Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

λεκές από γράσο

ρητά για την ζωή
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του – Τι αποκαλύπτει ο ηθοποιός

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, γεγονός που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την παράσταση «Αχαρνής», μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.


λεκές από γράσο

Έντονη ανησυχία στους θαυμαστές του και όχι μόνο προκάλεσε το μήνυμα που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στο Facebook ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει εγκαταλείπει την θεατρική περιοδεία, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, έδωσε ευχές και καλή επιτυχία στον θίασο. Τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Κώστα Κόκλα και τον Τάκη Παπαματθαίου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ωστόσο, ο ηθοποιός στο μήνυμά του δεν είχε αποκαλύψει ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που τον αναγκάζει να μείνει μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα, αλλά και για εμένα τον ίδιο» έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του και συνέχισε: «Εύχομαι στην ομάδα που θα κατέβει με τους “Αχαρνής” στην περιοδεία του καλοκαιριού να είναι υγιείς, τυχεροί και γεμάτοι ενέργεια και κόσμο! Μόνο τα καλύτερα! Θα σας σκέφτομαι και θα παίζω και εγώ από όπου θα είμαι την παράσταση στο μυαλό μου

Ο ηθοποιός, μετά την ανάρτηση που έκανε στα Social Media, μιλώντας στην Espresso διευκρίνισε: «Πρόκειται για μια επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθώ εκτάκτως. Θα γίνει στη σπονδυλική στήλη και δεν μου επιτρέπει να είμαι στην παράσταση». Επίσης, ο ηθοποιός, διέψευσε τις φήμες ότι η αποχώρησή του από την παράσταση οφείλεται σε διαφωνία μεταξύ συναδέλφων.

«Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί με όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους έχω άριστες σχέσεις. Επίσης, θα είμαι κλινήρης έως και τέλος Ιουλίου, οπότε όλα τα άλλα είναι απλώς φήμες» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η 36χρονη που αποπλάνησε 13χρονο αγόρι στην Κέρκυρα - Δείτε φωτογραφίες

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (04/06) το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Μην απαντήσετε ποτέ σε αυτούς τους αριθμούς


Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του – Τι αποκαλύπτει ο ηθοποιός
01
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του – Τι αποκαλύπτει ο ηθοποιός

λεκές από γράσο
λεκές από γράσο
μισθος ιατρου επιμελητη β

ονειροκριτης τροχαιο μηχανακι

Η καταστροφή του κτηρίου, άλλοτε αυτοκρατορικού παλατιού μεγάλο μέρος του οποίου βρισκόταν σε κακή κατάσταση, αποτελεί «ζημιά ανυπολόγιστης αξίας για τη Βραζιλία», ανέφερε ο πρόεδρος της χώρας Μισέλ Τέμερ σε μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του.


ονειροκριτης τροχαιο μηχανακι

«Σήμερα είναι μια τραγική ημέρα για τη Βραζιλία. Διακόσια χρόνια δουλειάς, έρευνας και γνώσης χάθηκαν», πρόσθεσε.


Οι αρχές δεν είχαν κάνει καμιά εκτίμηση για τα αίτια της φωτιάς ως το βράδυ της Κυριακής, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό ούτε εάν υπάρχουν θύματα, ούτε ποια είναι η έκταση των ζημιών.


Το πυροσβεστικό σώμα στο Ρίο δεν απάντησε όταν το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς αναζήτησε κάποιον εκπρόσωπό του για σχόλια.


Τηλεοπτικά δίκτυα αναμετέδιδαν απευθείας πλάνα από την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε περί τις 19:30 (01:30 της Δευτέρας, ώρα Ελλάδας), μετά το κλείσιμο του μουσείου στις 17:00 και μαινόταν ανεξέλεγκτη σε όλο το κτήριο ως αργά το βράδυ.


Το μουσείο αυτό, που άνοιξε το 1818, συνδέεται με το ομοσπονδιακό πανεπιστήμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο, και διέθετε πολλές μεγάλες συλλογές, από αιγυπτιακά τεχνουργήματα ως ελληνορωμαϊκά κειμήλια και το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο που έχει βρεθεί ποτέ στη Βραζιλία, στη Μίνας Ζεράις.


Το μουσείο είχε παραμεληθεί εδώ και χρόνια από πολλές κυβερνήσεις, κατήγγειλε ο υποδιευθυντής του στο τηλεοπτικό δίκτυο Globo το βράδυ της Κυριακής.


«Δεν λάβαμε ποτέ τίποτα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση», είπε ο υποδιευθυντής του μουσείου, ο Λουίς Ντουάρτε. «Πρόσφατα είχαμε οριστικοποιήσει μια συμφωνία με την (κρατική τράπεζα ανάπτυξης) BNDES για μια μεγάλη επένδυση, που θα μας επέτρεπε την αποκατάσταση του παλατιού και — τραγική ειρωνεία — σχεδιάζαμε την εγκατάσταση ενός νέου αντιπυρικού συστήματος».


Σε ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί στον ιστότοπό της τον Ιούνιο, η BNDES είχε σημειώσει πως θα χρηματοδοτούσε ένα έργο αξίας 5,35 εκατ. δολαρίων για «την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου» και για την εγκατάσταση συστημάτων που θα εγγυόνταν την «ασφάλεια των συλλογών του».



ονειροκριτης τροχαιο μηχανακι
ονειροκριτης τροχαιο μηχανακι
κρεβατι ιοκαστη
παιχνιδια manager ποδοσφαιρου online

αρχαια α λυκειου νοημα

τα πιο επικινδυνα ζωδια
αρχαια α λυκειου νοημα
Το Aegean College ενισχύει την παρουσία του στον Πειραιά

Προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο Κέντρο του Πειραιά!


ευλογημένο

αρχαια α λυκειου νοημα

Το Aegean College ενισχύει την παρουσία του στον Πειραιά προσφέροντας μια σειρά από ανταγωνιστικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Με βάση του το εμβληματικό κτήριο της Πλατείας Κοραή όπου στεγάζεται ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ το Aegean College αναπτύσσεται δυναμικά και αναδεικνύεται σε κορυφαίο φορέα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο μεγάλο Λιμάνι.

Το Κολέγιο προσφέρει στους νέους του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής (Νίκαια, Κορυδαλλός, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Πέραμα, Νέο Φάληρο, Μοσχάτο, Σαλαμίνα) μια σειρά από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στους εξής τομείς:
- Υγεία
- Κοινωνικές Επιστήμες
- Διοίκηση Επιχειρήσεων
- Πληροφορική
- Ναυτιλία
- Τουρισμός.

Πού θα μας βρείτε

Επισκεφθείτε το Aegean College Πειραιά, ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών και ξεκινήστε την καριέρα σας!
- Διεύθυνση: Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή – Δημοτικό θέατρο.
- Τηλεφωνικό κέντρο Aegean College Πειραιά: 210-4220015.
- Email: info@aegeancollege.gr .



αρχαια α λυκειου νοημα

θαυματα σε ασθενεις

θαυματα σε ασθενεις

Εκτιμάται ότι κάθε χρόνο γεννιούνται πλέον με εξωσωματική περισσότερα από μισό εκατομμύριο μωρά, ενώ πραγματοποιούνται περισσότεροι από δύο εκατομμύρια κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης ετησίως. Τα στοιχεία αυτά ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) στη Βαρκελώνη.


πληθυσμοσ ηπα

παπαγαλακια λοβ μπερτς

Οι ευρωπαϊκές κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής προτιμούν την μέθοδο της μικρογονιμοποίησης ή ενδοωαριακής έγχυσης σπερματοζωαρίου (ICSI) έναντι της κλασσικής μεθόδου εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF). Συνολικά κάθε χρόνο γίνονται στην Ευρώπη περίπου διπλάσιες ICSI (356.351 το 2015, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία), από ό, τι IVF (131.221).


Μια παρόμοια αναλογία παρατηρείται και στον υπόλοιπο κόσμο. Η ICSI αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως θεραπεία ειδικά της ανδρικής υπογονιμότητας (λόγω αραιού και κακής ποιότητας σπέρματος), αλλά πλέον αξιοποιείται ευρύτερα.


Η ευρωπαϊκή χώρα με τις περισσότερες εξωσωματικές το χρόνο είναι η Ισπανία (περίπου 120.000 κύκλοι), ενώ ακολουθούν Ρωσία, Γερμανία και Γαλλία. Το ποσοστό των κυήσεων μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ευρώπη φθάνει το 36% του συνόλου, δηλαδή πάνω από μια στις τρεις κυήσεις συνολικά. Τα ποσοστά κυήσεων είναι μεγαλύτερα, όταν γίνεται στη γυναίκα μεταφορά ενός εξωσωματικά γονιμοποιημένου εμβρύου πέντε ημερών από ό, τι τριών ημερών.


19959511


Το γράφημα αποτυπώνει στοιχεία για τις γεννήσεις με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση / ΑΠΕ - ΜΠΕ / Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημ. Φραγκουλιώτης



θαυματα σε ασθενεις
θαυματα σε ασθενεις

πόσο φοβάμαι γιάννης πλούταρχος lyrics

κρις δημοσθενους
πόσο φοβάμαι γιάννης πλούταρχος lyrics

Ο Νικ Καλάθης οδηγούσε στην περιοχή της Κηφισιάς, το βράδυ της Κυριακής (27/5), έχοντας την οικογένειά του στο αμάξι, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας παραβίασε «stop» με το αυτοκίνητό του και προσέκρουσε με ταχύτητα στο μπροστινό μέρος του αμαξιού του διεθνή άσου.


τριανταφυλλια ονομα

πόσο φοβάμαι γιάννης πλούταρχος lyrics

Το ευχάριστο για τον γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods είναι πως δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός από το τροχαίο, παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η νύχτα ήταν δύσκολη για τον Νικ Καλάθη και την οικογένειά του, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής των «πράσινων» για την Θεσσαλονίκη και το Game 3 της σειράς των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ, την Τρίτη (29/5) στην Πυλαία.



πόσο φοβάμαι γιάννης πλούταρχος lyrics

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

πυραντοχες πορτες πρακτικερ

πυραντοχες πορτες πρακτικερ

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 767,07 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,02%.


συναυλιες θεσσαλονικη δεκεμβριος 2017

πυραντοχες πορτες πρακτικερ

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 64,5 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 67,9 εκατ. μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,20%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,24%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Attica Bank (+7,55%), της Eurobank (+5,56%) και της Εθνικής (+4,23%).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Folli Follie (-2,06%), της Jumbo (-1,30%) και του Σαράντη (-0,89%).


Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+3,90%) και των Τηλεπικοινωνιών (+2,35%).


Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες του Εμπορίου (-2,03%) και των Χημικών (-1,96%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν οι μετοχές της Εθνικής (32,4 εκατ. μετοχές) και της Eurobank (12,9 εκατ. μετοχές).


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν της Εθνικής (9,49 εκατ. ευρώ) και της Πειραιώς (9,49 εκατ. ευρώ).


Ανοδικά κινήθηκαν 60 μετοχές, πτωτικά 50 και 130 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Μοτοδυναμική +15,49%, Attica Bank +7,55% και Κυριακούλης +7,21%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Παΐρης -23,01%, Ελτρακ -9,68% και Επίλεκτος -8,82%.



πυραντοχες πορτες πρακτικερ
η μαυρη τρυπα

stories of halloween movie

stories of halloween movie

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εξέφρασε την «ικανοποίησή του» για την επίσκεψη και χαρακτήρισε την υποδοχή που επιφυλάχθηκε στην αντιπροσωπεία «πολύ εντυπωσιακή», κρίνοντας ότι η Σεούλ κατέβαλε «ειλικρινείς προσπάθειες» για τις οποίες είπε πως αισθάνεται ευγνώμων, μετέδωσε το κρατικό βορειοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.


κατοχη μεσολογγιου καιρος

κοραλι πλακα λιτοχωρου

Όπως το Σαββατοκύριακο, έτσι και τώρα, δεν έγινε καμιά αναφορά στην πρόταση περί διμερούς σύνοδο κορυφής που έκανε στον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο Μουν Τζε-ιν εκ μέρους του Κιμ Γιονγκ Ουν η αδελφή του, Κιμ Γιο Γιονγκ, η οποία ήταν μέλος της αντιπροσωπείας.


Η Κιμ επέδωσε μια επιστολή του αδελφού της στον Κυανό Οίκο το Σάββατο, με την οποία ο Μουν προσκαλείται να επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα «το συντομότερο», πρόταση στην οποία ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος απάντησε λέγοντας ότι τόσο η Σεούλ όσο και η Πιονγιάνγκ θα πρέπει να δημιουργήσουν τις συνθήκες που θα καταστήσουν εφικτή μια σύνοδο κορυφής.


Η συζήτηση για μια σύνοδο των ηγετών της Νότιας και της Βόρειας Κορέας – εάν γίνει, θα είναι η πρώτη μετά το 2007– ακολουθεί την πολύμηνη ένταση ανάμεσα στην Πιονγιάνγκ, τη Σεούλ και την Ουάσιγκτον εξαιτίας των βορειοκορεάτικων προγραμμάτων για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων. Η ανταλλαγή απειλών και ύβρεων μεταξύ του Κιμ Γιονγκ Ουν και του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αύξησε ακόμη περισσότερο την ένταση στην κορεατική χερσόνησο.


Σύμφωνα με το σημερινό τηλεγράφημα του KCNA, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε «σημαντικές οδηγίες» για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν ώστε να διατηρηθεί η ατμόσφαιρα συμφιλίωσης και διαλόγου. Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.


Η Σεούλ ανέφερε τη Δευτέρα ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά της να γίνονται συναντήσεις μελών οικογενειών που κόπηκαν στα δύο κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας (1950-1953), προκειμένου να συνεχιστεί ο διάλογος που άρχισε με την επίσκεψη της βορειοκορεάτικης αντιπροσωπείας.


ΑΠΕ, Reuters, AFP



stories of halloween movie
stories of halloween movie

τρωκτικά αντιμετώπιση

Σε ότι αφορά το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι, ο Έλληνας υπουργός, μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι “Ιστορίες” και τον Αλέξη Παπαχελά, τόνισε ότι «έχω χαρακτηρίσει την Τουρκία εδώ και ενάμισι χρόνο ως μία νευρική δύναμη, μία δύναμη δηλαδή που όπως στον 19ο αιώνα η μετα-Μπισμαρκική Γερμανία είχε γίνει νευρική και δεν κρατούσε ισορροπίες με το περιβάλλον της. Κάποιοι στην Τουρκία νομίζουν ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να αποτελούσε μία Συρία ή ένα Ιράκ. Το παιχνίδι, που έγινε στο Φαρμακονήσι δεν είναι παιχνίδι, παρά μόνο σε εισαγωγικά. Είναι μία σοβαρή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και νομίζω πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα είμαστε πάντοτε ανεχτικοί και η απάντησή μας δεν θα είναι μόνο αυτή που δώσαμε, θα είναι πολύ πιο σκληρή.


κατ γραμματεια

henna oil for hair benefits

τρωκτικά αντιμετώπιση

τρωκτικά αντιμετώπιση

τρωκτικά αντιμετώπιση

Παράλληλα, αναλύοντας την αντίδραση και τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στην νευρικότητα της Τουρκίας ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε:


«Έχουμε κάνει συνεννοήσεις με όλες τις ισχυρές δυνάμεις στον πλανήτη μας, έχουμε ενημερώσει όλους τους διεθνείς οργανισμούς και βέβαια έχουμε κάνει και τα απαραίτητα διαβήματα απέναντι στην Τουρκία για τις παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων και τη συμπεριφορά τους. Το διεθνές περιβάλλον και ο διεθνής νόμος είναι υπέρ των συμφερόντων μας, είναι εργαλεία που δεν θα τα εγκαταλείψουμε. Αλλά θέλω να το ξαναπώ και από εδώ, από την συνέντευξή μου σε εσάς κύριε Παπαχελά, δεν είναι τα μόνα εργαλεία που διαθέτουμε. Δεν είμαστε ούτε Συρία κατεστραμμένη, ούτε Ιράκ αποδιοργανωμένο (...)Κάνει και ένα λάθος η Τουρκία, νομίζει ότι επειδή έχουμε την οικονομική κρίση ότι είμαστε αδύναμοι όσον αφορά την προστασία της ασφάλειας της χώρας. Κάνουν μεγάλο λάθος. Επειδή έχουμε οικονομικά προβλήματα, η φροντίδα μας για την ασφάλεια της χώρας και της κυριαρχίας μας είναι μεγαλύτερη από ό, τι στο παρελθόν».





Κόκκινες γραμμές... και προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο


Ο κ. Κοτζιάς αναφερόμενος στις «κόκκινες γραμμές» της ελληνικής κυβέρνησης επεσήμανε ότι οι θέσεις της Ελλάδας είναι σαφείς ενώ χρησιμοποίησε και ένα ποίημα: «Πάντα υπάρχει ένα ζήτημα, αυτό που λέει το στόμα δεν είναι σίγουρο πως το ακούει το αυτί. Ελπίζω να είναι καθαρά τα αυτιά τους».


Σε ερώτηση που έγινε στον υπουργό Εξωτερικών, για την πιθανότητα επίλυσης των ελληνοτουρκικών διαφορών με προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο απάντησε: «αν ήταν να επιλέξω ανάμεσα σε δικαστήριο και σε πόλεμο, θα επέλεγα το δικαστήριο. Αν ήταν να επιλέξω ανάμεσα στο δικαστήριο και μια διμερή, ουσιαστική, πραγματική συμφωνία και διαδικασία συμφωνίας, θα επέλεγα το δεύτερο. Και προς το παρόν είμαστε σε αυτό το δεύτερο. Με τις δυσκολίες που έχει λόγω της κατάστασης της Τουρκίας»



Συμφωνία Ελσίνκι


«Καλό ήταν να είχανε παραμείνει οι συμφωνίες του Ελσίνκι. Σε αυτό ξέρετε έχω μία άποψη. Οι συμφωνίες του Ελσίνκι είχαν υποχρεώσει την Τουρκία να δεχτεί ότι για όποιο ζήτημα είχε, θα πηγαίναμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Η Συμφωνία του Ελσίνκι, τους διευκολύναμε να αποσυρθούνε από τις δεσμεύσεις που είχανε, διότι άλλες πολιτικές δυνάμεις θεώρησαν ότι είναι κακό να υπάρχουν τέτοιου είδους συμφωνίες για το διεθνές δικαστήριο της Χάγης», δήλωσε ο κ. Κοτζιάς και πρόσθεσε:


«εγώ δεν βλέπω άλλο δρόμο που μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας, από τη διπλωματία και από το Δίκαιο, και κατά προέκταση, και εάν χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν όλα τα νομικά πλαίσια που υπάρχουν στη διεθνή κοινωνία. Αυτό δε σημαίνει καθόλου ότι πάμε αυτήν την εποχή γιατί κάποιος με ρώτησε στα δικαστήρια ή οτιδήποτε άλλο. Εμείς αυτό που έχουμε δύναμη, και ως νοοτροπία και ως μέγεθος δύναμης, είναι το διεθνές δίκαιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηριζόμαστε και σε άλλους είδους ισχύ».


Κυπριακό


Ερωτώμενος για το εάν έχει «βαλτώσει» η διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού ο υπουργός Εξωτερικών δήλωσε:
«Είναι κακό όταν βαλτώνει η διαδικασία και πρέπει να την κρατήσουμε ζωντανή. Για αυτό συμφώνησα και για μία δεύτερη διεθνή διάσκεψη «Γενεύη ΙΙ», που πρότειναν οι δύο συνομιλητές στην Κύπρο, δηλαδή ο κ. Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο κ. Ακιντζί, εκπρόσωπος της τουρκοκυπριακής κοινότητας, παρόλο που πιστεύω ότι μέχρι να γίνει το Δημοψήφισμα θα είναι δύσκολο για την Τουρκία να καταλήξει εάν θέλει να κάνει συμβιβασμό ή όχι»


Παράλληλα, ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε και στον δικό του ρόλο στις διαπραγματεύσεις του Κυπριακού, επισημαίνοντας:
«Το ζήτημα της παρουσίας κατοχικών στρατευμάτων και του συστήματος των εγγυήσεων [είναι για την Τουρκία] το πιο αδύναμο της σημείο για την Κύπρο. Και είναι ένα σημείο - το οποίο ή θα κάνει έναν ουσιαστικό, πραγματικό συμβιβασμό και παραχωρήσεις ή θα της βγει ως το σημείο που θα σπάσει η διαπραγμάτευση. Η Τουρκία λοιπόν επειδή δεν έχει καταλήξει – τουλάχιστον μέχρι το δημοψήφισμά της πώς θα χειριστεί πραγματικά το θέμα των εγγυήσεων και της ασφάλειας, αν πραγματικά θα συμφωνήσει να καταργηθεί το ζήτημα των εγγυήσεων και της ασφάλειας, προσπαθεί να βάζει ενδιάμεσα ζητήματα ώστε να αποπροσανατολίζει την κουβέντα. [...] Έφυγε ο κ. Τσαβούσογλου, πήγε στην Άγκυρα, άρχισε να με κατηγορεί ότι δεν είμαι στην διαπραγμάτευση και εγώ του έστειλα την απάντηση «είμαι εδώ στην Γενεύη ακόμη και συζητάμε το Κυπριακό». Έχουν μία δυσκολία. Έβαλαν λοιπόν ξαφνικά ένα καινούργιο θέμα, τις τέσσερις ελευθερίες για τους Τούρκους. Αυτό το θέμα δεν το είχαν ξαναβάλει ποτέ με αυτήν τη διατύπωση. Γιατί το έβαλαν; Με την ελπίδα ότι είτε ο Αναστασιάδης θα αναγκαστεί να μην το δεχθεί και να σπάσει η διαπραγμάτευση σε αυτό το σημείο, άρα να μην σπάσει εκεί που φοβούνται και που είναι πολύ αδύναμη η επιχειρηματολογία, στις εγγυήσεις και την ασφάλεια, είτε να γίνει αποδεκτό και να μας βάλει Κύπριους και Ελλάδα να τσακωνόμαστε με την Ευρωπαϊκή Ένωση, που η κα Μέρκελ είναι γνωστό ότι δε μπορεί να το δεχθεί αυτό το θέμα.


φυτο για το ζαχαρο

αγριογουρουνο τηγανια συνταγη

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεών της, για την αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών των καταστροφικών πλημμυρών, η Περιφέρεια Αττικής, ενημερώνει τους πολίτες ότι:


φυτο για το ζαχαρο

φυτο για το ζαχαρο

φυτο για το ζαχαρο


  • Για την καταγραφή και εκτίμηση ζημιών σε οικίες προκειμένου να χορηγηθούν οι προβλεπόμενες οικονομικές ενισχύσεις, οι πολίτες παρακαλούνται να απευθύνονται στον Δήμο τους.

  • Για καταγραφή καταστροφών που προκλήθηκαν από πλημμύρες σε φυτική και ζωική παραγωγή και για την χορήγηση αποζημιώσεων αρμόδιος φορέας είναι ο ΕΛΓΑ. Οι πολίτες παρακαλούμε να απευθύνονται στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΟΓΑ - ΕΛΓΑ των Δήμων στους οποίους ανήκουν.

  • Για την καταγραφή - εκτίμηση ζημιών σε επιχειρήσεις, αρμόδιες είναι οι επιτροπές της Περιφέρειας Αττικής / Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής. Παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης ΠΕ Δυτικής Αττικής.



δικαστηρια χαλκιδας τηλεφωνα

delivery κινεζικο γαλατσι

delivery κινεζικο γαλατσι
delivery κινεζικο γαλατσι

Ο κ. Τσίπρας, στο πλαίσιο της συνάντησης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι, μετά τις εκλογές στην Κύπρο, στις 28 Ιανουαρίου, θα ανοίξει ένα «παράθυρο» για να αρχίσουν και πάλι οι διαδικασίες επίλυσης του Κυπριακού.


σωστη λειτουργια αγγλικα

Για την ελληνική κυβέρνηση ο πρωθυπουργός είπε ότι θα βάλει το δικό της «λιθαράκι» σε αυτή την κατεύθυνση.


Σχετικά με την Τριμερή ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε ότι η Ιορδανία παίζει καθοριστικό ρόλο στην περιοχή στα θέματα της ασφάλειας και των προσφυγικών ροών, και επισήμανε ότι η στρατηγική των συνεργασιών έχει δώσει αποτελέσματα.



Συνάντηση με τον Πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας. pic.twitter.com/uNJZLEAHqO

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 16 Ιανουαρίου 2018


delivery κινεζικο γαλατσι
μπαλης ξυλα κιλκις

απεργια μεταφραση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για θαλαμηγό, στην οποία επέβαιναν 9 άτομα. Στο σημείο έχουν σπεύσει τόσο η πυροσβεστική υπηρεσία όσο και το λιμενικό.


αποσταση ναυπλιο αρχαια επιδαυρος

απεργια μεταφραση

απεργια μεταφραση

απεργια μεταφραση

Οι επιβαίνοντες έχουν απομακρυνθεί από την θαλαμηγό και είναι καλά στην υγεία τους.


Από αυτούς, οι πέντε άμεσα επιβιβάστηκαν σε παραπλέον ιστιοφόρο και οι υπόλοιποι τέσσερις παραμένουν στο βοηθητικό σκάφος της θαλαμηγού, προσδεδεμένοι σε σκάφος του λιμενικού.


Τελικά η θαλαμηγός βυθίστηκε και η περιοχή αποκλείστηκε από το λιμενικό. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς πραγματοποιεί το τοπικό λιμενικό τμήμα.



κιθαρα τρια τεταρτα

ψαθινα φωτιστικα οροφης

Εγκάλεσε την ΝΔ και «ως ένα βαθμό» το Κίνημα Αλλαγής για τήρηση στάσης συγκάλυψης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ότι «θα ήταν μια ευκαιρία πραγματικής αυτοκάθαρσης αν είχαν μια στάση αποστασιοποίησης από ενδεχόμενες ευθύνες και διευκόλυνσης της δικαστικής έρευνας».


τακιμι λεξικο

Στάθηκε ιδιαίτερα στην ΝΔ είπε ότι ο κύριος εκφραστής της στην Βουλή ήταν ο κ. Σαμαράς που «εμφανίστηκε με έναν απόλυτα ακροδεξιό, διχαστικό και εμφυλιοπολεμικό λόγο», προσθέτοντας «τώρα πια μπορούμε με βεβαιότητα να μιλάμε για τον πραγματικό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον "Αντώνη Μητσοτάκη"».


Είπε ότι ο κίνδυνος ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής ξεπερνιέται με την σε βάθος απρόσκοπτη δικαστική έρευνα, «που θα επιβεβαιώσει ή όχι του λόγου το αληθές» προσθέτοντας ότι «αν η υπόθεση αυτή δεν πάει σε βάθος, αν δεν καταλογιστούν κάθε είδους ευθύνες και δεν απαντήσουμε στα ερωτήματα που μας θέτει η ίδια η κοινωνία τότε θα βγούμε όλοι χαμένοι και κυρίως η αξιοπιστία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».


Ερωτηθείς αν θα συνιστούσε πολιτική ήττα για την κυβέρνηση το ενδεχόμενο να μην αποδειχθούν ευθύνες πολιτικών προσώπων, απάντησε «η μεγάλη ήττα για την κυβέρνηση αλλά και για την ποιότητα της δημοκρατίας μας θα ήταν να κλείναμε τα μάτια σε μια υπόθεση που κανείς πλέον δεν αμφισβητεί ότι συνιστά σκάνδαλο, ανεξάρτητα αν σε αυτό εμπλέκονται τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα που έχουν μέχρι τώρα αναφερθεί. Αυτό θα το αναζητήσει η Δικαιοσύνη. Το απόστημα πρέπει να σπάσει».


Είπε ότι σαφώς υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και χαρακτήρισε το δικομματικό πολιτικό σύστημα των προηγούμενων δεκαετιών «φυτώριο για την άνθηση τέτοιου τύπου σκανδάλων».


Ως προς το ενδεχόμενο προκήρυξης βουλευτικών εκλογών εν μέσω συζήτησης για την Novartis απάντησε ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για μια «σταθερή πορεία μνημονιακής απαγκίστρωσης, κοινωνική βιωσιμότητα της σχετικής βελτίωσης της οικονομίας και η εξυγίανση της πολιτικής πραγματικότητας μέσα από την εξιχνίαση του σκανδάλου της Novartis». «Οι εκλογές στην ώρα τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.



ψαθινα φωτιστικα οροφης
ψαθινα φωτιστικα οροφης
ψαθινα φωτιστικα οροφης
περιφερεια ελλειψης

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

περιλαιμιο κασκολ nike

περιλαιμιο κασκολ nike

Η σημαία του Ιράκ έχει αναρτηθεί, εκτός από την πόλη του Κιρκούτ και σε άλλες περιοχές που ελέγχονται από τους Κούρδους, με διαταγή του πρωθυπουργού Χάιντερ αλ-Αμπάντι.


λιστα με ζειμπεκικα

Από νωρίς, οι ιρακινές στρατιωτικές δυνάμεις είχαν καταλάβει μια τεράστια περιοχή, πλούσια σε πετρελαϊκά κοιτάσματα, γύρω από την πόλη αυτή, την κύρια στρατιωτική βάση της περιοχής, το αεροδρόμιο αλλά και ένα σταθμό διανομής φυσικού αερίου.


2017 10 16T141427Z 1031866232 RC1DC7A75EC0 RTRMADP 3 MIDEAST CRISIS IRAQ KURDS KIRKUKREUTERS/Stringer


«Εξακολουθούμε να παρακινούμε σε διάλογο ανάμεσα στις ιρακινές και τις κουρδικές Aρχές. Όλα τα μέρη πρέπει να παραμείνουν επικεντρωμένα στη μάχη κατά του κοινού εχθρού μας, του ισλαμικού κράτους, στο Ιράκ», ανέφερε ακόμη σε ανακοίνωσή του ο συνασπισμός των Κούρδων.



Iraqi soldiers lower #Kurdistan's flag in Kirkuk, throwing it on the floor as they enter the city with Hashd al-Shaabi. #KurdistanBlockade pic.twitter.com/xOiu1Yx6eL

— Rudaw English (@RudawEnglish) 16 Οκτωβρίου 2017


περιλαιμιο κασκολ nike
περιλαιμιο κασκολ nike
ξηροδερμια μαλλια συμπτωματα

pole on a ship is called

εισαι ρηχος

«Λάβαμε την έκθεση της επιχείρησης που ανέλυσε τα σήματα, οι επτά προσπάθειες κλήσεις του Σαββάτου δεν αντιστοιχούν στο δορυφορικό τηλέφωνο του υποβρυχίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής, Ενρίκε Μπαλίμπι.


σκαλοπατια δρυς

pole on a ship is called

pole on a ship is called

«Εξακολουθούμε να μην έχουμε σύνδεση» με το υποβρύχιο Σαν Χουάν, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΝ σε συνέντευξη Τύπου στο Μπουένος Άιρες.


«Σήμερα συμπληρώνονται πέντε ημέρες αφότου χάσαμε την επαφή με το υποβρύχιο», πρόσθεσε.


Το υποβρύχιο αναμενόταν να φθάσει στη βάση του στο Μαρ ντελ Πλάτα χθες ή σήμερα.


Συνεχίζονται οι έρευνες σε μια ακτίνα 300 χλμ. ανοικτά των ακτών της Αργεντινής.



pole on a ship is called

αγαπη στα παιδια

ελτα αγ.θεοδωρων
αγαπη στα παιδια
αγαπη στα παιδια

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ προχώρησε αρχικά σε έλεγχο των οχημάτων, που έχουν ταξινομηθεί από το 2010 έως και το 2016, και εντόπισε οφειλέτες, που δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας για τις χρονιές από το 2013 έως το 2017.


Συνολικά βεβαιώθηκαν μη αποδιδόμενοι φόροι για 89.225 οχήματα, που ανήκουν σε 40.120 ΑΦΜ. Το δε συνολικό ποσό των τελών κυκλοφορίας, που δεν έχει καταβληθεί, ανέρχεται σε 8,16 εκατ. ευρώ. Δεδομένου ότι τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν ανέρχονται σε 7,2 εκατ. ευρώ, οι οφειλέτες καλούνται να καταβάλουν 15,4 εκατ. ευρώ!


Σημειώνεται ότι οι ως άνω βεβαιώσεις τελών κυκλοφορίας αφορούν σε οφειλέτες, που ακόμα και σήμερα εμφανίζονται στο Taxisnet ως κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων.


Οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω της εφαρμογής «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του Taxisnet, ενώ θα λάβουν και e-mail για τα ποσά, που πρέπει να πληρώσουν.



αγαπη στα παιδια
μεταπτυχιακο εφοδιαστικη αλυσιδα

φιλολογος στην αυστραλια

φιλολογος στην αυστραλια
φιλολογος στην αυστραλια

Όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του Άγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκης, Αναστασία Πατερνά, τον 21χρονο μετέφερε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο το ΕΚΑΒ και όπως διαπιστώθηκε έφερε εκχυμώσεις και εκδορές και όχι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.


«Το παιδί είναι καλά και μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες, αν όχι και ώρες, θα βγει από το νοσοκομείο», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της επίθεσης στον νεαρό (που ήταν πεζός) αφού τον ξυλοκόπησαν μπήκαν σε ιδιωτικής χρήσης όχημα και τράπηκαν σε φυγή.



φιλολογος στην αυστραλια
προυπολογισμος ελλαδας 2017
ο αμετανόητος παυλος σιδηρόπουλος

ιβαν σαββιδης ανδριανοπουλος

Η Χάσπελ, η αμφιλεγόμενη επιλογή του Τραμπ για τα ηνία της πανίσχυρης αμερικανικής υπηρεσίας κατασκοπείας, διηύθυνε για αρκετούς μήνες το 2002 μια μυστική φυλακή της CIA στην Ταϊλάνδη, όπου είναι γνωστό πως ύποπτοι οι οποίοι φέρονταν να ανήκαν στην Αλ Κάιντα βασανίζονταν συχνά.


προληψη επιδημιων

κορη του λευκιππου

ιβαν σαββιδης ανδριανοπουλος

ιβαν σαββιδης ανδριανοπουλος

«Έχοντας υπηρετήσει σε μια ταραχώδη περίοδο, μπορώ να σας προσφέρω την προσωπική και ανεπιφύλακτη διαβεβαίωσή μου ότι υπό τη διεύθυνσή μου η CIA δεν θα ξαναρχίσει ένα τέτοιο πρόγραμμα κρατήσεων και ανακρίσεων», αναφέρει το έγγραφο που θα αποτελέσει τη βάση της τοποθέτησης της υποψήφιας για τη διεύθυνση της «εταιρείας» ενώπιον της επιτροπής της Γερουσίας για τις υπηρεσίες πληροφοριών.


Στα 61 της χρόνια - από τα οποία τα 33 ανήκει στις τάξεις της υπηρεσίας με έδρα το Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνιας - η Χάσπελ έχει την ανεπιφύλακτη και απόλυτη στήριξη του Τραμπ.


Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο μεγιστάνας υποστήριξε ότι η Χάσπελ χαίρει «σεβασμού» στις ΗΠΑ, διότι «ήταν και θα είναι πάντα ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!».


Η ακρόαση για την έγκριση του διορισμού της Χάσπελ στη θέση της διευθύντριας της CIA αναγγέλλεται δύσκολη και γεμάτη κινδύνους για την ίδια. Οι ρεπουμπλικάνοι άλλωστε δεν διαθέτουν παρά μόνο οριακή πλειοψηφία στη Γερουσία (51-49).


Κατά συνέπεια, ακόμη και μόνο μία απώλεια ψήφου στο στρατόπεδο της συμπολίτευσης θα μπορούσε να στοιχίσει στην Τζίνα Χάσπελ την απόρριψη της υποψηφιότητάς της για το αξίωμα.


Το ενδεχόμενο αυτό προκάλεσε μια μίνι-κρίση, με τη Χάσπελ να προτείνει να αποσύρει την υποψηφιότητά της, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, πριν τελικά να πειστεί από συμβούλους του Λευκού Οίκου να μην το κάνει.



ιβαν σαββιδης ανδριανοπουλος

φορτηγά ρόδου

Σε περίπτωση που μετακινηθείτε εκτός πόλεως:


ηλιθιος και πανηλιθιος 2014 gamato

φορτηγά ρόδου

φορτηγά ρόδου


  • Φροντίστε, πριν ξεκινήσετε, να ενημερωθείτε για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.

  • Προγραμματίστε το ταξίδι σας, έτσι ώστε να μη συμπέσει με την αιχμή των καιρικών φαινομένων.

  • Ελέγξτε την καλή λειτουργία των συστημάτων του αυτοκινήτου σας.

  • Βεβαιωθείτε ότι το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας είναι γεμάτο καύσιμα.

  • Φροντίστε να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

  • Φροντίστε να έχετε μαζί σας κουτί πρώτων βοηθειών.


Σε περίπτωση που μετακινηθείτε μέσα στην πόλη:



  • Προτιμήστε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

  • Κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή και ακολουθήστε τις υποδείξεις των Τροχονόμων.

  • Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις.


Σε περίπτωση που αποκλειστείτε:



  • Παραμείνετε στο αυτοκίνητό σας και φροντίστε να ανάβετε τη μηχανή για 10 λεπτά ανά ώρα.

  • Τοποθετήστε στην κεραία του ραδιοφώνου ένα ύφασμα με έντονο χρώμα για τον ευκολότερο εντοπισμό σας από τις διασωστικές ομάδες.

  • Εξοπλισμός όπως αδιάβροχα, ομπρέλες, σφυρίχτρα, γαλότσες, φακός, κουβέρτες, νερό, πρόχειρο φαγητό, σταφίδες, σοκολάτες μπορεί να φανεί χρήσιμος.



φορτηγά ρόδου
halo φωτιστικα χαλανδρι

καναλια αποστραγγισης δαπεδων τιμες

γρηγόρης μπιθικώτσης επίσημη αγαπημένη
καναλια αποστραγγισης δαπεδων τιμες

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.


η ημερα του πατερα 2017

καναλια αποστραγγισης δαπεδων τιμες

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά βαθμιαία 6 και τη νύχτα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: αρχικά νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5, βαθμιαία 6 και στον Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: αρχικά νεφώσεις με βροχή και πιθανώς καταιγίδα και βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και βαθμιαία στα δυτικά γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.



καναλια αποστραγγισης δαπεδων τιμες

νόμπελ ειρήνησ στην ευρωπαϊκή ένωση

πως θα γινω συμβουλος επαγγελματικου προσανατολισμου
νόμπελ ειρήνησ στην ευρωπαϊκή ένωση

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής αφού ανακοίνωσε ότι η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει τη Δευτέρα 23 Απριλίου, άκουσε τον Γιώργο Αρβανιτίτη της ΔΗΣΥ να προτρέπει τον παριστάμενο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη να κεράσει για την ονομαστική του εορτή.


νόμπελ ειρήνησ στην ευρωπαϊκή ένωση

«Θα συνεισφέρω κι εγώ ως συνονόματος», είπε ο κ. Αρβανιτίδης με την Εύη Καρακώστα να σχολιάζει: «Βεβαίως, θα κεράσει, θα πάρει κάτι από τις μίζες και θα κεράσει, όπως συνηθίζεται».


Κανένα απολύτως σχόλιο δεν έγινε από τον Γιώργο Σταθάκη που παρακολούθησε ατάραχος την επίμαχη στιχομυθία…



νόμπελ ειρήνησ στην ευρωπαϊκή ένωση
τα αστρα της ημερας

volvo διαφημιση τραγουδι

mouse on mars glam
volvo διαφημιση τραγουδι
volvo διαφημιση τραγουδι

Η Άλισον Φίλιξ στην 3η αλλαγή, λίγο πριν δώσει τη σκυτάλη στην Ίνγκλις Γκάρντνερ για το τελευταίο 100άρι, έχασε την ισορροπία της και την έριξε, βάζοντας τέλος στον αγώνα των Αμερικανίδων και την πρόκρισή τους στον τελικό.


το ανθρωπακι online

2016 08 18T145842Z 616982938 RIOEC8I15LSRN RTRMADP 3 OLYMPICS RIO ATHLETICS W RELAY100M
(Πηγή: Reuters / ALESSANDRO BIANCHI)


Οι Αμερικανίδες, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα το 2012 στο Λονδίνο, ισχυρίζονται πως η Φίλιξ παρεμποδίστηκε από τη Βραζιλιάνα αθλήτρια που έτρεχε στη διπλανή διαδρομή και γι' αυτό κατέθεσαν ένσταση. Αν αποδειχθεί πως υπήρχε επαφή, η οποία επηρέασε την προσπάθεια της Φίλιξ, τότε είναι πολύ πιθανό να δικαιωθούν και να δώσουν το "παρόν" στον τελικό.


4X100womenfinal
(Ο τελικός στα 4 Χ 100 των γυναικών)


Με άνεση ΗΠΑ-Τζαμάικα στους άνδρες


Κανένα πρόβλημα για την παρουσία των ΗΠΑ και της Τζαμάικα στον τελικό των ανδρών. Οι Αμερικανοί με Ρότζερς, Κόλεμαν, Γκέι και Λόουσον έκαναν 37.65, που είναι η καλύτερη εφετινή τους επίδοση και πέρασαν με τον καλύτερο χρόνο.


4X100menfinal
(Ο τελικός στα 4 Χ 100 των ανδρών)


Οι Τζαμαϊκανοί με τα "δεύτερα" αφού Μπολτ και Μπλέικ ξεκουράζονται για τον αποψινό τελικό στα 200 μέτρα, έκαναν 37.94 και θα έχουν τον 5ο χρόνο.


2016 08 18T150927Z 1354489187 RIOEC8I163PUE RTRMADP 3 OLYMPICS RIO ATHLETICS M RELAY100M
(Πηγή: Reuters / DAVID GRAY)


Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 04.15 οι γυναίκες και στις 04.35 οι άνδρες.


Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Κλέμεντ στα 400 εμπόδια


Ο Αμερικανός Κέρον Κλέμεντ είναι ο νέος Ολυμπιονίκης των 400μ. με εμπόδια ανδρών, καθώς νίκησε στον τελικό με χρόνο 47.73. Ο Κενυάτης Μπονιφάς Τουμούτι με χρόνο 47.78 πήρε το ασημένιο και ο Τούρκος Γιασμάνι Κοπέγιο το χάλκινο με 47.92.


2016 08 18T153042Z 775860755 RIOEC8I173404 RTRMADP 3 OLYMPICS RIO ATHLETICS M HURDLES400
(Ο τερματισμός του Κλέμεντ - Πηγή: Reuters / DYLAN MARTINEZ;


Μοιραίο πρόσωπο του τελικού ο Πορτορικανός Χαβιέρ Κούλσον, που διεκδικούσε ακόμη και το χρυσό, αλλά έκανε άκυρη εκκίνηση και δεν αγωνίστηκε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε λυγμούς.


2016 08 18T153153Z 1415477745 RIOEC8I17530K RTRMADP 3 OLYMPICS RIO ATHLETICS M HURDLES400
(Πηγή: Reuters / GONZALO FUENTES)



volvo διαφημιση τραγουδι

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

κατευθύνσεις λυκείου 2017

γλαροι στα αγγλικα
κατευθύνσεις λυκείου 2017

Το θέμα, μεταξύ άλλων, ετέθη στην Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής και «διέρρευσε υπηρεσιακώς» συρραφή της τοποθέτησης των κ. κ. Παπαθεοδώρου (ΔΗ. ΣΥ), Τραγάκη (ΝΔ), Μ. Γεωργιάδη (Ένωση Κεντρώων) και Γ. Ψαριανού (Το Ποτάμι), με τρόπο τέτοιο ώστε να παρουσιάζεται η θέση τους ως στήριξη στις ενέργειες και την πολιτική ταχυδακτυλουργία του Προέδρου της Βουλής και της Επιτροπής Κανονισμού κ. Νίκου Βούτση. Όπως αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Ψαριανός:


κατευθύνσεις λυκείου 2017


Η «φιλοκυβερνητική διαρροή» έγινε - άγνωστο πώς - παρότι η συνεδρίαση της εν λόγω Επιτροπής ήταν κλειστή, όχι δημόσια και εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, ακόμα και του καναλιού της Βουλής. Από αυτό το τελευταίο προκύπτει ευθέως το σοβαρό πολιτικό και ηθικό θέμα του πώς έγινε αυτή η διαρροή και ποιος έκανε το «μοντάζ» για το ΑΠΕ.



«Όσον αφορά δε στην ουσία του πράγματος, στη διαστρέβλωση των τοποθετήσεων και την παραπληροφόρηση, προκύπτει ακόμα σοβαρότερο ζήτημα αξιοπιστίας και εγκυρότητας του ΑΠΕ και απόλυτη ευθύνη του ΠτΒ.


Στον δρόμο που χάραξαν κανάλια, εφημερίδες και άλλα μέσα φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση, ορντίναντσες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όπως γλαφυρά περιγράφονται, στον δρόμο αυτής της δόξας και το ιστορικό και άλλοτε έγκυρο ΑΠΕ. Τώρα θα πρέπει αν το λέμε ΒΠΕ!», καταλήγει στη τοποθέτησή του ο βουλευτής.





κατευθύνσεις λυκείου 2017
καραμελωμενα κρεμμυδια ακης

στασεις τραμ τ1

αμστερνταμ φραγμα

Ο Παντελής Αργζόγλου, αντιπρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου Φυσικού Αθήνας και υποψήφιος με την Πανσπουδαστική τονίζει πως η «συμμετοχή από ότι φαίνεται μεγαλώνει τις τελευταίες ώρες».


στασεις τραμ τ1

στασεις τραμ τ1

«Ακόμη και τώρα καλούμε κάθε φοιτητή να ξεπεράσει κάθε ενδοιασμό και να έρθει γιατί κάθε ψήφος μετράει για να δυναμώσουμε το μεγάλο μήνυμα που στέλνουμε στην κυβέρνηση για τα μέτρα που πέρασαν και ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία που έρχεται την Πέμπτη», είπε στο CNN Greece o κ. Αργζόγλου ερωτώμενος γιατί θα πρέπει οι φοιτητές να συμμετέχουν στην διαδικασία.


Όσον αφορά την κομματικοποίηση στα Πανεπιστήμια της χώρας, που πολλοί κατακρίνουν και ορίζουν ως τον λόγο που απέχουν από τις εκλογές, ο ίδιος επισημαίνει πως: «Η ίδια πολιτική που εφαρμόζεται από ένα κόμμα εφαρμόζεται και από την κυβέρνηση. Άρα τα κόμματα είναι αντικειμενικά στα Πανεπιστήμια».


4140831


(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)


«Σήμερα καλούμε κάθε φοιτητή να σκεφτεί με βάση την πείρα που έχει τόσα χρόνια... όλοι μας παρά τις διαφωνίες μας στο ίδιο καζάνι βράζουμε, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε και καλούμε τους φοιτητές αυτή την ανησυχία και την αγανάκτηση για το μέλλον να την εκφράσουν και με ψήφο», ανέφερε ολοκληρώνοντας.





στασεις τραμ τ1
χορος μοντερνος

νιοπλιας δηλωσεις

νιοπλιας δηλωσεις

Η ύπαρξη των αντισωμάτων στον στρατιώτη, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί, σημαίνει ότι είτε ήταν εκτεθειμένος είτε εμβολιάστηκε για τον άνθρακα και ότι είχε ανοσία στα βακτήρια που προκαλούν τη θανατηφόρα ασθένεια, όπως μετέδωσε το νοτιοκορεατικό Channel A.


νιοπλιας δηλωσεις

Εάν δεν αντιμετωπιστεί, ο άνθρακας μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο μέσα σε 24 ώρες, ενώ περίπου 2.000 άνθρωποι πιστεύεται ότι μολύνονται παγκοσμίως κάθε χρόνο.


Παρά τους φόβους ότι το ο εχθρικός γείτονάς του μπορεί να επιδιώκει να χρησιμοποιήσει το βακτήριο ως όπλο εναντίον του, ο στρατός της Νότιας Κορέας δεν έχει ακόμα εφοδιαστεί με το σχετικό εμβόλιο και κάτι τέτοιο δεν είναι πιθανό να συμβεί μέχρι το τέλος του 2019, ανέφερε ο υπουργός Άμυνας της χώρας, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Telegraph.




νιοπλιας δηλωσεις
τιμες καροτσια peg perego
group mms on iphone 6

νους ποιητικος

αναβαθμιση ραμ σε tablet

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», με το άνοιγμα της συγκεκριμένης εφαρμογής, οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν παλαιότερες ρυθμίσεις ως προς τις οφειλές τους και κυρίως τη ρύθμιση των 100 δόσεων.


νους ποιητικος

Βάσει αυτών των νέων ευνοϊκών μέτρων, όμως, δημιουργείται πλέον ένα σκληρό κανονιστικό πλαίσιο, καθώς η Εφορία δεν θα χαρίζει σε κανέναν σε ό, τι αφορά την εξόφληση ή τη ρύθμιση νέων φορολογικών οφειλών.


Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, βάσει των όσων προβλέπει η φορολογική νομοθεσία, από την Πρωτοχρονιά του 2018 οι φορολογούμενοι που έχουν ήδη ρυθμίσει τις οφειλές τους με οποιαδήποτε ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης θα πρέπει, προκειμένου να μην την απολέσουν, είτε να εξοφλούν είτε να ρυθμίζουν τις νέες τους οφειλές, προτού αυτές γίνουν ληξιπρόθεσμες.


Από τη στιγμή που θα τεθεί σε λειτουργία η νέα εφαρμογή του Taxisnet, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στη ρύθμιση των 12 δόσεων ηλεκτρονικά. Το επιτόκιο της ρύθμισης θα είναι 8,76%, ενώ η τακτοποίηση των οφειλών θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω πάγιας εντολής με χρέωση στον τραπεζικό λογαριασμό του φορολογούμενου.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τον ιστότοπο του TAXISnet (www.gsis.gr).



νους ποιητικος
νους ποιητικος
εκκαθαριστικο μισθοδοσιας δεη

παγκοσμια ημερα στοματικησ υγειασ

παγκοσμια ημερα στοματικησ υγειασ

Το θέμα με ένα πιθανό δημοψήφισμα στην πΓΔΜ σχετικά με την πρόταση που θα μπορούσε να προωθηθεί στο ζήτημα της ονομασίας δεν πρέπει να τίθεται επιτακτικά στην εσωτερική πολιτική σκηνή της χώρας, ούτε να αποτελέσει αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης, δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης της πΓΔΜ ο Μπούγιαρ Οσμάνι, ο οποίος προέρχεται από το συγκυβερνών αλβανικό κόμμα DUI.


pampers εκπτωτικα κουπονια

παγκοσμια ημερα στοματικησ υγειασ

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανάδειξη του θέματος ενός πιθανού δημοψηφίσματος στην πΓΔΜ θα μπορούσε να επιβαρύνει τη διαπραγματευτική διαδικασία για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας.


Σημειώνεται ότι και ο κ. Κοτζιάς από την πλευρά του, σε συνέντευξή του τη Δευτέρα στον ANT1, είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα για το ζήτημα της ονομασίας, ενώ διαβεβαίωσε ότι «θα υπάρξει λύση και θα είναι καλή».


Επιπλέον, ο υπουργός μίλησε εκ νέου για σύνθετη ονομασία με ενιαία χρήση για την πΓΔΜ, ενώ τόνισε ότι οι «γείτονές μας γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ενταχθούν σε διεθνείς οργανισμούς, στο ΝΑΤΟ, χωρίς λύση».


Παράλληλα, εξαπέλυσε «πυρά» κατά της Νέας Δημοκρατίας καταλογίζοντάς της ανικανότητα να επιλύσει το πρόβλημα.


«Είμαστε μια κυβέρνηση που τολμάμε και θα λύσουμε το πρόβλημα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «τολμούμε να λάβουμε ιστορικές ευθύνες» εφόσον «υπάρχει διάθεση και από την άλλη πλευρά».


«Έχουμε καταλήξει στο υπουργικό συμβούλιο στις επιλογές μας, σε συζήτηση που θα έχουμε με τους επίσημους από τη γείτονα χώρα. Δεν νομίζω ότι πρέπει τώρα να αρχίσουμε τη συζήτηση του ενός ή του άλλου ονόματος» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ερωτηθείς αν η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ομόθυμα τοποθετημένη γύρω από αυτό το ζήτημα, ο υπουργός Εξωτερικών διαμήνυσε ότι «η κυβέρνηση αυτό που πρέπει να κάνει είναι να εξασφαλίσει την ορθολογική και δίκαιη λύση του ονοματολογικού», εξηγώντας ότι «σε κάθε κυβέρνηση δικαιούνται να υπάρχουν και διαφορετικές γνώμες, και υποχρέωση της κυβέρνησης είναι και να βρίσκει λύσεις στο εσωτερικό της και να εξασφαλίζει την πλειοψηφία στη Βουλή, προκειμένου να υλοποιηθεί η πολιτική της».


Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Νίκος Κοτζιάς ενημέρωσε το υπουργικό συμβούλιο για τις θέσεις με τις οποίες προσέρχεται η ελληνική πλευρά στις διαπραγματεύσεις με την πΓΔΜ.



παγκοσμια ημερα στοματικησ υγειασ
ροκ συναυλιες θεσσαλονικη 2016

εποχιακη εργασια για τα χριστουγεννα

μαζευω συλλεγω
εποχιακη εργασια για τα χριστουγεννα

«Ο πρόεδρος θα περάσει την ημέρα με την οικογένειά του και με φίλους του, με τους αγαπημένους του», απάντησε ο Πεσκόφ αφού ερωτήθηκε πώς σχεδιάζει να γιορτάσει τα γενέθλιά του ο πρόεδρος Πούτιν.


βιβλια τουρκικης γλωσσας

εποχιακη εργασια για τα χριστουγεννα

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είχε δηλώσει νωρίτερα πως πηγαίνει στη Ρωσία για να δει τον φίλο του, τον Βλαντιμίρ Πούτιν.


Πέρυσι είχε δωρίσει στον Πούτιν ένα τεράστιο κεντημένο πουπουλένιο πάπλωμα.


Ο ηγέτης της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, παρευρέθηκε σ' ένα από τα πάρτι γενεθλίων του Πούτιν, είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας πως μοιράστηκαν ένα χορταστικό γεύμα με βότκα και λουκάνικα.




εποχιακη εργασια για τα χριστουγεννα

ειδη αλιειας διχτυα αθηνα

Καθένα από τα φαράγγια έχει μήκος εκατοντάδων χιλιομέτρων και ελίσσεται ανάμεσα σε ψηλά βουνά, χωρίς να είναι ορατά πάνω από την καλυμμένη με χιόνια και πάγους επιφάνεια.


συστηματα κινο 20 αριθμοι

ειδη αλιειας διχτυα αθηνα

ειδη αλιειας διχτυα αθηνα

Οι ερευνητές του πολικού ερευνητικού προγράμματος PolarGAP, με επικεφαλής τη δρα Κέιτ Γουίντερ του Τμήματος Γεωγραφίας και Περιβαλλοντικών Επιστημών του βρετανικού Πανεπιστημίου Νορθάμπρια, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό γεωφυσικής «Geophysical Research Letters», πραγματοποίησαν την ανακάλυψη με τη βοήθεια ιπτάμενου ραντάρ, σύμφωνα με το BBC.


Όπως ανέφεραν, αν οι πάγοι της Ανταρκτικής λιώσουν κι άλλο λόγω της κλιματικής αλλαγής, τότε τα υπόγεια φαράγγια θα επιταχύνουν την μετακίνηση των λιωμένων πάγων προς τη θάλασσα, με συνέπεια την άνοδο της στάθμης των υδάτων.




ειδη αλιειας διχτυα αθηνα
καρκινος στομαχου νοσηλευτικη παρεμβαση

πως φτιαχνω σαπουνι αρωματικο

ωραριο βιβλιοθηκων εκπα
Φωτιά Μάτι: Δύο συντάξεις στους πυρόπληκτους

«Είτε από άγνοια, είτε από παρανόηση, είτε από σκοπιμότητα, είναι ανακριβές το σημερινό σχόλιο της εφημερίδας "Η Βραδυνή" που ισχυρίζεται πως το εφάπαξ έκτακτο βοήθημα αφορά μόνο επικουρικές συντάξεις και όχι κύριες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας.


συμβολαιογράφος δημόσιος λειτουργός

πως φτιαχνω σαπουνι αρωματικο

πως φτιαχνω σαπουνι αρωματικο

Επισημαίνει πως έχει ανακοινώσει ότι επισπεύδονται, άνευ χρονολογικής σειράς, οι αιτήσεις για κύριες συντάξεις, επικουρικές συντάξεις και μερίσματα από τον ΕΦΚΑ, το ΕΤΕΑΕΠ και το ΜΤΠΥ αντίστοιχα, που έχουν υποβληθεί ή θα υποβληθούν από πυρόπληκτους έως 30/09/2018.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Επίσης, στην ανακοίνωσή σημειώνεται πως το το υπουργείο Εργασίας έχει ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτωνσυμπολιτών από τις πυρκαγιές στην Αττική, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην «καταβολή εφάπαξ έκτακτου βοηθήματος, ίσου με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο μηνιαίων κύριων συντάξεων, στους πυρόπληκτους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ» και στην «καταβολή εφάπαξ έκτακτου βοηθήματος ίσου με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο (2) μηνιαίων επικουρικών συντάξεων και δύο (2) μηνιαίων μερισμάτων στους πυρόπληκτους συνταξιούχους του ΕΤΕΑΕΠ και μερισματούχους του ΜΤΠΥ αντίστοιχα».

Διαβάστε επίσης: Φωτιά Μάτι: 88 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά - Λιγοστεύουν οι ελπίδες για επιζώντες


Φωτιά Μάτι: Δύο συντάξεις στους πυρόπληκτους
01
Φωτιά Μάτι: Δύο συντάξεις στους πυρόπληκτους












πως φτιαχνω σαπουνι αρωματικο

τροφοδοτώ κλιση

σχεδιο νομου ελπ
τροφοδοτώ κλιση
Σαν σήμερα το 1818 πεθαίνει ο πρωτεργάτης της Φιλικής Εταιρείας Νικόλαος Σκουφάς

Ο Νικόλαος Σκουφάς (1779-1818) ήταν ιδρυτικό μέλος της Φιλικής Εταιρείας μαζί με τον Εμμανουήλ Ξάνθο και τον Αθανάσιο Τσακάλωφ. Γεννήθηκε το 1779 και καταγόταν από το Κομπότι της Άρτας. Το επίθετο Σκουφάς προήλθε από το προηγούμενο του επάγγελμα ως κατασκευαστής σκούφων.


η ελλαδα μου

τροφοδοτώ κλιση

τροφοδοτώ κλιση

Ο Νικόλαος Σκουφάς γεννήθηκε το 1779 στο Κομπότι της Άρτας από γονείς «μεσαίας τάξης», ο πατέρας του λεγόταν Κουμπάρος αλλά ο ίδιος ασχολούμενος με την κατασκευή σκουφιών (πίλων) έλαβε αργότερα το προσωνύμιο Σκουφάς με το οποίο και καθιερώθηκε.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το 1813, ο Σκουφάς βρισκόταν στη Ρωσία, όπου και εγκαταστάθηκε στην Οδησσό, ασκώντας χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία το παλαιό επάγγελμά του. Με αυτόν τον τρόπο, του δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστεί με τον Αθανάσιο Τσακάλωφ και τον Εμμανουήλ Ξάνθο, μετέπειτα συνιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας, η οποία ιδρύθηκε το έτος 1814, ύστερα από πρόταση του Σκουφά.

Ο Σκουφάς διέθετε επαναστατική προπαίδεια: ήταν προκατηχημένος στις ιδέες που θα προέβαλε στην Εταιρεία, από τον Κωνσταντίνο Ράδο, έμπορο στη Ρωσία, γεννημένο στο Τσεπέλοβο των Ιωαννίνων. Ο Ράδος είχε σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Πίζας, όπου μυήθηκε στον καρμποναρισμό, και είχε προσπαθήσει να ιδρύσει το 1812 στη Μόσχα ελληνική επαναστατική εταιρεία, υπολογίζοντας στα πρώτα μέλη της και τον Σκουφά.

Ο Σκουφάς ανέλαβε τη διάδοση και την κατήχηση μελών από το πλήθος των ομογενών της Ρωσίας. Μερικά από τα μέλη που μύησε ήταν ο Γεώργιος Σέκερης, ο Αντώνιος Κομιζόπουλος, ο Νικόλαος Γαλάτης και ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος. Αρχικά, οι προσπάθειές του στη Μόσχα και την Πετρούπολη δεν ευδοκίμησαν, αλλά στη συνέχεια βρήκε ανταπόκριση στην Οδησσό, στις αρχές του 1816.

Στην Οδησσό, ο Νικόλαος Σκουφάς συνεργάστηκε με τον Άνθιμο Γαζή, ο οποίος τελικά είχε αναλάβει έναν πολύ αποφασιστικό ρόλο στη διάδοση της Φιλικής Εταιρείας, αναθέτοντάς του τη μύηση κλεφτών και αρματολών της Στερεάς Ελλάδας. Ο ίδιος ανέλαβε να διαδώσει την ιδέα της Φιλικής Εταιρείας στην Πελοπόννησο, περνώντας για αυτόν ακριβώς το σκοπό από την Κωνσταντινούπολη.

Το 1818 με προτροπή του Σκουφά, η έδρα της Φιλικής Εταιρείας μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί ο Σκουφάς μύησε τον Παναγιώτη Σέκερη (αδελφό τού ήδη μυημένου Γεωργίου Σέκερη) ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην χρηματοδότηση του έργου της Εταιρείας. Ο Σκουφάς ισχυριζόταν ότι η έδρα της Εταιρείας έπρεπε να μεταφερθεί στην Πελοπόννησο παρά τις αντιρρήσεις των άλλων δύο συνιδρυτών.

Ωστόσο, η κακή υγεία του δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την αποστολή του. Πέθανε στις 31 Ιουλίου 1818 στο Μέγα Ρεύμα της Κωνσταντινούπολης και τάφηκε στον τοπικό ναό των Ταξιαρχών.

Το όνομά του έχει δοθεί στον Δήμο που ανήκει το Κομπότι, σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Άρτας (στον οποίο βρίσκεται το κτήριο που στεγάζονταν αρχικά η επιχείρησή του) αλλά και σε δρόμο στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι.

Πηγή: Wikipedia


ασε το κακο να μπει online

παγκοσμιο κυπελλο πολο 2015
ασε το κακο να μπει online

Στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση αδειοδότησης κομμάτων και επιχειρήσεων ΜΜΕ, ο κεντρικός τραπεζίτης σχολίασε μάλιστα, πως "μπορεί να έχει διάφορα ψυχολογικά προβλήματα ο κ. Προβόπουλος και στη θέση του θα πρόσεχα πολύ". Λίγο αργότερα πάντως, απέδωσε σε "αστείο" την αναφορά στα ψυχολογικά του τέως διοικητή της ΤτΕ.


my facebook on

ασε το κακο να μπει online

Επέμεινε ωστόσο, ότι χάρη στους έγκαιρους χειρισμούς της ΤτΕ η τράπεζα Αττικής βρίσκεται σήμερα σε διαδικασία εξυγίανσης και πορεία ανάκαμψης. "Είχε τη δυνατότητα να καθαρίσει την τράπεζα Αττικής και δεν το έκανε, το έκανα εγώ... Η τράπεζα πήγαινε στα βράχια και τώρα βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης", είπε και πρόσθεσε πως δημόσιοι φορείς και όχι ιδιώτες απέσυραν τα χρήματά τους.


Σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη για τη στάση της Τράπεζας Αττικής απέναντι στην εταιρία Καλογρίτσα, ο Γιάννης Στουρνάρας απάντησε οτι δανειοδοτήθηκε η εταιρία του σαν να ήταν η Microsoft. "Εμείς δεν βλέπουμε Καλογρίτσα αλλά ομίλους πχ Τοξότης – από εκεί και πέρα το πόρισμα ανέδειξε ορισμένες αδυναμίες της τράπεζας και η νομική υπηρεσία είπε να πάει εισαγγελέας λόγω της ζημιάς από υποτιμολόγηση δανείου - και του κ. Καλογρίτσα αλλά όχι μόνο αυτού –. Το 61% του χαρτοφυλακίου της τράπεζας υποτιμολογείται κυρίως για δάνεια επιχειρηματικά και σε κατασκευαστικές. Δεν ακολούθησε το σύστημα τιμολόγησης. Έδιναν επιτόκιο χαμηλό σε εταιρίες σαν να ήταν η Microsoft", ανέφερε.


Σε ότι αφορά στην τοποθέτηση του κ. Πανταλάκη, ο διοικητής της ΤτΕ είπε ότι ο ίδιος τον έπεισε να αναλάβει και ότι τα χρήματα που είχε "βγάλει" στο εξωτερικό, νόμιμα, τα έφερε πίσω.


Απαντώντας σε ερωτήσεις για τα δάνεια επιχειρήσεων ΜΜΕ είπε ότι ο μέσος όρος των μη εξυπηρετούμενων ανέρχεται σε ποσοστό 25%. Το σύνολο των μη εξυπηρετούμενων δανείων αλλά και εκείνων που υπάρχει βάσιμη πιθανότητα ότι δεν θα εξυπηρετηθούν υπολογίζεται στο 45% (αντιστοιχούν στο 0,3% του συνόλου των κόκκινων δανείων). Ο κεντρικός τραπεζίτης διευκρίνισε ότι το 67,2% αφορά ελεύθερους επαγγελματίες, το 59,9% μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις μεγάλες επιχειρήσεις, το 29,1% τη ναυτιλία και το 25% επιχειρήσεις ΜΜΕ. "Παρά την κρίση μόνον τρεις επιχειρήσεις ΜΜΕ έχουν πρόβλημα: ο ΔΟΛ, ο Πήγασος, ο Τηλέτυπος και λιγότερο το Star. Τα υπόλοιπα ΜΜΕ έχουν ενήμερα δάνεια", ενημέρωσε ο κ. Στουρνάρας.


Αναφορικά με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια του 2016, είπε ότι σε σύνολο ποσοστού ανέρχονται σε 45,1%. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε "τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια ως ποσοστό συνόλου των ταμείων είναι 45,1%. Δηλαδή, συνολικά δάνεια το πρώτο 6μηνο 2016 είναι 240.289.807.000. Τα ποσοστά των μη εξυπηρετούμενων πάντα μιλάω τέλος 1ου 6μήνου του 2016. Στεγαστικά 41,8%, καταναλωτικά 55,3%, επιχειρηματικά 44,7%, εκ των οποίων επαγγελματικά 67,2% βλέπετε μεγάλο ποσοστό επισφάλειας εδώ, ΜΜΕ 59,9%, μεγάλες επιχειρήσεις 29,1%, ναυτιλία 27,4%, χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις 29%".


Η διαφορά ωστόσο, των στοιχείων που κατέθετε - για επιχειρήσεις ΜΜΕ - με τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν ένταση. Ο Ανδρέας Λοβέρδος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη μίλησε για bullying εις βάρος του διοικητή της ΤτΕ.


Σ. ΦΑΜΕΛΛΟΣ: Προσβάλλετε την επιτροπή, τι υπερασπίζεστε;


Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Μπράβο πρόεδρε... Θέλετε να σας βγουν οι αριθμοί... Ντροπή σας...


Σ. ΦΑΜΕΛΛΟΣ: Μάλλον σε άλλη αίθουσα είστε...


Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα τον πάρετε τον κ. Λοβέρδο στο κόμμα σας;


Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Εσένα θα πάρει που είσαι καλός βουλευτής...


Ο Γιάννης Στουρνάρας ανέφερε ότι η "έφοδος" στην εταιρία της συζύγου του ήταν παράνομη, χωρίς εντολή. "Έγινε επιτόπιος έλεγχος από αναρμόδια όργανα και έγινε αναφορά στον Αρειο Πάγο", είπε και διευκρίνισε πως ό, τι πήρε το πήρε πριν εκείνος είχε γίνει υπουργός Οικονομικών. "Ήταν σε ένωση πολλών επιχειρήσεων. Αυτά συνέβησαν 2 χρόνια πριν γίνω εγώ υπουργός. Το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει και μη λοιμώδη νοσήματα. Ήταν διαγωνισμός του ΕΣΠΑ και ήταν νόμιμος", είπε.


Με τη φράση "δεν ανέχομαι ύβρεις και συκοφαντίες, αν εδώ θέλετε να γίνει γουέστερν, θα πάψω να είμαι του σαλονιού", απάντησε στις συνεχείς προκλήσεις Νικολόπουλου - Κασιδιάρη, με τον ανεξάρτητο βουλευτή να τον κατηγορεί ότι "ήταν πάντα διορισμένος και ένα παιδί του σωλήνα... για τα μαρμαρένια αλώνια". Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, με αφορμή τις αναφορές στον εισαγγελέα. "Με το να επικαλείστε συνεχώς τον εισαγγελέα νομίζετε οτι με φοβίζετε; Από το πρωί που ήρθα, έχω ακούσει τη λέξη εισαγγελέας περίπου 50 φορές, νομίζετε οτι ο εισαγγελέας θα μας λύσει τα προβλήματα;", είπε προς τον Σπύρο Λάππα του ΣΥΡΙΖΑ.


Στην εισαγωγική του τοποθέτηση άφησε αιχμές για την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, λέγοντας πως "το κύριο αίτιο της κρίσης δεν είναι η κρίση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά στη δημοσιονομική κρίση 2008-2010 που οδήγησε στην κρίση χρέους".


Ο διοικητής της ΤτΕ που ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο άρσης των capital controls, σημείωσε ότι δεν υπάρχει εικόνα. "Μπορούμε να κάνουμε, όπως κάνουμε, σταδιακή χαλάρωση. Σήμερα το κόστος για την ελληνική οικονομία ειναι πολύ μικρότερο. Η άρση τους εξαρτάται απο παράγοντες, όπως η επιστροφή των καταθέσεων, το κλείσιμο της αξιολόγησης, η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία", ανέφερε και έριξε τα καρφιά του για τη διαπραγμάτευση του πρώτο εξάμηνο του 2016. "Το αίτιο ήταν η λανθασμένη οικονομική πολιτική του πρώτου εξαμήνου που επιβάρυνε την οικονομία και δημιούργησε αναστάτωση. Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει στις αγορές αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, επειδή όμως το 2018 ολοκληρώνεται το πρόγραμμα, πρέπει να επιταχύνουμε τη δεύτερη αξιολόγηση", είπε.


Έριξε όμως και ρουκέτες για την πρώτη περίοδο διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη. Στις ερωτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορου Παπαδόπουλου από την ομάδα των "53" για ποιο λόγο δεν παρενέβη για την εκρροή κεφαλαίων, ο Γιάννης Στουρνάρας έστρεψε τα βέλη του προς τον Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας οτι εξαιτίας του η ΕΚΤ στις 4 Φεβρουαρίου 2015, σταμάτησε να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα. Αποκάλυψε ακόμη, οτι ο πληθωρικός Γιάνης Βαρουφάκης σε συνάντηση με μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΚΤ, είπε οτι ειναι υπουργός Οικονομικών μιας χρεοκοπημένης χώρας.


"Μην τον λαμβάνετε υπόψιν είπα στον Ντράγκι και μου απάντησε δεν μπορούμε να μην τον λάβουμε υπόψιν γιατί είναι υπουργός Οικονομικών". Υπεραμύνθηκε του έργου της ΤτΕ, υπογραμμίζοντας οτι όλοι αναγνωρίζουν τη συμβολή της κεντρικής τράπεζας στην παραμονή της χώρας στο ευρώ. "Ελπίζω να μην το αμφισβητείτε εσείς...", είπε προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.


Σε ερώτηση αν μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος είχε επικοινωνία με τον Γιάνη Βαρουφάκη για τη διαχείριση της κατάστασης, απάντησε ότι μιλούσε με τους κ. κ. Δραγασάκη και Τσακαλώτο. "Τι να μιλήσει (σ. σ. με Βαρουφάκη), ήταν άλλης σχολής σκέψης", είπε και επέμεινε οτι οι κ. κ. Δραγασάκης και Τσακαλώτος έδειχναν κατανόηση και τελικά έγινε το σωστό.







ασε το κακο να μπει online

σπαστεσ πορτεσ εσωτερικου χωρου

μηχανικος ανελκυστηρας
σπαστεσ πορτεσ εσωτερικου χωρου
σπαστεσ πορτεσ εσωτερικου χωρου

Οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής έχουν ασκήσει σφοδρή κριτική στον Μαδούρο, ο οποίος, όπως φαίνεται, θα παραμείνει επικεφαλής του κράτους για ακόμη μία εξαετία.


σπαστεσ πορτεσ εσωτερικου χωρου

Οι επικριτές του κατηγορούν τον Μαδούρο ότι θα εξασφαλίσει την επανεκλογή λόγω της απαγόρευσης στους δύο μεγαλύτερους πολιτικούς αντιπάλους του να θέσουν υποψηφιότητα.


Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ έχει απειλήσει να επιβάλει επιπλέον οικονομικές κυρώσεις στη Βενεζουέλα και κάλεσε τις χώρες της Λατινικής Αμερικής να αποκλείσουν αξιωματούχους της από το οικονομικό τους σύστημα και να ακυρώσουν τις ταξιδιωτικές τους βίζες.


Ο Μαδούρο επιχειρεί να νομιμοποιήσει την πολιτική του με την επανεκλογή και δέχεται με ιδιαίτερη χαρά οποιαδήποτε στήριξη λαμβάνει από το εξωτερικό. Την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε μήνυμα υπέρ του Μαδούρο.


«Πιστεύω ότι θα νικήσεις», είπε ο Τούρκος πρόεδρος στον Μαδούρο, ο οποίος του απάντησε πως «οι πολίτες της Βενεζουέλας την Κυριακή θα δώσουν ένα μάθημα δημοκρατίας και ελευθερίας στον κόσμο».





tk ηλιουπολη θεσσαλονικη

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

σοιμπλε συνεντευξη νεα

σοιμπλε συνεντευξη νεα

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η πρώτη καταβολή του κοινωνικού μερίσματος σε 1.463.524 δικαιούχους-νοικοκυριά, συνολικού ύψους 676.199.675 ευρώ.


email εκπομπης παπαδακη πρωινο αντ1

Υπογραμμίζεται δε, ότι όσοι πολίτες είχαν την εγκεκριμένη αίτηση κοινωνικού μερίσματος και δεν πληρώθηκαν ανήκουν σε μια από τις παρακάτω περιπτώσεις.


1η περίπτωση: Δεν επιβεβαιώθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που συμπληρώθηκε στην αίτηση ανήκει στον δικαιούχο του μερίσματος. Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι για την πίστωση του κοινωνικού μερίσματος θα πρέπει ο λογαριασμός ΙΒΑΝ που δηλώθηκε στην εφαρμογή να ανήκει στον δικαιούχο του κοινωνικού μερίσματος.


2η περίπτωση: Δεν επιβεβαιώθηκε η μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα μέσω της υποβολής φορολογικών δηλώσεων την τελευταία πενταετία. Σημειώνεται ότι σε βάθος πενταετίας πραγματοποιείται έλεγχος είτε για την υποβολή δήλωσης ως υπόχρεου είτε για το αν ο αιτών υπήρξε σύζυγος, εξαρτώμενο πρόσωπο ή φιλοξενούμενος σε δήλωση άλλου υπόχρεου, αρκεί να είχε δηλωθεί σωστά ο ΑΦΜ ή ο ΑΜΚΑ του αιτούντος. Οι περισσότερες αιτήσεις όσων ανήκουν σε αυτή την κατηγορία απορρίφθηκαν αμέσως.


Συχνές ερωτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018 [επικαιροποιημένο]



σοιμπλε συνεντευξη νεα
σοιμπλε συνεντευξη νεα
κομικ κον θεσσαλονικη

αλβανια δυρραχιο

Ειδικότερα το εορταστικό ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος για τα καταστήματα της Αθήνας έχει ως εξής:


αλβανια δυρραχιο

αλβανια δυρραχιο


  • Πέμπτη 29 Μαρτίου από 9:00 έως 21:00

  • Παρασκευή 30 Μαρτίου από 9:00 έως 21:00

  • Σάββατο 31 Μαρτίου από 9:00 έως 18:00

  • Κυριακή 1 Απριλίου από 11:00 έως 18:00

  • Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου από 9:00 έως 21:00

  • Μ. Τρίτη 3 Απριλίου από 9:00 έως 21:00

  • Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου από 9:00 έως 21:00

  • Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου από 9:00 έως 21:00

  • Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου από 13:00 έως 19:00

  • Μ. Σάββατο 7 Απριλίου από 9:00 έως 15:00



αλβανια δυρραχιο
θαλης κλιση
μεταφορα χρηματων σε χρηματιστηριακη

λεωφορεια λεμεσου ωρες

κατσαρης φαρμακειο γερακας

Η πτήση MF8667 από το Xiamen της Κίνας έκανε κύκλους για περίπου μία ώρα πάνω από το αεροδρόμιο και κατά την δεύτερη προσπάθεια προσγείωσής του, φέρεται να ξέφυγε της πορείας του από τον αεροδιάδρομο λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που σημειώνονται στη χώρα.


αυθαίρετα νέος νόμος φεκ

λεωφορεια λεμεσου ωρες

λεωφορεια λεμεσου ωρες

λεωφορεια λεμεσου ωρες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας Xiamen Airlines, οι 157 επιβάτες και τα 8 μέλη του πληρώματος δεν τραυματίστηκαν και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.






Xiamen Airlines B737-800 (B-5498) received unknown damage when it overran runway 24 (lengh 3410 m) at Manila-Intl Airport (RPLL), Philippines. Darkness and rainy conditions prevailed at the time. Flight #MF8667 came from Xiamen. No injuries reported. https://t.co/n4slDQsNIp pic.twitter.com/snpPi9QENC

— JACDEC (@JacdecNew) 16 Αυγούστου 2018

ﯴruc㴍

ﯴruc㴍

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 17χρονη κοπέλα, προσπαθούσε να αποτρέψει τη μητέρα της από το να βάλει τέλος στη ζωή της, κυνηγώντας την ως την αυλή του σπιτιού τους. Η μητέρα από την πλευρά της, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, επιτέθηκε στην κόρη της. Όταν όμως κατάλαβε ότι είχε σκοτώσει το παιδί της, αυτοκτόνησε.


ποσιμο νερο βουδαπεστη

Σε ό, τι αφορά στα ματωμένα τσεκούρια που εντοπίστηκαν στο λεβητοστάσιο του σπιτιού, φαίνεται πως το αίμα που βρέθηκε πάνω τους ανήκει στον πατέρα, ο οποίος προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα για να βγει έξω και να σώσει την κόρη του.


Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι της οικογένειας οι Αρχές βρήκαν δεκάδες κουτάκια από φάρμακα ψυχιατρικής αγωγής και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας ανήκαν στη σύζυγό του, η οποία, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του ιδίου, από νωρίς το πρωί ήταν σε κατάσταση αμόκ. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και έχουν ήδη λάβει κατάθεση από τον γιατρό της οικογένειας.


Υπενθυμίζουμε πως η μητέρα κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, και στη συνέχεια μάλωσε έντονα με το παιδί της.


Όταν ο άντρας κατάφερε να βγει από το υπόγειο, τις βρήκε να κείτονται νεκρές.


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 17χρονη έχει δεχθεί τις φονικές μαχαιριές στο λαιμό.



ﯴruc㴍
ﯴruc㴍
ελλειψη η απωλεια θαρρους σε δυσκολες στιγμες

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

harley oil cooler

harley oil cooler
harley oil cooler
Θεσσαλονίκη: Η πτήση της οργής – Το αεροπορικό ταξίδι από Αθήνα πήρε απρόβλεπτη τροπή

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες μιας ακόμη πτήσης με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Συγκεκριμένα οι επιβάτες της χθεσινής (27/02) πτήσης (23:15) της Aegean από Αθήνα για Θεσσαλονίκη έφτασαν μέχρι τον προορισμό τους αλλά δεν προσγειώθηκαν.


ιουλιανος γιορτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο πιλότος επιχείρησε να προσγειώσει το αεροσκάφος όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων του διαδρόμου προσαπογειώσεων του αερολιμένα της Θεσσαλονίκης η πτήση επέστρεψε στην Αθήνα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο εκνευρισμός των επιβαινόντων ήταν έντονος. Οι επιβάτες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Η Aegean φρόντισε να τους μεταφέρει με έκτακτη πρωινή πτήση στον προορισμό τους, έτσι οι ταλαιπωρημένοι επιβάτες έφτασαν στη Θεσσαλονίκη με 7 ώρες καθυστέρηση, στις 6:55 το πρωί.



harley oil cooler
πεστο με μακαρονια

με σκότωσε γιατί την αγαπούσα διασκευή

πλαισιο επικοινωνια τηλεφωνο
με σκότωσε γιατί την αγαπούσα διασκευή
Σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου: Σκληρές εικόνες (pics)

Ένας ελαφρά τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.


εικονες φθινοπωρινης βροχης

με σκότωσε γιατί την αγαπούσα διασκευή

με σκότωσε γιατί την αγαπούσα διασκευή

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας (02/04/2018) όταν, σύμφωνα με το ilialive.gr, οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Αφού προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες στη συνέχεια συγκρούστηκε με νταλίκα που εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο οδηγός του πρώτου οχήματος μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Για τα αίτια του τροχαίου διενεργείται προανάκριση.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το σημείο στη gallery του Newsbomb.gr


Φοβερό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου: Σοκάρουν οι εικόνες
01
Φοβερό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου: Σοκάρουν οι εικόνες




















block spam on outlook

block spam on outlook

Κατά πληροφορίες η απόφαση καθυστερεί λόγω διαβουλεύσεων μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, του υπουργείου Οικονομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.


δεντρακια στολισμενα για βαπτιση

block spam on outlook

Σε κάθε περίπτωση η λίστα με τους πρώτους υπόχρεους έχει κλείσει. Αυτή περιλαμβάνει εστίαση, καφέ, μπαρ, γυμναστήρια, κομμωτήρια, ιατρικές υπηρεσίες, νομικές δραστηριότητες, επισκευές, ένδυση - υπόδηση, ενοικιάσεις, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια και τυχερά παιχνίδια.


Ωστόσο, για να εκδοθεί η απόφαση θα πρέπει να προσδιοριστούν ακόμα κάποιες κρίσιμες τεχνικές λεπτομέρειες αναφορικά με τον επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό όπου θα μπαίνουν οι εισπράξεις μέσω POS (ή άλλων μορφών ηλεκτρονικών πληρωμών), θέματα λογισμικού και ηλεκτρονικών εφαρμογών, καθώς και οι αρμοδιότητες ελέγχων.



block spam on outlook
μεταφορες θεσσαλονικη αθηνα

τυφλες ελπιδες στιχοι ασλανιδου

Συνολικά έως σήμερα ο ΟΠΑΠ έχει παραδώσει 22 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 15 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 9.230 τ. μ. και δυναμικής 321 κλινών, που καλύπτουν το 50% και των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων.


τοκογλυφια θεσσαλονικη ονοματα

βιβλιοπωλειο μακρυγιαννη ηλιουπολη

τυφλες ελπιδες στιχοι ασλανιδου

τυφλες ελπιδες στιχοι ασλανιδου

Σε αυτή την πρωτοβουλία, ο ΟΠΑΠ αντλεί δύναμη κάθε χρόνο από τη στήριξη του κόσμου που κατεβάζει και χρησιμοποιεί τη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Η εταιρεία έχει ενεργοποιήσει κι εφέτος, στο διαδραστικό app που διαθέτει, τη δυνατότητα συμμετοχής όλων μας σε διασκεδαστικά παιχνίδια με στόχο τη συγκέντρωση πόντων, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για την υλοποίηση νέων έργων στα νοσοκομεία.


Ο Σάκης Ρουβάς, που υποστηρίζει την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, είναι ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς». Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στα παιδιατρικά νοσοκομεία για να δει από κοντά τα έργα που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, αλλά και να δείξει στους followers του τι μπορεί να πετύχει η «Ομάδα Προσφοράς» εάν όλοι μαζί ενώσουμε τις δυνάμεις μας.


Δείτε το βίντεο:





τυφλες ελπιδες στιχοι ασλανιδου

ρον γουεσλι

Μαζί με τη δόση του δ’ τριμήνου από τον ΟΓΑ θα πραγματοποιηθεί πληρωμή και για όποιες αιτήσεις Α21 δεν έχουν πληρωθεί - λόγω ελλιπών δικαιολογητικών - καθώς και για όσες υποβλήθηκαν ή πρόκειται να υποβληθούν από την 1η Οκτωβρίου και έπειτα.


χωρισ διεξοδο υποθεση

ρον γουεσλι

Υπενθυμίζεται πως για το 2017, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις Α21 στην ΑΑΔΕ (σύστημα taxis) μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.


Ο ΟΓΑ θα ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, αλλά ταυτόχρονα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του www.oga.gr, πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων») προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.



ρον γουεσλι
ρον γουεσλι
λογοι περι εξομολογησεως

πως να συνδεθω στο ιντερνετ με καλωδιο

πως να συνδεθω στο ιντερνετ με καλωδιο

Ίχνη από χτυπήματα στο κεφάλι και το καβούκι και σημάδια από δίχτυα εντοπίστηκαν στο 10% των χελωνών που βρέθηκαν νεκρές, διευκρινίζουν σε ανακοίνωσή τους διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες που τελούν υπό τη διεύθυνση του υπουργείου Περιβάλλοντος.


εισιτηρια διαρκειας απολλων σμυρνης

πως να συνδεθω στο ιντερνετ με καλωδιο

«Τα αίτια του θανάτου τους δεν έχουν διευκρινιστεί εξαιτίας της προχωρημένης κατάστασης αποσύνθεσης των νεκρών χελωνών, η οποία εγείρει εμπόδια στη διενέργεια νεκροψίας», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.


Από τις 122 θαλάσσιες χελώνες που βρέθηκαν νεκρές στις ακτές της περιοχής αυτής στο νότιο Μεξικό, οι 111 ανήκουν σε είδος που απειλείται με εξαφάνιση.


Οι αρχές επισήμαναν ότι έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την προστασία των θαλάσσιων χελωνών στις ακτές της πολιτείας Τσιάπας.


Μολονότι οι αρχές έχουν απαγορεύσει από το 1990 την αλιεία θαλάσσιων χελωνών, το λαθρεμπόριο των αυγών τους, στα οποία αποδίδονται αφροδισιακές ιδιότητες και χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή κουζίνα ιθαγενών πληθυσμών του νοτίου Μεξικού, συνεχίζεται.


Το λαθρεμπόριο θαλάσσιων χελωνών τιμωρείται με κάθειρξη εννέα ετών στο Μεξικό.




πως να συνδεθω στο ιντερνετ με καλωδιο
υπουργος αμυνας ισραηλ

μπαρες δημητριακων χωρις ζαχαρη και γλουτενη

πεπε τζιν
βαρ ραφαελι
μπαρες δημητριακων χωρις ζαχαρη και γλουτενη
μπαρες δημητριακων χωρις ζαχαρη και γλουτενη

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr ένας από τους συμμετέχοντες στο επεισόδιο κρατούσε πιστόλι. Στο σημείο έφθασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, όμως λίγο πριν την άφιξή τους, οι άνδρες που συμμετείχαν στο επεισόδιο εξαφανίστηκαν προς την Πλατεία Ελευθερίας.


μπαρες δημητριακων χωρις ζαχαρη και γλουτενη

2 copy


(Πηγή: tempo24.gr)


Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ γίνονται και προσαγωγές υπόπτων.


3


(Πηγή: tempo24.gr)


4


(Πηγή: tempo24.gr)


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

οι γατες θηβαιος

οι δε εκζητουντες τον κυριον
νικοσ ξανθοπουλοσ ζει
οι γατες θηβαιος

Με την απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης:


οι γατες θηβαιος


  • Οι όροι και οι προϋποθέσεις που ίσχυαν μέχρι σήμερα για τη ρύθμιση οφειλών, ύψους έως 50.000 ευρώ, επεκτείνονται και για ρύθμιση οφειλών έως 125.000 ευρώ (για φυσικά πρόσωπα χωρίς πτωχευτική ικανότητα π. χ. αυτοαπασχολούμενους, δικηγόρους, αγρότες).

  • Καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για ρύθμιση οφειλών και άνω των 125.000 ευρώ (για φυσικά πρόσωπα χωρίς πτωχευτική ικανότητα π. χ. αυτοαπασχολούμενους, δικηγόρους, αγρότες).

  • Επεκτείνεται για όλους (φυσικά πρόσωπα με πτωχευτική ικανότητα π. χ. εμπόρους, νομικά πρόσωπα, φυσικά πρόσωπα χωρίς πτωχευτική ικανότητα π. χ. αυτοαπασχολούμενους, δικηγόρους, αγρότες) η δυνατότητα ρύθμισης και για τις οφειλές που γεννήθηκαν έως και την 31-12-2017, αντί της 31-12-2016, που ίσχυε, μέχρι σήμερα.


Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, τα ευεργετήματα για όσους οφειλέτες ενταχθούν στη ρύθμιση έχουν, ως εξής:



  • Η οφειλή μπορεί να αποπληρωθεί σε έως και 120 δόσεις.

  • Διαγράφονται οι προσαυξήσεις και οι τόκοι εκπρόθεσμης καταβολής έως και 85%.

  • Δεν υπολογίζονται περαιτέρω τόκοι και προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής.

  • Χορηγείται στον οφειλέτη αποδεικτικό ασφαλιστικής ενημερότητας.

  • Αναστέλλεται η λήψη αναγκαστικών μέτρων και η συνέχιση της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης επί κινητών ή ακινήτων του οφειλέτη.


Το υπουργείο Εργασίας διευκρινίζει ότι η σημαντική αυτή διεύρυνση της δυνατότητας ρύθμισης οφειλών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία θα διευκολύνει τους οφειλέτες να παραμείνουν ενταγμένοι στο δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, ενισχύοντας παράλληλα τα δημόσια έσοδα.



οι γατες θηβαιος

κολακευτικά συνωνυμα

κολακευτικά συνωνυμα
κολακευτικά συνωνυμα
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ βράβευσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης ζωγραφικής "Αλμυρές Σκιές", στην πινακοθήκη Πειραιά.


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ βράβευσε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για το πολυσήμαντο κοινωνικό του έργο, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εγκαινίων της Έκθεσης Ζωγραφικής του Toμέα Παιδαγωγικών & Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με θέμα «Αλμυρές Σκιές».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στην εκδήλωση, εκτός από τον Μητροπολίτη Πειραιώς - ο οποίος τιμήθηκε από τη διευθύντρια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, κα Λία Μιχαηλίδου, για τη 12ετή προσφορά του στην κοινωνία του Πειραιά, καθώς προσφέρει καθημερινά μέσω της Μητροπόλεως 6.500 γεύματα αγάπης σε ευπαθείς δημότες του Πειραιά - απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία στην κα. Ελισσάβετ Φωτεινέλλη - Κρητικού για τη μεγάλη προσφορά της στο Γηροκομείο Πειραιώς και γενικότερα για το σπουδαίο κοινωνικό και εθελοντικό της έργο, και στον κ. Νικόλαο Ποιμενίδη, πρόεδρο του Ιδρύματος Προστασίας Ανηλίκων Πειραιώς «Καλός Ποιμήν» και Αντεισαγγελέα Εφετών Πειραιώς.

Το «παρών» στην εκδήλωση - τα έσοδα από την οποία διατέθηκαν προς ενίσχυση του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και του Ιδρύματος Προστασίας Ανηλίκων «Καλός Ποιμήν»- έδωσαν, μεταξύ άλλων οι κ. κ.:

Γιώργος Γαβρίλης (αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς), Νανά Γλύκα-Χαρβαλάκου (αντιδήμαρχος Πειραιά, εκπρόσωπος Δημάρχου Πειραιά Ιωάννη Μώραλη), Παναγιώτης Παρασκευάς (υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος - αντιναύαρχος), Φώτιος Νικολάκης (διοικητής Τροχαίας Πειραιά - ταξίαρχος), Δήμος Γόγολος (αστυνομικός διευθυντής), Γιάννης Βουτσινάς (πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητήριου Πειραιά), Δημήτρης Αλφιέρης (διευθυντής Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς), Αγγελική Κουζούμη (διευθύντρια Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιώς), Κώστας Χαρδαβέλλας (δημοσιογράφος), Σούλα Κοκολέτσιου (πρόεδρος Unesco Νοτίων Προαστίων), Ιωάννης Πολυκανδριώτης (αντιπρόεδρος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ), καθώς και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ο. Σ.Φ. Π. κ. κ. Ηλίας Υφαντής, Γιάννης Φρονιμίδης, Παναγιώτης Κελεσίδης, Αντώνης Γλύκας, Χρήστος Καλτσάς, Γιώργος Κωττάκης και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά κ. κ. Δημήτρης Σαρρής και Βίκυ Νικολάκου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
• https://www.iekalfa.gr/



κολακευτικά συνωνυμα
το γαλα θεατρο παπαχρονης
ξενοδοχεια κρητη τιμες

κοτοπουλο με πλιγουρι ακης

bk online auctions
κοτοπουλο με πλιγουρι ακης

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων στηρίζεται στο Ψήφισμα 817 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, σχετικά με την αναζήτηση λύσης στο θέμα του ονόματος.


«Κανένα κράτος δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει νέο όνομα σε άλλη χώρα, ούτε ο ΟΗΕ έχει το δικαίωμα να επιβάλει νέο όνομα σε κράτος μέλος του. Η χώρα μας έχει όνομα, το οποίο είναι "Δημοκρατία της Μακεδονίας", ένα όνομα που αποτελεί τη βάση της ταυτότητάς μας. Επίσης, σήμερα το 2018 κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ύπαρξη του "μακεδονικού" λαού και της "μακεδονικής" γλώσσας. Από την πλευρά του διαμεσολαβητή (σ. σ. Μάθιου Νίμιτς) παρουσιάστηκαν σήμερα κάποιες ιδέες που πιστεύω ότι αποκλίνουν από αυτό το πλαίσιο και απέχουν πολύ από μια αξιοπρεπή λύση. Ωστόσο θα μεταφέρω τις προτάσεις αυτές στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας και αυτή θα είναι που θα λάβει θέση στο θέμα αυτό» δήλωσε ο Ναουμόφσκι στον τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, «Sitel».


Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση, ο κ. Νίμιτς είπε ότι οι συζητήσεις διεξήχθησαν σε καλό κλίμα αλλά δεν αποκάλυψε τις προτάσεις που έθεσε στο τραπέζι.


Ο Βάσκο Ναουμόφσκι, ο οποίος είναι και πρέσβης της πΓΔΜ στην Ουάσιγκτον, τοποθετήθηκε εκπρόσωπος της χώρας στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το θέμα της ονομασίας από την προηγούμενη κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι, στην οποία ένα διάστημα είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος, αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις.


Τους προηγούμενους μήνες υπήρξαν δημοσιεύματα στον Τύπο των Σκοπίων που ανέφεραν ότι η νέα κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ ίσως προχωρήσει στην αντικατάστασή του από εκπρόσωπο της ΠΓΔΜ στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, ωστόσο διατηρήθηκε στη θέση αυτή.





κοτοπουλο με πλιγουρι ακης
κοτοπουλο με πλιγουρι ακης
μαθηματα ντεκουπαζ αιγαλεω

κυριακη ωραριο μετρο

κυριακη ωραριο μετρο

"Η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μετά τις επόμενες εκλογές θα επιδιώξει μια ευρεία πολιτική συναίνεση για όλα τα μεγάλα προβλήματα του τόπου. Γιατί η νέα Ελλάδα μας χρειάζεται όλους και γιατί πρέπει να θεμελιώσουμε μια νέα πολιτική κουλτούρα σεβασμού και συνεργασιών", συνέχισε.


κυριακη ωραριο μετρο

Υπογράμμισε ότι προχωρώντας προς τις εκλογές, "είναι πολλά τα σημεία που αξίζει να συναντηθούμε. Είναι η προστασία των θεσμών, η εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος και η ανάπτυξη ενός νέου πατριωτισμού με συγκλίσεις στα μεγάλα εθνικά θέματα" και πρόσθεσε "πολλά θα είναι και τα σταυροδρόμια και μετά τις εκλογές. Το νέο Σύνταγμα, ο θεσμικός θεματοφύλακας της Ελλάδας που μας αξίζει. Ένας νέος εκλογικός νόμος που να τον συμφωνήσουμε και να τον ψηφίσουμε μαζί στην αρχή της επόμενης κυβερνητικής θητείας ώστε να βρούμε την αναγκαία ισορροπία ανάμεσα στην αναλογικότητα και την κυβερνησιμότητα. Και βέβαια οι μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, ο εκσυγχρονισμός της διοίκησης, η υγεία, η ασφάλεια και επιτέλους, ένα εθνικό πρόγραμμα για την παιδεία βασισμένο σε συναινέσεις, όπως αυτές που πετύχαμε στο παρελθόν".


Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι αυτό που προέχει σήμερα είναι η υπεράσπιση των θεσμικών αρμών της δημοκρατίας μας και επιτέθηκε στην κυβέρνηση σημειώνοντας ότι "η τριετής λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μειώσει τη σημασία των ιδεολογικών διαφορών, καθώς αυτό που διακυβεύεται σήμερα η ίδια η ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Γιατί όταν υπονομεύονται ανοιχτά η Δικαιοσύνη, οι ανεξάρτητες Αρχές, η κοινοβουλευτική λειτουργία και ο Τύπος, τότε οι παραταξιακές αποχρώσεις θαμπώνουν ενώπιον του γκρίζου που τις απειλεί από κοινού. ‘Όταν το κράτος αλώνεται χυδαία από χιλιάδες κομματικούς πελάτες, η οικονομία σκοντάφτει σε παιχνίδια νέας διαπλοκής και ο δημόσιος διάλογος δηλητηριάζεται από κυνισμό και προπαγάνδα, τότε οι εύλογες διαφωνίες μας υποχωρούν. Και όταν, βεβαίως, τα εθνικά θέματα γίνονται - στα κρυφά και υπογείως - φτηνά ερασιτεχνικά παιχνίδια μικροκομματισμού, τότε οι διαφορές μας αμβλύνονται μπροστά στον μεγάλο κίνδυνο για την πατρίδα".


Υποστήριξε επίσης ότι "η κυβέρνηση δεν καταργεί την Βουλή, αλλά ναρκοθετεί τη λειτουργία της. Δεν κλείνει το Δημόσιο, αλλά το πολιορκεί με χιλιάδες ψηφοφόρους της. Δεν έχει ΥΕΝΕΔ, αλλά έκανε ΥΕΝΕΔ την ΕΡΤ, που τάχα έδιωξε το «μαύρο» για να επιστρέψει στο κατάμαυρο. Όταν συμβαίνουν όλα αυτά πρωτεύει το κοινό αίτημα να μην περάσει ο καθεστωτικός αυταρχισμός την τάφρο της Δημοκρατίας" και σημείωσε ότι αυτό προϋποθέτει συστράτευση όλων "για την περιφρούρηση του κράτους Δικαίου και των δημοκρατικών θεσμών μας".



κυριακη ωραριο μετρο
και παλι μονος δυτικες συνοικιες
ωραριο μετρο την πρωτοχρονια

πωλουνται κουταβια ροδος

λιλιθ γκικα
πωλουνται κουταβια ροδος

Συγκεκριμένα, το 53% των Ελλήνων απάντησε ότι ετοιμάζει το κύριο γεύμα του στο σπίτι. Το 18% το αγοράζει από κατάστημα εστίασης, το 15% τρώει σε εστιατόριο και το 14% το αγοράζει έτοιμο από το σούπερ μάρκετ.


ωρα τησ φωκιδασ νοσοκομειο

Γενικά η εστίαση, παρά την οικονομική κρίση, εξακολουθεί να αποτελεί μία σημαντική αγορά: Το μέσο νοικοκυριό ξοδεύει περίπου 125 ευρώ για αυτές τις αγορές, (1.500 ευρώ ανά έτος), ξεπερνώντας συνολικά τα 6,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Μεγάλο μέρος αυτών των αγορών αποτελεί το έτοιμο φαγητό.


grafima1


Συγκεκριμένα, έτοιμο καφέ αγοράζει το 87% των καταναλωτών, γλυκά και σνακ το 85%, τυρόπιτα-κρουασάν το 85%, έτοιμο κρύο γεύμα, π. χ. σαλάτα, σάντουιτς το 70%, έτοιμο μαγειρευτό φαγητό το 63% και έτοιμο κατεψυγμένο γεύμα το 51%.




πωλουνται κουταβια ροδος
πωλουνται κουταβια ροδος

εφοπλιστης ρεστης

εφοπλιστης ρεστης
εφοπλιστης ρεστης

Οι δύο ηγέτες θα έχουν σήμερα στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) την δεύτερή τους συνάντηση σε διάστημα τριών μηνών, καθώς η κ. Μέρκελ τον περασμένο Μάιο είχε επισκεφθεί τον Ρώσο πρόεδρο στην εξοχική του κατοικία, στο Σότσι, ενώ πρόκειται και για την πρώτη επίσκεψη του κ. Πούτιν στην Γερμανία μετά την προσάρτηση της Κριμαίας.


σερβια ελλαδα φιλικο

Τον περασμένο μήνα στην Καγκελαρία είχε πραγματοποιηθεί ανεπίσημη συνάντηση μεταξύ της κυρίας Μέρκελ και του υπουργού Εξωτερικών Χάικο Μάας με τον ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και τον Αρχηγό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων Βαλερί Γκερασίμοφ, ενώ ο κ. Λαβρόφ αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο Βερολίνο τον Σεπτέμβριο.


Επιπλέον, πληροφορίες θέλουν τον κ. Πούτιν να παρίσταται στον γάμο του πρώην Καγκελάριου και Προέδρου του Δ. Σ. της Nord Stream Α. Ε. και της Rosneft Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο οποίος θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου στο Βερολίνο.


Μετά την ανακοίνωση της συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον ξενώνα της γερμανικής κυβέρνησης, το Ανάκτορο Μέζεμπεργκ του Βρανδεμβούργου, τα γερμανικά ΜΜΕ κάνουν ευρέως λόγο για «ξεπάγωμα» των γερμανορωσικών σχέσεων, λόγω και της συμπεριφοράς του Προέδρου Τραμπ έναντι της Ευρώπης.


Επιπλέον, η κυρία Μέρκελ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν σε τριμερή συνάντηση για την Συρία, με την συμμετοχή και του Βλαντιμίρ Πούτιν.




εφοπλιστης ρεστης
πλαστικος ναρθηκας αντιχειρα

τσακαλώτος πόθεν έσχες

τσακαλώτος πόθεν έσχες

Συγκεκριμένα, στο διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2018 οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν στα 85,6 εκατ. ευρώ. Στο διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2017 οι ακάλυπτες επιταγές είχαν ανέλθει στα 144 εκατ. ευρώ, έναντι 595 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2016.

Συνολικά οι ακάλυπτες επιταγές που σφραγίσθηκαν στο 9μηνο ανήλθαν σε 6.826, ήτοι ήταν μειωμένες κατά 23,5% % σε σχέση με το 2017, όταν και είχαν ανέλθει σε 7.012.

Σύμφωνα με το Σύστημα Αθέτησης Υποχρεώσεων της «Τειρεσίας», οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν στο διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2018 στα 27,9 εκατ. ευρώ.

Οι απλήρωτες συναλλαγματικές στο διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2017 είχαν διαμορφωθεί στα 33,6 εκατ. ευρώ, από 45,1 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο 2016. Συνολικά οι απλήρωτες συναλλαγματικές που σφραγίσθηκαν στο 9μηνο 2018 ανήλθαν σε 15.753.


τσακαλώτος πόθεν έσχες


τσακαλώτος πόθεν έσχες
προκατ πισίνα
φύλο για πίτσα

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

μικρες αγγελιες αθηνα ενοικιασεις διαμερισματων

υδροχλωρικο οξυ μοριακος τυπος
μικρες αγγελιες αθηνα ενοικιασεις διαμερισματων

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.


μετοχη παρακειμενου παυω

μικρες αγγελιες αθηνα ενοικιασεις διαμερισματων

μικρες αγγελιες αθηνα ενοικιασεις διαμερισματων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α. Σ.Ε. Π.


Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.


Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.


Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν.


Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/ πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομιστούν τα σχετικά δικαιολογητικά.


Αναλυτικά οι θέσεις που θα προκηρυχθούν είναι:



  • 19 ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού

  • 3 ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού

  • 3 ΤΕ Δημοσιών Σχέσεων Και Επικοινωνίας

  • 6 ΤΕ Πληροφορικής

  • 9 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων

  • 2 ΥΕ Επιμελητών


Δείτε ολόκληρη της προκήρυξη (εδώ).


ξενοδοχεια στο λιμανι της χιου

ξενοδοχεια στο λιμανι της χιου

Οι σεισμογράφοι της περιοχής κατέγραψαν μία μικρή έκρηξη το βράδυ της Παρασκευής στο Mount Cleveland, το οποίο βρίσκεται στη νήσο Aleutian, νοτιοδυτικά της ηπειρωτικής χώρας της Αλάσκα, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ηφαιστείων της Αλάσκα.


οδοι των σερρων

Από την έκρηξη δημιουργήθηκε ένα μικρό σύννεφο τέφρας, σύμφωνα με το CNNi, που επικαλείται την παραπάνω πηγή.


«Οι εκρήξεις στο Cleveland δημιουργούν συνήθως μικρά σύννεφα τέφρας που εξαφανίζονται σε μερικές ώρες. Όμως, υπάρχει περίπτωση να έχουμε μεγαλύτερες εκρήξεις τέφρας».


Καταγράφηκαν και μερικοί σεισμοί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Ο πορτοκαλί συναγερμός σημαίνει πως το ηφαίστειο ίσως να ξυπνά.



AVO Cleveland ORANGE/WATCH - Small ash cloud from recent explosion at 22,000 ft asl drifting southeast https://t.co/uHBATGSihK

— USGS Volcanoes (@USGSVolcanoes) 5 Μαΐου 2018


ξενοδοχεια στο λιμανι της χιου
ξενοδοχεια στο λιμανι της χιου
ραγάδα πρωκτού

φρεε γοσσιπ τω

φρεε γοσσιπ τω

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του γερουσιαστή Βαν Χόλεν, ο Αμερικανός υπουργός συμφώνησε πως οι Κούρδοι της Συρίας αποτελούν «έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο». Όταν ρωτήθηκε στη συνέχεια για τις ενδεχόμενες πιέσεις που θα ασκήσει ο πρόεδρος (της Τουρκίας) Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να ρίξουν οι ΗΠΑ τους Κούρδους «κάτω από το λεωφορείο», ο κ. Πομπέο απάντησε χαριτολογώντας πως «δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τη κυβέρνηση να πετάξει απολύτως κανέναν κάτω από κάποιο κίτρινο αντικείμενο».


εισαι η μελωδια της καρδιας μου

φρεε γοσσιπ τω

Όσον αφορά το θέμα της παράδοσης των αμερικανικών μαχητικών F-35 στη Τουρκία, ο γερουσιαστής κάλεσε τον υπουργό να διαβεβαιώσει δημόσια ότι δεν θα ολοκληρωθεί η παράδοση μέχρι η Άγκυρα να διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να προβεί στην απόκτηση του ρωσικού αμυντικού συστήματος S-400.


«Έχουμε υπάρξει πολύ ξεκάθαροι με τη Τουρκία όσον αφορά τους κινδύνους που σχετίζονται με την απόκτηση των S-400», ήταν η απάντηση του Μάικ Πομπέο, με τον γερουσιαστή να παρεμβαίνει με μια μακροσκελή τοποθέτηση και να ζητά να σταλεί το συντομότερο δυνατόν ένα πιο ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα για τη στάση που πρόκειται να κρατήσει η αμερικανική πλευρά.


«Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείτε με τη λέξη "κίνδυνοι". Νομίζω ότι θα καταλάβουν μόνο ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Εμείς (το Κογκρέσο) τους στείλαμε ένα και νομίζω ότι είναι σημαντικό να είναι και η αμερικανική κυβέρνηση στην ίδια σελίδα. Άρα σας ζητώ να κάνετε μια καθαρή τοποθέτηση, αν όχι τώρα, που πιστεύω ότι θα βοηθούσε πολύ, το συντομότερο δυνατόν», επέμεινε ο γερουσιαστής Βαν Χόλεν.


Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του, ο γερουσιαστής κάλεσε τη Τουρκία να επιλέξει τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως πρέπει να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προκειμένου να μην χαθεί το νομοθετικό μομέντουμ που έχει οικοδομηθεί στο Κογκρέσο για το συγκεκριμένο θέμα.


«Όπως γνωρίζετε, υπήρξε μια τελετή στο Τέξας την ίδια ημέρα που αυτή η επιτροπή ανέλαβε δράση. Και νομίζω ότι όσο περισσότερο η Τουρκία πιστεύει ότι μπορεί να προχωρήσει σε αυτή τη κατεύθυνση χωρίς μια πολύ σθεναρή δήλωση από τις ΗΠΑ, τόσο περισσότερο θα χάνεται το μομέντουμ. Πρέπει να το τερματίσουμε και να τους καταστήσουμε σαφές ότι θα πρέπει να επιλέξουν τον σύμμαχο τους στο ΝΑΤΟ. Δεν πρέπει να προβαίνουν σε ενέργειας που θα έθεταν σε κίνδυνο τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ».



φρεε γοσσιπ τω
εφαρμογές μαθηματικού λογισμού σε επιχειρησιακά και οικονομικά προβλήματα