Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

φωτεινή αραμπατζή μαγκριώτης

φωτεινή αραμπατζή μαγκριώτης

Ομάδα κουκουλοφόρων κινήθηκε κατά των παρατεταγμένων αστυνομικών δυνάμεων στην είσοδο της Βουλής, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να απαντήσουν με χρήση χημικών.


Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πλήθος τραυματιών, δέκα εκ των οποίων είναι αστυνομικοί. Πηγές αναφέρουν πως ένα δύο ετών παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το Σύνταγμα.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ανήλθαν περίπου στους 60.000. Από το πρωί, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, έφτασαν στην Αττική 326 λεωφορεία.


Οι αστυνομικοί που λαμβάνουν μέρος στα μέτρα ασφαλείας είναι 2.000, ενώ τα drones της αστυνομίας και το ελικόπτερο της δίνουν συνεχώς εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.


Από τις 10:00 το πρωί, ύστερα από εντολή των Αρχών, έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια, ενώ σε εφαρμογή από χθες, Σάββατο, το βράδυ έχουν τεθεί σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία.



φωτεινή αραμπατζή μαγκριώτης
φωτεινή αραμπατζή μαγκριώτης
τερμα τα διφραγκα ελληνικη ταινια
ανελ τουιτερ

καιρος κυριακη ηρακλειο κρητης

season χριστουγεννιατικα

Σύμφωνα με τα όσα μπόρεσε να πει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς η γυναίκα, η οποία έχει υποστεί ισχυρό σοκ, οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα.


καιρος κυριακη ηρακλειο κρητης

καιρος κυριακη ηρακλειο κρητης

καιρος κυριακη ηρακλειο κρητης

Όπως είπε, άνοιξε τα μάτια της και είδε μέσα στο υπνοδωμάτιο και αυτή και ο σύζυγός της να βρίσκονται δύο κουκουλοφόροι. Ο 52χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος ξύπνησε από τη φασαρία που έκαναν οι ληστές, αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες.


Σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, ο ένας από τους ληστές χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο το σύζυγό της στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με τον ληστή. Τότε είδε ξαφνικά τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.


Η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας της άγριας σκηνής είπε στις Αρχές ότι οι δράστες από την αρχή που μπήκαν στο υπνοδωμάτιο ήταν πολύ επιθετικοί, έβριζαν και απειλούσαν το σύζυγό της και μιλούσαν ελληνικά.


Την ώρα της ληστείας μέσα στο σπίτι ήταν επίσης ο ένας από τους γιους της οικογένειας, ο οποίος κοιμόταν στη σοφίτα, καθώς επίσης και η Φιλιππινέζα οικιακή βοηθός, οι οποίοι όμως δεν αντελήφθησαν το παραμικρό.



voip router asus

γιαλι τζαμισι

χαλκιδα πολεμικες τεχνες
αυτια μικυ
γιαλι τζαμισι
Σοκ στην Κρήτη: Γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά κάτω από νταλίκα (pics)

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (05/05/2018) στη Λεωφόρο Σούδας στην Κρήτη.


Αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες «σφηνώθηκε» κάτω από φορτηγό.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τα δύο οχήματα κινούνταν επί της 25ης Μαρτίου, όταν κατά την έξοδό τους προς την Λεωφόρο Σούδας, στη διασταύρωση προς Λιβάδια, το αυτοκίνητο, με οδηγό μια 45χρονη γυναίκα, μπήκε σχεδόν από κάτω από το φορτηγό – ψυγείο, αναφέρει το Flashnews.gr.

Τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν ενώ το μεγαλύτερο τμήμα από το ογκώδες φορτηγό είχε ήδη βγει στη Λεωφόρο Σούδας, με αποτέλεσμα ο δρόμος να κοπεί στα δύο.

Από το ατύχημα δεν υπήρξε τραυματισμός, ωστόσο προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού θα «σκάσει» η μετεωρολογική βόμβα τις επόμενες ώρες

Βίντεο ΣΟΚ: Το ελικόπτερο που μετέφερε τη νύφη συνετρίβη μπροστά στα έντρομα μάτια του γαμπρού

Έξαλλος ο Ερντογάν από το «χαστούκι» του Τραμπ: Απειλεί τις ΗΠΑ με αντίποινα


Σοκ στην Κρήτη: Γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά κάτω από νταλίκα (pics-vid)
01
Σοκ στην Κρήτη: Γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά κάτω από νταλίκα (pics-vid)


















γιαλι τζαμισι
γιαλι τζαμισι

τσοχατζοπουλος υπουργοσ αμυνασ

τσοχατζοπουλος υπουργοσ αμυνασ

Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής, επισημαίνεται ότι «η πρόσφατη επιστολή του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, που συνδέει την τύχη των Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται από τις τουρκικές Αρχές με την υπόθεση των Τούρκων αξιωματικών, στους οποίους έχει χορηγηθεί άσυλο από την Ελληνική Πολιτεία, επιβεβαιώνει τις πάγιες θέσεις μας ότι η τουρκική δικαιοσύνη δεν λειτουργεί ανεξάρτητα και δεν παρέχει εχέγγυα για μια δίκαιη δίκη».


σεργιανοπουλος γαμπρος

τσοχατζοπουλος υπουργοσ αμυνασ

Η υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται εδώ και τέσσερις μήνες, χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, υπογραμμίζει η συντονιστική επιτροπή, «δεν συνδέεται και δεν μπορεί να συνδεθεί, ιδίως σε νομικό επίπεδο, με την υπόθεση των Τούρκων αξιωματικών» και προσθέτει:



Είναι προφανές ότι με ευθύνη της Τουρκικής πλευράς η υπόθεση εκφεύγει του νομικού της χαρακτήρα και αποκτά πολιτική διάσταση.



Ακόμη, αναφέρει ότι ήδη, ενημερώθηκε ο Ευρωπαϊκός Δικηγορικός Σύλλογος για τις νέες εξελίξεις και ζητήθηκε η άμεση αποστολή των παρατηρητών, δεδομένου ότι παρήλθε άπρακτη και η ταχθείσα προθεσμία για τις επιβαλλόμενες ενέργειες της Τουρκικής πλευράς, σημειώνει η συντονιστική επιτροπή.


Επίσης, υπογραμμίζει ότι η ελληνική Πολιτεία «οφείλει να αναδείξει την υπόθεση, ως εκ των βασικών θεμάτων της εξωτερικής πολιτικής, στους διεθνείς οργανισμούς και τα διεθνή fora (ΝΑΤΟ, ΕΕ κ. λπ.)».


Τέλος, η συντονιστική καλεί όλους τους φορείς και ιδίως τις μη κυβερνητικές οργανώσεις να κινητοποιηθούν και να λάβουν ξεκάθαρη θέση σε ένα θέμα που άπτεται της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.



τσοχατζοπουλος υπουργοσ αμυνασ
μετρηση μηκους με λειζερ

αρχαια αμφιπολη ταφος

αρχαια αμφιπολη ταφος

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Βασίλης Λιόντος, και εκπρόσωποι φοιτητών, αναφέρθηκαν στα προβλήματα της παιδείας, σημειώνοντας ότι «με την πολιτική που εφαρμόζει το Υπουργείο Παιδείας, η οποία διαλύει την δημόσια εκπαίδευση, καταργούν τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών και διαμορφώνουν εργασιακό μεσαίωνα για τους πολίτες».


αρχαια αμφιπολη ταφος

ΦΙΛΗΣ 1


(Πηγή φωτογραφίας zarpanews.gr)


Σύμφωνα με το zarpanews.gr, εκπρόσωπος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, τόνισε ότι «βρισκόμαστε εδώ για δείξουμε την αγανάκτηση μας, για όσα βιώνουμε, στα Ελληνικά πανεπιστήμια τα τελευταία χρόνια».


ΦΙΛΗΣ 2


(Πηγή φωτογραφίας zarpanews.gr)



αρχαια αμφιπολη ταφος
βασιλειου κρυσταλλα βασιλικο
music of the night original

ουλης λογιστης ναυπλιο

ουλης λογιστης ναυπλιο

Το 1987 Ηνωμένες Πολιτείες και Σοβιετική Ένωση υπέγραψαν την Συνθήκη για την εξάλειψη των πυραύλων μικρού και μέσου βεληνεκούς (με πυρηνικές και συμβατικές κεφαλές) όπως και των εκτοξευτήρων τους.


μπιλυ θυτα

ουλης λογιστης ναυπλιο

ουλης λογιστης ναυπλιο

«Τώρα αυτή η Συνθήκη βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας των ενεργειών της Ρωσίας», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ.


Τον Μάρτιο, οι ΗΠΑ είχαν επικρίνει την Μόσχα, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζει την Συνθήκη για την εξάλειψη των πυραύλων μικρού και μέσου βεληνεκούς (Intermediate-Range Nuclear Forces (INF) Treaty) όταν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν παρουσίασε έναν «αόρατο» διηπειρωτικό πύραυλο και μια παρόμοια τορπίλη.


«Η Ρωσία δεν έχει δώσει καμία πειστική απάντηση για τον νέο αυτό πύραυλο. Όλοι οι σύμμαχοι συμφωνούν ότι η πιο αληθοφανής εκτίμηση θα είναι ότι η Ρωσία παραβιάζει την Συνθήκη» δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ.


«Επείγει συνεπώς η Ρωσία να αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες με έναν ουσιαστικό και ειλικρινή τρόπο» προσέθεσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ.


Το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί στην σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.


Η Αμερικανίδα πρεσβευτής στο ΝΑΤΟ Κέι Χάτσισον, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ενδέχεται να οδηγηθούν στη λήψη πρωτοβουλιών για την εξάλειψη της απειλής που προκαλεί το νέο ρωσικό πυραυλικό σύστημα.


Ανέφερε μάλιστα ότι τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας της Συμμαχίας πρέπει να εναρμονισθούν σε σχέση με την ενδεχόμενη νέα απειλή, ώστε να είναι σε θέση να αποκρούσουν του πύραυλους που στοχεύουν στην Ευρώπη και την Αμερική



εφημεριες δασκαλων

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

μετρητής δαχτυλιδιών

παραρτημα λεξικο
μετρητής δαχτυλιδιών

Στην ατζέντα της Συνόδου περιλαμβάνονται το μεταναστευτικό που αποτελεί ζήτημα αγκάθι για τη συνοχή της ΕΕ αλλά και την μακροημέρευση του κυβερνητικού συνασπισμού της Μέρκελ, αλλά και θέματα όπως η ασφάλεια και η άμυνα, η απασχόληση, η ανάπτυξη, η ανταγωνιστικότητα, η καινοτομία και ο ψηφιακός μετασχηματισμός, ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της ΕΕ και οι εξωτερικές σχέσεις.


καλλυντικα ελλαδα online

μετρητής δαχτυλιδιών

μετρητής δαχτυλιδιών

Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα συζητηθεί επίσης η συμφωνία των Πρεσπών και ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ θα παραστεί. Ο Ζόραν Ζάεφ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ενώ νωρίτερα, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τη συμφωνία. Στη συνέχεια αυτή θα συμπεριληφθεί στα συμπεράσματα της Συνόδου με αναφορά για την έναρξη των ενταξιακών συνομιλιών της γειτονικής χώρας. Οι διαπραγματεύσεις για την ευρωπαϊκή προοπτική της ΠΓΔΜ θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2019 υπό προϋποθέσεις, μετά το «μπλόκο» Γαλλίας και Ολλανδίας.


Κατά τη «μίνι» Σύνοδο της περασμένης Κυριακής, για το μεταναστευτικό, δεν καταγράφηκε συμφωνία. Υπάρχει σύγκλιση ωστόσο, στην ανάγκη ενίσχυσης των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ με δυνάμεις της FRONTEX ενώ υπάρχει χάσμα σχετικά με την ποσόστωση σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες δεδομένης της θέσης των χωρών του Βίσεγκραντ. Η Ιταλία διακηρύσσει σε όλους τους τόνους πως έχει φτάσει στα όρια των δυνατοτήτων της και βάζει «μπλόκο» ακόμη και στις επιστροφές μεταναστών από τη Γερμανία με βάση τον κανονισμό του Δουβλίνου.


Η Γερμανία φαίνεται αποφασισμένη από την πλευρά της να αναζητήσει λύση σε διμερείς συμφωνίες, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει σε δραστικές κινήσεις.


ευχες για γενεθλια σε φιλη

Αναστάτωση προκλήθηκε στον Λευκό Οίκο, όταν ένας άνδρας επιχείρησε να εισέλθει στον προαύλιο χώρο ενώ στη συνέχεια οι Αρχές εντόπισαν ένα ύποπτο πακέτο.


διαλειμμα οδηγων φορτηγων

θεματα θρησκευτικα γ γυμν

ευχες για γενεθλια σε φιλη

ευχες για γενεθλια σε φιλη

ευχες για γενεθλια σε φιλη

Η νότια πλευρά του Λευκού Οίκου αποκλείστηκε καθώς η αστυνομία ερευνούσε το πακέτο.




ALERT: UD Officers responding to an individual who jumped over the concrete barrier along E ST. @WhiteHouse south fence line closed.

— U. S. Secret Service (@SecretService) 17 Οκτωβρίου 2017

honda μεταχειρισμενα παπακια

honda μεταχειρισμενα παπακια

Όπως προανήγγειλε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, το υπουργείο θα ανακοινώσει παράταση υποβολής όλων των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ, λοιπών παρακρατουμένων φόρων σε πρώτη φάση, έως το τέλος Σεπτεμβρίου και μετά θα υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασης.

Επίσης, θα ανακοινωθεί απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ του 2018 για τα ακίνητα των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και παράταση της προθεσμίας καταβολής βεβαιωμένων και ρυθμισμένων οφειλών, καθώς και αναστολή ληξιπρόθεσμων οφειλών.


σκιά παρασκιά

αγορα ελαιωνα θεσσαλονικη

honda μεταχειρισμενα παπακια




honda μεταχειρισμενα παπακια

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

θεωρια προσφορης αιτιοτητας

ταινιεσ λεντ 24v

Θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά και νοτιά και λίγα χιονιά στα ορεινά και ημιορεινά.


σμηγματοροικη δερματιτιδα αλοιφη

θεωρια προσφορης αιτιοτητας

θεωρια προσφορης αιτιοτητας

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, ενώ θα εμφανιστεί παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά.


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ


Αττική


Καιρός: νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα για βροχή ή χιονόνερο και στα ορεινά για ασθενείς χιονοπτώσεις.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 05 έως 09 βαθμούς Κέλσιου. στα ανατολικά και τα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με πιθανότητα κατά τόπους για χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις.


Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 02 έως 07 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία με πιθανότητα κατά τόπους για χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις.


Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από -03 (μείον τρία) έως 07 βαθμούς Κέλσιου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νοτιοδυτικά καθώς και στα ηπειρωτικά ορεινά οπού υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς χιονοπτώσεις.


Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



θεωρια προσφορης αιτιοτητας

κομματα χριστινα

κοινωνικες παροχες στην γερμανια
αγγλικο γαλλικο ρωσικο κομμα
κομματα χριστινα

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, όμως είναι λίγοι αυτοί που γνωρίζουν το «μυστικό» του οικήματος.


κομματα χριστινα

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ανοίγοντας την πόρτα του υπογείου της πολυκατοικίας και προχωρώντας λίγα βήματα βρίσκεται μπροστά σε έναν μακρύ, καθοδικό «διάδρομο» λαξευμένο πάνω σε βράχο που καταλήγει σε έναν ταφικό θάλαμο.


Πρόκειται για ένα αρχαιολογικό μνημείο, που όπως αναφέρει η ίδια πηγή, επικαλούμενη στοιχεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων, χρονολογείται στο 1375 - 1250 π. Χ.


Το ταφικό μνημείο βρίσκεται σε βάθος 6.75 μέτρων από την επιφάνεια και ο κατηφορικός δρόμος που οδηγεί εκεί έχει μήκος 14,5 μέτρων. Ο θάλαμος έχει διαστάσεις 2,65 x2,70 μ. και ύψος 1.90 μέτρου.





κομματα χριστινα

μαγαζι πλανηταριου

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της άμεσης δράσης στην Καλλιθέα ειδοποιήθηκαν για έλεγχο υπόπτου οχήματος.


γλυκα ευκολα και γρηγορα

ξενοφών ίσαρης

μαγαζι πλανηταριου

μαγαζι πλανηταριου

Όταν έφτασαν στο σημείο εντόπισαν πεζό ένα άτομο το οποίο αρνήθηκε τον έλεγχο και τράπηκε σε φυγή.


Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τότε αυτός πέταξε ένα όπλο στο οδόστρωμα και έβγαλε ένα δεύτερο με το οποίο πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών.


Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατάφεραν και τον συνέλαβαν.


Ο δράστης της περίεργης υπόθεσης δηλώνει Αλβανός, ενώ εξετάζεται από το τμήμα ληστειών και ανθρωποκτονιών.



μαγαζι πλανηταριου

γιωργος τσαλικης απαγορευμενο στιχοι

γιωργος τσαλικης απαγορευμενο στιχοι

Επίσης, στις 24 Δεκεμβρίου 2017, οι αρχές σταμάτησαν για έλεγχο ένα φορτηγό που μετέφερε μήλα, ενώ κινείτο σε αυτοκινητόδρομο. Έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι κάτω από τα κιβώτια με τα μήλα βρίσκονταν 100 παγωμένα ζώα. Επρόκειτο για προστατευμένα είδη ελαφιών.


σομπες πελλετ ιταλιας 12kw

γιωργος τσαλικης απαγορευμενο στιχοι

Ο οδηγός είπε ότι τα αγόρασε στην πόλη Σινγιού στο Τσιανγκσί και σχεδίαζε να τα πουλήσει στην επαρχία Χουνάν, ελπίζοντας να καλύψει τη μυρωδιά των νεκρών ζώων με τη μυρωδιά των μήλων. Αμέσως συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας, η οποία ανακάλυψε ένα δίκτυο λαθρεμπορίου άγριων ζώων που εκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα.


Από τις 10 Μαΐου, έχουν συλληφθεί συνολικά 42 ύποπτοι ενώ έχουν κατασχεθεί πάνω από 3.000 σπάνια άγρια ζώα.



γιωργος τσαλικης απαγορευμενο στιχοι
εθνική γερμανίας ρόστερ

ελευθερη ζωντανη μεταδοση

εκα μπασκετ προγραμμα
ελευθερη ζωντανη μεταδοση
ελευθερη ζωντανη μεταδοση
ελευθερη ζωντανη μεταδοση
Εικόνες - σοκ στην Πάτρα: Κάνουν χρήση ναρκωτικών μέσα σε παιδική χαρά (photos)

«Παιδική Χαρά» άντρο ναρκομανών (εμπόρων και χρηστών) οδός Δανιηλίδος και Καρατζά με σπίτια και μπαλκόνια σε κοινή θέα...", γράφει στο προσωπικό της προφίλ η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Λιολιώ Κολυπέρα και παραθέτει τις σχετικές φωτογραφίες.


Ένα άτομο, που μόλις έχει κάνει χρήση, εμφανίζεται σε κακή κατάσταση, σχεδόν ημιλιπόθυμο, πάνω σε ένα παγκάκι της παιδικής χαράς. Τα σύνεργα του λευκού θανάτου βρίσκονται δίπλα του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πρόκειται για την παιδική χαρά στην οδό Δανιηλίδος και Καραντζά. Η κυρία Κολυπέρα ζητά από τον δήμαρχο και κάθε αρμόδιο να επέμβεί για να μην επαναληφθούν τέτοιες σκηνές στην περιοχή, σε έναν χώρο όπου συχνάζουν μικρά παιδιά και γονείς,

Πηγή: thebest.gr


Εικόνες - σοκ στην Πάτρα: Κάνουν χρήση ναρκωτικών μέσα σε παιδική χαρά (photos)
01
Εικόνες - σοκ στην Πάτρα: Κάνουν χρήση ναρκωτικών μέσα σε παιδική χαρά (photos)

πως ειναι σημερα η λιλα απο το ακρος οικογενειακων

τριβή ασκήσεις

αντιστροφος λογαριθμος
τριβή ασκήσεις
Έγκλημα στο Περιστέρι: Ποιοι σκότωσαν τον 29χρονο

Ο 29χρονος είχε εντοπιστεί νεκρός στη θέση του οδηγού ΙΧ αυτοκινήτου, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο


αστειος σπαιντερμαν

τριβή ασκήσεις

τριβή ασκήσεις

Η ανθρωποκτονία 29χρονου Αλβανού, που διαπράχθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2012, στο Περιστέρι, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το θύμα είχε εντοπιστεί νεκρό στη θέση του οδηγού ΙΧ αυτοκινήτου, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο. Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το πλησίασε μοτοσυκλέτα με δύο επιβάτες, ο συνεπιβάτης της οποίας πυροβόλησε εναντίον του θύματος.

Δράστες είναι ένας 38χρονος Αλβανός, που είναι έγκλειστος σε φυλακή, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, καθώς και μία 28χρονη Ελληνίδα, ως συνεργός.

Ο 29χρονος είχε έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να συναντηθεί με γυναίκα που είχε γνωρίσει μέσω ιστοσελίδας κοινωνικού δικτύου, ενώ την ημέρα του εγκλήματος είχε πάει σε ραντεβού, στο Περιστέρι. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το προαναφερόμενο προφίλ είχε δημιουργηθεί με ψευδή στοιχεία, από γυναίκα, ενώ τον χειρισμό του είχε αναλάβει ο 38χρονος δράστης. Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι η γυναίκα που επικοινωνούσε τόσο τηλεφωνικά, όσο και με γραπτά μηνύματα με το θύμα, προκειμένου να ορίσει το ραντεβού, ήταν η 28χρονη καθ' υπόδειξη του δράστη.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία, δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ


καβουρια με μακαρονια

Η Χαρουνούστασπορ, μια τοπική ερασιτεχνική ομάδα, απέκτησε τον 22χρονο Ομέρ Φαρούκ Κιρόγλου έναντι συνολικού ποσού 4.500 λιρών (959,78 ευρώ). Σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής δαπανήθηκαν 2.500 λίρες σε μετρητά, ενώ η αξία των υπόλοιπων 2.000 λιρών καταβλήθηκε σε Bitcoin.


τι ειναι ρουτινα

καβουρια με μακαρονια

καβουρια με μακαρονια

Ο πρόεδρος της Χαρουνούστασπορ, Χαλντούν Σεχίτ, δήλωσε ότι η κίνηση αυτή ήταν η πρώτη του είδους της από αθλητικό σύλλογο στην Τουρκία και παγκοσμίως. «Το κάναμε για να φτιάξουμε ένα όνομα για τους εαυτούς μας στη χώρα και στον κόσμο... Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό» τόνισε.


«Αυτή είναι μια "πρώτη" για μένα και για τον κόσμο» είπε από την πλευρά του ο Κιρόγλου, σύμφωνα με το CNN Turk, και πρόσθεσε: «Όπως είπε ο πρόεδρός μου, κάνουμε κάτι νέο. Είμαι ανοιχτός σε νέα πράγματα».



καβουρια με μακαρονια
σαλονια με χρωματα

να σου πω κάτι δε θα ξαναπάω νηπιαγωγείο

εικονες με ονοματα γιωργος

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτή την ώρα η πυρκαγιά έχει μόνο μικροεστίες διαχειρίσιμες σε όλη την περίμετρό της, ενώ στη χαράδρα μέσα από την οποία κατευθυνόταν προς την Εθνική Οδό, έχουν ήδη κατεβεί πεζοί πυροσβέστες και μηχανήματα και σε σημαντικό βαθμό την έχουν οριοθετήσει.


να σου πω κάτι δε θα ξαναπάω νηπιαγωγείο

να σου πω κάτι δε θα ξαναπάω νηπιαγωγείο

Από το πρωί κάνουν ρίψεις στις εστίες δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος είναι επιφυλακτικοί, καθώς από το μεσημέρι προβλέπεται ενίσχυση των ανέμων. Θεωρούν ωστόσο ότι σήμερα είναι μια καλύτερη ημέρα. Ήδη αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων προς Πολυδένδρι που χθες είχε διακοπεί από την αστυνομία.


Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι και η πυρκαγιά στην Ηλεία η οποία απομακρύνθηκε από το χωριό Περιστέρι - το οποίο εκκενώθηκε χθες - και κινήθηκε ανατολικά. Η φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι υπό επιτήρηση και από το πρωί κάνει ρίψεις νερού και ένα ελικόπτερο.


Στις καμμένες περιοχές ο Τσίπρας


Αυτή την ώρα, όπως έκανε γνωστό το Αθηναϊκό πρακτορείο, ο πρωθυπουργός πετά με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από την πυρκαγιά, ενώ στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τους πυροσβέστες στο πεδίο των επιχειρήσεων.


Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή Υπουργών.


Δεν έρχονται οι Κύπριοι πυροσβέστες


Με τα τωρινά δεδομένα αποφασίστηκε να μην έρθει τελικά στην Αθήνα το σώμα των εξήντα Κύπριων πυροσβεστών για το οποίο είχαν συμφωνήσει χθες το μεσημέρι οι δύο χώρες. Οι αρμόδιες υπηρεσίες παραμένουν πάντως σε συνεχή επαφή για τυχόν αλλαγή των δεδομένων με την Κύπρο να δηλώνει ετοιμότητα για να παράσχει βοήθεια αν αυτό χρειαστεί.



Λόγω της εικόνας που παρουσιάζει η #πυρκαγιά στην #Αττική, δεν απαιτείται η συνδρομή της #Κύπρου για την κατάσβεσή της.

— Civil Protection GR (@GSCP_GR) August 16, 2017


να σου πω κάτι δε θα ξαναπάω νηπιαγωγείο
lbs mba fees

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

ατακτη χρεοκοπια ορισμος

ενοικιαζομενες γκαρσονιερες φλωρινα
καναρα κλωσαει χωρις αυγα
ατακτη χρεοκοπια ορισμος

Ούτε η παρέμβαση του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ), ο οποίος, με δηλώσεις του, τόνισε ότι οι χρηματιστηριακές εξελίξεις του τραπεζικού κλάδου οφείλονται καθαρά σε εξωγενείς παράγοντες και δεν σχετίζονται με την υγεία των τραπεζών, κατόρθωσε να δώσει μία ισχυρή και πειστική ανοδική αντίδραση. Η επιφυλακτικότητα των επενδυτών ήταν έντονη, ρευστοποιώντας άμεσα τα όποια βραχυχρόνια κέρδη σημειώνουν ενδοσυνεδριακά οι τιμές των μετοχών. Ενδοσυνεδριακά, ο τραπεζικός δείκτης κατέγραφε κέρδη έως και 7,78%, για να κλείσει τελικά με σημαντική πτώση 1,95%.


ατακτη χρεοκοπια ορισμος

ατακτη χρεοκοπια ορισμος

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 625,83 μονάδες, σημειώνοντας οριακή πτώση 0,05%.


Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 643,15 μονάδες (+2,71%).


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 51,307 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 26.754.874 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,29%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,91%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Jumbo (+7,34% στα 11,700 ευρώ), της Motor Oil (+4,21% στα 22,300 ευρώ), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+2,94% στα 4,900 ευρώ) και της Lamda Development (+2,06% στα 5,940 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της ΔΕΗ (-4,84% στα 1,1600 ευρώ), της Εθνικής (-3,905 στα 1,4780 ευρώ), των ΕΛΠΕ (-3,69% στα 6,780 ευρώ), της Aegean Airlines (-2,74% στα 6,750 ευρώ), του ΟΛΠ (-2,52% στα 15,500 ευρώ) και της Πειραιώς (-2,40% στα 1,100 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+5,08%) και του Πετρελαίου (+2,13%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (-2,25%) και των Τραπεζών (-1,95%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Eurobank και η Alpha Bank, διακινώντας 7.517.442 και 3.927.251 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν ο ΟΤΕ με 7,626 εκατ. ευρώ και η Jumbo με 5,413 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 45 μετοχές, 48 πτωτικά και 33 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Fieratex +10,00%, Frigoglass +9,50%, Jumbo +7,34% και Τζιρακιάν +7,25%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Εβροφάρμα -13,97%, Χαϊδεμένος -9,01%, Lavipharm -7,14% και Attica Bank -6,53%.


καλυτερη μου φιλη

καλλιθεα σαμου

Με επικεφαλής τον Μάκη Μπαλαούρα οι βουλευτές αναφέρουν ότι το μέτρο αυτό στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε για την περιθωριοποίηση μαθητών, πολλές φορές λόγω των ιδεών τους, την πολιτική δράση τους, τη θρησκεία, το χρώμα τους, θυμίζοντας ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και νυν βουλευτές του Κοινοβουλίου έχουν τιμωρηθεί ως μαθητές με το χαρακτηρισμό της διαγωγής τους ως κοσμίας.


καλυτερη μου φιλη

«Τα τελευταία χρόνια, στην πλειοψηφία των σχολείων έχει καταστεί ανενεργή η διάταξη αυτή και δεν επιβάλλεται το αυταρχικό και εκδικητικό αυτό μέτρο στους μαθητές, ούτε και σε ιδιαίτερα ακραίες περιπτώσεις», τονίζουν, προσθέτοντας ωστόσο, πως υπάρχουν κάποια σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, που για να καλύψουν την παιδαγωγική τους ανεπάρκεια ή για να τιμωρήσουν για όλη του τη ζωή έναν απόφοιτο της μη αρεσκείας τους, εφαρμόζουν συχνά την υποβάθμιση της διαγωγής των μαθητών και χωρίς μάλιστα να έχουν εφαρμόσει πλήρως τις διατάξεις του Υπουργείου και τις σχετικές αποφάσεις του ΣτΕ.



καλυτερη μου φιλη
καλυτερη μου φιλη
ευκαιριες καριερας σε σουπερ μαρκετ

ογα α21 ποσα θα παρω

ογα α21 ποσα θα παρω

«Έπειτα από διάφορες συζητήσεις κι αφού περιεργάστηκε τον ορίζοντα, ο πρόεδρος, με διαύγεια όσον αφορά το πλαίσιο και την κατάσταση, δεν θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά και κατά συνέπεια δεν έχει την πρόθεση να εκφραστεί πριν από το Σάββατο», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης Ρισάρ Φεράν στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Αντίθετα», ο Μακρόν θα τοποθετηθεί «στις αρχές της επόμενης εβδομάδας», πρόσθεσε.


ογα α21 ποσα θα παρω

ογα α21 ποσα θα παρω

Σε ετοιμότητα οι Αρχές


«Έκτακτα μέτρα», με περισσότερους από 89.000 αστυνομικούς λαμβάνει η γαλλική κυβέρνηση για το Σάββατο, στο πλαίσιο της τέταρτης ημέρας μαζικών διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων» και τις μεγάλης κινητοποίησης που έχει εξαγγείλει το εργατικό συνδικάτο CGT.


Ο Γάλλος πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ, επανέλαβε σήμερα την έκκληση προς τα «κίτρινα γιλέκα» να μην έρθουν στο Παρίσι για να διαδηλώσουν, όχι επειδή «τους απαγορεύεται να εκφραστούν», αλλά για να «αποφευχθεί το ενδεχόμενο να πέσουν στην παγίδα που στήνουν οι ταραξίες», την ώρα που η γαλλική κυβέρνηση διατυπώνει ανησυχίες σχετικά με τον κίνδυνο να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια στο πλαίσιο αυτής της «κινητοποίησης IV».


«Για να το αντιμετωπίσει αυτό, η κυβέρνηση θα κινητοποιήσει έκτακτα μέσα που θα προστεθούν στις 65.000 δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες θα αναπτυχθούν σε ολόκληρη τη Γαλλία», δήλωσε ο πρωθυπουργός ενώπιον της Γερουσίας.


«Θα συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε τη μέγιστη αποφασιστικότητα. Μαχόμαστε εναντίον του μίσους και της βίας» σημείωσε ο επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης.


Ο Εντουάρ Φιλίπ «χαιρέτισε όλους όσοι απηύθυναν ή προώθησαν» εκκλήσεις για ηρεμία, τονίζοντας πως «η Δημοκρατία έχει την τελευταία λέξη».


Αναφερόμενος στα μέτρα που θα ληφθούν ενόψει των διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων» το Σάββατο, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα κινητοποιηθούν περισσότεροι από 89.000 αστυνομικοί σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων οι 8.000 στο Παρίσι. Στην πρωτεύουσα θα αναπτυχθούν επίσης περίπου δέκα θωρακισμένα οχήματα των δυνάμεων ασφαλείας.


Το περασμένο Σάββατο είχαν κινητοποιηθεί 65.000 αστυνομικοί, εκ των οποίων οι 5.000 στο Παρίσι.




κοριτσακι με τα σπιρτα θεατρικο
αλλεργιολόγοι θεσσαλονίκη

ελευθερία παντελιδάκη μαγιο

ειδη κυτταρικων ιστων
ελευθερία παντελιδάκη μαγιο
Πέθανε ο καθηγητής Σταύρος Τσακυράκης

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/07/2018) σε ηλικία 67 ετών ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, γνωστός αγωνιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του αντιδικτατορικού αγώνα μέσα από τις γραμμές του «Ρήγα Φεραίου», Σταύρος Τσακυράκης.


ελευθερία παντελιδάκη μαγιο

ελευθερία παντελιδάκη μαγιο

Ο Σταύρος Τσακυράκης έφυγε μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή (22/07) στις 17:00 από την εκκλησία της Αγίας Κυριακής στο Μόλυβο.

Λίγα λόγια για τον Σταύρο Τσακυράκη

Είχε γεννηθεί στη Μήθυμνα (Μόλυβο) στη Μυτιλήνη το 1951. Βρέθηκε στην Αθήνα ως οικότροφος του Κολλεγίου Αθηνών. Εισήχθη στη Νομική Σχολή Αθηνών ενώ ως φοιτητής δραστηριοποιήθηκε έντονα κατά της χούντας των Συνταγματαρχών. Για αυτή του τη δράση συνελήφθη, βασανίστηκε και φυλακίστηκε στα κρατητήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ.

Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών, τον Απρίλιο του 2018 έδωσε το τελευταίο του μάθημα σε μία κατάμεστη αίθουσα καθώς θα αφυπηρετούσε στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς. Στο παρελθόν υπήρξε ακαδημαϊκός επισκέπτης σε ξένα μεγάλα Πανεπιστήμια.

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων



αγάπα με τις ώρες που μπορείς βασίλης καρράς stixoi

ξενοδοχεια για πωληση σαντορινη

ξενοδοχεια για πωληση σαντορινη

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.


εισαι πανεμορφη στα αλβανικα

αποτελεσματα ιεκ ροδου 2015

ξενοδοχεια για πωληση σαντορινη

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: Γενικά αίθριος.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Γενικά αίθριος και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Γενικά αίθριος και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Γενικά αίθριος.


Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



ξενοδοχεια για πωληση σαντορινη

εθνικη τραπεζα λεωφορος συγγρου

μεγαλου πειραιως
εθνικη τραπεζα λεωφορος συγγρου
εθνικη τραπεζα λεωφορος συγγρου

Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, κατά την ανακήρυξή του ως επίτιμου δημότη Σύμης ο ΠτΔ.


εθνικη τραπεζα λεωφορος συγγρου

Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος, το καθεστώς της τελικής παραχώρησης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα διέπεται από τις διατάξεις της Συνθήκης Ειρήνης των Παρισίων (Απρίλιος του 1947) μεταξύ των συμμάχων, νικητών του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, και της Ιταλίας. Η διατύπωση της παραγράφου 1 του άρθρου 14 της Συνθήκης Ειρήνης των Παρισίων είναι τόσο σαφής, υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος, ώστε να μην αφήνει οιοδήποτε περιθώριο ως προς την ουσία και την έκταση της κυριαρχίας της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης επί των Δωδεκανήσων».


Η κυριαρχία αυτή είναι «πλήρης», πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ουδέναν περιορισμό επιδέχεται κατά την άσκησή της τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισημαίνοντας ότι «Οιαδήποτε λοιπόν αμφισβήτηση της ερμηνείας των διατάξεων της παραγράφου 1 του άρθρου 14 της Συνθήκης Ειρήνης των Παρισίων συνιστά, αυτοθρόως, παραβίαση του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου».


Τα εν λόγω συμπεράσματα δεν αφορούν μόνο την υπεράσπιση των συνόρων, της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας της χώρας μας, αλλά και την συνακόλουθη υπεράσπιση των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο κ. Παυλόπουλος, επισημαίνοντας πως «κατά λογική ακολουθία, κάθε αμφισβήτηση των συνόρων, της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας της Ελλάδος συνιστούν αμφισβήτηση των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης».


Τα ίδια συμπεράσματα απευθύνονται, θωρακισμένα με το αμάχητο τεκμήριο της συμφωνίας τους με το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο σύνολό τους, προς κάθε κατεύθυνση επεσήμανε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζοντας ότι πρωτίστως απεθύνονται προς εκείνους «οι οποίοι είτε επινοούν δήθεν "γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο, είτε διεκδικούν εδάφη που δεν τους ανήκουν είτε, τέλος, αμφισβητούν την πλήρη κυριαρχία της Ελλάδας επί των Δωδεκανήσων».


Ειδικώς προς αυτούς, είπε ο κ. Παυλόπουλος «υπενθυμίζουμε το αυτονόητο δικαίωμα της Ελλάδας, κατά τις διατάξεις του άρθρου 51 του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ περί προληπτικής νόμιμης άμυνας, να τα θωρακίζει αμυντικά εναντίον κάθε επιβουλής, με όλα τα διαθέσιμα μέσα, όταν και εφόσον το κρίνει σκόπιμο. Επιπλέον, η Τουρκία δεν έχει κατά το Διεθνές Δίκαιο λόγο επ' αυτού, διότι δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στην Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων».


Τις προαναφερόμενες ρυθμίσεις ως προς τα σύνορα και το έδαφος της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έρχεται να ενισχύσει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία για το «Δίκτυο NATURA 2000», που αφορά τον επακριβή καθορισμό των εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης περιοχών με προστατευόμενα οικοσυστήματα, όπως αυτά απεικονίζονται στους οικείους χάρτες «NATURA 2000» επεσήμανε ο ΠτΔ και πρόσθεσε ότι «Η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για το "Δίκτυο NATURA 2000" στηρίζεται σε συγκεκριμένες Οδηγίες, οι οποίες στοχεύουν στην προστασία της βιοποικιλότητας εντός του εδάφους της Ευρωπαϊκής Ένωσης».




αναγραφη εκπτωσησ σε τιμολογιο

κουζινικα ειδη ικεα

κουζινικα ειδη ικεα
κουζινικα ειδη ικεα

Πριν από μερικές ημέρες η Ουάσινγκτον επέβαλε κυρώσεις εις βάρος δύο τούρκων υπουργών για την υπόθεση του Άντριου Μπράνσον, ενός αμερικανού πάστορα που δικάζεται στην Τουρκία κατηγορούμενος για υποστήριξη της τρομοκρατίας.


ποινη εξαγορασιμη

Μιλώντας στη γυναικεία οργάνωση του κόμματός του ΑΚ ο Ερντογάν είπε σήμερα ότι διέταξε το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων, "αν διαθέτουν", όπως πρόσθεσε, στην Τουρκία των αμερικανών υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης.


Οι ΗΠΑ απαιτούν την άμεση απελευθέρωση του Άντριου Μπράνσον, ο οποίος τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από ενάμιση χρόνο που πέρασε σε τουρκική φυλακή καθώς διώκεται για σχέσεις με «τρομοκρατικές» οργανώσεις και «κατασκοπεία», κατηγορίες που ο ίδιος ο ιερωμένος και η αμερικανική κυβέρνηση απορρίπτουν.


Η τελευταία επέβαλε κυρώσεις σε βάρος των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η Άγκυρα απείλησε αμέσως να αντίποινα.



κουζινικα ειδη ικεα
λεωφορειο ελ βενιζελος πειραιας

σουπιτσα ευκολη

σουπιτσα ευκολη
σουπιτσα ευκολη

Το νομοσχέδιο, που έχει τίτλο: «Τροποποίηση του άρθρου 5 του ν. 1920/1991 (Α΄11), με τον οποίο κυρώθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου "Περί Μουσουλμάνων Θρησκευτικών Λειτουργών" (Α΄182)», υπερψηφίστηκε από όλα τα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων, Ποτάμι) πλην της Χρυσής Αυγής.


«Ναι» στη σαρία, «όχι» στην εκλογή μουφτή είπαν οι ΑΝΕΛ


«Ναι» στη σαρία, «όχι» στην εκλογή μουφτή είπαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον Κώστα Κατσίκη να επικαλείται απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για να ενισχύσει την άποψη ότι ο μουφτής είναι δημόσιος λειτουργός που διορίζεται από το κράτος.


Στην ομιλία του, στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την προαιρετική εφαρμογή της σαρίας, που απέσπασε διακομματική συναίνεση, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, επικαλέστηκε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο έχει αποφανθεί πως η εκλογή του μουφτή από όλους τους μουσουλμάνους θα ήταν αντίθετη με τον τρόπο ορισμού των υπολοίπων δημοσίων υπαλλήλων και των δικαστικών που δεν εκλέγονται από τους Έλληνες πολίτες, όπως και οι θρησκευτικοί αρχηγοί της εκκλησίας.


«H Ελληνική Δικαιοσύνη ξεκαθάρισε πως δεν είναι δυνατόν για μια κατηγορία πολιτών να γίνεται η εκλογή ενός προσώπου από το σύνολο των μουσουλμάνων», δήλωσε ο κ. Κατσίκης, ενώ κατά της εκλογής μουφτή έχει ταχθεί και ο Δημήτρης Καμμένος.


«Πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στην οργάνωση της μουφτείας και αυτό θα είναι το περιεχόμενο του προεδρικού διατάγματος», σημείωσε από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου και διευκρίνισε πως η κυβέρνηση για το θέμα αυτό δεν θέλει να αιφνιδιάσει κανέναν και πως οι όποιες αλλαγές γίνουν για το νέο πλαίσιο οργάνωσης της μουφτείας, θα συζητηθούν μετά από εκτενή διάλογο και στη Βουλή σε χρονικό ορίζοντα δύο μηνών.


Στην ομιλία του, απέρριψε δε, οι αλλαγές στη Θράκη συνέπεσαν με την επίσκεψη Ερντογάν. «Είμαστε μια ανεξάρτητη χώρα, προχωράμε με δικές μας αξίες και όπλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού… Είναι λάθος ότι η οποιαδήποτε χρονική σύμπτωση συνεπάγεται και αιτιακή σχέση», κατέληξε.


Τσίπρας: Ιστορικό βήμα το νομοσχέδιο για τη σαρία


Θεοδωράκης: Το Ποτάμι στηρίζει αυτό το μισό βήμα


«Έπρεπε να καταργηθεί πλήρως η Σαρία» τονίζει σε ανάρτησή του σε κοινωνικά δίκτυα ο Σταύρος Θεοδωράκης, και συμπληρώνει: «Ακόμη και έτσι, όμως, το Ποτάμι στηρίζει αυτό το μισό βήμα. Δεν πιστεύουμε στη Δευτέρα πολιτική παρουσία. Αν μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων, διευρύνοντας τα δικαιώματά τους, θα το κάνουμε χωρίς άλλους υπολογισμούς».


theodor



σουπιτσα ευκολη
εσπα συμβουλοι πατρα
sanco τιμες

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

προσκλησεις γενεθλιων ποδοσφαιρου

τεννις μεγαρα

«Το νέο κρούσμα συνακροάσεων που κατήγγειλε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση. Είτε πρόκειται για πολίτες, είτε για πολιτικούς ή κοινωνικούς φορείς, είναι απαράδεκτο να επιχειρούνται παρακολουθήσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών. Η πραγματικότητα αυτή δημιουργεί αρνητική παράσταση σε σχέση με το επίπεδο προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων στη χώρα μας και την ποιότητα της Δημοκρατίας μας» τονίζει ο κ. Μητσοτάκης με δήλωσή του στα «Παραπολιτικά», καλώντας την κυβέρνηση «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και - επιτέλους - να αναλάβει τις ευθύνες της δίνοντας σύντομα ξεκάθαρες και σαφείς εξηγήσεις για το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα»


υπουργος ναυτιλιας συριζα

προσκλησεις γενεθλιων ποδοσφαιρου


Επίσης ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ότι «από την πλευρά μας, ως Νέα Δημοκρατία, το επόμενο χρονικό διάστημα θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες για το μείζον αυτό θέμα. Ήδη στείλαμε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α. Δ.Α. Ε.) από τον οποίο ζητάμε να λάβει αμέσως και πλήρως κάθε αναγκαίο μέτρο για την εκπλήρωση της συνταγματικής της αποστολής απέναντι στους πολίτες και στο πολιτικό προσωπικό της πατρίδας μας».



προσκλησεις γενεθλιων ποδοσφαιρου
προσκλησεις γενεθλιων ποδοσφαιρου

πετροβας λυκουργος

πετροβας λυκουργος

Με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, με επικεφαλής τον Σωκράτη Βαρδάκη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι το υπάρχον προσωπικό μόνιμο και εποχιακό που στελεχώνει την φύλαξη των αρχαιολογικών χώρων και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, είναι εξαιρετικά περιορισμένο αριθμητικά και σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί, λαμβανομένων υπόψη των αυξημένων αναγκών.


nokia 630 e 635

"Παρά το γεγονός ότι πολλά από τα Αρχαιολογικά Μουσεία της χώρας μας βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις επισκεπτών και παρά το γεγονός ότι πληθώρα τουριστών, μεταξύ των οποίων και επισκέπτες κρουαζιέρας, μαθητές και μεμονωμένοι επισκέπτες συνεχίζουν να τα επισκέπτονται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, θα κλείσουν για τους χειμερινούς μήνες πολλές από τις αίθουσές τους", σημειώνουν και καλούν την κυβέρνηση να ενημερώσει τη Βουλή εάν προτίθεται να προκηρύξει διαγωνισμό για την στελέχωση των εν λόγω χώρων πολιτιστικής κληρονομιάς με μόνιμο προσωπικό.



πετροβας λυκουργος
πετροβας λυκουργος
καλοκαιρινα νυχια ημιμονιμο 2015

πλατεια χαλανδριου εκκλησια

πλατεια χαλανδριου εκκλησια
πλατεια χαλανδριου εκκλησια
πλατεια χαλανδριου εκκλησια

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Kontra Channel», η κυρία Αχτσιόγλου δήλωσε: «Η κυβέρνηση κάνει πράξη τη δέσμευσή της, η αύξηση του κατώτατου μισθού θα ανακοινωθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου και θα συνοδευτεί με ταυτόχρονη κατάργηση του ντροπιαστικού υποκατώτατου μισθού των νέων έως 25 ετών. Ο νέος αυξημένος κατώτατος μισθός θα ισχύει για όλους χωρίς ηλικιακές διακρίσεις».


φως στο τουνελ γυναικα καπετανιου

Για τις συντάξεις, σημείωσε: «Το γεγονός ότι 620.000 συνταξιούχοι παίρνουν αύξηση το 2019 επειδή υπολογίζεται με νέο τρόπο η σύνταξή τους, μαρτυρά ακριβώς ότι και προστατέψαμε τις καταβαλλόμενες συντάξεις - ακυρώσαμε το μέτρο της περικοπής της προσωπικής διαφοράς - και ότι το νέο ασφαλιστικό οδηγεί σε υψηλότερες συντάξεις για τα χαμηλά εισοδήματα, σημειωτέον ότι αυτές οι αυξήσεις θα συνεχίζονται κάθε χρονιά για τα επόμενα πέντε χρόνια».


Απαντώντας, δε, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, επισήμανε ότι «πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, όλοι οι όροι, για να μπορέσει αυτή η κυβέρνηση να ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητεία, δηλαδή να φτάσουμε μέχρι το φθινόπωρο του 2019, οπότε και ολοκληρώνουμε το έργο μας, κάτι που έχει νόημα για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία».


Η υπουργός Εργασίας τόνισε, τέλος, ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο να υπάρξει σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων ενώ σχολιάζοντας τη στάση του ΚΙΝ. ΑΛ. υπογράμμισε ότι «δεν έχει κάνει την αυτοκριτική του και εξακολουθεί να σύρεται μονίμως πίσω από τη ΝΔ».




απολυτικιο ασωτου

πελλα tv online

σεμιναρια για νηπιαγωγους θεσσαλονικη 2016

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη Μικρών Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» που παρέχει στήριξη σε φυσικά πρόσωπα για την περαιτέρω ανάπτυξη των γεωργικών τους δραστηριοτήτων μέσω ενεργειών που αφορούν τη βελτίωση της οικονομικής ή περιβαλλοντικής βιωσιμότητάς τους, αλλά και την εν γένει διαρθρωτική τους προσαρμογή (π. χ. παραγωγική, οργανωτική κ. λπ.).


πελλα tv online

πελλα tv online

πελλα tv online

Σκοπός είναι οι μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις να είναι ικανές για την υποστήριξη της μελλοντικής επαγγελματικής ενασχόλησης των κατόχων τους στη γεωργία.


Γεωργική εκμετάλλευση, σύμφωνα με την πρόσκληση υποβολής προτάσεων του προγράμματος, νοείται η οικονομική μονάδα η οποία αποτελείται από γη, ζώα, εγκαταστάσεις και εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην πρωτογενή γεωργική παραγωγή για παραγωγή γεωργικών προϊόντων.


Στις δραστηριότητες της γεωργικής εκμετάλλευσης, πλην της πρωτογενούς γεωργικής παραγωγής (συμπεριλαμβανομένων δραστηριοτήτων όπως η διαλογή και η απλή συσκευασία ιδίων προϊόντων), μπορούν να περιλαμβάνονται η διακίνηση, η μεταφορά, η τυποποίηση, η συσκευασία, η αποθήκευση, η μεταποίηση, η χονδρική και λιανική πώληση αποκλειστικά προϊόντων που παράγει η εκμετάλλευση.


Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά από 4 Μαρτίου 2019 έως και 15 Μαΐου 2019 μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (http://www.ependyseis.gr).



τι εγινε σημερα στο μετρο

αο βυρωνα ποδοσφαιρο

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου απάντησε αρνητικά στο αίτημα της επιτροπής να λάβει γνώση της αναφοράς σε βάρος της Γεωργίας Τσατάνη, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Για βαριά προσβολή του κράτους δικαίου έκαναν λόγο βουλευτές της ΝΔ (Μάκης Βορίδης, Χαράλαμπος Αθανασίου και Κώστας Τζαβάρας) και ο Ευ. Βενιζέλος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.


εργανη θεσσαλονικη μητροπολεως

αο βυρωνα ποδοσφαιρο

Επί της ουσίας της υπόθεσης η Εισαγγελέας Εφετών επανέλαβε ότι γίνεται εναντίον της ένας άγριος πόλεμος, ωστόσο είναι καθαρή, δεν φοβάται και γι' αυτό στέκεται όρθια. «Διακονώ 35 χρόνια και ποτέ δεν περίμενα παρέμβαση από έναν υπουργό», είπε, προσθέτοντας ότι ποτέ κανείς δεν ασχολήθηκε με το σύννομο των ενεργειών της. «Έχω μπροστά μου την εικόνα του υπουργού να μου τείνει το χέρι και να μου λέει “στείλε τη δικογραφία πίσω”», είπε.


Σε ερώτηση Μάκη Βορίδη αν η τηλεφωνική της συνομιλία με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είναι καταγεγραμμένη σε υλικό φορέα, η Γεωργία Τσατάνη επιφυλάχθηκε να τα καταθέσει στα αρμόδια όργανα: «Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Αυτά είναι θέματα έρευνας αξιόποινων πράξεων. Ο κ. υπουργός δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει το περιεχόμενο της. Να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και επιφυλάσσομαι να τα καταθέσω στα αρμόδια όργανα», είπε.



αο βυρωνα ποδοσφαιρο
αο βυρωνα ποδοσφαιρο
πελεκανος δραμα

χαρουλα καραπατακη

χαρουλα καραπατακη

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 646,61 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,46%.


mati mati λευκαδα

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 648,75 μονάδες (+0,79%).


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 10,404 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 28.350.588 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,23%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημείωσε ισχυρή άνοδο σε ποσοστό 3,28%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Viohalco (+4,80% στα 1,31 ευρώ), της Motor Oil (+2,21% στα 13,39 ευρώ), της Εθνικής(+2,02% στα 0,253 ευρώ), της Πειραιώς (+1,44% στα 0,212 ευρώ), της Aegean Airlines (+1,26% στα 6,41 ευρώ) και της Eurobank (+1,09% στα 0,652 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της ΕΧΑΕ (-1,23% στα 4,83 ευρώ), της Coca Cola HBC (-0, 92% στα 20,50 ευρώ), της Τιτάν (-0,85% στα 22,11 ευρώ), της Lamda Development (-0,83% στα 4,76 ευρώ) και της Jumbo (-0,60% στα 14,97 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες του Πετρελαίου (+1,62%) και των Τραπεζών (+1,01%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (-0,91%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-0,52%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Πειραιώς, διακινώντας 8.589.266 και 6.245.525 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Εθνική με 2,169 εκατ. ευρώ και η Alpha Bank με 1,723 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 56 μετοχές, 39 πτωτικά και 16 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Παϊρης+29,94%, Ιντρακάτ+29,59%, Revoil+29,43% και Attica Bank +27,59%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Πήγασος-14,29%, Mermeren-12,89%, ΑΝΕΚ(κο) -12,12% και ΕΛΓΕΚΑ-10%.



χαρουλα καραπατακη
χαρουλα καραπατακη
γενικοι αρχηγοι παο

orchid soton

αρδευση αραβοσιτου

Τα ισλαμικά καλύμματα που καλύπτουν μέρος ή και ολόκληρο το πρόσωπο, όπως η μπούρκα και το νικάμπ, διχάζουν την κοινή γνώμη σε όλη την Ευρώπη, θέτοντας τους υπέρμαχους της θρησκευτικής ελευθερίας απέναντι στους υποστηρικτές του κοσμικού χαρακτήρα του κράτους και σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι τέτοιου είδους καλύμματα είναι ξένα από πολιτιστική άποψη ή συμβολίζουν την καταπίεση των γυναικών.


Το νικάμπ αφήνει ακάλυπτα μόνο τα μάτια, ενώ η μπούρκα καλύπτει και τα μάτια με ένα αραιό πλέγμα. Η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Βουλγαρία και το γερμανικό κρατίδιο της Βαυαρίας έχουν επιβάλει κάποιους περιορισμούς για τις γυναίκες που θέλουν να φορούν καλύμματα για ολόκληρο το πρόσωπο σε δημόσιους χώρους, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


«Δεν πρόκειται για απαγόρευση σε μια θρησκευτική ενδυμασία, πρόκειται για μια απαγόρευση στην κάλυψη του προσώπου», δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ο Γιάκομπ Έλεμαν-Γιένσεν, εκπρόσωπος του Φιλελεύθερου Κόμματος, αφού το κόμμα του, το μεγαλύτερο στον κυβερνητικό συνασπισμό, αποφάσισε να στηρίξει την απαγόρευση. Αυτό ουσιαστικά θα σημαίνει απαγόρευση της νικάμπ και της μπούρκα, πρόσθεσε. Περίπου 200 γυναίκες στη Δανία φορούν τέτοιου είδους καλύμματα, σύμφωνα με ερευνητές.


Η τρικομματική κεντροδεξιά κυβέρνηση μειοψηφίας, ο σύμμαχός της το Κόμμα του Δανέζικου Λαού και το βασικό αντιπολιτευόμενο κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών έχουν πει ότι τάσσονται υπέρ της απαγόρευσης, αν και ακόμα συζητούν το πώς θα σχεδιαστεί και θα εφαρμοστεί η απαγόρευση.


«Θα υπάρξει απαγόρευση της κάλυψης προσώπου στη Δανία. Έτσι έχουν τα πράγματα», δήλωσε στο Facebook ο υπουργός Εξωτερικών Άντερς Σάμιουελσεν.


Το κόμμα του, η Φιλελεύθερη Συμμαχία, ήταν στον παρελθόν από τους πιο ένθερμους αντιμαχόμενους της απαγόρευσης, λέγοντας ότι περιορίζει την ικανότητα των ανθρώπων να επιλέγουν ελεύθερα την περιβολή τους αλλά τώρα ευθυγραμμίστηκε με τα άλλα κόμματα του συνασπισμού, τους Συντηρητικούς και τους Φιλελεύθερους.


«Άρα, εάν είναι πρακτικά δυνατόν να έχουμε τέτοια απαγόρευση χωρίς να προδίδουμε τον εαυτό μας ή τις αξίες μας, τότε η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα την ψηφίσει», δήλωσε ο Σάμιουελσεν.



orchid soton
orchid soton
orchid soton
ζοο φμ

μειζονες συνωνυμο

πρεσα για τυρια
ποια ειναι η καλυτερη ωρα για συλληψη
μειζονες συνωνυμο
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 38χρονος για αρχαιοκαπηλία - Ήθελε να πουλήσει νόμισμα μέσω διαδικτύου

Χειροπέδες σε έναν 38χρονο πέρασαν άνδρες της αστυνομίας που ήθελε να πουλήσει ένα αρχαίο νόμισμα μέσω διαδικτύου.


μειζονες συνωνυμο

Ο 38χρονος συνελήφθη έπειτα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της Πέμπτης (3/5) αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων, κατέσχεσαν σε κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών στη Θεσσαλονίκη, φάκελο με αποστολέα τον 38χρονο, που περιείχε νόμισμα, για το οποίο είχε αναρτήσει αγγελία πώλησης έναντι χρηματικού ποσού, σε σελίδα του διαδικτύου.

Πρόκειται για τραχύ νόμισμα, νομισματοκοπείου Θεσσαλονίκης (1258/9 – 1282 μ. Χ.), από κράμα χρυσού και αργύρου, το οποίο όπως γνωμάτευσε αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις του Νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο αποστολέα, σε περιοχή των Χανίων Κρήτης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.


Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 38χρονος για αρχαιοκαπηλία - Ήθελε να πουλήσει νόμισμα μέσω διαδικτύου
01
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 38χρονος για αρχαιοκαπηλία - Ήθελε να πουλήσει νόμισμα μέσω διαδικτύου









μειζονες συνωνυμο

σκοδα φανσ

ξεσπασμα φεγγαριου

Η Ντανιέλ Νουί θα είχε επαφές με τις τραπεζικές διοικήσεις για τα εν εξελίξει τεστ αντοχής των τραπεζών, αλλά και επαφές με τη Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος και κυβερνητικούς παράγοντες. Την 1η Μαρτίου είχε προγραμματιστεί να απευθύνει ομιλία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.


αραχνες

σκοδα φανσ

Η αναβολή της επίσκεψης οφείλεται σύμφωνα με αρμόδιες πηγές στην ανάγκη παραμονής της στη Φρανκφούρτη, μετά την χρεοκοπία της λετονικής τράπεζας ABLV.


Η τράπεζα της Λετονίας κηρύχτηκε σε χρεοκοπία και εκκαθάριση μετά από τις κατηγορίες από τις αμερικανικές Αρχές για μεγάλης έκτασης ξέπλυμα χρήματος και την αδυναμία της να εκπονήσει το αναγκαίο σχέδιο διάσωσης.


Το Ενιαίο Συμβούλιο Εκκαθάρισης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ξεκαθάρισε πως δεν είναι προς το δημόσιο συμφέρον να μείνει ανοικτή η ιδιωτική τράπεζα.


Πάντως δεν είναι ακόμα σαφές εάν θα ματαιωθεί η ομιλία της Ντανιέλ Νουί στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, κάτι που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις εξελίξεις γύρω από την ABLV.



σκοδα φανσ
σκοδα φανσ

το ηλιακο λεωφορειο τραγουδι

το ιερό ουίλιαμ φώκνερ
το ηλιακο λεωφορειο τραγουδι

Η αρμόδια τομεάρχης στην παρέμβασή της στη συζήτηση του προϋπολογισμού αναρωτήθηκε με ποια ιδιότητα διατύπωσε την άποψη, ότι η υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας ο κ. Παπαδημητρίου -«του ακαδημαϊκού ή του υπουργού;», και αναρωτήθηκε ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ.


το ηλιακο λεωφορειο τραγουδι


«Το πρόβλημα των επιχειρήσεων είναι η πρόσβασή τους στη χρηματοδότηση και όχι η φορολογία, γι’ αυτό και η κυβέρνηση θα μεριμνήσει για την αποκατάσταση της ομαλής χρηματοδότησης και την ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης», απάντησε ο Δήμος Παπαδημητρίου, καταλογίζοντας της αποσπασματική αναφορά των δηλώσεων του.



Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό του 2017 που ψηφίζεται αύριο μετά τα μεσάνυχτα από τη Βουλή, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης υποστήριξε ότι «έχουμε τον πρώτο αναπτυξιακό προϋπολογισμό γενικής αποδοχής μετά από μια 8ετία».



το ηλιακο λεωφορειο τραγουδι
επισκευές κινητών χαλάνδρι

κατασκευαστης ποδηλατων

κατασκευαστης ποδηλατων
Προσοχή! Αλλαγές σήμερα και αύριο στο δρομολόγια του Προαστιακού

Αλλαγές στα δρομολόγια του Προαστιακού θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (10/01) και την Παρασκευή (11/07) λόγω της επίσκεψης στην Αθήνα της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.


κατασκευαστης ποδηλατων

κατασκευαστης ποδηλατων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α. Ε. σε συνεννόηση με τον Διαχειριστή Υποδομής, και κατόπιν εντολών της Ελληνικής Αστυνομίας, το πρόγραμμα των δρομολογίων του Προαστιακού Αθηνών, για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, τροποποιείται και διαμορφώνεται ως εξής:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Την Πέμπτη 17:15-17:45

  • Η αμαξοστοιχία 1226 τερματίζει στο Κορωπί
  • Η αμαξοστοιχία 2251 εκκινεί από Κορωπί

Την Παρασκευή 15:45-16:15

  • Οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 τερματίζουν στο Κορωπί
  • Οι αμαξοστοιχίες 2243, 1223 εκκινούν από Κορωπί

Η TΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι ενδέχεται να προκύψουν και άλλες, έκτακτες αλλαγές για τις οποίες θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστε επίσης:

Έχετε χρέη στην Εφορία; Πώς θα τα ρυθμίσετε - Δείτε τι αλλάζει

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Αλλάζουν οι κατηγορίες δικαιούχων - Πώς να υποβάλετε αίτηση



οδηγος σπουδων πτεα
σταθμός τρένων καρδίτσα

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

πολυ κοντα πολυ μακρια ηρω

αρχιτεκτονας μηχανικος ζητειται

Τα πτώματα εγκαταλείφθηκαν δίπλα σε δρόμο που συνδέει τις πόλεις Ακίλα και Λάσαρο Κάρδενας, στις ακτές του Μεξικού στον Ειρηνικό.


πολυ κοντα πολυ μακρια ηρω

πολυ κοντα πολυ μακρια ηρω

Τουλάχιστον ένα από τα θύματα πιστεύεται πως ήταν μέλος συμμορίας που διακινεί ναρκωτικά, διευκρίνισε η εισαγγελία σε ανακοίνωσή της.


Οι αρχές υποθέτουν πως οι δεκαπέντε φόνοι αποτελούσαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των καρτέλ των ναρκωτικών, τα οποία συγκρούονται για τον έλεγχο της παραγωγής και της διακίνησης μαριχουάνας, οπίου και συνθετικών παραισθησιογόνων στην περιοχή.


Στο Μεξικό, που συνεχίζει να πλήττεται από το κύμα βίαιων εγκλημάτων το οποίο αποδίδεται στο οργανωμένο έγκλημα, καταγράφηκαν το 2017 συνολικά 25.339 ανθρωποκτονίες, αριθμός χωρίς ιστορικό προηγούμενο, κατά τα κυβερνητικά στοιχεία.


ΑΠΕ



πολυ κοντα πολυ μακρια ηρω
μπασκετ γυναικων κυπρου

τζενη η αλικη

λονδινο λιβερπουλ
τζενη η αλικη

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


τι σταματαει τη διαρροια

Αττική


Καιρός: αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια.


Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ανατολικά. Βελτίωση από το απόγευμα.


Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 18 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: στην Ήπειρο και πιθανόν στην Κέρκυρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους ή καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος.


Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.




τζενη η αλικη
τζενη η αλικη

πωσ μπορω να αντικαταστησω το κρεασ

πωσ μπορω να αντικαταστησω το κρεασ

Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Στα υπόλοιπα, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές. Άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε πτώση.


μορια για μαγειρας

πωσ μπορω να αντικαταστησω το κρεασ

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις με βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και τις πρώτες πρωινές ώρες και σε ημιορεινές περιοχές της Πάρνηθας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες
Θερμοκρασία: από 05 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών και ασθενών χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά κατά διαστήματα και από τις νυχτερινές ώρες και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 08 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και πρόσκαιρα και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλότερο υψόμετρο.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση .
Θερμοκρασία: από -2 έως 8 βαθμούς κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά και από το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα εξασθενήσουν. Από το βράδυ στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: 7 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



πωσ μπορω να αντικαταστησω το κρεασ
ρολογια με χρωματιστα λουρακια

χειροποιητα με θαλασσοξυλα

ίρμα γκρίζ

Αφού εκδιώχθηκαν από την Ταλ Αφάρ, στο βόρειο Ιράκ, τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους δεν ελέγχουν πλέον παρά τη Χαουίτζα και την περιοχή γύρω από αυτήν, 300 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης, καθώς και τρεις πόλεις στην έρημο, στα σύνορα με τη Συρία. Οι ιρακινές αρχές μέχρι τώρα δεν έχουν δώσει τη διαταγή να αρχίσουν επιχειρήσεις για να ανακτηθούν.


λαβων μεταφραση

«Αφού η αποστολή στην Ταλ Αφάρ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τα στρατεύματα κατευθύνονται προς τη Χαουίτζα», στην επαρχία του Κιρκούκ - μια περιοχή πλούσια σε πετρέλαιο, την οποία διεκδικούν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Βαγδάτης και το ιρακινό Κουρδιστάν - σύμφωνα με μια ανακοίνωση της Κοινής Επιχειρησιακής Διοίκησης.


Ο Άχμεντ αλ Ασάντι, εκπρόσωπος των παραστρατιωτικών μονάδων Χασντ αλ Σαάμπι, στις οποίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι σιίτες που υποστηρίζονται από το Ιράν, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «η επιχείρηση για να απελευθερωθεί η Χαουίτζα θα αρχίσει σίγουρα μερικές ημέρες μετά το Έιντ αλ Άντχα», τη μεγάλη γιορτή του Ισλάμ που για τους σιίτες αρχίζει σήμερα Σάββατο και διαρκεί τέσσερις ημέρες.


Εν όψει της επιχείρησης, «ερρίφθησαν εκατομμύρια φυλλάδια στη Χαουίτζα για να ενημερωθούν οι κάτοικοί της ότι σύντομα θα έχουν τελειώσει με τις τρομοκρατικές συμμορίες του ΙΚ», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κοινής Επιχειρησιακής Διοίκησης, καθώς και εκκλήσεις προς τους τζιχαντιστές «να παραδοθούν και να καταθέσουν τα όπλα».




χειροποιητα με θαλασσοξυλα
χειροποιητα με θαλασσοξυλα
χειροποιητα με θαλασσοξυλα

all star original

τοιχωματα μητρας
all star original

Ένας ευρωβουλευτής της ακροδεξιάς Λέγκας, ενός εκ των δύο κομμάτων στην κυβέρνηση συνασπισμού της Ιταλίας, έβγαλε το παπούτσι του και πάτησε κυριολεκτικά τις σημειώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου, μετά τη συνέντευξη Τύπου στο Στρασβούργο.


all star original

all star original

Συγκεκριμένα, ο Άντζελο Τσιόκα ανέβηκε στο βήμα μετά τις δηλώσεις Μοσκοβισί και πήρε τις σημειώσεις του από το τραπέζι. Κατόπιν σήκωσε ένα παπούτσι, με το οποίο άρχισε να χτυπάει τα φύλλα, αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνο τον Γάλλο επίτροπο.


«Στο Στρασβούργο, περπάτησα (με μια σόλα που κατασκευάστηκε στην Ιταλία!!!) στο βουνό των ψεμάτων που ο Μοσκοβισί έγραψε εναντίον της χώρας μας!!! Η Ιταλία αξίζει τον σεβασμό» έγραψε σε tweet λίγο αργότερα ο ευρωβουλευτής.


«Πίστευα ότι επρόκειτο για έναν υπάλληλο του Κοινοβουλίου, που πήρε τις σημειώσεις μου. Όχι, ήταν ένας βουλευτής! Αυτοί που συνθλίβουν κείμενα και αποφάσεις με το χτύπημα ενός παπουτσιού δεν σέβονται ούτε τους κανόνες ούτε τους θεσμούς ούτε τη Δημοκρατία. Δεν σέβονται καν το λειτούργημά τους» ήταν η αντίδραση του Μοσκοβισί στο Twitter.





μιχαλης λεβεντης κυπρος

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

κι οσο στο στηθος μου η καρδια μου θα χτυπαει

κι οσο στο στηθος μου η καρδια μου θα χτυπαει

Σύμφωνα με τα παραδείγματα που αναφέρει η Ένωση οι προτάσεις των τραπεζών:


παραλια μαραθι μεσσηνιας

κι οσο στο στηθος μου η καρδια μου θα χτυπαει

κι οσο στο στηθος μου η καρδια μου θα χτυπαει


  • Δεν αναφέρουν το Συνολικό Επιτόκιο της προτεινόμενης ρύθμισης, π. χ. αναφέρουν επιτόκιο ΒΕΚ+0,60 Εισφορά ν.178 + περιθώριο 3,10% με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να αναρωτιέται εύλογα με ποιο επιτόκιο επιβαρύνεται. Στην συγκεκριμένη περίπτωση προφορικά του ανέφεραν ότι περίπου το επιτόκιο είναι 8,60%, καθώς και ότι η μηνιαία δόση του δανείου ανά 3ετία θα προσαυξάνεται με επιπλέον 26,70 ευρώ.

  • Σε ορισμένες περιπτώσεις πρότασης ρύθμισης στεγαστικών δανείων, το επιτόκιο αυξάνεται με την αύξηση του περιθωρίου της τράπεζας.

  • Ζητούν εξασφαλίσεις, όπως την θέση εγγυητή ή την προσημείωση ακινήτου ακόμα και για μικρές οφειλές 5.000 -15.000 ευρώ.

  • Σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση στην αποστολή των απαντητικών επιστολών προς τους δανειολήπτες, η οποία υπερβαίνει την τετράμηνη προθεσμία που ορίζει ο κώδικας.

  • Δεν λαμβάνουν υπόψιν τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης (π. χ. για μηνιαίο εισόδημα από σύνταξη 950 ευρώ και με σοβαρά προβλήματα υγείας, καταναλωτικό δάνειο, η τράπεζα ζητά δόση μηνιαία 640 ευρώ).

  • Οι τράπεζες δεν επιχειρούν να συνεργαστούν μεταξύ τους, ώστε να επιδιώξουν την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στις περιπτώσεις, που ο καταναλωτής έχει οφειλές σε περισσότερες τράπεζες.

  • Οι δανειολήπτες, προκειμένου να μη γίνουν ληξιπρόθεσμες οι δόσεις, αναγκάζονται να υπογράφουν συχνά ασύμφορες ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα για 1 - 3 έτη, καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό, χωρίς πρώτα να έχουν μελετήσει τους όρους και τις μελλοντικές δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν.

  • Δεν χορηγείται σχέδιο σύμβασης και ενδεικτικός πίνακα αποπληρωμής, πριν υπογράψει ο καταναλωτής, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να αναγκάζονται να υπογράφουν τις συμβάσεις, σε καθεστώς αδιαφάνειας, χωρίς προηγουμένως να τις έχουν μελετήσει, αλλά και να συμβουλευθούν ενώσεις καταναλωτών ή το δικηγόρο τους.

  • Η άρνηση των τραπεζών να παρέχουν γραπτά τις απαραίτητες πληροφορίες στους καταναλωτές και τους έντυπους όρους της σύμβασης ρύθμισης, πριν από τη σύναψή της, αποτελεί - τονίζει η ΕΚΠΟΙΖΩ - ευθεία παράβαση του Κώδικα Δεοντολογίας.


Η Ένωση ζητά την παρέμβασή της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και των συναρμόδιων υπηρεσιών, ώστε να αποκατασταθεί η διαφάνεια και να εφαρμοστεί ο κώδικας δεοντολογίας.


Επίσης, καλεί τους καταναλωτές να μην αποδέχονται προτάσεις, οι οποίες δεν είναι σαφείς και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του κώδικα δεοντολογίας και να ζητούν το σχέδιο της σύμβασης και ενδεικτικό πίνακα μηνιαίων δόσεων, ώστε να συμβουλεύονται τις ενώσεις καταναλωτών.



προυπολογισμος εταιρειας παραδειγμα

αλλαγη λαδιων διαφορικου

αλλαγη λαδιων διαφορικου

Με την Notam η Ελλάδα δεσμεύει τον εθνικό εναέριο χώρο, αλλά και τμήμα του FIR, για διάφορα χρονικά διαστήματα από τις 6 Μαρτίου μέχρι και τα τέλη Απριλίου.


toi moi et l'amour

μπουσουλας μεζεδοπωλειο καισαριανη

Η άσκηση με πραγματικά πυρά ορίζει πρακτικά πως όποιος πετάξει πάνω από την περιοχή κατά τη διάρκεια της, θα καταρριφθεί.


Η Τουρκία είχε δεσμεύσει περιοχή του Αιγαίου για την 25η Μαρτίου και την Μεγάλη Παρασκευή, σπάζοντας έτσι τη συμφωνία της Βουλιαγμένης του 1988 – γνωστή και ως μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ – η οποία ορίζει πως δεν θα πραγματοποιούνται στρατιωτικές ασκήσεις σε εθνικές επετείους και θρησκευτικές εορτές και των δύο πλευρών.



αλλαγη λαδιων διαφορικου
αλλαγη λαδιων διαφορικου

χειμωνα καλοκαιρι νεα μακρη

μοσχαρι στο φουρνο συνταγη
οικολογια και περιβαλλον
χειμωνα καλοκαιρι νεα μακρη
χειμωνα καλοκαιρι νεα μακρη

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει δημοσιευτεί στην σελίδα «όχι στην επιστράτευση εκπαιδευτικών» στο Facebook, κρατώντας ένα μεγάλο πανό, δεκάδες μαθητές διαμαρτύρονται για την κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία, τη "νομιμοποιήση" της ανασφάλιστης εργασίας και “υποκατώτατο μισθό” για τους νέους εργαζόμενους.


χειμωνα καλοκαιρι νεα μακρη

Σημειώνεται πως ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου δεν βρίσκεται στο υπουργείο για αυτό το λόγο οι φοιτητές συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους φωνάζοντας συνθήματα έξω από το γραφείο του γενικού γραμματέα Γιάννη Παντή.







μαριναρισμένο κοτόπουλο με γιαούρτι

μυδια ποση ωρα
μαριναρισμένο κοτόπουλο με γιαούρτι
μαριναρισμένο κοτόπουλο με γιαούρτι

Πρόκειται για τον Ανδρέα Τουρνά, τα στοιχεία του οποίου, όπως και των άλλων δύο μελών της σπείρας, που έχουν συλληφθεί, δόθηκαν προχθές στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.


μαρκαδορακι φρυδιων

«Δεν είμαι ληστής. Είμαι αθώος» ισχυρίστηκε ο 38χρονος, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού.


28112017dimosiopoish005 1511867124 1512053699
Πηγή: ΕΛ. ΑΣ.



μαριναρισμένο κοτόπουλο με γιαούρτι

σπουδες ρωμανου

Η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας και της αγοράς και ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, αλλά μόνο προσαρμογή στην πραγματικότητα και ρεαλισμός.


ξυλινα παιδικα καστρα

σπουδες ρωμανου

Παράλληλα λέει πως στόχος της κυβέρνησης δεν ήταν ένας αναλογικότερος εκλογικός νόμος, ούτε η απλή και «άδολη» αναλογική. «Ήταν η δόλια προσπάθεια ελέγχου της εξουσίας», υπογραμμίζει και σημειώνει πως η κυβέρνηση υπέστη μια σημαντική κοινοβουλευτική ήττα.


Επίσης μιλά για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που έχει ζητήσει η ΝΔ, για την τουριστική κίνηση φέτος στη χώρα μας αλλά και για την παρουσίαση σύντομα της συνολικής κυβερνητικής πρότασης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.




σπουδες ρωμανου
σπουδες ρωμανου
αποτελεσματα του εσπα 2014

συναισθηματικές συμπεριφορικές διαταραχές

συναισθηματικές συμπεριφορικές διαταραχές
συναισθηματικές συμπεριφορικές διαταραχές

Οι ανήλικοι, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Μαυραγάνης, θα πρέπει να περάσουν όλη την απαραίτητη εκπαίδευση, θεωρητική και πρακτική, πριν λάβουν τελικώς μία βεβαίωση και όχι δίπλωμα οδήγησης, όπως θα γινόταν σε κάθε άλλη περίπτωση υποψηφίου.


ακαρεα και αντιμετωπιση

Η εν λόγω βεβαίωση θα τους επιτρέπει, παρουσία πάντα ενός ενηλίκου που θα επιβλέπει τη διαδικασία, να οδηγούν. Απομένει ακόμη να καθοριστούν ποια θα είναι τα κριτήρια για την επιλογή του ενηλίκου.


Όπως σημείωσε ο υφυπουργός, σε περίπτωση που ο ανήλικος οδηγεί εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, τότε υπάρχουν προβλέψεις για αυστηρές τιμωρίες. Ως παράδειγμα ο κ. Μαυραγάνης έφερε πως θα απαγορεύεται η απόκτησης διπλώματος πριν από τα 20 του χρόνια.



συναισθηματικές συμπεριφορικές διαταραχές
γιαννα δημητρακοπουλου

γιώργος αυτιάς ηλικία

γιώργος αυτιάς ηλικία

Το Dawn ξεκίνησε τους κατάλληλους ελιγμούς για να τεθεί σε λίγες μέρες στην κοντινότερη τροχιά του από το νάνο πλανήτη Δήμητρα, φθάνοντας σε απόσταση μόλις 35 χιλιομέτρων από αυτόν, δέκα φορές πιο κοντά από ό, τι είχε κάνει έως τώρα.


χάρακας παραλία

συναγωγη θεσσαλονικης διευθυνση

γιώργος αυτιάς ηλικία

Η Δήμητρα είναι ο μόνος νάνος πλανήτης του εσωτερικού ηλιακού συστήματος, καθώς οι άλλοι νάνοι πλανήτες, όπως ο Πλούτωνας, βρίσκονται πολύ μακρύτερα. Το Dawn, που διαθέτει μηχανή ιόντων, εκτοξεύθηκε το 2007 και αφού μεταξύ 2011-2012 εξερεύνησε την Εστία, το δεύτερο μεγαλύτερο σώμα στη ζώνη των αστεροειδών μεταξύ Άρη-Δία από τον Μάρτιο του 2015 έχει τεθεί σε τροχιά γύρω από τη Δήμητρα, το μεγαλύτερο σώμα στη ζώνη αυτή.


Στις αρχές Ιουνίου το σκάφος θα κατευθυνθεί στην τελική κοντινή τροχιά του πάνω από το νάνο πλανήτη και αμέσως θα αρχίσει να τραβά φωτογραφίες και να συλλέγει επιστημονικά δεδομένα, έτσι ώστε οι επιστήμονες να μάθουν περισσότερα για τη χημική σύσταση του ανώτερου στρώματος της επιφάνειας της Δήμητρας.


Επίσης αντικείμενο μελέτης θα αποτελέσει ο κρατήρας Occator, στο εσωτερικό του οποίου υπάρχουν παράξενα λαμπερά σημεία, πιθανότατα εναποθέσεις αλάτων άκρως ανακλαστικών στο ηλιακό φως.


Η κόστους 466 εκατομμυρίων δολαρίων αποστολή θα ολοκληρωθεί με αυτές τις πολύ κοντινές διελεύσεις, καθώς το Dawn θα μείνει σε τροχιά γύρω από τη Δήμητρα, όπου και θα τελειώσει τη ζωή του.


ΔήμητραΠηγήNASA JPL Caltech


Η επιφάνεια του πλανήτη Δήμητρα/ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/NASA


Νέα αποστολή ΙΜΑΡ για τον ηλιακό άνεμο



γιώργος αυτιάς ηλικία

πελίνα ευαγγέλου

πελίνα ευαγγέλου

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται, ότι στην αγορά διατίθενται παιχνίδια σε μία μεγάλη γκάμα τιμών, «όμως, οφείλουμε να μην κρίνουμε με μοναδικό γνώμονα την τιμή, αλλά και την ποιότητα και ασφάλεια των παιχνιδιών».


βιοκαρπετ νικαια

ποσα μετρα ειναι το λεπτο εντερο

πελίνα ευαγγέλου

Πιο συγκεκριμένα επισημαίνονται τα εξής:



  • Ελέγχουμε την κατάσταση του παιχνιδιού και αν έχουμε οποιαδήποτε αμφιβολία ως προς την αξιοπιστία του, το τοποθετούμε στη συσκευασία του και το επιστρέφουμε στο κατάστημα που πραγματοποιήσαμε την αγορά.



  • Διαβάζουμε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως, καθώς και τις οδηγίες συναρμολόγησης, και τις εξηγούμε όσο πιο απλά μπορούμε στα παιδιά, κάνοντας παράλληλα και επίδειξη του παιχνιδιού.



  • Γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «CE».



  • Καταγγέλλουμε στις αρμόδιες αρχές περιπτώσεις ελαττωματικών ή επικίνδυνων παιχνιδιών, ώστε να προστατευτούν όλα τα παιδιά.



  • Απαγορεύουμε στα παιδιά κάτω των τριών ετών να παίζουν με παιχνίδια που περιέχουν μικρά κομμάτια, γιατί υπάρχει κίνδυνος πνιγμού.



  • Αποφεύγουμε παιχνίδια με κορδόνια τα οποία μπορούν να τυλιχτούν γύρω από το λαιμό των παιδιών.



  • Αποφεύγουμε τα παιχνίδια που κάνουν μεγάλο θόρυβο γιατί μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στην ακοή των παιδιών.



  • Ελέγχουμε τα παιχνίδια ώστε να μην αποτελούνται από αιχμηρά αντικείμενα ή γωνίες.



  • Τηρούμε πιστά τις ηλικίες που αναφέρονται στη συσκευασία, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ένα παιχνίδι μπορεί να καταστεί επικίνδυνο στα χέρια ενός μικρότερου παιδιού.



  • Στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, προσέχουμε το περιεχόμενό τους και ελέγχουμε το χρόνο που αφιερώνουν τα παιδιά σε αυτό.



  • Προτρέπουμε σε ομαδικά παιχνίδια, καθώς, εκτός από διασκέδαση, τα παιδιά μέσα από αυτά κοινωνικοποιούνται και αναπτύσσουν την ομαδικότητα.



πελίνα ευαγγέλου

κανακαρη αλεξια

ενσταση κεπα

Από τα οχτώ ελληνικά, το πανεπιστήμιο της Κρήτης διατηρεί την πρώτη θέση, ενώ φέτος στην παγκόσμια λίστα συμπεριλαμβάνεται και το Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Θράκης, στην θέση 1001+.


κανακαρη αλεξια

Το πανεπιστήμιο Κρήτης διατηρεί την θέση κατάταξης 351-400, που είχε και το 2018, και ακολουθεί το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας, το οποίο διατηρεί την θέση 501-600 και ανέρχεται από την 5η θέση μεταξύ των ελληνικών πανεπιστημίων στην δεύτερη.


Στην τρίτη θέση μεταξύ των ελληνικών ιδρυμάτων ανεβαίνει το πανεπιστήμιο Αιγαίου, και παγκοσμίως κατέχει την θέση κατάταξης 601-800, ενώ ακολουθεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη θέση 601-800, υποχωρώντας ωστόσο, από την δεύτερη θέση που βρισκόταν πέρσι, στην 4η για το 2019.


Στην 5η θέση από την 3η πέρσι, έπεσε και το Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο στην παγκόσμια κατάταξη διατηρεί την θέση 601-800.


Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων βρίσκεται στην 6η θέση (από την τέταρτη), ενώ υποχώρησε και στην παγκόσμια κατάταξη από τη θέση 501-600 στην 601-800. Το πανεπιστήμιο Πάτρας έπεσε από την θέση 601-800 της διεθνούς κατάταξης στην 801-1000.


Η πρύτανης του πανεπιστημίου Αιγαίου, Χρυσή Βιτσιλάκη, χαιρέτισε σε ανακοίνωσή της την διάκριση του ιδρύματος, λέγοντας ότι η ανοδική πορεία του επιβραβεύει και ενθαρρύνει τις προσπάθειες της ακαδημαϊκής κοινότητας να εδραιώσει και να συνεχίσει να αναδεικνύει το ίδρυμα ως διεθνές κέντρο Αριστείας στην έρευνα και την εκπαίδευση και ότι η αναγνώριση αποτελεί σημαντικότατο κεφάλαιο για τις σπουδές και το μέλλον των φοιτητών.


Συνολικά, στην κατάταξη περιλαμβάνονται τα 1.258 καλύτερα ακαδημαϊκά ιδρύματα παγκοσμίως, εκπροσωπούνται 86 χώρες, οι 25 από τις οποίες έχουν τουλάχιστον ένα πανεπιστήμιο μέσα στα κορυφαία 200, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης υπολογίζονται σύμφωνα με 13 δείκτες απόδοσης, που αφορούν κυρίως κριτήρια γύρω από την έρευνα, τη διδασκαλία, την επιρροή της έρευνας, την εισροή εσόδων από την βιομηχανία, τη μεταφορά τεχνογνωσίας και τη διεθνή απήχηση.


Σύμφωνα με την κατάταξη του «THE» στα δέκα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου εναλλάσσονται αυτά της Βρετανίας και των ΗΠΑ.


Δύο βρετανικά πανεπιστήμια κατέχουν για άλλη μία χρονιά τις κορυφαίες θέσεις. Πρόκειται για το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην πρώτη θέση και το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ στην δεύτερη.


Ακολουθούν τα αμερικανικά πανεπιστήμια Stanford (3η θέση), Massachusetts Institute of Technology (4η), California Institute of Technology (5η), Harvard (6η), Princeton (7η), Yale (8η), Imperial College του Λονδίνου (9η) και το πανεπιστήμιο του Σικάγο (10η).



κανακαρη αλεξια
κανακαρη αλεξια
συμπυρηνα ροδακινα 2015 τιμες

πανεπιστήμιο ιωαννίνων πρόγραμμα λέσχης

πανεπιστήμιο ιωαννίνων πρόγραμμα λέσχης
Σοκ στον Έβρο: Εντοπίστηκε πτώμα παιδιού - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Η σορός παιδιού, πιθανότατα παράτυπου μετανάστη, βρέθηκε την Κυριακή (29/07/20178) στις όχθες του ποταμού Έβρου, στην ευρύτερη περιοχή του Πυθίου Διδυμοτείχου.


πος λ

πανεπιστήμιο ιωαννίνων πρόγραμμα λέσχης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο θάνατος του ανήλικου οφείλεται σε πνιγμό, ενώ όσον αφορά την ηλικία του εκτιμάται ότι πρόκειται για έφηβο, περίπου 14 ετών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η προχωρημένη σήψη που παρουσιάζει η σορός τοποθετεί χρονικά τον θάνατο του παιδιού περίπου προ τριμήνου.

Αυτός ο προσδιορισμός του χρόνου πνιγμού, αλλά και η ηλικία, ουσιαστικά αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα από τα δύο ανήλικα, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν προ ημερών, εντός του ποταμού Έβρου, όταν ανετράπη η βάρκα στην οποία επέβαιναν με τους γονείς τους, υπηκόους Τουρκίας.

Σημειώνεται, ότι έχει ήδη βρεθεί από τις αστυνομικές αρχές της γείτονος η σορός της μητέρας και του ενός παιδιού, ενώ ο πατέρας, ο οποίος είχε διασωθεί παραμένει στον Έβρο, ως παράτυπα εισερχόμενος στη χώρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω της λήψης δείγματος DNA από τη σορό θα διερευνηθεί η πιθανότητα ταυτοποίησης του παιδιού με κάποιον εκ των ήδη δηλωθέντων ως αγνοουμένων παράτυπων μεταναστών.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Απρίλιο, στον ποταμό Έβρο, στην περιοχή του Σοφικού Διδυμοτείχου, είχαν χαθεί τα ίχνη ακόμη μίας γυναίκας και τριών παιδιών, τους οποίους φέρεται να παρέσυραν τα φουσκωμένα νερά.

Ως προς τη διαδικασία της ταυτοποίησης, το δείγμα DNA της σορού αποστέλλεται, ει δυνατόν μαζί με δείγμα DNA συγγενικού προσώπου Α' βαθμού του αγνοουμένου, εφόσον αυτό είναι εφικτό, από τις αστυνομικές αρχές στα εξειδικευμένα εργαστήρια των Αθηνών, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητά του.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά - Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Φωτιά Μάτι - Νέα πλάνα: Έτσι εγκλωβίστηκαν τα 26 άτομα στο οικόπεδο - Λίγα μέτρα από τη σωτηρία τους

Νέα έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου! Πού θα βρέχει ως την Παρασκευή (χάρτες)



πανεπιστήμιο ιωαννίνων πρόγραμμα λέσχης
τεκιλα λευκη

αντιο βερολινο μεταιχμιο

Μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο», ο κ. Βίτσας τόνισε επίσης ότι «θα πρέπει να βρεθεί μια λύση που θα έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του κυπριακού κράτους, με την αναγνώριση των διαφορετικοτήτων, με τον ομοσπονδιακό του χαρακτήρα, αλλά και με τη διεθνή του αναγνώριση. Φαίνεται ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις, ωστόσο η τουρκοκυπριακή ηγεσία θα πρέπει να πάψει να επηρεάζεται τόσο έντονα από την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας».


αντιο βερολινο μεταιχμιο

Για τη στάση της Τουρκίας στο προσφυγικό, ο κ. Βίτσας σχολίασε ότι «η Τουρκία αξιοποιεί την κοινή δήλωση Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας και το προσπέρασμά της, ως απειλή....αν μπορεί να το κάνει η Τουρκία. Κατά τη γνώμη μου δεν θα το κάνει, αλλά υπάρχει και μια ανησυχία. Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν την συμφέρει, γιατί η κοινή δήλωση ωφελεί και την Ευρώπη, αλλά και την Τουρκία και την Ελλάδα».


Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε τα προβλήματα με τις καθυστερήσεις στις ταυτοποιήσεις, στη διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων ασύλου, στη μεταφορά σε άλλες χώρες της Ευρώπης, στο εσωτερικό της χώρας και στις επιστροφές στην Τουρκία, ενώ εξήρε το έργο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτση, όσον αφορά στα «μέτρα ανάπτυξης, ανακούφισης και μέτρα συμπλήρωσης» για τους κατοίκους των νησιών που έχουν ιδιαίτερα επιβαρυνθεί λόγω του προσφυγικού.


Παράλληλα γνωστοποίησε, ότι στο τέλος του μήνα θα παραδοθούν δύο καινούργια κέντρα φιλοξενίας, στο Κουτσόχερο της Λάρισας και στη Ριτσώνα. «Θα είναι πανευρωπαϊκά πρότυπα».



αντιο βερολινο μεταιχμιο
αντιο βερολινο μεταιχμιο
ηλεκτροδωμάτιο
μελετη του περιβαλλοντος γ δημοτικου

γιαννησ παριοσ - ο σαραντάρης

χημειο κρατους θεσσαλονικη
αρρωστες μελισσες
γιαννησ παριοσ - ο σαραντάρης

Αυτό δεν ισχύει για τη Γερμανία, η οποία έχει κεντρικό ρόλο στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων κάτι που αναμένεται να καταδειχθεί και στην προσεχή συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.


γιαννησ παριοσ - ο σαραντάρης

γιαννησ παριοσ - ο σαραντάρης

Ο καθηγητής οικονομικών του πανεπιστημίου του Στάνφορντ Τζόν Τέιλορ προσφάτως αναφέρθηκε στο «συσχετισμό δυνάμεων» στην υπόθεση του ελληνικού χρέους και ειδικά στον κυρίαρχο ρόλο της Γερμανίας έναντι του ΔΝΤ.


Αναφερόμενος, σε πάνελ που παρακολούθησε το CNN Greece στο ελληνικό χρέος, ο Τέιλορ - ο οποίος θεωρείται φαβορί για το Νόμπελ Οικονομικών - περιέγραψε το πως οι χειρισμοί του 2010 εκ μέρους του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση και χρωμάτισε τον κυρίαρχο ρόλο της Γερμανίας έναντι του ΔΝΤ.



Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Το ΔΝΤ παραβίασε την πολιτική του το 2010 όταν δάνεισε στην Ελλάδα. Το χρέος δεν ήταν βιώσιμο. Και αν και πολλοί από εμάς τους το είπαμε τότε, αυτοί άλλαξαν τους κανόνες τους και το έκαναν. Ήταν μια απογοήτευση. Τώρα, το ΔΝΤ έχει αναγνωρίσει τον εσφαλμένο υπολογισμό του και χαίρομαι που το κάνουν. Αυτό που συνέβη ήταν ουσιαστικά ένα bail out (.σ. σ.μια κρατική διάσωση) και τελικά μείναμε με την Ελλάδα να χρωστά στην Γερμανία, αντί του ιδιωτικού τομέα. Αυτό ήταν ένα λάθος. Αυτό το λάθος συνέβη μόνο μία φορά, με την Ελλάδα και ποτέ πριν. Είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα συμβεί στο μέλλον».



Η στοχευμένη επισήμανση του Τέιλορ πως η Ελλάδα χρωστά στη Γερμανία περιγράφει και το «συσχετισμό δυνάμεων» στην υπόθεση του ελληνικού χρέους. Το ΔΝΤ εμφανίζεται να πιέζει για μεγαλύτερη διαγραφή χρέους, «πατώντας» στο γεγονός ότι το Γερμανικό κοινοβούλιο έχει βασίσει τη χρηματοδοτική υποστήριξη της Ελλάδος στην συμμετοχή του Ταμείου στο πρόγραμμα. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο ESM ήδη τους τελευταίους 16 μήνες δανείζει την Ελλάδα χωρίς αυτή να έχει πρόγραμμα με το ΔΝΤ, καθιστά αδύναμη τη διαπραγματευτική του θέση.


Όπως επισημάνθηκε και στην καλοκαιρινή απολογιστική έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα του 2010 «συνολικά η ανάγκη επίτευξης συμφωνίας του κλιμακίου του ΔΝΤ με τους άλλους πιστωτές για κρίσιμα μακροοικονομικά ζητήματα που θα επέτρεπαν στο Ταμείο να λάβει τις διαβεβαιώσεις που χρειαζόταν για να παράσχει χρηματοδότηση ήταν κάτι που μείωσε την ευελιξία του, καθώς οποιαδήποτε αλλαγή έπρεπε να συμφωνηθεί αμοιβαία από όλους του θεσμούς».


Αν και σήμερα δίνεται μια εντύπωση ανεξαρτητοποίησης του ΔΝΤ έναντι των άλλων θεσμών, η μειωμένη αυτή ευελιξία του Ταμείου στην λήψη αποφάσεων εξακολουθεί να υφίσταται.


prince oliver θεσσαλονικη

prince oliver θεσσαλονικη
prince oliver θεσσαλονικη
prince oliver θεσσαλονικη

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί και θα περιλαμβάνει ψητά αρνιά, μουσικό πρόγραμμα από τα συγκροτήματα των Στέλιου Βασιλάκη, Μάνου Λυρώνη, Γρηγόρη Σαμόλη καθώς και χορούς από το συγκρότημα του λαογραφικού ομίλου των Λάζαρου και Μανόλη Χνάρη.


γλυκια οσμη στα ουρα

Την γιορτή οργανώνει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου, σε συνεργασία με την τρίτη Δημοτική Κοινότητα, με τη χορηγία της Μονομετοχικής ΑΕ Ηρακλείου ΔΕΠΑΝΑΛ και τη στήριξη της Δημοτικής Επιχείρησης Τουρισμού Αναψυχής Ηρακλείου (ΔΕΠΤΑΗ).



ελληνικα ντοκιμαντερ μεταγλωτισμενα

φιλοζωικη πυργος ηλειας

φιλοζωικη πυργος ηλειας

Σημειώνεται ότι από τις 550 θέσεις, οι 245 βρίσκονται στην Περιφέρεια Αττικής.


φιλοζωικη πυργος ηλειας

φιλοζωικη πυργος ηλειας

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η προκήρυξη των συγκεκριμένων θέσεων, που είχε γίνει από τον ΟΑΕΔ στο τέλος του 2014, αφορούσε προστατευόμενους του παραπάνω νόμου, δηλαδή πολύτεκνους, τρίτεκνους και τέκνα αυτών, άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%, όσους έλαβαν μέρος στην Εθνική Αντίσταση και τέκνα τους, ανάπηρους και τραυματίες πολέμου, κλπ.



ρατσιστική επίθεση σε στάση λεωφορείου
ωαπε σποτ

παιδικα δωματια σε παστελ αποχρωσεις

μάσκα προσώπου με καφέ
παιδικα δωματια σε παστελ αποχρωσεις
παιδικα δωματια σε παστελ αποχρωσεις
παιδικα δωματια σε παστελ αποχρωσεις

Το Ποτάμι με ανακοίνωσή του, αφήνει σαφείς αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά, επαναφέροντας πρόταση του Στ. Θεοδωράκη να μην γίνει εκλογική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου λόγω του Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας.


«Για τον μεγάλο μαραθώνιο της Αθήνας, το επιτελείο της κυρίας Γεννηματά λέει: «θα κοπεί για 3 ώρες η κυκλοφορία σε ένα κομμάτι του κέντρου». Mα καλά δεν έχον ούτε ένα νέο που να έχει πάρει μέρος στο μαραθώνιο; Ούτε έναν! Έλεος!», αναφέρει το κόμμα και προσθέτει:


«Ως προς την ουσία τώρα: όντως η κυρία Γεννηματά επέμενε να γίνουν οι εκλογές άρον άρον στις 15 και 22 Οκτωβρίου και με επιμονή του Ποταμιού συμφωνήθηκε να γίνουν Νοέμβριο ή Δεκέμβριο, όταν δηλαδή θα έχουν εξασφαλιστεί οι συνθήκες για μια εκλογή μαζική και τεχνικά άρτια. Και από τον Νοέμβρη εξαιρέσαμε την 12η του μηνός καθότι όπως έγραψε και ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στου Facebook (από τις 9 Σεπτεμβρίου) "τότε όλοι τρέχουμε ή χειροκροτάμε αυτούς που τρέχουν».



σοκ άνθρωπος δόλωμα για πύθωνα προσοχη σκληρεσ φωτο

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

καθαρισμος αισθητηρα λ

Μόλις έγινε γνωστή η νέα ρύθμιση και πριν αρχίσει να ισχύει, χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες έσπευσαν στις εφορίες για να «κλείσουν» τα μπλοκάκια τους, φοβούμενοι τις αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές.


μουσειο εθνικης αντιστασης θερισος

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών αλλαγές στην επίμαχη ρύθμιση, καθώς στην κυβέρνηση φαίνεται να επεξεργάζονται ένα νέο σύστημα σχετικά με τον υπολογισμό των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών.


Να σημειωθεί πως οι επιβαρύνσεις των μισθωτών που έχουν μπλοκάκι, αλλά και των απασχολουμένων με εξαρτημένη σχέση εργασίας που κόβουν Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών με τον νέο τρόπο υπολογισμού των εισφορών του ΕΦΚΑ είναι τεράστιες.


Πρόσθετα πολλοί αμειβόμενοι με μπλοκάκι που δεν θέλουν να χάσουν την εργασία τους αναγκάζονται να απορροφούν και το κομμάτι των εισφορών που αντιστοιχεί στον εργοδότη τους, «κουρεύοντας» έτσι τις αποδοχές τους. Αλλά και οι επιχειρήσεις που θέλουν να είναι σύννομες και "εντάξει" με τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο προσωπικό τους έχουν βρεθεί μπροστά σε ανυπέρβλητά εμπόδια, καθώς οι εγκύκλιοι που έχει εκδώσει το υπουργείο Εργασίας είναι εξαιρετικά ασαφείς και αφήνουν χώρο για παρερμηνείες.




καθαρισμος αισθητηρα λ
καθαρισμος αισθητηρα λ
καθαρισμος αισθητηρα λ
κινο πωσ κερδιζεισ

πληροφορικη β λυκειου θεωρια

ετσ σουβλακια
βαση ομπρελας jumbo

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ελληνική ομογένεια στην καρδιά του Σικάγου παρουσία του Μητροπολίτη κ. Ιακώβου, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.


πληροφορικη β λυκειου θεωρια

πληροφορικη β λυκειου θεωρια

Η εθνική επέτειος γιορτάστηκε με καθυστέρηση ενός μήνα καθώς οι τοπικές αρχές έδωσαν τότε άδεια για να γίνει η καθιερωμένη παρέλαση.


20170429 210831


20170429 201816


πηγή:CNN Greece


Λίγες ώρες πριν σε ένα μεγάλο χώρο δεξιώσεων οι Έλληνες του εξωτερικού χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, φορώντας τις αντίστοιχες τοπικές ενδυμασίες.





πληροφορικη β λυκειου θεωρια