Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

σοιμπλε συνεντευξη νεα

σοιμπλε συνεντευξη νεα

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η πρώτη καταβολή του κοινωνικού μερίσματος σε 1.463.524 δικαιούχους-νοικοκυριά, συνολικού ύψους 676.199.675 ευρώ.


email εκπομπης παπαδακη πρωινο αντ1

Υπογραμμίζεται δε, ότι όσοι πολίτες είχαν την εγκεκριμένη αίτηση κοινωνικού μερίσματος και δεν πληρώθηκαν ανήκουν σε μια από τις παρακάτω περιπτώσεις.


1η περίπτωση: Δεν επιβεβαιώθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που συμπληρώθηκε στην αίτηση ανήκει στον δικαιούχο του μερίσματος. Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι για την πίστωση του κοινωνικού μερίσματος θα πρέπει ο λογαριασμός ΙΒΑΝ που δηλώθηκε στην εφαρμογή να ανήκει στον δικαιούχο του κοινωνικού μερίσματος.


2η περίπτωση: Δεν επιβεβαιώθηκε η μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα μέσω της υποβολής φορολογικών δηλώσεων την τελευταία πενταετία. Σημειώνεται ότι σε βάθος πενταετίας πραγματοποιείται έλεγχος είτε για την υποβολή δήλωσης ως υπόχρεου είτε για το αν ο αιτών υπήρξε σύζυγος, εξαρτώμενο πρόσωπο ή φιλοξενούμενος σε δήλωση άλλου υπόχρεου, αρκεί να είχε δηλωθεί σωστά ο ΑΦΜ ή ο ΑΜΚΑ του αιτούντος. Οι περισσότερες αιτήσεις όσων ανήκουν σε αυτή την κατηγορία απορρίφθηκαν αμέσως.


Συχνές ερωτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018 [επικαιροποιημένο]



σοιμπλε συνεντευξη νεα
σοιμπλε συνεντευξη νεα
κομικ κον θεσσαλονικη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου