Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

στρατιωτάκια μινιατούρες

μπασκετ ολυμπιακος παναθηναικος κυπελλο 2015
στρατιωτάκια μινιατούρες

Η νομοθεσία κρύβει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις για τους οφειλέτες, με τέσσερις από τις κυριότερες να αναφέρονται σε αναλυτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».


στρατιωτάκια μινιατούρες

Αν ο οφειλέτης χρωστά περισσότερα από 500 ευρώ και δεν έχει καταθέσεις στην τράπεζα, ούτε έσοδα ή εισοδήματα ή κάποιο στοιχεία κινητής περιουσίας στο όνομα του, υπάρχει περίπτωση να εκδοθεί εντολή κατάσχεσης του σπιτιού του. Η εφορία μπορεί να προβεί σε αυτή την κίνηση ακόμη και για αυτό το πολύ χαμηλό χρέος.


Για το παραπάνω ποσό η εφορία δικαιούται να προχωρήσει και σε κατάσχεση κινητών περιουσιακών στοιχείων, που έχει στην κυριότητά του ο οφειλέτης. Ι. Χ., βάρκες, σκάφη αναψυχής, μεταξύ άλλων, μπορεί να κατασχεθούν με τις ευλογίες του νόμου.


Για οποιοδήποτε ποσό ληξιπρόθεσμης οφειλής προς το Δημόσιο η εφορία έχει πλέον το δικαίωμα να κατάσχει τα ακόλουθα ποσά που τυχόν δικαιούται να εισπράξει ο οφειλέτης:


Α) Από ποσά μισθών, συντάξεων και ασφαλιστικών βοηθημάτων άνω των 1.000 ευρώ και έως 1.500 ευρώ το μήνα επιτρέπεται η κατάσχεση στα χέρια του εργοδότη ή του ασφαλιστικού ταμείου ποσοστού 50% επί του τμήματος πάνω από τα 1.000 και μέχρι τα 1.500, ενώ ποσά άνω των 1.500 ευρώ το μήνα επιτρέπεται η κατάσχεση στα χέρια του εργοδότη ή του ασφαλιστικού ταμείου του συνόλου του υπερβάλλοντος ποσού αντί του 25% που ίσχυε μέχρι πρότινος.


Β) Το 1/4 οποιουδήποτε άλλου ασφαλιστικού βοηθήματος καταβάλλεται περιοδικά στον οφειλέτη εφόσον αυτόν υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ


Γ) Το 1/5 των καταβαλλόμενων ημερομισθίων


Δ) Το 1/2 του εφάπαξ που καταβάλλεται από οποιοδήποτε ασφαλιστικό ταμείο, λόγω εξόδου από υπηρεσία ή το επάγγελμα


Ε) Έως και το 100% των ενοικίων των οποίων επίκειται η είσπραξη εφόσον ο οφειλέτης δικαιούται να λαμβάνει τέτοια εισοδήματα


ΣΤ) Έως και το 100% των πάσης φύσεως αποζημιώσεων


Ζ) Έως και το 100% των πάσης φύσεως εισπράξεων από πωλήσεις προϊόντων ή οποιωνδήποτε άλλων πραγμάτων




στρατιωτάκια μινιατούρες
sony ericsson k 800i themes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου