Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

διβαθμιος καυστηρας πετρελαιου

κλιση του απας
ουζο μινι 200ml τιμη
διβαθμιος καυστηρας πετρελαιου
διβαθμιος καυστηρας πετρελαιου

Ο Γιγίτ Μπουλούτ, που έχει πολλάκις προκαλέσει αίσθηση με τις δηλώσεις του, συνέδεσε το σχόλιο αυτό και με το πρόσφατο περιστατικό σε νατοϊκή άσκηση στη Νορβηγία.


διβαθμιος καυστηρας πετρελαιου

«Δεν πιστεύω ότι η Τουρκία έχει μέλλον με τη Δύση. Το δηλώνω ανοιχτά. Το είπα με σαφήνεια μετά το περιστατικό στην νατοϊκή άσκηση [σ. σ. ο Τούρκος πρόεδρος εμφανιζόταν ανάμεσα στους εχθρούς σε πίνακα της άσκησης]. Δεν πιστεύω ότι βλέπουν θετικά την Τουρκία. Όπως είπα και ο πρόεδρος Ερντογάν, “Δεν πιστεύω ότι έχουν καλά όνειρα για την Τουρκία”» δήλωσε ο κ. Μπουλούτ, στην εκπομπή «Βαθιά Ανάλυση» του καναλιού TRT.


O ίδιος ισχυρίστηκε ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να στρέφεται προς την Ασία και πως προσωπική του πεποίθηση είναι ότι η Τουρκία πρέπει να κάνει «άνοιγμα» σε Ρωσία, Κίνα, Αφρική και Μέση Ανατολή.


«Ολόκληρη η Τουρκία πρέπει να το κατανοήσει πλέον αυτό» είπε ο Μπουλούτ. Τον Αύγουστο, ο σύμβουλος του Ερντογάν είχε δηλώσει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «άρρωστη», πάσχει από χολέρα και πως η Τουρκία θα πρέπει να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο για να μην «κολλήσει».


Μερικούς μόλις μήνες νωρίτερα, τον Απρίλιο, ο Μπουλούτ προειδοποίησε την Ευρωπαϊκή Ένωση να μην λάβει κανένα μέτρο εναντίον του Ερντογάν γιατί θα το μετανιώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου