Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

πανακοτα μονο με γαλα

ψευδομαι αοριστος
μυικη ενδυναμωση σκυλων

Ο Τζο Κένεντι III – εγγονός του Μπόμπι και μικρανιψιός των Τζακ και Τεντ - έχει δει το προφίλ του να… αναβαθμίζεται τον τελευταίο χρόνο μετά από τηλεοπτικές εμφανίσεις του και ορισμένα βίντεο ομιλιών του που έγιναν viral.


πανακοτα μονο με γαλα

Ανάμεσα στα βίντεο που κέντρισαν το ενδιαφέρον των Αμερικανών χρηστών του διαδικτύου και αυτό με την ομιλία του για το Obamacare.


Η ομιλία της Τρίτης είναι, όμως, αυτή που φαίνεται ότι έχει εντυπωσιάσει τους Δημοκρατικούς, με πολλούς βετεράνους της πολιτικής σκηνής να εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που το κόμμα έχει ξεκινήσει να φέρνει στο επίκεντρο νέα, «φρέσκα» πρόσωπα.


«Ο Τζο Κένεντι είναι το μέλλον» έγραψε στο Twitter ο πρώην συνεργάτης του Μπαράκ Ομπάμα, Μπεν Ρόουντς την περασμένη εβδομάδα. Και συμπλήρωσε: «Χαίρομαι που οι δημοκρατικοί έχουν αρχίσει να το “αγκαλιάζουν” αυτό».


Σε αντίστοιχο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Τζον Φαβρό, επίσης συνεργάτη του Ομπάμα. Όπως είπε, ο Κένεντι είναι ένας ηγέτης που μπορεί να εμπνεύσει τους Αμερικανούς.


joe2
Πηγή: REUTERS/Brian Snyder


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κένεντι, που σπούδασε νομική στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, παρέμεινε πιστός στα θέματα που πάντα απασχολούσαν την οικογένειά του, μεταξύ των οποίων τα πολιτικά δικαιώματα και οι οικονομικές ανισότητες.


«Την ώρα που ο Πρόεδρος Τραμπ συστηματικά δεν τηρεί τις υποσχέσεις του προς τη μεσαία τάξη, ο Κένεντι αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι σκληρά εργαζόμενοι πολίτες – άντρες και γυναίκες» έγραψε η Νάνσι Πελόσι, ανακοινώνοντας την επιλογή του Κένεντι για την εκφώνηση της ομιλίας.


Το σχόλιο αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από την αμερικανική πολιτική σκηνή. Επικριτές έσπευσαν να θυμίσουν ότι ο Κένεντι έχει κληρονομήσει εκατομμύρια από την οικογένειά του. Και για αυτό το λόγο θεωρούν ότι είναι εκπρόσωπος ενός δημοκρατικού κόμματος από το παρελθόν αλλά και μέλος της «ελίτ» της χώρας.


Παρά τους «διαξιφισμούς» μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών με… φόντο τον ίδιο, ο Τζο Κένεντι φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή προσπαθεί να κατευνάσει τη φημολογία για τις προεδρικές βλέψεις του.





πανακοτα μονο με γαλα
πανακοτα μονο με γαλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου