Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

κλεψυδρα για μπομπονιερα

αρχιτεκτονική τριών επιπέδων
κλεψυδρα για μπομπονιερα
Η «αλατιέρα»… πρότυπο βρίσκεται στην Καρδίτσα! (video)

Να μαθαίνουν οι Ευρωπαίοι!


κλεψυδρα για μπομπονιερα

Σε απόλυτη... ετοιμότητα είναι η αλατιέρα - πρότυπο της Καρδίτσας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε όλα τα κράτη του κόσμου, τα εκχιονιστικά μηχανήματα και οι λεγόμενες "αλατιέρες" αποτελούν το Α και το Ω σε χιονοπτώσεις, καθώς ανοίγουν τους δρόμους παράλληλα προστατεύουν οδηγούς και πεζούς.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο ΕΔΩ



κλεψυδρα για μπομπονιερα
πιλοτικο αναλυτικο προγραμμα δημοτικου

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

προγραμμα τηλεορασης οι ταινιες της ημερας

γαλλος κωνσταντινος βερες
προγραμμα τηλεορασης οι ταινιες της ημερας

Το ζώο το «έσκασε» από τον χώρο που θα έδινε «παράσταση» για το κοινό του Pembrokeshire County Show, τραυματίζοντας άτομα στην προσπάθειά του να ξεφύγει.


Ο Jonathan Twigg, ο οποίος βρισκόταν εκεί, ανέφερε στο BBC πως το άλογο «όρμησε απότομα» προς το πλήθος.


Σύμφωνα με άλλον μάρτυρα, δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Η οργάνωση του σόου επιβεβαίωσε πως στο σημείο έφθασε διασωστικό ελικόπτερο για τη φροντίδα των τραυματισμένων.


Σημεία του χώρου όπου διεξάγεται το τριήμερο σόου έχουν κλείσει εξαιτίας του συμβάντος, ενώ το άλογο «συνελήφθη».




Hi Six people have been injured, some seriously after a loose horse galloped down the main thoroughfare at the County Show. The Air Ambulance is at the scene along with police, local ambulances and St Johns. The area has been cordoned off and the horse has been captured.

— Hannah Marie Jones (@HannahMarieJon4) 15 Αυγούστου 2018


προγραμμα τηλεορασης οι ταινιες της ημερας
προγραμμα τηλεορασης οι ταινιες της ημερας
κρυα λειβαδιας φωτογραφιες

γκραν θεφ οτο

κρεμαστο φωτιστικο δωματιου
γκραν θεφ οτο
γκραν θεφ οτο

«Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη, που ζήτησε εκλογές τον Αύγουστο να μην εκτίθεται στον ήλιο, διότι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο θερμοπληξίας» αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου, υπογραμμίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα χάσει και τις εκλογές που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.


γκραν θεφ οτο

Και αυτό, όπως τονίζεται, επειδή θα έχουν μεσολαβήσει η καθαρή έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια που η ΝΔ την καταδίκασε, η αύξηση του κατώτατου μισθού που «αρνείται μόνο η ΝΔ και ο ΣΕΒ, η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ο κ. Μητσοτάκης καταψήφισε ως "ιδεολογική εμμονή της Αριστεράς", η περαιτέρω ενίσχυση του Δημοσίου που θέλει μανιωδώς να διαλύσει και πολλά ακόμη που δε συνάδουν με τα 12ωρα, τις απολύσεις και τις περικοπές που ονειρεύεται, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023 και βλέπουμε».


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης.


«Αυτό θα είναι το τελευταίο καλοκαίρι για το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου στην εξουσία», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησης του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ο ίδιος είπε ότι το κόμμα τίθεται σε «πλήρη εκλογική ετοιμότητα» και πρόσθεσε σε ειρωνικό ύφος: «Θα πρότεινα στον κ. Τσίπρα να προκηρύξει τις εθνικές εκλογές πριν από τη ΔΕΘ, έτσι θα έχει και έναν καλό λόγο να μην πάει στη Θεσσαλονίκη».

«Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, η ΝΔ είναι έτοιμη για την εκλογική αναμέτρηση», σημείωσε - μεταξύ άλλων - ο πρόεδρος της ΝΔ.




διαγωνισμα περσικοι πολεμοι

τηλεφωνο για καταγγελια στο ικα

delonghi one touch esam 5500 kaufen
screen mirroring iphone 5 on sony tv

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε πως οι εκρήξεις σημειώθηκαν κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Χάμα και ακούστηκαν σε όλη την πόλη.


τηλεφωνο για καταγγελια στο ικα

Για την ώρα, δεν είναι ξεκάθαρο εάν πρόκειται για κάποια αεροπορική επιδρομή, ενώ δεν έχουν καταγραφεί ζημιές ή θύματα.


Φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο δείχνουν πυκνό καπνό να υψώνεται από το σημείο:





#BREAKING: Massive explosion in area of #Hama Airbase, #Syria; Reason not given by Syrian gov pic.twitter.com/sg8KZPs1nR

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) 18 Μαΐου 2018


τηλεφωνο για καταγγελια στο ικα
τηλεφωνο για καταγγελια στο ικα

σοφα λογια απελπισιας

σοφα λογια απελπισιας

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε καταγγελίες και στη συνέχεια καταθέσεις σχετικά με τη δράση του 29χρονου ο οποίος έκανε επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια ακόμη και σε ασανσέρ. Όταν "έδεσε" η υπόθεση, τον συνέλαβαν.


σκορπιος αντρας φιλια

σοφα λογια απελπισιας

«Αποδέχομαι τις επιθέσεις. Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα. Όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα. Ίσως πάνω από δυο χρόνια. Πιστεύω ότι επιτέθηκα σε πάνω από 50 με 60 γυναίκες», ανάφερε στην προανακριτική απολογία του που παρουσιάζει το CNN Greece.


apologia 1


O 29χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό δεκάδων γυναικών τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε: «Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία».


apologia2


Ο δικηγόρος του αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς λάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει. Εις βάρος του κατηγορουμένου υπάρχουν τουλάχιστον καταθέσεις 5 κοριτσιών που τον "καίνε".


Οι ατυχές κοπέλες τον αναγνώρισαν και κατέθεσαν πως τους έκανε επιθέσεις σε ασανσέρ. «Με φίλησε με τη βία», κατέθεσε ανήλικη στους άνδρες της ασφάλειας.


peiraias


peiraias1



σοφα λογια απελπισιας
τηλεφωνα δου βυρωνα

υπονόμευση μεταφραση

πρωιμο τεστ εγκυμοσύνης
υπονόμευση μεταφραση
υπονόμευση μεταφραση
υπονόμευση μεταφραση
Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες αστυνομικών για τον εντοπισμό 85χρονου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Βέροια.


μπαμπης ελευθεριαδης

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου (17/02/2018) στον Αλιάκμονα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μπροστά στο μακάβριο εύρημα βρέθηκε η ομάδα έρευνας που τον αναζητούσε, αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την Αστυνομία.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και αναμένεται να φθάσει ιατροδικαστής για τις περαιτέρω διαδικασίες.

Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Silver Alert

Τα ίχνη του άτυχου ηλικιωμένου είχαν χαθεί στην Βέροια την Πέμπτη στις 15 Φεβρουαρίου 2018. Αμέσως σήμανε συναγερμός στη Γραμμή Ζωής, η οποία εξέδωσε Silver Alert.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τα στοιχεία του άτυχου ηλικιωμένου


ΕΚΤΑΚΤΟ – Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί
01
ΕΚΤΑΚΤΟ – Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί

η φιλη μου δεν με εμπιστευεται

η φιλη μου δεν με εμπιστευεται
η φιλη μου δεν με εμπιστευεται
η φιλη μου δεν με εμπιστευεται

Χαρακτήρισε ως «ένα ακόμη βήμα» στην πορεία για την έξοδο της χώρας από την μνημονιακή επιτροπεία και την ανάκτηση της αυτοδύναμης πρόσβασης στις αγορές χρήματος τον Αύγουστο του 2018 τη χθεσινή επιτυχημένη έκδοση εντόκου γραμματίου διάρκειας ενός έτους, για πρώτη φορά μετά το 2010, και σημείωσε: «Είναι χαρακτηριστικό ότι το έντοκο γραμμάτιο έκλεισε με απόδοση 1,25% που καθορίστηκε πλήρως από τη ζήτηση. Το δημοπρατούμενο ποσό ήταν 625 εκατομμύρια ευρώ το ύψος των προσφορών έφτασε στο 1,986 δις και τελικά το γραμμάτιο καλύφθηκε 100% από ξένους επενδυτές». Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι η προηγούμενη απόδοση τον Απρίλιο του 2010 είχε απόδοση 4,85%.


Όπως είπε, «η έκδοση του εντόκου γραμματίου επιβεβαιώνει τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης ότι η ελληνική οικονομία ανακάμπτει δυναμικά και η εμπιστοσύνη αποκαθίσταται στις διεθνείς αγορές» και «διαψεύδει» τις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του κ. Μητσοτάκη.



«Το γεγονός αυτό που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της που επιμένουν να μιλούν για καθίζηση και στασιμότητα. Αρκεί κανείς να συγκρίνει τις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων αλλά και τα θεμελιώδη μεγέθη της ελληνικής οικονομίας σήμερα, με αυτά που παραλάβαμε το 2015, για να κατανοήσει το αβάσιμο και ψευδές του συνόλου του αφηγήματος της Νέας Δημοκρατίας. Όσο λοιπόν και αν επιχειρούν να δημιουργήσουν μια εικόνα αδιεξόδου, η πραγματικότητα τους διαψεύδει», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως «είναι βεβαίως κατανοητό το γεγονός ότι η ΝΔ επιμένει σε αυτή τη μηδενιστική αντιπολιτευτική γραμμή καθώς βρίσκεται σε δεινή θέση, εξαιτίας κυρίως του σκανδάλου της Novartis που έχει αναδείξει όλες τις παθογένειες και τις στρεβλώσεις του παλιού πολιτικού συστήματος και τις οποίες δεν μπορεί παρά να χρεώνεται η ΝΔ».



Δεν μας κάνει λοιπόν καθόλου εντύπωση η σιωπή της ΝΔ αλλά και του εξαφανισμένου τις τελευταίες μέρες πρώην Πρωθυπουργού κυρίου Σαμαρά, ο οποίος μετά τους λεονταρισμούς και την ακατάσχετη φλυαρία των προηγούμενων εβδομάδων εντός και εκτός της χώρας, έχει μάλλον καταπιεί τη γλώσσα του, ιδίως μετά την αποκάλυψη των προηγούμενων ημερών για το χειρόγραφο σημείωμα του προς τον κο Φρουζή, τόνισε ακόμη και πρόσθεσε πως πρόκειται για μια αποκάλυψη που διαψεύδει τους ισχυρισμούς του ότι τον έχει συναντήσει μόνο μπροστά στις κάμερες. «Εκτός και αν οι κάμερες έχασαν τη στιγμή που ο κος Σαμαράς ενεχείρισε στον κο Φρουζή το επίμαχο σημείωμα με το τηλέφωνο του κου Σταϊκούρα τότε πολιτικού προϊστάμενου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους υπεύθυνου για της πληρωμές του ελληνικού δημοσίου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.


Αναφέρθηκε και στη νέα αποκάλυψη που αφορά τον κο Στουρνάρα, «ο οποίος σας θυμίζω ότι σε καμία από τις παρεμβάσεις του κατά τις οποίες μιλούσε για σκευωρία και πολιτική επίθεση που ενορχηστρώνεται εναντίον του δεν θεώρησε σκόπιμο να αναφέρει ότι είχε επαγγελματικούς δεσμούς με τη Νοβάρτις θεωρώντας προφανώς ότι κάτι τέτοιο είναι απολύτως άνευ σημασίας. Αφού όμως ο κος Στουρνάρας δεν διέψευσε τα χθεσινά δημοσιεύματα οφείλει σήμερα να απαντήσει αν υπάρχουν και άλλες συμβάσεις που έχει υπογράψει με την εταιρεία και αν είχε ή έχει προνομιακές σχέσεις με τα διευθυντικά της στελέχη».


Αναφερόμενος στην επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, έκανε λόγο για άνευ προηγουμένου ρεσιτάλ υποκρισίας από την πλευρά του προέδρου της ΝΔ.



Για το μεν ζήτημα των δύο αξιωματικών που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές, κάνοντας στροφή 180 μοιρών σε σχέση με την προ εβδομάδος ομιλία του στο ελληνικό κοινοβούλιο, χαρακτήρισε το περιστατικό ένα σύνηθες και μικρό συμβάν που δεν πρέπει να εξελιχθεί σε μείζον διπλωματικό επεισόδιο. Εν τω μεταξύ, η υποκρισία δε της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μια μέρα μετά την τοποθέτηση του κου Μητσοτάκη, η κα Σπυράκη εμφανίστηκε πριν λίγη ώρα να αλλάζει ξανά τη γραμμή αναφερόμενη, με τρόπο ειρωνικό, στο περιστατικό ως σύνηθες. Ποιον ειρωνεύεται αλήθεια; Την ελληνική κυβέρνηση ή τον ίδιο τον κο Μητσοτάκη;



Την ίδια στιγμή, συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε ότι αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο κ. Μητσοτάκης χθες πάλι δήλωσε ότι τα θέματα ταυτότητας και αλυτρωτισμού είναι πιο σημαντικά από το θέμα της ονομασίας, ενώ δεν επανέλαβε τη θέση του για αναζήτηση λύσης σε άλλη συγκυρία, αναγνωρίζοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση της γείτονος είναι θετική προς έναν συμβιβασμό.



ζαβολια συνωνυμα
τρελή κι αλλοπαρμένη

λαογραφικος ομιλος χναρης

Η Δικαστική Επιτροπή της Γερουσίας ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ Τζούνιορ, 39 ετών, δέχθηκε να καταθέσει ενώπιόν της κεκλεισμένων των θυρών σε μια ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμη.


ιερα μητροπολη πατρων λυχνοσ

λαογραφικος ομιλος χναρης

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δέχθηκε επίσης να παραδώσει τα έγγραφα που του ζήτησε η Επιτροπή, όπως ανέφεραν ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρός της Τσακ Γκράσλεϊ και η γερουσιαστής των Δημοκρατικών Νταϊάν Φαϊνστάιν σε κοινή τους ανακοίνωση.


Υπό παρόμοιες συνθήκες είχε καταθέσει και ο γαμπρός του Τραμπ, ο Τζάρεντ Κούσνερ, τον Ιούλιο για τις σχέσεις του με τη Ρωσία πριν και μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2016 ενώπιον των επιτροπών Πληροφοριών της Βουλής Αντιπροσώπων και της Γερουσίας.


Υπενθυμίζεται πως ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου Τραμπ βρέθηκε στο στόχαστρο της έρευνας μετά την αποκάλυψη ότι είχε συναντήσει μια δικηγόρο της ρωσικής κυβέρνησης, η οποία ενδεχομένως να διέθετε επιβαρυντικές πληροφορίες για την Δημοκρατική αντίπαλο του πατέρα του, Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με emails που έδωσε ο ίδιος στην δημοσιότητα.



λαογραφικος ομιλος χναρης
λαογραφικος ομιλος χναρης
αγωνας σημερα παναθηναικος ωρα

metropolis ξενοδοχειο σερρες

metropolis ξενοδοχειο σερρες

Περίπου 58.600 Ροχίνγκια έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους και έχουν αναζητήσει καταφύγιο στο γειτονικό Μπανγκλαντές μετά το τελευταίο ξέσπασμα βίαιων επεισοδίων στην Πολιτεία Ραχίν, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (UNHCR).


ρυθμιση στεγαστικου δανειου οεκ

metropolis ξενοδοχειο σερρες

Αξιωματούχοι της Μιανμάρ κατηγορούν τους αντάρτες της του Εθνικού Στρατού Αρακάν Ροχίνγκια για τις πυρπολήσεις. Η οργάνωση έχει αναλάβει την ευθύνη για τις συντονισμένες επιθέσεις εναντίον φυλακίων των δυνάμεων ασφαλείας την προηγούμενη εβδομάδα, οι οποίες προκάλεσαν την σκληρή απάντηση του στρατού και της αστυνομίας.


Ωστόσο οι Ροχίνγκια που έχουν καταφύγει στο Μπανγκλαντές καταγγέλλουν ότι οι πυρπολήσεις των σπιτιών τους και οι φόνοι που διαπράττουν οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν στόχο να τους εκδιώξουν από τη Ραχίν.



metropolis ξενοδοχειο σερρες
πας γιαννινα ακαδημιες ρεντη

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

λιμενας θασου διαμερισματα

λιμενας θασου διαμερισματα

Παράλληλα, το Ποτάμι αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι η λίστα με τα ψέματα της κυβέρνησης μεγαλώνει, καθώς η διαβεβαίωση του κ. Τσίπρα πριν από λίγες μόνο εβδομάδες, «ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα», μπορεί να προστεθεί πλέον δίπλα σε εκείνες για το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την 13η σύνταξη. Το ίδιο, υποστηρίζει το Ποτάμι, και οι δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου περί παραίτησής του αν το αφορολόγητο πέσει από τα 9.000 ευρώ.


μουστάκας αθηνα

βιολογικη λαικη χολαργου ωραριο

λιμενας θασου διαμερισματα


«Το νέο παραμύθι είναι τα αντίμετρα που θα ισοσταθμίσουν τις απώλειες. Έχει ακριβώς την ίδια αξία με τα προηγούμενα. Μηδενική. Οι μόνοι που δεν πτοούνται είναι οι 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που όπως έσπευσε να προεξοφλήσει ο Δ. Παπαδημούλης, “θα ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης”. Να το κάνουν, αλλά να εξηγήσουν και στην κοινωνία γιατί την βασανίζουν με τις παλινδρομήσεις τους εδώ και 4 μήνες στέλνοντας τον λογαριασμό στους πολίτες», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση.




λιμενας θασου διαμερισματα

καταθλιψη αναρρωτικη αδεια

μονόλογοι για γυναίκες
καταθλιψη αναρρωτικη αδεια

Μέλη μιας μονάδας των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας και αστυφύλακες έστησαν περίμετρο ασφαλείας γύρω από τη φυλακή Μίλτον Ντίας Μορέιρα, όπου ξέσπασε εξέγερση το απόγευμα της Κυριακής (19/2), σύμφωνα με την υπηρεσία φυλακών της ομώνυμης Πολιτείας.


μαιευτικη ροδου

καταθλιψη αναρρωτικη αδεια

καταθλιψη αναρρωτικη αδεια

Η υπηρεσία φυλακών δεν διευκρίνισε πόσοι υπάλληλοι κρατούνται όμηροι. Δεν έδωσε εξάλλου καμιά πληροφορία για το εάν υπήρξαν θάνατοι ή τραυματισμοί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη φυλακή, όπου κρατούνται 2.000 άνθρωποι παρότι η ονομαστική της χωρητικότητα δεν ξεπερνά τις 900 θέσεις.


Το επεισόδιο προστίθεται σε μια σειρά αιματηρών εξεγέρσεων στις φυλακές της Βραζιλίας, όπου η βία είναι ενδημική και συχνά τον έλεγχο έχουν de facto οι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος.


Οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χαρακτηρίζουν μεσαιωνικές τις συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές της Βραζιλίας: τα τρόφιμα είναι λιγοστά, ενώ τα κελιά είναι τόσο γεμάτα που συχνά οι έγκλειστοι δεν μπορούν να βρουν καν χώρο να καθίσουν.


Νωρίτερα την Κυριακή, οι αρχές στην Πολιτεία Ρίο ντε Τζανέιρο ανακοίνωσαν ότι θα λάβουν μέτρα για να αυξηθεί η ασφάλεια στις φυλακές, χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Η ανακοίνωση έγινε μετά την επέμβαση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στο σύστημα των φυλακών της Πολιτείας.


Την Παρασκευή, ο Βραζιλιάνος πρόεδρος Μισέλ Τέμερ έδωσε εντολή στον στρατό να αναλάβει τη διοίκηση της αστυνομίας και να πάρει τον έλεγχο των φυλακών στην Πολιτεία Ρίο ντε Τζανέιρο, με εκτελεστικό διάταγμα που θα πρέπει να εγκριθεί από το Κογκρέσο για να τεθεί σε ισχύ.


Το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο αναμένεται να εγκρίνει αυτό το διάταγμα εντός της τρέχουσας εβδομάδας.


πιλατες και χασιμο βαρους

κορσεδες αγορα

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του νοσοκoμείου:


δοκιμοι σημαιοφοροι λιμενικου εκπαιδευση

πιλατες και χασιμο βαρους

πιλατες και χασιμο βαρους

«Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην pρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».


Μετά την παροχή των πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.


Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται.


Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.


Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους».



πιλατες και χασιμο βαρους

πτυσσομενα καγκελα ασφαλειας θεσσαλονικη

ταβέρνα του ψαρά πλάκα
πτυσσομενα καγκελα ασφαλειας θεσσαλονικη

«Είναι σαφές ότι οι αυτουργοί πρέπει να λογοδοτήσουν. Εάν επιβεβαιωθεί ότι η Ρωσία ενεπλάκη, θα ήταν ένα πολύ σοβαρό περιστατικό» επισήμανε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ σε ένα δελτίο τύπου.


δυο οθονες σε laptop

Κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Βρετανό ομόλογό του Μπόρις Τζόνσον, ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας τον διαβεβαίωσε για τη «συμπαράσταση» του Βερολίνου.


«Ανησυχούμε πολύ (…) και καταδικάζουμε απερίφραστα αυτήν την επίθεση με τη χρήση ενός απαγορευμένου χημικού όπλου» πρόσθεσε ο Γερμανός υπουργός.




πτυσσομενα καγκελα ασφαλειας θεσσαλονικη
πτυσσομενα καγκελα ασφαλειας θεσσαλονικη

ταυτοτητες συνολων

θηλασμος κ υπνος
ταυτοτητες συνολων
Τριών Ιεραρχών: Ποια ημέρα πέφτει - Τι θα ισχύσει σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία

Κλειστά σχολεία: Αλλάζουν φέτος τα δεδομένα σχετικά με τον εορτασμό της ημέρας των Τριών Ιεραρχών.


ταυτοτητες συνολων

ταυτοτητες συνολων

Καταργήθηκε φέτος η διάταξη που όριζε ότι στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά την ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών θα πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας «η εορτή των Τριών Ιεραρχών (Τετάρτη 30 Ιανουαρίου) αποτελεί ημέρα αργίας για τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 32 του Σχεδίου Νόμου για το Παν. Δυτικής Αττικής. Παράλληλα, καταργήθηκε η περίπτ. δ΄ της παρ. 2 του άρθρου 3 του π. δ. 79/2017 (Α΄ 109, διόρθ. σφάλμ. Α΄112) η οποία όριζε ότι στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά την ημέρα αυτή πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις”.

Επίσης η κείμενη νομοθεσία ορίζει ρητά ότι η ίδια ημέρα αποτελεί ημέρα αργίας για τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.»

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, με εγκύκλιο από το υπουργείο Παιδείας στην εορτή των Τριών Ιεραρχών, στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της χώρας πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Δραματικές εξελίξεις: Νέα τροπή στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη

«Θρίλερ» με διάσημο ποδοσφαιριστή: Χάθηκε από τα ραντάρ το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε



κυπρου νικαια χαρτης

σαβουρες με μηχανακια

φθινοπωρο χειμωνας 2015 νυχια
σαβουρες με μηχανακια
σαβουρες με μηχανακια

Η φυματίωση είναι μία σοβαρή ασθένεια που προκαλείται από την επίθεση συγκεκριμένων βακτηρίων στο αναπνευστικό σύστημα τόσο των ανθρώπων, όσο και των ζώων.


συνταξεις νοεμβριου 2017

σαβουρες με μηχανακια

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φυματίωσης, αλλά η φυματίωση των βοοειδών μπορεί να μεταδοθεί σε διάφορα ζώα.


Οι ιθύνοντες για την προστασία της άγριας ζωής, επιχειρούν να σταματήσουν την εξάπλωση της στα ελάφια του Μίσιγκαν.


Σύμφωνα με την κτηνίατρο του Τμήματος Φυσικών Πόρων, Κέλι Στράκα, η πολιτεία του Μίσιγκαν είναι η μόνη στην οποία έχουν εντοπιστεί ελάφια που πάσχουν από φυματίωση βοοειδών.




λιντλ φουρνος

αντωνης λυμπερης 2014
λιντλ φουρνος

Μέσα στο σακίδιό του ο 25χρονος αντιεξουσιαστής είχε ένα μπουκάλι χλωρίνης προκειμένου να εξαφανίσει τα αποτυπώματα που μπορεί να άφηνε στη ληστεία.


δρομολογια αργοσαρωνικου τιμες

Μαζί με το πιστόλι που εντόπισε μια καθαρίστρια της σχολής βρέθηκε μια βαριοπούλα, μια μπλούζα και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι Αρχές εκτιμούν ότι τα συγκεκριμένα αντικείμενα κρύφτηκαν εκεί από τον συνεργό του 25χρονου


Ολα οσα βρεθηκαν σήμερα εχουν σταλεί στα εγκληματολογικά μαζί με την κλεμμένη μηχανη που άφησαν στο σημείο οι ληστές, καθως πρέπει να εξεταστούν για γενετικό υλικο και αποτυπώματα.



λιντλ φουρνος
λιντλ φουρνος

πανεπιστημιου 13 συνταγμα

ευστάθιος μοσχοβίτης
πανεπιστημιου 13 συνταγμα
πανεπιστημιου 13 συνταγμα
ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 186 μόνιμες θέσεις εργασίας

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 8Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/20.6.2018/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.


Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 9 Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 24 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 27ης Ιουλίου 2018, ημέρας Παρασκευής.

Με πληροφορίες από dikaiologitika.gr



πανεπιστημιου 13 συνταγμα
συνδρόμου osgood-schlatter

κοριος παρακολουθησης με ανιχνευτη κινησης

Τραγωδία στο Ηράκλειο: 30χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση ανάσυρσης ενός νεαρού άνδρα από πηγάδι, στο χωριό Αγία Σεμνή, κοντά στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.


carrefour ωραριο κυριακης

καλυμμα για παιδικο καροτσι

κοριος παρακολουθησης με ανιχνευτη κινησης

κοριος παρακολουθησης με ανιχνευτη κινησης

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του είχε στηθεί από αργά το απόγευμα του Σαββάτου (10/03) σε πηγάδι βάθους πέντε μέτρων, το οποίο βρίσκεται μέσα στο χωράφι του 30χρονου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι στην προσπάθειά του να σώσει το σκυλί του, το οποίο ανέσυραν και αυτό νεκρό, δεν υπολόγισε καλά με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει μέσα στο πηγάδι.

Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν βρεθεί το αυτοκίνητό του, το κινητό και τα κλειδιά του.

Άμεσα έσπευσαν για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του το Π. Υ. Πύργου, αλλά και η ΕΜΑΚ, καθώς επίσης και δύτης.

Πηγή πληροφοριών: neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Ξεσηκωμός στον Έβρο για τους δύο στρατιωτικούς - Μεγάλο συλλαλητήριο σήμερα (11/03) στην Ορεστιάδα

Αυτός είναι ο λόγος που ασκήθηκε ποινική δίωξη στο Μουφτή της Κομοτηνής



κοριος παρακολουθησης με ανιχνευτη κινησης

ικεα καλαθια για ρουχα

ικεα καλαθια για ρουχα
ικεα καλαθια για ρουχα

Τον περασμένο Μάρτιο, η Cambridge Analytica, εταιρία που είχε προσληφθεί από τους αρμόδιους της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ το 2016, κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε παράτυπα τα δεδομένα 87 εκατ. χρηστών του Facebook από το 2014.


ικεα καλαθια για ρουχα

Η Cambridge Analytica και η SCL Elections, η βρετανική μητρική της εταιρεία, ανακοίνωσαν νωρίτερα αυτό το μήνα ότι διακόπτουν άμεσα όλες τις δραστηριότητές τους και ότι θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες πτώχευσης, μετά το σοβαρό πλήγμα που υπέστη η επιχειρηματική τους δραστηριότητα.





θαυμαζω αγγλικα
αναλυση και συνθεση του φωτος

ξενοδοχειο καστρο μονεμβασιας

Η ανησυχία όλων πλέον είναι το πώς η Ελλάδα θα μπορέσει να σταθεί οικονομικά στα πόδια της και πότε θα αποδώσουν οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν. Το Eurogroup θα περιμένει τον ερχόμενο Απρίλιο το λεγόμενο σχέδιο «ολιστικής στρατηγικής ανάπτυξης», έτσι ώστε στη βάση αυτού να κτιστεί μια «συμφωνία κυρίων», χωρίς να ανατρέπονται οι στόχοι για το πλεόνασμα ως το 2022. Ενδεχομένως όμως να τεθούν και παράλληλοι στόχοι (π. χ. για τη μείωση της ανεργίας) που θα πρέπει η Ελλάδα να πετύχει εφαρμόζοντας το δικό της μείγμα πολιτικής.


ξενοδοχειο καστρο μονεμβασιας

ξενοδοχειο καστρο μονεμβασιας

Σε ότι αφορά στην ελάφρυνση του χρέους, αυτή θα εξαρτηθεί επίσης σε έναν βαθμό από το αναπτυξιακό σχέδιο που θα παρουσιάσει τον Απρίλιο η ελληνική κυβέρνηση, καθώς στόχος των Ευρωπαίων είναι με αυτό να «πειστεί» το ΔΝΤ ότι η ανάπτυξη στην Ελλάδα σε συνδυασμό με όσα μέτρα ελάφρυνσης συμφωνηθούν καθιστά το χρέος βιώσιμο.


Σύμφωνα με πηγές των Βρυξελλών το Ταμείο έχει σε μεγάλο βαθμό «χαλαρώσει» μετά το καλοκαίρι και αυτό δημιουργεί προσδοκίες πως θα παραμείνει στο πρόγραμμα. Ορόσημο φαίνεται να είναι η Εαρινή Σύνοδος του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον στις 20-22 Απριλίου, καθώς στόχος όλων των πλευρών είναι να είναι όλα έτοιμα πολύ πριν από το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο.


Μέσα στην εβδομάδα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΔΝΤ, Γουίλιαμ Μάρεϊ, ξεκαθάρισε πως οι προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση του προγράμματος του ΔΝΤ δεν έχουν αλλάξει, ήτοι η απαίτηση για μεταρρυθμίσεις και για ελάφρυνση του χρέους εκ μέρους των Ευρωπαίων.


Στη βάση αυτή είπε πως οι αποφάσεις του τελευταίου Eurogroup για την Ελλάδα επιτάχυναν την τεχνικές διεργασίες για την υπόθεση του χρέους. Ωστόσο, αποσαφήνισε πως το πότε θα συγκληθεί το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Ταμείου για την Ελλάδα είναι κάτι που δεν σχετίζεται με το σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία, αλλά με το πότε οι Ευρωπαίοι θα λάβουν τις αποφάσεις για τη μείωση του ελληνικού χρέους.


«Η δίκη μας ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους θα γίνει όταν έρθει η ώρα να παρουσιαστεί το ελληνικό πρόγραμμα», είπε ο Μάρεϊ και αποσαφήνισε πως το ΔΝΤ δεν θα κάνει κοινή ανάλυση βιωσιμότητας με τους θεσμούς, αλλά ξεχωριστή. «Η ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους είναι μέρος του προγράμματος του ΔΝΤ», προσέθεσε.



ξενοδοχειο καστρο μονεμβασιας
νεα ιωνια αποτελεσματα εκλογων 2014
εντυπωσιακα μαξι φορεματα

κασια χρωμα

κασια χρωμα
κασια χρωμα
κασια χρωμα

Η Κροατία θέλει να προκριθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στον μεγάλο τελικό. Πριν από 20 χρόνια, έφτασε έως τον μικρό τελικό, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, στη Γαλλία και κατέλαβε την τρίτη θέση. Η Αγγλία έχει ως στόχο να κατακτήσει, για δεύτερη φορά, το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά από αυτό που πήρε, εντός έδρας, το 1966.


μεταχειρισμενεσ κορδελεσ για καυσοξυλα

Στα νοκ άουτ παιχνίδια, η Κροατία προκρίθηκε στα πέναλτι, κόντρα στη Δανία με 3-2 και τη Ρωσία με 4-3. Η Αγγλία απέκλεισε, στη φάση των «16», στα πέναλτι, την Κολομβία με 4-3 και στα προημιτελικά, τη Σουηδία με 2-0.


Οι τρεις δηλαδή, από τις τέσσερις προκρίσεις τους, στα νοκ άουτ ματς, κρίθηκαν στα πέναλτι. Θα χρειαστεί να εκτελέσουν πέναλτι και στον αποψινό ημιτελικό; Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ δεν έχουν λόγο να ανησυχούν, αφού και στον σημερινό ημιτελικό, προσφέρονται η «Επιστροφή Στοιχήματος» και το «2-0 και Έληξε».


Με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, όσοι έχουν ποντάρει στην ομάδα που θα προκριθεί, παίρνουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι.


Με το «2-0 και Έληξε», οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, κερδίζουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.


Το στοίχημα της ημέρας για τον Άντε Ρέμπιτς


Η προσφορά της ημέρας του Πάμε Στοίχημα, είναι για τον Άντε Ρέμπιτς, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα της Κροατίας με την Αγγλία. Ο Ρέμπιτς άνοιξε το σκορ, στη νίκη με 3-0 της Κροατίας, κόντρα στην Αργεντινή, στη φάση των ομίλων.


Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές έχουν συνολικά, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν, στον αποψινό ημιτελικό, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, των goal kick, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το αν θα συμβεί πρώτο, το πλάγιο άουτ, το ελεύθερο χτύπημα (φάουλ, πέναλτι, οφσάιντ), το goal kick, το κόρνερ ή το γκολ.



Έξι συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα


Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει και τα ακόλουθα έξι συνδυαστικά στοιχήματα για τον ημιτελικό Κροατίας-Αγγλίας:



  • Να σκοράρει ο Μόντριτς και η Κροατία Over 1,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο και η Κροατία να προκριθεί.

  • Να σκοράρει ο Στέρλινγκ και η Αγγλία Over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο και η Αγγλία να προκριθεί.

  • Να σκοράρει ο Μάντζουκιτς και η Κροατία Over 3,5 κόρνερ και η Κροατία Over 1,5 κίτρινες κάρτες.

  • Να σκοράρει ο Κέιν και η Αγγλία Over 2,5 γκολ και η Αγγλία να κερδίσει το 1ο ημίχρονο.

  • Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και Over 9,5 κόρνερ αγώνα και 5 λεπτά καθυστερήσεων 2ου ημιχρόνου.

  • Να καταλογιστεί πέναλτι με χρήση του VAR και 1ο ημίχρονο ισοπαλία και Over 0,5 γκολ από το 81’ έως το τέλος της κανονικής διάρκειας.



ενοικια αυστρια

ευκολη βασιλοπιτα κεικ χωρις μιξερ

εντονος λεξικο
ευκολη βασιλοπιτα κεικ χωρις μιξερ

Ο Μάασεν είπε στους δημοσιογράφους ότι οι γερμανικές αρχές παρακολούθησαν προσεκτικά την επίθεση όταν έγινε αντιληπτή τον Δεκέμβριο και ότι αυτή δεν προκάλεσε κάποια ζημιά.


φλεγμονη της μυτης

ευκολη βασιλοπιτα κεικ χωρις μιξερ

ευκολη βασιλοπιτα κεικ χωρις μιξερ

Πρόσθεσε ότι, όπως διαπιστώθηκε, η κυβερνοεπίθεση είχε ρωσική προέλευση παρότι δεν συνδέεται με την APT28, την ρωσική ομάδα χάκερ η οποία το 2015 είχε επιτεθεί στη γερμανική κάτω βουλή.


Κληθείς να επιβεβαιώσει πληροφορίες Γερμανών βουλευτών και πηγών ασφαλείας, ο Μάασεν αρνήθηκε να σχολιάσει αν η συγκεκριμένη κυβερνοεπίθεση συνδέεται με μια άλλη ρωσική οργάνωση κυβερνοπειρατών, που αυτοαποκαλούνται Snake (Φίδι) ή Turla.


Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

κοινοχρηστα γλυφαδα

εκτορας παπανικολαου
γυναικα σον κονερι
κοινοχρηστα γλυφαδα
κοινοχρηστα γλυφαδα

Τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι περιγράφει εγκύκλιος που υπογράφει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με αποδέκτες τα υπουργεία, τις γενικές και ειδικές γραμματείες, τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, τις Ανεξάρτητες Αρχές και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.


κοινοχρηστα γλυφαδα

Δικαιούχοι διορισμού είναι ένα μέλος της οικογένειας θανόντος, μέχρι β' βαθμού συγγενείας με αυτόν ή ο/η σύζυγος ή το πρόσωπο με το οποίο είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης. Ειδικότερα, εκτός του ή της συζύγου ή του προσώπου με το οποίο ο θανών ή η θανούσα είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαίωμα διορισμού έχουν ο γονέας ή το τέκνο ή αδελφός ή αδελφή, ή εγγονός ή εγγονή του θανόντος.


Το δικαίωμα διορισμού παρέχεται, επίσης, και στα άτομα, τα οποία υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύτηκαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή προκύπτει ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%, εξαιτίας των πυρκαγιών. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατός ο διορισμός τους, για λόγους υγείας, το δικαίωμα διορισμού μεταβιβάζεται στον ή στη σύζυγο τους ή στο πρόσωπο με το οποίο έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή σε ένα τέκνο τους.


Οι δικαιούχοι διορισμού υποβάλλουν την αίτηση για τον διορισμό τους στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Από την πλευρά του, το υπουργείο μεριμνά για την εξεύρεση κενών θέσεων σε υπηρεσίες ή φορείς στους νομούς για τους οποίους εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για διορισμό, αντίστοιχες με τα τυπικά προσόντα των αιτούντων και στη συνέχεια καταρτίζει πίνακα με κενές οργανικές θέσεις, τον οποίο γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους. Ακολούθως, υποβάλλουν δήλωση, στην οποία αναγράφουν μέχρι τρεις φορείς προτίμησης για διορισμό μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ενώ με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης διατίθενται για διορισμό οι ανωτέρω δικαιούχοι σύμφωνα και με τις δηλώσεις προτίμησής τους.


Συγχρόνως, στην εγκύκλιο επισημαίνεται ότι ακριβώς επειδή πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ευαίσθητη ομάδα του πληθυσμού και ενδεχομένως κάποια από τα απαιτούμενα για τον διορισμό δικαιολογητικά να έχουν καταστραφεί λόγω των πυρκαγιών, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης όρισε ειδική υπηρεσία εξυπηρέτησης με στόχο την ταχύτερη διεκπεραίωση της διαδικασίας πρόσληψης.


Εν τω μεταξύ, σε εφαρμογή του άρθρου 17 των διατάξεων της «Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 26ης Ιουλίου 2018: Έκτακτα μέτρα για τη στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση ζημιών από τις πυρκαγιές που έπληξαν περιοχές της Περιφέρειας Αττικής στις 23 και 24 Ιουλίου 2018», η κ. Ξενογιαννακοπούλου υπέγραψε απόφαση απόσπασης 13 υπαλλήλων του Δημοσίου στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος έχει κηρυχτεί από την Περιφέρεια Αττικής σε «Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».


Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την εγκύκλιο


ογκολογικο συνεδριο θεσσαλονικη 2015

εκδικητες 2015 online

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, το ύψος της υπεξαίρεσης, η οποία φαίνεται ότι τελέστηκε σταδιακά κατά το 2015, ανέρχεται συνολικά σε περίπου 100.000 ευρώ, χρηματικό ποσό, το οποίο ο κατηγορούμενος εφοριακός φέρεται να επέστρεψε αμέσως μετά την αποκάλυψη του ελλείμματος.


αναψυκτήριο του δήμου καισαριανής

ογκολογικο συνεδριο θεσσαλονικη 2015

Όπως περιγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα, η εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη συνδέεται με τις πωλήσεις μεγαροσήμων, παραβόλων χαρτοσήμου, Δημοσίου και ΤΑΧΔΙΚ, υλικό το οποίο διαχειριζόταν αποκλειστικά ο ίδιος.



«Προκειμένου να συγκαλύψει τις παράνομες ενέργειές του και να μην γίνει αντιληπτή η σταδιακή ιδιοποίηση των χρημάτων που είχαν περιέλθει στην κατοχή του κατά τη διαχείριση του υλικού της υπηρεσίας μεταχειριζόταν ιδιαίτερα τεχνάσματα, δηλαδή προέβαινε σε λανθασμένες, μικρότερων των πραγματικών, καταχωρήσεις στο πληροφοριακό σύστημα και λανθασμένες, μικρότερες των πραγματικών, εγγραφές στα διπλότυπα τύπου Α', ώστε τα χρηματικά ποσά που απέδιδε καθημερινά στην Τράπεζα της Ελλάδος με τα διπλότυπα τύπου Α' να μην ανταποκρίνονται στην πραγματική πώληση υλικού, καθώς υπολείπονταν του εκάστοτε πραγματικού ποσού», αναφέρεται στη δικογραφία.



Ο ίδιος αρνήθηκε την πράξη, ισχυριζόμενος ότι οι λανθασμένες εγγραφές και η δημιουργία του ελλείμματος δεν οφείλονται στην πρόθεσή του να υπεξαιρέσει χρήματα, αλλά στον φόρτο εργασίας, ενώ επικαλέστηκε ότι σε κάθε περίπτωση κάλυψε το έλλειμμα.



ογκολογικο συνεδριο θεσσαλονικη 2015
ογκολογικο συνεδριο θεσσαλονικη 2015

ξενοσ ξυλοκαστρο

οδος ψυχαρη μεταμορφωση
ξενοσ ξυλοκαστρο
ξενοσ ξυλοκαστρο

Γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1947 στα Περιβόλια Ολυμπίας. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα Η. Π.Α, Διεθνές Δίκαιο στην Ακαδημία Διεθνούς Δικαίου της Χάγης , Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, Διεθνή Οικονομικά στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας. Έχει ένα γιό και δύο δίδυμες κόρες.


Διετέλεσε βουλευτής β’ Αθηνών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1981 – 2013, πριν από την διαγραφή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό.


Υπήρξε υφυπουργός Προεδρίας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος (11.4.1990 έως 7.8.1992), υφυπουργός Παιδείας (7.8.1992 έως 3.12.1992) και Εξωτερικών - Απόδημου Ελληνισμού (3.12.1992 έως 12.10.1993). Στις 15 Φεβρουαρίου του 2006 έλαβε τη θέση του υπουργού Δημόσιας Τάξης από την κυβέρνηση Καραμανλή, θέση που διατήρησε μέχρι τις εκλογές του 2007. "Μαύρη" σελίδα της θητείας του η υπόθεση "ζαρντινιέρα" όταν άνδρες της Αστυνομίας ξυλοκόπησαν στη Θεσσαλονίκη τον Κύπριο φοιτητή Αυγουστίνο Δημητρίου.




ξενοσ ξυλοκαστρο
επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος αιτηση

διβαθμιος καυστηρας πετρελαιου

κλιση του απας
ουζο μινι 200ml τιμη
διβαθμιος καυστηρας πετρελαιου
διβαθμιος καυστηρας πετρελαιου

Ο Γιγίτ Μπουλούτ, που έχει πολλάκις προκαλέσει αίσθηση με τις δηλώσεις του, συνέδεσε το σχόλιο αυτό και με το πρόσφατο περιστατικό σε νατοϊκή άσκηση στη Νορβηγία.


διβαθμιος καυστηρας πετρελαιου

«Δεν πιστεύω ότι η Τουρκία έχει μέλλον με τη Δύση. Το δηλώνω ανοιχτά. Το είπα με σαφήνεια μετά το περιστατικό στην νατοϊκή άσκηση [σ. σ. ο Τούρκος πρόεδρος εμφανιζόταν ανάμεσα στους εχθρούς σε πίνακα της άσκησης]. Δεν πιστεύω ότι βλέπουν θετικά την Τουρκία. Όπως είπα και ο πρόεδρος Ερντογάν, “Δεν πιστεύω ότι έχουν καλά όνειρα για την Τουρκία”» δήλωσε ο κ. Μπουλούτ, στην εκπομπή «Βαθιά Ανάλυση» του καναλιού TRT.


O ίδιος ισχυρίστηκε ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να στρέφεται προς την Ασία και πως προσωπική του πεποίθηση είναι ότι η Τουρκία πρέπει να κάνει «άνοιγμα» σε Ρωσία, Κίνα, Αφρική και Μέση Ανατολή.


«Ολόκληρη η Τουρκία πρέπει να το κατανοήσει πλέον αυτό» είπε ο Μπουλούτ. Τον Αύγουστο, ο σύμβουλος του Ερντογάν είχε δηλώσει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «άρρωστη», πάσχει από χολέρα και πως η Τουρκία θα πρέπει να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο για να μην «κολλήσει».


Μερικούς μόλις μήνες νωρίτερα, τον Απρίλιο, ο Μπουλούτ προειδοποίησε την Ευρωπαϊκή Ένωση να μην λάβει κανένα μέτρο εναντίον του Ερντογάν γιατί θα το μετανιώσει.


Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

μαρκοπουλοσ χειρουργοσ μαστου

«Μην λέτε ότι οι τράπεζες καταρρέουν, δεν είναι σωστό και δεν είναι αλήθεια», ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών και τόνισε πως όλες οι τράπεζες είναι σε πολύ καλή θέση. «Όλες οι τράπεζες έχουν φτάσει τους στόχους τους για τα κόκκινα δάνεια και τους έχουν ξεπεράσει, πέρασαν τα stress tests και είναι με επάρκεια ανακεφαλαιοποιημένες και έχουν επιστροφή καταθέσεων», σημείωσε με έμφαση, για να συμπληρώσει πως αυτά είναι τα θεμελιακά δεδομένα που κοιτούν οι επενδυτές και όχι όσοι θέλουν να σορτάρουν.


μαρκοπουλοσ χειρουργοσ μαστου

Όπως είπε, υπάρχουν τέσσερα θετικά πράγματα, καθώς οι 2 από τις 4 συστημικές τράπεζες έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν την επείγουσα παροχή ρευστότητας, οι άλλες 2 θα έχουν τελειώσει τα Χριστούγεννα.


Υπογράμμισε πάντως, πως οι τράπεζες έχουν πολλές προκλήσεις μπροστά τους, καθώς πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα μείωσης των κόκκινων δανείων. Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει ένα "thinking capacity" για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, στο οποίο είναι μέσα η ΤτΕ, το ΤΧΣ και η Ένωση Τραπεζών. «Ως κυβέρνηση συζητάμε με όλους και συναινετικά θεωρούμε ότι η πρόκληση των κόκκινων δανείων είναι αντιμετωπίσιμη. Μην μιλάτε για τράπεζες που καταρρέουν. Δεν είναι σωστό. Δεν είναι και αλήθεια», τόνισε προς τα έδρανα ΝΔ και ΔΗΣΥ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Προέβλεψε μεγαλύτερη ανάπτυξη το 2019 αλλά και περισσότερους εργαζόμενους και περισσότερες επενδύσεις και «αν πίστευα το αντίθετο, δεν θα συζήταγα για εκλογές».


Στην ομιλία του αναφέρθηκε στο ζήτημα των συντάξεων, εκτιμώντας πως «είμαστε πολύ κοντά να το καταφέρουμε» (σ. σ. να μην μειωθούν οι συντάξεις). Εξαπέλυσε δε, δριμύ κατηγορώ σε ΝΔ και ΔΗΣΥ ότι με αυτά που ισχυρίζονται, δείχνουν άγνοια για τη λειτουργία των ευρωπαϊκών θεσμών. «Εμείς έχουμε μεγάλη ανησυχία για αυτόν τον λαό και να αντιστρέψουμε ό, τι τον έχει ταλαιπωρήσει, εσείς παίζετε με τον πόνο τους για να κερδίσετε ένα πόντο στην πολιτική σκακιέρα», είπε ανεβάζοντας τους τόνους.


Ο κ. Τσακαλώτος ήρθε σε κόντρα και με το ΚΚΕ, λέγοντας πως 1-1,2 δισ. στον προϋπολογισμό συνιστά επεκτατική πολιτική, της οποίας μεγάλο κομμάτι κατευθύνεται στα λαϊκά στρώματα.



μαρκοπουλοσ χειρουργοσ μαστου
μαρκοπουλοσ χειρουργοσ μαστου
απωλεια της βιοποικιλοτητας
κοντρες στην αθηνα

σολίστ καμεράτα

φευγω για μενα να νιωσω καλα κιθαρα

"Εγώ ήμουν πραγματικά σκληρός - και το ίδιο και εκείνος. Και πηγαίναμε μπρος και πίσω", δήλωσε ο Τραμπ αναφερόμενος στον Κιμ σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη Δυτική Βιρτζίνια.


διακοσμητικεσ κατασκευεσ απο μεταλλο

"Και μετά ερωτευτήκαμε, εντάξει; Όχι, πραγματικά - μου έγραψε όμορφες επιστολές και είναι πραγματικά σπουδαίες επιστολές", πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.


Οι υποστηρικτές του στην συγκέντρωση γελούσαν και χειροκροτούσαν, ενώ ο Τραμπ σημείωσε παράλληλα ότι οι σχολιαστές του θα του προσάψουν μια "αντιδεοντολογική" περιγραφή του Κιμ.


Την περασμένη Δευτέρα, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Τραμπ είχε εκθειάσει και πάλι τις αρετές του Κιμ, τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να πείσει να εγκαταλείψει τα πυρηνικά όπλα και ένα χρόνο νωρίτερα τον απειλούσε λέγοντάς του ότι "θα καταστρέψει τελείως τη χώρα" του.


"Ο πρόεδρος Κιμ ήταν πραγματικά πολύ ανοιχτός και, ειλικρινά, ήταν υπέροχος", δήλωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος Τραμπ.




σολίστ καμεράτα
σολίστ καμεράτα
σολίστ καμεράτα

τεταρτη λογος και οχι μονο

σοκολατενιο ζελε
τεταρτη λογος και οχι μονο

Η ΑΕΚ είχε μεγάλες φιλοδοξίες στο φετινό Basketball Champions League. Μετά την πρόκρισή της από τη φάση των ομίλων, η Ένωση φιλοδοξούσε να πάει μακριά στη διοργάνωση και να φέρει ακόμα και το Final-4 της στο ΟΑΚΑ. Παρόλα αυτά φαίνεται πως δύσκολα θα καταφέρει να συνεχίσει πέρα από τη φάση των «16», μετά την εντός έδρας ήττα 88-98 από τη Νίμπουργκ το βράδυ της Τετάρτης.


ηλεκτρονική ψηφοφορία δημοψήφισμα

τεταρτη λογος και οχι μονο

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ένα τραγικό ξεκίνημα, έμειναν πολύ πίσω από την πρωταθλήτρια Τσεχίας που τα έβαλε… όλα και πλέον ο επαναληπτικός κάνει πολύ δύσκολο το έργο της Ένωσης για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όσο και να προσπάθησε η ομάδα του Σάκοτα στη συνέχεια του αγώνα να επιστρέψει, οι παίκτες της Νίμπουργκ και ειδικότερα ο Κέντρικ Ρέι έβαλαν όλα τα «μεγάλα» σουτ και «καθάρισαν» το ματς! Ο Ρέι με 30 πόντους (13/20 σουτ, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ) ήταν ο «εκτελεστής» της ΑΕΚ ενώ από… κοντά σε απόδοση τον ακολούθησε και ο Ντέιβις που είχε 20 πόντους. Από πλευράς ΑΕΚ ο Μάνι Χάρις με 25 πόντους και ο Πάντερ με 18 προσπάθησαν αλλά δεν ήταν αρκετοί.


Τα δεκάλεπτα: 14-21, 30-46, 57-69, 88-98


ΑΕΚ (Σάκοτα): Γκριν 14 (9 ασίστ), Χάρις 25 (8/13 σουτ, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα), Χάντερ 9, Τζέιμς 15, Καββαδάς, Λαρεντζάκης 3, Μαυροειδής 1, Πάντερ 18, Σάκοτα 3, Βασιλόπουλος, Ξανθόπουλος.


Νίμπουρκ (Αμιέλ): Μπέντα 7 (9 ριμπάουντ), Μπόχατσικ 11, Ντέιβις 20 (8/10 σουτ, 7 ριμπάουντ, 3 τάπες), Χρούμπαν 7, Κριζ 3, Λόρενς 14 (8 ασίστ, 6 λάθη), Πετέρκα, Πούμπρλα 6, Ρέι 30 (13/20 σουτ, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ).




τεταρτη λογος και οχι μονο

ελληνικα αποσταγματα

αριστεροχειρες και ευφυια
ελληνικα αποσταγματα

Η εγκύκλιος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας προς τους συλλόγους μέλη της αναφέρει τα εξής:


non operating income examples

ελληνικα αποσταγματα

Σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο του ν. 4177/2013, ως ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι ορίζονται καταρχήν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, ωστόσο μπορούν να μεταβάλλονται σε κάθε περιφέρεια με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, η οποία εκδίδεται μετά από γνώμη του τοπικού εμπορικού συλλόγου. Στις περιφερειακές ενότητες για τις οποίες δεν έχει εκδοθεί απόφαση που να ανατρέπει όσα ισχύουν από το γενικό πλαίσιο, τότε η φετινή ενδιάμεση «εαρινή» εκπτωτική περίοδος, θα είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.


Οι 15 ημέρες είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.


Ως ημέρα έναρξης του δεκαπενθημέρου είναι η Τετάρτη, 2 Μαΐου (καθώς η πρωτομαγιά όπως κάθε χρόνο θα κηρυχτεί ως υποχρεωτική αργία) και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Τρίτη, 15 Μαΐου, με προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, 6 Μαΐου. Κατά τις ισχύουσες διατάξεις, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν την συγκεκριμένη Κυριακή, από ώρα 11.00 έως ώρα 20.00 (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994).


Όπως σημειώνει η ΕΣΕΕ, μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι έμποροι, καθώς σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο της παρ. 1 άρθρου 3 της Υπουργικής Απόφασης 56885/10-11-2014 «κατά τη διενέργεια εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης». Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η αναγραφή παλιάς και νέας τιμής είναι επιβεβλημένες, ενώ συμπληρωματικά μόνο δίνεται η δυνατότητα αναγραφής ποσοστού έκπτωσης.


Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε η ΕΣΕΕ από την γενική γραμματεία Εμπορίου, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν κατά τις τακτικές χειμερινές εκπτώσεις διαπιστώθηκε ότι πολλοί επιχειρηματίες, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον σχετικό φόρτο εργασίας, δεν αναγράφουν στα υπό έκπτωση προϊόντα διπλές τιμές αλλά καταφεύγουν στην χρήση γενικευμένου ποσοστού μείωσης. Όμως «αυτή η πρακτική, όσο και αν γίνεται καλοπροαίρετα, παραβιάζει το νόμο και επισύρει αυστηρές κυρώσεις, θεωρούμε δε ότι αυτήν την εποχή της κρίσης είναι εντελώς αχρείαστο να επιβάλλονται πρόστιμα που μπορεί να πλήξουν την βιωσιμότητα της επιχείρησης» όπως σημειώνει η συνομοσπονδία.


Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, οι ελεγκτικές αρχές της γενικής γραμματείας Εμπορίου, αντιλαμβανόμενες ότι δεν υπάρχει κανείς δόλος εξαπάτησης του καταναλωτή, έχουν προχωρήσει μόνο σε απλές συστάσεις, ωστόσο αυτό δεν θα ισχύει για πάντα.


Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου (άρθρο 21 ν. 4177/2013), σε όσους παραβαίνουν τις διατάξεις περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης. Στην επιβαρυντική περίπτωση που οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση του καταναλωτή, επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.



ελληνικα αποσταγματα

θεοφανους μιχαλης

ιαματικα λουτρα στο μπανσκο
θεοφανους μιχαλης

Επίσης, είπε ότι πρέπει να εκπληρωθούν άλλοι δυο στόχοι, εκ των οποίων ο ένας είναι η απόδοση ποινικών ευθυνών στη διαπλοκή και τη διαφθορά και ο δεύτερος είναι η ανάπτυξη.


θεοφανους μιχαλης

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι αυτοί οι δύο στόχοι πρέπει να επιτευχθούν από την παρούσα κυβέρνηση της οποίας η θητεία θα λήξει είτε με το πέρας της συνταγματικής εντολής, είτε εάν χρειαστεί να ληφθούν αποφάσεις για εθνικά θέματα, εκτιμώντας ωστόσο ότι σε κάθε περίπτωση δεν αναμένονται εξελίξεις πριν τον Μάιο του 2019.



θεοφανους μιχαλης
τα καλυτερα εστιατορια στην ρωμη

λατινο καφε περιστερι

Έπειτα από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας με τη συμμετοχή δημάρχων, βουλευτών της περιοχής και εκπροσώπων των εταιρειών, ο γγ σε δηλώσεις του, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η επικέντρωση των ενεργειών βρίσκεται στη απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο πλοίο, προκειμένου να μην υπάρξει άλλη διαρροή ρυπογόνων ουσιών, αλλά και στον εντοπισμό των πετρελαιοκηλίδων που υπάρχουν στη θάλασσα με σκοπό τη συλλογή τους.


καιρος τρικαλα απριλιος

πως εξαφανιζεις τις πιπιλιες

λατινο καφε περιστερι

λατινο καφε περιστερι

Πρόσθεσε, ότι οι επιχειρήσεις στις ακτές είναι επαρκείς με τα πλέον σύγχρονα μέσα, ενώ επέστησε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους να υπάρξει η δέουσα λειτουργία και αποτελεσματικότητα.


Τόνισε ακόμη ότι, σε κάθε περίπτωση, το υπουργείο Ναυτιλίας είναι εδώ για να ελέγχει την όλη επιχείρηση και τις ενέργειες και των ιδιωτών.


Σε ερώτηση αν υπήρξε άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού ρύπανσης από την πρώτη στιγμή, ο κ. Καλαματιανός απάντησε ότι η κινητοποίηση των λιμενικών Αρχών ήταν άμεση ενώ από την πρώτη ώρα του περιστατικού περιπολούσε στο σημείο του ναυαγίου σκάφος του λιμενικού σώματος.


Είπε, εξάλλου, ότι η ανάθεση από την πλοιοκτήτρια εταιρεία στην εταιρεία απορρύπανσης έγινε επίσης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σε λιγότερο από τέσσερις ώρες.



«Η αντιμετώπιση είναι επαρκής και αποτελεσματική και η εικόνα που έχουμε σήμερα είναι ότι στο σημείο του ναυαγίου υπάρχει πλωτός γερανός και τρεις σειρές φραγμάτων που εμποδίσουν κηλίδες από το ναυάγιο να εξέλθουν και να μολύνουν περαιτέρω την περιοχή» δήλωσε ο κ. Καλαματιανός και συμπλήρωσε ότι «στις ακτές τόσο της Σαλαμίνας όσο και στην Πειραϊκή, όπου έχει εμφανιστεί πετρελαιοκηλίδα, επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις ενώ χρησιμοποιούνται και εναέρια μέσα του λιμενικού που περιπολούν τον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο του Σαρωνικού».



Ο γγ του υπουργείου Ναυτιλίας επισήμανε ότι η αντιμετώπιση όλων των περιστατικών είναι ικανοποιητική και επαρκής, καθώς για πρώτη φορά ενεργοποιείται σκάφος που έχει ειδικό απορρυπαντικό εξοπλισμό πιστοποιημένο από τον ευρωπαϊκό οργανισμό για την ασφάλεια στη θάλασσα EMSA που επιχειρεί στις πληγείσες περιοχές.


Σχετικά με το χρόνο που θα διαρκέσει η επιχείρηση απορρύπανσης, ο γγ δήλωσε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη εκτίμηση, αλλά η εταιρεία καθαρισμού και όσοι άλλοι εμπλέκονται αναφέρουν περίπου σε ένα μήνα.


«Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή την έκταση της θαλάσσιας μόλυνσης, αλλά όταν όταν έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία και γι αυτό θα είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε» ανέφερε.



λατινο καφε περιστερι

διων χρυσοστομος ευβοικος

διων χρυσοστομος ευβοικος

«Το ταξίδι πήγε εξαιρετικά καλά, οι βασικοί στόχοι επιτεύχθηκαν», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του στους Έλληνες δημοσιογράφους στο Blair House, για τα συμπεράσματα που μεταφέρει στις αποσκευές του αναχωρώντας από την Ουάσιγκτον.


αιμα στην εγκυμοσυνη 2 τριμηνο

διων χρυσοστομος ευβοικος

διων χρυσοστομος ευβοικος

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι οι βασικοί στόχοι επιτεύχθηκαν, τόσο κατά τις επαφές σε θεσμικό πλαίσιο, δηλαδή με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, όσο και στις επαφές που είχε πέρα από το θεσμικό πλαίσιο - με επιχειρηματίες, επενδυτές, οργανώσεις της ομογένειας. Υπογράμμισε ότι σε όλες τις συναντήσεις υπήρξε μια κοινή παραδοχή: «Η Ελλάδα επιστρέφει». Βρισκόμαστε σε σημείο καμπής και στροφής που αποδεικνύεται όχι μόνο από τις επιδόσεις της οικονομίας αλλά και από τις διαθέσεις που κατέγραψε μεταξύ των επενδυτών απέναντι στη χώρα.


Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι κυρίως στις επαφές του με επιχειρηματίες, σε αντίθεση με ό, τι συναντούσε σε επαφές που είχε παλιότερα, είτε στις ΗΠΑ είτε αλλού, η συζήτηση δεν περιστρεφόταν πλέον στις μεταρρυθμίσεις και στο πότε θα τις υλοποιήσει η Ελλάδα, αλλά από τα χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζε η ελληνική οικονομία και η χώρα ακόμα και πριν την περίοδο των μνημονίων, δηλαδή από τα θέματα αντιμετώπισης της γραφειοκρατίας, επιτάχυνσης των δικαστικών αποφάσεων, ορθότερης λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού. Κάτι που, όπως υπογράμμισε, δείχνει ότι «θεωρείται πια δεδομένο πως σε μεγάλο βαθμό έχουν υλοποιηθεί οι μεταρρυθμίσεις και η χώρα βγαίνει από τα προγράμματα στήριξης».




τεχνικος υπολογιστων χανια

εισβολεας 2015 live

ρόμπερτ χόρι
εισβολεας 2015 live

Όπως επιβεβαίωσαν πηγές της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στη δυτική Θεσσαλονίκη, και έγινε γνωστό όταν η ανήλικη διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.


αλλαγη αφαλος κλειδαριας

εισβολεας 2015 live

Όπως κατέθεσε η ανήλικη, η οποία είναι Ρομά και διαμένει με τους γονείς της, η ίδια αντιλήφθηκε μόλις στο τελικό στάδιο της εγκυμοσύνης ότι κυοφορούσε, ενώ απέκρυψε το γεγονός αυτό από τους γονείς της.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 17χρονη φέρεται να αποφάσισε να γεννήσει μόνη της, με τραγική όμως κατάληξη για το νεογνό.


Αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο διαμέρισμα όπου βρήκαν τυλιγμένο σε σάκο το άτυχο νεογέννητο.


Η ανήλικη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Ήδη η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια τακτικού ανακριτή.



εισβολεας 2015 live

αντιστρατηγος καλλαρης

πετιμεζι που κανει καλο
αντιστρατηγος καλλαρης

Περίπου 3,5 εκατομμύρια Ευρωπαίοι ζουν και εργάζονται σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλοι τους θα πρέπει να ζητήσουν να τους αναγνωσριστεί καθεστώς "μόνιμου κατοίκου" ("settled status") για να συνεχίσουν να εργάζονται ή να λαμβάνουν επιδόματα μετά το "διαζύγιο" του Λονδίνου από τις Βρυξέλλες.


αντιστρατηγος καλλαρης

αντιστρατηγος καλλαρης

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει διαβεβαιώσει ότι θέλει να απλοποιήσει, όσο γίνεται, τη διαδικασία. Στην εφαρμογή αυτή (προς το παρόν δεν λειτουργεί στα iPhone) οι χρήστες θα πρέπει να τραβήξουν φωτογραφία το βιομετρικό διαβατήριό τους και το πρόσωπό τους για να ταυτοποιηθούν. Κατόπιν, "μεταφέρονται" σε μια ιστοσελίδα όπου επιβεβαιώνουν τη διεύθυνσή τους και δίνουν την έγκρισή τους για να επαληθευτεί η φορολογική κατάστασή τους.


Στο τρίτο βήμα, θα πρέπει να δηλώσουν το ποινικό μητρώο τους. Αν έχουν κάποια καταδίκη για σοβαρό ποινικό αδίκημα, το αίτημά τους ενδέχεται να απορριφθεί.


Κατά τη δοκιμαστική φάση της εφαρμογής, μεταξύ Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2018, υποβλήθηκαν 30.000 αιτήσεις. Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα αυτής της "δοκιμής": το 81% των αιτημάτων εξετάστηκαν μέσε σε διάστημα μίας εβδομάδας. Αν και κανένα αίτημα δεν απορρίφθηκε, περίπου το 10% από αυτά δεν είχαν λάβει ακόμη απάντηση από τις αρχές, τρεις εβδομάδες μετά τη λήξη της δοκιμαστικής φάσης. "Είμαστε σε καλό δρόμο", ανέφερε η υφυπουργός Μετανάστευσης, Κάρολιν Νόουκς.


Ορισμένοι αιτούντες πάντως δεν διστάζουν να επικρίνουν το σύστημα αυτό. "Η περίπτωσή μου θα έπρεπε να είναι απλή", σχολίασε ο Πολωνός δημοσιογράφος Γιάκουμπ Κρούπα, που είναι μόνιμα εγκατεστημένος στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και 6,5 χρόνια. Όμως η εφαρμογή τού ζητάει "περισσότερες αποδείξεις" για τον τόπο κατοικίας του. "Το σύστημα δεν αναγνωρίζει ότι βρισκόμουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τόσο μεγάλο διάστημα", εξήγησε, προσθέτοντας: "Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, όμως είναι προφανώς ενοχλητικό".


Το υπουργείο Εσωτερικών έχει αποσπάσει 1.900 υπαλλήλους που θα αναλάβουν να διαχειριστούν τα αιτήματα και τις ερωτήσεις των πολιτών.


"Είναι ένα σημαντικό τεστ για το υπουργείο, το διακύβευμα είναι υψηλό", σχολίασε η Τζιλ Ρούτερ, ειδική σε θέματα μετανάστευσης στο ινστιτούτο British Future. "Αν όλα πάνε καλά, η Βρετανία θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ότι οι Ευρωπαίοι είναι καλοδεχούμενοι και ότι η κυβέρνηση ελέγχει την κατάσταση. Αν δεν πάνε καλά, οι συνέπειες θα είναι πολύ άσχημες", προειδοποίησε.


Η διαδικασία στοίχιζε 65 λίρες (74 ευρώ) για όσους δεν διέθεταν ήδη καθεστώς μόνιμου κατοίκου, όμως η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει αυτό το σχέδιο επιβολής τέλους.


Μετά τις 30 Μαρτίου, τα αιτήματα θα μπορούν να στέλνονται ταχυδρομικά ή να υποβάλλονται αυτοπροσώπως στις τοπικές αρχές.


Εφόσον Λονδίνο και Βρυξέλλες καταλήξουν σε συμφωνία για το Brexit, οι Ευρωπαίοι πολίτες που θα εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από το τέλος του 2020 θα μπορούν και αυτοί να υποβάλουν αίτημα, αρκεί να το κάνουν πριν από τις 30 Ιουνίου 2021. Χωρίς συμφωνία, μόνο όσοι είναι εγκατεστημένοι στη Βρετανία μέχρι τις 29 Μαρτίου 2019 θα μπορούν να υποβάλουν αίτημα, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020.







50 αποχρώσεις του γκρι τρειλερ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

αποτελεσματα εκλογων εξιτ πολ

αποτελεσματα εκλογων εξιτ πολ
αποτελεσματα εκλογων εξιτ πολ

Και ενώ από ελληνικής πλευράς το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους ομολόγους του από την πΓΔΜ και την Αλβανία αλλά και το τετ-α-τετ με την διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, υπάρχουν και άλλα σημαντικά ζητήματα, διεθνούς ενδιαφέροντος, που αναμένεται να κυριαρχήσουν στο οικονομικό φόρουμ.


latin ordinal numbers

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η άφιξη του Αμερικανού προέδρου στο χειμερινό θέρετρο, προς το τέλος της εβδομάδας. Ο τελευταίος Αμερικανός πρόεδρος που μίλησε στο Φόρουμ ήταν ο Μπιλ Κλίντον, το 2011.


Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να «κλέψει» τη λάμψη του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος θα ήταν ο «πρωταγωνιστής» του Νταβός, καθώς άλλοι Ευρωπαίοι - όπως η Άνγκελα Μέρκελ και η Τερέζα Μέι - φτάνουν στην Ελβετία πολιτικά αποδυναμωμένοι.


Ήδη, το CNNi μεταδίδει ότι το Νταβός «λατρεύει» τις φορολογικές μειώσεις του Τραμπ, με διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων επιχειρήσεων να επικροτούν την κίνηση του Αμερικανού προέδρου.


«Υπάρχουν επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο που κοιτούν τώρα τις ΗΠΑ και λένε “αυτό είναι το μέρος του αναπτυγμένου κόσμου όπου πρέπει να βρισκόμαστε”» είπε χαρακτηριστικά ο συνιδρυτής της Blackstone, Stephen Schwarzman.


Το πολιτικό μπρα-ντε-φερ


Το οικονομικό κομμάτι, όμως, είναι μόνο μια πτυχή των συναντήσεων στο Νταβός. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών αναμένεται να εκτυλιχθεί και ένας άτυπος «διαγωνισμός» μεταξύ των πολιτικών ηγετών.


Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, στην ομιλία του την Τετάρτη, ο Μακρόν αναμένεται προχωρήσει σε μια «νηφάλια» διάγνωση για την παγκοσμιοποίηση και να… επιτεθεί εμμέσως πλην σαφώς στον Ντόναλντ Τραμπ και την πολιτική του «Πρώτη η Αμερική». «Δεν θα αναφερθεί ονομαστικά στον κ. Τραμπ αλλά μπορεί κανείς να διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές» δήλωσε ένας σύμβουλος του Γάλλου προέδρου, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.


Η αναγκαιότητα της παγκόσμιας συνεργασίας αναμένεται να βρεθεί και στο επίκεντρο της ομιλίας της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, καθώς και του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.


Και οι τρεις Ευρωπαίοι αναμένεται να μιλήσουν την Τετάρτη, δύο ημέρες πριν από τον Αμερικανό πρόεδρο.


Αμερικανός κυβερνητικός αποκάλυψε πως ο Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να αναφερθεί στην ανθίζουσα αμερικανική οικονομία και να ασκήσει έντονη κριτική στις εμπορικές συμφωνίες που ο ίδιος έχει πολλάκις χαρακτηρίσει άδικες προς τις ΗΠΑ.


Ο εν λόγω αξιωματούχος, που μίλησε στο Associated Press με τον όρο να μην κατονομαστεί, είπε πως ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να επικεντρωθεί σε αυτά τα σημεία στην ομιλία του επειδή θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο θα στείλει ένα θετικό οικονομικό μήνυμα.


Η πρώτη «απάντηση» στον απομονωτισμό ήρθε από τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντα Μόντι, που στην ομιλία του την Τρίτη εμφανίστηκε ως ένθερμος υποστηρικτής της παγκοσμιοποίησης.


«Οι δυνάμεις του απομονωτισμού δεν είναι η λύση σε αυτή την ανησυχητική κατάσταση», δήλωσε από το βήμα του Νταβός ο Ινδός πρωθυπουργός.


Η Ευρώπη είναι έτοιμη να ηγηθεί


Και την ώρα που οι πολιτικές των ΗΠΑ αναμένεται να δεχτούν σφοδρές επικρίσεις, η Ευρωπαϊκή Ένωση καλείται να κερδίσει ένα «στοίχημα».


Ήδη, και παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, η αναβίωση της Ευρώπης έχει αρχίσει να εγκωμιάζεται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Ε. Ε. έχει τώρα την ευκαιρία να γίνει ηγέτης του εμπορίου και να αντιμετωπίσει τις προστατευτικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ.


Τα μηνύματα του Τζάστιν Τριντό


Ο Καναδός πρωθυπουργός ήταν επίσης, από τους πρώτους που ανέβηκαν στο βήμα του Οικονομικού Φόρουμ, αποκαλύπτοντας ότι οι χώρες που παραμένουν στο «Σύμφωνο Συνεργασίας των Δύο Πλευρών του Ειρηνικού» [σ. σ. οι ΗΠΑ αποσύρθηκαν] κατέληξαν σε συμφωνία για να διατηρηθεί η συνεργασία τους.


Όπως τόνισε, η συμφωνία που επετεύχθη σήμερα στο Τόκιο είναι η «κατάλληλη», καθώς θα οδηγήσει σε ανάπτυξη και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας στον Καναδά – σήμερα και στο μέλλον.


2018 01 23T165844Z 1328895956 RC1D2CFAFBC0 RTRMADP 3 DAVOS MEETING CANADA TRUDEAU


REUTERS/Denis Balibouse


Ο Τζάστιν Τριντό έστειλε, επίσης, ένα ισχυρό μήνυμα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε καμπάνιες όπως το #MeToo και το #Time’s Up.


«Αυτά τα κινήματα δείχνουν ότι πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση για τα δικαιώματα των γυναικών και για την ισότητα των φύλων» είπε ο κ. Τριντό, και συμπλήρωσε: «Η σεξουαλική παρενόχληση στις επιχειρήσεις αλλά και την πολιτική είναι πρόβλημα και είναι απαράδεκτη. Ως ηγέτες πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να δράσουμε για να δείξουμε ότι ο χρόνος όντως τελείωσε».



αποτελεσματα εκλογων εξιτ πολ
απαθης σημασια

προγνωστικα στοιχηματος καρπετοπουλος

Σεισμός στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στην Κρήτη στις 17:32 σήμερα 18 Απριλίου.


ποτε χαλαει ο καιρος μαρτιος 2016

προγνωστικα στοιχηματος καρπετοπουλος

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 22 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Πλατάνου και 55 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 2 χιλιόμετρα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σεισμός ΤΩΡΑ στην Κρήτη
01
Σεισμός ΤΩΡΑ στην Κρήτη

προγνωστικα στοιχηματος καρπετοπουλος
προγνωστικα στοιχηματος καρπετοπουλος
γιατι δεν με πλησιαζουν οι αντρες

ραδιο θασος 95.7

ενεργοποιηση καρτας ατμ πειραιως
ραδιο θασος 95.7
ραδιο θασος 95.7

Μάλιστα, αν συνυπολογίσει κανείς μετρήσεις της τελευταίας δεκαετίας, από το 2007 έως το 2017, το χωριό των 1.970 κατοίκων, που βρίσκεται στη λεκάνη της πρώην λίμνης Κάρλας, έχει βουλιάξει σχεδόν κατά ένα μέτρο, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».


Τα πρόσφατα στοιχεία προέκυψαν από την παρακολούθηση των εδαφικών κινήσεων στη λεκάνη της Θεσσαλίας που πραγματοποιεί ομάδα επιστημόνων με την συσχέτιση δορυφορικών και υδρογεωλογικών δεδομένων.


Οι μετρήσεις


Τα αποτελέσματα των μετρήσεων παρουσιάστηκαν στο Διεθνές Συνέδριο «Πηνειός Ποταμός: πηγή ζωής και ανάπτυξης στην Θεσσαλία» που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2018 στη Λάρισα. Όπως αναφέρθηκε, φυσιολογικές εδαφικές διακυμάνσεις παρατηρήθηκαν σε τρία από τα τέσσερα σημεία που παρακολουθούνται: στην πόλη της Λάρισας, στην Καρδίτσα και στον Κλοκοτό Τρικάλων, ενώ καθίζηση παρατηρήθηκε στο Στεφανοβίκειο.


Οι διαρρήξεις εδαφών έγιναν αισθητές στην Ανατολική Θεσσαλία για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του ‘80 και έχουν προκαλέσει κατά καιρούς μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Το 2015 είχαν πραγματοποιηθεί λαϊκές συνελεύσεις για το θέμα σε χωριά της περιοχής. Ρωγμές εμφανίζονται κατά διαστήματα στο έδαφος, αλλά και σε υποδομές που ενίοτε τέμνουν ολόκληρα κτίσματα.


«Εδώ και μία δεκαετία παρακολουθούμε συστηματικά τέσσερις περιοχές στη Θεσσαλία, όπου λειτουργούν γεωδαιτικοί σταθμούς GNSS αναφοράς: τη Λάρισα, την Καρδίτσα, τον Κλοκοτό και το Στεφανοβίκειο. Αυτό που δείχνει η έρευνά μας είναι ότι στους τρεις πρώτους σταθμούς παρουσιάζονται εποχικές διακυμάνσεις που σχετίζονται με τη φυσιολογική πλήρωση και ταπείνωση του υδροφόρου ορίζοντα ενώ ο σταθμός στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας – στην πλατεία του χωριού – παρουσιάζει μια εντυπωσιακή καθίζηση περίπου μισού μέτρου, συγκεκριμένα 52 εκατοστών, από το καλοκαίρι του 2012 ώς το καλοκαίρι του 2017» λέει στα «ΝΕΑ» ο δρ Αθανάσιος Γκανάς, διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο οποίος πραγματοποίησε τις μετρήσεις μαζί με τους ερευνητές Παναγιώτη Αργυράκη, Σωτήριο Βαλκανιώτη, Βασίλειο Τσιούμα και Νικόλαο Σαγιά.



ραδιο θασος 95.7
κεντηματα σταμπωτα

αστρολογια για ελλαδα ιουλιος 2015

εν δυναμει αγροτες πληρωμες
δραγασακης ευχαριστουμε την αμερικη

Η ελληνική κυβέρνηση είναι προσηλωμένη σε μια σκληρή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, λέγοντας κατηγορηματικά πως «έχουμε εξαρτήσει την παρουσία του πρωθυπουργού στη Γενεύη από την πιθανότητα εξεύρεσης λύσης και μόνο».


Το επίπεδο εκπροσώπησης της τουρκικής πλευράς δεν σχετίζεται με την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στη Διάσκεψη της Γενεύης, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζοντας πως η Αθήνα δεν έχει πρόθεση να εμπλακεί στη συζήτηση που διεξάγεται στην Τουρκία και σχετίζεται με την ίδια την πολιτειακή διάρθρωση.



«Αν αποφασίσει η Τουρκία να συμμετάσχει στην πολυμερή διάσκεψη σε επίπεδο πρωθυπουργού, αυτό είναι θέμα δικό της και σημείωσε πως το σημαντικό είναι να διαφανεί πιθανότητα εξεύρεσης λύσης», είπε χαρακτηριστικά.



Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να υπάρξει δεύτερη επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ακόμα και στη διάρκεια της ημέρας, είπε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, και ότι «είμαστε σε στενή παρακολούθηση των συνομιλιών, αν χρειαστεί νέα συνομιλία, θα γίνει».


Σε ό, τι αφορά τιςσυνομιλίες που διεξάγονται στην ελβετική πόλη, ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως η ελληνική κυβέρνηση, παραμένει προσηλωμένη στην εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κύπρου,Νίκο Αναστασιάδη.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε θετική την πρόοδο που έχει σημειωθεί στις συνομιλίες και την ανταλλαγή χαρτών μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και την συνεννόηση που επετεύχθη στην Ελλάδα σε ότι αφορά τους όρους της δίκαιης λύσης, εκφράζοντας παράλληλα ικανοποίηση για το γεγονός ότι οι ελληνικές θέσεις για τα θέματα ασφάλειας έχουν αποκτήσει υποστήριξη από την ΕΕ.


Δεύτερη αξιολόγηση


Παράλογες απαιτήσεις, καθώς και απαιτήσεις εκτός της υπάρχουσας συμφωνίας δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στην δεύτερη αξιολόγηση.


Οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης παραμένουν σταθερές, είπε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως η ελληνική πλευρά συνεχίζει να τονίζει την ανάγκη για ταχεία ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για «να κλείσει σε σύντομο διάστημα η β' αξιολόγηση και να ενταχθούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ εντός του πρώτου τριμήνου του 2017».


Σημείωσε πως «οποιαδήποτε συμφωνία δεν μπορεί να περιλαμβάνει νομοθέτηση νέων μέτρων για μετά τη λήξη του προγράμματος, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και ο τερματισμός της ιδιότυπης κατάστασης εξαίρεσης στην οποία τελεί η ελληνική αγορά εργασίας μετά τις αποφάσεις που υλοποίησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ από το 2011 και μετά».


Είπε ακόμη ότι οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται στις διαφορετικές εκτιμήσεις των ευρωπαϊκών θεσμών και του ΔΝΤ, εξηγώντας ότι πρόκειται για πολιτικό θέμα που δεν επιλύεται σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.


Επισήμανε πως δεν είναι τυχαίο ότι οι διαφωνίες εντοπίζονται στο δημοσιονομικό μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα μετά τη λήξη του προγράμματος και στο άμεσα συνδεόμενο ζήτημα της ρύθμισης του ελληνικού χρέους.



αστρολογια για ελλαδα ιουλιος 2015
αστρολογια για ελλαδα ιουλιος 2015
αστρολογια για ελλαδα ιουλιος 2015

μέτρα της συμφωνίας

Σύμφωνα με τον κ. Φάμελλο, με συγκεκριμένη τοπολογία που κατατίθεται την Τρίτη στη Βουλή, στόχος είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών με τη βελτίωση της υποβολής αντιρρήσεων, αλλά και η εναρμόνιση των επτά τελευταίων Δήμων με τις απαιτήσεις των δασικών χαρτών.


radio dj μελωδια

μέτρα της συμφωνίας

Ταυτόχρονα, στην εν λόγω τροπολογία νομοθετείται και η «υπουργική απόφαση Τσιρώνη» για τις οικιστικές πυκνώσεις, προκειμένου, όπως είπε ο κ. Φάμελλος, να διασφαλιστεί η ασφάλεια δικαίου για τους δασικούς χάρτες, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ.


Ξεκαθάρισε μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η εν λόγω απόφαση δεν πρέπει να συγχέεται με το νόμο των αυθαιρέτων, αλλά εξυπηρετεί την εξέλιξη του έργου των δασικών χαρτών, ενώ «σε καμία περίπτωση δεν προβλέπει την πολεοδόμηση των συγκεκριμένων περιοχών» όπως είπε.


Επιπλέον, εξήγγειλε τη διαδικασία νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, προκειμένου να συντάξει σχετικό νόμο για το ζήτημα των αυθαίρετων οικιστικών πυκνώσεων.


Ειδικότερα, δίνεται η δυνατότητα στον πολίτη να υποβάλει το παράβολο και το έννομο συμφέρον, δέκα ημέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αντίρρησης, ενώ συμπληρωματικά έγγραφα, όπως πιστοποιητικά και φωτοερμηνείες, μέχρι και μία ημέρα πριν την εξέτασης της αντίρρησης.


Επίσης, πρόκειται να σταλούν και ενημερωτικά σημειώματα, προκειμένου να γνωρίζει ο κάθε πολίτης πότε θα λήξει η προθεσμία για την υποβολή τους. Σύμφωνα με τον κ. Φάμελλο, για περιπτώσεις αγροτών που είναι οι πιο ευαίσθητες για εξαγορά ή αλλαγή χρήσης, απαιτείται μόνο η αίτηση και το τοπογραφικό.



μέτρα της συμφωνίας
μέτρα της συμφωνίας
γενεθλια ευχες αστεια

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ο πριγκιπας της αιγυπτου παιδικο

κι ετοιμος ο φωντας
ο πριγκιπας της αιγυπτου παιδικο
ο πριγκιπας της αιγυπτου παιδικο
ο πριγκιπας της αιγυπτου παιδικο

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το ποσοστό αυτό παρουσιάζει αύξηση της τάξης του 30% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2016. Η Ιταλική Ομοσπονδία Παθολόγων, παράλληλα, υπογραμμίζει ότι ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενών αποτελείται από ηλικιωμένους και άτομα με χρόνιες παθήσεις.


H εφημερίδα La Stampa γράφει, παράλληλα, ότι η μεγαλύτερη διάδοση της γρίπης αναμένεται να καταγραφεί στα μέσα Ιανουαρίου, ενώ πολλοί γιατροί συμβουλεύουν τους πολίτες, σε περίπτωση που δεν παρουσιάζουν επιπλοκές, να μην πάρουν αντιβιοτικά και να μην σπεύδουν στα πρώτων βοηθειών. Αιτία της αύξησης των κρουσμάτων γρίπης, φέτος, είναι και το κύμα ψύχους που έπληξε όλες τις περιοχές της Ιταλίας, τις περασμένες ημέρες.



συντελεστες της ελληνοφρενειας

μπρους γουέιν

μπρους γουέιν

Το εν λόγω κλείσιμο θα σηματοδοτήσει την οριστική μετάβαση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας στην εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.


εργαζομενοι ταχυδρομικου ταμιευτηριου

μπρους γουέιν

μπρους γουέιν

Το κλείσιμο των πυλών πρόκειται να πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα και γι' αυτό ο Οργανισμός καλεί όσους ανέργους και ΑμεΑ δεν έχουν φορτίσει την προσωποποιημένη κάρτα τους με δωρεάν κόμιστρο από τα αυτόματα μηχανήματα, να το πράξουν τις επόμενες ημέρες.


Ο ΟΑΣΑ έχει διεκπεραιώσει περισσότερες από 110.000 αιτήσεις δικαιούχων δωρεάν μετακίνησης. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.


Ο Οργανισμός ανακοίνωσε, επίσης, ότι είναι ενθαρρυντικά τα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, καθώς έχουν διατεθεί περισσότερες από 950.000 προσωποποιημένες και απρόσωπες κάρτες.


Μάλιστα, τα έσοδα του Οργανισμού το μήνα Μάρτιο, οπότε έκλεισαν οι πύλες σε αρκετούς σταθμούς, παρουσίασαν διψήφιο ποσοστό αύξησης.


Έως και σήμερα, έχουν κλείσει οι πύλες (πλην της πύλης των ΑμεΑ) στην πλειονότητα των σταθμών του Μετρό και ειδικότερα, οι 14 στους 20 σταθμούς της Γραμμής 2 (Ανθούπολη - Ελληνικό) και οι 13 στους 21 σταθμούς της Γραμμής 3 (Αγ. Μαρίνα - Αεροδρόμιο), ενώ στον Ηλεκτρικό (Γραμμή 1, Κηφισιά - Πειραιάς) έχουν κλείσει οι πύλες στους 4 από τους 24 σταθμούς.


Ενεργοποίηση δωρεάν κομίστρου καρτών ανέργων και ΑμεΑ στα αυτόματα μηχανήματα


Υπενθυμίζεται πως για την ενεργοποίηση του δωρεάν κομίστρου, άνεργοι και ΑμεΑ, εφόσον έχουν παραλάβει την προσωποποιημένη κάρτα τους και έχουν πιστοποιήσει το δικαίωμα τους μέσω της εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr/athenacard/), καλούνται, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, να υλοποιήσουν τα ακόλουθα βήματα:


  • Μεταβαίνουν σε ένα από τα 300 «Αυτόματα Μηχανήματα Έκδοσης Καρτών» (ΑΜΕΚ) του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

  • Στην αρχική οθόνη του ΑΜΕΚ, επιλέγουν τη γλώσσα που επιθυμούν και στη συνέχεια, την επιλογή «Επιδότηση» από το βασικό μενού.

  • Τοποθετούν κατακόρυφα την προσωποποιημένη ATH. ENA Card στην υποδοχή που βρίσκεται στο κάτω αριστερά μέρος της πρόσοψης του ΑΜΕΚ.

  • Η συσκευή αναγνωρίζει αυτόματα, εάν η συγκεκριμένη κάρτα δικαιούται επιδότησης και στην περίπτωση αυτή, επιλέγουν το «ΟΚ» για να ξεκινήσει η διαδικασία φόρτισης της κάρτας του. Προσοχή: όσο διαρκεί η φόρτιση του κομίστρου δεν πρέπει να αφαιρεθεί η κάρτα από την υποδοχή.

  • Με το πέρας της διαδικασίας, αφαιρούν την κάρτα από την υποδοχή και παραλαμβάνουν την απόδειξη από τη θύρα εξόδου. Η κάρτα έχει φορτιστεί με το δωρεάν κόμιστρο και είναι έτοιμη προς χρήση.


  • που εξομολογει ο πατηρ ανδρεας κονανος

    tetra ελλαδα

    βεστιαριο βασιλιασ

    Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου, ο Καλίν έκανε λόγο, σε δηλώσεις του σε τουρκικά μέσα και ερωτώμενος από δημοσιογράφους, για «σοβαρή κατάσταση που διαμορφώνεται με την αποδοχή του αιτήματος ασύλου» και πρόσθεσε:


    αδεια λοχειας στρατιωτικων

    tetra ελλαδα


    Εμείς μιλήσαμε πολλές φορές με τις ελληνικές Αρχές και γνωρίζουμε ότι έχουν κάνει κάποιες προσπάθειες, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Είμαστε αυτή τη στιγμή ενώπιον του ενδεχομένου οι τρομοκράτες αυτοί πραξικοπηματίες να κινούνται ελεύθερα και μάλιστα σε μια χώρα της ΕΕ. Τώρα εμείς δεν είναι δυνατόν να μην αντιδράσουμε.



    «Από τη μια λένε ότι υπάρχει υπεροχή του δικαίου, λένε ότι είναι συνταγματικό έγκλημα η απόπειρα ανατροπής του προέδρου μιας χώρας, αλλά από την άλλη δεν θα κάνουν κανένα βήμα λόγω του ενός ή του άλλου λόγου. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Και όλοι γνωρίζουν ότι αυτοί οι οκτώ στρατιωτικοί πήγαν εκεί, κλέβοντας δυο ελικόπτερα της Τουρκίας. Όλοι ξέρουν ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν τον πρόεδρό μας και την οικογένειά του. Εμείς στείλαμε πολλούς φακέλους σχετικά με αυτούς τους οκτώ, στείλαμε κατηγορητήριο, πληροφορίες και έγγραφα», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Ερντογάν.


    Και συμπλήρωσε: «Παρ' όλες τις προσπάθειές μας, αφήνοντας το θέμα της επιστροφής τους, το να τους αφήσουν ελεύθερους και να γίνει αποδεκτό το αίτημά τους για άσυλο, αποτελεί ένα νομικό σκάνδαλο και ασφαλώς θα επηρεάσει αρνητικά τις διμερείς μας σχέσεις.


    Αν ήταν σε άλλη χώρα, στη Γαλλία, στη Γερμανία ή στην Ελλάδα και προσπαθούσαν να δολοφονούσαν τον πρόεδρο της χώρας εκείνης και μετά έρχονταν στην Τουρκία και τους κρατούσαμε εμείς εδώ για ενάμιση χρόνο και από πάνω δεχόμασταν το αίτημά τους για ασυλία, πως θα αντιδρούσε εκείνη η χώρα; Όταν εμείς αντιδρούμε λένε ότι η Τουρκία αντιδρά υπερβολικά.


    Και κατέληξε λέγοντας:



    Δυστυχώς, κάποιες χώρες ευρωπαϊκές ακόμη δεν έχουν κατανοήσει την κατάσταση της 15ης Ιουλίου. Στα λόγια λένε δεν στηρίζουμε το πραξικόπημα, είμαστε εναντίον αλλά στις πράξεις υπάρχει μια σοβαρή κατάσταση, όπως απόδοση ασύλου στους δύο στρατιωτικούς. Εμείς περιμένουμε συγκεκριμένα βήματα από την ελληνική πλευρά. Με τον ίδιο τρόπο επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας για τα μέλη της FETO που έχουν διαφύγει στις άλλες χώρες.




    tetra ελλαδα
    tetra ελλαδα

    απιστευτη ντροπη της λύθηκε το μαγιό μπροστά σε 50.000 άτομα

    απιστευτη ντροπη της λύθηκε το μαγιό μπροστά σε 50.000 άτομα

    «Όσο δεν λαμβάνονται μεγάλες αποφάσεις για αλλαγές στην αρχιτεκτονική και τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιλαμβάνεστε ότι ο καρπός αυτής της αβελτηρίας και της εμμονής στις συγκεκριμένες αυστηρές πολιτικές θα φέρνει τέτοια αποτελέσματα όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και αλλού. Και με αυτή την έννοια καταθέτω την ανησυχία διότι απεδείχθη ότι η αριστερή κριτική και η αντίσταση στις ασκούμενες πολιτικές είναι πολύ πιο φιλοευρωπαϊκή από δεξιές και ακροδεξιές καταστάσεις που οδηγούν σε οριακές καταστάσεις διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης» τόνισε ο κ. Βούτσης, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.


    απιστευτη ντροπη της λύθηκε το μαγιό μπροστά σε 50.000 άτομα

    Παράλληλα συμφώνησε ότι «πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο στην κατεύθυνση του να υπάρξει μια Ευρωπαϊκή Ένωση ριζικά και ριζοσπαστικά μετασχηματισμένη ως προς την αρχιτεκτονική της ΟΝΕ, ως προς την πολιτική ενοποίηση, ως προς τη στρατηγική αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, του προσφυγικού κ. λπ. πράγματα που «μπαίνουνε στην άκρη, μπαίνουνε κάτω από το τραπέζι, ενώ η κρίση σοβούσε όλα τα τελευταία χρόνια και τώρα ήρθε στην επιφάνεια με ένα δραματικό τρόπο».


    Ο κ. Βούτσης εκτίμησε ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να υπάρξουν και θετικές συνέπειες από το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος, π. χ., όπως ανέφερε, «για το ζήτημα του χρέους μπορεί να επανέλθει η πρόταση να υπάρξει μια ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη και επίλυση των θεμάτων των οικονομικών. Αντίστοιχα για το προσφυγικό, αντίστοιχα για τις διατλαντικές συμφωνίες, την TTIP και τις άλλες που συζητιούνται τώρα εν κρυπτώ και παραβύστω, δηλαδή μπορούν να επιταχυνθούν κάποιες εξελίξεις στις οποίες η Ελλάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, να είναι παρούσα».



    απιστευτη ντροπη της λύθηκε το μαγιό μπροστά σε 50.000 άτομα
    αυτοκινητα χιλιων κυβικων
    ασκησεις ταχυτητας φυσικη

    προεδρος φιλοζωικης χανια

    προεδρος φιλοζωικης χανια
    Πειραιάς: 2,3 τόνοι ακατάλληλης ντομάτας θα έφτανε στο τραπέζι του καταναλωτή

    Μεγάλη ποσότητα ντομάτας ακατάλληλη προς κατανάλωση, συνολικού βάρους 2.310 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.


    Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων του Πειραιά, οι ελεγκτές εντόπισαν και κατάσχεσαν 330 χαρτοκιβώτια με ντομάτες, επειδή το συγκεκριμένο προϊόν παρουσίαζε εμφανείς και εκτεταμένες μακροσκοπικές αλλοιώσεις (ευρωτιάσεις και σήψεις).




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η παραπάνω ποσότητα καταστράφηκε άμεσα σε ειδικούς κάδους με σύνθλιψη.



    προεδρος φιλοζωικης χανια
    προεδρος φιλοζωικης χανια
    απόχη μετάφραση
    χρηστες facebook στην ελλαδα

    αννα βρεττου ανδρος

    ψυξη θερμανση εκθεση
    αννα βρεττου ανδρος

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας, το κρούσμα επιβεβαιώθηκε μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε σε ύποπτο περιστατικό ίππου με συμπτωματολογία συμβατή με το συγκεκριμένο νόσημα.


    μεταφραση απο ελληνικα στα αγγλικα απο δικηγορο

    αννα βρεττου ανδρος

    Με αφορμή την επιβεβαίωση του κρούσματος η υπηρεσία γνωστοποίησε ότι, με βάση υπουργική απόφαση υλοποιεί, πρόγραμμα Επιτήρησης του Πυρετού του Δυτικού Νείλου στα Ιπποειδή και τα Άγρια Πτηνά.


    Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει ως σκοπό τη διερεύνηση της επιδημίας του πυρετού του Δυτικού Νείλου, τον προσδιορισμό της πιθανής προέλευσης και τις δεξαμενές του ιού στο περιβάλλον και την οριοθέτηση των γεωγραφικών περιοχών της χώρας που αποτελούν περιοχές υψηλού κινδύνου.


    Με αυτό τον τρόπο μπορεί να επιτευχθεί η λήψη κατάλληλων μέτρων ελέγχου, επιτήρησης και πρόληψης της νόσου για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της υγείας των ζώων.



    αννα βρεττου ανδρος

    Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

    χαμομηλι λεμονι μαλλια

    η μελωδια της ευτυχιας παλλας πρεμιερα
    χαμομηλι λεμονι μαλλια
    χαμομηλι λεμονι μαλλια
    Θέμος Αναστασιάδης: Από το οικονομικό ρεπορτάζ στην ιστορική «Μαύρη Τρύπα»
    EUROKINISSI

    Ο οικονομικός συντάκτης Θέμος Αναστασιάδης είχε καταφέρει να αποκτήσει το δικό του κοινό ως η Μαύρη Τρύπα της πανίσχυρης τότε Ελευθεροτυπίας.


    λαδι του πατρος

    χαμομηλι λεμονι μαλλια

    Γνωρίζοντας καλά το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας και κυρίως τα παρασκήνια ήταν σε θέση να καυτηριάζει τα πάντα και τους πάντες, με ένα στυλ αρκετά ξένο για την εφημερίδα αλλά πολύ αγαπητό για το κοινό. Σε σημείο που ανεξαρτήτως πρωτοσέλιδου, είχε κερδίσει η ανάγνωση της εφημερίδας να ξεκινά από την τελευταία σελίδα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Στην εφημερίδα έφτασε το 1995 ως μεταγραφή από την Καθημερινή. Η εριστική πένα είχε όμως και συνέπειες. Τον Μάιο του ίδιου έτους, γυναίκες από την οργάνωση του Ρήγα συγκεκντρώθηκαν έξω από την εφημερίδα και γιαούρτωσαν διαμαρτυρόμενες τον δημοσιογράφο.

    Οι Ρηγάδες είχαν άλλωστε τα δικά τους με τον προερχόμενο από την ΚΝΕ Θέμο. «Στο όνομα του χιούμορ συκοφαντείται ο ανυπεράσπιστος πολίτης» ανέφεραν σε ψήφισμα που κατέθεσαν. Ο Σεραφείμ Φυντανίδης με άρθρο του κάλεσε τους αναγνώστες αν δεν τους κάνει να τον απολύσουν. Εκείνοι πάντως όχι μόνο δεν τον απέλυσαν αλλά η στήλη έγινε σημείο αναφοράς.

    Δείτε ΕΔΩ την τελευταία εκπομπή του Θέμου Αναστασιαδή.

    Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


    themos-anastasiadis-2-36.jpg
    01
    EUROKINISSI





























    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε ο εκδότης και δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης

    Θέμος Αναστασιάδης: Η γενναία «μάχη» του με τον καρκίνο

    Θέμος Αναστασιάδης: Αυτή ήταν η τελευταία εκπομπή του δημοσιογράφου

    Θέμος Αναστασιάδης: Το «τελευταίο αντίο» του Πρώτου Θέματος στον εκδότη


    εκαψαν την φατνη λαρισα

    εκαψαν την φατνη λαρισα

    Χρειάστηκαν πέντε μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 3,5 χρόνια στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Χρόνια μαρτυρικά, με πολύ αγώνα αλλά κάπου κάπου μία μικρή χαραμάδα ελπίδας άνοιγε διάπλατα και το σκοτάδι γινόταν φως.


    τζοι κροφορντ

    εκαψαν την φατνη λαρισα

    Σήμερα η 21χρονη Ασπασία συνεχίζει τον αγώνα της, όχι μέσα από το δωμάτιο ενός νοσοκομείου, αλλά από ένα κανονικό σπίτι με τη μητέρας της, Σπυριδούλα Φατούρου, τον φύλακα – άγγελό της.


    Εκείνο το μεσημέρι του Αυγούστου του 2013 στην κεντρική πλατεία του Άργους άλλαξαν όλα. Δεν χρειάστηκε παρά μία στιγμή από τον ίδιο της τον πατέρα για να της στερήσει όσα της άξιζαν. Την καταδίκασε εφ’ όρου ζωής να είναι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, αφού η Ασπασία έχει διαγνωστεί με 99% αναπηρία.





    εκαψαν την φατνη λαρισα
    καιρος ανα ωρα αρτα

    πορεια αστυνομικων αθηνα

    ισορροπία του nash ηθοποιοι
    πορεια αστυνομικων αθηνα
    πορεια αστυνομικων αθηνα

    «Τα Σκόπια, το κράτος αυτό, δεν μπορεί ποτέ να γίνει Μακεδονία, ούτε Βόρεια, ούτε εν μέρει, ούτε πλαγίως, ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, παρά μόνο σε μία περίπτωση. Αν εμείς την πούμε Μακεδονία. Όλο το υπόλοιπο σύμπαν να τους λέει Μακεδονία δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Ποιος το ξέρει αυτό καλύτερα απ' όλους; Αυτό το ξέρουν οι ίδιοι οι σκοπιανοί» είπε ο κ. Γεωργιάδης και αναφέρθηκε σε δηλώσεις των κ. κ. Ντιμιτρόφ και Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.


    πορεια αστυνομικων αθηνα

    Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η ΝΔ είναι σύμφωνη στο να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός πριν από την κύρωση της συμφωνίας, αλλά «δια εθνικών εκλογών», υποστηρίζοντας ότι το αποτέλεσμα ενός ενδεχόμενου δημοψηφίσματος επιδέχεται κοινοβουλευτικής ερμηνείας, ενώ «η εντολή που θα λάβουν τα κόμματα στις εκλογές θα δεσμεύει τη θέση τους στην επόμενη βουλή».


    «Άρα το δημοψήφισμα, στην πράξη, δε θα ακύρωνε την κοινοβουλευτική προσπάθεια του κ. Τσίπρα. Γι αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε εθνικές εκλογές» είπε ο κ. Γεωργιάδης.


    «Αυτό δεν έχει συμβεί και - θέλω να είμαι ειλικρινής - δεν πιστεύω ότι θα συμβεί στην περίπτωση που η συμφωνία των Πρεσπών περάσει από τα Σκόπια και έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι «αυτός που θα έπρεπε να προκαλέσει εκλογές όταν μπορούσε, τώρα πια δε μπορεί» ήταν ο Π. Καμμένος.


    «Επί της ουσίας, η ΝΔ έκανε το καθήκον της και ο κ. Καμμένος δεν το έκανε κι έτσι ο Τσίπρας πέρασε την πολιτική του» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.


    Η φράση του κ. Γεωργιάδη ότι «οι συμφωνίες που υπογράφουν τα κράτη, δεσμεύουν τα κράτη, όχι τις κυβερνήσεις» προκάλεσε παρεμβάσεις ορισμένων από το ακροατήριο, που του ζήτησαν να τοποθετηθεί τι θα κάνει η ΝΔ αν γίνει κυβέρνηση και η συμφωνία έχει κυρωθεί.


    «Η πατρίδα δε χρειάζεται φωνές. Χρειάζεται ηγεσία και καθαρές κουβέντες» αντέτεινε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε : «Η ΝΔ δήλωσε ότι σε αυτή τη Βουλή δε θα ψηφίσει αυτή τη συμφωνία και στην επόμενη βουλή, εάν έρθει, δε θα ψηφίσει αυτή τη συμφωνία. Αυτή είναι η δέσμευση της ΝΔ. Αυτή η συμφωνία, από τη ΝΔ δεν περνάει, τελεία και παύλα».




    αγχος βελονισμος

    ζουζουλας παιδικα αργος

    τροφοδοσια μοτερ πλυντηριου
    εφορία ξάνθης
    Τραγωδία στη Χαλκιδική: Βρήκαν πτώμα άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα

    Νεκρός εντοπίστηκε από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος ένας 66χρονος που αναζητούνταν από χθες 4 Αυγούστου, ο οποίος είχε πάει για μπάνιο στο Ποσείδι Χαλκιδικής.


    ζουζουλας παιδικα αργος

    ζουζουλας παιδικα αργος

    Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



    ζουζουλας παιδικα αργος

    πληθωρισμος ελλαδας 2016

    πληθωρισμος ελλαδας 2016
    Θρίλερ με πτώμα στη Μαρίνα Ζέας

    Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής (23/03/2018) στις Αρχές, μετά τον εντοπισμό πτώματος στη θαλάσσια περιοχή Μαρίνα Ζέας.


    Πρόκειται για έναν 40χρονο Έλληνα, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Σύμφωνα με το Λιμενικό, το πτώμα του εντοπίστηκε από περαστικό λίγο μετά τις 07:00 το πρωί. Για την ανάσυρση της σορού από το σημείο επιχείρησαν υπάλληλοι της Μαρίνας Ζέας.

    Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.



    πληθωρισμος ελλαδας 2016
    πληθωρισμος ελλαδας 2016
    λαμπες δημοτικου φωτισμου
    let her go letra en espaᯬ͊σαλατα λαχανο ροδι καρυδι

    ντεσπασιτο ελληνικα

    Επίσης και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχώρησε σε αναστολές ορισμένων τοπικών δρομολογίων και γραμμών του βασικού σιδηροδρομικού άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη ενόψει των εορτών του Πάσχα.


    ντεσπασιτο ελληνικα

    ντεσπασιτο ελληνικα

    Οι αλλαγές αφορούν το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, και γίνονται λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης. Για τις υπόλοιπες μέρες των εορτών (εκτός του Μ. Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα) η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυξάνει την χωρητικότητα των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, που μεταβαίνουν σε διάφορους προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές.


    Αναλυτικά, τα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ (Ο. ΣΥ.) κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα 2018 έχουν ως εξής:


    Μ. Σάββατο: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών" με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:


    - Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.


    - Θα λειτουργούν και θα ενισχυθούν οι γραμμές του κέντρου (π. χ 100).


    Σημειώνεται πως τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα βρίσκονται εντός αμαξοστασίων στις 11 το βραδυ.


    Την Κυριακή του Πάσχα: Για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών" ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών".


    Την Δευτέρα του Πάσχα: Για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών" ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών".


    Την Τρίτη του Πάσχα: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα "Σαββάτου" με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:


    - Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής.


    - Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.


    Με πρόγραμμα αργιών θα είναι και η συχνότητα των δρομολογίων στα μέσα σταθερής τροχιάς τις ημέρες των εορτών του Πάσχα και έχει ως εξής:


    Μ. Σάββατο



    ντεσπασιτο ελληνικα
    θα θυμώσω
    ιζ δου τηλεφωνο