Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

καραβι βαθυ πειραιας

ποτα ηρακλειο
καραβι βαθυ πειραιας

Η 29χρονη Λίντι Λου Λέιμαν συνελήφθη από την αστυνομία του Ντάλας, όπου σημειώθηκε το συμβάν, και τελικά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 30.000 δολαρίων.


ματωνουν τα ουλα αντιμετωπιση

καραβι βαθυ πειραιας

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η 29χρονη μέθυσε όσο βρισκόταν στο σπίτι του και αυτός της κάλεσε ένα ταξί για να φύγει. Ωστόσο, αυτή αρνήθηκε να φύγει και κρύφτηκε μέσα στο σπίτι του. Όταν την βρήκε και κάλεσε δεύτερο ταξί τότε έγινε επιθετική.


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς άρχισε να καταστρέφει πίνακες, να τους ρίχνει κόκκινο κρασί και να τον βρίζει. Ανάμεσα στα έργα ήταν και δύο πολύτιμοι πίνακες του Άντι Γουόρχολ.




καραβι βαθυ πειραιας

κρεμα ευκολη

τρελη οικογενεια επεισοδιο 3

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, στους σταθμούς «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ», «ΝΙΚΑΙΑ» και «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ» έχουν ολοκληρωθεί οι φέροντες οργανισμοί και βρίσκονται σε εξέλιξη τα αρχιτεκτονικά τελειώματα και η εγκατάσταση των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.


ομιλια κωνσταντοπουλου στη βουλη βιντεο

κρεμα ευκολη

κρεμα ευκολη

Στα «ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ» βρίσκεται σε εξέλιξη ο φέρων οργανισμός του σταθμού. Στον σταθμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» έχουν επιλυθεί όλα τα τεχνικά προβλήματα και έχουν ολοκληρωθεί οι διαφραγματικοί τοίχοι.


Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η γενική εκσκαφή του σταθμού και η τοποθέτηση των μεταλλικών αντηρίδων.


Οι τρείς πρώτοι σταθμοί («ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΝΙΚΑΙΑ») έχει προγραμματιστεί να τεθούν σε λειτουργία έως 30/06/2019 ενώ οι υπόλοιποι σταθμοί («ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ», «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» και «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ») αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία το αργότερο έως 30/06/2021.



Έργο Τραμ



Οι εργασίες για την κατασκευή του τροχιοδρόμου της επέκτασης του ΤΡΑΜ στον Πειραιά καθώς και των αναπλάσεων των προσκείμενων και απέναντι πεζοδρομίων των δρόμων που διέρχεται το Τραμ έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό 95% έχοντας αναβαθμίσει το αστικό περιβάλλον του εμπορικού κέντρου της πόλης Πειραιά.


Σ´ αυτή τη φάση βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες στην τερματική στάση «Ακτή Ποσειδώνος» (λιμάνι) καθώς και στον κόμβο ακτή Ποσειδώνος – Ακτή Μιαούλη – Εθν. Αντιστάσεως και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Απριλίου.


Στο τελευταίο τμήμα του τροχιοδρόμου στην Βασ. Γεωργίου, από την οδό Φίλωνος έως Εθν. Αντιστάσεως, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αρχαιολογική ανασκαφή μετά το τέλος της οποίας θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του τροχιοδρόμου στο σύνολό τους.



Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αττικό Μετρό, με εξαίρεση το υπολειπόμενο 5% των εργασιών του τροχιοδρόμου του Τραμ, η καθυστέρηση του οποίου, εν πολλοίς οφείλεται σε μη αναμενόμενα αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή του Τινάνειου Κήπου, η πρόοδος των εργασιών σε Τραμ και Μετρό βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με τα επικαιροποιημένα ρεαλιστικά χρονοδιαγράμματα, για τα οποία η Αττικό Μετρό έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα ενημερώσει τον λαό και τους φορείς της πόλης του Πειραιά.


Αφήνοντας πίσω τις, οφειλόμενες σε λάθος σχεδιασμούς και παραλείψεις, καθυστερήσεις του παρελθόντος, η Αττικό Μετρό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε να παραδοθούν τα έργα σε χρόνους πριν από τους προβλεπόμενους την παρούσα στιγμή.




κρεμα ευκολη

διαιτα για κοιλια για γυναικες

διαιτα για κοιλια για γυναικες
διαιτα για κοιλια για γυναικες

Έπειτα από μία μικρή διακοπή, ελέω και των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 που θα διεξαχθεί στην Ρωσία, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλογγική διοργάνωση επιστρέφει με δύο σημαντικά ντέρμπι για τα προημιτελικά.


εθνικη ασφαλιστικη φλωρινα

chi μεταξι τιμη

διαιτα για κοιλια για γυναικες

Στο Τορίνο θα… αναβιώσει ο περσινός τελικός, καθώς η Γιουβέντους υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» είχε πάρει τον τίτλο στον τελικό που είχε γίνει στο Κάρντιφ, με την «Γηραιά Κυρία» να αναζητά την… εκδίκησή της, αλλά και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Το δεύτερο ματς της ημέρας θα λάβει χώρα στην Ανδαλουσία. Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου. Οι Ισπανοί προέρχονται από την πρόκριση σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους, την στιγμή που οι Βαυαροί έχουν ως στόχο την παρουσία τους στον τελικό.


Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Champions League:


Τα πρώτα παιχνίδια:
Μ. Τρίτη 3 Απριλίου
21:45 Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης
21:45 Σεβίλλη - Μπάγερν Μονάχου


Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου
21:45 Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
21:45 Μπαρτσελόνα - Ρόμα


Οι επαναληπτικοί:
Τρίτη 10 Απριλίου
21:45 Ρόμα - Μπαρτσελόνα
21:45 Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ


Τετάρτη 11 Απριλίου
21:45 Μπάγερν Μονάχου - Σεβίλλη
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους


υφαντης δημητρης γαμος

λέτε ψέματα στα τεστ αρκασ pdf
υφαντης δημητρης γαμος

«......Είμαι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κοκαΐνης, εδώ και πολλά χρόνια. Όλα μου τα χρόνια ψώνιζα τη δόση μου στα γύρω στενά της Ομόνοιας και κυρίως στην οδό Μενάνδρου. Πριν τρία χρόνια με προσέγγισε ένας Αφρικανός στην πιάτσα που ψώνιζα και μου πρότεινε να φέρνω γνωστούς μου για πελάτες με αντάλλαγμα να παίρνω φθηνότερη δόση εγώ. Το δέχτηκα. Μετά από τρεις εβδομάδες μου πρότεινε να μου δίνει δωρεάν τη δόση μου. Μετά δεν τον ξαναείδα. Από τότε, κάθε μέρα που πήγαινα στη Μενάνδρου και ήταν κάποιος γνωστός μου χρήστης και ήθελε να αγοράσει του έδειχνα τον Αφρικανό και εκείνος πήγαινε και ψώνιζε. Στη συνέχεια έδινα και εγώ. Συγκεκριμένα, ερχόταν ο χρήστης που ήταν γνωστός μου και αφού του έδινα αυτό που ζητούσε, αυτός στη συνέχεια μου έδινε το χρηματικό ποσό και εγώ πήγαινα σε δυο μαγαζιά, μανάβικα, που βρίσκονται εκεί και κυρίως σε αυτό που είναι στην Μενάνδρου, πίσω από τη στάση των λεωφορείων.....»


Στη συνέχεια των αποκαλύψεων του ο βασικός διακινητής αναφέρει ακόμα και τον τιμοκατάλογο για την πώληση των ναρκωτικών ενώ σοκαριστικά είναι όσα λέει για το πού έκρυβαν τα ναρκωτικά αλλά και τι έκαναν για να αποφεύγουν τον έλεγχο από την αστυνομία.


«......Στην πιάτσα πουλούσαν πολλοί Αφρικανοί ναρκωτικά και κυρίως ηρωίνη και κοκαΐνη. Τα πουλούσαν σε μικρές συσκευασίες των 0,1 έως 0,2 γραμμαρίων έναντι του χρηματικού ποσού των 5 ευρώ. Τα έφερναν οι ίδιοι στην πιάτσα και τα είχαν κρυμμένα ή στο στόμα ή στον κω....τους. Για να τα βγάλουν μάλιστα από εκεί πήγαιναν σε διάφορα μαγαζιά που βρίσκονται στα γύρω στενά. Μια φορά είχα δει να τα βγάζουν μέσα στο δρόμο. Ακολούθως τα λεφτά τα συγκέντρωναν στα μαγαζιά που σας είπα. Όταν ερχόταν η αστυνομία τα καταπίνανε. Μόλις έφευγε τα ξερνούσαν και τα πουλούσαν. Η πιάτσα δούλευε 24ωρο σε βάρδιες. Η πρώτη βάρδια είχε 10 άτομα και ήταν από τις 08:00 μέχρι τις 14:30, η δεύτερη από τις 14:30 έως τις 19:00, η τρίτη μέχρι 23:00, η τέταρτη έως 02:00 και η πέμπτη έως τις 07:00 το πρωί.



υφαντης δημητρης γαμος
υφαντης δημητρης γαμος
αχιλλεα λουλουδι

συγκλονιστικες εικονες

λογια της πλωρης ταβερνα

Τον διευθυντή του πολιτικού της γραφείου, τον Χριστιανοδημοκράτη πολιτικό Πίτερ Αλτμάγιερ φαίνεται πως προωθεί η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για να αναλάβει προσωρινά τη θέση του Σόιμπλε ως τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung».


συγκλονιστικες εικονες

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο 59χρονος πολιτικός του CDU, θα αναλάβει μεταβατικά το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, μετά την αποχώρηση του επί χρόνια υπουργού Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


YPOYRGOS


REUTERS/Fabrizio Bensch


Ο Σόιμπλε, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες θα αναλάβει στις 24 Οκτωβρίου το ανώτατο αξίωμα του Προέδρου της Γερμανικής Βουλής, με αποτέλεσμα η θέση στο υπουργείο Οικονομικών να μένει... ορφανή ως τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, ο οποίος εκτιμάται ότι θα γίνει κοντά στα Χριστούγεννα.


Ο έμπιστος της Μέρκελ...


Ο 59χρονος Πίτερ Αλτμάγιερ, θεωρείται «ο ισχυρότερος άνθρωπος στο Βερολίνο», σύμφωνα με τον Εconomist, ενώ το Bloomberg σημειώνει ότι είναι ο σταθερά φιλοευρωπαίος διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Μέρκελ από το 2013 και έχει επιρροή στο εσωτερικό του κόμματος... τόση όση περίπου και ο Σόιμπλε.


Ο Αλτμάγιερ, σχολιάζοντας το Brexit και τις θέσεις της Γερμανίας, επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρχει μια καλή συνεργασία με τους Βρετανούς, ώστε να περιοριστούν οι αρνητικές επιπτώσεις του Brexit.


Τέλος, σύμφωνα με το Bloomberg, το γεγονός ότι ο Αλτμάγιερ στερείται σημαντικών οικονομικών γνώσεων μπορεί να έχει μικρότερη σημασία από το αν η Μέρκελ θα μπορέσει να στερηθεί τις υπηρεσίες του από το πολιτικό της γραφείο, λόγω των συχνών ταξιδιών του στο εξωτερικό που θα απαιτεί ο νέος του ρόλος ως υπουργός Οικονομικών.



συγκλονιστικες εικονες
συγκλονιστικες εικονες
βρεφικα ρουχα φορμακια

ωραια παιχνιδια για iphone

αυγα βαμμενα με κλωστη

Τα άτομα κατευθύνθηκαν προς τον ΟΣΕ, λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης, μπήκαν μέσα στον σταθμό και ανέβηκαν στις αποβάθρα των τρένων.


τεραστια χταποδια

ωραια παιχνιδια για iphone

ωραια παιχνιδια για iphone

Ορισμένα από τα άτομα κάθισαν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές για λίγη ώρα, περογράφει το voria.gr. Στη συνέχεια τα άτομα αναχώρησαν από τον ΟΣΕ και πραγματοποίησαν πορεία, φωνάζοντας συνθήματα, σε δρόμους προς δυτική πλευρά της πόλης, διαμαρτυρώμενοι για την ποινή στην ομάδα τους.





ωραια παιχνιδια για iphone

iris θεσσαλονικη

εφαρμογες της google
iris θεσσαλονικη
iris θεσσαλονικη
Μαζί με το Μάτι κάηκε και η ψυχή μου

Όταν συνειδητοποιείς πως το μέρος που μεγάλωσες δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.


iris θεσσαλονικη

Ήταν 7 μ. μ. Δευτέρας όταν είδα το μήνυμα στο κινητό μου. Θυμάμαι ότι έκανα κίνηση χαράς να το ανοίξω, ωστόσο το τρέμουλο και η αδυναμία μου να κρατήσω το τηλέφωνο μόλις διάβασα το περιεχόμενο δύσκολα θα τα ξεχάσω. «Είδες τι έγινε στο Μάτι; Καίγονται τα πάντα».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Άνοιξα την τηλεόραση και διαδίκτυο με την ελπίδα ότι αυτά που διάβασα ήταν στα πλαίσια της υπερβολής. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ωστόσο οι εικόνες διέψευσαν την αισιοδοξία μου. Είναι από εκείνα τα τηλεοπτικά πλάνα που δεν θέλεις να πιστέψεις πως είναι πραγματικότητα. Άνθρωποι να βρίσκονται πανικόβλητοι στην παραλία στο Κόκκινο Λιμανάκι. Άπειρες φωτογραφίες από γνωστούς και φίλους για τα σπίτι τους με φόντο την πύρινη λαίλαπα. Το χειρότερο; Αγνοούμενοι στις φλόγες. Μέχρι και χθες αδυνατούσα να πιστέψω πως όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να συμβούν στο Μάτι. Έμοιαζε με εφιάλτη από τον οποίο ψάχνεις τρόπο να ξυπνήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr



συνταξεις ποσοστο αεπ

ρομαντικες ταινιες online greek subs

σνακ μπαρ ανδρεας χρυσουπολη
Κρήτη: Από τον Ψηλορείτη στον Κόκκινο Πύργο με αλεξίπτωτο (pics)

Στον αέρα ήταν για μισή ώρα ήταν ένας Κρητικός αθλητής αλεξίπτωτου πλαγιάς


τραπεζα πειραιωσ λ συγγρου 87

ρομαντικες ταινιες online greek subs

ρομαντικες ταινιες online greek subs

Ο Κρητικός πέταξε από ύψος 2.000 μέτρων από τον Ψηλορείτη, φτάνοντας στην παραλία του Κόκκινου Πύργου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Έκπληξη προκαλεί η πτήση που πραγματοποίησε ο Κρητικός αθλητής αλεξίπτωτου πλαγιάς (ή όπως είναι γνωστό "παρά πέντε"), κ. Γιάννης Σκαρπαθιωτάκης, αφού αποτελεί έναν από τους ελάχιστους – αν όχι και τον πρώτο – που πέταξε από τα 1.900 μέτρα.

Ο αθλητής από τη Μεσαρά πέταξε λίγο πιο πάνω από θέση Καλογράδες, στον Ψηλορείτη και μετά από μια τολμηρή πτήση μισής ώρας προσγειώθηκε στην παραλία του Κόκκινου Πύργου.

Μάλιστα μετέφερε το αλεξίπτωτο και τον εξοπλισμό του, με τα πόδια, από το Καταφύγιο Κουρμπωτός Πρίνος στα 1.500 μέτρα, μέχρι να φτάσει στη θέση όπου πραγματοποίησε την πτήση.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή: e-mesara.gr


Κρήτη: Από τον Ψηλορείτη στον Κόκκινο Πύργο, με αλεξίπτωτο (pics)
01
Κρήτη: Από τον Ψηλορείτη στον Κόκκινο Πύργο, με αλεξίπτωτο (pics)









ρομαντικες ταινιες online greek subs

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

κτελ αθηνα καρδιτσα ωρες

καθιστος χορος
επαναλειτουργία της χάλκης
Η οικογένεια Κουτσολιούτσου γλεντάει την έλευση του 2019 στην υγειά των κορόιδων

Τίποτα δεν πτοεί την οικογένεια Κουτσολιούτσου, ούτε καν το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο της Folli Follie. Αδιαφορώντας για τις εξελίξεις που τρέχουν, οι Κουτσολιούτσοι θέλησαν να γιορτάσουν την έλευση του νέου χρόνου διοργάνωσε ένα πάρτι – υπερπαραγωγή για τους καλεσμένους της κατά την περίοδο των εορτών.


κτελ αθηνα καρδιτσα ωρες

ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΝΑ ΧΛΙΔΑΤΟ ΠΑΡΤΙ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στη βίλα του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, στον οποίον έχει υποβληθεί η απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα, όπως και σε άλλα μέλη της οικογένειας, την ημέρα του πάρτι η ακριβή σαμπάνια έρεε άφθονη, ο μπουφές ήταν πλούσιος και όλοι διασκέδαζαν με την ψυχή τους, σαν να μην είναι κατηγορούμενοι για απάτη και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος,

Οι φωτογραφίες, άλλωστε που δημοσιέυτηκαν στο Instagram είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Σε μία από αυτές ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος ποζάρει ξέγνοιαστος με τη σύζυγό του Μαρίζα.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery

Κρίσιμος ο Ιανουάριος για τη Folli Follie

Κρίσιμος θεωρείται ο Ιανουάριος και για την ανακριτική πτυχή του σκανδάλου της Folli Follie.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης είχε ασκήσει δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, της Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου και ακόμη επτά μελών της Διοίκησης της Folli Follie. Η δίωξη συνδέεται με τα κακουργήματα, της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η δίωξη έγινε με επίκληση του νόμου 1608/1950 περί καταχραστών δημοσίου χρήματος, το άρθρο 1 του οποίου προβλέπει ποινή ισοβίου κάθειρξης σε περίπτωση που συντρέχουν επιβαρυντικές περιστάσεις. Ενδεικτικά ο νόμος αναφέρει ως τέτοιες: α) την επί μακρό χρόνο εξακολούθηση τελέσεως του εγκλήματος και β) την ιδιαίτερα μεγάλη αξία του αντικειμένου του εγκλήματος. Η συγκεκριμένη επίκληση έγινε διότι μετοχές της Folli Follie κατείχε το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, ο ΕΦΚΑ και άλλα ασφαλιστικά Ταμεία!

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για το σκάνδαλο της Folli Follie


Η οικογένεια Κουτσουλιούτσου γλεντάει την έλευση του 2019 στην υγειά των κορόιδων
01
Η οικογένεια Κουτσουλιούτσου γλεντάει την έλευση του 2019 στην υγειά των κορόιδων









κτελ αθηνα καρδιτσα ωρες
κτελ αθηνα καρδιτσα ωρες

μαραθι φωτο

τοποθετηση προισταμενου
μαραθι φωτο
μαραθι φωτο

Αυτό ανέφερε αξιωματούχος του υπουργείου Εργασίας, επισημαίνοντας ότι συμφωνήθηκε επίσης, στην αιτιολόγηση της διαιτητικής απόφασης να προστεθεί ως προϋπόθεση και η αγοραστική δύναμη του μισθού, γεγονός το οποίο ενισχύει τη θέση των εργαζομένων.


μαραθι φωτο

Ουσιαστικά η μονομερής προσφυγής στη διαιτησία θα γίνεται μόνον εάν εκείνος που προσφεύγει – εργοδότης ή εργαζόμενος - έχει δεχθεί τη μεσολάβηση. Σημειώνεται πως η διαιτησία είναι μία επικουρική διαδικασία επίλυσης των συλλογικών διαφορών εργασίας, σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων.


Η αναβίωση του δικαιώματος μονομερούς προσφυγής στη διαιτησία, με την ακύρωση μεταξύ άλλων από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) της επίμαχης διάταξης, επετεύχθη μετά από προσφυγή της ΓΣΕΕ.


Η Ολομέλεια του ΣτΕ είχε κάνει δεκτή την αίτηση ακύρωσης της Εργατικής Συνομοσπονδίας για την κατάργηση του δικαιώματος μονομερούς προσφυγής ως αντίθετης με το Σύνταγμα.


Η αποδοχή της μεσολάβησης ως προϋπόθεση για μονομερή προσφυγή στη διαιτησία κρίθηκε ως σολομώντειος λύση, καθώς το πνεύμα των θεσμών ήταν πως νομοθετικές ρυθμίσεις οι οποίες επιτρέπουν σε οποιοδήποτε μέρος να προσφύγει μονομερώς σε υποχρεωτική διαιτησία για την επίλυση μιας διαφοράς, δεν προωθεί τις εκούσιες συλλογικές διαπραγματεύσεις.



χαρις αλεξιου ευδοκια

το μακρυ ζειμπεκικο του νικου

φιατ τρακτερ 80 90

«Δίνεται μια μεγάλη μάχη δεν υπάρχουν μόνο επιτυχίες και γι' αυτό δεν θεωρώ δεοντολογικά σωστό το σχόλιο του Φίλη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


το μακρυ ζειμπεκικο του νικου

Ο αναπληρωτής υπουργός εκτίμησε ότι η κυβέρνηση «πηγαίνει σε σωστή κατεύθυνση» και τόνισε πως «το αποτέλεσμα της αξιολόγησης θα είναι θετικό και πολύ σύντομα θα πετύχουμε και την ποσοτική χαλάρωση».


Αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσόκας υπογράμμισε πως ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εκφράζει τους πιο σκληρούς και συντηρητικούς στην Ευρώπη και προσέθεσε πως προκαλεί απορία που κάποιοι εντός Ελλάδας όπως ο κ. Μητσοτάκης είναι οι κυριότεροι σύμμαχοι της πολιτικής Σόιμπλε.


Σχολιάζοντας την υπερ-δημοσκόπηση που προκύπτει από το μέσο όρο των εκτιμήσεων των πέντε μεγαλύτερων δημοκοπικών εταιρειών και δίνει μεγάλο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία τόνισε πως τα αποτελέσματά τους δεν είναι τόσο σίγουρα.




το μακρυ ζειμπεκικο του νικου
το μακρυ ζειμπεκικο του νικου
ο διαμαντιδης στη βουλη

καταλυματα κοινωνικου τουρισμου 2015 χαλκιδικη

Στις γραμμές 2 και 3 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια, ωστόσο τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς θα κινούνται κανονικά.


μεταχειρισμενες δεστρες snowboard

λαμπακια ταμπλο αυτοκινητου θεσσαλονικη

καταλυματα κοινωνικου τουρισμου 2015 χαλκιδικη

Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) επικαλείται ως λόγους της απεργίας τις ελλείψεις σε προσωπικό, ανταλλακτικά και αναλώσιμα υλικά.


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:



Στην τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού και από την έλλειψη ανταλλακτικών και αναλώσιμων υλικών έρχεται να προστεθεί η αχαρακτήριστη συμπεριφορά της διοίκησης που απρόσκοπτα αρνείται να συζητήσει με την πλειοψηφία των εργαζομένων προτιμώντας να συνδιαλέγεται υπογείως με κομματικά προσκείμενους και υποτακτικούς.


Θα σταθούμε απέναντι σε οποιοδήποτε μέλος του κατεστημένου που προάγει και αναδεικνύει τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, με μοναδικό προσόν τους την κομματική υποταγή, που χρησιμοποιούν ακόμα και μαφιόζικες πρακτικές προσπαθώντας να τραμπουκίσουν οποιονδήποτε εργαζόμενο έχει αντίθετη άποψη ή θίγει τα συμφέροντα τους.




καταλυματα κοινωνικου τουρισμου 2015 χαλκιδικη
καταλυματα κοινωνικου τουρισμου 2015 χαλκιδικη

gabarito preliminar oab xvii cers

κακη σχεση μητερας γιου
gabarito preliminar oab xvii cers

«Να μην ανησυχεί κανένας», είπε ο κ. Αναστασιάδης σχετικά με το θέμα και συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από οποιοδήποτε».


ανθρωπος αντιγραφο εξηγηση

gabarito preliminar oab xvii cers

«Οι χειρισμοί γίνονται κατά τρόπον αποτρεπτικό της όποιας κρίσης, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα είτε στην οικονομία είτε στο κράτος», ανέφερε ακόμη, στο περιθώριο τελετής παράδοσης των θαλάμων του Νοσοκομείου Αθαλάσσας.


Απειλές Ερντογάν κατά Ελλάδας και Κύπρου: «Μην κάνετε λάθος κινήσεις»


Σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου σχετικά με τις έρευνες στην AOZ, ο ίδιος τόνισε πως δεν θα ήθελε να σχολιάσει κάτι.


Παράλληλα, ο κ. Αναστασιάδης ενημέρωσε πως εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου.



gabarito preliminar oab xvii cers

ελληνικη ταυτοτητα για αλβανους

εκπαιδευοντας αλογα
αννα βισση ft. mike - το απολυτο κενο
ελληνικη ταυτοτητα για αλβανους

Η άνοδος των τιμών των πρώτων υλών έχουν αυξήσει τις προσδοκίες για νέα αύξηση τιμών στην Ευρώπη. Αυτό σε συνδυασμό με την υποχώρηση ορισμένων εθνικών νομισμάτων, όπως η στερλίνα, δεν επιτρέπει σε πολλές εταιρείες να απορροφήσουν το επιπλέον κόστος το οποίο αναγκάζονται να μετακυλίσουν στους πελάτες τους.


Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να θέσει σε κίνδυνο τις προβλέψεις για αύξηση κερδών των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων κατά 12% το τέταρτο τρίμηνο. Αστάθμητος παράγοντας για τις εταιρείες παραμένουν οι αποδοχές των εργαζομένων, καθώς αύξηση του πληθωρισμού αναμένεται να προκαλέσει ανοδικές πιέσεις και στα μισθολόγια.


Τη μεγαλύτερη αύξηση στις πρώτες ύλες την έχει σημειώσει το πετρέλαιο μετά την απόφαση του Νοεμβρίου μεταξύ πετρελαιοπαραγωγών χωρών που είναι μέλη του ΟΠΕΚ να μειώσουν την παραγωγή για να αυξηθούν τεχνητά οι τιμές. Στη συμφωνία αυτή συμμετέχουν και πετρελαιοπαραγωγές χώρες που δεν είναι μέλη του Οργανισμού όπως η Ρωσία.



ελληνικη ταυτοτητα για αλβανους
ελληνικη ταυτοτητα για αλβανους

τρυπητο υφασμα

βρε παπαδια βρε παπαδια
αλβανος ηλιας τεντες
τρυπητο υφασμα

"Η ΝΔ θέλει να αποκαλύψουμε δημόσια την διαπραγματευτική μας στρατηγική για ονοματολογικό/ΦΥΡΟΜ. Πρόβλημα που εκείνη άφησε άλυτο καθότι ο Μητσοτάκης συγκρούονταν, χωρίς να παραιτηθεί, με εσωκομματικούς αντίπαλους. Συγκρούσεις που συνεχίζονται. Γι'αυτό και αδυνατεί να προτείνει λύση" αναφέρει ο κ. Κοτζιάς.


τρυπητο υφασμα


Η ΝΔ θέλει να αποκαλύψουμε δημόσια την διαπραγματευτική μας στρατηγική για ονοματολογικό/ΦΥΡΟΜ. Πρόβλημα που εκείνη άφησε άλυτο καθότι ο Μητσοτάκης συγκρούονταν, χωρις να παραιτηθεί, με εσωκομματικούς αντίπαλους. Συγκρούσεις που συνεχίζονται. Γι'αυτό και αδυνατεί να προτείνει λύση

— Nikos Kotzias (@NikosKotzias) 23 Δεκεμβρίου 2017


τρυπητο υφασμα

public administration στα ελληνικα

Ο Β. Μειμαράκης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ΟΝΝΕΔ το 1974. To 1984 εξελέγη πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, την οποία και οδήγησε στο πρώτο της Συνέδριο.


τοποθετησει ταπετσαριας

θα σ'αγαπω για πάντα

Εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής στη Β’ Αθηνών το 1989 και έκτοτε εκλέγεται συνεχώς βουλευτής έως και το 2015.


Διετέλεσε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ το 1991, υφυπουργός Πολιτισμού (χαρτοφυλάκιο Αθλητισμού) το 1992-1993, τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ από το 1998 έως το 2000, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος από το 2001 έως το 2006, υπουργός Εθνικής Άμυνας από το 2006 έως το 2009.


Κατά τα έτη 2012-2015 διατέλεσε πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και από τις 5 Ιουλίου μέχρι 23 Νοεμβρίου 2015 πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.



public administration στα ελληνικα
public administration στα ελληνικα
public administration στα ελληνικα

νομαρχια περιστεριου

τεχνικη καλυψη χαλκιδικης

«Η έξοδος από το μνημόνιο Τσίπρα - γιατί είναι δικό σας μνημόνιο - οδηγεί σε νέα επιτήρηση. Ο Αύγουστος οδηγεί σε βαρύ χειμώνα», είπε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό και παρέθεσε αναλυτικά τους λόγους που την οδηγούν σε αυτό το αίτημα.


νομαρχια περιστεριου

«Ζητώ εκλογές γιατί τις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του λαού. Η συγκυβέρνηση σας δεν έχει καμιά νομιμοποίηση να εκχωρήσει εν κρυπτώ το μέλλον της χώρας», εξήγησε η κ. Γεννηματά και συμπλήρωσε: «Ζητώ εκλογές γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύεται επικίνδυνη και στα εθνικά θέματα». Αναφέρθηκε στην κράτηση των δύο Ελλήνων αξιωματικών, την προκλητικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο αλλά και το Σκοπιανό, που όπως είπε: «σε μία ευνοϊκή δε συγκυρία έφτασε η κυβέρνηση να συζητά την επιτομή του αλυτρωτισμού ως λύση. Ο δε συγκυβερνήτης σας που επέλεξε να μην είναι σήμερα εδώ επέλεξε άλλη στρατηγική που συνδέεται με την πολιτική του επιβίωση και την ακροδεξιά του ιδεοληψία».


«Κατηγορώ τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά τον Τσίπρα γιατί έπληξαν τα λαϊκά συμφέροντα στο όνομα της υπεράσπισης τους», «γιατί δίχασαν και διχάζουν τον ελληνικό λαό», «για τους χειρισμούς στο θέμα του χρέους» είπε.


Έκρινε τον πρωθυπουργό για την καταδίκη, από πλευράς του, της άγριας επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη σημειώνοντας πως θα έπρεπε να έχει κάνει το ίδιο «για τον προπηλακισμό του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2011 στη Θεσσαλονίκη από δικά σας στελέχη. Εσείς όμως από το βήμα αυτής της Βουλής είπατε "θα σας κάνουμε να μη βγαίνετε από το σπίτι σας". Είπατε μετά ότι καταδικάζετε τη βία, αλλά τη δικαιολογήσατε ως αγανάκτηση απέναντι στη βία των μνημονίων».





νομαρχια περιστεριου
νομαρχια περιστεριου
αγια αννα βοιωτιας χαρτης

κυπρος θεση eurovision 2015

Τηλεφώνημα για βόμβα στα κεντρικά γραφεία της Vodafone στο Χαλάνδρι

Τηλεφώνημα για βόμβα έκαναν άγνωστοι το μεσημέρι της Τρίτης (23/1) στα κεντρικά γραφεία της Vodafone στο Χαλάνδρι.


κυπρος θεση eurovision 2015

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεφώνημα έγινε στις 15:30 μετά το μεσημέρι στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών», όπου οι άγνωστοι ανέφεραν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός που είχαν τοποθετήσει θα εκραγεί σε μία ώρα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) αλλά και της αστυνομίας που κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες.

Το κτίριο εκκενώθηκε προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.



κυπρος θεση eurovision 2015
κυπρος θεση eurovision 2015
mary bloom dallas
παικτριες βολλευ ολυμπιακου

αισθητηρας λ bmw e46 τιμη

αισθητηρας λ bmw e46 τιμη

"'Ολοι πρέπει να συμμετάσχουν στο σχέδιο άμυνας, εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες, ας δούμε πόσο αρέσει στους αμερικανούς ιμπεριαλιστές", είπε σε ψηφοφόρους του ο Μαδούρο, προτρέποντάς τους να συμμετάσχουν στην διμερή άσκηση (26-27/8) στρατιωτών και πολιτών.


εκο επιστροφη eurobank

μοραβια εργα

2017-08-14T212953Z 1414919648 RC1D368FA5D0 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS - Copy copy


2017-08-14T183532Z 883323875 RC1BED2B0AB0 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS copy


2017-08-14T185740Z 80524854 RC18D35ACB80 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS copy


2017-08-14T202358Z 165772221 RC172808A4A0 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS


2017-08-14T215657Z 274724615 RC1C46E5C000 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS copy


Ενώ ο Μαδούρο προειδοποιούσε τους υποστηρικτές του στο Καράκας να προετοιμαστούν για μια "ιμπεριαλιστική" στρατιωτική επέμβαση, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς προσπαθούσε να κατευνάσει την ανησυχία της περιοχής μετά τις δηλώσεις του Τραμπ, και υποσχέθηκε μια ειρηνική επίλυση στην "κατάρρευση προς τη δικτατορία" της Βενεζουέλας.


Χιλιάδες υποστηρικτών της κυβέρνησης διαδήλωσαν στο Καράκας, όπου καταδίκασαν την πρόταση του Τραμπ για "στρατιωτική εναλλακτική" ως επίλυση της κρίσης στη χώρα τους.


2017-08-14T184217Z 677173478 RC115745A710 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS


2017-08-14T184813Z 2066713023 RC1913745390 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS


2017-08-14T184938Z 598549348 RC181D915D60 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS


2017-08-14T185038Z 779560315 RC195B8F7DE0 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS


2017-08-14T185749Z 1058049128 RC1ADA0BAB10 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS


Μαδούρο:Θέλω να μιλήσω με τον Τραμπ, να του πω... "Σε κοροϊδεύουν..."


Οι σύμβουλοι του Τραμπ έχουν συγχίσει τον πρόεδρο όσον αφορά την πραγματική κατάσταση στη Βενεζουέλα, ισχυρίστηκε ο Μαδούρο. "Θέλω να μιλήσω τηλεφωνικά με τον κύριο Τραμπ, να του πω, "Σε κοροϊδεύουν, Τραμπ, ό, τι σου λένε για τη Βενεζουέλα είναι ψέμα. Σε σπρώχνουν από το χείλος ενός γκρεμού"", είπε ο Μαδούρο.


Ο Λευκός Οίκος απέκρουσε την περασμένη εβδομάδα τις προσπάθειες του Μαδούρο να μιλήσει στον Τραμπ, λέγοντας ότι ο αμερικανός πρόεδρος θα δεχθεί να μιλήσει μαζί του όταν η χώρα επιστρέψει στη δημοκρατία.


Την Κυριακή, η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας απέρριψε τις απειλές εναντίον της χώρας, και καταδίκασε τη στενή σχέση του Μαδούρο με τον Κάστρο, ενώ οι επικριτές της κυβέρνησης απέρριψαν τους ισχυρισμούς του βενεζουελανού υπουργού Άμυνας ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να κλέψουν το πετρελαιϊκό απόθεμα της πετρελαιαγωγού χώρας.



αισθητηρας λ bmw e46 τιμη
αισθητηρας λ bmw e46 τιμη

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ρία αντωνίου φωτογραφίεσ

ρία αντωνίου φωτογραφίεσ
ρία αντωνίου φωτογραφίεσ

Σύμφωνα με το RT, υπήρξε ένταση στο στούντιο του Rossiya 1 στο debate της Τετάρτης, με τους άλλους υποψήφιους να διακόπτουν και να παρενοχλούν συνεχώς την Σομπτσάκ, εμποδίζοντάς τη να μιλήσει. Όταν ζήτησε να της επιστραφεί ο χρόνος της από τον συντονιστή, ο Ζιρινόφσκι είπε «επιστρέψτε τη στο νηπιαγωγείο, ίσως το κοριτσάκι να νιώσει καλύτερα».


Ο συντονιστής δεν επενέβη, επικαλούμενους τους κανόνες και κάποια στιγμή η υποψήφια Σόμπτσακ ξέσπασε:



«διακόπτουν μόνο εμένα, κανέναν άλλον. Αυτός ο άνδρας (σ. σ. ο Ζιρινόφσκι) με βρίζει συνεχώς. Μόνο εμένα. Με αποκαλεί πόρνη και βρωμερή μάγισσα στην εκπομπή σας. και το επιτρέπετε κάθε φορά. Μου έχει αποδοθεί χρόνος δια νόμου και αυτός ο άνδρας με προσβάλει συνεχώς».



Ο συντονιστής απάντησε πως είναι φρικτός, αλλά οι κανόνες είναι αυτοί που είναι και ο Ζιρινόφσκι συνέχισε να προκαλεί: «έλα, ξεκίνα να κλαις, η μαμά σου θα έρθει αμέσως».


Οι άλλοι συμμετέχοντες άρχισαν και αυτοί τις προκλήσεις, με τον Μαξίμ Σεβτσένκο να λέει στους τηλεθεατές «μην πιστεύετε αυτά τα δάκρυα», και τη Σομπτσάκ να αποχωρεί δακρυσμένη.





ρία αντωνίου φωτογραφίεσ
ξυλοσομπεσ στο πρακτικερ
πωληση σπιτιου κομοτηνη

μπεμπεδελη παρασταση

και θα χαθω παρτιτουρα πιανο

Το 1863 ο Ebenezer Cobb Morley όρισε τους κανόνες του ποδοσφαίρου στη Βρετανία, Το παιχνίδι έως τότε ήταν πολύ χαοτικό.


αννα τσαπμαν hot

μπεμπεδελη παρασταση

μπεμπεδελη παρασταση

μπεμπεδελη παρασταση

Ο 13ος από τους κανόνες του, δίνουν μία ιδέα για το πόσο άναρχο ήταν το ποδόσφαιρο πριν αυτόν: Κανένας παίκτης δεν επιτρέπεται να φορά προστατευτικά καρφιά ή σιδερένιες πλάκες στον πάτο των παπουτσιών του.


Ο Morley ήταν γιος υπουργού, αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό και σπούδασε νομική. Όταν έγινε μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου Barnes στο Λονδίνο κατάλαβε ότι το παιχνίδι θα ήταν πιο ωφέλιμο αν είχε περισσότερους κανόνες.


Σε μία συνάντηση με μέλη ποδοσφαιρικών ομάδων απ’ όλη την Αγγλία, ο Morley συνέταξε τη λίστα με τους 13 κανόνες του, που αργότερα αποτέλεσαν τη βάση του παιχνιδιού σε όλη την Αγγλία.


Οι κανονισμοί του βοήθησαν ώστε να μειωθεί η βία στα γήπεδα, και να επισημοποιηθεί η σημασία του οφσάιντ, καθώς μέχρι τότε οι παίκτες συνήθιζαν να στέκουν μονίμως σε λάθος θέση για να περιμένουν μία πάσα που θα τους βοηθούσε να σκοράρουν.


DOODLE


Ο Morley βοήθησε αργότερα και στην ίδρυση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία είναι, ακόμη, το άρχων σώμα του ποδοσφαίρου στη Μεγάλη Βρετανία και διετέλεσε μάλιστα και πρόεδρος της.


Υπήρξαν και άλλοι που συνέλαβαν στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου, όμως χάρις στον Morley έγινε ένα λιγότερο βίαιο και δημοφιλές παιχνίδι.


τεχνης εργο

υποδειγματα ληψης αποφασεων
τεχνης εργο

Από τους συνολικά οκτώ που απολογήθηκαν, μόνο ένας ανήλικος Αφγανός αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους.


τεχνης εργο

Κατά τις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε σχέση με την υπόθεση.


Στο μεταξύ, την Τετάρτη αναμένεται να παρουσιαστούν στον ανακριτή οι υπόλοιποι τέσσερις αλλοδαποί, καθώς και οι πέντε Έλληνες, μεταξύ των οποίων και ένας αρχιφύλακας, που κατηγορούνται για την εμπλοκή τους στο κύκλωμα.


Οι διώξεις που έχουν απαγγελθεί σε βάρος τους, κατά περίπτωση, αφορούν - μεταξύ άλλων - στη σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, διευκόλυνση παράνομης εισόδου, εξόδου ή μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών, κατ’ επάγγελμα τέλεση πλαστογραφίας, παραβάσεις περί όπλων, παράνομη βία.



Διαβάστε επίσης:


Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεταναστών


Πώς δρούσε το διεθνές κύκλωμα διακίνησης μεταναστών με πυρήνα την Κρήτη (pics)




τεχνης εργο
βαψιμο βεσπας

τανκι ονλαιν

τανκι ονλαιν

Η οικογένεια είχε επισκεφθεί το Ηράκλειο για διακοπές και σύμφωνα με το cretapost, βρισκόταν σε φιλικό σπίτι όταν η νεαρή μητέρα πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν το νεογέννητο παιδί της με σκοπό να το θηλάσει.


ολυμπιακοι αγωνες 2004 ενοργανη

αλη πασας μουσειο

τανκι ονλαιν

Δυστυχώς, το 40 ημερών βρέφος δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα ερέθισμα με αποτέλεσμα να το μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως το μικρό αγόρι είχε ήδη «φύγει» από τη ζωή.


Το νοσοκομείο διέταξε αμέσως διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως πέθανε από φυσιολογικά αίτια.


«Δεν υπήρξε καμία ένδειξη για κακοποίηση. Το αποτέλεσμα της νεκροψίας ήταν πως το 40 ημερών βρέφος υπέστη αιφνίδιο θάνατο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.


Με έξοδα του νοσοκομείου η ταφή


Η υπόθεση έχει πάρει ακόμη τραγικότερες διαστάσεις λόγω του γεγονότος πως η οικογένεια δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσει στην ταφή του βρέφους.


«Δυστυχώς η οικογένεια δεν μπορεί να αναλάβει τα έξοδα της ταφής του άτυχου βρέφους με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να προχωρήσει την διαδικασία. Η ταφή θα γίνει με δικά μας έξοδα» ανέφερε ο κ. Τασσόπουλος.


Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι Αρχές ενώ την υπόθεση ερευνά και η Κοινωνική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ.



τανκι ονλαιν

παρελαση 2015 αθηνα

Τζόκερ κλήρωση [1917]: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τα 3.200.000 ευρώ

Κλήρωση Τζόκερ: Μετά από έξι συνεχόμενα τζακ ποτ το δημοφιλές τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να μοιράσει στην αποψινή κλήρωση τουλάχιστον 3.200.000 ευρώ.


μικρες αγγελιες βολο

παρελαση 2015 αθηνα

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 2, 3, 17, 24, 21 και Τζόκερ ο αριθμός 4.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 20/05/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.



Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες θα σαρώσουν τη χώρα (pics)

Έκθεση - «φωτιά»: Δεν ήταν τυχαία η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών



παρελαση 2015 αθηνα
παρελαση 2015 αθηνα
μικροι κροκοδειλοι

περιεχομενο ετυμολογια

πολιτικη δικονομια βιβλια
μεταφραση θειας μεταληψεως
περιεχομενο ετυμολογια

Οι δυο κατηγορούμενοι έχουν λάβει από τον περασμένο Ιούλιο προθεσμία για τις απολογίες τους για σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσουν εκ νέου προθεσμία, καθώς ο όγκος της δικογραφίας που καλούνται να αντικρούσουν είναι τεράστιος.


περιεχομενο ετυμολογια

Το περίπου 800 σελίδων κατηγορητήριο που καλείται να αντικρούσει ο πρώην υπουργός και η σύζυγος του αναφέρει με πληθώρα στοιχείων που παραθέτει, ότι το επίμαχο ποσό αποτελεί παράνομες πληρωμές που έλαβε ο κ. Παπαντωνίου, προκειμένου να προωθήσει το 2003 συγκεκριμένη εταιρία για έργο που αφορούσε φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού.


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η επίμαχη σύμβαση, σύμφωνα με τη δικογραφία, είναι η 010Β/03 που υπογράφηκε στις 6.2.2003 για τον εκσυγχρονισμό μέσης ζωής έξι φρεγατών τύπου «S» του Πολεμικού Ναυτικού με αντισυμβαλλόμενα μέρη την εταιρεία Ελληνικά Ναυπηγεία Α. Ε. ως κύριου αναδόχου και υποκατασκευαστή την εταιρεία THALES NEDER LAND B. V. και του υπουργείου Εθνική Άμυνας.


Αυτή είναι η δικογραφία με την οποία παραπέμπεται ο Γιάννος Παπαντωνίου


Η ανακρίτρια Διαφθοράς, Ηλιάνα Ζαμανίκα, και ο επίκουρός της, Γιώργος Ευαγγέλου, καταλογίζουν στον κ. Παπαντωνίου ότι έλαβε χρηματικά ποσά ως δώρο για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του υποκατασκευαστή του έργου. Ο κ. Παπαντωνίου φέρεται να χρησιμοποίησε πλήθος τραπεζικών λογαριασμών μέσω των οποίων εκτελέστηκαν εκατοντάδες κινήσεις εντός του χρηματοπιστωτικού τομέα , οι οποίες «απέβλεπαν να καταστήσουν αδύνατο τον εντοπισμό των χρημάτων που αποκόμισε» και ταυτόχρονα να προσδώσουν νομιμοφάνεια στις κινήσεις αυτές.


Κατά τη δικογραφία, κινήθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά με τη διευκόλυνση που παρείχε μέσω εξωχώριων εταιρειών, συμφερόντων του αποβιώσαντος εκπροσώπου της THALES στην Ελλάδα Χαράλαμπου Μπεκατώρου. Τα στοιχεία από τις ελβετικές τράπεζες αλλά και από τις κυπριακές Αρχές που έχουν συγκεντρώσει οι δύο δικαστικοί λειτουργοί συντείνουν στο συμπέρασμα τους ότι το συνολικό ποσό που διακινήθηκε για την επίμαχη σύμβαση ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα, μέρος του οποίου είναι το ποσό για το οποίο καλείται να λογοδοτήσει ο κ. Παπαντωνίου, τα οποία μέσω 7 λογαριασμών και περίπου 35 υπολογαριασμών κατέληξαν στον ίδιο τον κατηγορούμενο.



περιεχομενο ετυμολογια

αλλαγή υφάσματος καναπέ

μηχανημα φιλτρου νερου
αλλαγή υφάσματος καναπέ
αλλαγή υφάσματος καναπέ

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή, παράπλευρα στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν στο σημείο προκειμένου να την θέσουν υπό έλεγχο και να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς κοντά βρίσκονται κατοικίες και οι άνεμοι που πνέουν είναι ισχυροί.


αλλαγή υφάσματος καναπέ

Στο σημείο, βρίσκεται και η Τροχαία η οποία ρυθμίζει, την κυκλοφορία, καθώς ο δρόμος έχει κλείσει .


Η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική, ενώ τη μάχη με τις φλόγες δίνουν 20 οχήματα με 44 άνδρες πεζοπόρα τμήματα που ενισχύονται από τα πυροσβεστικά ελικόπτερα που εδρεύουν στην Κρήτη.


Λόγω της κατάστασης οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς.


Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί σε τμήμα της Εθνικής οδού Χανίων - Ρεθύμνης, όπου σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται το σύνολο των υπηρεσιών του δήμου Αποκορώνου, το ΕΚΑΒ και υγειονομικές μονάδες σε Χανιά και Ρέθυμνο.



τω λογω κλιση

φρεντο μακιατο

χουλιαρακης οικονομολογος

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 24 Αυγούστου, καταβάλλεται η οικονομική ενίσχυση στους ανασφάλιστους υπερηλίκους με μόνιμη κατοικία στις περιοχές Ραφήνα, Ωρωπό και Κινέτα, οι οποίες επλήγησαν από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.


φρεντο μακιατο

φρεντο μακιατο

φρεντο μακιατο

Η εν λόγω οικονομική ενίσχυση είναι ίση με το μεικτό χρηματικό ποσό δυο μηνιαίων συντάξεων ή δυο επιδομάτων και πρόκειται για τη δεύτερη πληρωμή, καθώς την Τρίτη 21 Αυγούστου, καταβλήθηκε η διπλή σύνταξη ή το διπλό επίδομα στους πυρόπληκτους με μόνιμη κατοικία σε Μάτι και Νέο Βουτζά (Δημοτική Ενότητα Ν. Μάκρης).


Την ίδια ημέρα καταβάλλεται η έκτακτη ενίσχυση και σε όλους τους δικαιούχους ανασφάλιστους υπερηλίκους που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στον ΟΠΕΚΑ, επειδή έχουν δευτερεύουσα κατοικία ή φιλοξενούνται στις πυρόπληκτες περιοχές ή υπέστησαν σωματική βλάβη ή είναι σύζυγοι θανόντων.


Υπενθυμίζεται πως για τους δικαιούχους με κύρια κατοικία στις πληγείσες περιοχές δεν απαιτείται αίτηση, καθώς οι υπηρεσίες εντοπίζουν με διασταυρώσεις τους συνταξιούχους ή επιδοματούχους και προχωρούν αυτόματα στις καταβολές. Όσοι ανασφάλιστοι υπερήλικοι έχουν αλλάξει διεύθυνση και έχουν πλέον μόνιμη κατοικία σε πυρόπληκτες περιοχές, αλλά δεν έχουν λάβει το βοήθημα, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στον ΟΠΕΚΑ.



συλλογικη συμβαση υπαλληλων τουριστικων γραφειων

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

καλη τη πιστη τι σημαινει

καλη τη πιστη τι σημαινει
Ειρήνη Λαγούδη: Αποκάλυψη – σοκ από τον αδερφό της – Η επόμενη κίνηση της οικογένειας

Τέλος στο θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη θέλει να βάλει η οικογένειά της, η οποία εδώ και ένα μήνα τα ερωτήματα για τις συνθήκες του θανάτου της δεν έχουν απαντηθεί.


εκδρομές πάσχα 2016

καλη τη πιστη τι σημαινει

καλη τη πιστη τι σημαινει

Σήμερα, Κυριακή (11/02) συγγενείς και φίλοι τέλεσαν το μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Ειρήνης. Παράλληλα, ζητούν να χυθεί άπλετο «φως» στην υπόθεση θανάτου της για να μάθουν αν η Ειρήνη αυτοκτόνησε ή έπεσε θύμα δολοφονίας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο αδερφός της μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις της οικογένειας, η οποία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς οι έρευνες «βρίσκονται στο σκοτάδι». Όπως αναφέρει, έχουν σκοπό να προσλάβουν ερευνητές από το εξωτερικό προκειμένου να δοθεί άμεσα ένας τέλος στο θρίλερ του θανάτου της 44χρονης μητέρας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του καμένου αυτοκινήτου της, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για την Ειρήνη Λαγούδη

lagoydh

«Ήθελαν να φανεί σαν αυτοκτονία»

«Φως» στο θρίλερ των συνθηκών του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη ρίχνει ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού, Ανδριανός Γκουρμπάτσης. Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε ότι υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας από αγνώστους, οι οποίοι προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες και να «δείξουν» αυτοκτονία.

Ο απόστρατος αντιστράτηγος ανέφερε ότι κατέληξε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα αυτό από την πρώτη έρευνα που έκανε, αναλύοντας και αξιολογώντας τα στοιχεία που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας.

«Είμαι 30 χρόνια στο Πυροσβεστικό Σώμα και ασχολούμαι με τη διερεύνηση των πυρκαγιών. Στην περίπτωση της 44χρονης από την Κατοχή ασχολήθηκα αρχικά μόνος μου, από καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, στην πορεία μού ζητήθηκε βοήθεια από την πλευρά της οικογένειας και ενδεχομένως, τις επόμενες ημέρες, να πάω στην περιοχή να κάνω από κοντά την έρευνα στο αυτοκίνητο της άτυχης Ειρήνης», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γκουρμπατσής

Ο κ. Γκουρμπατσής είπε ότι έχει μελετήσει το φωτογραφικό υλικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα και ότι έχει δει το βίντεο από το καμένο αυτοκίνητο.

«Ένας έμπειρος άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με την πυρκαγιά, όπως εγώ, μπορεί να καταλάβει από τη συμπεριφορά της φωτιάς τον τρόπο με τον οποίο κάηκε το αυτοκίνητο. Δηλαδή, από πού ξεκίνησαν οι φλόγες και πόσο χρονικό διάστημα διήρκησε η φωτιά, μετρώντας την απόσταση που διένυσε και με δεδομένη την ατελή καύση της, καθώς δεν υπήρχε οξυγόνο για να καούν και τα 20 λίτρα πετρελαίου».

Μάλιστα, ο κ. Γκουρμπατσής απορρίπτει την πιθανότητα το καύσιμο υλικό να ήταν βενζίνη, διότι σε αυτή την περίπτωση θα είχε προκληθεί έκρηξη.

«Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί η άκρη σε αυτή την υπόθεση και να εξακριβωθεί εάν η φωτιά προκλήθηκε σκόπιμα και με δόλιο σκοπό».

«Κατά την προσωπική μου εκτίμηση και σύμφωνα με την έρευνά μου, υπάρχουν ενδείξεις δολίως προκληθείσας πυρκαγιάς, προφανώς με σκοπό τη θανάτωση του θύματος με έναν ιδιαίτερα ερασιτεχνικά σκηνοθετημένο τρόπο αυτοχειρίας. Κι αυτό για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες», κατέληξε.



λιβυκο λιμανι

σινιαλο βικιλεξικο

σάντι μίνα
Σκοπιανό: Αυτό είναι το όνομα που προτείνουν οι Αλβανοί των Σκοπίων

Ζητούν να εισακουστεί η πρότασή τους


αλεξια μουστακα γαμος

Το Κίνημα της Ιλλυρίδας, ένα πολιτικό κίνημα ελάχιστα γνωστό στο ευρύ κοινό, το οποίο εκφράζει μια μερίδα των Αλβανών της ΠΓΔΜ, ανακοίνωσε την δική του πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα netpress και το αλβανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Ζητούμε από τους σχετικούς διεθνείς παράγοντες, οι οποίοι έχουν εντολή από τον ΟΗΕ να επιλύσουν τη διαφωνία του ονόματος της χώρας μας, να εισακούσουν την πρότασή μας. Το νέο όνομα αντικατοπτρίζει την πραγματική εδαφική συνοχή. Αυτό είναι «Βαλκανική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία» (Балканска Федеративна Република)», αναφέρει η ανακοίνωση που έστειλε στα μέσα ενημέρωσης.



σινιαλο βικιλεξικο
σινιαλο βικιλεξικο
σινιαλο βικιλεξικο

μαντιναδες γαμου κρητικες

επανεξεταση κεπα 2015
μαντιναδες γαμου κρητικες
μαντιναδες γαμου κρητικες

Σε μια από τις τελευταίες σημαντικές της κινήσεις ως προέδρου της Fed, η Τζάνετ Γέλεν αναμένεται να ανακοινώσει την τρίτη τριμηνιαία αύξηση επιτοκίων με βάση τον στόχο που έχει θέσει η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ για επίπεδα 1,25% με 1,5%.


μαντιναδες γαμου κρητικες

Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταρρύθμιση της φορολογικής νομοθεσίας, μέσω του Κογκρέσου, οι υπεύθυνοι για τη χάραξη πολιτικής της Fed αναμένεται να λάβουν υπόψη τον αντίκτυπο των επικείμενων φορολογικών μειώσεων στις προβλέψεις τους για την πορεία του αμερικανικού ΑΕΠ.


Πάντως οι αναλυτές εκτιμούν ότι τα νέα φορολογικά μέτρα θα έχουν μικρό αντίκτυπο στην ανάπτυξη, ενώ η Goldman Sachs προβλέπει πως θα συνεισφέρουν γύρω στο 0,3% το 2018 και το 2019. Σε κάθε περίπτωση, με τις ενδείξεις σταθεροποίησης της αμερικανικής οικονομίας να πληθαίνουν και την ανεργία να βρίσκεται στο 4,1%, δηλαδή σε επίπεδα που είχαν να καταγραφούν από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, η επιπλέον ώθηση που θα προέλθει από τη μείωση των φόρων ενισχύει τα επιχειρήματα για περαιτέρω αυξήσεις των επιτοκίων.


Τα στοιχεία δείχνουν ότι τον Νοέμβριο 2017 έγιναν επιπλέον 228.000 προσλήψεις εργαζομένων και όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε περαιτέρω μείωση του ποσοστού ανεργίας. Τα παραπάνω σηματοδοτούν μια στροφή από τον Σεπτέμβριο 2017, όταν οι περισσότεροι αξιωματούχοι της Fed είτε δεν περίμεναν να εγκριθεί σύντομα ένα δημοσιονομικό πακέτο είτε διατηρούσαν διαφορετικές εκτιμήσεις για τις επιπτώσεις του στην ανάπτυξη.


Ο νέος πρόεδρος της Fed Ζερόμ Πάουελ, που αναλαμβάνει καθήκοντα στις 3 Φεβρουαρίου, οπότε και λήγει η θητεία της Γέλεν, τίθεται επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ σε μια εποχή που η αμερικανική οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται με δυναμικούς ρυθμούς, όπου ο πληθωρισμός είναι ήπιος και η ανεργία έχει υποχωρήσει στα χαμηλότερα επίπεδα 16 ετών.






ηρθε κι εδεσε κατερινα

σχετική τραχύτητα

μαγδα φουσεκη
σχετική τραχύτητα
Συναγερμός στου Ζωγράφου: Λήστεψαν χρηματαποστολή έξω από Σούπερ Μάρκετ

Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση αλλά, οι δράστες πρόλαβαν να εξαφανιστούν και αναζητούνται


φορτικός συνωνυμα

σχετική τραχύτητα

σχετική τραχύτητα

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή σημειώθηκε στις 17.10 το απόγευμα, έξω από το σούπερ «Βασιλόπουλος», στην οδό Κουσίδου 28 στου Ζωγράφου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δύο κουκουλοφόροι, με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τον υπάλληλο της χρηματαποστολής, ο οποίος μόλις είχε παραλάβει τις εισπράξεις του καταστήματος και κατευθυνόταν προς το θωρακισμένο όχημα, που ήταν σταθμευμένο απέξω, του άρπαξαν το κουτί με άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.


νικολουλη εκπομπη παρασκευη

Η ορατότητα αναμένεται τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά.


νικολουλη εκπομπη παρασκευη

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και σταδιακά στα νότια έως 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στη Χαλκιδική. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



νικολουλη εκπομπη παρασκευη
νικολουλη εκπομπη παρασκευη
animal jam codes
γενετειρα του αγιου σπυριδωνα

φυσικη μαγευει 2015

που βοηθαει το καστορελαιο
φυσικη μαγευει 2015
φυσικη μαγευει 2015

Η επιβολή της εσχάτης των ποινών βρίσκεται σε ύφεση στην Αφρική, όπου οι αρχές εκτέλεσαν συνολικά 22 ανθρώπους το 2016, από 43 την αμέσως προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία.


τοξικολογικες εξετασεις ουρα κανναβη

φυσικη μαγευει 2015

«Αξιοποιώ την ευκαιρία που μου δίνεται για να ανακηρύξω μορατόριουμ στην επιβολή της θανατικής ποινής στην Γκάμπια, ως το πρώτο βήμα για την κατάργησή της», σημείωσε ο Μπάροου κατά τη διάρκεια ομιλίας του για την 53η επέτειο της ανεξαρτησίας της χώρας του από τη Βρετανία.


Ο Γιαχία Τζάμε, ο οποίος διέφυγε από την Γκάμπια πριν από έναν χρόνο, μετά την για πολλούς αναπάντεχη ήττα του στις εκλογές, είχε προκαλέσει διεθνή κατακραυγή το 2012, όταν διέταξε την εκτέλεση διά τυφεκισμού εννέα φυλακισμένων, συμπεριλαμβανομένων δύο Σενεγαλέζων.


Ο Τζάμε, πρώην στρατιωτικός, κυβέρνησε με σιδηρά πυγμή την Γκάμπια για σχεδόν 23 χρόνια, αφότου κατέλαβε την εξουσία με πραξικόπημα το 1994. Επί των ημερών του καταγγέλθηκαν επανειλημμένα κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ οι συγκρούσεις του με ξένες κυβερνήσεις ήταν κάθε άλλο παρά ασυνήθιστες. Αφότου ανέλαβε την εξουσία, πριν από έναν χρόνο, ο Μπάροου κάνει προσπάθειες η χώρα να αποκτήσει διεθνές κύρος. Τον περασμένο μήνα, η Γκάμπια επανεντάχθηκε στην Κοινοπολιτεία, από την οποία ο Τζάμε είχε αποσύρει τη χώρα το 2013 καταγγέλλοντας τον «νεοαποικιακό» θεσμό.


Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο νέος ηγέτης της Γκάμπιας ανακοίνωσε ότι η χώρα του υπέγραψε το προαιρετικό δεύτερο πρωτόκολλο της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα, το οποίο προβλέπει την κατάργηση της θανατικής ποινής.


Στόχος ήταν να τερματιστεί «ο φόβος» και να υπάρξουν εγγυήσεις για «το κράτος του δικαίου», ώστε οι πολίτες να μπορούν να ασκούν «τα αστικά και πολιτικά τους δικαιώματα», είχε αναφέρει τότε η προεδρία του κράτους της δυτικής Αφρικής.


«Νικήσαμε τη δικτατορία», αλλά «η διατήρηση της ειρήνης για να ενισχυθεί η δημοκρατία μας είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε. Για αυτό απαιτείται να υπάρξει υπομονή και ανοχή... Τα λάθη είναι αναπόφευκτα, αλλά θα τα διορθώσουμε» καθώς συνεχίζεται η προσπάθεια να αναδυθεί «η νέα Γκάμπια», διαβεβαίωσε ο Μπάροου την Κυριακή.


Η Γκάμπια, μια μικρή, αγγλόφωνη χώρα, που περικλείεται σχεδόν όλη από εδάφη της Σενεγάλης, με την εξαίρεση μιας στενής λωρίδας ακτών που εκτιμούν ιδιαίτερα οι τουρίστες, βυθίστηκε σε πολιτική κρίση τον Δεκέμβριο του 2016, όταν ο Γιαχία Τζάμε αρχικά συνεχάρη τον Αντάμα Μπάροου για τη νίκη του στις εκλογές, αλλά μία εβδομάδα αργότερα ανακοίνωσε πως δεν αναγνώριζε το αποτέλεσμα.


Τελικά ο Τζάμε αποφάσισε να εγκαταλείψει την εξουσία - και τη χώρα - τον Ιανουάριο του 2017, μετά τη στρατιωτική επέμβαση της Οικονομικής Κοινότητας των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (ECOWAS) και τη μεσολάβηση των προέδρων της Γουινέας και της Μαυριτανίας.


να αντιλαμβάνεται

να αντιλαμβάνεται
να αντιλαμβάνεται
να αντιλαμβάνεται

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της κυβέρνησης Γουστάβο Μπελ «θα επιστρέψει την 31η Ιανουαρίου στο Κίτο» και «ελπίζουμε ότι θα έλθει με την εντολή» να αρχίσει ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τους αντάρτες προκειμένου να συναφθεί μια νέα συμφωνία αμοιβαίας κατάπαυσης του πυρός, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης (ELN).


μιτσιγκαν λιμνη βικιπαιδεια

Ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος ανέστειλε τη 10η Ιανουαρίου τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τον ELN στο Κίτο, στον Ισημερινό, αντιδρώντας σε μια σειρά επιθέσεων των γκεβαριστών ανταρτών οι οποίες στοίχισαν τη ζωή ενός στρατιωτικού και δύο αστυνομικών. Μία ημέρα νωρίτερα, τα δύο μέρη είχαν αρχίσει συνομιλίες για την παράταση της εκεχειρίας, η οποία είχε τεθεί σε εφαρμογή την 1η Οκτωβρίου 2017.


Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της που η συγκεκριμένη οργάνωση, που σχηματίστηκε το 1964, εν μέσω ενός αγροτικού ξεσηκωμού, με έμπνευση την επανάσταση στην Κούβα, υπέγραψε μια συμφωνία τέτοιου είδους.


Ο Σάντος, η θητεία του οποίου θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο, ελπίζει να κλειστεί με τον ELN μια συμφωνία ειρήνης παρόμοια με εκείνη που υπεγράφη τον Νοέμβριο του 2016 με την οργάνωση FARC, τη μεγαλύτερη στη χώρα.


Μέσα σε μισό αιώνα η σύρραξη στην Κολομβία, στην οποία ενεπλάκησαν αντάρτες, παραστρατιωτικοί, οι κυβερνητικές δυνάμεις και καρτέλ των ναρκωτικών στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 260.000 ανθρώπους, πάνω από 60.000 άλλοι θεωρούνται ως ακόμη και σήμερα επισήμως αγνοούμενοι, ενώ 7,4 εκατομμύρια πολίτες εκτοπίστηκαν.



μεινε διπλα μου τελευταιο επεισοδιο

ζητουνται οδηγοι βαρεων οχηματων

αλλεργικη ρινιτιδα και διαφραγμα
ζητουνται οδηγοι βαρεων οχηματων

«Η κοινότητα που εκπροσωπεί τους Έλληνες κατοίκους στη Νάπολη και ολόκληρη την Καμπανία καταδικάζει απερίφραστα την διαφημιστική εκστρατεία της ελληνικής εταιρείας Coffeland Ltd, που είναι καρπός των ξεπερασμένων στερεότυπων που κηλιδώνουν το όνομα της Νάπολης και των κατοίκων της», σχολιάζει η Ελληνική Κοινότητα της Νάπολης και της Καμπανίας (Comunità Ellenica di Napoli e della Campania).


γιαννης πετριδης facebook

ζητουνται οδηγοι βαρεων οχηματων

«Είμαστε ευτυχείς που ο γενικός διευθυντής της Coffeland Ltd Σταύρος Γιαϊτζάκης ζήτησε αμέσως συγγνώμη για το λάθος που διαπράχθηκε και διέταξε αμέσως τη διακοπή της διαφημιστικής εκστρατείας και της διανομής των συσκευασιών», τονίζει στην ίδια ανακοίνωσή της η Ελληνική κοινότητα.


«Μας θλίβει ωστόσο το γεγονός, πως εν είδει αντίδρασης, ορισμένοι Ναπολιτάνοι συμπολίτες μας εξετράπησαν στη διάρκεια των τελευταίων ημερών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ξεστόμισαν προσβολές κατά της Ελλάδας και του λαού της. Ως ελληνική κοινότητα της Νάπολης και της Καμπανίας καταδικάζουμε αυτή τη στάση, που δεν ανταποκρίνεται στο πνεύμα αδελφοσύνης που πάντοτε χαρακτήριζε τις σχέσεις ανάμεσα στον λαό της Νάπολης και τον αντίστοιχο ελληνικό», τονίζει η ελληνική κοινότητα.


«Προτείνουμε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Coffeland να αντικαταστήσει τις εικόνες και τα κείμενα της επίμαχης συσκευασίας με την εικόνα του Βεζούβιου, του πολιούχου της πόλης Σαν Τζενάρο και τη φράση «Αγάπη με την πρώτη ματιά» (Amore a prima vista). Μάλιστα, θα καλέσουμε τον κο Γιαϊτζάκη να επισκεφθεί την πόλη μας, με έξοδα της Ελληνικής Κοινότητας Νάπολης και Καμπανίας, ώστε να μπορέσει να γευθεί προσωπικά τις ομορφιές της Νάπολής μας», καταλήγει η ανακοίνωση της ελληνικής κοινότητας.


Το αίσθημα υπερηφάνειας των Ναπολιτάνων θίχθηκε από την κυκλοφορία στα μπαρ της πόλης των μικρών συσκευασιών (φακελάκια) ζάχαρης, που στο εξωτερικό της απεικόνιζαν το πρόσωπο του Μάρλον Μπράντο στον ρόλο του διάσημου μαφιόζου «Νονού», ένα πιστόλι, τον Ντιέγκο Μαραντόνα, που μεσουράνησε στην ομάδα της πόλης, αλλά κυρίως από τη φράση «Ζειν επικινδύνως» (Vivere pericolosamente), που θεωρήθηκαν ότι προσβάλλουν την αληθινή υπόσταση και εικόνα της πόλης τους.



ζητουνται οδηγοι βαρεων οχηματων

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

χασμα φωτα lyrics

ντουέιν τζονσον
κρος οβερ μηχανημα
χασμα φωτα lyrics

Παράλληλα, το γεγονός ότι η μεγαλύτερη συχνότητα βαθμολογιών, σε όλα σχεδόν τα μαθήματα, είναι κάτω του 10, αναδεικνύει τα ποσοστά κάτω της βάσης - ειδικά στην Ιστορία γενικής Παιδείας (90,3%) και τα Μαθηματικά προσανατολισμού σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής (83,45%)- σε πρωταγωνιστές.


χασμα φωτα lyrics

Αναλυτικά, οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων της ομάδας προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής σε Μαθηματικά και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), αναμένεται να οδηγήσουν σε «εντυπωσιακή πτώση» των βάσεων των σχολών του 5ου πεδίου, σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό και αναλυτή, Γιώργο Χατζητέγα.


«Η πτώση των βάσεων στο 5ο πεδίο θα είναι εντυπωσιακή» είπε ο κ. Χατζητέγας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «καθώς και στα δύο μαθήματα αυξημένης βαρύτητας ήταν εξαιρετικά χαμηλές οι επιδόσεις των υποψηφίων». Όντως, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, το 83,46% των υποψηφίων του συγκεκριμένου προσανατολισμού, έγραψαν κάτω από τη βάση στα Μαθηματικά, ενώ στις ΑΟΘ μόλις το 11,6% των υποψηφίων έγραψε από 18 έως 20, τη στιγμή που πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 32,34%.


«Η πτώση θα είναι μεγάλη στα κεντρικά τμήματα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε ο κ. Χατζητέγας, «ενώ στα περιφερειακά οικονομικά τμήματα οι βάσεις αναμένεται να είναι χαμηλότερες των 10.000 μορίων».


Στα πολυτεχνικά τμήματα, επίσης, αναμένεται πτώση, η οποία θα είναι σύμφωνα με την ανάλυση του κ. Χατζητέγα, μεγαλύτερη των 500 μορίων, ακόμα και στις σχολές των μεγάλων αστικών κέντρων. «Στα περιζήτητα τμήματα του Πολυτεχνείου θα υποχωρήσουν εμφανώς οι βάσεις. Η πτώση επιβεβαιώνεται από τις χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων στα Μαθηματικά προσανατολισμού, καθώς οι επιδόσεις από 18 έως 20 ήταν εμφανώς χαμηλότερη σε σχέση με πέρυσι» τόνισε.


Πράγματι, φέτος, το 4,39% των υποψηφίων της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών αρίστευσε (βαθμοί 18-20), ενώ πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 6,6%. Επιπλέον, στην πτώση των βάσεων του 2ου πεδίου, των Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, συνηγορεί και το γεγονός ότι ήταν πολύ λιγότεροι οι άριστοι σε Φυσική και Χημεία: Το 25,56% των υποψηφίων είχε επίδοση 18-20 (27,88% πέρυσι) στη Φυσική και αντίστοιχα, στη Χημεία, το 23,92% (35,34% πέρυσι).



χασμα φωτα lyrics

τοιχωματα κολπου

τοιχωματα κολπου

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέγραψε και ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το χρονικό διάστημα από 22-12-2017 έως και 7-1-2018, συνολικά 79.909 άτομα πέρασαν από τα συνοριακά σημεία διέλευσης Κήπων, Καστανέων και Ορμενίου.


τοιχωματα κολπου

τοιχωματα κολπου

Οι επισκέπτες από την Τουρκία ανήλθαν στους 21.071, ενώ οι επισκέπτες από τη Βουλγαρία, στους 9.383. Όσον αφορά τον αριθμό των οχημάτων, κατεγράφησαν 18.378 ΙΧΕ αυτοκίνητα και 508 τουριστικά λεωφορεία.


Αναλυτικά, από το συνοριακό σημείο διέλευσης Κήπων διήλθαν 43.150 επισκέπτες, οι 12.652 εκ των οποίων ήταν Τούρκοι, 9.026 ΙΧΕ αυτοκίνητα και 394 λεωφορεία.


Στις 25.587 ανήλθε ο αριθμός των επισκεπτών από το τελωνείο των Καστανέων, εκ των οποίων οι 7.315 Τούρκοι και οι 2.062 Βούλγαροι. Από το συγκεκριμένο συνοριακό σημείο διέλευσης πέρασαν 6.588 ΙΧΕ αυτοκίνητα και 42 λεωφορεία.


Τέλος, από το τελωνείο Ορμενίου εισήλθαν στη χώρα το συγκεκριμένο διάστημα, 11.172 άτομα και ειδικότερα, 1.104 Τούρκοι και 7.321 Βούλγαροι, καθώς και 2.764 ΙΧΕ αυτοκίνητα και 72 λεωφορεία.



ανδρικα κουρεματα σβησιμο
σα να μην σ ́ έχασα ποτέ

αιρουμαι απαρεμφατο

αιρουμαι απαρεμφατο

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τεκμηρίωσε την άποψή του λέγοντας: «Σε απόσπασμα της ομιλίας του μάλιστα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι οφείλουν οι δανειστές να συμμορφωθούν και ότι δεν θα κάνει καμία άλλη υποχώρηση και ζήτησε και από τη ΝΔ να πάρει θέση σχετικά με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ».


ο αρχοντας των δαχτυλιδιων 2 με ελληνικους υποτιτλους

αιρουμαι απαρεμφατο

αιρουμαι απαρεμφατο

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, αυτό σημαίνει ότι πριν από το τέλος του έτους θα έχουν προκηρυχθεί εκλογές στην Ελλάδα, γιατί «επιπροσθέτως, ο κ. Τσίπρας θέλει να αποφύγει το στίγμα του μειοδότη στη διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου για το Κυπριακό.


Συνεπώς, πιθανότερη ημερομηνία εκλογών είναι η 22α Ιανουαρίου του 2017. Μια ομιλία που σε όλη τη διάρκεια της, ο κ. Τσίπρας μιλούσε για εκλογές το 2019, αλλά στο συγκεκριμένο απόσπασμα ομολόγησε δραπέτευση μέσω εκλογών» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.



μπορει τσετινης στιχοι

μητσοτακης υποψηφιοτητα

Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών μητρώων και πινάκων από την 11η Ιουλίου 2018 και ώρα 11:00 μέχρι την 13η Ιουλίου 2018 και ώρα 23:59. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.


καλαιτζακης ασφαλειες χανια

μητσοτακης υποψηφιοτητα

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των δικαιούχων είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά είτε κατατίθενται στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2018 και ώρα 13.00.


Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των παρόχων, σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.


Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.


Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.



μητσοτακης υποψηφιοτητα
μητσοτακης υποψηφιοτητα
κατερπιλαρ κινητα τιμες

mustang φυτοφαρμακο

mustang φυτοφαρμακο
Θρήνος στον Στρατό Ξηράς: Νεκρός 41χρονος αρχιλοχίας

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (18/1/2019) ξαφνικά ένας στρατιωτικός


σεντραλ ελλαδα

mustang φυτοφαρμακο

Ένας 41χρονος αρχιλοχίας στη Θεσσαλονίκη, πατέρας δύο παιδιών, έχασε σήμερα (18/1/2019) τη ζωή του πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρει:

"Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο, έγγαμος με 2 τέκνα, ευρισκόμενος σε κανονική άδεια σήμερα το πρωί στην οικία του με συγγενικό του πρόσωπο, στην περιοχή Επτάλοφο Θεσσαλονίκης, αισθάνθηκε αρχικά αδιαθεσία και στη συνέχεια εξέπνευσε, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας.

Συνταγματάρχης (ΤΘ) Μιχαήλ Ψαρομιχαλάκης

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ"



mustang φυτοφαρμακο
τσαντα πλατης ποδηλατου

παχυ σιγμα

παχυ σιγμα

«Ο Οργανισμός Διαχείρισης και Σχεδιασμού του Ιράν έχει καταρτίσει ένα σχέδιο αναλογικού χαρακτήρα με τις συνθήκες εξόδου της Αμερικής από την πυρηνική συμφωνία», τόνισε ο Νόμπακχτ, όπως μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο IRNA, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το σχέδιο.


τμήμα κτηματολογίου και χωρομετρίας λευκωσία

παχυ σιγμα

Η ιρανική κυβέρνηση έχει καταρτίσει προϋπολογισμούς για να αντιμετωπίσει τα ποικίλα σενάρια σχετικά με την πυρηνική συμφωνία, σημείωσε.


Παράλληλα υπογράμμισε ότι η απόφαση Τραμπ για αποχώρηση από την ΚΟΣΔ θα οδηγήσει στην απώλεια εμπιστοσύνης της διεθνούς κοινότητας στις ΗΠΑ.



«Σήμερα, καμία χώρα δεν μπορεί να συντονίσει τα σχέδιά της που θα στηρίζεται στην αξιοπιστία ότι θα καταλήξουν σε μια συμφωνία με την Αμερική», κατέληξε.



Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε νωρίτερα ότι το Ιράν είτε θα διαπραγματευτεί είτε «κάτι θα συμβεί».


Αν το Ιράν εκκινήσει εκ νέου το πυρηνικό του πρόγραμμα θα υπάρξουν «πολύ σοβαρές συνέπειες», τόνισε.


Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης του για αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και την επιβολή νέων κυρώσεων εις βάρος της Τεχεράνης, δεν κατέστη σαφές τι ενέργειες εννοούσε ο Τραμπ.



παχυ σιγμα
αποτομες αντωνυμο

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ανωνυμη πιστωτικη καρτα

ανωνυμη πιστωτικη καρτα
Τζόκερ κλήρωση [1892]: Αριθμοί και συστήματα για να κερδίσεις

Κλήρωση Τζόκερ: Τουλάχιστον 600.000 ευρώ θα κερδίσουν ο τυχερός ή οι τυχεροί που θα μαντέψουν σωστά τους 5+1 τυχερούς αριθμούς της αποψινής (1/3) κλήρωση του Τζόκερ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις επόμενες κληρώσεις


βιολογια πανελληνιες 2011 λυσεις

ανωνυμη πιστωτικη καρτα

Μετά από δύο συνεχόμενα τζακ ποτ, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ «υποσχόταν» μεγάλα κέρδη στον τυχερό της περασμένης (25/02) κλήρωσης, καθώς, ένας τυχερός με μόλις 3 ευρώ κέρδισε 1.250.000 ευρώ!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της Κυριακής ήταν οι: 3, 4, 8, 12, 25 και Τζόκερ ο αριθμός 4.

tzoker2

Το τυχερό δελτίο, ήταν απλής συμμετοχής και κόστισε μόλις τρία ευρώ ενώ κατατέθηκε σε πρακτορείο του Γαλατσίου.

Παράλληλα, βρέθηκαν τέσσερα δελτία που κέρδισαν στη δεύτερη κατηγορία (5άρι) από 18.871,79 ευρώ.

Δείτε στη συνέχεια πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία:

tzoker2

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 25/02/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Η «Λητώ» σκέπασε τη χώρα - Πού σημειώνονται προβλήματα - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Την Τρίτη 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ




ανωνυμη πιστωτικη καρτα
φιλιωνω σημασια

αρης δικταιος η ποιηση αναλυση

κεικ λεμονι χωρις γιαουρτι

Πηγές θέλουν την ανεξάρτητη Αρχή να πηγαίνει την υπόθεση σε δεύτερη φάση διερεύνησης, κάτι που δείχνει ότι δεν αντιμετωπίζει την υπόθεση ως μια απλή εξαγορά που απαιτεί τις καθιερωμένες εγκρίσεις, αλλά ως μια συναλλαγή που έχει επιπτώσεις στην αγορά του φυσικού αερίου και στην ορθή λειτουργία του ανταγωνισμού.


περισυλλογη μπαζων

αρης δικταιος η ποιηση αναλυση

αρης δικταιος η ποιηση αναλυση

αρης δικταιος η ποιηση αναλυση

Μέχρι η Επιτροπή Ανταγωνισμού να δώσει το πράσινο φως για την απόκτηση του ποσοστού της Shell η αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ δεν θα μπορεί να προχωρήσει.


Πάντως ήδη καταγράφεται έντονη κινητικότητα αμερικανικών εταιρειών για την είσοδό τους στην ελληνική και στη συνέχεια στην ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας. Η αμερικανική Cheniere, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της προμήθειας υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη ΔΕΠΑ.


Σχετικές ανακοινώσεις έκανε από τη Θεσσαλονίκη ο διευθύνων σύμβουλος της δημόσιας επιχείρησης και αυτές αφορούν τη συνεργασία ώστε η τελευταία να προμηθεύεται ποσότητες LNG από τους Αμερικανούς.


Πηγές θέλουν στις επιδιώξεις της ΔΕΠΑ να είναι η σύναψη πολυετούς σύμβασης με ποσότητες που θα αντικαταστήσουν το τουρκικό φυσικό αέριο (ελληνοτουρκικός αγωγός) κι εκείνες του LNG από την Αλγερία.


εκθεσεις ωδικων πτηνων 2015

κατσιος χρηστος χειρουργος βιογραφικο
εκθεσεις ωδικων πτηνων 2015

Υποστηρίζουν ότι η προβλεπόμενη έκτακτη διαδικασία έκδοσης πράξεων κατεδάφισης αυθαιρέτων, με υπουργική απόφαση και μετά από αυτοψία των επιθεωρητών δόμησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «αποτελεί ένα προσωρινό και εξαιρετικά αδύναμο μέτρο, καθώς οι επιθεωρητές δόμησης για τη Νότια Ελλάδα είναι μόνο επτά, ενώ για τη Βόρεια Ελλάδα είναι εννιά».


εκθεσεις ωδικων πτηνων 2015

εκθεσεις ωδικων πτηνων 2015

Θετικά στοιχεία αναγνωρίζουν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις στην τροπολογία που προβλέπει μέτρα προστασίας των υγροτόπων της Αττικής με έκταση έως 80 στρέμματα, οι οποίοι ορίζονται στο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής ως περιοχές προτεραιότητας Α' για προστασία και όπως αναφέρουν οι οργανώσεις «πρόκειται για μέτρο, το οποίο τους θωρακίζει μέχρι την οριοθέτησή τους και είναι απαραίτητο να επεκταθεί και να περιλάβει όλους τους μικρούς και απροστάτευτους υγροτόπους της χώρας».


Επίσης, θετική είναι η ρύθμιση που προβλέπει χρηματοδότηση των πράξεων κατεδάφισης από το Πράσινο Ταμείο κατά παρέκκλιση από τον περιορισμό του κανόνα «2,5%» επί των ετήσιων διαθεσίμων του. «Η πρόβλεψη αυτή είναι πλέον απαραίτητο να επεκταθεί, ώστε να καλύπτει τις ετήσιες ανάγκες για δασική διαχείριση και πρόληψη δασικών πυρκαγιών πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου κάθε έτους» τονίζουν.


Αναμένοντας τις δεσμεύσεις για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων να γίνουν πράξη, οι περιβαλλοντικές οργανώσεις καλούν την κυβέρνηση «να αντιμετωπίσει με ειλικρίνεια τις δικές της ευθύνες στη διαχρονικά ανοιχτή πληγή της αυθαίρετης δόμησης και της πολιτικής υποκρισίας που στην πράξη καταλήγει σε περισσότερα αυθαίρετα, ελάχιστες κατεδαφίσεις και συνεχείς νομοθετικές ρυθμίσεις επιβράβευσης της παρανομίας.


Συγκεκριμένα, οι περιβαλλοντικές οργανώσεις καλούν την κυβέρνηση να:


* Προχωρήσει άμεσα την κατεδάφιση όλων των τελεσίδικα παράνομων κτισμάτων και οικισμών, με προτεραιότητα εκείνα που βρίσκονται σε δάση, αιγιαλό και σε προστατευόμενες περιοχές.


* Σταματήσει αμέσως τη διαδικασία νέας ρύθμισης για τακτοποίηση παράνομων οικισμών μέσα σε δάση και δασικές εκτάσεις, των λεγόμενων «οικιστικών πυκνώσεων», τις οποίες εξαιρεί από ανάρτηση στους δασικούς χάρτες.


* Σταματήσει χωρίς περιστροφές το νομοσχέδιο που έχει έτοιμο το Υπουργείο Οικονομικών για τον αιγιαλό, μέσα από το οποίο επιχειρείται νομιμοποίηση αυθαιρέτων σε αιγιαλό, παραλίες, θάλασσα, λίμνες και ποτάμια.


* Δημοσιεύσει στοιχεία για όλα τα αυθαίρετα που εμπίπτουν στις διατάξεις της τροπολογίας, καθώς και για την πορεία υλοποίησης των κατεδαφίσεων».


«Οι νομοθετικές ρυθμίσεις που έπονται της απώλειας δεκάδων ανθρώπινων ζωών είναι ανεπαρκείς. Η δραματική εξέλιξη της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου δείχνει με τραγικό τρόπο ότι η προστασία της φύσης είναι θέμα ζωής και θανάτου. Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις καλούν όλα τα κόμματα να αναλογιστούν τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που φέρουν από την ψήφιση αλλεπάλληλων νομοθετικών ρυθμίσεων υπέρ αυθαιρέτων και να αρχίσουν επιτέλους να νομοθετούν υπέρ ζωντανών ανθρώπων και ζωντανής φύσης» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους οι περιβαλλοντικές οργανώσεις.




μεταχειρισμενος εξοπλισμος καφενειου αθηνα

μασελα με εμφυτευματα

πιστοποιητικό δήλωσης μισθωμάτων

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2018, εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ Α. Ε και ΒΙΑΝ Α. Ε συμμετείχαν εθελοντικά στην κατασκευή πασχαλινών λαμπάδων, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της ΒΙΑΝΕΞ, στη Βαρυμπόμπη. Οι εθελοντές ετοίμασαν, με ιδιαίτερη φροντίδα, τις λαμπάδες σε σχέδιο που δημιουργήθηκε μόνο για το προσωπικό του Ομίλου.


Η επιτυχία του προγράμματος ήταν πολύ μεγάλη, καθώς οι λαμπάδες εξαντλήθηκαν μέσα σε μία ημέρα και κατασκευάστηκε νέα, τριπλάσια ποσότητα από την αρχική, η οποία και αυτή εξαντλήθηκε αμέσως.


Τα χρήματα από την πώληση των λαμπάδων παραδόθηκαν στην οργάνωση «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος», συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο της για την πραγματοποίηση των πιο βαθιών επιθυμιών παιδιών 3-18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες. Ενισχύοντας με δύναμη και ελπίδα τον αγώνα για ζωή αυτών των παιδιών, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Γιαννακόπουλου με τη στήριξη και της Διοίκησης, απέδειξαν την έντονη ευαισθησία τους, όπως κάνουν πάντα σε θέματα αλληλεγγύης.


Easter2018 b



μασελα με εμφυτευματα
μασελα με εμφυτευματα
μασελα με εμφυτευματα
μαυρα ζυμαρικα θερμιδες

παρωχημένος αντίθετο

ατονικής μουσικής
παρωχημένος αντίθετο

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.


παρωχημένος αντίθετο

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



παρωχημένος αντίθετο
drum online lessons

μαγιο για εγκυους 2015

kia optima 2015
κακοηθης μυωπια

Σε δηλώσεις της από το Σάλτσμπουργκ, η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι επέμεινε ότι το σχέδιό της αποτελεί τη μόνη «σοβαρή και αξιόπιστη λύση».


μαγιο για εγκυους 2015

μαγιο για εγκυους 2015

Η απάντηση των Ευρωπαίων ήταν λακωνική και σαφής: «Δεν θα λειτουργήσει».


Παρότι η κ. Μέι εξέφρασε την πεποίθηση ότι μια συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί, το ερώτημα που γεννάται είναι τι θα συμβεί εάν τελικώς οι δύο πλευρές δεν καταφέρουν να καταλήξουν σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση…


Δεν θα υπάρχει μεταβατική περίοδος


Η Τερέζα Μέι έχει συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους μια μεταβατική περίοδο δύο ετών μετά την αποχώρηση από την Ένωση τον Μάρτιο του 2019, κατά τη διάρκεια της οποίας η Βρετανία θα συνεχίσει να ακολουθεί τους ευρωπαϊκούς κανόνες.




μαγιο για εγκυους 2015

δρομολογια λεωφορειων θεσσαλονικη πειραια

σκούπα χόρτου
δρομολογια λεωφορειων θεσσαλονικη πειραια
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τετάρτης

Αναστατώθηκε μια ολόκληρη περιοχή της Θεσσαλονίκης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (07/02).


δρομολογια λεωφορειων θεσσαλονικη πειραια

Φωτιά ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένο ισόγειο κατάστημα σε πάροδο της οδού 25ης Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 02:45, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Διαβάστε περισσότερα στο thestival.gr.



δρομολογια λεωφορειων θεσσαλονικη πειραια
μονοπατι ναυπλιο

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

εικονες με ζευγαρια ζωων

Όλα τα γιαούρτια, πλην των προαναφερθέντων, βρέθηκαν να έχουν μεγαλύτερη ποσότητα ζάχαρης από τη συνιστώμενη.


γεμισμα για πουφ

ohhhh meme gif

εικονες με ζευγαρια ζωων

εικονες με ζευγαρια ζωων

εικονες με ζευγαρια ζωων

Οι ερευνητές των πανεπιστημίων του Λιντς και του Σάρεϊ, με επικεφαλής τη διατροφολόγο δρα Μπερναντέτ Μουρ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό "BMJ Open", ανέλυσαν 921 γιαούρτια διαθέσιμα σε μεγάλα βρετανικά σούπερ-μάρκετ.


Με εξαίρεση τα ελληνικά/ελληνικού τύπου γιαούρτια, τα μέσα επίπεδα ζάχαρης βρέθηκαν να είναι πολύ πάνω από τα πέντε γραμμάρια ανά 100 γραμμάρια γιαουρτιού, που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να θεωρηθεί ένα προϊόν ότι δικαιούται την «πράσινη» σήμανση ως τρόφιμο χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη.


