Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

εργαστηριο δερματινων τσαντων θεσσαλονικη

εργαστηριο δερματινων τσαντων θεσσαλονικη

Η θερινή σεζόν άνοιξε ουσιαστικά αυτή την εβδομάδα με τους ταξιδιώτες του Πάσχα που εκδράμουν σε νησιωτικούς προορισμούς.


εργαστηριο δερματινων τσαντων θεσσαλονικη

Σύμφωνα με τον ΣΕΕΝ τα αποτελέσματά των ελληνικών ακτοπλοϊών επιχειρήσεων βελτιώθηκαν το 2016 λόγω της πτώσης της τιμής των καυσίμων και σε μικρότερο βαθμό λόγω της αύξησης της επιβατικής κίνησης (οριακή αύξηση 1%).


Να τονιστεί πως το μεταφορικό έργο της ελληνικής ακτοπλοΐας κατέγραφε συνεχή πτώση, αθροιστικά την περίοδο 2009-2015, οπότε και «χάθηκαν» συνολικά 18,5 εκατομμύρια επιβάτες. Αυτή η πτώση της κίνησης, σε συνδυασμό με την αύξηση των καυσίμων, έφερε στις εταιρείες ζημιές που ξεπέρασαν τα 1,2 δισ. ευρώ την περίοδο 2009-2014.


Νέα εμπόδια θα βρουν μπροστά τους οι ακτοπλοϊκές εταιρείες το 2020, λόγω της πρόσφατης απόφασης του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) για την υποχρεωτική μείωση τη εκπομπής θείου στα πλοία από το 3,5% στο 0,5%, αρχής γενομένης από το 2020. Δεδομένου ότι αυτό θα επιδράσει στο κόστος λειτουργίας των ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων εκτιμάται πως θα επηρεάσει και τις τιμές των ναύλων.



εργαστηριο δερματινων τσαντων θεσσαλονικη
σκορδα λιαγκασ τριτο προσωπο
ηρεμιστικα χαπια tavor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου