Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

επαναφορα κωδικων facebook

πως φτιαχνω πολλες φωτο σε μια

Κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «Άμεση ανάκληση δασικών χαρτών» και «Μολών λαβέ», αλλά και σημαίες με το σταυρό που γράφουν «Νίκη ή Θάνατος» και «Ταν ή επί τας», οι Μανιάτες ζητούν την απόσυρση του εν λόγω νομοσχεδίου για τις δασικές περιοχές.


τραυλισμός στα παιδιά 2 ετων

επαναφορα κωδικων facebook

Οι αγρότες έχουν καταθέσει ψήφισμα, ενώ στο αίτημά τους για συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, το Μαξίμου τους έκλεισε ραντεβού για τις 23 Μαρτίου.


MANIATES 2


MANIATES 3



επαναφορα κωδικων facebook
επαναφορα κωδικων facebook

πτυχιακες εργασιες τιμες θεσσαλονικη

Ειδικότερα, η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 30 ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας σε χώρους της εταιρείας, που εδρεύει στο νομό Αττικής.


κριτικη για εκθεση ζωγραφικης

διαδικασία εκλογής προέδρου νδ

πτυχιακες εργασιες τιμες θεσσαλονικη

πτυχιακες εργασιες τιμες θεσσαλονικη

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 18 μήνες ενώ πρόκειται για πλήρη πενθήμερη εργασία σε καθεστώς βαρδιών. Σημειώνεται πως οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών ενώ δεν απαιτείται τίτλος σπουδών Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Στα απαιτούμενα προσόντα περιλαμβάνεται εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους στο θέμα της καθαριότητας. Μάλιστα, τα κριτήρια που μοριοδοτούνται είναι ο χρόνος ανεργίας (από 4 έως 12 μήνες), ο αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, ο αριθμός τέκνων τρίτεκνης οικογένειας, ο αριθμός ανήλικων τέκνων (έως δύο τέκνα), οι μονογονεϊκές οικογένειες, η εμπειρία (συνολικός χρόνος απασχόλησης έως 72 μήνες), η αναπηρία υποψηφίου με ποσοστό τουλάχιστον 50% καθώς και η αναπηρία γονέα, τέκνου, αδερφού ή συζύγου.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδότηση) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση της εταιρείας: Σταθερές Συγκοινωνίες Α. Ε., Αθηνάς 67, ΤΚ 105 52 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Κεντρικής Γραμματείας – 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας για την υποβολή: 214 414 1173). Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες θα μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα: 214 - 4141161, 214 -141488.


Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου προσλαμβάνει τρία άτομα για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας. Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια έως 18 μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Ξανθουδίδου και Χατζιδάκη, ΤΚ 71202, Ηράκλειο Κρήτης, απευθύνοντάς την στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου (τηλ. επικοινωνίας : 2810-279000).



πτυχιακες εργασιες τιμες θεσσαλονικη

μαίρη σίνη

μαίρη σίνη
μαίρη σίνη

Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου και τη Δευτέρα 11 Ιουνίου θα ξεκινήσει - με τη διαδικασία του επείγοντος - η συζήτησή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.


μολαταυτα συνώνυμα

Την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, 13 και 14 Ιουνίου θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια.


Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, προ ημερών είχε δηλώσει πως όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ενόψει του EG της 21ης Ιουνίου θα είναι σε έναν νόμο και όχι σε «σπασμένα» νομοσχέδια.



μαίρη σίνη
κατασκευη επιτραπεζιου παιχνιδιου στο νηπιαγωγειο

ανοίγω λογαριασμό στα αγγλικά

τραπεζα μακεδονιασ θρακησ
ανοίγω λογαριασμό στα αγγλικά

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής «Πεύκων» της Λίνδου σε κλίμα έντονης συγκίνησης.


Στον παραλιακό χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα της φοιτήτριας τελέστηκε τρισάγιο από τον εφημέριο της Λίνδου, αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Λίγκα, για την ανάπαυση της ψυχής της Ελένης Τοπαλούδη.


Η τοπική κοινωνία της Ρόδου είναι συγκλονισμένη και οργισμένη από το στυγερό αυτό έγκλημα.


Χαρακτηριστικό στοιχείο της αγανάκτησης του κόσμου, ήταν οι αντιδράσεις των πολιτών που βρέθηκαν χθες έξω από τα Δικαστήρια και οι οποίοι αποδοκίμασαν με έντονο τρόπο τους φερόμενους ως δολοφόνους.


Για το λόγο αυτό οι δύο δράστες οδηγήθηκαν πολύ νωρίς το πρωί, κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου, όπου ο εισαγγελέας τους απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία και βιασμό.




ανοίγω λογαριασμό στα αγγλικά
ανοίγω λογαριασμό στα αγγλικά
τμημα πολιτικης επιστημης δπθ

ναντια σελιμ γαμος

ναντια σελιμ γαμος
ναντια σελιμ γαμος

Άμεσα, δόθηκε εντολή εκκένωσης για την γύρω περιοχή, όπως αναφέρει η ίδια πηγή σε ανακοίνωσή της.


ναντια σελιμ γαμος

Κατά πληροφορίες, απομακρύνονται 10.000 κάτοικοι από την περιοχή, ενώ έχει επίσης διακοπεί η κυκλοφορία των τρένων αλλά και των οχημάτων εκεί. Οι Αρχές έκλεισαν τον εναέριο χώρο σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων πάνω από την αποθήκη στρατιωτικού υλικού.


Η έκρηξη σημειώθηκε 176 χιλιόμετρα ανατολικά της ουκρανικής πρωτεύουσας, Κίεβο, και στο σημείο μεταβαίνουν ένοπλες δυνάμεις.


Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα και δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για ατύχημα ή σαμποτάζ.





καραγκιοζης κατασκευες και χειροτεχνιες
σκαι καιροσ αταλαντη

υλη φιλοσοφιας

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 29, 38, 39 και 52 ετών. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 55χρονος, ο οποίος αναζητείται.


λολ τιμο

υλη φιλοσοφιας

Την περασμένη Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017, κλιμάκια αστυνομικών της Οικονομικής Αστυνομίας, με τη συνδρομή υπαλλήλων της Περιφέρειας, πραγματοποίησαν έρευνα στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 688 φιάλες υγραερίου διαφόρων επωνυμιών, εξοπλισμοί εμφιάλωσης φιαλών υγραερίου, καθώς και πλήθος πλαστικών πωμάτων φιαλών και συρρικνωτικών.

Επιπλέον, από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν επιθεωρητές-εκπρόσωποι των εταιρειών υγραερίου, βεβαιώθηκε ότι μέρος των κατασχεθέντων βρισκόταν παράνομα στην κατοχή των συλληφθέντων ή ήταν πλαστό.


Επιπρόσθετα, σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα του 29χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 67 φυσίγγια, διαμετρήματος 9mm, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας μετέβη στο κατάστημα και συνελήφθη ο 52χρονος, καθώς διαπιστώθηκε η έκδοση εικονικού φορολογικού στοιχείου πώλησης, κατά την παράδοση φιαλών υγραερίου.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ για τις διοικητικές φορολογικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν, θα ενημερωθεί η αρμόδια ΔΟΥ.



υλη φιλοσοφιας
υλη φιλοσοφιας
οτι να ναι κλαμπ

bonus εθνικης

Η απόφαση ελήφθη από τη διοίκηση του ΕΦΚΑ αφού είχε προηγηθεί θετική εισήγηση από την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με το υπ΄αριθμ.3113.10-12/55573/18/20-7-2018 έγγραφο που είχε αποσταλεί στην Διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.


ταβερνα ωραια ελλας

bonus εθνικης

Η ηγεσία του Υπουργείου, είχε γνωμοδοτήσει ότι οι προβλήτες 2 και 3 αποτελούν χερσαία λιμενική ζώνη και, κατά συνέπεια, οι εργαζόμενοι σε αυτές θα πρέπει να εντάσσονται στο ασφαλιστικό καθεστώς εργασίας των εργαζομένων στους λιμένες.


Της γνωμοδότησης του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ακολούθησε η θετική εισήγηση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Η απόφαση της διοίκησης του ΕΦΚΑ έχει αναδρομικό χαρακτήρα και ισχύει από τον Αύγουστο του 2018.



bonus εθνικης
bonus εθνικης
παραδοσιακες γεμιστες ντοματες

χριστουγεννιατικα αυτοκολλητα νυχιων

ροδος συμη καραβι
χριστουγεννιατικα αυτοκολλητα νυχιων

Η τελευταία συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, όταν και στο επίκεντρο είχε βρεθεί η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που τότε κρατούνταν ακόμη σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.


η ηττα του μπολτ

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο αναμένεται να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ομιλία Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.


Ανάμεσα στα θέματα που αναμένεται να βρεθούν στην «ατζέντα» των συνομιλιών είναι το Κυπριακό, τα ενεργειακά στην ανατολική Μεσόγειο αλλά και το ζήτημα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών.





χριστουγεννιατικα αυτοκολλητα νυχιων
χριστουγεννιατικα αυτοκολλητα νυχιων

το έχω υπόψη μου

το έχω υπόψη μου
το έχω υπόψη μου

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η αστυνομία έχει αξιοποιήσει πλάνα από κάμερες ασφαλείας και γενετικό υλικό.


το έχω υπόψη μου

Η Ασφάλεια Αγρινίου φέρεται να έχει ταυτοποιήσει τα πλήρη στοιχεία του δράστη. Πρόκειται για έναν νεαρό, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος φέρεται πως είχε στόχο να χτυπήσει αστυνομικό.


Η 19χρονη Μαρία βρίσκεται σε φάση πλήρους ανάρρωσης στο σπίτι της. Στις 18 Σεπτεμβρίου είχε βγει για διάλειμμα από το φροντιστήριο και καθόταν με δύο φίλες της σε παγκάκι.





ενοικιαζομενα δωματια αγιοκαμπος λαρισας τιμες
δερματολογοι κορυδαλλος

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

παπια συνταγες της παρεας

γατι που κλαιει
παπια συνταγες της παρεας
παπια συνταγες της παρεας
Δήμος Νέας Πεντέλης: Εθελοντικός καθαρισμός στο Λόφο του Προφήτη Ηλία

Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την δράση ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα καθαρό, όμορφο και πράσινο βουνό.


βιβλιο μαθηματικων β λυκειου 2015

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ. Π.Α. Π.) διοργανώνει Εθελοντικό Καθαρισμό στο Λόφο του Προφήτη Ηλία στη Νέα Πεντέλη, σήμερα, Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στις 10:00 π. μ., σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης. Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 210 8033622.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


πεντελη

παπια συνταγες της παρεας

εξοδος με παιδια

πρυτανεια απθ
εξοδος με παιδια

Σε ερώτηση για τις εξελίξεις στο θέμα της πΓΔΜ ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε: "Περιμένουμε όλοι μαζί στο σκοτάδι, ομίχλη καλοκαιριάτικα. Δεν ξέρουμε κάτι στη Νέα Δημοκρατία τουλάχιστον όλες τις τελευταίες μέρες. Παρότι έχουμε ζητήσει επίσημη ενημέρωση πιο πολύ ενημερωνόμαστε από τα Σκόπια. Αντιλαμβάνομαι ότι αν έρθει κάποια συμφωνία ο κ. Τσίπρας μπορεί να έχει οριακά μία πλειοψηφία στη Βουλή. Βλέπω όμως τεράστιες αντιδράσεις στο λαό. Και τώρα ήμουνα στα Γιαννιτσά και στην Έδεσσα και εκεί είδα πόσο αυξημένη είναι η ευαισθησία του κόσμου. Και η αντίδραση αυτή γίνεται ακόμα εντονότερη διότι νομίζω την προκαλεί και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας με τους χειρισμούς του, όταν λέει πως αυτοί που κατεβαίνουν στα συλλαλητήρια είναι ετερόκλητος όχλος. Ουσιαστικά ο ίδιος τους κινητοποιεί και ο ίδιος στρέφει παλιούς του ψηφοφόρους απέναντί του".


εξοδος με παιδια

Σε ότι αφορά το πολυνομοσχέδιο και τις αλλαγές που θα επιφέρει στα εργασιακά ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι τo πολυνομοσχέδιο είναι η πιστοποίηση ότι θα υπάρχει τέταρτο μνημόνιο και πρόσθεσε ότι "οι Έλληνες πολίτες διαβάζοντας το νομοσχέδιο, με μία απλή ανάγνωση, μπορούν να καταλάβουν τα καινούργια ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ".


Ο κ. Χατζηδάκης πρόσθεσε ότι : "Η κυβέρνηση νομοθετεί καινούργια μέτρα 5 δισ. Είπε ο κύριος Χουλιαράκης ότι θα δοθεί πίσω 1 δισ. Δηλαδή ζημιά για το φορολογούμενο, για το μισθωτό, για το συνταξιούχο 4 δισ. Αυτό είναι και αυτό δεν κρύβεται με τίποτα και για αυτό πιστεύω ότι όποτε και να κάνει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει. Προφανώς κοιτάνε τις δημοσκοπήσεις να δούνε πότε είναι η καταλληλότερη περίοδος. Εμείς δεν το αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο ζήτημα με αλαζονεία. Θέλουμε σοβαρά, σεμνά να προχωρήσουμε προς τα μπρος ετοιμάζοντας από τώρα την επόμενη μέρα γιατί δεν έχει σημασία μόνο να αλλάξει η κυβέρνηση αλλά να αλλάξει σελίδα ο τόπος. Προσπαθούμε να διδαχτούμε τόσο από τα δικά μας λάθη όσο και από τα λάθη των αντιπάλων μας για να γίνουμε μία αξιόπιστη και αποτελεσματική ευρωπαϊκή κυβέρνηση".



εξοδος με παιδια
ιστοσελιδες κοστος

μηχανη ξυλων

φυλλο πιτας με βρωμη
μηχανη ξυλων
μηχανη ξυλων

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και ημιορεινές και πεδινές περιοχές της Μακεδονίας.


μηχανη ξυλων

Παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας, τόσο έως τις πρωινές ώρες, όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.


Μέχρι 9 μποφόρ στο Αιγαίο


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 7 έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς 5 έως 7 μποφόρ.


Δείτε το χάρτη των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ:


A SQ PROGNOSI MEGISTES ELAXISTES THERMOKRASIES


Δείτε τον καιρό, μέσα από το WINDY που χρησιμοποιεί τα προγνωστικά μοντέλα GFS, ECMWF και NEMS:



Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού


Αττική


Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα νοτιά.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά – ημιορεινά που βαθμιαία θα περιοριστούν σε μεγαλύτερο υψόμετρο. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 05 βαθμούς Κελσίου.




ψυχαγωγια μεσω διαδικτυου

σχεδια νυχιων φθινόπωρο

σχεδια νυχιων φθινόπωρο
σχεδια νυχιων φθινόπωρο

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή, το δικαστήριο στο Σιλιβρί, κοντά στην Κωνσταντινούπολη, έκρινε ένοχους τους κατηγορούμενους για απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής τάξης με τη χρήση βίας.


καραγκιοζης παιδια

εισαγγελια πρωτοδικων ηρακλειο κρητησ

Κατηγορούνται ότι αποπειράθηκαν να καταλάβουν τα κεντρικά γραφεία του AKP την 15η Ιουλίου 2016, την νύχτα της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος.


Οι δικαστικές διαδικασίες που έχουν αρχίσει μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα έχουν ένα εύρος δίχως προηγούμενο στην Τουρκία και οι Aρχές χρειάστηκε να χτίσουν νέες δικαστικές αίθουσες.


Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι έχουν συλληφθεί και τουλάχιστον 140.000 έχουν απολυθεί ή τεθεί σε διαθεσιμότητα κατά τα αλλεπάλληλα κύματα εκκαθαρίσεων μετά τη 15η Ιουλίου και την κήρυξη κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στη χώρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.



σχεδια νυχιων φθινόπωρο

υποταση και ασκηση

υποταση και ασκηση
υποταση και ασκηση

Τα στοιχεία έρχονται λίγες μέρες μετά το απίστευτο δυστύχημα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, το απόγευμα της Κυριακής που κόστισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους.


ελβετικος ποιμενικος

υποταση και ασκηση

Τα τροχαία συμβάντα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου για τους νέους από 15 έως 29 ετών, τη δεύτερη αιτία θανάτου για τις ηλικίες 5 έως 14 και την τρίτη για τις ηλικίες 30 έως 44 ετών. Μάλιστα, τα ατυχήματα που χαρακτηρίζονται «σοβαρά» και «θανατηφόρα» αυξήθηκαν κατά 3,8% και 8,3% αντίστοιχα, ενώ αντιθέτως τα «ελαφρά» μειώθηκαν κατά 10,9%.


Η κυριότερη αιτία των τροχαίων είναι η αμέλεια των οδηγών. Η απόσπαση προσοχής του οδηγού από αιτίες όπως είναι η χρήση του κινητού τηλεφώνου, η υπερβολική ταχύτητα και η κατανάλωση αλκοόλ, είναι οι συνηθέστεροι παράγοντες που ενοχοποιούνται για την πρόκληση των τροχαίων. Είναι ακόμη χαρακτηριστικό, ότι τα τροχαία αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου σε ηλικίες 19-39 ετών και το 50% αυτών οφείλεται στην κατανάλωση αλκοόλ και άλλων ουσιών.


Τα παραπάνω αναφέρθηκαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Κρίσεων στην Υγεία.


Τονίστηκε η ανάγκη εκπόνησης στρατηγικού σχεδίου για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και οι συμμετέχοντες πρότειναν αλλαγή του πλαισίου που αφορά την αξιολόγηση από το ΚΤΕΟ και την δημιουργία απαραίτητων ελεγκτικών μηχανισμών που θα διασφαλίζουν τη συμμόρφωση των οδηγών για την επισκευή των βλαβών.


«Είναι σημαντικό ότι η αξιολόγηση από το ΚΤΕΟ δεν θα πρέπει να έχει μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα, αλλά και ελεγκτικό χαρακτήρα από την αστυνομία, στο πλαίσιο της επιδιόρθωσης οποιασδήποτε βλάβης διαπιστωθεί στο αυτοκίνητο. Στις περισσότερες περιπτώσεις καταγράφονται οι βλάβες οι οποίες παραμένουν στην συστατική επιστολή, η οποία επιδίδεται στους οδηγούς, χωρίς να προβούν αυτοί στις κατάλληλες ενέργειες για τις επιδιορθώσεις αυτών», ανέφερε ο Πάνος Ευσταθίου, ορθοπεδικός χειρουργός, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Κρίσεων.



καλυτερη χωρα για εργασια

ελληνικοι υποτιτλοι ραγισμενες καρδιες

ελληνικοι υποτιτλοι ραγισμενες καρδιες
Ωραιόκαστρο: Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο 58χρονος που κρατούσε ομήρους συγγενείς του

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα το πρωί (02/04), ο 58χρονος «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης ομηρίας στο Ωραιόκαστρο.


ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΞΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο δημοτικός υπάλληλος του δήμου Ωραιοκάστρου, κλήθηκε να απολογηθεί καθώς κατηγορείται ότι κρατούσε ομήρους, δύο ξαδέλφια του, μια γυναίκα 48 ετών κι έναν άνδρα 47, με σκοπό να τους αποσπά χρήματα.

Η εις βάρος του δικογραφία αφορά αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του politesoraiokastrou.gr, ο 58χρονος ομολόγησε τις πράξεις του και δήλωσε μετανιωμένος για αυτές, στον ανακριτή.

Θα επιστρέψει σε αυτόν στις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης καθώς ο δικηγόρος του ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία.

Δείτε πλάνα από το σπίτι - φυλακή




Το χρονικό της ομηρίας

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο 47χρονος κατάφερε να ξεφύγει μέσα στη νύχτα και να καταγγείλει αυτή την απίστευτη ιστορία στην Αστυνομία.

Ο ίδιος κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε ότι μαζί με την 48χρονη αδερφή του κρατούνται παρά τη θέλησή τους, σε σπίτι στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου και βρήκαν τα δύο αδέρφια ενώ μετά από επίμονες αναζητήσεις, εντόπισαν και τον 58χρονο ξάδερφό τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στα τέλη Ιουλίου του 2017, τα δύο αδέρφια είχαν επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο του 58χρονου, όπου ο δράστης με την 23χρονη κόρη του και μία ακόμη συνεργό τους, τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και άσκηση βίας και τους μετέφεραν στο σπίτι του στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Από τότε και για οκτώ μήνες, ο 58χρονος κρατούσε δεσμευμένα τα δύο αδέρφια ενώ μετέβαινε συχνά σε διάφορα τραπεζικά υποκαταστήματα μαζί με τον 47χρονο, όπου, ο τελευταίος, με την απειλή βίας μεταβίβαζε χρηματικά ποσά σε λογαριασμούς του δράστη και της 23χρονης κόρης του. Έφτασε τελικά να τους έχει αποσπάσει το ποσό των 81.000 ευρώ.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του oraiokastro24.gr, ο δράστης ανάγκαζε τον 47χρονο και την 48χρονη αδερφή του, να επικοινωνούν με την τρίτη αδελφή τους κατά τη διάρκεια της οκτάμηνης ομηρίας τους και να της λένε ψέματα ότι όλα είναι καλά, προκειμένου να μην υποψιαστεί κάτι.

«Πότε της λέγαμε ότι είμαστε στην Αθήνα και πότε εκδρομή σε μοναστήρι», φέρεται να αποκάλυψαν τα θύματα στις αστυνομικές Αρχές.

Ο 58χρονος φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι κρατούσε τα ξαδέλφια του ομήρους, για να τους αποσπά χρήματα τα οποία χρειαζόταν για να σπουδάσει την κόρη του στο εξωτερικό. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα χρήματα, σύμφωνα με πληροφορίες - μεταφέρονταν σε λογαριασμό του δράστη αλλά και της κόρης του.

Εκτός από τους δύο, στη συμμορία που είχε απαγάγει και κρατούσε ομήρους τα δύο άτυχα αδέλφια, φέρεται να συμμετείχε και μια νεαρή κοπέλα από τη Ρωσία, η οποία, σύμφωνα με την κατάθεση του 58χρονου, έδωσε το μερίδιό της και επέστρεψε στη χώρα της.

Σε βάρος του 58χρονου αλλά και των δύο συνεργών του, της κόρης του και μιας ακόμα γυναίκας, σχηματίσθηκε δικογραφία - κατά περίσταση - για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Σκλαβενίτης: Θρήνος για το θάνατό του - Οι δραματικές στιγμές και τα συγκινητικά μηνύματα

Survivor διαρροή: Ποια ομάδα χάνει απόψε την ασυλία - Ποιοι θα είναι υποψήφιοι;



ελληνικοι υποτιτλοι ραγισμενες καρδιες
ελληνικοι υποτιτλοι ραγισμενες καρδιες
tramp γκαζι φλογα
ολυμπιαδα υμηττου γυναικειο

βορεια ευβοια φορουμ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο ηθικός αυτουργός της απαγωγής είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο είχε προκαλέσει πυρκαγιά στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου.


αποθηκευτικος χωρος για ρουχα

βορεια ευβοια φορουμ

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επιτυχή κατάληξη της απαγωγής του κ. Μ. Λεμπιδάκη, εκφράζει πρώτα από όλα τα συγχαρητήριά της στην Ελληνική Αστυνομία, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο αστυνομικό προσωπικό που συνέβαλε στην πολύμηνη επιχείρηση απελευθέρωσης και φυσικά στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για ισχυρό μήνυμα αποτέλεσμα πολιτικής βούλησης της κυβέρνησης να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα στην Κρήτη και να εμπεδωθεί το αναγκαίο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στην περιοχή.


«Στο Ρέθυμνο οι άνομες συμπεριφορές και η πολυεπίπεδη παραβατικότητα είχαν ενδημικά χαρακτηριστικά, ακριβώς γιατί στο παρελθόν υπήρχε πολιτική ανοχή και συγκάλυψή τους στο πλαίσιο της λειτουργίας του τοπικού πελατειακού συστήματος» σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.


Αίσθηση προκαλεί πάντως το γεγονός, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ότι η συμμετοχή μελών του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (ΣΑΟΡ, μιας ομάδας που είχε πρωτοστατήσει σε ακραίες εκδηλώσεις «κοινωνικής διαμαρτυρίας» τα τελευταία χρόνια στο Ρέθυμνο), στην εγκληματική συμμορία των απαγωγέων, αποδεικνύει ότι οι δράσεις αυτές δεν ήταν αυθόρμητες ούτε είχαν πολιτικό χαρακτήρα.



βορεια ευβοια φορουμ
βορεια ευβοια φορουμ
σφηκα εκαβ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

παλτο 2018 ανδρικο

βουλευτες πασοκ που εκλεγονται 2015
παλτο 2018 ανδρικο
παλτο 2018 ανδρικο

«Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να επιρρίψει στους υπουργούς του την ευθύνη για τη χρήση δακρυγόνων εναντίον των συνταξιούχων, που προσπαθούσαν να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου, αποδεικνύει την αναλγησία, την ανευθυνότητα και τη μικρότητά του» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση»


Είναι ο ίδιος που υποσχόταν 13η σύνταξη και τώρα κόβει συντάξεις και ΕΚΑΣ. Είναι ο ίδιος που αρνείται, ακόμη και τώρα, να ακούσει τη φωνή των συνταξιούχων. Είναι ο ίδιος διπλά υπεύθυνος σε σχέση με τον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη», καταλήγει η ανακοίνωση.



παλτο 2018 ανδρικο
ειναι απαλο το κρεβατι αφηστε με να κοιμηθω

σωτηρης χατζηδακης

σωτηρης χατζηδακης
σωτηρης χατζηδακης

Υπήρξε πρότυπο ήθους και ακεραιότητας και δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια με το δημόσιο βίο της. Ήταν άνθρωπος της δουλειάς και είχε έντονο ενδιαφέρον για τα δημόσια πράγματα. Ποτέ της δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των αδύναμων και για το καλό του κοινωνικού συνόλου.


κατεδαφιση εκκλησιας στην αλβανια

Έγινε ευρύτερα γνωστή στην πόλη της Θεσσαλονίκης το 1989 όταν ως αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών συνέβαλε καθοριστικά στο κλείσιμο των φυλακών του Γεντί Κουλέ.


Βιογραφικό Χρυσούλας Γιαταγάνα


Γεννήθηκε στην Κηφισιά Αττικής στις 9 Μαΐου του 1944. Ήταν μητέρα δύο παιδιών. Είχε πτυχίο Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχίο Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Έκανε μεταπτυχιακά στο Δημόσιο Δίκαιο (Τομέας Συνταγματικού, Διοικητικού, Ευρωπαϊκού και Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου) και στο Ποινικό Δίκαιο – Ποινική Δικονομία – Εγκληματολογία στο Τμήμα της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Από το 2002 έως το 2014 ήταν δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Το 2012 εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Μάρτιο του 2014 ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝ. ΕΛ.


Από το έτος 1995 ασκούσε τη δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης


Επί 14 έτη ήταν Εισαγγελέας Πρωτοδικών.


Επί 8 έτη άσκηση μαχόμενη δικηγορίας με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.


Υπήρξε καθηγήτρια στα Τ. Ε.Ι. Λάρισας με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου στα μαθήματα: α) Επικοινωνία, β) Πρακτική γραμματείας, γ) Οργάνωση γραφείου και δ)Γενικές Αρχές Δικαίου.


Επί διετία Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών στην Πολυεθνική Εταιρία HELFRIZE (ΒΙ. ΠΕ. Βοιωτίας-2.500 εργαζόμενοι).


Επί τριετία Προσωπάρχης στην Πολυεθνική Εταιρία HELFRIZE.




σωτηρης χατζηδακης
αρνι σουβλα θερμιδες

μ αφησες σαν πολη τουρκεμενη αλεξιου στιχοι

μπετυ μπαζιανα εφημεριδα συντακτων
Πάσχα 2018: Αυτό είναι το πασχαλινό ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Πάσχα 2018: Το πασχαλινό ωράριο αρχίζει την Πέμπτη, 29 Μαρτίου, ενώ τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά μία Κυριακή πριν το Πάσχα, την 1η Απριλίου 2018.


μ αφησες σαν πολη τουρκεμενη αλεξιου στιχοι

Σύμφωνα με την πρόταση της ομοσπονδίας, τις καθημερινές προτείνεται συνεχές ωράριο από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ και το ίδιο προτείνεται και για τις ημέρες από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο που προτείνεται είναι από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

Για το Μεγάλο Σάββατο από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι.

Ειδικότερα το εορταστικό ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος για τα καταστήματα της Αθήνας έχει ως εξής:

  • Πέμπτη 29 Μαρτίου από 09:00 έως 21:00
  • Παρασκευή 30 Μαρτίου από 09:00 έως 21:00
  • Σάββατο 31 Μαρτίου από 09:00 έως 18:00
  • Κυριακή 1 Απριλίου από 11:00 έως 18:00
  • Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου από 09:00 έως 21:00
  • Μ. Τρίτη 3 Απριλίου από 09:00 έως 21:00
  • Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου από 09:00 έως 21:00
  • Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου από 09:00 έως 21:00
  • Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου από 13:00 έως 19:00
  • Μ. Σάββατο 7 Απριλίου από 09:00 έως 15:00


μ αφησες σαν πολη τουρκεμενη αλεξιου στιχοι
μ αφησες σαν πολη τουρκεμενη αλεξιου στιχοι
τοποθετηση πλακιδιων ξανθη

κριση του καπιταλισμου

σπηλιες στην κυπρο
κριση του καπιταλισμου
κριση του καπιταλισμου
Μπλόκα αγροτών: Στους δρόμους βγάζουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Καρδίτσας
EUROKINISSI

Τα τρακτέρ τους θα βγάλουν στους δρόμους στις 28 Ιανουαρίου οι αγρότες της Καρδίτσας, στήνοντας μπλόκο σε σημείο εθνικής οδού μετά την αποψινή συγκέντρωση αγροτικών συλλόγων και αγροτών που πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά και ανάλογη απόφαση που πήραν.


πωσ εχασε κιλα η μπαρμπαριγου

Τα τρακτέρ τους θα βγάλουν στους δρόμους στις 28 Ιανουαρίου οι αγρότες της Καρδίτσας, στήνοντας μπλόκο σε σημείο εθνικής οδού μετά την αποψινή συγκέντρωση αγροτικών συλλόγων και αγροτών που πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά και ανάλογη απόφαση που πήραν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στις 24 του μηνός σε νέα σύσκεψη θα αποφασιστούν επακριβώς τα σημεία που θα στηθούν τα αγροτικά μπλόκα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιούνται συσκέψεις από κλιμάκια της ΕΟΑΣΚ στα χωριά, για ενημέρωση και συζήτηση.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, ο γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστας Τζέλας, τόνισε πως «στις 20 Ιανουαρίου τα τρακτέρ βγαίνουν στις πλατείες».

«Παλεύουμε για να διεκδικήσουμε λύσεις στα οξυμένα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε και να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας», πρόσθεσε επίσης στις δηλώσεις του ο κ. Τζέλας.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η εφαρμογή για τις χωριστές δηλώσεις συζύγων - Πώς να κάνετε την υποβολή

Αιματηρή συμπλοκή ληστών με αστυνομικό στην Κάτω Κηφισιά - Ένας νεκρός (pics)



κριση του καπιταλισμου

ο ραφτης του παναμα βιβλιο

ο ραφτης του παναμα βιβλιο

Ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε απόψε ότι η ακριβής ημέρα θα καθοριστεί έπειτα από συνεννόηση του κύπριου προέδρου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δοθέντος ότι την Τρίτη και την Τετάρτη θα βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama).


δογμα σημασια

σακης ρουβας νεο τραγουδι 2015

ο ραφτης του παναμα βιβλιο

Ο κ. Αναστασιάδης, εκτός από τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, αναμένεται να ενημερώσει τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.


Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλίδη στο Μοντ Πελεράν σημειώθηκε «πρόοδος, αλλά όχι κατάληξη σε συμφωνία επί των κριτηρίων του εδαφικού, γι αυτό και οι συνομιλίες θα συνεχιστούν στην Ελβετία».


Ο κ. Χριστοδουλίδης επέμεινε στη θέση ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία επί των κριτηρίων και ακολούθως να αποτυπωθούν σε χάρτη, ώστε να μπορεί να γίνεται λόγος για συμφωνία και οι διαπραγματεύσεις να προχωρήσουν στην επόμενη φάση.


Η θέση αυτή του προέδρου Αναστασιάδη, τόνισε, έχει καταστεί ξεκάθαρη τόσο προς την τουρκοκυπριακή πλευρά όσο και προς τα Ηνωμένα Έθνη.


Κληθείς να σχολιάσει τη θέση της τουρκοκυπριακής πλευράς ότι, αφού υπάρξει συμφωνία στα κριτήρια πρέπει να καθορισθεί ημερομηνία για πενταμερή διάσκεψη και στη συνέχεια να γίνει η συζήτηση επί χαρτών, ο εκπρόσωπος είπε ότι «δεν υπάρχει μια τέτοια συναντίληψη μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων».


Αναφορικά με τη διάσκεψη είπε ότι «από τις συζητήσεις με ξένες κυβερνήσεις, οι οποίες επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς και με την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουμε την ίδια προσέγγιση». Δηλαδή, πρόσθεσε ότι πρέπει να είναι πολυμερής και όχι πενταμερής.


Εξάλλου, σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά ενδεχομένως να μην είναι έτοιμη να εισαγάγει το ευρώ από την πρώτη ημέρα της λύσης, ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί λύση όταν υπάρχουν δύο νομίσματα στην Κυπριακή Δημοκρατία, αφού κάτι τέτοιο είναι αρνητικό για το σύνολο της κυπριακής οικονομίας. Είναι γι αυτό τον λόγο, είπε, ο κ. Χριστοδουλίδης, που γίνονται όλες οι απαραίτητες προεργασίες.



ο ραφτης του παναμα βιβλιο

δον σκυλο κιχώτης

ζητειται εργασια παφος
δον σκυλο κιχώτης
δον σκυλο κιχώτης
Επεισόδια στο συλλαλητήριο της Αθήνας: Τραυματίστηκε εκπαιδευτικός (pics)

Με τραύμα στην πλάτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η εκπαιδευτικός που τραυματίστηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (14/01/2019), από χημικά που εκτόξευσε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν, ενόσω ήταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας.


δον σκυλο κιχώτης

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως θα δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr, το τραύμα της άτυχης εκπαιδευτικού είναι σοβαρό.

Τα χημικά που εκτόξευσαν τα ΜΑΤ, της έκαψαν το μπουφάν και τη ζακέτα και της προκάλεσαν έγκαυμα στην πλάτη.

Κατά τα λοιπά, το συλλαλητήριο των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια, καθώς διαδηλωτές συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων.


epeisodia-6-35.jpg
01











Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ο χιονιάς επιστρέφει σε λίγες ώρες - Θα το «στρώσει» και στην Αττική!

«Μπλόφα» μεγατόνων: «Χέρι – χέρι» Τσίπρας και Καμμένος - Ξεγέλασαν τους πάντες και συνεχίζουν μαζί



μετατροπη τζακιου σε ενεργειακο αεροθερμο

γεωργιος επιτηδειος βιογραφικο

σημερινή ηδύφωνο
γεωργιος επιτηδειος βιογραφικο

Στην πρώτη συνέντευξή του από την ανάληψη των καθηκόντων του την προηγούμενη εβδομάδα ο Τζιοβάνι Τρία δήλωσε στην εφημερίδα “Corriere della Sera” ότι ο ίδιος, έχει στόχο να επιτύχει τους στόχους δανεισμού για το 2018 και το 2019, συμπληρώνοντας ότι οι δεσμεύσεις για το ιταλικό χρέος, μπορούν να τηρηθούν.


παριος βαρδης βαρθακουρης

«Ο στόχος μας είναι ν’ αυξήσουμε την ανάπτυξη και την εργασία, αλλά δεν σχεδιάζουμε να επαναφέρουμε την ανάπτυξη μέσω των ελλειμματικών δαπανών», δήλωσε ο υπουργός προσθέτοντας ότι θα παρουσιάσει τις νέες οικονομικές προβλέψεις, αλλά και τους κυβερνητικούς στόχους τον Σεπτέμβριο. «Οι στόχοι αυτοί θα είναι πλήρως συμβατοί με την συνέχιση της προσπάθειας για την μείωση της αναλογίας μεταξύ χρέους/ΑΕΠ)», τόνισε ο ίδιος.




γεωργιος επιτηδειος βιογραφικο
γεωργιος επιτηδειος βιογραφικο

ονειροκριτης μαυρα αυτοκινητα

μπλοκο κεφαλοβρυσο σημερα
ονειροκριτης μαυρα αυτοκινητα
ονειροκριτης μαυρα αυτοκινητα

Θα ακολουθήσει η τελική ανακοίνωση της αύξησης από την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου – εντός του δεύτερου δεκαπενθημέρου του Ιανουαρίου – και η σχετική εισήγησή της προς το Υπουργικό Συμβούλιο.


σκρουτζ μαξιλαρι αυχενα

ονειροκριτης μαυρα αυτοκινητα

Ο νέος αυξημένος κατώτατος μισθός θα ισχύει για όλους, χωρίς διακρίσεις, αφού θα καταργηθεί ο υποκατώτατος μισθός για τους νέους έως 25 ετών.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις οικονομικών παραγόντων, η αύξηση που αναμένεται να δοθεί από τον Ιανουάριο του 2019 δεν θα ξεπερνά τα 20 έως 25 ευρώ μηνιαίως – ήτοι 3,5% ως 4%. Δηλαδή ο νέος κατώτατος μισθός υπολογίζεται να διαμορφωθεί στις αρχές του 2019 στα 606 έως 610 ευρώ από τα 586 ευρώ που είναι σήμερα.


Η αύξηση θα είναι υψηλότερη για τους νέους κάτω των 25 ετών, καθώς θα καταργηθεί ο υποκατώτατος μισθός των 511 ευρώ.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προτάσεις των εργοδοτικών οργανώσεων ο ΣΕΒ πρότεινε αύξηση 1%, η ΕΣΕΕ σταδιακή αύξηση του μισθού στα 751 ευρώ έως το 2022, ενώ και η ΓΣΕΒΕΕ τάσσεται υπέρ της αύξησης των κατώτατων ορίων.


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

λογοτεχνια α λυκειου διαγωνισμα τετραμηνου

Όπως δήλωσαν αξιωματούχοι την Κυριακή (15/7), ο αριθμός των νεκρών είναι 149, γεγονός που σημαίνει ότι πρόκειται για τη δεύτερη πιο πολύνεκρη επίθεση στην ιστορία της χώρας.


ενωχ βιβλιο pdf

γαλαζιο ρουχο ονειροκριτης

Η επίθεση βομβιστή καμικάζι, η οποία διαπράχθηκε στο Μπαλουτσιστάν και την ευθύνη για την οποία διεκδίκησαν τόσο μια φράξια των πακιστανών Ταλιμπάν, όσο και το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), ήταν η τρίτη με στόχο προεκλογική συγκέντρωση την περασμένη εβδομάδα. Η Κυριακή είχε κηρυχθεί ημέρα εθνικού πένθους στο Πακιστάν. Συνολικά, 175 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις, που διαπράχθηκαν μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, ανάμεσά τους δύο υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιουλίου.


Μεταξύ των θυμάτων ήταν ο πολιτικός Σιράτζ Ραϊσάνι, ο κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική συγκέντρωση. Ανάμεσα στα θύματα ήταν επίσης εννιά παιδιά, ηλικίας από 6 ως 11 ετών, δήλωσε την Κυριακή ένας υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος, ο Κάιμ Λασάρι, προσθέτοντας πως 70 άνθρωποι συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, ανάμεσά τους πέντε σε κρίσιμη κατάσταση.


Η πιο πολύνεκρη επίθεση στην ιστορία του Πακιστάν ήταν εκείνη με στόχο σχολείο στην Πεσάβαρ, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, το 2014, όταν είχαν χάσει τη ζωή τους πάνω από 150 άνθρωποι.


Άλλοι 139 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί σε μια άλλη επίθεση, με στόχο μια πολιτική εκδήλωση της πρώην πρωθυπουργού Μπεναζίρ Μπούτο, το 2007, στο Καράτσι, στο νότιο τμήμα της χώρας.


Ένας από τους πλέον προβεβλημένους υποψήφιους ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουλίου, ο άλλοτε πρωταθλητής του κρίκετ Ιμράν Χαν, επικεφαλής του κόμματος PTI, μετέβη την Κυριακή στην Κουέτα, την πρωτεύουσα της επαρχίας Μπαλουτσιστάν, περίπου 40 χιλιόμετρα από τη Μαστούνγκ, όπου διαπράχθηκε η επίθεση της Παρασκευής, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


«Είναι μια τεράστια τραγωδία», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ασκώντας πίεση στον στρατό, στην αστυνομία και τις πολιτικές αρχές να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να αποφευχθούν νέες επιθέσεις.


Ο αντίπαλός του Σαχμπάζ Σαρίφ, επικεφαλής μιας από τις ισχυρότερες παρατάξεις που συμμετέχουν στις εκλογές, του κόμματος PML-N, μετέβη επίσης στο Μπαλουτσιστάν.



λογοτεχνια α λυκειου διαγωνισμα τετραμηνου
λογοτεχνια α λυκειου διαγωνισμα τετραμηνου
λογοτεχνια α λυκειου διαγωνισμα τετραμηνου

μαξιλαρια για αυχενικο συνδρομο

ενοικιαση χωραφιου λαρισα
μαξιλαρια για αυχενικο συνδρομο

Η Μάρεν Λούντμπι είναι η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του ατομικού γυναικών από χαμηλό βατήρα στο άλμα με σκι, που ολοκληρώθηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ. Σε μια νύχτα με χιόνι, άνεμο και πολύ κρύο, η αθλήτρια από τη Νορβηγία συγκέντρωσε 264.6 βαθμούς και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τη Γερμανίδα Καταρίνα Αλτχάους (252.6 βαθμοί), ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Σάρα Τακανάσι από την Ιαπωνία (243.8 βαθμοί).


μαξιλαρια για αυχενικο συνδρομο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γερμανίδα Καρίνα Φογκτ, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό από χαμηλό βατήρα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι το 2014, περιορίστηκε στην πέμπτη θέση του σημερινού τελικού με 227.9 βαθμούς.




μαξιλαρια για αυχενικο συνδρομο
άλογο συμβολισμός

αθεριδης καρυδη χωρισαν

αθεριδης καρυδη χωρισαν

Το κείμενο των 20 σελίδων αποτελείται από 20 άρθρα, στα οποία αναπτύσσονται όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για την ονομασία της γειτονικής χώρας.


αθεριδης καρυδη χωρισαν

αθεριδης καρυδη χωρισαν

Όπως τονίζεται στο πρώτο άρθρο, η συμφωνία είναι «τελική και από τη θέση της σε ισχύ τερματίζει την Ενδιάμεση Συμφωνία μεταξύ των Μερών που υπεγράφη στη Νέα Υόρκη στις 13 Σεπτεμβρίου του 1995».


Υπογραμμίζεται δε, ότι τα μέρη αναγνωρίζουν ως δεσμευτικό το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που «διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις οποίες και τα δύο Μέρη έχουν δεσμευθεί…».


Παράλληλα, αποσαφηνίζεται ότι σε συνέχεια αυτών των διαπραγματεύσεων έχουν γίνει αμοιβαίως αποδεκτά και συμφωνήθηκαν τα ακόλουθα:


Α) Το επίσημο όνομα του Δεύτερου Μέρους θα είναι «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» το οποίο θα είναι το συνταγματικό όνομα του δεύτερου μέρους και θα χρησιμοποιείται erga omnes όπως προβλέπεται στην παρούσα συμφωνία. Το σύντομο όνομα του δεύτερου μέρους θα είναι «Βόρεια Μακεδονία».


Β) Η ιθαγένεια του δεύτερου μέρους θα είναι Μακεδονική - πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, όπως αυτή θα εγγράφεται σε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα.


Γ) Η επίσημη γλώσσα του δεύτερου μέρους θα είναι «Μακεδονική Γλώσσα» όπως αναγνωρίστηκε από την 3η Συνδιάσκεψη των Η. Ε. για την τυποποίηση των γεωγραφικών ονομάτων που διεξήχθη στην Αθήνα το 1977 και περιγράφεται στο άρθρο 7 (3) και (4) της παρούσας συμφωνίας.


Δ) Οι όροι «Μακεδονία» και «Μακεδόνας» έχουν την έννοια που αποδίδεται στο άρθρο 7 της παρούσας συμφωνίας.


E) Οι κωδικοί ώρες για τις πινακίδες αυτοκινήτων του Δεύτερου Μέρους θα είναι NM και NMK. Για όλους τους άλλους σκοπούς, κωδικοί χώρας παραμένουν οι MK και ΜΚD, όπως επισήμως αποδόθηκαν από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ΔΟΤ).


Ζ) Ο επιθετικός προσδιορισμός για το Κράτος, τα επίσημα όργανά του, και τις άλλες δημόσιες οντότητες θα ευθυγραμμίζεται με το επίσημο όνομα του Δεύτερου Μέρους ή το σύντομο όνομα, ήτοι, της «Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» ή «της Βόρειας Μακεδονίας».


Άλλες χρήσεις επιθέτου, περιλαμβανομένων εκείνων που αναφέρονται σε ιδιωτικές οντότητες και δρώντες, που δεν έχουν σχέση με το Κράτος και τις δημόσιες οντότητες, δεν έχουν συσταθεί με το νόμο και δεν απολαμβάνουν οικονομικής υποστήριξης από το Κράτος για δραστηριότητες στο εξωτερικό, δύνανται να ευθυγραμμίζονται με το Άρθρο 7 (3) και (4).


Η χρήση επιθέτου για δραστηριότητες δύνανται να ευθυγραμμίζεται με το Άρθρο 7 (3) και (4). Τούτο δεν επηρεάζει τη διαδικασία που καθιερώθηκε με το Άρθρο 1 (3) (θ) και τα σύνθετα ονόματα των πόλεων που υφίστανται κατά την ημερομηνία υπογραφής της παρούσας συμφωνίας.


Η) Το Δεύτερο Μέρος θα υιοθετήσει το «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» ως το επίσημο όνομά του και τις ορολογίες που αναφέρονται στο Άρθρο 1 (3) μέσω της εσωτερικής διαδικασίας, που είναι και δεσμευτική και αμετάκλητη και συνεπάγεται την τροποποίηση του Συντάγματος, όπως συμφωνήθηκε στην παρούσα Συμφωνία.


Θ) Σε σχέση με τα προαναφερόμενα όνομα και ορολογίες στις εμπορικές ονομασίες (commercial names), τα εμπορικά σήματα και τις επωνυμίες (trademarks and brand names), τα Μέρη συμφωνούν να υποστηρίξουν και να ενθαρρύνουν τις επιχειρηματικές κοινότητές τους να θεσμοθετήσουν έναν ειλικρινή, δομημένο και με καλή πίστη διάλογο, στο πλαίσιο του οποίου θα επιδιώξουν και θα βρουν αμοιβαίως αποδεκτές λύσεις στα θέματα που πηγάζουν από τις εμπορικές ονομασίες (commercial names), τα εμπορικά σήματα και τις επωνυμίες (trademarks and brand names), και όλα τα σχετικά ζητήματα σε διμερές και διεθνές επίπεδο.


Για την υλοποίηση των προαναφερόμενων προνοιών, θα δημιουργηθεί μια διεθνής ομάδα ειδικών η οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους των δύο κρατών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) με την κατάλληλη συνεισφορά των Ηνωμένων Εθνών και του ΔΟΤ. Αυτή η ομάδα ειδικών θα συγκροτηθεί εντός του 2019 και θα ολοκληρώσει την εργασία της εντός τριών ετών. Τίποτα στο άρθρο 1 (3) (θ) δεν θα επηρεάζει την παρούσα εμπορική χρήση μέχρις ότου εξευρεθεί αμοιβαία συμφωνία, όπως προβλέπεται σε αυτό το υπό-τμήμα.





τοπ ψηανελ
αποτελεσματα δημοψηφισματος ζωντανα

βολει σκορ

μηχανικος αυτοκινητων ρεθυμνο
βολει σκορ

Στην αναγωγή επί των εγκύρων η ΝΔ λαμβάνει το 33,5% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί 10,5 μονάδες πιο πίσω, με 23%. Αμφότερα τα μεγάλα κόμματα ενίσχυσαν τα ποσοστά τους, όμως η ΝΔ υπερσκέλισε τον ΣΥΡΙΖΑ, κερδίζοντας δύο μονάδες έναντι μίας για την Κουμουνδούρου.


βολει σκορ

Στην τρίτη θέση ισοδυναμούν η Χρυσή Αυγή και το Κίνημα Αλλαγής, αποσπώντας το 7%. Πέμπτη δύναμη είναι το ΚΚΕ με 6%.



dimoskopisi skai 2


Κανένα άλλο κόμμα δεν συγκεντρώνει αρκετές ψήφους για να εισέλθει στη Βουλή. Η στήριξη για τους Ανεξάρτητους Έλληνες και για Ποτάμι μετρήθηκε στο 1,5%. Πιο κοντά στο όριο του τρία τοις εκατό βρίσκονται η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και η Ένωση Κεντρώων, που αποσπούν το 2%.


Παράγοντας-«κλειδί» για την ΝΔ είναι η συσπείρωση, η οποία υπολογίζεται στο 83%, τριάντα μονάδες πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βλέπει διαρροή του 16% των υποστηρικτών στις τελευταίες εκλογές του 2015 να έχουν στραφεί στην αξιωματική αντιπολίτευση. Ακόμα 16% έχει διαρρεύσει στην «γκρίζα ζώνη» των λευκών/αποχή και των αναποφάσιστων.


Κύριο ζήτημα η οικονομία, δεν βλέπουν εκλογές πριν από τις Πρέσπες


Μολονότι η έρευνα διεξήχθη ενώ προωθείται η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την πΓΔΜ και εν μέσω παρατεταμένης έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, σχεδόν οι μισοί πολίτες (46%) κρίνουν πως πρώτη προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση πρέπει να είναι η οικονομία.


poll2012201844


Αντίθετα, ένας στους πέντε θεωρεί ότι πρώτο μέλημα πρέπει να είναι τα «εθνικά θέματα». Έπεται η Παιδεία με 11%.


Ενδεικτικό είναι ότι ελαφρά περισσότεροι από τους μισούς (53%) εκτιμούν ότι οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν αφότου κατατεθεί προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή η συμφωνία με την πΓΔΜ. Στον αντίποδα το 28% πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα πέσει προτού το ονοματολογικό φτάσει το Κοινοβούλιο.


Την ίδια στιγμή το 45% δηλώνει πως φοβάται «πολύ» ή «αρκετά» πως το 2019 θα συνοδευτεί από καινούργια οικονομική κρίση ή προβλήματα. Ακόμα 18% διατύπωσε «μέτριο» φόβο για πολύ δυσάρεστες οικονομικές εξελίξεις.


Οι ανησυχίες για την οικονομία αντανακλούν ευρύτερη απαισιοδοξία των πολιτών για την πορεία της χώρας. Το 63% απάντησε πως τα πράγματα κινούνται «σίγουρα» ή «μάλλον» σε λάθος κατεύθυνση, ποσοστό αυξημένο κατά τέσσερις μονάδες συγκριτικά με τον Νοέμβριο.


dimoskopisi skai 1


Νίκη ΝΔ σε δύο ακόμα μέτωπα




βολει σκορ
τηλεφωνικες κλησεις μεσω υπολογιστη

νεος μαρμαρας ταξι

αχατης εργαλειο
νεος μαρμαρας ταξι

Με αφορμή τα συλλαλητήρια, η κυρία Μπακογιάννη κατηγόρησε την κυβέρνηση για «αλαζονεία» απέναντι σε όποιον άνθρωπο συμμετέχει, με τον κ. Τζανακόπουλο να δηλώνει τη «σαφή θέση» του: «σε μια δημοκρατία οποιοσδήποτε θέλει να εκφράσει την αγωνία του, έχει αναφαίρετο δικαίωμα στις συγκεντρώσεις, πορείες, διαμαρτυρίες, ωστόσο θέλω να επιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι η αγωνία ενός τμήματος του λαού μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης εθνικιστικών, ακροδεξιών και μισαλλόδοξων δυνάμεων».


φορτιστες laptop hp compaq

νεος μαρμαρας ταξι

νεος μαρμαρας ταξι

Ερωτηθείς για τη θέση που πήρε η Εκκλησία για το συλλαλητήριο, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει συστάσεις στην Εκκλησία, η οποία αποφασίζει κατά τον τρόπο που νομίζει για τη στάση της σε κάθε θέμα.


Ειδικότερα, για το ονοματολογικό, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι υπάρχουν τρεις βασικοί πυλώνες της ελληνικής θέσης όπως έχει διαμορφωθεί τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια: «συνθέτη ονομασία, erga omnes, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αναγκαία μια συνταγματική αναθεώρηση για να αποκτήσει το erga omnes σάρκα και οστά, το τρίτο είναι αυτό που αφορά τον αλυτρωτισμό ο οποίος επίσης συνδέεται με μια συνταγματική αναθεώρηση».


Υπογράμμισε ότι «σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζονται οι συζητήσεις και καλό είναι να μην προκαταλαμβάνουμε το αποτέλεσμα».


Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του ΥΠΕΞ της γείτονος, Ν. Ντιμιτρόφ, επισήμανε ότι η πολιτική ηγεσία των Σκοπίων τους τελευταίους μήνες έχει υιοθετήσει μια μετριοπαθή στάση και αυτό βοήθησε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις και να δημιουργηθεί καλό κλίμα μεταξύ των δύο χωρών. Σχολίασε πως «οι δηλώσεις του κ. Ντιμιτρόφ εν μέσω διαπραγματεύσεων δεν βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί ξέρει πάρα πολύ καλά ο ΥΠΕΞ της γείτονος και έχουν συζητηθεί όλα αυτά τα θέματα μεταξύ του κ. Ζάεφ και του κ. Τσίπρα ότι υπάρχουν συγκεκριμένες πολιτικές απαιτήσεις για να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε μια αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία που θα κλείσει το ζήτημα».


Η κυρία Μπακογιάννη εξέφρασε την ανησυχία ότι «αυτή η διαπραγμάτευση ξεκίνησε στραβά». Σημείωσε ότι ενώ όντως υπάρχει διαφορετικό κλίμα στα Σκόπια, δεν πρέπει να υποτιμηθεί η αδυναμία του κ. Ζάεφ στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό της χώρας του και ότι από την άλλη «υπάρχει μια εγγενής αδυναμία, ότι η κυβέρνηση δεν έχει μια κοινή θέση». «Έχουμε μια διχασμένη κυβέρνηση που υποτίμησε τον εθνικολαϊκιστή εταίρο της», είπε, προσθέτοντας ότι με τους χειρισμούς της κυβέρνησης «αδυνατίζει τρομερά» η εθνική θέση.


Η στάση της κυβέρνησης, όπως εκφράζεται από τον πρωθυπουργό και τον ΥΠΕΞ, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος, έχει σαφέστατα ενιαία πολιτική τοποθέτηση. Επισήμανε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι εμπιστεύεται τον ΥΠΕΞ και ότι δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση, ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε ποτέ σκέψη για εκλογές και πως η κυβέρνηση είναι απόλυτα προσηλωμένη στον στόχο της εξόδου από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018. Μίλησε για τις πολλές διαφορετικές θέσεις που υπάρχουν σήμερα στη ΝΔ από σημαίνοντα στελέχη, όπως ο αντιπρόεδρος Γεωργιάδης, και σχολίασε ότι μέσα σε έναν μήνα η ΝΔ έχει αλλάξει θέση 4-5 φορές, καταλογίζοντας στον κ. Μητσοτάκη ότι «αντιπολιτεύεται ανεύθυνα και αλλάζει τη θέση του ανάλογα με την εξέλιξη της εσωτερικής πολιτικής σκηνής».


Η κυρία Μπακογάννη αντέταξε ότι «βεβαίως η ΝΔ βρίσκεται σήμερα κοντά στις απόψεις του 2007-2008» και πως «το πρόβλημα δεν το έχει η ΝΔ, η ΝΔ έχει μία θέση». Σημείωσε ότι η ΝΔ έχει μια θέση που καθόρισε στο Βουκουρέστι, που προβλέπει τη σύνθετη ονομασία erga omnes. Απαντώντας στην κατηγορία του κ. Τζανακόπουλου ότι η ΝΔ πατά πάνω σε ένα εθνικό ζήτημα για να ασκήσει αντικυβερνητική πολιτική, η βουλευτής της ΝΔ είπε ότι η θέση που εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε 4 κομματικές συνεδριάσεις «έγινε αποδεκτή από το σύνολο του κόμματος». «Πρόβλημα εσωτερικό η ΝΔ δεν έχει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την απόλυτη αποδοχή μέσα στη ΝΔ», συνέχισε και παρέπεμψε σε δημοσκοπήσεις για να υποστηρίξει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρείται καταλληλότερος για να επιλύσει το θέμα.


«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να επιβληθεί στην ΚΟ του κόμματός του γιατί δεν έχει το σθένος καν να αρθρώσει αυτό που εσείς αρθρώνετε συνεχώς και θεωρείτε ότι θα λύσει το πρόβλημα που δεν έλυσαν άλλοι κι άλλοι; Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έχει την ευκαιρία να λύσει το συγκεκριμένο», σχολίασε ο κ. Τζανακόπουλος.


Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου περί «αρκετά καθαρής εξόδου» από το πρόγραμμα, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι σημαίνει πως βεβαίως θα υπάρχει ένα είδος εποπτείας, όπως έγινε και με τις άλλες χώρες που βγήκαν από τα προγράμματα, όμως αυξάνονται τα πεδία ελευθερίας για την άσκηση κυβερνητικής πολιτικής, δηλαδή της επιλογής των μέσων για την επίτευξη των στόχων. «Γίνεται σοβαρότατη προσπάθεια να σβήσουμε τις δικές σας φωτιές», είπε απευθυνόμενος στην κυρία Μπακογιάννη, προσθέτοντας ότι αυτή η κυβέρνηση έκανε πολύ ηπιότερη δημοσιονομική προσαρμογή.


Τοποθετούμενη για την οικονομία, η κυρία Μπακογιάννη περιέγραψε μια δυσοίωνη κατάσταση, αναφέροντας ότι μετά το πέρας της συμφωνίας Ελλάδας-δανειστών θα υπάρξει αυστηρή εποπτεία, ότι παράλληλα δεν θα υπάρχουν χρήματα εκ μέρους των δανειστών και ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για μέτρα μετά το τέλος του προγράμματος.


Αναφορικά με την Τουρκία, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι «με αποφασιστικότητα προστατεύουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, αλλά επιδιώκουμε και διαρκείς ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας».


Είπε πως στη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμφωνήθηκε να προχωρήσουν στην οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης, πρόσθεσε ωστόσο ότι «εφόσον η Τουρκία όμως επιμένει σε μια λογική προκλητικότητας, επιθετικότητας και ρητορικής που δεν συνάδει με τις φιλικές σχέσεις των δυο χωρών, τότε θα πρέπει κι εμείς να επανεξετάσουμε τη στάση μας και σ" αυτό νομίζω θα πρέπει να υπάρξει μια συνολική απάντηση εκ μέρους όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας».


«Συμφωνώ ότι η κατάσταση στην Τουρκία είναι έκρυθμη», είπε η κυρία Μπακογιάννη, εκφράζοντας και εκείνη την ανησυχία της. Πρόσθεσε ότι η επίσκεψη Ερντογάν «δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα» και πως κατά την άποψή της έπρεπε να είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένη ή να γίνει σε πιο πρόσφορη χρονική συγκυρία.


Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

μενανδρου 57 ομονοια

μενανδρου 57 ομονοια

Είπε ότι το θέμα δεν αναμένεται να επιλυθεί στη σύνοδο αλλά οι αξιωματούχοι θα εξετάσουν μία ενδιάμεση έκθεση στις συναντήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου το φθινόπωρο και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν το 2018.


θαυμα παναγιας κυκκου

μενανδρου 57 ομονοια

Να σημειωθεί πως η ψηφιακή οικονομία παρουσιάζει επταπλάσια ανάπτυξη σε σχέση με την υπόλοιπη οικονομία. Μεγάλο μέρος της ανάπτυξης αυτής οφείλεται στο ευρυζωνικό διαδίκτυο.


Ο Σόιμπλε είπε επίσης ότι οι χώρες-μέλη της ομάδας G20 έχουν κάνει πρόοδο στα θέματα της μάχης εναντίον του ξεπλύματος χρημάτων και της φοροδιαφυγής, με νέους κανονισμούς οι οποίοι μειώνουν αισθητά τον αριθμό των κρατών που περιλαμβάνονται σε κατάλογο μη συνεργάσιμων φορολογικών παραδείσων.



μενανδρου 57 ομονοια
βιβλιοδρομιες εκπαιδευτηρια γειτονα

ροντ σταιγκερ

δρομολογια αθηνα ισθμος
ροντ σταιγκερ
Κρήτη: Νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 22χρονο δικυκλιστή (pics)
photo: eurokinissi/αρχειο

Ακόμα μία φορά βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος


ροντ σταιγκερ

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (18/1/2019) λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι, στο δρόμο Ηρακλείου - Μαλάδων, όταν καταγράφηκε σύγκρουση αυτοκινήτου με δίκυκλο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δυστυχώς η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο ο 22χρονος οδηγός του δικύκλου.

Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το νέο θανατηφόρο περιστατικό, όπως διαβάζουμε στο cretalive.gr.





ροντ σταιγκερ
σε ποσο καιρο περναει η καταθλιψη

λουκή ακρίτα 6 κέντρο λευκωσία

πλεκτα κοσμηματα με συρμα
λουκή ακρίτα 6 κέντρο λευκωσία
λουκή ακρίτα 6 κέντρο λευκωσία

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.


λουκή ακρίτα 6 κέντρο λευκωσία

Ο φορέας μας αποκτά το δικό του σπίτι, καθώς μπαίνουν τα θεμέλια για να γίνει πράξη ένα όραμα δεκαετιών. Η ολοκλήρωση των εργασιών στο συγκεκριμένο κτίριο θα σημάνει μια νέα εποχή για το ΟΕΕ, καθώς, πέραν της στέγασης των κεντρικών υπηρεσιών του, στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ένα πλέγμα ολοκληρωμένων παροχών προς τα μέλη μας, ώστε να διευκολύνονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην καθημερινότητά τους.




γαλλικα ε δημοτικου τεστ

τμημα προστασιας και συντηρησης πολιτισμικης κληρονομιας σχεδιο αθηνα

τμημα προστασιας και συντηρησης πολιτισμικης κληρονομιας σχεδιο αθηνα

Οι υπηρεσίες διάσωσης καταμέτρησαν 70 «πυρκαγιές, εκρήξεις και έρευνες εξαιτίας έντονης οσμής αερίου» στις κοινότητες Λόρενς, Άντοβερ και Βόρειο Άντοβερ, ανέφερε η αστυνομία.


τμημα προστασιας και συντηρησης πολιτισμικης κληρονομιας σχεδιο αθηνα

Ένας 18χρονος σκοτώθηκε και τουλάχιστον δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι δύο σοβαρά, ανακοίνωσε το Γενικό Νοσοκομείο της Λόρενς, διευκρινίζοντας ότι ένας από τους τραυματίες διακομίστηκε σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι τουλάχιστον ένας πυροσβέστης.


«Εκκενώστε όλα τα κτίρια και όλα τα σπίτια», επαναλάμβανε ένας αξιωματούχος με τηλεβόα στη μία από τις τρεις κοινότητες, όπως καταγράφηκε σε ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της τοπικής εφημερίδας Eagle Tribune.





τμημα προστασιας και συντηρησης πολιτισμικης κληρονομιας σχεδιο αθηνα
υπηρεσια πληροφορικης
marilyn manson σχεση

διαχειριση υπολειμματων

πατατες τηγανιτες προβρασμενες

«Η ευθύνη για την βία που ασκήθηκε και για αυτή που ίσως έπεται βαραίνει πλέον αποκλειστικά το Ισπανικό κράτος. Έχουμε εμπιστοσύνη στο Ισπανικό επαναστατικό κίνημα να διαχειριστεί την κρίση, να διακρίνει και να εκμεταλλευτεί τα όποια "προοδευτικά χαρακτηριστικά" υπάρχουν στο Καταλανικό κίνημα. Δεν κουνάμε το δάχτυλο καμιάς ιδεολογικής καθαρότητας ούτε στους Καταλανούς, ούτε στους Βάσκους, ούτε στους Κούρδους ούτε σε κάθε λαό που δέχεται τη βία και αγωνίζεται ακόμα και αν οι διακηρυγμένοι στόχοι του κρύβουν θανάσιμους κινδύνους» αναφέρουν τα μέλη του Ρουβίκωνα σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ίδια ιστοσελίδα και προσθέτουν, μεταξύ άλλων:


διαχειριση υπολειμματων

διαχειριση υπολειμματων

«Στεκόμαστε στο πλευρό των καταπιεσμένων της Καταλονίας, της Βασκονίας, της Ισπανίας. Στεκόμαστε ενάντια στην κρατική βία και καταστολή. Αυτό ήρθαμε εδώ να διαδηλώσουμε» .


Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν προσαγωγές 18 ατόμων, που οδηγήθηκαν στην κρατική ασφάλεια.



διαχειριση υπολειμματων
λευκανση δοντιων νεα φιλαδελφεια

σχεδιο νομου ελπ

χωρια στην γαλλια
σχεδιο νομου ελπ
σχεδιο νομου ελπ

Η Γερμανία θέλει τη νίκη στον αγώνα με τη Νότια Κορέα και για να πάρει το εισιτήριο χρειάζεται να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Σουηδίας κόντρα στο Μεξικό. Η Βραζιλία προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία στο παιχνίδι με τη Σερβία.


Οι αγώνες του έκτου ομίλου θα αρχίσουν στις 17:00. Στην Εκατερίνμπουργκ, το Μεξικό θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία και στο Καζάν, θα αναμετρηθούν η Νότια Κορέα με τη Γερμανία.


Στις 21:00 θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια του πέμπτου ομίλου. Στη Μόσχα, θα διεξαχθεί ο αγώνας της Σερβίας με τη Βραζιλία και στο Νόβγκοροντ, το παιχνίδι της Ελβετίας με την Κόστα Ρίκα.


Επέστρεψε τα χρήματα το Πάμε Στοίχημα με το 0-0 στον αγώνα Δανίας-Γαλλίας


Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» και το «2-0 και Έληξε» στα τέσσερα σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Με την «Επιστροφή Στοιχήματος», αν ένας αγώνας, της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λήξει ισόπαλος με 0-0, επιστρέφεται το ποντάρισμα, σε όσους έχουν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.


Την Τρίτη ήρθε ισόπαλος με 0-0 ο αγώνας Δανίας-Γαλλίας και το Πάμε Στοίχημα επέστρεψε τα χρήματα σε όσους είχαν ποντάρει στο ακριβές σκορ και τους σκόρερ.


Με το «2-0 και Έληξε», οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.



Το στοίχημα της ημέρας για τον Μάρκους Μπεργκ ως σκόρερ του πρώτου γκολ


Η προσφορά της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι για τον Μάρκους Μπεργκ, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα του Μεξικού με τη Σουηδία. Χτες κέρδισαν όσοι πόνταραν στο στοίχημα της ημέρας του Πάμε Στοίχημα, στον Λιονέλ Μέσι, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα Νιγηρίας-Αργεντινής.


Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές προσφέρει συνολικά το Πάμε Στοίχημα, για τα σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.


Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.


Κέρδισαν όσοι πόνταραν στο συνδυαστικό στοίχημα του δεύτερου ομίλου



σχεδιο νομου ελπ
κατεχομενα χωρια της κυπρου αμμοχωστου

γλωσσα α δημοτικου τετραδιο εργασιων α τευχος

parka obey fairmount
γλωσσα α δημοτικου τετραδιο εργασιων α τευχος
γλωσσα α δημοτικου τετραδιο εργασιων α τευχος

Σκοπός του, η σε βάθος διερεύνηση των παραγωγικών δυνατοτήτων, ώστε να τεθούν ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική του βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο, ενός συνεκτικού σχεδίου περιφερειακής, παραγωγικής ανασυγκρότησης. Μέσω της διαβούλευσης θα επιδιωχθεί η κατάρτιση ενός οδικού χάρτη ενεργειών σε συνάρτηση αφενός με τις προτεραιότητες της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021», αφετέρου με τις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ήδη αναπτυχθεί ή σχεδιαστεί από την Περιφέρεια σηματοδοτώντας τη μετάβαση της περιοχής από την εποχή της κρίσης στην εποχή της Δίκαιης Ανάπτυξης.


γλωσσα α δημοτικου τετραδιο εργασιων α τευχος

Οι παράλληλες συνεδρίες θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και στη Λέσχη Αξιωματικών Μυτιλήνης, σήμερα και αύριο.


Σήμερα, πρώτη μέρα, θα υπάρξουν συνεδρίες με τις παρακάτω θεματικές:


- Υποδομές και Πολιτικές για την Υγεία


Ομιλητές Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, γ. γ. Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος και αναπληρωτής γ. γ. Υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός


- Αναπτυξιακή Πολιτική, Χρηματοδοτικά Μέσα και Δημόσια Περιουσία


Ομιλητές Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, γ. γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Κορκολής και γ. γ. Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόης Λαμπριανίδης


- Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση


Ομιλητές Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης και γ. γ. Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Νίκος Αντώνογλου


- Προσφυγικές Ροές και Κοινωνική Συνοχή


Ομιλητές Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Τόσκας και γ. γ. Πρόνοιας, Δημήτρης Καρέλλας



τιμεσ ζωνησ γαλατσιου

στρεπτοκοκκος ειδη

στρεπτοκοκκος ειδη
στρεπτοκοκκος ειδη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει να είναι το πρόσωπο της… χρονιάς, παρότι το 2019 δεν έχει διανύσει ούτε έναν μήνα! Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας έχει καταφέρει να κάνει όλον τον πλανήτη να παραμιλάει με τα κατορθώματά του στο τένις, αφού έκανε άλματα στην παγκόσμια κατάταξη, κερδίζοντας τεράστιους αντιπάλους στη μέχρι τώρα πορεία του στο Αυστραλιανό Όπεν. Τη μεγαλύτερη αίσθηση την προκάλεσε στον 4ο γύρο του τουρνουά Grand Slam όταν κατάφερε να αποκλείσει τον μύθο του παγκόσμιου τένις, Ρότζερ Φέντερερ.


πρακτικερ σποτ οροφης

starbucks και vodafone

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού στα προημιτελικά άφησε εκτός συνέχειας του τουρνουά τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ. Έτσι, ο 20χρονος Έλληνας αθλητής πέρασε στον ημιτελικό, εκεί όπου τον περιμένει μια ακόμα τεράστια πρόκληση. Ο σούπερ σταρ Ράφα Ναδάλ, κάτοχος 17 τίτλων Grand Slam ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο 32χρονος τενίστας από τη Μαγιόρκα, μάλιστα, δεν έχει χάσει ούτε… σετ μέχρι τώρα στη Μελβούρνη και σίγουρα θα χρειαστεί ένα ακόμα… θαύμα από πλευράς Τσιτσιπά για να καταφέρει να τον νικήσει.


Παρακολουθήστε και σχολιάστε την εξέλιξη του αγώνα



στρεπτοκοκκος ειδη

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

εγχειριδιο γλωσσικης διδασκαλιας α λυκειου βοηθημα βολονακη

ενα νοστιμο κεικ

Η σημερινή μου επίσκεψη μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τη διαφορά ανάμεσα στο υποτιθέμενο success story των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και την πραγματική επιτυχία που οδηγεί στην ανάκαμψη που είναι αισθητή στην καθημερινότητα των ανθρώπων, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από το υπουργείο Εργασίας.


εγχειριδιο γλωσσικης διδασκαλιας α λυκειου βοηθημα βολονακη

Παράλληλα, εξέφρασε τη βάσιμη αισιοδοξία του ότι η αποκλιμάκωση της ανεργίας, στο εξής θα είναι πάνω από 2,5% ετησίως για να προσθέσει ότι η πιο σημαντική θετική είδηση των τελευταίων χρόνων είναι η μείωση των ποσοστών ανεργίας και η αύξηση της απασχόλησης, πίσω από τα οποία κρύβεται μια μεγάλη προσπάθεια μέσα σε συνθήκες επιτροπείας και δημοσιονομικής ασφυξίας.


Επίσης, ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι τα προγράμματα για την αντιμετώπιση της ανεργίας, συνολικά έως το τέλος του χρόνου, θα έχουν καλύψει 120.000 ανέργους.


Σημείωσε ότι για την αντιμετώπιση της ανεργίας υλοποιούμε προγράμματα που δεν σπαταλούν χρήματα μέσα από μεσάζοντες και αέναες καταρτήσεις, για να προσθέσει ότι πάνω από το 1/3 στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, που παρέχουν και κατάρτιση, βρίσκουν εργασία μετά το τέλος των προγραμμάτων και αυτό είναι από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ευρώπη.


Δεν είναι υπερβολή να πω, τόνισε ο κ. Τσίπρας, ότι πιο σημαντικός εθνικός στόχος είναι η ανάκτηση της εργασίας και η δημιουργία ενός νέου κοινωνικού κράτους που να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών.


Όταν υπάρχει πολιτική βούληση δεν φοβάσαι τις συγκρούσεις με ονόματα με μεγάλη πολιτική επιρροή ή ακόμη και συστημικές τράπεζες που αρνούνται να πληρώσουν πρόστιμα, επισήμανε ο πρωθυπουργός.


Προωθούμε με νομοθετική ρύθμιση τον αποκλεισμό επιχειρήσεων που συστηματικά παραβιάζουν την νομοθεσία, από πάσης φύσεως κρατική χρηματοδότηση, ενημέρωσε ο κ. Τσίπρας.






εγχειριδιο γλωσσικης διδασκαλιας α λυκειου βοηθημα βολονακη
εγχειριδιο γλωσσικης διδασκαλιας α λυκειου βοηθημα βολονακη
νεραιδες λουλουδιων

του κουτρούλη ο γάμος εθιμο

απαντησεις στα θεματα αγγλικων πανελληνιων 2013
του κουτρούλη ο γάμος εθιμο

Όπως ανέφεραν σε κοινή τους ανακοίνωση η εισαγγελία του Ράβενσπουργκ και η αστυνομία της Κονστάντσε, πόλεις που βρίσκονται στη νοτιοδυτική Γερμανία, «έχουν ενισχυθεί οι υποψίες για έναν άνδρα 55 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας του κρατιδίου της Βάδης-Βιρτεμβέργης».


Ο ύποπτος συνελήφθη κοντά στο Τίμπινγκεν, 40 χιλιόμετρα νότια της Στουτγκάρδης.


Σύμφωνα με τις Αρχές ο άνδρας ταυτοποιήθηκε «χάρη στις πληροφορίες των πολιτών» με τις Αρχές να ανακοινώνουν ότι θα παραχωρήσουν το Σάββατο το απόγευμα συνέντευξη Τύπου για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση αυτή που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους Γερμανούς καταναλωτές τις τελευταίες ημέρες.


Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη οι αρχές είχαν ανακοινώσει ότι αναζητούν έναν εκβιαστή, ο οποίος είχε δηλώσει ότι μόλυνε βρεφικές τροφές και ζητούσε να του καταβληθούν 10 εκατομμύρια ευρώ.



του κουτρούλη ο γάμος εθιμο
του κουτρούλη ο γάμος εθιμο
εγκυμοσυνη και πιεση στο διαφραγμα

yabanaki ωρες λειτουργιας

ευχεσ γαμου χιουμοριστικεσ
Φρίκη στην Έδεσσα: 60χρονος ασέλγησε σε 6χρονη - Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την αποκάλυψη

Tο ματωμένο φόρεμα ενός 6χρονου κοριτσιού και η παρατηρητικότητα της μητέρας αποκάλυψαν τη φρίκη, την οποία βίωσε το μικρό παιδί στα χέρια ενός 60χρονου, ο οποίος ασέλγησε στο παιδικό του κορμί, με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του.


yabanaki ωρες λειτουργιας

Η υπόθεση βιασμού έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες άλλες παρόμοιες υποθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες και να προκαλέσει σοκ στην μικρή κοινωνία του χωριού Σκύδρα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει το tastv.gr, η Εισαγγελία Έδεσσας έχει ήδη ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του 60χρονου άνδρα ο οποίος φρουρείται νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο, αφού όταν έμαθε πως το 6χρονο παιδί αποκάλυψε το βιασμό του στη μητέρα και στη γιαγιά της, προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν με δόλιο τρόπο, προσφέροντας καραμέλες και μπισκότα στο ανήλικο παιδί ο 60χρονος το κατεύθυνε στο σπίτι του. Εκεί ασέλγησε πάνω του χωρίς κανένα δισταγμό.

Το 6χρονο κοριτσάκι επιστρέφοντας στο σπίτι του, που βρίσκεται 20 μέτρα μακριά, ήταν φοβισμένο, ενώ στο φορεματάκι του υπήρχαν κηλίδες αίματος τις οποίες παρατήρησε η μητέρα. Στις ερωτήσεις της μητέρας και της γιαγιάς το κοριτσάκι αποκάλυψε τα όσα έζησε στο σπίτι του 60χρονου.

Μάλιστα το παιδί εξετάστηκε και από παιδοψυχίατρο και ανέφερε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας το δελέασε με λιχουδιές και την έβαλε στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι είπε ότι ο άνδρας έβγαλε το παντελόνι του και έβαλε το παιδί να καθίσει πάνω του.

Ο 60χρονος φρουρείται στο νοσοκομείο ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή.



yabanaki ωρες λειτουργιας
yabanaki ωρες λειτουργιας
αθεριδης υπερ του ναι

κοπιαστε στο τραπεζι

η απεγνωσμενη δια τον βιον
κοπιαστε στο τραπεζι
κοπιαστε στο τραπεζι

Η υπόθεση, που έλαβε χώρα το 2017 όταν η ανήλικη εργαζόταν στην επιχείρηση του άνδρα ως μαθητευόμενη, γνωστοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018, όταν οι γονείς της νεαρής αλλοδαπής κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία κατά του 50χρονου επιχειρηματία, οπότε και διατάχτηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν από τον κατηγορούμενο οι βαρύτατες αυτές πράξεις.


Ŏڎێࠏ͠περιεχομένου για την παιδεια

κοπιαστε στο τραπεζι

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, η οποία με τη σειρά της προχώρησε στην άσκηση των παραπάνω διώξεων κακουργηματικού χαρακτήρα.


Δεν πήγαινε στη δουλειά


Οι γονείς της άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει, όταν η ανήλικη ξαφνικά σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά, αναφέρει το magnesianews.gr.


Οι γονείς της θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει, με τον αδελφό της ανήλικης να αποκαλύπτει τελικά το μυστικό, που στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και η ίδια, δηλώνοντας ότι δίσταζε να καταγγείλει τον εκπαιδευτή της, επειδή φοβόταν.


Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, ο 50χρονος ασελγούσε εις βάρος για αρκετό χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα από τα τέλη του 2017 έως και το φθινόπωρο του 2018, ενώ ο βιασμός φέρεται να έγινε τον περσινό χειμώνα.


Ο άνδρας με το πρόσχημα της εκπαίδευσης, και της βελτίωσης των γνώσεων της για τη δουλειά, κατηγορείται ότι την καλούσε σε χώρους εκτός εργασίας και εκεί ασελγούσε κατά της ανήλικης, ενώ, κάποια στιγμή, τη βίασε.


Η ανήλικη αλλοδαπή, λίγο πάνω από 15 ετών, εξετάστηκε από ιατροδικαστή που διαπίστωσε ότι υπήρχαν ευρήματα που στοιχειοθετούσαν την απαγγελία κατηγοριών κατά του 50χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι διαζευγμένος και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις καταλογιζόμενες πράξεις.




catering εδεσσα

πλαισιο προσφορες υπολογιστες
catering εδεσσα

Ο 52χρονος οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Δικαστικό Μέγαρο των Τρικάλων για να απολογηθεί μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι βρέθηκε σε κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής και δεν υπήρξε προμελέτη.


ενυδρειο τοιχου

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν επίσης λόγο πως ανέφερε, κατέθεσε και περιέγραψε στον ανακριτή με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορούσε και όσο του επέτρεπε η ψυχική του κατάσταση, τα όσα συνέβησαν εκείνα τα λεπτά.


Οι δικηγόροι του 52χρονου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν θέλησαν να προχωρήσουν σε δηλώσεις, σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας του συζυγοκτόνου.



catering εδεσσα
catering εδεσσα

το παμε ειναι ρημα

το παμε ειναι ρημα
Δίκη Τουρκία : Ανοικτό το σενάριο τρόμου για την τύχη των Ελλήνων στρατιωτικών

Έλληνες στρατιωτικοί - Ειδήσεις: Ώρα μηδέν – Σήμερα στο δικαστήριο της Αδριανούπολης κρίνεται η τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών – Τα δύο σενάρια που θα καθορίσουν τις εξελίξεις - Στα χέρια του Ερντογάν η μοίρα τους - Σε μια κλωστή κρέμεται η τύχη των ελληνοτουρκικών σχέσεων


σουτος ναυτιλιακη

το παμε ειναι ρημα

το παμε ειναι ρημα

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα σήμερα, Δευτέρα (05/03/2018) στην Αδριανούπολη. Εκεί όπου θα κριθεί η τύχη των Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο. Ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας ΕΠΟΠ Δημήτρης Κούκλατζης αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του δικαστηρίου της Αδριανούπολης. Και μάλιστα, υπό τη βαριά σκιά του Ταγίπ Ερντογάν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η δίκη είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί με την κατάθεση ένστασης επί της προφυλάκισης των δύο.

Το κρίσιμο ζήτημα είναι εάν οι Τούρκοι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση θα διερευνούν το κατηγορητήριο με κατηγορίες περί κατασκοπείας.

Πάντως, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους δεν έχουν εντοπιστεί φωτογραφίες τουρκικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων, που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν υποψίες ότι πρόκειται για κατασκόπους.

Το δικαστήριο θα κληθεί να αποφασίσει εάν οι δύο στρατιωτικοί θα αφεθούν ελεύθεροι έως τη δικάσιμο ή εάν θα παραμείνουν προσωρινά κρατούμενοι.

Τα δύο σενάρια που θα καθορίσουν τις εξελίξεις

Στην ελληνική κυβέρνηση παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, ελπίζοντας ότι θα επικρατήσει το καλό σενάριο. Δηλαδή αυτό της άμεσης απελευθέρωσης των στρατιωτικών, αφού τους επιβληθεί μια ποινή με αναστολή για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.

Μάλιστα, η Αθήνα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την Άγκυρα για τους δύο στρατιωτικούς. Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, έχει επικοινωνήσει δύο φορές με τον Τούρκο ομόλογό του τις τελευταίες ημέρες, και σύμφωνα με πληροφορίες, του έχει μεταφέρει το μήνυμα ότι οι δύο στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα κατά λάθος και δεν είχαν κακή πρόθεση.

Το κακό σενάριο, βεβαίως, είναι η αλλαγή του κατηγορητηρίου σήμερα το πρωί και η προσθήκη της κατηγορίας της κατασκοπείας για την οποία συγκεκριμένα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ελεγχόμενα από την Άγκυρα, έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι θα ισχύσει.

Μάλιστα, πάνω σε αυτό το σενάριο ήρθε και η πληροφορία ότι ο επικεφαλής της MIT, Χακάν Φιντάν, ανήρτησε την Κυριακή (04/03) μήνυμα που έλεγε ουσιαστικά ότι πρέπει να γίνει ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ένα μήνυμα που στο ελληνικό Πεντάγωνο εκτιμούσαν ότι δεν αναφέρει την επίσημη θέση του Φιντάν.

Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι πόκερ που παίζεται είναι ιδιαίτερα σκληρό και απαιτητικό και δυστυχώς τον άσο στο μανίκι του τον έχει ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν. Αν ο Σουλτάνος αποφασίσει να τραβήξει την υπόθεση και να πιέσει την ελληνική πλευρά, τότε σήμερα δεν πρόκειται να υπάρξει ευνοϊκή εξέλιξη και οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα μείνουν στην Τουρκία για άγνωστο χρονικό διάστημα και με πιθανή μια κατηγορία περί κατασκοπείας.

Αγωνία για τους γονείς των στρατιωτικών

Στο πλευρό των δύο ενστόλων στο δικαστήριο θα βρεθούν και συγγενείς τους, οι οποίοι βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία με το προξενείο της Ελλάδας στην Αδριανούπολη.

Οι δύο στρατιωτικοί, που είναι καλά στην υγεία τους, έχουν ήδη παραλάβει από τους δικηγόρους τους ρούχα για την εμφάνισή τους στο δικαστήριο και συνάλλαγμα για τις πρώτες ανάγκες τους.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του στρατηγού Ζιαζιά για τους συλληφθέντες στρατιωτικούς

Σεισμός Αθήνα: Από το ρήγμα της Πάρνηθας η δόνηση που «ταρακούνησε» την Αττική (ΧΑΡΤΕΣ)



ιδιωτικα σχολεια ζωγραφου

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

gang ελληνικα

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης - συμφωνα μάλιστα με τον ίδιο όλοι οι διάλογοι είναι καταγεγραμένοι στο κινητό του - ο πρωθυπουργός εξέταζε το ενδεχόμενο να πάρει 16 δισ. από την ΕΚΤ για να καλύψει τις ανάγκες της χώρας, ενώ το βράδυ του δημοψηφίσματος είπε στον πρώην υπουργό Οικονομικών:"τα κάναμε σαλάτα". Επιπλέον, αποφάσισε να προχωρήσει στη συμφωνία γιατί φοβόταν "το Γουδή".


gang ελληνικα

gang ελληνικα

Στο βιβλίο καταγράφονται και οι σκέψεις του Βαρουφάκη μετά την πρώτη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και σκληροί χαρακτηρισμοί για τον ρόλο του Γιώργου Χουλιαράκη.


Δείτε εδώ όσα γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης στο βιβλίο του


Η δημοσίευση των αποσπασμάτων του βιβλίου του πρώην υπουργού Οικονομικών πυροδότησε σωρεία αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης:


ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι ανεπανόρθωτα εκτεθιμένος


«Οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα σχέδια εξόδου από την ευρωζώνη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κ. Τσίπρα» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφορικά με όσα αναφέρει στο βιβλίο του ο Γιάνης Βαρουφάκης.


Η ΝΔ κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως «συνεχίζει να σιωπά και να απέχει» κάτι που, όπως λέει, κάνει και «με το σκάνδαλο Καμμένου και τις συνεχείς παρεμβάσεις του στον κατάδικο ισοβίτη για ναρκωτικά. Δεν αργεί η ώρα που οι Έλληνες θα μάθουν όλη την αλήθεια για τους υπεύθυνους της κατρακύλας της χώρας. Για το τεράστιο κόστος που εξαιτίας τους πληρώνει ο ελληνικός λαός» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.


Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία


«Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.


«Όσο δεν μιλάει το Μαξίμου, δια της σιωπής επιβεβαιώνει όσα λέει ο Βαρουφάκης» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει κυβερνητική διάψευση, γιατί ο πρώην ΥΠΟΙΚ τους έχει καταγράψει όλους.


GettyImages varoufakis



gang ελληνικα
ιακωβος γιοσακης
ναυαγός σε νησί

υπολογισμος εκπτωσης

μεγάλου χρήστος
υπολογισμος εκπτωσης

Η εισαγγελέας Ευγενία Μαρούδα, που διενήργησε την έρευνα, η οποία ξεκίνησε το 2008, ζητά με πόρισμα που συνέταξε με το πέρας της προκαταρκτικής, να τεθεί στο αρχείο το σκέλος της υπόθεσης που αφορούσε το κακούργημα της εκβίασης εκ μέρους των εισπρακτικών, αλλά και αυτά που αφορούσαν τις κατηγορίες της απάτης, της παράνομης βίας και της αντιποίησης δικηγορικού επαγγέλματος.


αβρααμ ανταλλακτικα

υπολογισμος εκπτωσης

Οι συγκεκριμένες κατηγορίες ερευνήθηκαν μετά από δεκάδες καταγγελίες για τις πρακτικές που εφαρμόζουν εισπρακτικές εταιρίες σε επικοινωνίες τους με πολίτες, αλλά και μετά από προσφυγή του ΔΣΑ, ο οποίος κατήγγειλε πως υπάλληλοι τέτοιων εταιριών υποδύονται τους δικηγόρους όταν τηλεφωνούν σε πολίτες και ζητούσε να ερευνηθεί αν σε κάποιες περιπτώσεις οι εισπρακτικές διαπράττουν εκβίαση.


Κατά την εισαγγελική λειτουργό που ερεύνησε την υπόθεση, δεν προέκυψε η διάπραξη εκβίασης, καθώς: «οι εταιρείες δεν επεδίωκαν παράνομο όφελος από την επικοινωνία τους με τους οφειλέτες, αλλά είχαν το δικαίωμα να ζητούν τα οφειλόμενα».


Η δικογραφία διαχωρίζεται μόνο σε ό, τι αφορά την δίωξη κατά των 15, η οποία ασκήθηκε, καθώς οι εταιρίες - θυγατρικές τραπεζών - δεν ήταν εγγεγραμμένες στο Μητρώο Καταναλωτών, και - κατά την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους - δεν είχαν νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά στοιχεία των δανειοληπτών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική έρευνα φέρεται να εντόπισε δεκάδες περιπτώσεις, όπου εισπρακτικές εταιρείες είχαν ανάρμοστη συμπεριφορά στους πολίτες, τέτοια που θα μπορούσε να απαγγελθεί σε βάρος τους η κατηγορία της παράνομης βίας (πλημμέλημα).


Η συγκεκριμένη κατηγορία όμως διώκεται μόνο μετά από μήνυση του παθόντα. Εν προκειμένω, η εισαγγελέας φέρεται να κάλεσε περισσότερους από 100 από τους καταγγέλλοντες, ωστόσο οι πολίτες αυτοί δεν θέλησαν να καταθέσουν μηνύσεις.



υπολογισμος εκπτωσης

pinterest decoupage pictures

αστυνομια μεταμορφωσης
pinterest decoupage pictures

Ολόκληρη η δήλωσή του:


pinterest decoupage pictures



«…Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ. ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.


Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως – παράλληλα – να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.


H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια, που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…»



Τι έλεγε ρεπορτάζ για τα περί 19 εκατ. ευρώ


Υπενθυμίζεται ότι ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» ανέφερε ότι αστυνομικές και φορολογικές Αρχές το βράδυ της Τρίτης (06/11/2018), έπειτα από έλεγχο σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού εντόπισαν το ιλιγγιώδες ποσό των 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες. Όπως αποδείχθηκε, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν υπήρξε καμία έφοδος της αστυνομίας σε κανένα σπίτι Πσόκου και δεν βρέθηκαν εκατομμύρια.


Το τεράστιο ποσό - όπως έγραψε η εφημερίδα - βρισκόταν σε ειδική κρύπτη και χρειάστηκε εξονυχιστικός έλεγχος για να βρεθεί.


Μάλιστα, η εφημερίδα «Δημοκρατία», γράφει ότι υπήρχαν εδώ και καιρό bότι στο συγκεκριμένο διώροφο στις αρχές της οδού Ζαλακώστα στο Παλαιό Ψυχικό είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό που ανήκε σε προβεβλημένο ισχυρό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ.


Η εφημερίδα έχει δημοσιεύση και φωτογραφία, η οποία παρουσιάστηκε ως «αποκλειστική» από το σημείο που βρέθηκαν τα χρήματα.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, την περασμένη Τρίτη το βράδυ ομάδα περίπου 15 ανδρών έκανε έφοδο και αιφνιδίασε τον εξωτερικό φρουρό, τον οποίο ακινητοποίησε. Αμέσως εισήλθαν στο κτήριο, ακινητοποίησαν τους ιδιωτικούς αστυνομικούς και ξεκίνησαν τον έλεγχο.


Έπειτα από πολλή ώρα και με τη χρήση μηχανημάτων ειδικής τεχνολογίας ήρθαν ενώπιον της αποκάλυψης.


Ούτε οι ίδιοι πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τα 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες, κυρίως των 50 ευρώ και συγκεκριμένα της προηγούμενης «γενιάς» χαρτονομισμάτων.


Όπως ήταν φυσικό, μετά το ρεπορτάζ υπήρξε τεράστιος προβληματισμός και στα δημοσιογραφικά γραφεία και στην Ελληνική Αστυνομία, αφού όλοι έψαχναν να βρουν το όνομα του πολιτικού με το αστρονομικό ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ.


Για πολλές ώρες κανείς δεν μπορούσε να διασταυρώσει την είδηση, μέχρι που ήρθε η πλήρης διάψευση από την ΕΛ. ΑΣ.



«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''», ανέφερε συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.





pinterest decoupage pictures
στιχακια για αναμνησεις

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

σουβλακι απο ψαρονεφρι

επιτευγματα τι σημαινει
η κανελα
σουβλακι απο ψαρονεφρι

Ο κ. Τοσουνίδης είπε πως οι ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να ψηφίσουν υπέρ μιας πρότασης δυσπιστίας που θα κατέθετε η ΝΔ υπό τον όρο εφόσον κ. Μητσοτάκης εκλεγεί, δεν θα δεχτεί να κάνει συμφωνία με τον όρο Μακεδονία. Τότε, όπως είπε, θα υπήρχε βάση για συζήτηση με την Νέα Δημοκρατία.


σουβλακι απο ψαρονεφρι

σουβλακι απο ψαρονεφρι

Πρόκειται επί της ουσίας για μια πρόκληση - πρόσκληση προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση να σηκώσει το γάντι και να πάρει σαφή θέση στο ονοματολογικό, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν δέχεται τον όρο Μακεδονία αλλά και μια προσπάθεια να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.


Ανεξάρτητα του αν αποτελεί πραγματική πρόθεση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ή είναι μπλόφα, η δήλωση βάζει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό κυρίως ως προς τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αφού σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις και υπάρχει συμφωνία για κυβερνητικό μορατόριουμ σε σχέση με αυτό το θέμα.


Ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση του κ. Τσίπρα αλλά και η στάση που θα κρατήσει ο κ. Μητσοτάκης απέναντι στη νέα αυτή θέση των ΑΝΕΛ.


Ο κ. Τοσουνίδης είπε επίσης πως κατά τη διαδικασία κύρωσης της συμφωνίας δεν θα επιβληθεί κομματική πειθαρχία ωστόσο το κόμμα θα ζητήσει πίσω τις έδρες από τους βουλευτές που θα ψηφίσουν υπέρ.


Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους στην κόντρα με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά συμπληρώντας ωστόσο πως ο Πάνος Καμμένος συνομιλεί απευθείας με τον πρωθυπουργό.


μαλλια τζιντζερ

κλαδεμα αριζονας

Σε κάθε τέτοια περίπτωση, οι αρμόδιες φορολογικές υπηρεσίες θα διεκδικούν το σύνολο των ανεξόφλητων υπολοίπων των ρυθμισμένων έως και σε 100 δόσεις οφειλών τους εφαρμόζοντας εις βάρος τους όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, δηλαδή προχωρώντας σε κατασχέσεις εισοδημάτων, καταθέσεων και περιουσιακών τους στοιχείων.


μαλλια τζιντζερ

μαλλια τζιντζερ

Από την Πρωτοχρονιά θα τεθεί σε ισχύ το αυστηρότερο καθεστώς προϋποθέσεων παραμονής στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Σύμφωνα με το νέο αυτό καθεστώς, όσοι οφειλέτες του Δημοσίου έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση του Ν. 4321/2015 για τις 100 δόσεις θα τίθενται αυτόματα εκτός της ρύθμισης αυτής, εφόσον δεν πληρώσουν εμπρόθεσμα οποιαδήποτε νέα οφειλή τους (π. χ. δόση φόρου εισοδήματος ή ΕΝΦΙΑ) προς το Δημόσιο βεβαιωθεί στο όνομά τους από την 1η Ιανουαρίου 2018 και μετά.


Ακόμη και μία ημέρα να είναι εκπρόθεσμοι, θα χάνουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων και, σε κάθε περίπτωση, ολόκληρο το ανεξόφλητο υπόλοιπο του ενταγμένου στη ρύθμιση αυτή χρέους θα είναι άμεσα απαιτητό από το Δημόσιο.


Οι οφειλέτες για να μη χάσουν τα ευεργετήματα της ρύθμισης των 100 δόσεων και βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς από την 1η Ιανουαρίου 2018 και μετά θα πρέπει να πληρώνουν εγκαίρως ολόκληρα τα ποσά των νέων οφειλών τους προς το Δημόσιο, πριν δηλαδή αυτά καταστούν ληξιπρόθεσμα, έστω και εν μέρει, ή να εντάσσουν τις νέες οφειλές προς το Δημόσιο που θα προκύπτουν μετά την 1η Ιανουαρίου 2018 – πριν αυτές γίνουν ληξιπρόθεσμες έστω και εν μέρει – στην πάγια ρύθμιση.


Η ρύθμιση αυτή προβλέπει τη δυνατότητα τμηματικής εξόφλησης κάθε νέας οφειλής προς το Δημόσιο έως και σε 12 μηνιαίες δόσεις ή σε 24 μηνιαίες δόσεις εάν πρόκειται για κάποιον έκτακτο φόρο. Στην περίπτωση αυτή, η ρύθμιση των 100 δόσεων δεν θα χάνεται. Μάλιστα, οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα πριν η οφειλή τους γίνει ληξιπρόθεσμη να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση για να υπαχθούν στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων.



μαλλια τζιντζερ
μητροπόλεις κρήτης

παμπλικ θεσσαλονικη τηλ

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είναι σίγουροι ότι αντιεξουσιαστές, αλλά και οργανωμένες ομάδες που κάνουν συχνά καταδρομικές επιθέσεις, θα επιχειρήσουν κάποιο «χτύπημα» σε γερμανικό στόχο για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στο κίνημα αντίδρασης στην απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης για το κατέβασμα της σελίδας.


ομιλιες βαρναβας

παμπλικ θεσσαλονικη τηλ

παμπλικ θεσσαλονικη τηλ

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, οι αντιεξουσιαστές στο αντίστοιχο site στην Ελλάδα, είχαν κάνει την παρακάτω ανάρτηση:



«Η γερμανική κυβέρνηση απαγορεύει το Linksunten Indymedia και το de Indymedia. Στις 25 Αυγούστου 2017 ο υπουργός εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας Ντε Μεζιέρ ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου την απαγόρευση και το κλείσιμο του γερμανικού indymedia [linksunten. indymedia. org] λόγω παραβίασης του γεμανικού ποινικού κώδικα και οι άνθρωποι πίσω του θεωρούνται μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης. Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση των ανακοινώσεων του, το site "έπεσε", οι servers κατασχέθηκαν, εισβολές πραγματοποιήθηκαν σε 5 κτίρια, και ένα άτομο έχει συλληφθεί. Το γερμανικό κράτος όμως δεν θα μπορέσει να φιμώσει το κίνημα και θα αποτύχει και πάλι. Το κίνημα δεν μπορεί να σιγήσει. Δεν θα σας αφήσουμε να αποκλείσετε τις ιδέες μας».



Πρόκειται για το πιο γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου που υπάρχει σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, ενώ στην Ελλάδα το χρησιμοποιούν μέχρι και τρομοκρατικές οργανώσεις που θέλουν να δημοσιεύσουν προκηρύξεις τους από τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά και αναρχικές ομάδες για να αναλάβουν την ευθύνη για καταδρομικές επιθέσεις, ενώ γίνεται ενημέρωση για όλα τα θέματα του αντιεξουσιαστικού χώρου.



παμπλικ θεσσαλονικη τηλ
μετεγγραφες φοιτητων κοινωνικα κριτηρια

σοφια φουρναρη

λεμοναδα χωρις θερμιδες
σοφια φουρναρη
σοφια φουρναρη

Οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου προς ιδιώτες αυξήθηκαν στα 2,734 δισ. ευρώ, από 2,620 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο, ενώ οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων μειώθηκαν στα 675 από 776 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα.


Μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου καταβλήθηκαν 118,4 εκατ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου, εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης και εκκρεμείς επιστροφές φόρων.


Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο οι χρηματοδοτήσεις και οι πληρωμές για εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης ανήλθαν σε 66,8 εκατ. ευρώ, από 49,8 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο και 34,1 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο.


Σύμφωνα με το Μνημόνιο το Δημόσιο θα πρέπει έως τις 20 Αυγούστου να έχει αποπληρώσει το σύνολο των οφειλών τους προ τους ιδιώτες.



σοφια φουρναρη
τι ειναι η οξεια νεφρικη ανεπαρκεια