Μόνο το 9% (ούτε ένα γιαούρτι στα δέκα) δεν ξεπερνούσε τα συνιστώμενα όρια ζάχαρης, ενώ για τα παιδικά γιαούρτια το αντίστοιχο ποσοστό ήταν μόνο 2%. Η πιο «γλυκιά» κατηγορία ήταν τα γιαούρτια-επιδόρπια με μέση περιεκτικότητα σε ζάχαρη 16,4 γραμμάρια ανά 100 γραμμάρια προϊόντος, ενώ στα παιδικά γιαούρτια η μέση περιεκτικότητα ήταν περίπου 11/100 γραμμάρια και στα βιολογικά 13/100 γραμμάρια.


«Ακόμη και γιαούρτια με την ετικέτα "βιολογικά", που συχνά θεωρούνται τα πιο υγιεινά, στην πραγματικότητα μπορεί να αποτελούν μια αφανή πηγή πρόσθετης ζάχαρης», ανέφερε η Μουρ.


Στη Βρετανία τα παιδιά, ιδίως έως τριών ετών, τρώνε περισσότερο γιαούρτι από τους μεγάλους. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας συνιστά τα παιδιά τεσσάρων έως έξι ετών να μην καταναλώνουν πάνω από 19 γραμμάρια ζάχαρης τη μέρα. Αλλά μόνο δύο από τα 101 παιδικά γιαούρτια που αναλύθηκαν, ταξινομήθηκαν ως χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη.


μπλανας γεωργιος

καροτα βισυ

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


μπλανας γεωργιος

μπλανας γεωργιος

Αττική


καιρός: παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος.


άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.


άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι.


άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα δυτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών και βαθμιαία γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.


άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



μπλανας γεωργιος
ονοματα ωρομισθιων εκπαιδευτικων 2013

χωρος για παρτυ θεσσαλονικη

χωρος για παρτυ θεσσαλονικη

Η Πρόεδρος της «Καλλιπάτειρα», Κατερίνα Παναγοπούλου έκανε και αυτή τη χρονιά το... θαύμα της! Μαζί με τους «συνοδοιπόρους» της, δηλαδή όλα τα μέλη του σωματείου, αλλά και ένα πλήθος επιχειρήσεων, προσέφεραν τη δυνατότητα αγοράς Χριστουγεννιάτικων δώρων σε προσιτές τιμές. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, και μάλιστα από τον απλό κόσμο που θέλει να συνεισφέρει στη δράση του σωματείου, τα έσοδα του οποίου αναμένεται να διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου.


προσφορες ψυγεια αθηνα

σταντ ποτηριων οροφης

χωρος για παρτυ θεσσαλονικη

«Μπορούμε να ψωνίσουμε για τον εαυτό μας, το σπίτι μας, αλλά να κάνουμε και πανέμορφα δώρα στην οικογένειά μας και στους φίλους μας, ενόψει και των εορτών που πλησιάζουν, έχοντας δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολύ ωραία κοσμήματα γνωστών brands, είδη ένδυσης, αξεσουάρ, είδη διακόσμησης, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια που θα μας μεταφέρουν στην υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα»!, ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόσκληση.


panagopoyloy


Τις επόμενες ημέρες, η πρόεδρος του σωματείου «Καλλιπάτειρα», Κατερίνα Παναγοπούλου διοργανώνει:




χωρος για παρτυ θεσσαλονικη

χαλαζι στην εθνικη οδο

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήγε στους αγώνες με άλματα κοντά στο όριο των 14.20 για τον τελικό, όμως στα πρωινά προκριματικά στο βροχερό Λονδίνο δεν τα πλησίασε καν. Ξεκίνησε με άλμα στα 13.40, ενώ η 2η προσπάθειά της ήταν άκυρη. Στο 3ο άλμα ήθελε επίδοση λίγο πάνω από τα 14 μέτρα, αλλά η Παπαχρήστου έφτασε στα 13.75.


παπακια τιμες

χαλαζι στην εθνικη οδο

χαλαζι στην εθνικη οδο

1 4196412
(Δεν τα κατάφερε η Παπαχρήστου στον τελικό του τριπλούν - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ)


Μόνον 7 κοπέλες έπιασαν το όριο για τον τελικό, ενώ η 12η Ισπανίδα Πελετέιρο προκρίθηκε με 14.07. Η Παπαχρήστου έμεινε στην 20η θέση και μετά από αρκετά χρόνια εκτός ενός μεγάλου τελικού.


(Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα στο τριπλούν)


1 4196406
(Για τον επόμενο μεγάλο αγώνα τώρα η Βούλα Παπαχρήστου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ)


Το πρόγραμμα των Ελληνικών συμμετοχών την Κυριακή


Η συμμετοχή της Παπαχρήστου ήταν η μοναδική σημερινή για την Ελλάδα. Σειρά παίρνουν αύριο ο Καραλής στο επί κοντώ ανδρών (όριο στα 5.75 με τον Έλληνα πρωταθλητή να χρειάζεται να πλησιάσει το ατομικό του ρεκόρ στα 5.70 για να έχει τύχη), οι Βασιλείου, Δουβαλίδης στα σπριντ (με στόχο να περάσουν στα απογευματινά ημιτελικά) και οι Ρεμπούλη-Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο γυναικών.


Κυριακή (6/8-πρωί)


12.00 Μήκος 7αθλου
12.05 3.000 μ. στιπλ (Α) πρ.
12.40 Επί κοντώ (Α) πρ. Καραλής
12.55 Μαραθώνιος (Α) Τελικός
13.05 400 μ. εμπ. (Α) πρ.
13.45 Ακοντισμός 7αθλου Α΄γκρουπ
13.55 400 μ. (Γ) πρ. Βασιλείου Ειρ.
15.00 Ακοντισμός 7αθλου Β΄ γκρουπ
15.15 110 μ. εμπ. (Α) πρ. Δουβαλίδης
16.00 Μαραθώνιος (Γ) Τελικός Ρεμπούλη, Πριβιλέτζιο


Το μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια από Ελληνικής πλευράς θα έχει ο μεγάλος τελικός του επί κοντώ γυναικών στις 21.00 το βράδυ με την Κατερίνα Στεφανίδη να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο που της λείπει.


Κυριακή (6/8-απόγευμα)


21.00 Επί κοντώ (Γ) Τελικός
21.05 Ακοντισμός (Γ) πρ. Α΄γκρουπ
21.10 100 μ. (Γ) Ημ.
21.40 400 μ. (Α) Ημ.
22.10 110 μ. εμπ. (Α) Ημ.
22.30 Ακοντισμός (Γ) πρ. Β΄γκρουπ
22.35 Σφαιροβολία (Α) Τελικός
22.40 800 7αθλου
23.15 800 μ. (Α) Ημ.
23.50 100 μ. (Α) Τελικός




χαλαζι στην εθνικη οδο
κλιση υποσχομαι

σόιμπλε γκολουμ

σόιμπλε γκολουμ
σόιμπλε γκολουμ

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «κλείσιμο μνημονιακών εκκρεμοτήτων στην υγεία», χωρίς επιπρόσθετες επιβαρύνσεις για τους ασθενείς και μάλιστα με μέτρα σταδιακής οικονομικής ανακούφισής τους. Συγκεκριμένα, ο κ. Ξανθός μίλησε για μείωση της επιβάρυνσης των πολιτών κατά 40 εκατ. ευρώ όταν παίρνουν γενόσημα φάρμακα και επίσης για κατάργηση της προπληρωμής από τους πολίτες για την αγορά γυαλιών οράσεως και για υπηρεσίες ειδικής αγωγής των παιδιών τους. Με τον τρόπο αυτόν, δαπάνες περίπου 130 εκ. ευρώ ετησίως θα αντικατασταθούν με voucher αντίστοιχης αξίας και δεν θα επιβαρύνουν τα νοικοκυριά.


σόιμπλε γκολουμ

Αναφορικά με τους κλειστούς προϋπολογισμούς και το ΕΣΥ, αφενός διατηρείται ο μηχανισμός των τριών κλειστών προϋπολογισμών (εξωνοσοκομειακή-νοσοκομειακή φαρμακευτική δαπάνη, λοιπές παροχές υγείας του ΕΟΠΥΥ) και αυξάνονται σταδιακά μέχρι το 2022 τα αριθμητικά όριά τους με βάση την προβλεπόμενη αύξηση του ΑΕΠ (ενίσχυση με 92,5 εκατ. ευρώ για το 2019) και αφετέρου ενισχύεται το ΕΣΥ (νοσοκομεία και κέντρα υγείας) στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσµου Πλαισίου Δηµοσιονοµικής Στρατηγικής (ΜΠΔΣ) 2019-2022 με επιπλέον 195 εκατ. ευρώ, δίνοντας τη δυνατότητα στη δημόσια περίθαλψη να καλύψει με επάρκεια περισσότερες υγειονομικές ανάγκες των πολιτών.


Συνολικά, την τετραετία 2019-2022 προβλέπεται ενίσχυση του ορίου δαπανών του δημόσιου συστήματος υγείας με περίπου 450 εκατ. ευρώ για κάλυψη λειτουργικών αναγκών των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας και για αγορά υπηρεσιών από ιδιώτες παρόχους μέσω του ΕΟΠΥΥ. Προσθέτοντας στα ποσά αυτά την ενίσχυση ύψους 650 εκατ. ευρώ που προηγήθηκε στο πλαίσιο του τρέχοντος ΜΠΔΣ 2015-2018, αθροιστικά προκύπτει μια «ζωτικής σημασίας αιμοδότηση» 1,1 δισ. ευρώ στη δημόσια περίθαλψη. Αυτή η «αιμοδότηση», επισήμανε ο κ. Ξανθός, διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία των δημόσιων δομών, βελτιώνει την αγοραστική δύναμη του ΕΟΠΥΥ και αποτελεί μια σοβαρή επένδυση στην αξιοπιστία του ΕΣΥ, στην αξιοπρέπεια των ανθρώπων και στην υγειονομική ασφάλεια της κοινωνίας.



δανεια φοιτητικα 2014
ja海部東 採用

βαθυ ευδηλος δρομολογια

βαθυ ευδηλος δρομολογια
βαθυ ευδηλος δρομολογια

Ο νεαρός άνδρας, σκότωσε τα θύματά του στη μέση του δρόμου, τραυμάτισε σοβαρά ακόμη ένα άτομο και στη συνέχεια βρήκε καταφύγιο σε ένα σπίτι. Όμως λίγο αργότερα, αποφάσισε να εγκαταλείψει την κρυψώνα του και καθώς κατευθυνόταν απειλητικά προς το μέρος των αστυνομικών, εκείνοι τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν.


μποφιλιου αθηνα 2015

«Η επιχείρηση της αστυνομίας τελείωσε. Ο δράστης “εξουδετερώθηκε” και είναι νεκρός», αναφέρουν οι τοπικές αρχές.


Το Ισλαμικό Κράτος, ισχυρίζεται με δήλωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το πρακτορείο προπαγάνδας της οργάνωσης, Amaq, πως ο επιτιθέμενος ήταν «μαχητής του Ισλαμικού Κράτους», χωρίς ωστόσο να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό του.


Πάντως η ανακοίνωση αναρτήθηκε στο διαδίκτυο προτού επιβεβαιωθεί ότι τα θύματα ήταν συγγενείς του επιτιθέμενου.


Την ώρα της επίθεσης φώναζε «Αλάχ Ακμπάρ», σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο BFM, πληροφορία που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία μέχρι στιγμής.


Οι λόγοι πίσω από την επίθεση και το προφίλ του δράστη δεν είναι ακόμη γνωστοί και ερευνώνται, ενώ δικαστική πηγή δήλωσε πως δεν έχει ζητηθεί ακόμη από αξιωματούχους της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας να συμμετάσχουν στην έρευνα.


Γάλλος υπουργός Εσωτερικών: «Διαταραγμένος» ο δράστης της επίθεσης


Ο άνδρας που σκότωσε τη μητέρα του και την αδελφή του σήμερα στην Τραπ είχε «σημαντικά» ψυχιατρικά προβλήματα και το προφίλ του ταιριάζει περισσότερο με εκείνο ενός «διαταραγμένου» παρά με αυτό «κάποιου που είχε αναλάβει δέσμευση» έναντι της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών.


«Ήταν μάλλον μια πλευρά (...) ανισορροπίας παρά κάποιος που είχε αναλάβει δέσμευση και που μπορούσε για παράδειγμα να ανταποκριθεί στις εντολές και οδηγίες τρομοκρατικών οργανώσεων και ιδιαίτερα του Νταές (αραβικό ακρωνύμιο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος)», δήλωσε ο Ζεράρ Κολόμπ από την Τραπ.


Η Τραπ είναι μια υποβαθμισμένη πόλη που βρίσκεται σε μια γενικά πλούσια περιοχή δυτικά του Παρισιού. Δεκάδες ριζοσπαστικοποιημένοι νέοι έχουν φύγει από την πόλη των περίπου 30.000 κατοίκων για τη Συρία.



βαθυ ευδηλος δρομολογια
εντομο ψαρακι