Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

αιματολογικες εξετασεις νηστικος

αιματολογικες εξετασεις νηστικος
αιματολογικες εξετασεις νηστικος

Ερωτηθείς, σε ποιον θα προτιμούσε να παραδώσει το υπουργείο του ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός απάντησε με ειρωνεία: «Καλύτερα σε κανέναν».


Ο κ. Γκάμπριελ αξιολόγησε με χιούμορ την εννεάμηνη θητεία του στο γερμανικό ΥΠΕΞ ως «μια κυοφορία εννιά μηνών», η οποία ενδέχεται να γίνει ετήσια (λόγω της μακράς διάρκειας των διαπραγματεύσεων για την συγκρότηση νέου κυβερνητικού συνασπισμού).


Ο κ. Γκάμπριελ προειδοποίησε ότι δεν πρέπει να γίνει μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του υπουργείου Εξωτερικών, σε θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο υπουργείο Οικονομικών, τονίζοντας: «Προσέξτε, να διατηρήσει το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο τάσσεται υπέρ μιας ισχυρής και ενωμένης Ευρώπης τις ευρωπαϊκές του αρμοδιότητες και να μην τις λεηλατήσουν».


Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Γκάμπριελ επιτέθηκε ευθέως στον απερχόμενο υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας λέγοντας πως «ορισμένοι στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα θέλουν να μεταβιβασθούν οι ευρωπαϊκές αρμοδιότητες στο Υπουργείο Οικονομικών. Ο Σόιμπλε θέλει να δημιουργήσει τεχνοκρατικά εμπόδια, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν. Η καγκελαρία μπλοκάρει όλα τα ευρωπαϊκά σχέδια».



αιματολογικες εξετασεις νηστικος
αγροκτημα γραντζη
μαγιονεζα σαλατα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου