Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

εδω ειναι βαλκανια τραγουδι

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το μεσημέρι της Τρίτης, 19 Δεκεμβρίου, άνδρας αλβανικής καταγωγής με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά, επισκέφτηκαν τα ΤΕΠ του νοσοκομείου και συγκεκριμένα το παιδιατρικό.


εδω ειναι βαλκανια τραγουδι

εδω ειναι βαλκανια τραγουδι

Ο γιατρός, φέρεται να εξέτασε τα παιδιά και να έδωσε τις απαραίτητες ιατρικές οδηγίες χωρίς να υπάρξει κάποια διαμαρτυρία για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και η οικογένεια έφυγε από το νοσοκομείο για το σπίτι τους.


Στη συνέχεια, ο σύζυγος επέστρεψε σε έξαλλη κατάσταση, έκλεισε την πόρτα του ιατρείου, έβγαλε έξω – βρίζοντας - μια νοσηλεύτρια και ξυλοκόπησε άγρια τον παιδίατρο.


Ο άνδρας έσπασε το πόδι του γιατρού και του προκάλεσε θλαστικά τραύματα.


Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗN, υπεβλήθη μήνυση από την Διοίκηση του νοσοκομείου.



εδω ειναι βαλκανια τραγουδι
κοντολαζος λαδαδικα
μαιμουδες του βορνεο

ανοχη βικιπαιδεια

perigiali hotel - σκύρος
ανοχη βικιπαιδεια

Τα αεροσκάφη, τα οποία θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα, θα επιχειρήσουν προς τρεις διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς και συγκεκριμένα: Ένα προς Αιγαίο, ένα προς Ιόνιο και ένα προς Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα.


ποτε ξεκινουν οι εγγραφες στα αει 2015

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν πτήσεις αποκλειστικά και μόνο για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός προς: Κεφαλονιά, Ιωάννινα, Σάμο, Χίο, Λάρισα, και Λήμνο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ώρα άφιξης της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα, θα είναι κατά προσέγγιση από τις 20:10 έως και τις 21:15.


Το Μεγάλο Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, τα δρομολόγια των έκτακτων πτήσεων για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός, θα πραγματοποιηθούν ως κάτωθι:


Δρομολόγιο Αθήνα - Λάρισα (ATH-LRA) 19.20 -20.12


Λάρισα - Λήμνος (LRA - LXS) 20.20 - 21.12


Λήμνος - Αθήνα (LXS - ΑΤΗ) 21:20 - 22:00


Αθήνα - Σάμος (ATH-SMI) 19:20 - 20:10


Σάμος - Χίος (SMI - JKH) 20:17 - 20:45


Χίος - Αθήνα (JKH - JMK ) 20:52 - 21:35


Αθήνα - Κεφαλονιά (ATH - EFL) 19:30 - 20:38


Κεφαλονιά - Ιωάννινα (EFL - ΙΟΑ) 20:45 - 21:05


Ιωάννινα - Αθήνα (EFL - ΑΤΗ) 21:10 - 22:15


Παράλληλα, η μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο, θα γίνει και με τις 11 προγραμματισμένες πτήσεις της Aegean και της Olympic Air προς Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Κω, Ρόδο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο και Μύκονο.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, το Μεγάλο Σάββατο το πλήρωμα καμπίνας όλων των πτήσεων εξωτερικού προς Ελλάδα και όλων των πτήσεων του εσωτερικού δικτύου της Aegean και της Olympic Air θα προσφέρει σε όλους τους επιβάτες πασχαλινές λαμπάδες, ενώ τηρώντας τα έθιμα από σήμερα έως και τη Μεγάλη Παρασκευή προσφέρει νηστίσιμο μενού, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα προσφερθεί εορταστικό μενού καθώς και πασχαλινό τσουρέκι σε όλους τους επιβάτες όλων των πτήσεων του δικτύου της εταιρείας.



ανοχη βικιπαιδεια
ανοχη βικιπαιδεια

μεκκα τι σημαινει

Τι έδειξε η νεκροψία για το θάνατο του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη

Αλέξανδρος Τανίδης: Με την κηδεία του στην Περραία Θεσσαλονίκης γράφτηκε το Σάββατο (03/03) ο επίλογος της τραγικής ιστορίας του Αλέξανδρου Τανίδη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μετά από εννέα μέρες αναζήτησης. Μηνύματα του άτυχου νέου στα social media περιπλέκουν το θρίλερ του θανάτου του


σχολες ανθρωπιστικων σπουδων νεο λυκειο

μεκκα τι σημαινει

Ανακοπή καρδιάς έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη, που είχε εξαφανιστεί από την Πυλαία Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο 17χρονος νοσηλευόταν με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου είχε μεταφερθεί στις 21 Φεβρουαρίου από το Κέντρο Φιλοξενίας του ΑΧΕΠΑ. Είχε τρία αδέλφια, δύο εκ των οποίων βρίσκονται σε ίδρυμα και ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο είχε επαφή ήταν η αδελφή του. Είχε διαγνωστεί με ψυχιατρική ασθένεια η οποία χαρακτηρίζεται από ιδεοληψίες και μανία καταδίωξης.

Τα μηνύματα του Αλέξανδρου - Ποιοι και γιατί ήθελαν να τον σκοτώσουν

Ο 17χρονος Αλέξανδρος Τανίδης με αναρτήσεις του στο Facebook, έκανε λόγο για απειλές που δεχόταν, ενώ μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως κάποιοι ήθελαν να τον σκοτώσουν. Ο ίδιος φέρεται να είχε ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας αλλά και της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη.

Στις 12 Φεβρουαρίου, ο Αλέξανδρος είχε αναρτήσει στο Facebook ένα μήνυμα «απόγνωσης», στο οποίο έγραφε:

«ΚΥΡ 1:02 Μ. Μ . Η ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ENHMERCSTE ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

καλησπερα βρεισκομαι στην μοναδα εφηβον αχεπα θεσσαλονικη μεχρι να φτασω εδω εγιναν παρα πολα o πατερας μου με πεταξε απο το σπιτι μαζη με τα αδερφια μου πριν το κανει αυτο προσπαθησε να με κλεισει στην φυλακη κατηγοροντας με οτι του εκλεψα προσοπικα αντικειμενα μαρτηρες τα αδερφια μου που τωρα βρεισκοντε στο αρσις το ιδρημα στην θεσσαλονικη εγω ειμαι 17 και τα αδερφια μου 12 και 14 μεναμε στον αγιο νικολαο 2 ποδι χαλκηδικη εμενα η ανθρωπη απο εκει περα με μισησαν και με ακολουθησαν μεχρι την μηχανιονα οπου πηγα γιατι βρεισκοταν η μανα μου εκει εγω περιμενα να με ββολεψει σε καποιο ιδρημα οπως κανονιστηκε και με τα αδερφια μου και βρεισκονται στο αρσις το ιδρημα η μανα μου δεν εχει δικοτης σπιτι οποτε την νυχτα ο ανθροπος που την φιλοξενουσε δεν με αφηνε να βρεισκομαι εκει και την νυχτα ειμουν στον δρομο ουτε η αδερφη μου η μεγαλη δεν μπορουσε να με κρατησει εγω μεχρι να φτασω εδω στην μοναδα εφηβον αχεπα θεσσαλονικη περασα απο 2 νοσοκομια τα εξεις το παπανικολαου και το ιποκρατιο στο παπανικολαου μου φερθεικαν απεσια και μου δωσαν και φαρμακευτικη αγωγη χωρις να υπαρχη λογος στο υποκρατιο διαπιστοσαν οτι δεν υπηρχε προβλημα με μενα και ειπαν οτι το παπανικολαου ανεφερε δηθεν προβλημα αυτοι η ανθρωπη που με μισουν μπλεχτηκαν στο παπανικολαου για να μου φερθει ετσι και να με κρατησει παρανομα 21 μερες χωρις να κανει διαδηκασιες να μπω σε καποιο ιδρημα εγω στο παπανικολαου δεν δημηουργουσα προβλημα διοτι αν δημηουργουσα να πω οτι δικιολογημενα μου φερθεικαν ετσι μετα απο εκει βγεικα με εξειτιριο και τα πραγματα ηταν παλι τα ειδια αυτοι η ανθρωποι προσπαθησαν να με διρουν με ακολουθησαν με αυτοκινιτω οχι ενα αλλα 2 εγω ετρεξα και ξεφυγα και κρηφτηκα στα χωρτα κανενας δεν με πιστεψε στην μηχανιονα ολα αυτα τωρα μετα πηγα στην αδερφη μου αφου εχω παρει εξιτοριο απο το παπανικολαου η αδερφημου μενη στους νεους επιβατε ς κατεβηκαμε μαζι στο αστινομικο τμημα των νεον επιβατων και μου βαλανε χειροπεδες και με πηγαν στο ιποκρατιο δεν με πιστεψαν αποτο ιποκρατιο μιλισαν με των εισαγγελεα για να παω σε καποιο ιδρημα κατεληξα εδω στην μοναδα εφηβον μιλησα και με τα αδερφια μου ηρθαν απο το αρσις και κανονιζουν να παμε πακετακι ολοι μαζοι στην φλορινα σε καποιο ιδρημα εγω με αυτο δεν συμφονο και μου λενε αν δεν υπαρχουν θεσης στο παπαφιο για εμενα διοτι εδω ειμαι προσορινα και περιμενω η μανα μου ουτε ενδιαφερετε για εμενα ουτε ο πατερας που μας πεταξε στο δρομο χρειαζομαι την βοηθεια σας κατι δεν παει καλα εγω κινδινευο ακομα απο αυτους τους ανθρωπους βοηθειστε με να φτασω στο παπαφιο με ασφαλεια και να ειναι καλα τα αδερφια μου τα δυο που βρεισκοντε στο αρσις το ιδρημα βοηθεια θελω αν μπορειτε να εμπαλακειτε ENHMERCSTE ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ».{sic}

Αλλά και με αλλεπάλληλα ποσταρίσματα ζητούσε τη βοήθεια της Αγγελικής Νικολούλη:

tanidis

Διαβάστε επίσης:

Διπλωματικό θρίλερ: Δικάζονται τη Δευτέρα οι Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στον Έβρο

Άγριο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας - Κατακρεούργησαν νεαρό στη μέση του δρόμου



μεκκα τι σημαινει
μεκκα τι σημαινει
μαθηματα σκι στα καλαβρυτα

ειδη καμπανιας

ειδη καμπανιας

Ο τραυματίας που νοσηλευόταν διασωληνωμένος κατέληξε το πρωί της Κυριακής όπως έκανε γνωστό ο διοικητής του νοσοκομείου Παπανικολάου, Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών σε τρεις.


δημοσιοι υπαλληλοι με αναπηρια 67

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππος Τσαλίδης, επιβεβαίωσε πως ένας επιβάτης, ένας μηχανοδηγός κι ένας ελεγκτής είναι τα τρία θύματα του δυστυχήματος.


Δυο ακόμη τραυματίες νοσηλεύονται σε βαριά κατάσταση ενώ άλλοι τέσσερις φέρουν ελαφρά τραύματα.


Όπως δήλωσε από το σημείο του συμβάντος ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κώστας Πετράκης, συστάθηκε επιτροπή που μέχρι την Παρασκευή θα καταθέσει το πρώτο πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος. «Είναι από τα χειρότερα (δυστυχήματα) που έχουμε δει», τόνισε.


179715111
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ


Μιλώντας στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Πουλτίδης, εξήγησε πως η επιχείρηση ήταν δύσκολη καθώς «υπήρχε μια άμορφη μάζα σιδερικών», ενώ έμφαση δόθηκε στην ταχύτητα απεγκλωβισμού των τραυματιών.


«Οι πρώτες προσπάθειες απεγκλωβισμού ήταν δύσκολες. Οι εύκολες ήταν κυρίως στα πίσω βαγόνια. Από τη μηχανή απεγκλωβίσαμε νεκρό τον πρώτο μηχανοδηγό και δύο τραυματίες, υπαλλήλους του ΟΣΕ. Από το δεύτερο βαγόνι, που ήταν το κυλικείο ανασύραμε ακόμη ένα νεκρό και άλλους πέντε τραυματίες (σ. σ. στο μεταξύ ο ένας κατέληξε σήμερα)».


Σε περιπτώσεις εκτροχιασμού, όπως η χθεσινή, η έμφαση, όπως εξήγησε ο κ. Πουλτίδης, δίνεται στην ταχύτητα απεγκλωβισμού, καθώς «όσο πιο γρήγορα ανασύρεις τον τραυματία τόσες περισσότερες πιθανότητες αποκατάστασης του δίνεις».


Στην επιχείρηση συμμετείχαν 28 διασώστες και 3 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ με γιατρούς, καθώς και 12 ασθενοφόρα οχήματα. Για τον απεγκλωβισμό των επιβατών επιχείρησαν ακόμα 21 οχήματα της πυροσβεστικής με 60 άτομα προσωπικό καθώς και 15 αξιωματικοί και 75 άντρες της αστυνομίας και της Τροχαίας.


Δύναμη της Πυροσβεστικής παραμένει και σήμερα στο σημείο, ενώ γίνονται και προσπάθειες επιδιόρθωσης της γραμμής. «Εμείς είμαστε σήμερα εδώ για πυρασφάλεια, γιατί υπάρχει διαρροή καυσίμου. Τον χώρο τον έχουμε ελέγξει πλήρως, δεν έχουμε πληροφορίες ότι υπάρχει κάποιος άλλος (εγκλωβισμένος). Βάλαμε και ειδικό σκύλο της ΕΜΑΚ στις έρευνες», επισήμανε ο κ. Πουλτίδης.


Έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας


Ο χώρος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να μπορούν να εργάζονται απρόσκοπτα όλες οι υπηρεσίες που βρίσκονται επί ποδός από χθες.


Κλιμάκιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρίσκεται από τα ξημερώματα στο σημείο της τραγωδίας, προκειμένου να διερευνήσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Παράλληλα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση αποκατάστασης της τροφοδοσίας της ηλεκτρικής ενέργειας στις γραμμές καθώς ένας πυλώνας βρίσκεται κάθετα πεσμένος πάνω στις ράγες.


179714891
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ


Η μηχανή της αμαξοστοιχίας, η οποία έχει κυριολεκτικά εμβολίσει το κτίριο διαθέτει πετρελαιοκινητήρα. Για λόγους ασφαλείας βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος.


Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν το τρένο να «καρφώνεται» μέσα στο σπίτι και περιγράφουν τις στιγμές μετά το δυστύχημα.


Ανατριχιαστικές μαρτυρίες


«Οι εικόνες ήταν τραγικές, κάποιοι επιβάτες από τα πίσω βαγόνια άνοιγαν τα παράθυρα και έβγαιναν από αυτά. Επικρατούσε πανικός. Ο κόσμος έκανε ό, τι μπορούσε για να απεγκλωβιστεί» λέει χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Δημήτρης Μυλώσης, αυτόπτης μάρτυρας.


Οι πιο ψύχραιμοι από τους κατοίκους της περιοχής έμπαιναν μέσα στο σιδερένιο κουφάρι για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βγουν, πρόσθεσε ο ίδιος.


179714991
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ


Στο οίκημα βρίσκονταν την ώρα της πρόσκρουσης δύο άντρες αλβανικής καταγωγής οι οποίοι έντρομοι δεν δίστασαν να πηδήξουν από ύψος 5 μέτρων και τελικά κατάφεραν να σωθούν. Σαστισμένος με ό, τι προηγήθηκε, αλλά και με το φόβο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ένας εκ των δύο διασωθέντων δήλωνε λίγο αργότερα ότι τρόμαξε πολύ κατά την πρόσκρουση και από το φόβο του πήδηξε έξω από το σπίτι.


«Ζω εδώ από μωρό παιδί. Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε όλη μου τη ζωή. Πεταχτήκαμε όρθιοι από τον θόρυβο και βγήκαμε στο μπαλκόνι να δούμε τι συμβαίνει. Ακούσαμε τον γείτονα (τον Γιώργο Μυλωνά που χθες δήλωνε πως είδε τον χάρο με τα μάτια του από την αυλή του σπιτιού του) να φωνάζει βοήθεια. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, πώς το τρένο είχε μπει μέσα στο σπίτι», είπε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κάτοικος της περιοχής, το σπίτι της οποίας είναι σε πολύ μικρή απόσταση από τον τόπο του συμβάντος.


Τόσο η ίδια όσο και άλλοι κάτοικοι της περιοχής θυμούνται σαν χθες τον Οκτώβριο του 2005, όταν από θαύμα γλίτωσαν όλοι οι επιβαίνοντες τρένου που εκτροχιάστηκε λίγες εκατοντάδες μέτρα μακρύτερα. Εκεί, όπου αργότερα ανεγέρθηκε ένα εκκλησάκι αφιερωμένο στην Παναγία την Προυσιώτισσα ως δείγμα ευγνωμοσύνης για το γεγονός ότι τότε δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές.


Στο σημείο της τραγωδίας, βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για τραγωδία, τα αίτια της οποίας θα πρέπει να διερευνηθούν άμεσα, ενώ σημείωσε ότι αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, κινητοποιήθηκε η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις για να συνδράμουν τα σωστικά συνεργεία.





ειδη καμπανιας
ειδη καμπανιας
ελλη κοκκινου - στασου

βαψιμο για στολη γατας

ταρτα μανιταριων βιταμ

Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου στον Πειραιά, οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά 139 πλαστικά κιβώτια με πιπεριές βάρους 1.668 κιλών, επειδή το συγκεκριμένο φορτίο δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των διατάξεων της εθνικής νομοθεσίας ως προς τη σήμανση.


Επισημαίνεται ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις.



βαψιμο για στολη γατας
βαψιμο για στολη γατας
βαψιμο για στολη γατας
ανθρωπινη οδοντοστοιχια

να διαπραγματεύομαι

ανεμωνη θεσσαλονικη
θλαση δικεφαλος
να διαπραγματεύομαι

Το θέμα της διαιτησίας φαίνεται ότι αποτελεί το μεγάλο αγκάθι και από την πλευρά του Σταύρου Κοντονή οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επιμονή του στο "λουκέτο". Η αναβολή της πρωινής συνάντησης του κλιμακίου FIFA / UEFA με τις ομάδες της Super League ήταν εκείνο που εξόργισε την πλευρά του Υφυπουργού. Μάλιστα υπήρξε και μία "διαρροή" προς τους ρεπόρτερς, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει καμμία περίπτωση έναρξης της Super League.


να διαπραγματεύομαι

«Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση της!»


Διαβάστε ακόμη


Ανοίγει ο δρόμος για "σέντρα" στο πρωτάθλημα, εμπλοκή με την διαιτησία



να διαπραγματεύομαι

ε ι καζανοβα

ε ι καζανοβα

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη λόγω της ομίχλης στα ηπειρωτικά, τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο ανατολικό αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.


αλυσιδα στο δεξι ποδι τι σημαινει

ενυδατικη κρεμα προσωπου σπιτικη για λιπαρη επιδερμιδα

ε ι καζανοβα

Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς Κέλσιου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.
θερμοκρασία: από 04 έως 13 βαθμούς Κέλσιου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.
Άνεμοι: νότιοι 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -01 (μείον 1) έως 13 βαθμούς Κέλσιου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το βράδυ οι βροχές στα βόρεια θα ενταθούν και στα ορεινά της Ηπείρου θα σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ .
Θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κέλσιου. Στην ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νοτιά βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 16 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



ε ι καζανοβα

koleston ξανθο σκουρο

ζαμπον ψητο
koleston ξανθο σκουρο
koleston ξανθο σκουρο

Το διάστημα Σεπτέμβριος-Νοέμβριος 2018 θα γίνουν οι αγώνες των τεσσάρων λιγκών με ανόδους και υποβιβασμούς για τους πρώτους και τους τελευταίους των ομίλων, καθώς αυτή η διαδικασία θα αντικαταστήσει πλέον για την UEFA την παραδοσιακή κατάταξη και τις κληρώσεις.


koleston ξανθο σκουρο

UNL Logo landscape FCrgb onLIGHT
(Πηγή: UEFA)


Η Ελλάδα θα είναι βάσει δυναμικότητας στη λίγκα C, που θα έχει 3 ομίλους των 4 ομάδων και έναν των 3, από τους οποίους θα προκύπτουν οι "πρωταθλητές της κατηγορίας", αλλά και οι "ουραγοί" , ώστε να προκύπτουν οι νέες λίγκες.



CONFIRMED: The four leagues for the UEFA Nations League! ⚽️

More details https://t.co/sg2Z1S9r78 pic.twitter.com/zWM4xt288O

— UEFA EURO (@UEFAEURO) 11 Οκτωβρίου 2017


λεωφορειο για αεροδρομιο παφου απο λεμεσο

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

law of light refraction

το παιδικο βιβλιο της κιθαρας pdf

Με αφορμή την καταγγελία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο υπουργός ζητά στην επιστολή του να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει από το Ίδρυμα, αναφέροντας ότι πρόκειται για «πολύ σοβαρά θέματα παραβατικότητας αλλά και δεοντολογίας και ακαδημαϊκότητας».


οαεδ προγραμματα για ανεργους στους δημους

law of light refraction

law of light refraction

«Όταν τα φαινόμενα αυτά εμφανίζονται όχι μόνο ως μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά ως οργανωμένα συστηματικά και επαναλαμβανόμενα, θα πρέπει να χρήζουν άμεσης και οριστικής αντιμετώπισης από την ακαδημαϊκή κοινότητα», σημειώνει ο υπουργός στην επιστολή του.


Καταλήγει: «Η κείμενη νομοθεσία και τα ακαδημαϊκά εργαλεία των Πανεπιστημίων για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων είναι γνωστά σε όλους μας. Οι τυχόν καθυστερημένες αντιδράσεις αντιμετώπισής τους, όπως παραπομπή σε νομικές υπηρεσίες ή καθυστερήσεις στην έναρξη της έρευνας, απλώς δίνουν την αίσθηση της ανοχής σε τέτοια φαινόμενα τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα, αυστηρά και αποτελεσματικά από τα ίδια τα Ιδρύματα».



law of light refraction

mmr εμβολιο να το κανω

εργασιακό περιβάλλον αγγλικα
mmr εμβολιο να το κανω
mmr εμβολιο να το κανω
mmr εμβολιο να το κανω
Φωτιά Μάτι: Κουλουριάστηκε και περίμενε το θάνατο στο οικόπεδο της φρίκης

Μέρα με τη μέρα «βλέπουν» το «φως» της δημοσιότητας τραγικές ιστορίες των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών στο Μάτι.


Στο οικόπεδο της φρίκης, εκεί όπου πολλοί άνθρωποι βρήκαν αγκαλιασμένοι το θάνατο, εντοπίστηκε την Πέμπτη (26/07) ένας ακόμη νεκρός.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αν και τόσες ημέρες αστυνομικοί και πυροσβέστες χτένιζαν το οικόπεδο, την 26η σορό την ανακάλυψαν μόλις χθες, καθώς όπως υποστηρίζουν η καταστροφή είναι τέτοια που δυσχαιρένει το έργο του εντοπισμού σορών.

Η σορός του 26ου ατόμου που βρήκε τραγικό θάνατο στο οικόπεδο της φρίκης, εντοπίστηκε δίπλα στο φράχτη του σπιτιού. Μόλις μέτρα μακριά από το σημείο υπήρχε ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή την πόρτα, από τό οποίο, όπως εικάζεται, ο συγκεκριμένος άνθρωπος βγήκε και έτρεξε προς την σωτηρία. Δεν πρόλαβε, όμως, κουλουριάστηκε και περίμενε καρτερικά το θάνατο.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τον 13χρονο Δημήτρη - Τον αναγνώρισε ο πατέρας του σε φωτογραφίες



μπαταρια νεροχυτη κουζινας grohe

συνωνυμο του αντικοινωνικος

συνωνυμο του αντικοινωνικος

Πρόκειται για περίοδο κατά την οποία στην ηγεσία του κόμματος δεν βρισκόταν ο Ματέο Σαλβίνι, αλλά ο πρώην γραμματέας Ουμπέρτο Μπόσι.


αστακος αιθουσες προβολης

Στην παρούσα φάση, όπως αναφέρει ο Τύπος, η ιταλική δικαιοσύνη έχει εντοπίσει και κατασχέσει τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ στα ταμεία του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν άλλα πέντε εκατομμύρια ευρώ.


Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, έχει δηλώσει κατ΄επανάληψη ότι θεωρεί πως πρόκειται για δικαστική έρευνα με πολιτική σκοπιμότητα για να πληγεί το κόμμα του.



συνωνυμο του αντικοινωνικος
συνωνυμο του αντικοινωνικος
νεα λιβυη

βιομηχανικο συστημα παραγωγης

βιομηχανικο συστημα παραγωγης

Το υποβρύχιο Σαν Χουάν, γερμανικής κατασκευής, έδωσε για τελευταία φορά το στίγμα του το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Βρισκόταν τότε σε απόσταση 432 χιλιομέτρων από τα παράλια της Αργεντινής, στον νότιο Ατλαντικό.


βιομηχανικο συστημα παραγωγης

Η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή αυτή περιορίζει την ορατότητα και δυσχεραίνει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του, είπε ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού Ενρίκε Μπάλμπι μιλώντας σε δημοσιογράφους.


Οι αρχές πάντως σκοπεύουν να εντείνουν τις προσπάθειες αυτές, πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και ετοιμάζουν μια επιχείρηση για να ερευνήσουν τον βυθό του ωκεανού, εξήγησε ο Γκάμπριελ Γκονσάλες, ο επικεφαλής της βάσης του Πολεμικού Ναυτικού στο λιμάνι Μαρ δελ Πλάτα. Το υποβρύχιο είχε αποπλεύσει από την πόλη Ουσουάια και κατευθυνόταν στη Μαρ δελ Πλάτα.


«Η υποβρύχια έρευνα είναι προφανώς πολύ πιο σύνθετη από την έρευνα στην επιφάνεια επειδή απαιτεί συνδυασμό εργαλείων υψηλής τεχνολογίας», είπε ο Γκονσάλες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.


Οι κακές καιρικές συνθήκες αναμένεται ότι θα συνεχιστούν μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, είπε ένας αξιωματικός που μίλησε ανώνυμα επειδή δεν είχε την άδεια να κάνει δηλώσεις δημοσίως.


Η εξαφάνιση του υποβρυχίου, όπου επέβαιναν 44 μέλη πληρώματος, έχει συγκλονίσει την Αργεντινή. Ο ναύαρχος Κάρλος Σαβάλα κάλεσε τις οικογένειες των μελών του πληρώματος να μην εγκαταλείπουν τις ελπίδες τους. «Μέχρι στιγμής, το μόνο συγκεκριμένο πράγμα είναι η διακοπή της επικοινωνίας. Μόνο αυτό», είπε μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι A24.


Ο πάπας Φραγκίσκος, που κατάγεται από την Αργεντινή, δήλωσε ότι προσεύχεται συνεχώς να επιστρέψουν σώοι οι ναυτικοί στις οικογένειές τους.


Στις έρευνες μετέχει ένα Hercules C-130 των ενόπλων δυνάμεων ενώ η Αργεντινή δέχτηκε και την προσφορά των ΗΠΑ να στείλουν ένα εξερευνητικό αεροσκάφος της NASA το οποίο στάθμευε στην Ουσουάια.


Το Πολεμικό Ναυτικό εκτιμά ότι η διακοπή της επικοινωνίας ίσως οφείλεται σε βλάβη στο ηλεκτρικό σύστημα. Το πρωτόκολλο ορίζει ότι όταν χάνεται η επικοινωνία τα υποβρύχια πρέπει να ανεβαίνουν στην επιφάνεια.



βιομηχανικο συστημα παραγωγης
πολιτισμός αποφθέγματα
τραγουδα και γελα active member

καρναβάλι πολυγύρου

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αργυρούπολη – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε στην Αργυρούπολη.


Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/01/2018). Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μηχανή που οδηγούσε 56χρονος συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τη μηχανή που οδηγούσε 38χρονος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 56χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ ο 38χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.



καρναβάλι πολυγύρου
καρναβάλι πολυγύρου
καρναβάλι πολυγύρου
τσαντες χειμερινες προσφορες
ωραιοκαστρο χριστουγεννα

εργοστασια αγρινιο

εργοστασια αγρινιο

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Εργασίας για τον κατώτατο μισθό, σύμφωνα με την οποία, για την εκκίνηση της διαδικασίας εντός του έτους 2018, τίθενται ειδικά χρονοδιαγράμματα για την έναρξη και την ολοκλήρωση της διαδικασίας, έτσι ώστε αυτή να ξεκινήσει εντός του τελευταίου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου του 2018 και να ολοκληρωθεί εντός του τελευταίου δεκαπενθημέρου του Ιανουαρίου του 2019.


εργοστασια αγρινιο

εργοστασια αγρινιο

Παράλληλα, στην τροπολογία καθορίζεται η διαδικασία διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου για τους εργαζόμενους ιδιωτικού δικαίου όλης της χώρας. Στο πλαίσιο της σχετικής διαδικασίας, προβλέπεται η κατά στάδια διεξαγωγή διαβούλευσης μεταξύ των κοινωνικών εταίρων και της κυβέρνησης και η συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημονικών, ερευνητικών και συναφών φορέων και εμπειρογνωμόνων, σε θέματα οικονομίας και, ιδίως, οικονομίας της εργασίας, κοινωνικής πολιτικής, καθώς και εργασιακών σχέσεων.


Η διαδικασία της διαβούλευσης συντονίζεται από την Επιτροπή Συντονισμού, η οποία συγκροτείται ειδικά για το σκοπό αυτό και αποτελείται από τον πρόεδρο του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ) ως πρόεδρο, ένα πρόσωπο κύρους ως εκπρόσωπο του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ένα πρόσωπο κύρους ως εκπρόσωπο του υπουργού Οικονομικών.


Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 103 του ν. 4172/2013, προβλέπονται τα ακόλουθα στάδια με ρητά προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα:


α) Εντός του τελευταίου δεκαημέρου του Φεβρουαρίου κάθε έτους: Αποστολή έγγραφης πρόσκλησης από την Επιτροπή Συντονισμού προς εξειδικευμένους επιστημονικούς ερευνητικούς και λοιπούς φορείς για τη σύνταξη έκθεσης αξιολόγησης του ισχύοντος κατώτατου μισθού και ημερομισθίου με εκτιμήσεις για την προσαρμογή τους στις επίκαιρες οικονομικές συνθήκες.


β) Έως την 31η Μαρτίου κάθε έτους: Υποβολή της έκθεσης των φορέων στην Επιτροπή Συντονισμού.


γ) Σχηματισμός φακέλου από την Επιτροπή Συντονισμού με τις ανωτέρω εκθέσεις των εξειδικευμένων επιστημονικών και ερευνητικών φορέων και των παραγόντων διαφοροποίησης του κατωτάτου μισθού και ημερομισθίου και αποστολή του προς τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων για τη διατύπωση της γνώμης τους, με υποβολή υπομνήματος και της κατά την κρίση τους τεκμηρίωσης για την αναπροσαρμογή του ισχύοντος νομοθετημένου κατώτατου μισθού και ημερομισθίου.


δ) Έως την 15η Απριλίου κάθε έτους: Διαβίβαση από την Επιτροπή Συντονισμού του υπομνήματος και της τεκμηρίωσης κάθε διαβουλευόμενου προς τους λοιπούς εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων με πρόσκληση για προφορική διαβούλευση σε σχέση με την τυχόν αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου.



δοτρια ωαριων κινδυνοι
ημερα αγιου μηνα

δάφνη αγγλικά

αγαμια του κληρου
δάφνη αγγλικά
δάφνη αγγλικά

Η Διοίκηση του Ομίλου Ανδρομέδα παρουσίασε σήμερα σε ειδική εκδήλωση τις επιδόσεις και τους στόχους της εταιρείας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ανδρομέδα Δημήτρης Βαλαχής αναφέρθηκε αναλυτικά στο σχέδιο της εταιρείας για απόκτηση των εταιρειών Νηρεάς και Σελόντα (τις οποίες πωλούν με διαγωνιστική διαδικασία οι τράπεζες πιστωτές τους).


μανα εξ ουρανου καινουρια επεισοδια

δάφνη αγγλικά


«Έχουμε την εξειδίκευση, τη γνώση και το σχέδιο για να πρωταγωνιστήσουμε στον διαγωνισμό για την εξαγορά του Νηρέα και της Σελόντα, καθώς διαθέτουμε όλα εκείνα τα εχέγγυα ώστε να προχωρήσουμε στη συγκέντρωση του κλάδου - το λεγόμενο consolidation - για να μπει η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σε δυναμική τροχιά ανάπτυξης και κερδοφορίας. Ο στόχος, που έχουμε την επόμενη ημέρα με την επιτυχή κατάληξη του διαγωνισμού, είναι αυτή η νέα πολυεθνική εταιρεία, που θα δημιουργήσουμε, να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο», τόνισε.



Κατά τον ίδιο στόχος της Ανδρομέδα είναι θα αξιοποιήσει κάθε δύναμη που υπάρχει στον Νηρέα και τη Σελόντα, έτσι ώστε η νέα ομάδα να μπορεί να ηγηθεί μιας πολύ μεγάλης ελληνικής πολυεθνικής εταιρίας. «Θα αλλάξουμε τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αυτές οι εταιρίες, έτσι ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια εταιρία πρότυπο, μια εταιρία μοντέλο. Γι’ αυτό συμμετέχουμε στον διαγωνισμό, γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι για την πρότασή μας, γι’ αυτό πιστεύουμε ότι τελικά θα είμαστε εμείς οι νικητές», ανέφερε σχετικά.


Ο κ. Βαλαχής αναγνώρισε πως η πληροφόρηση των ενδιαφερομένων για τη διαδικασία πώλησης του Νηρέα και της Σελόντα είναι «ελάχιστη». Ξεκαθάρισε δε πως η Ανδρομέδα ενδιαφέρεται και για τις δύο εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών και όχι για μια από τις δύο.


Ο ίδιος τόνισε πως ο κλάδος της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα είναι υπόεπενδυμένος την τελευταία δεκαετία και πως το σχέδιο της Ανδρομέδα προβλέπει επενδύσεις στις δύο εταιρείες εφόσον αποκτηθούν από τον Όμιλο. Στο σημείο αυτό αποσαφήνισε πως τόσο για την εξαγορά όσο και για τις επενδύσεις δεν θα επιβαρυνθεί με δανεισμό η Ανδρομέδα, αλλά θα αντληθούν επενδυτικά κεφάλαια.


Για το εάν η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα θέσει προσκόμματα στην απόκτηση των Νηρέα και Σελόντα ο κ. Βαλαχής είπε πως η Ανδρομέδα θα απευθυνθεί στην Αρχή και πως σε κάθε περίπτωση οι σύμβουλοι της εταιρείας έχουν διαβεβαιώσει πως η Επιτροπή δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. «Ο κλάδος των ιχθυοκαλλιεργειών είναι στρατηγικής σημασίας. Θα συμμορφωθούμε με τις όποιες υποδείξεις μας γίνουν από την Επιτροπή Ανταγωνισμού», ανάφερε.


Δεδομένου ότι οι Σελόντα και Νηρέας είναι εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών , αλλά η Ανδρομέδα όχι ο κ. Βαλαχής ενημερώθηκε για το εάν υπάρχουν σχέδια εισαγωγής στο ΧΑΑ. Αν και δεν απέκλεισε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο ξεκαθάρισε πως «η Ανδρομέδα έχει δικό της επιχειρησιακό σχέδιο» και πως ο υφιστάμενος σχεδιασμός προβλέπει «αυτόνομη πορεία» εκτός του Χρηματιστηρίου.


Ο κ. Βαλαχής ανέφερε πως ο Όμιλος Ανδρομέδα αναμένει για το 2017 έσοδα 110 εκατ. ευρώ, με το 85% των πωλήσεων να προέρχονται από εξαγωγές. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) αναμένεται να ανέλθουν το 2017 στα 16 εκατ. ευρώ. Όπως υπογράμμισε, η εταιρεία ξεκίνησε το 2017 νέο τριετές επενδυτικό σχέδιο ύψους 40 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει τη βελτίωση και ανάπτυξη των μονάδων εκτροφής, την επέκταση και αναβάθμιση των μονάδων συσκευασίας και τυποποίησης και φυσικά την ανάπτυξη νέων προϊόντων.


Ο Όμιλος Ανδρομέδα αναπτύσσεται με έξι παραγωγικά κέντρα σε Ελλάδα και Ισπανία. Διαθέτει παγκόσμια εξαγωγική δύναμη σε έξι ηπείρους και έχει άμεση πρόσβαση σε περισσότερους από 120 εκατομμύρια καταναλωτές.


Η Ανδρομέδα απασχολεί συνολικά 640 άτομα, εκ των οποίων τα 370 στην Ελλάδα και τα 270 στην Ισπανία. Ο Όμιλος διαθέτει καθετοποιημένη παραγωγή γόνου, εκτροφής, συσκευασίας, μεταποίησης και διανομής ψαριών. Τα βασικά είδη του Ομίλου Ανδρομέδα είναι η τσιπούρα, το λαβράκι, ο κρανιός, το μυτάκι και το φαγκρί. Η ετήσια παραγωγή γόνου ανέρχεται σε 100 εκ. ιχθύδια και η ετήσια παραγωγή φρέσκου ψαριού ξεπερνάει τους 15.000 τόνους.


Βασικός μέτοχος της Ανδρομέδας είναι η επενδυτική εταιρεία «Amerra Capital Management», fund με επενδυμένα κεφαλαία πάνω από 2 δισ. ευρώ και εξειδίκευση στον κλάδο της αγροτικής οικονομίας, με υψηλή τεχνογνωσία, με εμπειρία από πολλές αγορές σε όλο τον κόσμο. Μαζί με την Amerra, η Ανδρομέδα έχει ενδυναμώσει την ομάδα της σε επίπεδο νέων έμπειρων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο, εξειδικευμένων συμβούλων και σημαντικών στελεχών που έχουν προστεθεί στη δομή της εταιρίας, σε καίριες θέσεις.


Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

το θεατρο της δευτερας ενας βλακας και μισος

τανζανια εκδρομη

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιβληθούν πρόστιμα σε επιχειρήσεις παρόμοια με αυτά που επιβλήθηκαν τον Δεκέμβριο στη Facebook Inc. Τότε η Κομισιόν είχε κατηγορήσει την αμερικανική εταιρεία ότι παρείχε στις εποπτικές Αρχές λανθασμένα ή παραπλανητικά στοιχεία που σχετίζονταν με την εξαγορά το 2014 της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp. Η Facebook από την πλευρά της έχει υποστηρίξει ότι παρείχε ακριβείς πληροφορίες στην ΕΕ.


το θεατρο της δευτερας ενας βλακας και μισος

το θεατρο της δευτερας ενας βλακας και μισος

το θεατρο της δευτερας ενας βλακας και μισος

Σύμφωνα με την Επίτροπο Ανταγωνισμού στο μικροσκόπιο έχουν μπει εταιρείες για τις οποίες υπάρχει υποψία ότι παραπλάνησαν τις Αρχές και ανοίγουν ξανά φάκελοι εκεινων στων συμφωνιών. Η ίδια αρνήθηκε να ονομάσει τις εταιρείες που έχουν μπει στο μικροσκόπιο, αλλά πιστεύεται ότι οι έρευνες αφορούν συμφωνίες οι οποίες έκλεισαν μέσα στο διάστημα των τελευταίων πέντε ετών.


Η Κομισιόν μελετά το ενδεχόμενο να αλλάξει την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε να μπορεί να βάζει στο μικροσκόπιο ακόμη περισσότερες συγχωνεύσεις. Πρόκειται για εταιρείες με χαμηλότερο τζίρο και κέρδη. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική εφημερίδα η Βεστάγκερ αναφέρθηκε ακόμη στις έρευνες που πραγματοποιεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ αναφορικά με τις πρακτικές της Google. Η ΕΕ έχει κατηγορήσει μεταξύ άλλων την εταιρεία ότι παρουσιάζει με τέτοιο τρόπο τα αποτελέσματα στη μηχανή αναζήτησης του Διαδικτύου, ώστε να ευνοείται η υπηρεσία σύγκρισης τιμών της ίδιας της Google. Η εταιρεία απορρίπτει όλες τις κατηγορίες της ΕΕ.



βιολογική καλλιέργεια καλαμποκιού

μεγαρο χορου καλαματας προγραμμα

μεγαρο χορου καλαματας προγραμμα
Μυτιλήνη: Σύλληψη 42χρονης για ναρκωτικά (pic)
EUROKINISSI

Στη σύλληψη μιας 42χρονης αλλοδαπής, προέβησαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (23/1), στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του Νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.


χημικη συσταση αγελαδινου γαλακτος

διαλεκτοι της νεοελληνικης γλωσσας

μεγαρο χορου καλαματας προγραμμα

μεγαρο χορου καλαματας προγραμμα

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβαση από επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, η 42χρονη βρέθηκε να κατέχει τρεις πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 2 κιλών, 636 γραμμαρίων και 98 εκατοστών του γραμμαρίου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Δείτε στη gallery, τη φωτογραφία από το hcg.gr.


IMG_1931m.jpg
01

ατυχημα με ελικοπτερο ναυτικου

στεφανο ρουσκονι
ατυχημα με ελικοπτερο ναυτικου
ατυχημα με ελικοπτερο ναυτικου

Ο χρόνος που έχει ήδη χαθεί και συνεχίζει να χάνεται εξαιτίας της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης έχει επηρεάσει σημαντικά τον προγραμματισμό τους, κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από τον Ευρωπαϊκό Εποπτικό Μηχανισμό (SSM).


Το πρόβλημα είναι ότι οι τράπεζες βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωπες με δανειολήπτες, κυρίως επιχειρηματικών δανείων μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, που δεν «βιάζονται» να ρυθμίσουν τα δάνειά τους αναμένοντας τη θεσμοθέτηση του εξωδικαστικού συμβιβασμού, αλλά και δανειολήπτες που εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας και της έλλειψης ρευστότητας αδυνατούν να καλύψουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις ή χάνουν προηγούμενες ρυθμίσεις τους και ξαναμπαίνουν στο στρατόπεδο των κόκκινων.


Το δεδομένο αυτό έχει οδηγήσει σε επιδείνωση της ποιότητας των δανειακών χαρτοφυλακίων των ελληνικών τραπεζών, με τα κόκκινα δάνεια να αυξάνονται ξανά και να έχουν ήδη φτάσει στα 110 δισ. ευρώ, απομακρύνοντας τις τράπεζες από την επίτευξη των στόχων.




ατυχημα με ελικοπτερο ναυτικου
halloween origin day of the dead

συνταγεσ ζαχαροπλαστικησ με ανθοτυρο

χαρτησ ρωμησ

Το πόρισμα της ΝΔ όσο και τα πορίσματα των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης παρουσιάστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής, που αποφάσισε παράταση των εργασιών μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.


πανεπιστήμιο αιγαίου σεμινάρια

συνταγεσ ζαχαροπλαστικησ με ανθοτυρο

συνταγεσ ζαχαροπλαστικησ με ανθοτυρο

Σε ότι αφορά στο θέμα της παραγγελίας αντιικών εμβολίων, η ΝΔ αναφέρει πως η διαχείριση της πανδημίας της γρίπης έγινε σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αναφορικά με την αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης για την οποία κάνει λόγο το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο εισηγητής του κόμματος Γιώργος Βλάχος παραδέχθηκε πως υπάρχει πολυφαρμακία. «Προφανώς υπάρχει πολυφαρμακία, υπερκατανάλωση και υπερσυνταγογράφηση», ισχυρίστηκε και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε αν γνωρίζουν τρόπους παρέμβασης, να προχωρήσουν στην υλοποίηση τους».


Η ΔΗΣΥ στο δικό της πόρισμα καταλογίζει ευθύνες τόσο στην κυβέρνηση της ΝΔ την περίοδο 206-2009 όσο και στη σημερινή. Όπως είπε, την περίοδο της ΝΔ η φαρμακευτική δαπάνη εκτοξεύτηκε στα 5,6 δις ευρώ. «Το φάρμακο είναι ο μεγάλος ασθενής της δημόσιας υγείας. Η χώρα μας βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταθλητές στην πολυφαρμακία και την κατανάλωση αντιβιοτικών ενώ δυστυχώς, σήμερα, πολλοί ασθενείς στερούνται το κατάλληλο φάρμακο! Το 2004 το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε τη δαπάνη στα 2,43 δις ευρώ έχοντας θεσμοθετήσει λίστα φαρμάκων και περιορισμούς στη συνταγογράφηση και η κυβέρνηση της ΝΔ τα κατάργησε με νόμο και η δαπάνη εκτινάχθηκε στα 5,6 δις ευρώ έως το 2009», αναφέρει στο πόρισμα της ΔΗΣΥ η Εύη Χριστοδουλοπούλου.


«Δεν βρέθηκαν προσωποποιημένες ευθύνες πολιτικών προσώπων», ανέφερε ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι.


Με δεδομένη την παράταση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής, το πόρισμα για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ θα συζητηθεί στις 4 Δεκεμβρίου.



συνταγεσ ζαχαροπλαστικησ με ανθοτυρο

χημεια β λυκειου βοηθημα βολονακη

χημεια β λυκειου βοηθημα βολονακη
χημεια β λυκειου βοηθημα βολονακη
Φωτιά στην Αττική: Ανοίγουν τρία σχολεία σε Νέα Μάκρη και Ραφήνα για να υποδεχθούν παιδιά

Ανοιχτά θα είναι από την Παρασκευή και θα λειτουργούν τρία δημόσια σχολεία σε Ραφήνα και Νέα Μάκρη, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν αυτές τις δύσκολες στιγμές γονείς και παιδιά που έχουν πληγεί από τις φονικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής.


μαγικη χωρα

τυροπιτα με κρεμα απο σιμιγδαλι

Όπως είπε ο κ. Γαβρόγλου, εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στο πρώτο δημοτικό σχολείο και στο ΕΠΑΛ της Ραφήνας καθώς και στο πρώτο γυμνάσιο Νέας Μάκρης και οι γονείς θα μπορούν να πάνε τα παιδιά τους για δημιουργικές απασχολήσεις αλλά και συζητήσεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παράλληλα, ο υπουργός Παιδείας χαιρέτισε τη συμβολή της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας που, όπως είπε, και δια του προέδρου, της θα είναι παρούσα «για να συζητήσουν σε αυτές τις πραγματικά ανείπωτα δύσκολες στιγμές που ζούνε γονείς και παιδιά».

Διαβάστε επίσης: Φωτιά Μάτι: Συνεχίζεται το θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ


Φωτιά στην Αττική: Ανοίγουν τρία σχολεία σε Νέα Μάκρη και Ραφήνα για να υποδεχθούν παιδιά
01
Φωτιά στην Αττική: Ανοίγουν τρία σχολεία σε Νέα Μάκρη και Ραφήνα για να υποδεχθούν παιδιά









χημεια β λυκειου βοηθημα βολονακη

γερανακι σπαστο μεταχειρισμενο

γερανακι σπαστο μεταχειρισμενο
γερανακι σπαστο μεταχειρισμενο

Την ώρα εκείνη ο Πάπας Φραγκίσκος εκφωνούσε την εβδομαδιαία ομιλία του στο Βατικανό, με τις Αρχές να απομακρύνουν τους πιστούς από τη Via della Conciliazione.


γερανακι σπαστο μεταχειρισμενο

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί και ειδικοί για την εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere della Sera, είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα γυναίκας, η οποία μιλούσε για βόμβα στο υποκατάστημα της τράπεζας Credito Cooperativo



λεμπιδακης συνεντευξη
αβγα ψαριου συνηθως κυπρινου

στολη μινι jumbo

στολη μινι jumbo

Στο σημείο έσπευσαν εννέα οχήματα και 20 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά που έκαιγε χαμηλή χορτολιβαδική έκταση, ενώ το έργο της πυρόσβεσης συντόνιζε επί τόπου ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων, Δημοσθένης Μπαντουράκης.


aberdeen ohio hotels

στολη μινι jumbo

Επίσης, στο σημείο της πυρκαγιάς βρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη, η οποία κατάγεται από την περιοχή, καθώς και περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διέλευση οχημάτων που κινούνταν στο σημείο επί της εθνικής οδού.


Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να περιοριστεί και να τεθεί υπό έλεγχο περίπου μία ώρα μετά την εκδήλωσή της, πριν οι φλόγες απειλήσουν την υπαίθρια επιχείρηση αναψυκτήριου που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το σημείο της πυρκαγιάς.


Για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά διεξάγεται, ήδη, έρευνα από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.





στολη μινι jumbo
lynn olsen facebook

βιβλιο υπερωριων υποδειγμα

ομοιοπαθητικη παρενεργειες
βιβλιο υπερωριων υποδειγμα
Μακραίνει η μακάβρια λίστα: Στους 89 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι

Στην τραγική λίστα με τα θύματα της φωτιάς προστέθηκε ακόμη ένας νεκρός, καθώς το Σάββατο μία 55χρονη εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, δεν τα κατάφερε...


βιβλιο υπερωριων υποδειγμα

Με τον θάνατο της 55χρονης τα θύματα της καταστροφικής φωτιάς, που στο πέρασμα της σκότωσε ανθρώπους και έκαψε περιουσίες, ανέρχονται πλέον σε 89.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό της Πυροσβεστικής τα θύματα ήταν 87, στα οποία όμως προστίθενται, η άτυχη Μαργαρίτα, η μητέρα του βρέφους που άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή και η 55χρονη που έχασε χθες τη ζωή της.

4521115

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική δύο από τα θύματα, δεν είναι δυνατό να ταυτοποιηθούν, καθώς δεν έχουν αναζητηθεί από τους συγγενείς τους, ώστε να γίνει η διαδικασία της αναγνώρισής τους μέσω DNA.

Στους νεκρούς περιλαμβάνονται, κατά την ίδια ανακοίνωση, και τέσσερα άτομα που υπέκυψαν στα νοσοκομεία όπου είχαν διακομιοσθεί, ενώ αγνοούμενο παραμένει ακόμη ένα άτομο.

Σε ΜΕΘ εξακολουθούν να νοσηλεύονται 9 άτομα ενώ ένα παιδί παραμένει σε νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων, ωστόσο η κατάστασή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Μάτι: Το ξέσπασμα αστυνομικού και οι καταγγελίες - Τι του είπε ο σύζυγος της άτυχης Πόπης



βιβλιο υπερωριων υποδειγμα
ανδρικα κασκολ χονδρικη

αυγα ματια με ντοματα

νομοθεσια οδικων μεταφορων
αυγα ματια με ντοματα

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σε διαπληκτισμό του 28χρονου νεαρού με τη μητέρα του, ενεπλάκη ο 49χρονος με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά με το κουζινομάχαιρο τον 28χρονο, καταφέρνοντας του δύο μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα.


κουτι χαρτομαντηλα

αυγα ματια με ντοματα

Μετά το συμβάν ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του, μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.


Ο 49χρονος που παραδόθηκε την Παρασκευή το βράδυ, συνοδεία του δικηγόρου του, στις αστυνομικές αρχές, κατηγορήθηκε αρχικά για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών και κρατήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας μέχρι να απολογηθεί.



αυγα ματια με ντοματα

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

πως ειναι η σημαια της αμερικης

Πρόκειται για τον κακοποιό που λίγη ώρα πριν αποτυπωθεί σε κάμερα ασφαλείας είχε εισβάλει στο νοσοκομείο του Βόλου και άρπαξε ενδοσκόπια τα οποία τοποθέτησε στο σακίδιο, που φαίνεται να έχει στη πλάτη του και στη φωτογραφία.


πως ειναι η σημαια της αμερικης

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το CNN Greece είναι από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας σε είσοδο κατοικίας που βρίσκεται κοντά στο νοσοκομείο.


Η φωτογραφία αυτή μαζί με άλλες ακόμη, στάλθηκαν στους Γάλλους αστυνομικούς οι οποίοι πιστοποίησαν ότι πρόκειται για μέλος της συμμορίας που οι γαλλικές Αρχές έχουν ταυτοποιήσει, καθώς στο παρελθόν η Γαλλία ήταν μια από τις περίπου δέκα χώρες όπου είχαν δράσει οι κακοποιοί.


IMG 1002


Ο συγκεκριμένος μάλιστα δράστης είχε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με έναν γιατρό, όταν αυτός μπήκε ξαφνικά μέσα στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου του Βόλου. Ο Κολομβιανός βγήκε τρέχοντας από το παράθυρο και άφησε πίσω του δυο σακ βουαγιάζ, καθώς όπως φαίνεται είχε σκοπό να κλέψει και άλλα μηχανήματα, μέχρι τη στιγμή που έγινε αντιληπτός από το γιατρό. Μάλιστα ο γιατρός αναγνώρισε από το υλικό του βίντεο τον δράστη, που είχε δει ξαφνικά μπροστά του μέσα στο νοσοκομείο.


Οι ελληνικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη των δραστών όταν οι αστυνομικοί του Βόλου, έκαναν συνδυασμό της ώρας που η συμμορία «χτύπησε» το νοσοκομείο της πόλης και εντόπισαν σε λίγες ώρες το βιντεοληπτικό υλικό. Η ασφάλεια Βόλου κατάφερε να εντοπίσει σε κάμερα ασφαλείας και το νοικιασμένο αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες ταξίδευαν από την Αθήνα όπου διέμεναν, στην επαρχιακή πόλη.


IMG 1003



πως ειναι η σημαια της αμερικης
πως ειναι η σημαια της αμερικης
ποσα χιλιομετρα χανια ηρακλειο
εκθεση φθινοπωρινης κατοικιας

ο μπεν και χολη

ο μπεν και χολη

Η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της στις 12 Οκτωβρίου εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, κοντά στο Γουάικενμπεργκ της Αριζόνα, το οποίο απέχει 105 χιλιόμετρα βορείως του Φίνιξ, σύμφωνα με την Υπηρεσία Δημόσιας Ασφαλείας της Αριζόνα.


στράτευση γυναικών

ο μπεν και χολη

Το αυτοκίνητό της έπεσε σε ένα φαράγγι βάθους 15 μέτρων και «προσγειώθηκε πάνω σε δένδρα, όπου και παρέμεινε κρεμασμένο», μετέδωσε το δίκτυο DPS.


Σοβαρά τραυματισμένη από το ατύχημα, η γυναίκα παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο για πολλές ημέρες προτού καταφέρει να απεγκλωβιστεί και να περπατήσει μέχρι έναν γειτονικό σιδηροδρομικό σταθμό για να ζητήσει βοήθεια, σύμφωνα με το DPS.


Κατάφερε να περπατήσει για 457 μέτρα προτού καταρρεύσει στην όχθη ενός ποταμού.


Στις 18 Οκτωβρίου, ο 30χρονος ιδιοκτήτης ράντσου Ντέιβ Μοράλες και ένα συνεργείο συντήρησης του οδικού δικτύου κυνηγούσαν μια αγελάδα σε αυτοκινητόδρομο όταν παρατήρησαν ότι έλειπε ένα κομμάτι από έναν φράκτη κοντά στον δρόμο.


Εντόπισαν το κατεστραμμένο αυτοκίνητο από κάτω και όταν το προσέγγισαν είδαν ότι υπήρχαν πατημασιές με κατεύθυνση από το αυτοκίνητο.


Ακολούθησαν τα ίχνη και βρήκαν τη γυναίκα που είχε υποστεί σοβαρή αφυδάτωση, τα μάτια της ήταν πρησμένα και φορούσε ένα μακό μπλουζάκι, σορτς και σαγιονάρες. Είχε σπάσει τα πλευρά της, εξάρθωση στον ώμο και είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, όπως είπε ο Μοράλες σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.


«Δεν ξέρω αν θα άντεχε εκεί μια ακόμη νύχτα», σχολίασε ο ίδιος.


Οι διασώστες κάλεσαν ελικόπτερο και η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.



ο μπεν και χολη
ειδη ταξιδιου stock

αμοιβη δικαστικου συμπαραστατη

αμοιβη δικαστικου συμπαραστατη

Ο ΟΠΑΠ, πιστός στη δέσμευσή του να δημιουργεί ουσιαστική αξία για την ελληνική κοινωνία, αναλαμβάνει μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας. Σε συνεργασία με τον οργανισμό Το Χαμόγελο του Παιδιού, η εταιρεία υλοποιεί το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής ΟΠΑΠ στη Γειτονιά, προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις σε μικρούς και μεγάλους, σε όλη την Ελλάδα, με τη συμβολή των κατά τόπους Ιατρικών και Οδοντιατρικών Συλλόγων.


τελεια υποψηφιοι

αμοιβη δικαστικου συμπαραστατη

αμοιβη δικαστικου συμπαραστατη

1


Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται από το κινητό πολυϊατρείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, την κινητή μονάδα προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής και την κινητή διαγνωστική μονάδα προληπτικής ιατρικής του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού. Οι τρεις μονάδες έχουν επισκεφθεί μέχρι στιγμής 15 περιοχές της Ελλάδας και έχουν προσφέρει 4.867 εξετάσεις σε 3.634 εξεταζόμενους.


Ο Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εδώ και 60 χρόνια, ο ΟΠΑΠ στηρίζει έμπρακτα την ελληνική κοινωνία. Αυτό ακριβώς κάνουμε και με το νέο πρόγραμμα ΟΠΑΠ στη Γειτονιά. Στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, προσφέροντας δωρεάν απαραίτητες εξετάσεις υγείας σε χιλιάδες παιδιά και ενήλικες, σε όλη την Ελλάδα».


2 copy


Ο Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφκσι, τόνισε: «Με το πρόγραμμα ΟΠΑΠ στη Γειτονιά φέρνουμε τη στρατηγική μας για την Εταιρική Υπευθυνότητα κυριολεκτικά στην καρδιά των τοπικών κοινωνιών. Σε συνεργασία με Το Χαμόγελο του Παιδιού, οι τρεις κινητές μονάδες υγείας του προγράμματος έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους ανά την Ελλάδα και έχουν προσφέρει εξετάσεις σε 3.634 ανθρώπους. Και συνεχίζουμε».


Ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού, σημείωσε: «Με τη στήριξη του ΟΠΑΠ, βρισκόμαστε με τις κινητές μονάδες σε κάθε γειτονιά, σε κάθε περιοχή της Ελλάδας προκειμένου να προσφέρουμε με συνέχεια και συνέπεια στα παιδιά».


3 copy


Σημαντικές προληπτικές εξετάσεις από το πρόγραμμα ΟΠΑΠ στη Γειτονιά


Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τα παιδιά περιλαμβάνουν:



  • Γενική παιδιατρική εξέταση

  • Οδοντιατρικός έλεγχος

  • Οφθαλμολογικός έλεγχος

  • Εξέταση ΩΡΛ


Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τους ενήλικες περιλαμβάνουν:



  • Φυσική εξέταση (ακρόαση πνευμόνων, καρδιάς, ψηλάφηση ζωτικών οργάνων, ωτοσκόπηση κλπ)

  • Λήψη ζωτικών σημείων (μέτρηση αρτηριακής πίεσης & σακχάρου και οξυμετρία)

  • Οδοντιατρικός έλεγχος

  • Οφθαλμολογικός έλεγχος



Χρήσιμες πληροφορίες από το opapcsr.gr και δωρεάν συνεισφορά μέσω της Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ



παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης

αμερικανικες ταινιες του 50

αμερικανικες ταινιες του 50

Μετά από ερώτημα που του έθεσε ο Γιάννης Κουτσούκος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της αρμόδιας επιτροπής για την έκθεσης απολογισμού της Αρχής Δημοσίων Εσόδων για το 2016, ο Γιώργος Πιτσιλής υποστήριξε ότι το θέμα μπήκε σε μια πιο σωστή βάση από την αρχική πρόταση των δανειστών.


αμερικανικες ταινιες του 50

Επεσήμανε ότι ο κώδικας φορολογικής διαδικασίας έχει δύο διατάξεις για παραγραφή 5ετίας και 20ετίας και πως εκκρεμεί στο ΣτΕ το ερώτημα για το ποιες υποθέσεις είναι ζωντανές.


Το ΣτΕ επί της ουσίας θα αποφανθεί για το αν είναι συνταγματική η διαρκής επέκταση της παραγραφής και στη συνέχεια – όπως είπε - η Αρχή Δημοσίων Εσόδων με όσα μέσα και δυνάμεις έχει θα προχωρήσει στους ελέγχους.


«Το θέμα με την πίεση των δανειστών είναι γεγονός, αλλά έληξε θετικά για εμάς» σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος της επιτροπής Μάκης Μπαλαούρας.



αμερικανικες ταινιες του 50
pms objectives
πωλήσεις σπιτιών καλαμάτα

βιομηχανια σφουγγαριων κυπρος

βασιλοπιτα κεικ ψησιμο
βιομηχανια σφουγγαριων κυπρος
βιομηχανια σφουγγαριων κυπρος
βιομηχανια σφουγγαριων κυπρος

Η Μαστανάμα, μια μικροσκοπική γιαγιά από το νότιο κρατίδιο Άντρα Πραντές, έγινε γνωστή στο Διαδίκτυο χάρη στα βίντεο μαγειρικής τα τελευταία δύο χρόνια.


Το κανάλι της στο YouTube, το Country Foods, που το διαχειρίζονταν ο εγγονός της κι ένας φίλος του, προσέλκυσε πάνω από 1,2 εκατ. συνδρομητές από τότε που δημιουργήθηκε το 2016.


Η Μαστανάμα, που συχνά μαγείρευε σε έναν υπαίθριο χώρο, σε ένα απομονωμένο χωριό, ήταν διάσημη για τα παραδοσιακά ινδικά πιάτα που ετοίμαζε, όπως κοτόπουλο τυλιγμένο με φύλλο μπανανιάς και μαγειρεμένο μέσα σε καρπούζι, που είχε 11 εκατ. views στο YouTube.





εν κηπω χανια τηλ

ανεμωνη θεσσαλονικη

κτελ προς θηβα
ανεμωνη θεσσαλονικη
Τζέσυ Παπουτσή: Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία της ηθοποιού

Ο θάνατος της Τζέσυς Παπουτσή έχει προκαλέσει θλίψη στους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της.


ανεμωνη θεσσαλονικη

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 1η Ιουλίου στα 62 της χρόνια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr



ανεμωνη θεσσαλονικη
φωτο ψαρια

δουλειεσ κυπροσ

δουλειεσ κυπροσ
δουλειεσ κυπροσ

Ο ιερός τόπος του ιουδαϊσμού βρίσκεται στην Παλιά Πόλη της προσαρτημένης ανατολικής Ιερουσαλήμ.


δουλειεσ κυπροσ

Ο υπουργός Μεταφορών Ισραήλ Κατζ αποφάσισε χθες να κάνει δεκτές τις προτάσεις της αρμόδιας επιτροπής για την επέκταση μέχρι την εβραϊκή συνοικία της Παλιάς Πόλης της μελλοντικής γραμμής του τρένου υψηλής ταχύτητας που θα συνδέει την Ιερουσαλήμ με το Τελ Αβίβ για την κατασκευή σταθμού σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων από το Τείχος των Δακρύων.


Αυτή η στάση θα ονομάζεται «Ντόναλντ Τζον Τραμπ» αποφάσισε ο υπουργός «εξαιτίας της ιστορικής και θαρραλέας του απόφασης να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Κράτους του Ισραήλ και της συμβολής του στην ενίσχυση του στάτους της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του εβραϊκού λαού και του Κράτους του Ισραήλ».




μερλο χατζημιχαλη
ημικρανιες πως αντιμετωπιζονται

αντιπροσωποι καφε κερκυρα

mika υπερατου
αντιπροσωποι καφε κερκυρα

Το ένα από τα κατακόκκινα «Ουριτροτουάρ» που τοποθετήθηκε στο Ιλ Σεν-Λουί, κοντά στον Καθεδρικό της Παναγίας των Παρισίων, με «θέα» στα τουριστικά πλοιάρια που διαπλέουν τον Σηκουάνα προκάλεσε ιδιαίτερη οργή. Κάτοικοι της περιοχής με επιστολή τους στον δήμο ζητούν την απομάκρυνση της τουαλέτας και προαναγγέλουν ότι θα συλλέξουν υπογραφές ώστε να ασκηθεί πίεση για να ικανοποιηθεί το αίτημά τους.


κουρεασ μαριοσ καλαματα

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τοποθετηθεί κάτι τόσο άσεμνο και άσχημο σε μια τόσο ιστορική τοποθεσία», σχολίασε η Πάολα Πελιτσάρι, 68 ετών, ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος βενετσιάνικων έργων τέχνης. «Βρίσκεται δίπλα στο ωραιότερο σπίτι του νησιού, το Οτέλ ντε Λοζέν, όπου έμενε ο Μποντλέρ», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον «καταραμένο» Γάλλο ποιητή του 19ου αιώνα. Εξέφρασε επίσης την ανησυχία ότι το ουρητήριο, που απέχει περίπου 20 μέτρα από ένα δημοτικό σχολείο «υποκινεί την επιδειξιομανία».


2018 08 13T121627Z 1188605113 RC1ECB65DDE0 RTRMADP 3 FRANCE URINALS
Πηγή: REUTERS/Philippe Wojazer


Ο σχεδιαστής του «Ουριτροτουάρ» (σ. σ. σύνθετη λέξη από τις γαλλικές λέξεις για το «ουρητήριο» και το «πεζοδρόμιο») υποστηρίζει ότι προσφέρει μια «οικολογική λύση στη δημόσια ούρηση».


Η συσκευή είναι ουσιαστικά ένα κουτί με ένα άνοιγμα στο μπροστινό μέρος και μια λουλουδάτη διακόσμηση στην κορυφή. Περιέχει άχυρα που μετατρέπονται σε κομπόστ το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λίπασμα σε πάρκα και κήπους.



αντιπροσωποι καφε κερκυρα
αντιπροσωποι καφε κερκυρα

ιωση με πυρετο και βηχα 2015

ιωση με πυρετο και βηχα 2015

«Η πυρκαγιά του Καλάμου Αττικής βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρά την τεράστια κινητοποίηση σε μέσα και προσωπικό και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων, η πυρκαγιά δεν κατέστη δυνατό να ανακοπεί στον άξονα Καλάμου – Μικροχωρίου και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κατευθυνόμενη νοτιοδυτικά. Πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολή πυρκαγιά με τεράστια ποσότητα καύσιμης ύλης, η οποία με σε συνδυασμό με τη συνεχή εναλλαγή του ανέμου αναπτύσσεται πολύ γρήγορα με ιδιαίτερη ένταση» ανέφερε και συνέχισε:


song one more day

καταστηματα στις βρυξελλες

ιωση με πυρετο και βηχα 2015

«Στο συμβάν οι επίγειες δυνάμεις ενισχύθηκαν και επιχειρούν 210 πυροσβέστες με 80 οχήματα και 88 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Επιπλέον 20 εθελοντικά οχήματα 40 υδροφόρες των ΟΤΑ, της περιφέρειας Αττικής και της ΕΥΔΑΠ, 11 μηχανήματα έργου και από τις Ένοπλες Δυνάμεις 100 άνδρες και 4 μηχανήματα έργου. Από αέρος επιχειρούν 5 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα. Όλα τα εναέρια μέσα ήταν διαθέσιμα και επιχειρούσαν εκ περιτροπής καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας εκτός από το διάστημα του ανεφοδιασμού και του τεχνικού επανέλεγχου».


4201587


(Πηγή: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)


«Η Πυρκαγιά αναπτύσσεται σε ιδιαίτερη από πλευράς επικινδυνότητας, περιοχή, απευθύνουμε έκκληση στους κατοίκους να απομακρύνονται έγκαιρα από τις περιοχές που μπορεί να κινηθεί η πυρκαγιά ώστε να μη θέσουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Οι οδηγοί να αποφεύγουν να κινούνται στις περιοχές της πυρκαγιάς καθώς υπάρχει κίνδυνος συμφόρησης και εγκλωβισμού. Θα πρέπει όλοι να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αρχών» υπογράμμισε.



ιωση με πυρετο και βηχα 2015

καιρος ελλαδα νασα

καιρος ελλαδα νασα

Συγκεκριμένα, γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή μετά την πανσέληνο που ακολουθεί την εαρινή ισημερία της 21ης Μαρτίου μη συμπεριλαμβανομένης, κατά το Ιουλιανό ημερολόγιο στην Ορθόδοξη εκκλησία και κατά το Γρηγοριανό στην Ρωμαιοκαθολική.


χρυση αυγη 18μηνο

καιρος ελλαδα νασα

Φέτος, το Πάσχα "πέφτει" στις 16 Απριλίου.


Δείτε όλες τις αργίες του 2017:



  • 6 Ιανουαρίου, Παρασκευή, Θεοφάνεια

  • 27 Φεβρουαρίου, Δευτέρα, Καθαρά Δευτέρα

  • 25 Μαρτίου, Σάββατο, Επέτειος της Επανάστασης του 1821

  • 14 Απριλίου, Παρασκευή, Μεγάλη Παρασκευή

  • 16 Απριλίου, Κυριακή, Πάσχα 2017

  • 17 Απριλίου, Δευτέρα, Δευτέρα του Πάσχα

  • 1 Μαΐου, Δευτέρα, Πρωτομαγιά

  • 5 Ιουνίου, Δευτέρα, Αγίου Πνεύματος

  • 15 Αυγούστου, Τρίτη, Κοίμηση της Θεοτόκου

  • 28 Οκτωβρίου, Σάββατο, Επέτειος του Όχι

  • 17 Νοεμβρίου, Παρασκευή, Επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

  • 25 Δεκεμβρίου, Δευτέρα, Χριστούγεννα

  • 26 Δεκεμβρίου, Τρίτη, Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.



καιρος ελλαδα νασα
τονικο μουσικο συστημα

αρχαιες πολεις καππαδοκιας

αρχαιες πολεις καππαδοκιας

Τα παραπάνω είπε ο Τέο Βάιγκελ, πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας (1989-1998), ο οποίος συγκαταλέγεται στους αρχιτέκτονες του ευρώ, σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα «Finanz und Wirtschaft».


Σε ερώτηση τι είναι αυτό που θα μπορούσε να διδαχθεί η Ιταλία από την Ελλάδα, ο Βάιγκελ απαντά, σύμφωνα με τη Deutsche Welle: «Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης αναγκάστηκαν μετά από δύο χρόνια να ανακαλέσουν τα όσα υποσχέθηκαν στους Έλληνες. Έπειτα ακολούθησαν τις συστάσεις του ΔΝΤ και των σκεπτόμενων οικονομολόγων και έκτοτε η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο».


Στη συνέχεια ο πρώην Χριστιανοκοινωνιστής υπουργός αναφέρεται στις μεταρρυθμίσεις που γίνονται στην Ελλάδα:



Μακροπρόθεσμα καμία χώρα δεν μπορεί να ξοδεύει περισσότερα απ' όσα εισπράττει. Μέτρα εξυγίανσης όπως στην Ελλάδα είναι φυσικά επώδυνα για το λαό, αλλά γι' αυτά ευθύνεται η εθνική πολιτική. Κανείς δεν ανάγκασε την Ελλάδα να ξοδεύει περισσότερα απ' όσα εισπράττει.




αρχαιες πολεις καππαδοκιας
αρχαιες πολεις καππαδοκιας
spin bikes for sale used
κακαβια αλβανια τηλεφωνα

πάντα βρέχει φαράγγι

παλτο ανδρικο τιμη
πάντα βρέχει φαράγγι

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7:00 όταν οι δύο δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι της 83χρονης και την ακινητοποίησαν. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, στη συνέχεια της έδεσαν τα πόδια και τα χέρια και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Στο πορτοφόλι της ηλικιωμένης βρήκαν 70 ευρώ, τα οποία πήραν, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Η 83χρονη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.


τουρνουά παλαιμάχων ρόδου

πάντα βρέχει φαράγγι

Την προανάκριση για την υπόθεση, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό πρακτορείο, πριν από έναν μήνα, άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι στο ίδιο χωριό και χτύπησαν στο κεφάλι έναν 90χρονο για να τον ληστέψουν, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη με κρανιοεγκεφαλική κάκωση.



πάντα βρέχει φαράγγι

φωλια χαλκιδα

φωλια χαλκιδα
φωλια χαλκιδα

«Παραιτούμαι από τον θώκο του ηγέτη της χώρας», δήλωσε ο Σερζ Σαρκισιάν, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της πρωθυπουργίας, το οποίο επικαλείται το πρακτορείο Armenpress. Ο ηγέτης του κινήματος διαμαρτυρίας και βουλευτής «Νικόλ Πασινιάν είχε δίκιο. Και εγώ έκανα λάθος», πρόσθεσε ο Σαρκισιάν, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα πρωθυπουργός αφού ήταν για δέκα χρόνια πρόεδρος της χώρας.


μπαμπης αλατζας βικιπαιδεια

χαμογελω συνθετικα

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αρμενίας και πρώην δήμαρχος του Γερεβάν, Κάρεν Καραπετιάν, ανέλαβε προσωρινά πρωθυπουργικά καθήκοντα, μετά την παραίτηση όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο RIA, επικαλούμενο την υπηρεσία Τύπου της κυβέρνησης. Τα πολιτικά κόμματα που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο θα έχουν στη διάθεσή τους επτά ημέρες προκειμένου να προτείνουν υποψηφίους για τη θέση του πρωθυπουργού της χώρας.


Νωρίτερα, ο ηγέτης της αρμενικής αντιπολίτευσης Νικόλ Πασινιάν αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψή του χθες, ενώ χιλιάδες διαδηλωτές, ανάμεσά τους φοιτητές και στρατιώτες, πραγματοποιούσαν πορεία στην πρωτεύουσα Γερεβάν.




φωλια χαλκιδα

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

χαρουλησ μαυρη πεταλουδα

χαρουλησ μαυρη πεταλουδα
χαρουλησ μαυρη πεταλουδα
χαρουλησ μαυρη πεταλουδα

Εκπρόσωπος του ΔΝΤ επιβεβαίωσε ότι η Κριστίν Λαγκάρντ θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό όταν αυτός επισκεφθεί την Ουάσινγκτον.


ασφαλεια για τους ανασφαλιστους

Η συνάντηση Τσίπρα – Λαγκάρντ, πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου ή το πρωί της 17ης Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη στάση του πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο, όπου 14 και 15 Οκτωβρίου θα έχει επαφές με βουλευτές και εκπροσώπους της ομογένειας.


Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει έχει συνάντηση στις 17 Οκτωβρίου με τον Ντόναλντ Τράμπ και στις 18 Οκτωβρίου με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου με δήλωσή της.


«Πιστεύω ότι αυτή η ημερομηνία (17 Οκτωβρίου) είναι ακριβής», δήλωσε η Σάντερς στους δημοσιογράφους στην συνέντευξη Τύπου, σε ερώτηση σχετικά με την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο.



συμπεριφορα παιδιου με αυτισμο

μηχανακια 50cc καινουργια

μηχανακια 50cc καινουργια

Ο 30χρονος, που παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας και ομολόγησε την πράξη του, είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, ενώ έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπών και παράνομης οπλοφορίας.


μηχανακια 50cc καινουργια

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος στην κατάθεση του επιβεβαιώνει ότι το φονικό έγινε για ασήμαντη αφορμή. Όπως είπε, ήταν στο κλαμπ με την παρέα του και βγήκε να καπνίσει ένα τσιγάρο, την ώρα που το θύμα περίμενε στην είσοδο, με μια κοπέλα και ένα ακόμη ζευγάρι, για να μπουν.


Οι δύο άνδρες, με αφορμή ένα σπρώξιμο, αντάλλαξαν αρχικά κουβέντες, αλλά γρήγορα ήρθαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 30χρονος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον 21χρονο δύο φορές με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.


Ο δράστης ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε τον 21χρονο επειδή αυτός τον χτύπησε, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Για το όπλο, που ακόμα δεν έχει βρεθεί, λέει ότι το πέταξε κάπου που δεν θυμάται.


Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τόσο ο δράστης όσο και το θύμα, πριν το επεισόδιο είχαν καταναλώσει αλκοόλ.



μηχανακια 50cc καινουργια
θερμιδες ποπ κορν σπιτικα
εμφανίσεις του χριστού μετά την ανάσταση

συλλογος κατασκηνωτων ξανθης

μοναστηρι φιλυρο θεσσαλονικης
συλλογος κατασκηνωτων ξανθης

Ο κ. Ζουράρις, μετά από σχετική ερώτηση φοιτητών, δήλωσε, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι δέχτηκε χτύπημα με καδρόνι, το οποίο χτύπησε και έναν αστυνομικό, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από την ενέργεια.


Χρησιμοποιώντας πληροφορίες από την αστυνομία, υπέθεσε ότι μάλλον προήλθαν από ομάδα ακροδεξιών που - όπως είπε - ήταν συγκεντρωμένοι σε συγκεκριμένο χώρο, ενώ το περιστατικό συνέβη αφού ο ίδιος ήταν ήδη 3,5 ώρες στον χώρο του συλλαλητηρίου.


«Υποθέτω ήταν κάτι φασισταριά», σημείωσε και συμπλήρωσε:



Εγώ, πάντως, τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής τούς χαιρετώ όταν τους συναντάω γιατί η μαμά μου, μου έμαθε τρόπους και γιατί το Σύνταγμα τους θεωρεί βουλευτές.



«Είναι το συναμφότερο του ελληνικού πολιτισμού. Και τους χαιρετώ και τους λέω ότι είναι δολοφόνοι» τόνισε.


Σε άλλες ερωτήσεις που δέχτηκε σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της πΓΔΜ, απάντησε ότι ο ίδιος δεν αποδέχεται καμία από τις προτάσεις που περιέχουν τον όρο «Μακεδονία» και δεν θα τις ψηφίσει, ενώ εκτίμησε ότι ούτως ή άλλως η διαδικασία πιθανώς να μην προλάβει να ολοκληρωθεί από την υπάρχουσα κυβέρνηση.


«Την άποψή μου περί Σκοπίων τη λέω από το 1992. Το όνομα "Μακεδονία" είναι επιθετικό, όχι οι δευτερεύουσες διατάξεις. Το όνομα είναι βαρύ και ζητά αλυτρωτισμό, λόγω της κινητικής και επεκτατικής ιδιότητας που ενυπάρχουν σε αυτό. Δεν θα ψηφίσω καμία τέτοια πρόταση» επισήμανε, ενώ, απαντώντας σε άλλη ερώτηση για το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, δήλωσε:



(Ο πρωθυπουργός) δεν θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, αλλά και να το κάνει εγώ δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, θα κάνω ό, τι μου κατέβει.



Ερωτηθείς για τα προβλήματα υποχρηματοδότησης της Παιδείας, που «συνεχίζονται και επί των ημερών της σημερινής αριστερής κυβέρνησης, παρά τις εκ του αντιθέτου προεκλογικές τοποθετήσεις της» σχολίασε: «Είμαστε νικημένοι (υπό κατοχή) και προσπαθούμε να κάνουμε αντάρτικο ως αριστερή κυβέρνηση».


Τέλος, όταν ρωτήθηκε εάν θα είναι υποψήφιος σε επόμενες εκλογές και με ποιο κόμμα απάντησε: «Το μεν αστάθμητον του μέλλοντος ως επί πλείστων κρατεί πάντων δε σφαλερότατον».



συλλογος κατασκηνωτων ξανθης
συλλογος κατασκηνωτων ξανθης
αννα μαρια μπαρου παρτυ γενεθλιων

υψος παιδιου 2 5 ετων

δημοτικα ιατρεια χολαργος

Πρόκειται για 3.500 περιπτώσεις πλειστηριασμών ακινήτων, οι οποίοι, όπως εκτιμούν αρμόδιοι παράγοντες, τους επόμενους μήνες θα εκτοξευθούν και θα ξεπεράσουν τις 20.000 καθώς οι τράπεζες θα ανεβάσουν ταχύτητα για να πιάσουν τους στόχους για τη μείωση των κόκκινων δανείων.


music online cutter

Χθες ήταν η πρώτη μέρα πραγματοποίησης πλειστηριασμών χωρίς περιορισμούς ως προς το ποσό για το οποίο έγινε η κατάσχεση. Πλειστηριασμοί στην Αττική είχαν προσδιοριστεί 60 συνολικά υποθέσεις, με τις 20 από αυτές να αφορούν πρώτες κατοικίες, ωστόσο οι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν.


Στα ειρηνοδικεία της ελληνικής επικράτειας το κίνημα κατά των πλειστηριασμών απέτρεψε για ακόμα μία φορά την πραγματοποίησή τους. Μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών είχαν συγκεντρωθεί χθες το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο ισόγειο, κρατώντας στα χέρια τους πανό με συνθήματα υπέρ της προστασίας της πρώτης κατοικίας.


Τον Σεπτέμβριο αναμένεται η λειτουργία της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας πλειστηριασμών. Διαφημίζεται ως εργαλείο προστασίας των συμβολαιογράφων από τα κινήματα διαμαρτυρίας και ως βοήθημα αντιμετώπισης των κόκκινων δανείων.


Με ένα «κλικ» το σπίτι δανειοληπτών θα αλλάζει χέρια. Τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού θα είναι η εμπορική αξία του ακινήτου. Στην πράξη, ο οφειλέτης θα χάνει την κατοικία του έναντι μικρού τιμήματος και θα πρέπει να βρει τρόπο να πληρώσει και το υπόλοιπο ποσό του δανείου.



υψος παιδιου 2 5 ετων
υψος παιδιου 2 5 ετων
υψος παιδιου 2 5 ετων

ηοτ ςεελσ

ψυξη στο κεφαλι και συμπτωματα
ηοτ ςεελσ
ηοτ ςεελσ


ηοτ ςεελσ

Ο κυβερνητικός εταίρος, μερικά 24ωρα μετά την πρότασή του για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.



Το μεσημέρι της Τρίτης, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία με έναν χάρτη της Γιουγκοσλαβίας, που χρονολογείται από το 1937, σημειώνοντας ότι «τότε τα Σκόπια λέγονταν Βαρντάσκα».




Επίσημος χάρτης της Γιουγκοσλαβίας του 1937 με τα Σκόπια Βαρντάσκα pic.twitter.com/NWpWjiivDa

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 16 Ιανουαρίου 2018


κερατσινι μετεο

άτυπη μίσθωση

άτυπη μίσθωση

Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης, η εξόφληση των αναδρομικών θα γίνει σε έως 60 μηνιαίες δόσεις που θα αρχίσουν να τρέχουν από τον Οκτώβριο. Υπολογίζεται ότι κατά μέσο όρο το ποσό που θα πιστώνεται κάθε μήνα στους λογαριασμούς θα φθάνει τα 100 ευρώ. Για τους ένστολους, το κόστος στον προϋπολογισμό υπολογίζεται περίπου στα 700 εκατ. ευρώ και αφορά τόσο τους εν ενεργεία όσο και τους απόστρατους


άτυπη μίσθωση

Οι απόστρατοι περιμένουν να δουν αύξηση στις συντάξεις τους από 32 έως 166 ευρώ τον μήνα και αναδρομικά που αρχίζουν από τα 2.102 ευρώ για χαμηλόβαθμους αξιωματικούς και φτάνουν στα 10.790 ευρώ για τους ανώτατους.


Η αναπροσαρμογή των συντάξεων θα πρέπει να είναι άμεση, ενώ η επιστροφή των αναδρομικών θα πρέπει να καταλαμβάνει 65 μήνες, δηλαδή από 1ης Αυγούστου 2012 έως και 31 Δεκεμβρίου 2017, και να δοθεί σε μηνιαίες δόσεις.


Οι εκατοντάδες χιλιάδες εν ενεργεία αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας περιμένουν να λάβουν ακαθάριστα ποσά αναδρομικών από 643,60 έως 27.902,55 ευρώ, που αντιπροσωπεύουν περικοπές που έγιναν σε βασικούς μισθούς και επιδόματα. Τα ποσά αυτά αντιστοιχούν στο 50% των περικοπών που έγιναν στις αποδοχές τους βάσει του Ν. 4093/2012 και δεν τους επεστράφησαν, αν και κρίθηκαν αντισυνταγματικές βάσει παλαιότερων αποφάσεων του ΣτΕ.



άτυπη μίσθωση
μικελ κηφισιας υγεια
πιστευε η μη ερευνα

εοπυυ χανια γιατροι

ανακυκλωση κερκυρα τεμπλονι
ποτε ψεκαζω την βερυκοκια
εοπυυ χανια γιατροι
εοπυυ χανια γιατροι

Νέο κύμα κακοκαιρίας, με βροχές και καταιγίδες (οι οποίες πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρές), χιόνια και ισχυρούς ανέμους αναμένεται να σαρώσει τη χώρα μας τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η πιο δύσκολη ημέρα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα είναι η Τρίτη, όπου χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.


εοπυυ χανια γιατροι

Για σήμερα, Κυριακή (16/12) προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στην ανατολική και νότια χώρα. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Στα δυτικά γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά και βόρεια.


Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στην Αττική νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι νότιοι, νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Στη Ζάκυνθο νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι αρχικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας. Οι άνεμοι ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι στη δυτική και κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες, Κρήτη


Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και από το μεσημέρι δυτικοί μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα


Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι νότιοι, νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Ο καιρός μέχρι την Παρασκευή


Τη Δευτέρα (17/12) στα δυτικά νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια ορεινά παροδικά ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια.


Την Τρίτη (18/12) επιδείνωση από τα δυτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα που πιθανώς κατά τόπους θα είναι έντονα το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς, βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση κυρίως στα βόρεια.


Την Τετάρτη (19/12) στα δυτικά παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονόνερο στα κεντρικά και βόρεια και σποραδικές καταιγίδες στη νότια νησιωτική χώρα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση. Κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.


Την Πέμπτη (20/12) και την Παρασκευή (21/12) λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο την Παρασκευή. Κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.


κολύμβηση μεταφραση αγγλικα

ποιες εξετασεις καταργει ο εοπυυ
κολύμβηση μεταφραση αγγλικα
κολύμβηση μεταφραση αγγλικα

Η μητέρα του βρέφους κατάφερε να βγει ζωντανή από τη ναυτική τραγωδία όμως έχασε το παιδί της. «Χάλασε η μηχανή καθώς ερχόμασταν προς την Ελλάδα», φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στην μαρτυρία της και περιέγραψε πως θήλαζε το μωρό της όταν το σκάφος ξεκίνησε να βυθίζεται.


«Αρχίσαμε να ανησυχούμε και σηκωθήκαμε όρθιοι πάνω στην βάρκα. Σε ελάχιστα λεπτά βρεθήκαμε στο νερό. Το μωρό μου χάθηκε».


Ακόμη μία μαρτυρία, αυτή ενός δύτη που συμμετείχε στις έρευνες διάσωσης, ρίχνει περισσότερο φως στο μέγεθος του δράματος.


«Πήγαινα κοντά τους να τα πιάσω να τα βάλω στην βάρκα πάνω στο σκάφος του λιμενικού. Και έκλαιγα, τρελαινόμουν. Έλεγα: «τι να κάνω τώρα»; Είναι πνιγμένος ο άνθρωπος, ειδικά τα παιδιά. Απίστευτο!», είπε στον ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε:


«Εγώ ήμουν κάτω στο βυθό και έκλαιγα. Δεν μπορώ να σας πω, ειδικά όταν είδα τα παιδιά αυτά, και ένα 10χρονο αγόρι λες και κοιμόταν πάνω στη θάλασσα, ένα κορίτσι 17χρονο… Τι να πω; Τα θυμάμαι και τρελαίνομαι. Στο σημείο που βγήκαν ήταν όλο σπηλιές. Κακός τόπος δηλαδή και ίσως χτυπάγανε… γιατί είδα μερικούς που ήταν τα μούτρα τους, τα χέρια τους χτυπημένα πάρα πολύ, πολλά χτυπήματα».



κολύμβηση μεταφραση αγγλικα
μπαλκονι λιμνη πλαστηρα

air condition ντουλαπα

υδατοπρομήθεια λαρνακας ωραριο
air condition ντουλαπα

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (2/4) στο προπονητήριο των «ερυθρόλευκων» και τα… έψαλλε άσχημα στους παίκτες για την εικόνα που παρουσιάζουν στα τελευταία παιχνίδια, με αποκορύφωμα την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία.


αμλετ χουβαρδας

air condition ντουλαπα

air condition ντουλαπα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε τους παίκτες να αποχωρήσουν άμεσα από την ομάδα, τονίζοντας πως θα συνεχίσει η Κ20 του συλλόγου, ενώ παράλληλα μοίρασε 400 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για τις ισοπαλίες με τον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό.


«Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να δημιουργώ. Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε. Αρκετά σας ανέχτηκα και εγώ και ο κόσμος μας. Να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας. «Με έχετε κάνει και εμένα, όπως και τον κόσμο μας, να σιχαίνομαι να βλέπω τη μεγάλη μου αγάπη!», ήταν τα πρώτα του λόγια.


Ακόμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε: «Παρόλο που είστε τόσο κακοί φέτος, μπορούσατε να πάρετε το πρωτάθλημα, Είστε όμως τόσο αδιάφοροι που σας έκλεψαν το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με το επιθετικό φάουλ και το πέναλτι φάντασμα, έξω από την περιοχή και ούτε καν διαμαρτυρηθήκατε!».


Στην συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών μοίρασε πρόστιμο 400 χιλιάδων ευρώ και τους κάλεσε να αποχωρήσουν από την ομάδα. «200.000€ πρόστιμο για Παναθηναϊκό και 200.000€ πρόστιμο για τη Λιβαδειά. και όλα αυτά τα λεφτά θα πάνε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, γιατί εκεί οι αθλητές που ζουν με τα λίγα, αγαπούν τον Θρύλο και τον κόσμο του πολύ περισσότερο από ότι εσείς... Να φύγετε λοιπόν από τώρα και να συνεχίσετε κάποιοι τις διακοπές σας. Εμείς το σίγουρο είναι ότι θα σταματήσουμε να σας χαϊδεύουμε και να σας πληρώνουμε, χωρίς να προσφέρετε. Από δω και πέρα θα παίξουμε τα παιχνίδια με την Κ20 και ελάχιστους από σας. Με όσους αγαπούν την ομάδα και με τα παιδιά της ακαδημίας. Και θα αρχίσουμε το χτίσιμο της επόμενης σεζόν άμεσα».


«Διώξατε τρεις προπονητές»


Όμως, η ομιλία και το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες δεν σταμάτησε εκεί. «Τα έχετε όλα, δεν σας λείπει τίποτα και δεν δείχνετε κανέναν σεβασμό! Τα σπίτια και τα αυτοκίνητα σάς νοιάζουν, όχι ο σύλλογος. Γι’ αυτό όταν ξαναέρθω δεν θέλω να δω ούτε τα σκυλιά απ’ έξω. Μόνο τους τίμιους που ματώνουν εδώ κάθε μέρα. Μόνο όσους αγαπούν και σέβονται τον σύλλογο. Μας έχετε σπάσει τα νεύρα. Νευριάζουν ακόμα και αυτοί που δεν πατάνε στο γήπεδο και δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φανταστείτε εμένα που πληρώνω πλουσιοπάροχα όλους εσάς, που πληρώνω εκατομμύρια για να έχετε μια καθημερινότητα που θα είναι μόνο ποδόσφαιρο, που σας δίνω τα πάντα, για να με βρίζουν και από πάνω», τόνισε.



δερματινες καρεκλες γραφειου

βασεις 2015 νηπιαγωγων αθηνας
δερματινες καρεκλες γραφειου

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του αθηναϊκού/ μακεδονικού Πρακτορείου 104,9 fm, ο κ. Ρήγας εκτίμησε ότι «θα μπορέσουμε και θα την κλείσουμε την αξιολόγηση».


Επιπλέον, επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως «πρέπει να σταματήσει να είναι φερέφωνο του Σόιμπλε». «Η ΝΔ να απευθύνεται στην κυβέρνηση με απρεπείς χαρακτηρισμούς. Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι τη χώρα την κυβερνά η «συμμορία Τσίπρα». Δεν είναι σοβαρή αντιπολίτευση και μάλιστα είναι επικίνδυνη αυτή η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ. Από τη μία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα ταυτίζεται με τις πιο ακραίες θέσεις των δανειστών, αυτές του ΔΝΤ» υπογράμμισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς για το τεταμένο πολιτικό κλίμα.


Ακόμα, εκτίμησε ότι η ΝΔ εκτέλεσε εντολή (από τους ακραίους κύκλους των δανειστών) με την καταψήφιση στη Βουλή του κοινωνικού μερίσματος.


Για τις επιθέσεις στη Γερμανία και στην Τουρκία ο κ. Ρήγας σημείωσε ότι το κλίμα στην ευρύτερη περιοχή είναι τεταμένο και υπογράμμισε: «Καταδικάζουμε απερίφραστα όσα συμβαίνουν συνολικά στην Ευρώπη και στην Τουρκία».



δερματινες καρεκλες γραφειου
δερματινες καρεκλες γραφειου
αγγλικη λιρα ισοτιμια σε ευρω

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

εκθεση αγγλικων διακοπες

Το πλοίο το οποίο μεταφέρει 45 επιβάτες, 11 φορτηγά και 6 ΙΧ, δεν κατάφερε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών να προσεγγίσει και το λιμάνι του Άη Στρατη. Το «Νήσος Χίος» πραγματοποιεί τη γραμμή Λαύριο-Άη Στράτης-Μύρινα-Καβάλα.


εκθεση αγγλικων διακοπες

Λόγω των ισχυρών ανέμων χθες βράδυ επίσης δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμάνι της Μυκόνου το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Φαστ Φέρρις Άνδρος»' που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ραφήνα προς Άνδρο-Τήνο-Μύκονο. Στο λιμάνι της Μυκόνου επρόκειτο να αποβιβαστούν 153 επιβάτες, 37 Ι. Χ., 5 δίκυκλα και 18 οχήματα.



εκθεση αγγλικων διακοπες
εκθεση αγγλικων διακοπες
μαθηματα βουλγαρικων σερρες
ζωνη εσωτερικη

αλγεβρα επαλ γ λυκειου

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, ανάμεσά τους βρίσκονται ένας εκτελωνιστής, ένας εισαγωγέας εμπορευμάτων, διαχειριστές εισαγωγικών εταιριών κ. ά. Κατηγορούνται ότι σε συνεργασία μεταξύ τους, νόθευσαν τα πρωτότυπα παραστατικά έγγραφα και τις διατακτικές παράδοσης εισαχθέντων εμπορευμάτων που έφτασαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προερχόμενα από την Κίνα.


εξισωση δεικτης μαζας σωματος

δανεια φοιτητικα 2014

αλγεβρα επαλ γ λυκειου

αλγεβρα επαλ γ λυκειου

Όπως περιγράφεται στο βούλευμα, τα εισαγόμενα προϊόντα έπρεπε να παραδοθούν σε συγκεκριμένη εταιρία περιορισμένης ευθύνης, αλλά οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι κάλυψαν με ταινία τα στοιχεία της, θέτοντας πάνω στα εμπορεύματα τα στοιχεία άλλης εταιρίας ως παραλήπτριας, ενώ κατάρτισαν νοθευμένα διατακτικά και υποτιμολογημένα κοστολόγια εισαγωγής.


Πέτυχαν έτσι, σύμφωνα με το δικαστικό συμβούλιο, να διαφύγουν την καταβολή δασμών, προκαλώντας οικονομική ζημιά 181.000 ευρώ για το ελληνικό δημόσιο και άλλα 140.000 ευρώ για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού τα εμπορεύματα προέρχονταν από τρίτη χώρα.


Με την απόκρυψη, μάλιστα, του πραγματικού παραλήπτη και αντικαθιστώντας τα στοιχεία της κινεζικής εταιρίας με εκείνα παράκτιας εταιρίας (off shore) από τις Σεϋχέλλες, διευκόλυναν τη διάθεση των εμπορευμάτων στην ελληνική αγορά, ενώ πέτυχαν να εμφανίσουν και πολύ χαμηλότερη την αξία τους.



αλγεβρα επαλ γ λυκειου

πως να παρω περισσοτερους followers

πως να παρω περισσοτερους followers
πως να παρω περισσοτερους followers

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μέχρι στιγμής έχουν παραληφθεί 55 συγκριτικά βιολογικά υλικά συγγενών αγνοουμένων και 29 βιολογικά υλικά σορών, καθώς επίσης και οκτώ δακτυλικά αποτυπώματα από σορούς.


ειδη φωτογραφιας

παραγγελια παιχνιδιων για pc

πως να παρω περισσοτερους followers

Πώς γίνεται η ταυτοποίηση των θυμάτων - Μία ιατροδικαστής εξηγεί


Η εργαστηριακή εξέταση έχει ολοκληρωθεί σε 50 βιολογικά υλικά συγγενών αγνοουμένων, 18 βιολογικά υλικά σορών.


Επίσης, υπάρχει συνεργασία, της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών με το υπουργείο Εξωτερικών για την περίπτωση των αγνοουμένων υπηκόων ξένων χωρών, προκειμένου να προσκομίζονται από συγγενείς πρώτου βαθμού τα απαραίτητα στοιχεία (γενετικό προφίλ και βιολογικό υλικό) και να προχωρά η εξακρίβωση της ταυτότητας.


αποικιοκρατια και γεωγραφια

αραβανη ευαγγελια βιογραφικο

«Ως Αμερική, θα κάνουμε τα πάντα για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες του Νίμιτς στις μέρες και τις εβδομάδες που είναι μπροστά μας» είπε ο κ. Πάιατ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Εξέφρασε την άποψη ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα «ο καλύτερος τρόπος που οι ΗΠΑ μπορούν να υποστηρίξουν την διπλωματία αυτή την ώρα είναι αφήνοντας την διαπραγμάτευση να εξελιχθεί χωρίς (σ. σ. παρεμβάσεις από) εξωτερικούς παράγοντες» ενώ απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα «εάν υπάρχει ένα σχέδιο Β για την πΓΔΜ ώστε να μπει στο ΝΑΤΟ», λέγοντας ότι πως έχει μάθει ως διπλωμάτης να μην απαντά σε υποθετικά ερωτήματα, «ειδικά όταν είμαστε στη μέση μιας διαδικασίας».


βρεφικα ειδη περιστερι

αποικιοκρατια και γεωγραφια

αποικιοκρατια και γεωγραφια

αποικιοκρατια και γεωγραφια

Ο κ. Πάιατ αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση, υποστηρίζοντας ότι «η Ελλάδα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό, τι ήταν όταν πρωτοήρθα στη χώρα, το καλοκαίρι του 2016. Όταν ήρθα εδώ, υπήρχαν πολλά ερωτήματα για το αν η Ελλάδα θα συμμορφωνόταν με το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεών της. Υπήρχαν ερωτήματα σε σχέση με τη σταθερότητα της κυβέρνησης, υπήρχε κίνδυνος πρόωρων εκλογών, υπήρχαν ζητήματα σε σχέση με την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος, υπήρχαν μεγάλοι διαρθρωτικοί κίνδυνοι και από την πλευρά των επενδυτών» και επισήμανε ότι «μια από τις πιο σημαντικές προκλήσεις» τώρα είναι «το πώς θα προσελκύσει ξένες επενδύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Σημείωσε ότι επειδή έχει δει να γίνονται αρκετά στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στη χώρα είναι «πολύ αισιόδοξος για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές όσον αφορά στην ελληνική οικονομία».


Ερωτηθείς για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια ο Αμερικανός πρεσβευτής υποστήριξε ότι «υπάρχει συναντίληψη σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ελλάδα για την επιθυμία της χώρας σας να επανέλθει ως μια κανονική οικονομία της Ευρωζώνης».


Ο Αμερικανός πρεσβευτής έκανε στην συνέντευξή του εκτενή αναφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ιδίως στην πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, για την οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αισιοδοξώ έπειτα από αυτή την συνάντηση, αισιοδοξώ με την ενέργεια που ο πρωθυπουργός και η ομάδα του επένδυσαν σε αυτή την επίσκεψη».


Ωστόσο, ο κ. Πάιατ εξέφρασε επίσης την ανησυχία και το φόβο του για τυχόν «ατύχημα» στο Αιγαίο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά τα F-16 σηκώνονται κι ακούς τους πιλότους να σπεύδουν ανατολικά, και τους Έλληνες από κάτω να λένε "κοίτα τα παιδιά μας" και κάποιος μόλις παραβίασε τον εναέριο μας χώρο. Αυτό σας υπενθυμίζει ότι είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά. Αυτοί είναι σύμμαχοι σας στο ΝΑΤΟ. H ανησυχία μας, ο φόβος μου είναι το ατύχημα. Γιατί όσο έχετε αυτά τα φονικά περίπλοκα στρατιωτικά συστήματα, που λειτουργούν σε κοντινή απόσταση το ένα δίπλα στο άλλο, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ενός φοβερού ατυχήματος, το οποίο φυσικά θα προκαλέσει μεγάλες επιπλοκές στη σχέση σας».


ταμείο προνοίας δικηγόρων αθηνών γυαλια

καλά χριστούγεννα στα γερμανικά
ταμείο προνοίας δικηγόρων αθηνών γυαλια
ταμείο προνοίας δικηγόρων αθηνών γυαλια

Οι ερευνητές αποδίδουν την σταθερότητα του πύργου της Πίζας στο μαλακό έδαφος πάνω στο οποίο έχει χτιστεί. «Η ειρωνεία βρίσκεται στο ότι, το ίδιο αυτό μαλακό έδαφος που προκάλεσε την κλίση και έφερε τον Πύργο στα όρια της κατάρρευσης, ήταν αυτό που συνέβαλε στο να αντέξει στις σεισμικές επιδράσεις», δηλώνει ένας από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, ο καθηγητής Τζωρτζ Μυλωνάκης.


ταμείο προνοίας δικηγόρων αθηνών γυαλια

Σύμφωνα με τους μηχανικούς, ο συνδυασμός της ανθεκτικής κατασκευής του Πύργου και του μαλακού εδάφους κατά την διάρκεια των σεισμού δεν δημιουργεί ταλαντώσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η κατασκευή αυτή να έχει σχεδόν τον καλύτερο δείκτη της λεγόμενης δυναμικής αλληλεπίδρασης κτίσματος και εδάφους, με τον οποίο οι μηχανικοί αξιολογούν την σταθερότητα ενός κτιρίου κατά την διάρκεια σεισμού, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Ο καθηγητής Τζωρτζ Μυλωνάκης από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του πανεπιστημίου του Μπρίστολ, προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην ομάδα 16 ερευνητών υπό την εποπτεία του Καθηγητή Camillo Nuti του Πανεπιστήμιου της Ρώμης 3 (Roma Tre University), για να μελετήσουν το μυστήριο της Κλίσης του Πύργου της Πίζας, που προβληματίζει τους μηχανικούς επί χρόνια.


Τα αποτελέσματα της μελέτης των 16 Βρετανών και Ιταλών μηχανικών έχουν ήδη παρουσιασθεί σε διεθνή ομάδα εργασίας και τυπικά θα ανακοινωθούν στο 16η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Σεισμών και Μηχανικής (16th European Conference in Earthquake Engineering) που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο διάστημα 18-21 Ιουνίου.



περιεργα βιντεο ποδοσφαιρο