ, που έχει ενδεχομένως παραταθεί, δεν έχει εκπνεύσει», δηλαδή ως τις 29 Μαρτίου του 2019, που είναι η προβλεπόμενη ημερομηνία αποχώρησης των Βρετανών.


Μια τέτοια ανάκληση «θα πρέπει να αποφασιστεί έπειτα από μια δημοκρατική διαδικασία με σεβασμό των συνταγματικών κανόνων» του Ηνωμένου Βασιλείου, προσθέτει το δικαστήριο.


Η απόφαση αυτή μπορεί να ενθαρρύνει τους Βρετανούς που εξακολουθούν να ελπίζουν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να απαρνηθεί την έξοδό του από την ΕΕ.


Το ερώτημα αυτό για την ανάκληση της απόφασης για το Brexit τέθηκε στο Δικαστήριο της ΕΕ στο πλαίσιο μιας προσφυγής σκωτσέζων αιρετών αξιωματούχων, οι οποίοι κρίνουν ότι το βρετανικό κοινοβούλιο θα μπορούσε να αναστρέψει την διαδικασία που είναι γνωστή ως ενεργοποίηση του "άρθρου 50".


Αυτό το άρθρο της συνθήκης της ΕΕ επιτρέπει σε ένα κράτος μέλος να γνωστοποιήσει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ότι επιθυμεί να εγκαταλείψει την ΕΕ και είναι επίσης αυτό που ορίζει τα στάδια μιας τέτοιας διαδικασίας.


Εννέα μήνες μετά το δημοψήφισμα στη Βρετανία, με το οποίο αποφασίστηκε το Brexit, και για πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ηνωμένο Βασίλειο ενεργοποίησε το άρθρο 50 της συνθήκης της ΕΕ στις 29 Μαρτίου του 2017, εκκινώντας επισήμως την διαδικασία προετοιμασίας της εξόδου σε δύο χρόνια.



κολιος παστο
κολιος παστο
πε φαρμακοποιων
παχη μεγαρων φαγητο

μηχανακια ψαρεματος okuma

μηχανακια ψαρεματος okuma
μηχανακια ψαρεματος okuma

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το Sky News, όταν κάτοικοι του χωριού Hatupangan βρήκαν και ακολούθησαν την τίγρη στη ζούγκλα. Όταν τους αντιλήφθηκε, επιτέθηκε στην ομάδα των χωρικών και τραυμάτισε δύο από αυτούς σοβαρά.


ξενοδοχειο αυρα θεσσαλονικη

τι σημαινει το ονομα βιβη

Ακτιβιστές είχαν προειδοποιήσει τους κατοίκους του χωριού να μην βλάψουν το άγριο ζώο το οποίο είχε εντοπιστεί στην περιοχή πριν από αρκετές εβδομάδες, ωστόσο, ως φαίνεται, τους αγνόησαν.


"Δυστυχώς, δεν άκουγαν, επέμειναν να σκοτώσουν την τίγρη", δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής Υπηρεσίας Προστασίας Φυσικών Πόρων, στη Jakarta Post προσθέτοντας ότι ένας από τους άνδρες της υπηρεσίας προσπάθησε να προστατεύει το ζώο, όμως δεν τα κατάφερε.


Αργότερα, αφού εντόπισαν την τίγρη να κοιμάται κοντά στο σπίτι ενός κατοίκου του χωριού, την πλησίασαν και άρχισαν να την χτυπούν με δόρατα στην κοιλιά. Στη συνέχεια, την τοποθέτησαν σε ένα ξύλινο στήριγμα οροφής ενός κτιρίου, κάνοντας το σώμα της δημόσιο θέαμα.



Villagers Thought They Killed a Supernatural Shape-Shifter. It Was an Endangered #Sumatran #Tiger | Lindsey Bever for @WashingtonPost https://t.co/9Cj6U8nQZv #endangered #endangeredspecies #bigcats #tigers pic.twitter.com/cv2Xg5WvX4

— WCS Newsroom (@WCSNewsroom) 7 Μαρτίου 2018


μηχανακια ψαρεματος okuma

τσιμπουρι βενζινη

τσιμπουρι βενζινη

Σύμφωνα με πληροφορίες, εισέβαλλαν στα Οινόφυτα, σε γραφεία του εργοστασίου της εταιρείας Μύλοι Ασωπού και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό.


μαζεμα σπιτιου παιχνιδια

τσιμπουρι βενζινη

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι δράστες λίγη ώρα αργότερα έκαψαν το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούν στις ληστείες, ένα τζιπ BMW C5, στην περιοχή της Ιπποκράτειου πολιτείας.


Οι αξιωματικοί της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να εξακριβώσουν αν οι δράστες άφησαν κάτι πίσω τους από το καμένο αυτοκίνητο.


Η συγκεκριμένη σπείρα έχει γίνει πονοκέφαλος στις αρχές καθώς σχεδόν κάθε δεύτερο βράδυ χτυπά τα γραφεία μεγάλων εργοστασίων και αρπάζει τα χρηματοκιβώτια.


Στο μικροσκόπιο όμως μπαίνει για τις αρχές και μια ακόμη ληστεία σήμερα το πρωί σε εργοστάσιο σε περιοχή της Βοιωτίας καθώς δεν αποκλείεται οι δράστες να ήταν οι ίδιοι.



τσιμπουρι βενζινη
σκαι chef στον αερα

ενεκα παιδειας γονεις

δωρεαν μαθηματα ται τσι
ενεκα παιδειας γονεις
Καθαρά Δευτέρα: Έτσι θα λειτουργήσουν η Βαρβάκειος και η αγορά του Ρέντη

Καθαρά Δευτέρα: Δείτε πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα ενόψει του γιορτινού τριημέρου.


ενεκα παιδειας γονεις

ενεκα παιδειας γονεις

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη (ΟΚΑΑ) από νωρίς τo πρωί της Κυριακής (18/02) μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας ενώ και η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο θα ανοίξει πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής και τα μαγαζιά θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας ώστε να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ανοιχτά θα είναι όμως την Καθαρά Δευτέρα και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

Όπως αναφέρει σε ενημερωτικό έγγραφό της προς τις ομοσπονδίες μέλη της η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας η Καθαρή Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες εορτές - υποχρεωτικές αργίες, επομένως είναι εργάσιμη ημέρα και έγκειται στον κάθε έμπορο - επιχειρηματία εάν η επιχείρησή του θα λειτουργήσει ή όχι. Τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να ανοίξουν νόμιμα, χωρίς να οφείλουν προσαυξημένο ημερομίσθιο ή άλλες επιβαρύνσεις στους υπαλλήλους τους.



νοβα μεσω δορυφορου

στοιχεια δημοτολογιου

στοιχεια δημοτολογιου

Ο τομέας των ακινήτων όπου εμφανίζοντας σημαντικές ευκαιρίες, μαζί με τομείς όπως είναι ο τουρισμός, η ενέργεια, οι νέες τεχνολογίες, εκτιμάται ότι θα συμβάλλουν σε μια βιώσιμη επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.


ενδοκρινολογοι ηλιουπολη εοπυυ

αμνος κλιση

στοιχεια δημοτολογιου

στοιχεια δημοτολογιου

Από τη βαθιά κρίση στην ανάκαμψη


Η αγορά ακινήτων, όπως επισήμανε σε πρόσφατη ομιλία του ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Θόδωρος Μητράκος, ένας από τους δυναμικότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας πριν από την έναρξη της κρίσης, δοκιμάστηκε πολύ κατά τα τελευταία εννέα χρόνια.


Ειδικότερα, η σωρευτική υποχώρηση των τιμών οικιστικών ακινήτων από το 2008 μέχρι και το τέλος του 2017 εκτιμάται στο 41,8%, ενώ η καταγεγραμμένη σωρευτική πτώση των τιμών γραφείων και καταστημάτων από το 2010, όταν και ξεκίνησε η αντίστοιχη καταγραφή της Τράπεζας της Ελλάδος, εκτιμάται περίπου στο 30% και προφανώς είναι ακόμα μεγαλύτερη αν προσμετρηθεί και η διόρθωση της αγοράς κατά τα πρώτα έτη της πρόσφατης χρηματοοικονομικής κρίσης.


Όπως εκτιμά ο κ. Μητράκος - που είναι ένας από τους πλέον ειδικούς στον τομέα της αγοράς ακινήτων - κατά τη διάρκεια του 2017, τόσο η αγορά κατοικίας όσο και η αγορά επαγγελματικών ακινήτων παρουσίασαν τα πρώτα θετικά δείγματα σε όλους σχεδόν τους τομείς.


Οριακά σταθεροποιητικές ή και θετικές ενδείξεις είχαμε στις τιμές και στα μισθώματα, στο επενδυτικό ενδιαφέρον, ακόμη και στην κατασκευαστική δραστηριότητα, ειδικά για συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματικών ακινήτων όπως είναι τα ξενοδοχεία, τα καταστήματα ή και τα βιομηχανικά κτίρια.


ευκαιριες καριερας σε σουπερ μαρκετ

το παριζακι

Το κονδύλι εγκρίθηκε αποκλειστικά για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας και για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς τρίτους.


ευκαιριες καριερας σε σουπερ μαρκετ

ευκαιριες καριερας σε σουπερ μαρκετ

Ειδικότερα, για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, εγκρίθηκε η ενίσχυση ύψους 85.874 ευρώ στο ΝΠΙΔ «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζηρού» και η επιχορήγηση ύψους 182.231 ευρώ στο ΝΠΙΔ «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λαγκαδά».


Για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων ενεργειών αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης, με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας, εγκρίθηκαν οι επιχορηγήσεις ύψους 150.000 ευρώ στον δήμο Γόρτυνας του νομού Ηρακλείου, και 65.000 ευρώ στον δήμο Βόλβης του νομού Θεσσαλονίκης.



ευκαιριες καριερας σε σουπερ μαρκετ
κλιση παραθετικων πολυς

απεργης ευαγγελος

ταμτα μηδενιστης στιχοι
απεργης ευαγγελος
Καταγγελία σοκ από πασίγνωστο επιχειρηματία: Έστειλα το γιο μου γυμναστήριο και τον έσπασαν στο ξύλο

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης (20/02) όταν ο 21χρονος βγήκε σχεδόν λυπόθυμος από το γυμναστήριο της περιοχής του, στα νότια προάστια - Οι γονείς του σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους


τεννις ανθουσα

απεργης ευαγγελος

απεργης ευαγγελος

Ο πατέρας του 21χρονου και θεατρικός παραγωγός, Παναγιώτης Γεώργας, καταγγέλει σε εκπομπή του Epsilon: «Έστειλα το γιο μου στο ακριβότερο γυμναστήριο της περιοχής και ο προπονητής του τον έσπασε στο ξύλο».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Το παιδί πήγε εκείνη την ημέρα να κάνει την τακτική του προπόνηση», είπε ο πατέρας του 21χρονου. Αφορμή για το περιστατικό ήταν ότι ο γιος του ζήτησε το λόγο για μία άσκηση που είχε γίνει λάθος. Ο προπονητής τότε του έδωσε μπουνιά.

Ο 21χρονος γύρισε μόνος του στο σπίτι αιμόφυρτος, σύμφωνα με τον πατέρα του καθώς δεν κάλεσαν ασθενοφόρο.

Η οικογένεια από την πλευρά της έχει ήδη καταθέσει μήνυση για το περιστατικό.

Δείτε φωτογραφία του νεαρού στη Gallery του Newsbomb.gr


Καταγγελία σοκ από πασίγνωστο επιχειρηματία: Έστειλα το γιο μου γυμναστήριο και τον έσπασαν στο ξύλο
01
Καταγγελία σοκ από πασίγνωστο επιχειρηματία: Έστειλα το γιο μου γυμναστήριο και τον έσπασαν στο ξύλο

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

νουνου κρεμες

πρωτη μου φορα στιχοι
νουνου κρεμες

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, η νέα προεκλογική διαφήμιση του κόμματος του Ερντογάν παρουσιάζει τον Τούρκο πρόεδρο ως δημοκράτη, φιλεύσπλαχνο, μεγαλόκαρδο και προστάτη όλων των Τούρκων.


στοχαζομαι λεξικο

νουνου κρεμες

Στο σποτ καλούνται οι Τούρκοι «να ψηφίσουν αυτόν που βασανίστηκε και ξέρει τι πέρασε η καρδιά μας», δείχνοντας τον Ερντογάν να αγκαλιάζει ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες.


Οι εικόνες, μάλιστα, συνοδεύονται από μουσική που παραπέμπει σε τουρκική σαπουνόπερα.





νουνου κρεμες

μικαλ

παγκοσμια ημερα μπασκετ
μικαλ

Η πρόσβαση στη σχετική υπηρεσία μπορεί να γίνει είτε με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXISnet που διαθέτει κάθε φορολογούμενος, είτε με τον αριθμό φορολογικού μητρώου του και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του.


μικαλ

Βήμα - βήμα η εκτύπωση


Τα τέλη κυκλοφορίας του 2019 αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), aade.gr. Για την εκτύπωση του ειδοποιητηρίου για τα τέλη κυκλοφορίας 2019 δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τους κωδικούς πρόσβασης.


Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:


- Στην Υπηρεσία προς τους Πολίτες επιλέξτε την ένδειξη Οχήματα


Αμέσως θα μεταφερθείτε στην ηλεκτρονική φόρμα και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ».


- Συμπληρώστε το Α. Φ.Μ., που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας


- Συμπληρώστε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας


- Συμπληρώστε το έτος τελών κυκλοφορίας


- Επιλέγετε «Αναζήτηση»


- Επιλέγετε « Εκτύπωση» όταν εμφανιστεί το μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση».


Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2019 μπορεί να γίνεται είτε στα γκισέ της τράπεζας είτε ηλεκτρονικά. Για όσους θέλουν να τα εξοφλήσουν μέσω e-banking, θα χρειαστούν μόνον την Ταυτότητα Οφειλής που υπάρχει στο ειδοποιητήριο. Τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να εξοφλήσουν σε 12 δόσεις οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών. Σε κάποιες τράπεζες ακόμη και εάν ο οφειλέτης δεν έχει τον κωδικό πληρωμής, μπορεί να το πράξει απλά δηλώνοντας στην σχετική καρτέλα τον αριθμό κυκλοφορίας και το ΑΦΜ. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουν, σε κάθε περίπτωση, οι ιδιοκτήτες οχημάτων, είναι ότι η προθεσμία για την αποπληρωμή των τελών κυκλοφορίας λήγει στις 31/12/2018.


Προκειμένου να διευκολύνει τους φορολογουμένους, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) απάντησε σε επτά βασικά ερωτήματα σε σχέση με τα τέλη κυκλοφορίας του 2019.


Αν μεταβιβάσω το όχημα εντός του τρέχοντος έτους οφείλω τέλη κυκλοφορίας του επόμενου;


- Όχι. Τα τέλη πρέπει να καταβληθούν από αυτόν που είναι κάτοχος την 1η Ιανουαρίου ή μέχρι την παράταση, αν έχει δοθεί.


Είμαι συνιδιοκτήτης ενός οχήματος και έχουν εκδοθεί έντυπα τελών για κάθε Α. Φ.Μ. Πρέπει να τα πληρώσουμε όλοι;


- Όχι. Τα τέλη είναι αδιαίρετα και αρκεί να τα πληρώσει ένας από τους συνιδιοκτήτες. Αν δεν πληρωθούν, ο καθένας είναι συνυπόχρεος για ολόκληρο το ποσό.


Έχει αλλάξει ο αριθμός κυκλοφορίας και έχω πληρώσει τα τέλη πριν την αλλαγή. Οφείλω τέλη και στο νέο αριθμό;


Όχι γιατί οι δύο αριθμοί συσχετίζονται και ισχύει η πληρωμή ανεξάρτητα σε ποιον αριθμό έγινε.


Πότε δεν οφείλονται τέλη;


Όταν το όχημα έχει τεθεί σε ακινησία εκούσια ή αναγκαστική πριν την έναρξη του έτους τελών.


Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας;


- Εκτός από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας, επιβάλλεται και πρόστιμο : • ισόποσο των τελών, αν το όχημα είναι δίκυκλο/τρίκυκλο Ι. Χ. ή επιβατικό Ι. Χ. • το ήμισυ των τελών, αν το όχημα είναι επιβατικό Δ. Χ. ή φορτηγό ή λεωφορείο. • 30 €, αν τα τέλη κυκλοφορίας είναι λιγότερα από 30 €.


Γιατί εμφανίζεται το μήνυμα «Ελλιπή στοιχεία για τον υπολογισμό των τελών»;


- Ανάλογα με τον τύπο του οχήματος τα τέλη υπολογίζονται βάσει των κυβικών εκατοστών του κινητήρα (cc), των εκπομπών ρύπων (CO2), του μεικτού βάρους και των θέσεων. Αν η βάση υπολογισμού δεν είναι συμπληρωμένη δεν μπορούν να υπολογιστούν τα τέλη και θα πρέπει να απευθυνθείτε στην Περιφερειακή Υπηρεσία Μεταφορών προκειμένου να διορθωθεί η άδεια κυκλοφορίας.


Γιατί εμφανίζεται το μήνυμα «Ο Α. Φ.Μ. δεν εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του οχήματος»;


- Ο Α. Φ.Μ. που έχετε συμπληρώσει ή είναι λανθασμένος (οπότε συμπληρώνετε τον σωστό) ή αναγράφεται στην άδεια, Α. Φ.Μ. διαφορετικός από αυτόν του κατόχου (οπότε απευθύνεστε στην Περιφερειακή Υπηρεσία Μεταφορών) ή είναι διαφορετικός στα στοιχεία που τηρούνται από την Υπηρεσία μας (οπότε απευθύνεστε στη Δ. Ο.Υ.). Αν δεν ισχύει κάτι από τα ανωτέρω τότε μπορεί να συμπληρώνετε λανθασμένο αριθμό κυκλοφορίας.



μικαλ
βασιλης τερλεγκας

μαθηματικα γ δημοτικου ισοδυναμα κλασματα

στεφανος φιλος βιολι
σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση σχολειο
μαθηματικα γ δημοτικου ισοδυναμα κλασματα
μαθηματικα γ δημοτικου ισοδυναμα κλασματα
Πορεία εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Δείτε αναλυτικά


μαθηματικα γ δημοτικου ισοδυναμα κλασματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορεία εκπαιδευτικών ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το νέο σύστημα διορισμών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι δρόμοι Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας να είναι κλειστοί.

Οι εκπαιδευτικοί, ενόψει του νομοσχεδίου που θα τεθεί σε ψήφιση σήμερα στη Βουλή, ζητούν να αποσυρθεί το νέο νομοσχέδιο και διεκδικούν μαζικούς διορισμούς όλων των αναπληρωτών.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στα Προπύλαια και πρόκειται να κατευθυνθούν μέχρι τη Βουλή.

Παράλληλα, στη Βουλή συγκέντρωση πραγματοποιούν η ΑΔΕΔΥ, η ΔΟΕ κι η ΟΛΜΕ. ΑΔΕΔΥ και ΔΟΕ έχουν κηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία ενώ η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας από τις (11:00 - 14:00 για τον πρωινό, 14:00 - 17:00 για τον απογευματινό και τις 3 πρώτες ώρες για τον εσπερινό κύκλο) με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης στάσης από τις ΕΛΜΕ για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων τους.


γενική εφημερίς της ελλάδος 1829

σπασμενη καρδια φωτο
σεισμοι φαινομενο
γενική εφημερίς της ελλάδος 1829

Το τυρί είχε ταφεί μαζί με τον Φθαμές, άρχοντα της αρχαίας Μέμφιδας, του οποίου ο τάφος ανακαλύφθηκε το 2010. Οι αρχαιολόγοι βρήκαν μέσα σε αυτόν ένα βάζο το οποίο περιείχε μα στερεή υπόλευκη μάζα και ένα ύφασμα που πιθανότατα είχε χρησιμοποιηθεί για να διατηρηθεί το περιεχόμενό του.


γενική εφημερίς της ελλάδος 1829

γενική εφημερίς της ελλάδος 1829

Έπειτα από ανάλυση οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το δείγμα που υπήρχε στο βάζο προέρχονταν από γαλακτοκομικό προϊόν. Είτε από αγελαδινό είτε από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα.


Έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εύρημά τους πρόκειται για τυρί, σε στερεά μορφή και πιθανόν είναι και το αρχαιότερο που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.


Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας στο αρχαίο τυρί βρέθηκε το βακτήριο Brucella melitensis, που προκαλεί βρουκέλλωση, μια θανατηφόρα ασθένεια, που μπορεί να περάσει από τα ζώα στον άνθρωπο συνήθως εάν κάποιος καταναλώσει μη παστεριωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα.


Ο συγκεκριμένος τάφος ανακαλύφθηκε το Κάιρο το 1885, σύμφωνα με την Daily Mail, όμως για κάποιο λόγο ξεχάστηκε και καλύφθηκε από άμμο.


Ήρθε στο φως ξανά το 2010 έπειτα από ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της κυβέρνησης της Αιγύπτου.


octopus tattoo νεο ηρακλειο

octopus tattoo νεο ηρακλειο

Σε ανακοίνωσή του, ο Τραμπ δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει «όλο το βάρος της οικονομικής και διπλωματικής δύναμης των ΗΠΑ για να ασκήσει πιέσεις για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Βενεζουέλα» και ενθάρρυνε άλλες κυβερνήσεις στο δυτικό ημισφαίριο να αναγνωρίσουν επίσης τον Γκουαϊδό.


προνοιακα επιδοματα ιανουαριου φεβρουαριου 2015 πατρα

«Σήμερα, αναγνωρίζω επισήμως τον πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας Χουάν Γκουάιδο, ως προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας», υπογραμμίζει η ανακοίνωση Τραμπ.


Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση Τραμπ, Καναδός κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε ότι η Οτάβα σχεδιάζει να αναγνωρίσει και αυτή με την σειρά της τον Γκουάιδο. Επιπλέον, ο Λουίς Αλμάγκρο, Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών «συνεχάρη τον Γκουαϊδό, τον σημερινό πρόεδρο της Βενεζουέλας».


Πομπέο: Μαδούρο, παραιτήσου


Με τη σειρά του και Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο κάλεσε τον Νικολάς Μαδουρό να παραιτηθεί και παρότρυνε τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας της Λατινικής Αμερικής να στηρίξουν τις προσπάθειες για αποκατάσταση της δημοκρατίας.


Με ανακοίνωσή του ο Πομπέο τόνισε ότι η Ουάσινγκτον θα στηρίξει τον Γκουάιδο καθώς θα συγκροτήσει μια μεταβατική κυβέρνηση και θα προετοιμάσει τη χώρα για εκλογές.


«Ο λαός της Βενεζουέλας υπέφερε αρκετά για πολύ μεγάλο διάστημα υπό την καταστροφική δικτατορία του Νικολάς Μαδουρό», σημείωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.


«Καλούμε τον Μαδούρο να παραιτηθεί υπέρ ενός νόμιμου ηγέτη που αντανακλά τη βούληση του λαού της Βενεζουέλας», πρόσθεσε.


Ένας Αμερικανός κυβερνητικός αξιωματούχος είπε παράλληλλα σε δημοσιογράφους ότι όλες οι επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι αν ο Μαδούρο βλάψει οποιοδήποτε μέλος της Εθνοσυνέλευσης, ή άλλους αξιωματούχους.


Τέσσερις νεκροί σε διαδηλώσεις


Την ίδια ώρα, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ταραχών που ξέσπασαν τη νύχτα στη Βενεζουέλα, όπου έχουν προγραμματιστεί για διαδηλώσεις υπέρ και κατά της κυβέρνησης.




octopus tattoo νεο ηρακλειο
octopus tattoo νεο ηρακλειο
αγιο μανδηλιο του χριστου

πλανητες παιδια

Το μεγάλο ερώτημα, μετά την αποτυχία της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018, ήταν το τι θα γίνει τελικά με τον Λιονέλ Μέσι. Αν θα συνεχίσει να παίζει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ή αν θα ανακοινώσει την απόσυρσή του. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του. Περιμένει να δει τις εξελίξεις στην ομοσπονδία και στο τεχνικό τιμ της «μπιανκοσελέστε» και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την απόφαση που θα πάρει.


δημος χολαργου χορος

πλανητες παιδια

Η εφημερίδα «Clarin» αναφέρει πως ο Μέσι μίλησε την περασμένη Παρασκευή με τον Κλαούντιο Τάπια, πρόεδρο της AFA, όταν ο τελευταίος τον κάλεσε για να τον χαιρετήσει για την «Ημέρα του Φίλου». Στην Αργεντινή περίμεναν πως ο Μέσι θα μιλούσε μετά τον αποκλεισμό από τη Γαλλία στο Μουντιάλ, κάτι που δεν έγινε και όλοι απορούν για το αν θα δώσει το «παρών» σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας.


Ο Τάπια, από την πλευρά του, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Μέσι θα συνεχίσει να παίζει για την Αργεντινή. «Νομίζω ότι θα συνεχίσει. Αγαπά την Εθνική ομάδα πολύ. Αυτό το πλήγμα ήταν πολύ δύσκολο γι'αυτόν, αλλά η Αργεντινή τον χρειάζεται», είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας που ήδη έχει δει τους Μασεράνο και Μπίλια να ανακοινώνουν την απόσυρσή τους, με τους Ντι Μαρία, Μπανέγα και Αγουέρο να θεωρείται επίσης πιθανό πως θα σταματήσουν από την εθνική ομάδα.


Μεγάλο ρόλο, πάντως, στην απόφαση του Μέσι θα παίξει και το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή, οι Ποκετίνο, Σαμπέγια και Γκουαρδιόλα είναι αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για να καθίσουν στον πάγκο της «μπιανκοσελέστε»…



πλανητες παιδια
πλανητες παιδια
σακιδιο υδροδοσιας

ανοιχτο θεατρο στρεμπενιωτη

ανοιχτο θεατρο στρεμπενιωτη
ανοιχτο θεατρο στρεμπενιωτη

Φέτος, οι διάττοντες αστέρες θα εμφανιστούν στον ουρανό μεταξύ 11 και 13 Αυγούστου.


ντορτμουντ ινγκολσταντ

βραβειο χωραφα

ανοιχτο θεατρο στρεμπενιωτη

Ο Ιωάννης Σειραδάκης, διεθνώς αναγνωρισμένος αστροφυσικός, ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ και ευρύτερα γνωστός για τη μελέτη του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, μίλησε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την ομορφιά της ουράνιας ενατένισης.


Σύμφωνα με τον κ. Σειραδάκη, φέτος το μέγιστο της βροχής διαττόντων αστέρων θα λάβει χώρα 11-13 Αυγούστου. Η Σελήνη, με φωτισμένη επιφάνεια κατά 80% (τρίτο τέταρτο) θα ανατείλει και θα φωτίσει έντονα τον ουρανό μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα.


«Μπορεί να μη δούμε 80-100 διάττοντες την ώρα, αλλά σίγουρα θα βλέπουμε περίπου έναν κάθε 1,5-2 λεπτά» προσθέτει.


Οι διάττοντες εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του ουρανού, αλλά όλοι φαίνεται να προέρχονται από βόρεια - βόρειοανατολικά, εκεί που βρίσκεται ο αστερισμός του Περσέα. «Δεν είναι αστέρια, ούτε πλανήτες, ούτε καν μικρά βράχια που πέφτουν από τον ουρανό: Είναι μικρά σωματίδια, σαν κόκκοι άμμου, υπολείμματα ενός παλιού κομήτη, που στην αέναη, ετήσια τροχιά της γύρω από τον Ήλιο, η Γη τα συναντά κάθε Αύγουστο, καθώς πάντα, κάθε Αύγουστο, αυτή κινείται προς τον αστερισμό του Περσέα» εξηγεί.



Τέλος, η συμβουλή του ομότιμου καθηγητή είναι: «Διαλέξτε ένα σκοτεινό μέρος, μακριά από τα φώτα της πόλης, ξαπλώστε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα ή στην άμμο με τους φίλους σας, και όταν περάσει το δειλινό, αρχίστε να μετράτε πεφταστέρια. Και αν κάνετε και μια ευχή, ας είναι καλή και ας πιάσει τόπο».




μητροπολη φιλιππων

χαρτης της νοτιας αμερικης
μητροπολη φιλιππων
μητροπολη φιλιππων

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που υπογράφει ο Σ. Διευθυντής του Β’ Καρδιοχειρουργικού Τμήματος, ο πρώην υπουργός υπεβλήθη σε επέμβαση, ωστόσο η μετεγχειρητική του πορεία είναι αργή και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για κάποιες μέρες.


γενεθλια σφακιανακης κιθαρα

Αναλυτικά το ανακοινωθέν αναφέρει τα εξής:


«Ο κ. Τσοχατζόπουλος 78 ετών εισήχθη στο ΓΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 17/03/2017 με διάγνωση νόσος στελέχους, στεφανιαία νόσος 3 αγγείων, διακομιζόμενος από το Γ. Κρατικό Νίκαιας.


Την Τρίτη 22/03/2017 ο ασθενής υπεβλήθη σε τριπλή στεφανιαία παράκαμψη. Η ανάνηψη ήταν ικανοποιητική και εξήλθε της Μονάδας Εντατικής 2 ημέρες μετά την επέμβαση. Ο ασθενής νοσηλεύεται φρουρούμενος σε θάλαμο του 7ου ορόφου του ΙΓΝΑ.


Η μετεγχειρητική του πορεία χαρακτηρίστηκε από αργή ανάνηψη λόγω της μεγάλης αδυναμίας του (χαμηλές λευκωματίνες ορού, παρατεταμένη ακινησία, βαρύτητα επέμβασης). Ο ασθενής κινητοποιήθηκε, έλαβε αναπνευστική φυσιοθεραπεία και κινησιοθεραπεία και ταυτόχρονη επίβλεψη και ειδική φροντίδα ενός ανοικτού έλκους (άτονο έλκος) στο δεξί έσω σφυρό λόγω φλεβικής ανεπάρκειας. Παραμένει για διάστημα ολίγων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η ενδονοσοκομειακή νοσηλεία του».



μητροπολη φιλιππων

ελληνικά ελληνικα

ζωη χριστοφορου
ελληνικά ελληνικα
Φθιώτιδα: Φρικτός θάνατος 48χρονου - Έπεσε στο σιλό με το σιτάρι

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 48χρονος εργάτης στις αποθήκες του Συνεταιρισμού στο Πουρνάρι Δομοκού, όταν καταπλακώθηκε από σιτάρι στα σιλό.


προγραμμα προληψης σχολικου εκφοβισμου

Ο άτυχος άνδρας, που είχε καταγωγή από χωριό των Φαρσάλων, δούλευε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (24/02), όταν αισθάνθηκε ξαφνικά ζάλη κι έπεσε μέσα στο σιτάρι όπου και καταπλακώθηκε.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, ακολούθησαν αγωνιώδεις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του με παράλληλη κλήση του ΕΚΑΒ. Τελικά όταν κατάφεραν να τον απελευθερώσουν, ο 48χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Προανάκριση για αυτό το τραγικό περιστατικό διενεργεί το ΑΤ Δομοκού.

Φωτό αρχείου: Eurokinissi



ελληνικά ελληνικα
ελληνικά ελληνικα

σεμιναρια παραψυχολογιας

τι μαρκα μαγιο φοραει η σπυροπουλου
σεμιναρια παραψυχολογιας
σεμιναρια παραψυχολογιας

Η έκρηξη ήταν ισχυρή και υπολείμματα, τζάμια, μεταλλικά αντικείμενα έφτασαν μέχρι τη λεωφόρο Κηφισίας με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της.


Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της ασφάλειας που ερευνούν για τον εκρηκτικό μηχανισμό και δεν αποκλείουν να πρόκειται για μήνυμα ή για εκδίκηση στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.


Παρ' όλα αυτά, ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν με το πρώτο φως της ημέρας όταν αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών θα έχουν πιο σαφή εικόνα για τα αίτια.



σεμιναρια παραψυχολογιας
δε μ'αγαπας θεοδωριδου

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ικα θεσσαλονικη κεντρο

στρατόπεδα gulag

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, οι υπηρεσίες ασφαλείας έλαβαν την πληροφορία ότι εξτρεμιστές χρησιμοποιούσαν ένα αγρόκτημα στη Σαρκίγια ως κρησφύγετο και εκπαιδεύονταν εκεί στη χρήση όπλων για να εξαπολύουν επιθέσεις στο βόρειο Σινά.


ειδικοτητα ογκολογιας

ικα θεσσαλονικη κεντρο

«Ενώ έκαναν έφοδο στο αγρόκτημα, οι υπηρεσίες ασφαλείας, δέχθηκαν πυρά και τα ανταπέδωσαν, με αποτέλεσμα τον θάνατο των εννέα» από τους υπόπτους, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών.


Κατά την ίδια πηγή, οι αρχές προσπαθούν ακόμη να εξακριβώσουν τις ταυτότητες των υπόπτων. Στο αγρόκτημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα και πυρομαχικά.


Σε μια χωριστή επιχείρηση, μια έφοδο εναντίον άλλου ενός «κρησφύγετου τρομοκρατών» στο Κάιρο, η αστυνομία συνέλαβε 9 εξτρεμιστές την Κυριακή, κατά την ίδια ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών. Σύμφωνα με τις αρχές, οι συλληφθέντες συνδέονται όλοι με την εκτός νόμου οργάνωση των Αδελφών Μουσουλμάνων.


Ο στρατός και οι υπηρεσίες ασφαλείας συγκρούονται με ισλαμιστές εξτρεμιστές στην περιοχή η οποία εκτείνεται από τη Διώρυγα του Σουέζ προς ανατολάς, προς τη Λωρίδα τη Γάζας και το Ισραήλ, από το 2013. Εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιώτες έχουν σκοτωθεί.


Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι τον Νοέμβριο διέταξε τις ένοπλες δυνάμεις να τερματίσουν τη δράση των ισλαμιστών ανταρτών μέσα σε τρεις μήνες μετά την επίθεση σε τέμενος στο Βόρειο Σινά όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 300 άνθρωποι. Επρόκειτο για την πιο πολυαίμακτη επίθεση στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.



ικα θεσσαλονικη κεντρο
ικα θεσσαλονικη κεντρο

πως ρυθμιζεται το ζαχαρο

ρόκα αντριέν
πως ρυθμιζεται το ζαχαρο

Απαντήσεις στα ερωτήματα της υπόθεσης δίνει ο κατηγορούμενος από τις φυλακές Τριπόλεως, όπου και κρατείται, στην κυριακάτικη Real News.


πως ρυθμιζεται το ζαχαρο

πως ρυθμιζεται το ζαχαρο

«Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ» αναφέρει στη συνέντευξή του, ενώ τονίζει πως έχει διασυρθεί στο πανελλήνιο «από μία κατηγορία που κι εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει».


«Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας», σημειώνει.


Εξιστορώντας τα γεγονότα εκείνης της ημέρας, αναφέρει πως δεν γνώριζε τον οδηγό του ταξί. «Δεν τον γνώριζα, όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι. Αν τον γνώριζα, γιατί να χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη εφαρμογή που δείχνει ποιο ταξί είναι κοντά στην περιοχή στον οποία βρίσκεσαι; Δεν τον διάλεξα από τη φωτογραφία, όπως ειπώθηκε από άλλους. Ήταν το πιο κοντινό ταξί».


Συνεχίζοντας την εξιστόρηση για την επίμαχη κούρσα, ο ηθοποιός τονίζει πως «δεν κάναμε χρήση ουσιών. Το μόνο μου λάθος ήταν ότι γυρνώντας από το shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα, ανάμεσα σε άλλα, ότι είχα πάρει το “πόπερ” που οι άσχετοι το χαρακτήρισαν ουσία βιασμού».


«Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας. Λέγαμε για τις εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του» απάντησε ο κατηγορούμενος σε ερώτηση εάν κατά το γεύμα που είχαν οι δύο τους έγινε κάποια νύξη για πιθανή ερωτική συνεύρεση.




καλος γυναικολογος στα νοτια προαστια

deste η τράπουλα της κατίνας

μυθοι και παραδοσεις για την κωνσταντινουπολη
deste η τράπουλα της κατίνας
deste η τράπουλα της κατίνας
Προσοχή: Εξαφανίστηκε άνδρας από τα Σφακιά

Την κινητοποίηση των αρχών και των ντόπιων, έχει σημάνει η εξαφάνιση ενός κάτοικου της Χώρας Σφακίων στα Χανιά.


deste η τράπουλα της κατίνας

Ο 70χρονος Σφακιανός σύμφωνα με πληροφορίες πήρε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (7/3) το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στη Χώρα Σφακίων και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης σήμανε συναγερμός στις Aρχές που ειδοποιήθηκαν για την εξαφάνιση και αναζητούν τον ηλικιωμένο και το όχημα του.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος του, με τις έρευνες να συνεχίζονται από την αστυνομία και τους ντόπιους που συμβάλλουν στην αναζήτηση.

Πηγή: zarpanews.gr



επικο θεατρο βικιπαιδεια

αγιοι οι φιλοι του θεου

αγιοι οι φιλοι του θεου

Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, όταν ο άνδρας πήγε για περίπατο με τον σκύλο του στην περιοχή Πέτρα Καστοριάς. Όπως φαίνεται και στο βίντεο... εκεί ήρθε αντιμέτωπος με ένα σπάνιο θέαμα. Δύο αρκούδες, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του έτρεξαν και βρέθηκαν αρκετά κοντά του.


δωροεπιταγές πλαίσιο

ασιατικη κωνσταντινουπολη αξιοθεατα

αγιοι οι φιλοι του θεου

Εκείνος έντρομος φώναζε τον σκύλο του προκειμένου να φύγουν, ώστε τα πράγματα να μην γίνουν χειρότερα...


«Ακόμα ακούω τα βήματά τους να πλησιάζουν γοργά στο μέρος μου. Αν δεν είχα τον σκύλο δεν θα φοβόμουν τόσο για το τι μπορεί να γίνει.... Ευτυχώς μόλις με είδε άλλαξε πορεία. Αν συνέχιζε κατά επάνω μου την είχα βαμμένη. Ο σκύλος κοκάλωσε 10 μέτρα από τις αρκούδες και άρχισε μετά να τρέχει από πίσω τους. Τον έχασα για 15 λεπτά μέχρι που επέστρεψε τρεμάμενος και την ουρά κάτω από τα σκέλια του. Ούτε μπισκοτάκι δεν ήθελε να φάει και τράβηξε προς το αυτοκίνητο. Λίγες φορές έχω νιώσει τέτοια ένταση στην ζωή μου», είπε σύμφωνα με το kozanilife.gr, ο άνδρας περιγράφοντας το περιστατικό.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβάν έγινε μόλις 3 χιλιόμετρα από την πόλη της Καστοριάς.






αγιοι οι φιλοι του θεου

τι είναι η λαογραφία

lego cars mack
τι είναι η λαογραφία

Με τα σημερινά δεδομένα η σχετική διαδικασία είναι καταδικασμένη να αποτύχει, όχι διότι συμπίπτει με τον εκλογικό κύκλο, αλλά κυρίως διότι την ναρκοθετούν τα χρέη της ELFE.


τι είναι η λαογραφία

Και οι λόγοι είναι προφανείς: Βάσει του σχεδιασμού του υπουργείου Περιβάλλοντος, που έχει εγκριθεί από τους θεσμούς, η Δημόσια Επιχείρηση Παροχής Αερίου θα «σπάσει» σε δύο εταιρείες. Στην πρώτη, τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, θα περάσουν οι δραστηριότητες στην παροχή φυσικού αερίου (ΕΠΑ Αττικής) και τη χονδρεμπορική αγορά, αλλά και οι διεθνείς συμβάσεις προμήθειας. Στη δεύτερη, τη ΔΕΠΑ Υποδομών, θα περάσουν τα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου, δηλαδή η θυγατρική ΕΔΑ Αττικής, το ποσοστό συμμετοχής στην ΕΔΑ Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας και η θυγατρική ΔΕΔΑ.


Στόχος της κυβέρνησης είναι να πουλήσει το 50,1% των μετοχών της ΔΕΠΑ Εμπορίας, διατηρώντας ωστόσο δικαιώματα βέτο σε μια σειρά θεμάτων στρατηγικής σημασίας, όπως τα διακρατικά συμβόλαια προμήθειας αερίου (με SOCAR, SONATRAC, BOTAS κ. λπ.). Στη ΔΕΠΑ Υποδομών το Δημόσιο θα κρατήσει αρχικά το 65%, ενώ σε κάθε περίπτωση το ποσοστό του Δημοσίου δεν θα υποχωρήσει χαμηλότερα του 51%.


Αυτό που δεν έχει αναδειχθεί έως σήμερα είναι πως στη ΔΕΠΑ Εμπορίας θα περάσει αναγκαστικά και το χρέος που έχει σήμερα η ELFE προς την επιχείρηση αερίου. Και εδώ εγείρεται το ερώτημα, ποιος επενδυτής θα τοποθετηθεί σε μια εταιρεία που έχει ανείσπρακτες απαιτήσεις 126 εκατ. ευρώ από έναν και μόνον οφειλέτη, τις οποίες δεν μπορεί να εισπράξει, λόγω διαρκών μεθοδεύσεων και χρόνιων δικαστικών διενέξεων; Και κυρίως ποιο τίμημα θα διεκδικήσουν για τη ΔΕΠΑ Εμπορίας από τον υποψήφιο επενδυτή η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, από τη στιγμή που η εταιρεία έχει μια τόσο μεγάλη εκκρεμότητα;


Η λογική λέει πως οι επενδυτές θα θέλουν να εισέλθουν στη ΔΕΠΑ Εμπορίας χωρίς να έχει βαρίδια και κυρίως απαλλαγμένη από τη σκιά της ELFE και του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Και αυτό είναι κάτι που σύμφωνα με υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Περιβάλλοντος, κυβέρνηση, ΤΑΙΠΕΔ και θεσμοί το κατανοούν πολύ καλά.



τι είναι η λαογραφία
ρυθμιση καρμπυρατερ πριονιου

τελευταιες δημοσκοπησεις ελλαδος

κινεζικα εστιατορια κεντρο αθηνα
καιρος αθηνα υετος
τελευταιες δημοσκοπησεις ελλαδος

«Παρακολουθούμε τα δημοσιεύματα ότι το Ιράν σχεδιάζει να αυξήσει τις δυνατότητές του όσον αφορά τον εμπλουτισμό (σ. σ. ουρανίου)», έγραψε ο Πομπέο στον λογαριασμό του στο Twitter.


τελευταιες δημοσκοπησεις ελλαδος

«Δεν θα επιτρέψουμε στο Ιράν να αναπτύξει ένα πυρηνικό όπλο», συνέχισε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών και πρόσθεσε ότι «το Ιράν γνωρίζει πόσο αποφασισμένοι είμαστε».



We’re watching reports that #Iran plans to increase its enrichment capacity. We won’t allow Iran to develop a nuclear weapon. Iran is aware of our resolve. It’s another example of Iran foolishly squandering its resources. It should surprise no one if protests in Iran continue.


— Secretary Pompeo (@SecPompeo) 6 Ιουνίου 2018


τελευταιες δημοσκοπησεις ελλαδος

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

χαρτης του νομου ημαθιας

απεντομωση κατσαριδων θεσσαλονικη
επεκτασεις αρχειων ηχου
χαρτης του νομου ημαθιας
χαρτης του νομου ημαθιας

Η πληροφορία για την ύπαρξη δεύτερου οχήματος που ακολουθούσε την Porsche του Γιώργου Βακάκη το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου, ακούστηκε για πρώτη φορά από τον Υπάτιο Πατμάνογλου, τον άντρα που έχασε στο τροχαίο τη σύζυγό του και το 3χρονο αγοράκι του.


Κατά την εκτίμηση του Yπάτιου Πατμάνογλου ίσως το δεύτερο όχημα έκανε κόντρες με την Porsche πριν το δυστύχημα.


Ο 34χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Σίλβα Κλέιτον, αγωνίζεται στην Ομόνοια της Κύπρου ενώ στο παρελθόν αγωνιζόταν σε Καλαμαριά, Λάρισα, Παναθηναϊκό και Ξάνθη.


Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως, είπε ότι πήγαινε στην Λάρισα όταν είδε τα συντρίμμια του δυστυχήματος και κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να βοηθήσει τον Υπάτιο Πατμάνογλου, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε κόντρα με τον οδηγό PORSCHE, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τα πρώτα ευρήματα της τροχαίας.



χαρτης του νομου ημαθιας

ηλθον προσκυνησαι αυτω

ηλθον προσκυνησαι αυτω

Και οι τρεις παράγοντες είπε, λειτουργούν κατά το ίδιο ποσοστό, με συμμετρία, και ανέλυσε τον καθένα ξεχωριστά, με αναφορές σε προσωπικά του βιώματα. «Μην ακούς τον γιατρό, δεν πρόκειται να πεθάνω», έγραψε στη μάνα του το 1942 ο φοιτητής Μανώλης Γλέζος, όταν μετά από σοβαρή αιμόπτυση, ο γιατρός του έδινε δυο με τρεις μέρες ζωής. Όπως είπε ο ίδιος:


νεα ειδησεις τωρα


Πριν από κάθε μάχη μαζευόμασταν και λέγαμε ότι αν εσύ ζήσεις μη με ξεχνάς. Πώς μπορώ εγώ να ξεχάσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που χάθηκαν ενώ εγώ ζω.



«Οι φίλοι μου έλεγαν "Μανώλη τον παφλασμό των κυμάτων θα τον ακούς και για μένα, θα χορεύεις και για μένα, θα πίνεις κρασί και για μένα... Θα ζεις για μένα..."» είπε, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι εκτελεί εντολές αυτών που χάθηκαν .


«Η πολυπραγμοσύνη δεν είναι δημιούργημα της δικής μου θέλησης είναι εντολή όλων αυτών που δεν ζουν και ζω εγώ σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


'Αλλος παράγοντας μακροζωίας είναι η δραστηριότητα. «Εάν δεν υπήρχε η δραστηριότητα για διάφορα θέματα δεν θα υπήρχε σήμερα ο Μανώλης».


Η δίαιτα του Μανώλη Γλέζου


Τα γεύματα είναι πέντε με διαφορά 2-3 ωρών μεταξύ τους. Κάθε πρωί καταπίνει χωρίς μάσημα μία σκελίδα σκόρδο καθαρισμένο. Ένα ποτήρι λεμονάδα με μια κουταλιά μέλι και ακολουθούν δύο παξιμάδια με μαλακό τυρί και μπόλικο λάδι. Το πρόγευμα περιλαμβάνει φρούτα, κυρίως ακτινίδια. Το μεσημεριανό είναι ένα κανονικό γεύμα. «Τρώω αρκετά καλά», είπε ο κ. Γλέζος. Περιλαμβάνει σαλάτα, κρέας ή ψάρι, «ως νησιώτης προτιμώ το ψάρι», είπε και φυσικά πίνω κρασί ή μπύρα.


Το απόγευμα φρούτα και το βράδυ ένα γιαούρτι. Εξήγησε ότι όπου και να βρίσκεται και ό, τι πιο λαχταριστό να βρίσκεται μπροστά του, αυτός θα φάει το γιαούρτι του. Ο Μανώλης Γλέζος απευθυνόμενος στους γιατρούς τους αποκάλεσε «αγαπητοί μου γονείς» εξηγώντας ότι το θέμα της υγείας του είναι δικό τους δημιούργημα, τους κάλεσε να συμπεριφέρονται σωστά στον ασθενή και να μην το βλέπουν ως «αντικείμενο» ενώ τους εκμυστηρεύθηκε το «μαρτύριο του»:



Πεθαίνουν οι φίλοι μου οι γνωστοί μου και εγώ ζω. Το πρόβλημα μου εμένα σήμερα είναι πως θα ξεπεράσω αυτό το θέμα, αυτό είναι το μαρτύριό μου.




ηλθον προσκυνησαι αυτω
ηλθον προσκυνησαι αυτω
westpack original online banking

βαλιτσες ταξιδιου με ροδακια

«Στόχος των μέτρων αυτών είναι η προληπτική και αποτρεπτική παρουσία αστυνομίας, καθώς και η αποτελεσματική δράση και παρέμβασή της, όπου απαιτείται ή κρίνεται αναγκαίο», τονίζει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ. ΑΣ, αστυνομικός υποδιευθυντής, Θεόδωρος Χρονόπουλος.


ευφορια εννοια

βαλιτσες ταξιδιου με ροδακια

βαλιτσες ταξιδιου με ροδακια

«Η εφαρμογή των αυξημένων μέτρων ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας αναπτύσσονται σταδιακά και πρόκειται να κορυφωθούν τις επόμενες μέρες, εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων», προσθέτει ο κ. Χρονόπουλος.


«Ενδεικτικά, όλο το επίμαχο χρονικό διάστημα έχει προγραμματιστεί η εντατικοποίηση των πεζών και εποχούμενων περιπολιών τάξης και ασφάλειας για την πρόληψη και καταστολή εγκληματικών ενεργειών, ιδίως ληστειών και κλοπών - διαρρήξεων».


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ. ΑΣ, η δραστηριοποίηση των περιπολιών επικεντρώνεται κυρίως: Στις κατοικημένες περιοχές για την αποτροπή κλοπών - διαρρήξεων σε οικίες, των οποίων οι ένοικοι απουσιάζουν, σε επιβατικούς σταθμούς, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε εμπορικά κέντρα και καταστήματα, σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, σε υπαίθριες αγορές και σε άλλους χώρους όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση ατόμων, καθώς και σε στόχους οικονομικού ενδιαφέροντος, όπως τραπεζικά υποκαταστήματα, και Α. Τ.Μ, όπου οι πολίτες πραγματοποιούν αναλήψεις χρηματικών ποσών.


Τι πρέπει να κάνουν, όμως, οι πολίτες, από την πλευρά τους, για να μειώσουν τον κίνδυνο να πέσουν θύματα ληστείας ή κλοπής;


Το Αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ δίνει χρήσιμες συμβουλές για την εορταστική περίοδο:


Για όσους φύγουν από το σπίτι τους:


• Πριν φύγετε βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι καλά ασφαλισμένα.
• Ενημερώστε για την απουσία σας µόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονές που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.
• Μην αφήνετε σημειώματα για το πότε πρόκειται να επιστρέψετε ή για το πόσο καιρό θα απουσιάζετε.
• Μην αφήνετε μηνύματα έξω από την πόρτα ή γραμματοκιβώτια υπερπλήρη από έντυπα και περιοδικά στο κεφαλόσκαλο. Είναι σημάδια της απουσίας σας. Αποφύγετε επίσης να αφήνετε σκάλες, έπιπλα ή άλλα ογκώδη πράγματα στον κήπο σας, που θα βοηθήσουν τον επίδοξο δράστη στην αναρρίχησή του.
• Το σπίτι ή το διαµέρισµά σας να µην δείχνει «εντελώς κλειστό» υποδηλώνοντας έτσι την απουσία σας.
• Τοποθετήστε, εάν είναι δυνατόν, χρονοδιακόπτη αυτόματου φωτισμού.
• Ενεργοποιήστε, εάν υπάρχει, το σύστημα συναγερμού.
• Μην αφήνετε μεγάλα χρηματικά ποσά ή αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας.
• Σε περίπτωση που ενημερωθείτε από γείτονες, φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα ότι παρατηρούν κάτι ύποπτο στην οικία σας, µη διστάσετε να ειδοποιήστε το «100» ή το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.
• Σε περίπτωση κλοπής, ειδοποιήστε το «100» ή το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής σας.
Συμβουλές για περίπτωση ληστείας
• Ειδοποιήστε το «100» ή το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας αν παρατηρήσετε κάτι ύποπτο και φροντίστε να κρατήστε ελεύθερη την τηλεφωνική γραµµή µέχρι να φθάσει η αστυνοµία.
• Αποφεύγετε να διατηρείτε µεγάλα χρηµατικά ποσά ή αντικείµενα αξίας στο χώρο εργασίας σας.
• Μην µεταφέρετε µεγάλα χρηµατικά ποσά. Αν δεν γίνεται αλλιώς µεταφέρετέ τα τµηµατικά.
• Πραγµατοποιήστε τις συναλλαγές σας µε διακριτικότητα.
• Ενεργοποιήστε το συναγερµό µε µυστικότητα και ήρεµες κινήσεις.
• Προσπαθήστε να µείνετε ήρεµοι και να είστε προσεκτικοί σε επικίνδυνες ή απειλητικές καταστάσεις.
• Αν αρχίσουν πυροβολισμοί πέστε στο έδαφος και καλυφθείτε. Θυμηθείτε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ζωή σας που οφείλετε να προστατέψετε στη διάρκεια µιας ληστείας.
• Μην επιχειρήσετε ηρωϊσµούς.
• Παρατηρήστε τη φυσική εμφάνιση των κλεφτών και άλλες λεπτομέρειες π. χ. ρούχα, οδό διαφυγής, αριθμό κυκλοφορίας οχήματος κλπ έτσι ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε την αστυνομία να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες.
• Μην αγγίζετε τους χώρους όπου κινήθηκαν οι δράστες μέχρι να έρθει η Σήμανση, τυχόν διαρρηκτικά εργαλεία ή άλλα αντικείμενα που άφησαν οι διαρρήκτες πίσω τους.
• Καταγγείλετε το γεγονός στην αστυνομία.
• Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες που θα σας δώσουν οι επιληφθέντες βαθμοφόροι της αστυνομίας.
Συμβουλές για προστασία του σπιτιού σας από τις κλοπές:
• Τοποθετήστε στην κύρια είσοδο της πολυκατοικίας µηχανισµό αυτόματου κλεισίματος πόρτας.
• Κλειδώνετε την κύρια πόρτα ή τις κύριες πόρτες του διαµερίσµατος µε κλειδαριά ασφαλείας.
• Κλειδώνετε πάντα όταν φεύγετε, ακόµα κι αν πρόκειται να απουσιάσετε για µικρό χρονικό διάστηµα.
• Μην αφήνετε ποτέ την κύρια είσοδο ανοιχτή µε στηρίγµατα και προσέχετε ιδιαίτερα αν σας ακολουθήσει κάποιος µέσα στο κτίριο.
• Τα συστήµατα ασφαλείας της κυρίας εισόδου (θυροτηλέφωνο µε οπτική εικόνα), θα πρέπει να σας επιτρέπουν να αναγνωρίζετε και να ελέγχετε τους επισκέπτες σας
• Μην ανοίγετε ποτέ την πόρτα, χωρίς να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον επισκέπτη.
• Μην αφήνετε ποτέ τις πόρτες των εξόδων κινδύνου ανοιχτές µε στηρίγµατα.
• Μην αφήνετε ποτέ ξεκλείδωτες ή ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα των µπαλκονιών.
• Αποφεύγετε να δίνετε τα κλειδιά του σπιτιού σας σε τρίτους.
• Όταν µετακοµίζετε να αλλάζετε τις κλειδαριές και τα κλειδιά. Μην αφήνετε δεύτερα κλειδιά της οικίας σας, κάτω από γλάστρες ή χαλάκια.
• Μην αφήνετε ποτέ µεγάλα χρηµατικά ποσά ή αντικείµενα αξίας στο σπίτι σας και µην γνωστοποιείτε στον κοινωνικό και επαγγελµατικό σας περίγυρο τα περιουσιακά στοιχεία που φυλάσσεται στην οικία σας.
• Τα γκαράζ και οι αποθηκευτικοί χώροι είναι στόχος.
• Μία καλή λύση θα ήταν, εφόσον υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, να εγκαταστήσετε ένα σύστηµα συναγερµού - ασφαλείας, σε εμφανές σημείο.




βαλιτσες ταξιδιου με ροδακια
βουλευτές δωδεκανήσου

ικα βιβλιαριο ανανεωση

αλφα εγκεφαλικα κυματα συχγνοτητεσ
ικα βιβλιαριο ανανεωση

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Σε αυτό το έργο αξιοποιείται η υποδομή κυβερνητικού νέφους (G-Cloud) της ΓΓΠΣ. Έτσι επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία του Μητρώου Πολιτών, καθώς γίνεται χρήση ενός ασφαλούς και σύγχρονου περιβάλλοντος πληροφορικής και επικοινωνιών. Επιπλέον, πραγματοποιείται εξοικονόμηση πόρων, καθώς αξιοποιείται η πλέον σύγχρονη υποδομή Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στον δημόσιο τομέα.


ικα βιβλιαριο ανανεωση


ικα βιβλιαριο ανανεωση
θύρα usb

καλλια κουρελι

μοδατα σκουλαρικια
καλλια κουρελι

Σημειώνεται πως η δικογραφία της υπόθεσης έχει ήδη ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή, ενώ η διαδικασία καθυστέρησης για δύο ημέρες που υπήρξε στην απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο προκάλεσε την αντίδραση των Αρχών.


σινε σινεακ

καλλια κουρελι

καλλια κουρελι

Ήδη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο, το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά επέδωσε σχετικό έγγραφο προς τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Σπανόπουλος», ότι η απάντληση των καυσίμων από το δεξαμενόπλοιο «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ» θα συνεχιστεί από το πετρελαιοφόρο «Aegean breeze 1». Το συγκεκριμένο δεξαμενόπλοιο βρίσκεται ήδη στο σημείο του ναυαγίου. Την απάντληση των καυσίμων διεκδικούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, και άλλη εταιρεία με το πλοίο «siros».Τα δύο πλοία ανήκουν σε διαφορετικές εταιρείες και η μία έχει αιτηθεί να απαντλήσει το πετρέλαιο ως πετρελαιοειδή κατάλοιπα και η άλλη ως φορτίο.


Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι εργασίες απορρύπανσης


Την ίδια ώρα, η πορεία των εργασιών απορρύπανσης στον Σαρωνικό συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Συνολικά διακόσια ενενήντα επτά άτομα εργάζονται από την ιδιωτική εταιρεία στις εργασίες απορρύπανσης, αλλά και δεκάδες εθελοντές.


Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή στη Σαλαμίνα, δεν υφίσταται επιφανειακή ρύπανση και στην ευρύτερη περιοχή όρμου Σεληνίων - Λιμνιώνα - Κυνόσουρας συνεχίζονται οι εργασίες αντιρρύπανσης από προσωπικό ιδιωτικών εταιρειών.


Στη θαλάσσια περιοχή Πειραϊκής δεν παρουσιάζεται θαλάσσια επιφανειακή ρύπανση, ενώ συνεχίζονται εργασίες αντιρρύπανσης από ξηράς.


Στη θαλάσσια περιοχή Παλαιού Φαλήρου η κατάσταση παρουσιάζεται σταθερά βελτιωμένη, όπου επιχειρεί συνεργείο δώδεκα ατόμων και παραμένουν τα πλωτά φράγματα που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή.


Στη θαλάσσια περιοχή Ελληνικού επιχειρεί συνεργείο συνολικά τριάντα τριών ατόμων, καθώς και βυτιοφόρο όχημα, πλυστικό μηχάνημα και αντλία.


Στη θαλάσσια περιοχή Γλυφάδας (1η-2η-3η -4η μαρίνα) η κατάσταση παρουσιάζεται βελτιωμένη. Eπιχειρεί συνεργείο συνολικά σαράντα επτά ατόμων της αναδόχου εταιρείας, εθελοντές και υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας.


Στην εγκατάσταση «Αστέρας Γλυφάδας» επιχειρεί συνεργείο σαράντα δύο ατόμων, πραγματοποιούνται εργασίες από τρεις αντλίες και τρία βυτιοφόρα οχήματα, ενώ έξω από την εν λόγω εγκατάσταση επιχειρούν αντιρρυπαντικά σκάφη του λιμενικού και της αναδόχου εταιρείας.


Στη θαλάσσια περιοχή Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης η κατάσταση παρουσιάζεται ικανοποιητική. Στο Μεγάλο και Μικρό Καβούρι συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των ακτών από συνεργεία του οικείου δήμου. Στην περιοχή της Βουλιαγμένης δεν παρατηρείται θαλάσσια ρύπανση, όπως και στην περιοχή του Λαγονησίου.


Σημειώνεται ότι τα μέσα που επιχειρούν είναι έξι αντιρρυπαντικά σκάφη του λιμενικού και έξι ιδιωτικά, συμπεριλαμβανομένου και του σκάφους «ΑΚΤΕΑ» της EMSA και λοιπά σκάφη της αναδόχου εταιρείας που εκτελούν εργασίες ανάπτυξης, ευθέτησης πλωτών φραγμάτων και περισυλλογής.


αθλητικο κεντρο βαρεων αθληματων

αθλητικο κεντρο βαρεων αθληματων
αθλητικο κεντρο βαρεων αθληματων

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής χωράς τις πρωινές ώρες. Πρόσκαιρη βελτίωση από το μεσημέρι ενώ από τη νύχτα και από τα δυτικά αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού.


κυριος μα και αλητης mix

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.
Άνεμοι: δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι το πρωί στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής και πιθανόν της κεντρικής Μακεδονίας (από 600-700 μέτρα). Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές νωρίς το πρωί. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Ήπειρο (από 600 μέτρα), τη δυτική Στερεά (από 600-700 μέτρα) και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο (από Θ00 - 900 μέτρα). Πρόσκαιρη εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες ενώ εκ νέου ένταση των φαινομένων αναμένεται τη νύχτα στο Ιόνιο και την Ήπειρο.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νοτιά 6 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.



αθλητικο κεντρο βαρεων αθληματων
τζωρτζια αντωνιου next top model

ιωση η γριπη

δωρεαν ψυχοθεραπεια
ιωση η γριπη

Όπως είχε δεσμευτεί προς την εκπαιδευτική κοινότητα και εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε τεθεί, ο κ. Γαβρόγλου ανακοίνωσε κατά τη συνάντησή του με τα Δ. Σ της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ ότι συνολικά την επόμενη τριετία θα πραγματοποιηθούν 15.000 διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών.


κεντρο δημιουργικης απασχολησης μεσω εσπα

ιωση η γριπη

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου, πρόκειται για δέσμευση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, η οποία υλοποιείται από τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών, Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι οι μόνιμοι διορισμοί, η στήριξη του δημόσιου σχολείου, των εκπαιδευτικών που το υπηρετούν και η κάλυψη των παιδαγωγικών αναγκών των μαθητών, αποτελούν προτεραιότητα για την κυβέρνηση.


Ειδικότερα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα γίνουν μόνιμοι διορισμοί:



  • 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Εκπαίδευση, την επόμενη σχολική χρονιά 2019 – 2020, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό,

  • 5.250 εκπαιδευτικών, τη σχολική χρονιά 2020 – 2021,

  • 5.250 εκπαιδευτικών, τη σχολική χρονιά 2021 – 2022.


Για την ανακοίνωση του αριθμού των μόνιμων διορισμών, με την οποία ικανοποιείται ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα των εκπαιδευτικών, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου δήλωσε:


«Με τη σημερινή απόφαση, εκπληρώνεται ένα κρίσιμο μέρος του στόχου της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση χρόνιων ελλείψεων στην εκπαίδευση. Από το 2009 και μετά δεν έχουν γίνει μόνιμοι διορισμοί, ενώ την ίδια περίοδο συνταξιοδοτήθηκαν χιλιάδες εκπαιδευτικοί. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τη διαθεσιμότητα 2.500 εκπαιδευτικών της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, με τις χιλιάδες υποχρεωτικές μετατάξεις εκπαιδευτικών του 2013, με την υποχρηματοδότηση και την απαξίωση του δημόσιου σχολείου και πανεπιστημίου, υποβάθμισαν συστηματικά τη δημόσια εκπαίδευση, απαξιώνοντας το λειτούργημα του εκπαιδευτικού που παρά τις δυσκολίες κράτησε όρθιο το δημόσια σχολείο τα χρόνια των μνημονίων και πρέπει όλοι μας ως κοινωνία, με κάθε ευκαιρία, να τους ευχαριστούμε.



ιωση η γριπη

μεγαλα ρολογια τοιχου τιμες

αναζητηση εργασιας αγγλια
μεγαλα ρολογια τοιχου τιμες
μεγαλα ρολογια τοιχου τιμες

Όπως ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας Eliot Isaac, ο δράστης μπήκε στο κτίριο που βρίσκεται στην πλατεία Fountain Square στο κέντρο της πόλης, από το υπόγειο γκαράζ. Άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως και κατευθύνθηκε προς το λόμπι.


σακης ρουβας νεο τραγουδι 2015

μεγαλα ρολογια τοιχου τιμες

Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και ο δράστης είναι νεκρός, πρόσθεσε ο Isaac. Από τα πυρά τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, εκ των οποίων οι τρεις υπέκυψαν στα τραύματά τους. Δεν διευκρινίστηκε αν τα θύματα ήταν πελάτες του υποκαταστήματος ή αστυνομικοί.



@CincyPD UPDATE: active shooter/officer involved shooting incident at Fifth Third Bank at 511 Walnut Street in lobby and loading dock. Call received at 9:10am. Five victims injured, three dead. Suspect is dead. Three or four officers responded and engaged the shooter. pic.twitter.com/AlRP6wTANw

— Cincinnati Police Department (@CincyPD) 6 Σεπτεμβρίου 2018

κανω προβα συνώνυμο

καλή τύχη στα γαλλικά

Ο Παναθηναϊκός, με μία από τις πιο νεανικές συνθέσεις παικτών στην Ευρώπη, έχει ξεκινήσει την εφετινή περίοδο δυναμικά σημειώνοντας, μέχρι στιγμής, έξι νίκες και μία ισοπαλία. Ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, για όγδοη συνεχή χρονιά, στην προσπάθειά της για μία επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Super League.


εσωτερικο σπιτιου τσοχατζοπουλου

κανω προβα συνώνυμο

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, σύσσωμη η ομάδα εξέφρασε την υποστήριξή της στο κοινωνικό έργο της εταιρείας και ιδίως στην πλήρη ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Μάλιστα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέβασαν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και κάλεσαν τους φιλάθλους της ομάδας να κατεβάσουν και αυτοί δωρεάν την εφαρμογή, συμβάλλοντας και αυτοί με τη σειρά τους στο έργο της ανακαίνισης των δύο νοσοκομείων.


O Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «H σκυτάλη στην ομάδα του Παναθηναϊκού έχει περάσει σε μια νέα γενιά ποδοσφαιριστών, που έχουν κερδίσει με το σπαθί τους την αγάπη των φίλων της και το σεβασμό των υπολοίπων φιλάθλων. Στον ΟΠΑΠ, είναι χαρά μας που βρισκόμαστε δίπλα τους, σε αυτό το νέο ξεκίνημα για το σύλλογο. Άλλωστε, και για εμάς, αυτή είναι μια σημαντική περίοδος, καθώς γιορτάζουμε τα 60 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας μας και γράφουμε το νέο κεφάλαιο της δικής μας ιστορίας, με βάση συγκεκριμένα σχέδια και πρωτοβουλίες. Στόχος μας είναι να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΠΑΠ συνεχίζει και εφέτος το φιλόδοξο έργο για την πλήρη ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας. Στο έργο αυτό μπορούν να συμβάλλουν και να προσφέρουν όλοι, δωρεάν, μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς». Για τα παιδιά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα».


O Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, επεσήμανε: «Τα τελευταία οκτώ χρόνια ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν δημιουργήσει μια επιτυχημένη συνεργασία που βασίζεται σε κοινές αξίες και αρχές. H εφετινή χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ΟΠΑΠ, καθώς γιορτάζουμε τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συμπληρώνει 110 χρόνια ιστορίας. Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζουν μαζί τη συναρπαστική κοινή τους πορεία και ελπίζουμε ότι η εφετινή χρονιά θα συνοδευτεί με επιτυχίες. Αναμφισβήτητα το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις στον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός και η ιστορία του ταιριάζουν απόλυτα στο Πάμε Στοίχημα, ως brand. O OΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και ελπίζουμε ότι θα εμπλουτίσουμε τη συνεργασία μας τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο».


Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Νταμπίζας, τόνισε: «Η εικόνα και η επιτυχία της ομάδας στην εφετινή χρονιά, μέχρι τώρα, είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Η μεγαλύτερη πρόσκληση για εμάς είναι να καταφέρουμε να έχουμε διάρκεια σε βάθος χρόνου. Θα ήθελα να τονίσω τη σημαντικότητα της υποστήριξης του ΟΠΑΠ στην προσπάθειά μας. Όλοι εμείς στον Παναθηναϊκό, στηρίζουμε το σημαντικό έργο του ΟΠΑΠ για τα παιδιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια».


Ο προπονητής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Γιώργος Δώνης, υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό στη νέα μας προσπάθεια να έχουμε τη στήριξη μίας μεγάλης εταιρείας, όπως ο ΟΠΑΠ. Θα συνεχίσουμε να είμαστε μία ομάδα που εκπέμπει «υγεία». Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και γενικότερα».


Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Αντονί Μουνιέ, επεσήμανε: «Εμείς, οι παίκτες μίας μεγάλης ομάδας, όπως Παναθηναϊκός, οφείλουμε να είμαστε πρότυπα για την κοινωνία και κυρίως τους νέους. Συνεπώς, είμαστε πολύ περήφανοι που ο χορηγός μας, ο ΟΠΑΠ, υλοποιεί ένα τόσο σημαντικό έργο, όπως η πλήρης ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη δημιουργήσει μία ομάδα στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και συμμετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ. Θα ήθελα να καλέσω όλο τον κόσμο να βοηθήσει με τη σειρά του στην προσπάθεια αυτή, κατεβάζοντας την εφαρμογή».



κανω προβα συνώνυμο
κανω προβα συνώνυμο

πορτοκαλοπιτα θερμιδες

Πηγή της Ευρωζώνης με την οποία μίλησε το βράδυ του Σαββάτου το CNN Greece επισκόπησε το πού βρισκόμαστε ως εξής:


ελευθεροτυπία τι σημαίνει

πορτοκαλοπιτα θερμιδες

πορτοκαλοπιτα θερμιδες


Δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι ακόμα. Γίνονται πολλές συζητήσεις σε πολλά επίπεδα. Οι παρεμβάσεις σε αφορολόγητο και συντάξεις είναι επιβεβλημένες (must). Η Ελλάδα έχει εξαιρετικά μεγάλο δισταγμό για να τις αποδεχθεί και απαιτεί μια σαφή δήλωση για το χρέος.



Κύκλοι της ευρωζώνης θεωρούν πως είναι φυσικό να γίνουν αναφορές στα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος στο Eurogroup, αλλά αυτές θα είναι στη βάση των αποφάσεων της 26ης Μάιου 2016, τις οποίες όμως το ΔΝΤ έχει χαρακτηρίσει με κατηγορηματικό τρόπο ως μη επαρκείς. Να σημειωθεί πως το ΔΝΤ επιμένει σε μακρά περίοδο χάριτος των δανείων του EFSF και του ESM και στην περαιτέρω επέκταση των πληρωμών τόκου και κεφαλαίου.


Στέλεχος με γνώση των συζητήσεων ανέφερε στο CNN Greece πως «από πλευράς τακτικής θα ήταν πιο σωστό η Ελλάδα να επιδιώξει το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και εν συνεχεία να θέσει το ζήτημα της άμεσης αποσαφήνισης των μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους». Αυτό γιατί, όπως εξήγησε, η Ελλάδα θα λάβει γρήγορα τη δόση (σ. σ. μέχρι και σήμερα η Γερμανία συνδέει την εκταμίευση της δόσης των 6,1 δισ. ευρώ με τη χρηματοδοτική συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα), θα διατηρήσει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα με το ρόλο του τεχνικού συμβούλου και θα επιτρέψει στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια να λάβουν μια πολιτική απόφαση που θα μεταθέτει για μετά τις ολλανδικές και γερμανικές εκλογές τις αποφάσεις για το χρέος και τη χρηματοδοτική συμμετοχή του Ταμείου στο πρόγραμμα.


Αυτό διευκολύνει τη Γερμανία, αλλά θα ήταν πολιτικά τοξικό για την ελληνική πλευρά, η οποία θα καλούνταν να πάρει επώδυνα μέτρα - που θεωρεί αχρείαστα-, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την άμεση τουλάχιστον συμμετοχή της στην ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ.



πορτοκαλοπιτα θερμιδες
κρος οβερ μηχανημα

coca cola ζελε

coca cola ζελε

Ο υπουργός Εξωτερικών σε δηλώσεις του μετά το γεύμα εργασίας υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ όπου ζήτησαν όχι μόνο το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και το Brexit είπε:


coca cola ζελε

coca cola ζελε

«Υπήρξαν ασφαλώς διαφορετικές απόψεις. Αυτό που τονίσαμε από τη δική μας πλευρά είναι η ανάγκη να φροντίσουμε την ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρωτίστως τον κοινωνικό και δημοκρατικό της χαρακτήρα. Παράλληλα, επισημάναμε την ανάγκη να οργανώσουμε δημοκρατική συζήτηση με τρόπο που να βοηθάει και να διασφαλίζει τα συμφέροντα των πολιτών μας κι όχι να γυρίζουμε την πλάτη μας σ’ αυτά».


Ερωτηθείς για τον κατακερματισμό της Ε. Ε είπε ότι είναι μια πρωτόγνωρη κρίση για την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα πρέπει όλοι να είναι πάρα πολύ σοβαροί, νηφάλιοι και ψύχραιμοι στην αντιμετώπισή της. «Πρέπει να σεβαστούμε τη δημοκρατική απόφαση των Βρετανών πολιτών και ταυτόχρονα να μην αποξενωθεί ολόκληρη η Βρετανία και οι πολίτες της από την Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών.



πατατοπιτα απλη νηστισιμη
απέθαντος στα αγγλικά

σοφια ζαχαριαδου

επιληπτικες αφαιρεσεις
σοφια ζαχαριαδου
σοφια ζαχαριαδου

Η έκρηξη σημειώθηκε κατά την πρώτη επέτειο της Επιχείρησης "Κλάδος Ελαίας", της χερσαίας και από αέρος επιχείρησης των τουρκικών δυνάμεων εναντίον της κυρίως κουρδικής Αφρίν με στόχο την απομάκρυνση της πολιτοφυλακής των Κούρδων στη Συρία YPG.


πολυδωρος βασιλειος σχολικος συμβουλος

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Δείτε βίντεο από τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν της έκρηξης



Li nêzî çerxerêya Kawa ya navdena bajarê #Efrînê teqînek pêkhat, gelek kuştî hene.
Heta niha tu alî ev teqîn negrtiye ser xwe. pic.twitter.com/ML4sgkm2eE


— Hoşeng Hesen هوشنك حسن (@HosengHesen) 20 Ιανουαρίου 2019


Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, η οποία έπεται μιας έκρηξης που σημειώθηκε την Τετάρτη στην Μάνμπιτζ, στην πόλη αυτή της βόρειας Συρίας που ελέγχεται από μια πολιτοφυλακή, η οποία συνδέεται με τις υπό τις ΗΠΑ κουρδικές δυνάμεις.


Την ευθύνη για την επίθεση στη Μάνμπιτζ, η οποία στοίχισε τη ζωή σε δύο Αμερικανούς στρατιώτες και σε δύο πολίτες εργαζόμενους στον αμερικανικό στρατό, είχε αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος.


Η Άγκυρα θεωρεί την YPG προέκταση του απαγορευμένου Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στο τουρκικό έδαφος από το 1984.


Παράλληλα, σήμερα εξερράγη βόμβα που ήταν τοποθετημένη κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο στο νότιο άκρο της πρωτεύουσας της Συρίας, της Δαμασκού, όπως μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.


Ο δράστης συνελήφθη και δεν υπήρξαν τραυματισμοί, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.


Ο επικεφαλής της Επιτροπής Πολιτικής Άμυνας της πόλης, ο Ασεφ Χαμπάμπε, δήλωσε στο Reuters ότι πυροτεχνουργοί εξουδετέρωσαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό.




σοφια ζαχαριαδου

μαθηματα γερμανικων θεσσαλονικη τιμες

τρίπολη τκ
μαθηματα γερμανικων θεσσαλονικη τιμες
μαθηματα γερμανικων θεσσαλονικη τιμες
Λεβέντισσα νύφη παίρνει την καραμπίνα της και πάει να παντρευτεί στην Εκκλησία

Bλέπεις την φωτογραφία και λες από μέσα σου «δεν μπορεί να κρατάει καραμπίνα η νύφη». Μετά κοντοστέκεσαι λίγο και μπαίνουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό σου «βρε μπας και είναι Κρητικιά η λεβέντισσα;».


αυτοματοι πωλητες τσιγαρων τιμη

μαθηματα γερμανικων θεσσαλονικη τιμες

Τελικά, ενημερώνεσαι καλύτερα και μαθαίνεις πώς η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του ελληνικού ίντερνετ τραβήχτηκε στην Κεφαλλονιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Daynight.gr


αξεσουαρ αλυσιδες για τα μαλλια

δημήτρη πολίτη

Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σποκάν δήλωσε: «Η απειλή έλαβε τέλος». Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως ένας μαθητής έχασε την ζωή του κατά της διάρκεια της επίθεσης.


αξεσουαρ αλυσιδες για τα μαλλια

To γραφείο του τοπικού σερίφη έκανε λόγο για πέντε τραυματίες. Το νοσοκομείο Sacred Heart επιβεβαίωσε πως νοσηλεύονται εκεί δύο άτομα, η κατάσταση υγείας των οποίων κρίνεται σταθερή.


Ο δράστης έχει τεθεί υπό κράτηση και παραμένουν άγνωστα τα κίνητρά του.




#Breaking: Sacred Heart confirms two victims in stable condition following shooting at Freeman High School

— KREM 2 NEWS (@KREM2) September 13, 2017


αξεσουαρ αλυσιδες για τα μαλλια
αξεσουαρ αλυσιδες για τα μαλλια
υγεια κ ομορφια

τζακια κλαμπ

προγραμμα κινηματογραφων ρεθυμνο
τζακια κλαμπ
Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας - Τον έσφαξε στη μέση του δρόμου

Θρίλερ με τη δολοφονία 38χρονου στην Ομόνοια - Ένας 48χρονος τον μαχαίρωσε θανάσιμα - Προηγήθηκε συμπλοκή - Συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος φέρει τραύματα από μαχαίρι


τζακια κλαμπ

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε τα ξημερώματα της Τρίτης (13/03/2018) στην Ομόνοια ένας 38χρονος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν λίγο μετά τη 01:00, όταν ένας 48χρονος, υπήκοος Αλγερίας μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 38χρονο ομοεθνή του, μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ακομινάτου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αμέσως, σήμανε συναγερμός στις Αρχές, με τους άνδρες της Αστυνομίας να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Λίγη ώρα αργότερα, η Αστυνομία εντόπισε τραυματισμένο σε πυλωτή στην οδό Κρήτης τον 48χρονο, ο οποίος και συνελήφθη. Ο συλληφθείς έφερε στην κατοχή του το μοιραίο μαχαίρι.

Για τα αίτια της άγριας δολοφονίας διενεργείται προανάκριση.

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για την υπόθεση - μυστήριο

Εξοικονομώ κατ’ Οίκον - exoikonomisi. ypen.gr: Είναι οριστικό... Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις!

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τρίπολης - Εικόνες σοκ



τζακια κλαμπ
σκαι καιρος νεα ερυθραια

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ελαιο αργκαν για τα μαλλια

Ήταν μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα και σε όλη την Ελλάδα είχαν αρχίσει οι προετοιμασίες για τα παραδοσιακά γλέντια. Ξαφνικά το ραδιόφωνο της ΕΡΤ (τότε δεν υπήρχαν τηλεοπτικά κανάλια και η τηλεόραση της ΕΡΤ ξεκινούσε το πρόγραμμά της το απόγευμα) διέκοψε τα τραγούδια και μετέδωσε την τραγική είδηση: Το θάνατο του Αλέκου Παναγούλη. Το αυτοκίνητό του, ένα Fiat Mirafiori, που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης κατευθυνόμενο προς τη Γλυφάδα, ξέφυγε της πορείας του...


συγχρονος ηγετης

Ξαφνικά συννέφιασε. Όχι στον ουρανό, αλλά στα πρόσωπα σχεδόν όλων των Ελλήνων, που έχασαν τον άνθρωπό τους, τον ήρωά τους. Έναν άνθρωπο, που κρατούσε ψηλά τη συνείδηση των Ελλήνων, που δεν θα συμβιβαζόταν και θα συνέχιζε να δίνει μάχες για το εθνικό και δημόσιο καλό. Αμέσως οι φήμες ότι πρόκειται για δολοφονία εξαπλώθηκαν σε όλη τη χώρα. Την επομένη οι εφημερίδες είχαν κυκλοφορήσει με πρώτο θέμα την πιθανή δολοφονία Παναγούλη. Το κλίμα, έτσι κι αλλιώς, φορτισμένο και έντονα πολιτικοποιημένο δεν μπορούσε να μην επηρεαστεί περαιτέρω από τον ξαφνικό και αναπάντεχο χαμό του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η «αποχουντοποίηση» δεν είχε ολοκληρωθεί και κυβερνητικοί κύκλοι, με πρώτο τον τότε υπουργό Εθνικής Αμύνης Ευάγγελο Αβέρωφ, έκαναν λόγο για «σταγονίδια» (χουντικά) στο στράτευμα. Παράλληλα, ο ίδιος ο Παναγούλης είχε αποκαλύψει αρχεία της ΕΣΑ, που θα προκαλούσαν τεράστια προβλήματα στο πολιτικό κατεστημένο και τον είχαν φέρει σε ευθεία σύγκρουση με τον Αβέρωφ. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναγούλης ήταν έτοιμος να παραιτηθεί από την Ένωση Κέντρου - Νέες Δυνάμεις, με την οποία είχε εκλεγεί βουλευτής στις πρώτες εκλογές του 1974, λόγω της ύπαρξης πολιτικού και επίσης βουλευτή του ιδίου κόμματος, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τους χουντικούς...


Περίεργο τροχαίο...


Ακόμη και ο εισαγγελέας Δημήτρης Τσεβάς, που είχε αναλάβει την υπόθεση, μιλούσε αρχικώς για εγκληματική ενέργεια. Ο γνωστός δικαστικός θα πει: «Ερευνάται η υπόθεσις προς πάσα κατεύθυνσιν και αφήνει μεγάλα λογικά περιθώρια στην πιθανότητα της εγκληματικής ενέργειας. Είναι περίεργο τροχαίο ατύχημα. Τόσο περίεργο, ώστε να μην μπορεί κανείς να υποστηρίξει λογικώς ότι είναι ατύχημα».



ελαιο αργκαν για τα μαλλια
ελαιο αργκαν για τα μαλλια
ελαιο αργκαν για τα μαλλια
απο φρικιο εγινε κουκλαρα

γυαλια ηλιου 2015 ανδρικα carrera

Τζόκερ: Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι τυχεροί της χθεσινής (04/03) κλήρωσης - Δείτε πόσα κέρδισαν

Κλήρωση Τζόκερ: Δύο είναι οι παίκτες του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, οι οποίοι από το βράδυ της Κυριακής, 4 Μαρτίου είναι κατά πολύ πλουσιότεροι!


παλιες ηλεκτρικες συσκευες πωληση

γυαλια ηλιου 2015 ανδρικα carrera

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η χθεσινοβραδινή κλήρωση ήταν οι: 2, 3, 26, 37, 42 και Τζόκερ το 20!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Capture copy

Στην πρώτη κατηγορία (5+1) βρέθηκαν δύο τυχερά δελτία, με τους κατόχους τους να κερδίζουν από 408.195,41 ευρώ.

Στη δεύτερη κατηγορία (5άρι), ο τυχερός είναι ένας, ο οποίος κέρδισε 67.109,85 ευρώ.

Δείτε πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία:

tzoker2

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 04/03/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

tzoker4tzoker4

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Τουρκία - Απελευθέρωση ή προφυλάκιση των Ελλήνων στρατιωτικών – Σήμερα η δίκη στη Αδριανούπολη

«Αριστοκράτης ο μανιακός δολοφόνος των Ταξιτζήδων» – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις οδηγού - θύματος



γυαλια ηλιου 2015 ανδρικα carrera
γυαλια ηλιου 2015 ανδρικα carrera
εφημεριδα της κυβερνησης πολιτογραφηση 2017 ονοματα

πως χρησιμοποιω μετρονομο

χαμογελατε ειναι μεταδοτικο μοντελα

Πρόκειται για 60.000 μισθωτούς με παράλληλη απασχόληση για την οποία έκοβαν δελτίο παροχής υπηρεσιών, για τους οποίους εκκρεμεί η έκδοση της απαιτούμενης εγκυκλίου για τον καθορισμό των εισφορών τους.


πως χρησιμοποιω μετρονομο

Στη «κενό» βρίσκονται και 31.000 μισθωτοί μηχανικοί, οι οποίοι διέθεταν μπλοκάκι το 2015 δεν εμφανίζονται στο σύστημα, καθώς δεν έχει διαπιστωθεί αν εξακολουθούν να έχουν ενεργό δελτίο.


Εκκρεμότητες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, υπάρχουν και με τους έμμισθους δικηγόρους, καθώς δεν έχει εκδοθεί η εγκύκλιος για την πάγια αντιμισθία και δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα πακέτα κάλυψης, με αποτέλεσμα να καλούνται να πληρώσουν εισφορές που δεν θεωρούν σωστές.


Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΦΚΑ, 628.000 ασφαλισμένοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες είχαν καταβάλει τις εισφορές Ιανουαρίου, με τα έσοδα από τους μη μισθωτούς να προσεγγίζουν τα 130 εκατ. ευρώ.


Αυτό σημαίνει ότι η εισπραξιμότητα ανέρχεται σε 50 με 55% ενώ κατά την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου ο στόχος ήταν να φτάσει στο 70 με 75%, αυξάνοντας τον κίνδυνο δημοσιονομικής απόκλισης.



πως χρησιμοποιω μετρονομο
πως χρησιμοποιω μετρονομο
εξισωτικη 2014