Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

πως να ανοιξω το βαζακι

η διδακτική της λογοτεχνίας
ψωμι τοστ κεφατο
πως να ανοιξω το βαζακι

«Το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι παρατείνεται έως και την 5-1-2018 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2018 καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.


πως να ανοιξω το βαζακι

Σημειώνεται ότι η παράταση ισχύει και για την παράδοση πινακίδων.


Όσοι δεν πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσα στην παράταση θα βρεθούν αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα.


Τα τέλη κυκλοφορίας παραμένουν αμετάβλητα συγκριτικά με πέρυσι, και οι φορολογούμενοι καλούνται να καταβάλουν ακριβώς το ίδιο ποσό με αυτό που πλήρωσαν τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ η επιβολή των προστίμων γίνεται άμεσα και αυτόματα.


Όσοι δεν θα πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας θα καταβάλουν πρόστιμο ίσο με την αξία τους.




πως να ανοιξω το βαζακι

ευκολη συνταγη για μπισκοτα κουκις

κρεβατια αμαξα
ευκολη συνταγη για μπισκοτα κουκις
Τιμή και υπερηφάνεια: Οι πρώτες φωτογραφίες από την άσκηση «Πυρπολητής» των Ενόπλων Δυνάμεων

Την απόλυτη ετοιμότητα και το υψηλό φρόνημα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων κατέδειξε η στρατιωτική άσκηση «Πυρπολητής» που πραγματοποιήθηκε βορειοδυτικά της Ρόδου κατόπιν απόφασης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε συντονισμό με το ΓΕΕΘΑ.


βαθμολογια αφρικης

ευκολη συνταγη για μπισκοτα κουκις

Το ΓΕΕΘΑ έδωσε την Πέμπτη (29/03/2018) στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό, με στιγμιότυπα από την άσκηση, τα οποία μπορείτε να δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σημειώνεται πως η άσκηση αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τη στρατιωτική ηγεσία και κοινοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα (μετά τις 2 τα μεσάνυχτα) σε όλες τις εμπλεκόμενες μονάδες του Στρατού Ξηράς (Σ. Ξ.), του Πολεμικού Ναυτικού (Π. Ν.), της Πολεμικής Αεροπορίας (Π. Α.) και των Ειδικών Δυνάμεων (Ε. Δ.).

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ, η επιλογή της τοποθεσίας του σεναρίου της άσκησης, δηλαδή στα Δωδεκάνησα, σε απόσταση αρκετών ωρών από τον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας και μακριά από τις κύριες πτέρυγες μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας. είχε ως σκοπό ακριβώς να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά και την ταχύτητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην άσκηση «Πυρπολητής» συμμετείχαν μία φρεγάτα, πυραυλάκατοι, κανονιοφόροι, ενώ ένα από τα πλοία Ταχείας Μεταφοράς τύπου «Zubr» μετέφερε, μεταξύ άλλων, προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων. Μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων (μονάδες αμφίβιων καταδρομών, αλεξιπτωτιστές, μονάδες υποβρυχίων καταστροφών, πεζοναύτες κ. ά.) μεταφέρθηκαν στην περιοχή των σεναρίων και με άλλους τρόπους, καθώς στην άσκηση ενεπλάκησαν μεταφορικά, αλλά και επιθετικά ελικόπτερα. Τις επιχειρήσεις στα Δωδεκάνησα υποστήριξαν από αέρος μαχητικά αεροσκάφη της Π. Α.

Η άσκηση ολοκληρώθηκε πριν από το τέλος της ημέρας, ενώ από την πλευρά της Τουρκίας δεν υπήρξε καμία κινητικότητα.


Τιμή και υπερηφάνεια: Οι πρώτες φωτογραφίες από την άσκηση «Πυρπολητής» των Ενόπλων Δυνάμεων
01
Τιμή και υπερηφάνεια: Οι πρώτες φωτογραφίες από την άσκηση «Πυρπολητής» των Ενόπλων Δυνάμεων
























ευκολη συνταγη για μπισκοτα κουκις

ραδιο σιτυ φαληρο

σοσ θεματα κειμενα β γυμν
ραδιο σιτυ φαληρο

Οι διαμαρτυρόμενοι, κρατώντας σημαίες, έχουν αποκλείσει τις εισόδους του κτιρίου και έχουν κρεμάσει πανό.


ραδιο σιτυ φαληρο

ραδιο σιτυ φαληρο


«Το νέο πακέτο μέτρων αποτελεί το 4ο μνημόνιο που φορτώνεται στις πλάτες της εργατικής-λαϊκής οικογένειας. Περιλαμβάνει νέα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέα βάσανα για τους εργαζόμενους. Τα νέα μέτρα ρίχνουν λάδι στη φωτιά που κατακαίει τα δικαιώματά μας, τις ζωές μας. Έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα, διαμορφώνουν μόνιμες ανατροπές για τις επόμενες γενιές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.



IMG 6733
Πηγή: CNN Greece


Επιπλέον τα μέλη του ΠΑΜΕ καλούν σε μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία στις 17 Μαΐου και στο συλλαλητήριο την ίδια μέρα στις 9 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.


IMG 6738
Πηγή: CNN Greece

IMG 6751
Πηγή: CNN Greece





λουκρητια η διαχρονική

αδένας στο στήθος

πλοηγόσ χάρτησ
αδένας στο στήθος
αδένας στο στήθος
Κέρκυρα: Έστησαν «ερωτική παγίδα» στο «αρρωστημένο» ζευγάρι που έκανε «τρίο» με τον 13χρονο

Επ΄ αυτοφώρω, έπειτα από καλοστημένη παγίδα της αστυνομίας, συνελήφθη το ζευγάρι με τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις που αποπλάνησε ένα 13χρονο αγόρι στην Κέρκυρα.


Η πρωτοφανής υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε ολόκληρο το Πανελλήνιο, είδε το φως της δημοσιότητας με τη σύλληψη ενός 42χρονου και της 36χρονης συζύγου του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συνελήφθησαν όταν το παιδί ενημέρωσε τη μητέρα του για την παρενόχληση που δεχόταν με προτάσεις για να συνευρεθεί ερωτικά με το ζευγάρι των γειτόνων τους και ενώ τους ακολούθησε τελικά στο σπίτι τους έπειτα από συνεννόηση με την αστυνομία.

Το ζευγάρι που είναι και γονείς είχαν βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο τον 13χρονο, προκειμένου να τον ρίξουν στο κρεβάτι τους και να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Ο 13χρονος, που ζούσε με τη μητέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών του, είχε τραβήξει το ενδιαφέρον του ζευγαριού το οποίο είχε μάλιστα προσπαθήσει να το προσεγγίσει και άλλες φορές, ωστόσο ο ανήλικος αρνιόταν πεισματικά.

Το παιδί είχε αναφέρει στη μητέρα του για τις ενοχλήσεις που δεχόταν χωρίς ωστόσο αυτή να προχωρήσει σε κάποια καταγγελία στην αστυνομία.

Μέχρι που το άτυχο αγόρι δέχθηκε ισχυρές πιέσεις, τις οποίες δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να αναφέρει ξανά το θέμα των ανήθικων προτάσεων στη μητέρα του. Η τελευταία δεν είχε πλέον άλλη επιλογή από το να πάει στην αστυνομία, η οποία με τη σειρά της έστησε μια «ερωτική παγίδα» στο ζευγάρι των Κερκυραίων.

Ο 13χρονος, βάσει του σχεδίου, αποδέχθηκε την ανήθικη πρόταση του 42χρονου και της 36χρονης συζύγου του, ακολουθώντας τους, υπό το διακριτικό, αλλά άγρυπνο βλέμμα, των αστυνομικών στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, μπαίνοντας στο σπίτι, η σύζυγος του 42χρονου ξεκίνησε τα ερωτικά παιχνίδια με τον 13χρονο, ενώ ο άνδρας της καθόταν και παρακολουθούσε.

Μετά από λίγο, αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δυο γονείς.

Το ζευγάρι, αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα και του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.



αδένας στο στήθος
ετσι γιατι περιεργα την ειδα γονιδησ στιχοι

ρουχα φουστανια

ρουχα φουστανια
ρουχα φουστανια

Πρόκειται για έναν 18χρονο ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές άλλες δυο φορές κατά το παρελθόν.


φοχ εστατε

Την πρώτη φορά είχε προκαλέσει ένταση και φασαρία στο αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου όπου είχε προσαχθεί μαζί με τον αδελφό του, όταν άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του με αποτέλεσμα να έρθει στα χέρια και με τον αξιωματικό υπηρεσίας.


Επίσης πριν από λίγους μήνες σχηματίστηκε σε βάρος του και πάλι δικογραφία για ξυλοδαρμό αλλοδαπού στον Ασπρόπυργο.


Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα κατηγορηθεί για επίθεση σε βάρος μετανάστη. Οι αρχές έψαξαν να τον βρουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου αλλά είχε εξαφανιστεί.


Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί σε δίκη.



ρουχα φουστανια
καράτε κιντ 1

προσεγγιση ιχθυ

μηχανικών αυτοματισμού χαλκίδα
Σεισμός Αθήνα - Παπαζάχος: Ένας σεισμός 4,4 Ρίχτερ δεν «σβήνει» τόσο απλά

Σεισμός Αθήνα: Τουλάχιστον δέκα μετασεισμοί ακολούθησαν μετά τη σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 24 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αθήνας, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» ο καθηγητής Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Κώστας Παπαζάχος.


προσεγγιση ιχθυ

προσεγγιση ιχθυ

προσεγγιση ιχθυ

«Αρκετοί μετασεισμοί - πάνω από δέκα - ακολούθησαν και σίγουρα τις επόμενες ημέρες και ώρες θα έχουμε και κάποιες ακολουθίες. Ένας σεισμός 4,4 Ρίχτερ δεν "σβήνει" τόσο απλά, θα έχει κάποια μικρή ακολουθία σίγουρα, αν η κατάσταση συνεχίσει να βαίνει ομαλώς, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή», ανέφερε.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπογράμμισε δε, ότι, «δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία για έναν σεισμό 4,4 (Ρίχτερ) που γίνεται σε μια περιοχή η οποία δεν έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά επιβαρυμένα, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ιστορική σεισμικότητα, υπάρχουν κάποια ρήγματα πιο βόρεια που έχουν δώσει κάποιους σεισμούς, αλλά όχι στη συγκεκριμένη περιοχή και τέλος πάντων δεν μπορεί για μία ακολουθία τόσο μικρή να είμαστε μονίμως ανήσυχοι και αναστατωμένοι».

Ο κ. Παπαζάχος πρόσθεσε: «Κάτι το οποίο συμβαίνει τόσο συχνά στον ελλαδικό χώρο (σ. σ. σεισμοί) με κάποιον "μαγικό" τρόπο – καταλαβαίνω, ίσως η πίεση της καθημερινότητας ή άλλα προβλήματα - το ξεχνάμε και λέμε συνεχώς μας αιφνιδιάζει. Δεν μπορεί να σε αιφνιδιάζει κάτι το οποίο συμβαίνει σε ετήσια βάση με σημαντικές συνέπειες. Δεν ξέρω πόσοι έχουν ξεχάσει ότι πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε δύο καταστρεπτικούς σεισμούς με θύματα στον ελληνικό χώρο».

Σύμφωνα με τον καθηγητή Γεωφυσικής, «είναι πολύ δύσκολο να πούμε εάν αυτός είναι ο κύριος σεισμός, παρόλο που αυτό είναι το πιο πιθανό. Η ακολουθία να σβήσει φυσιολογικά (...), το ιστορικό της περιοχής είναι ευνοϊκό, αλλά ειλικρινά σας λέω δεν υπάρχει κανένα σοβαρό εργαλείο στα χέρια της επιστήμης με το οποίο να μπορεί να σας πει κάτι κατηγορηματικά (...)».

Τέλος, σημείωσε πως «οι πιο πολλοί κύριοι σεισμοί στον ελληνικό χώρο, πάνω από τους μισούς, γίνονται πρακτικά χωρίς κανέναν προσεισμό, οπότε ο συνδυασμός είναι ακόμα πιο απόλυτος σ' αυτές τις περιπτώσεις».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το σεισμό στην Αθήνα



βαση τηλεορασησ τοιχου samsung 40

δεν δουλευει σωστα το ποντικι

μαδριτη με γκρουπ
δεν δουλευει σωστα το ποντικι
Αλβανική προπαγάνδα: «Ο Αχιλλέας είναι πρόγονός μας και οι Τρώες αρχαίοι Αλβανοί»

Μετά τους Σκοπιανούς που καπηλεύονται εδώ και χρόνια την ελληνική ιστορία, ήρθαν και οι Αλβανοί να... ασελγήσουν και να οικειοποιηθούν ακόμα και τον Όμηρο!


δεν δουλευει σωστα το ποντικι

δεν δουλευει σωστα το ποντικι

Προκλητικοί, ανιστόρητοι και επικίνδυνοι


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Για γέλια και για κλάματα είναι το ντοκιμαντέρ που εμπνεύστηκαν Αλβανοί «ιστορικοί» και λοιποί «επιστήμονες», σε μια προσπάθεια να παραποιήσουν την ελληνική ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, σε ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν τον Αχιλλέα ως αρχαίο Αλβανό και την Τροία ως αρχαία αλβανική αποικία που δέχτηκε επίθεση από τους Έλληνες.

Λένε μάλιστα ότι ο τρωικός πόλεμος έγινε από τους Έλληνες που κατοικούσαν στην χώρα των αρχαίων Πελασγών, Παινόνων και των Ιλλυρίων δηλαδή των... αρχαίων Αλβανών. Επιτέθηκαν, μάλιστα, εναντίον Αλβανών αποίκων που έμεναν στην Μικρά Ασία και φυσικά ο Αχιλλέας δεν είχε καμιά σχέση με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν, οι Τρώες δεν ήταν τίποτα άλλο παρά «αρχαίοι Αλβανοί», ενώ υποστηρίζουν ότι τα Ομηρικά Έπη παραποιήθηκαν από την διεθνή κοινότητα με το ξέσπασμα της ελληνικής επανάστασης του 1821 για να τα οικειοποιηθούν οι Έλληνες!

Όπως είναι προφανές, τα «κοράκια» της γειτονιάς συνεχίζουν την ασύλληπτη προπαγάνδα κατά της χώρας μας. Είναι απλά ανιστόρητοι; Είναι ηλίθιοι; Σίγουρα είναι επικίνδυνοι και παίζουν ύπουλα παιχνία προπαγάνδας σε βάρος της Ελλάδας.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:


Αποκάλυψη ΑΝΤ1: ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τον Αχιλλέα ως …αρχαίο Αλβανό! Ως τι αναφέρουν την Τροία... @ANT1TV @NChatzinikolaou @TSpheeris Ειδήσεις από όλον τον κόσμο εδώ https://t. co/zSyzY5FuCJ pic. twitter.com/D5LpW7RV9M

— Antenna News (@AntennaNews) April 23, 2018


αυξηση γλουτων

μέντα ράδιο

Σοκ στην Πάτρα με γυμνές φωτογραφίες 11χρονης: Ο εκβιασμός και οι εφιαλτικές στιγμές

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου κάθισε την Παρασκευή (01/06/2018) ένας άνδρας ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.


ελατεια λαρισας καιρος

φαρμακο για σκαθαρι φοινικα

μέντα ράδιο

Στην κατοχή του 40χρονου βρέθηκε γραφικό υλικό, το οποίο είχε αποσπάσει μέσω συνομιλιών που είχε μαζί με 11χρονη στη σελίδα κοινωνικής σελίδας, Facebook. Μάλιστα, σύμφωνα με το thebest.gr στο κινητό του εντοπίστηκαν 22 γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της κατοχής γραφικού υλικού ανήλικου προσώπου και της απόπειρας προσέλκυσης ανήλικου κάτω των 15 ετών, με σκοπό τη διάπραξη αδικημάτων σχετικά με την γενετήσια αξιοπρέπεια μέσω του διαδικτύου. Καταδικάστηκε για την πρώτη πράξη σε κάθειρξη δέκα ετών και χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ ενώ για την δεύτερη πράξη, σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Το δικαστήριο αποφάσισε την απαλλαγή του για την κατηγορία του εκβιασμού και την εξώθηση ανηλίκου σε συμμετοχή γραφικών παραστάσεων, με εξαναγκασμό ή απειλή, με σκοπό την οργανωμένη απευθείας έκθεση αυτών στο διαδίκτυο.

Το χρονικό της γνωριμίας

Η διαδικτυακή γνωριμία έγινε μέσω facebook πριν ένα χρόνο. Όπως εξήγησε στο thebest.gr ο συνήγορος, Γιώργος υπεράσπισης Στειακάκης, στο προφίλ του κοριτσιού δεν υπήρχαν όλα τα στοιχεία του ενώ ο 40χρονος δε γνώριζε ότι συνομιλεί με ένα ανήλικο κορίτσι. "Το ότι ήταν ανήλικη ήταν κάτι που έμαθε στην πορεία των συνομιλιών τους οι οποίες ήταν συνομιλίες που κάνουν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να τους ενδιαφέρει να διασταυρώσουν τα στοιχεία του συνομιλητή τους" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πώς αποκαλύφθηκε η ιστορία

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2017, όταν το ανήλικο κορίτσι που μένει με τον πατέρα της σε κάποιο νησί, εκμυστηρεύθηκε στους γονείς της, ότι δεχόταν απειλές και εκβιασμούς από τον κατηγορούμενο, προκειμένου να ενδώσει και να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.
Ο πατέρας μάλιστα κατέθεσε ότι είχε αντιληφθεί πώς κάτι απασχολούσε το παιδί του και πώς ήταν ταραγμένο για κάποιο λόγο.

Από την πλευρά του άνδρα ασκήθηκε Έφεση.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Τι αλλάζει στις επιχειρήσεις που έχουν POS



μέντα ράδιο
μέντα ράδιο

κλίση του δανείζω

κλίση του δανείζω
κλίση του δανείζω

Όταν, προ μηνών, ο μεγιστάνας και πρωτοπόρος, Ήλον Μασκ είχε χαρακτηρίσει την τεχνητή νοημοσύνη και, γενικότερα, την ανάπτυξη «έξυπνων» και αυτόνομων όπλων, ως τη σοβαρότερη απειλή για την ανθρωπότητα, πολλοί τον λοιδόρησαν. Τους φόβους του, ωστόσο, φαίνεται να συμμερίζονται κι άλλοι, εκπρόσωποι της αμερικανικής διανόησης, επιστήμονες, ερευνητές, καθηγητές πανεπιστημίων – μεταξύ αυτών ο Στίβεν Χόκινγκ και ο Μπιλ Γκέιτς.


mars odyssey mission

τεχνικη βοηθεια οτενετ

κλίση του δανείζω

Στο Slaugterbots, ένα επτάλεπτο φιλμ, συνεργασία μεταξύ του καθηγητή του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, Στούαρτ Ράσελ και του Ινστιτούτου Future of Life, περιγράφεται σύντομα, πλην γλαφυρά, ένας εφιαλτικός κόσμος όπου «έξυπνα» drone, σε μέγεθος παλάμης, «οπλισμένα» με το εφόδιο της τεχνητής νοημοσύνης, εισβάλλουν παντού, επιλέγουν τους στόχους τους μέσω της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπων και σκορπούν θάνατο και όλεθρο με τα εκρηκτικά που φέρουν.



επαναληπτικες εξετασεις 2013 λατινικα

τσιμπημα τριανταφυλλιας
επαναληπτικες εξετασεις 2013 λατινικα
επαναληπτικες εξετασεις 2013 λατινικα
επαναληπτικες εξετασεις 2013 λατινικα

Ο κ. Τσίπρας μετέβη στο συνέδριο ύστερα από σχετική πρόσκληση του προέδρου του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, αλλά και του προέδρου της χώρας και οικοδεσπότη της Τετραμερούς Συνόδου Συνεργασίας Βουλγαρίας - Ελλάδας - Σερβίας - Ρουμανίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Ο κ. Τσίπρας έφτασε, μάλιστα, στον χώρο του συνεδρίου μαζί με τον Σέρβο πρόεδρο κι έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους συνέδρους.


Ο πρωθυπουργός είπε πως κάθε φορά που έρχεται στο Βελιγράδι επισκέπτεται το μνημείο του Ρήγα Φεραίου, ο οποίος μπορεί να εκτελέστηκε πριν από 220 χρόνια για τις ιδέες του, αλλά, όπως τόνισε, «εμείς βρισκόμαστε εδώ για να συνεχίσουμε το όραμά του, ένα όραμα που μας εμπνέει παρά τις μεγάλες δυσκολίες».


«Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την προάσπιση της λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας σε οικονομικό και διπλωματικό επίπεδο, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη διαβαλκανική συνεργασία, για να κάνουμε τους λαούς μας περήφανους, να σταματήσουμε να υψώνουμε τείχη ο ένας απέναντι στον άλλο, αλλά να υψώνουμε γέφυρες συνεργασίας και να πάμε την περιοχή μας και τους λαούς μας ένα βήμα πιο μπροστά», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.


Σημείωσε δε ότι «κανένας αγώνας δεν πήγε χαμένος, ότι καμία μεγάλη θυσία για την υπεράσπιση μεγάλων αξιών στην ιστορία μας δεν πήγε χαμένη και ότι οι αγώνες αυτοί συνεχίζονται».


Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών, υπογραμμίζοντας εκ νέου ότι δίνει τη δυνατότητα στην Ελλάδα και τη Σερβία να έρθουν πιο κοντά και «να πάψει να είναι η ΠΓΔΜ τείχος» ανάμεσά τους.


«Πριν από λίγους μήνες προχωρήσαμε με μια γειτονική μας χώρα, την ΠΓΔΜ, σε μια συμφωνία, τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτή η συμφωνία δίνει τη δυνατότητα στην Ελλάδα και τη Σερβία να έρθουν πιο κοντά. Αυτή η χώρα να σταματήσει να είναι τείχος ανάμεσά μας και να γίνει γέφυρα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.


Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης στην «πολύ ουσιαστική συνεργασία» μεταξύ της Ελλάδας και της Σερβίας τα τελευταία χρόνια, με την παράλληλη διεύρυνση αυτού του ισχυρού δεσμού και με άλλες χώρες των Βαλκανίων, όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία αλλά και με στόχο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις της συνανάπτυξης στην περιοχή των Βαλκανίων.



συνταγή για μανιτάρια στο φούρνο

βραστή γίδα

πασχαλης τερζης- θα μεινεις ουρανος lyrics
Γιώργος Μπαλταδώρος: Θρήνος στο «τελευταίο αντίο» στον ήρωα πιλότο (photos+video)

Ανείπωτος ο πόνος στο Μαυροβούνι Καρδίτσας όπου φίλοι συγγενείς και στρατός αποχαιρετούν τον ήρωα Πιλότο που έπεσε στα ελληνικά νερά κατά τη διάρκεια πτήσης με το Μιράζ.


facebook φιλοι απορρητο

βραστή γίδα

βραστή γίδα

βραστή γίδα

Από νωρίς το πρωί φθάνουν στη γενέτειρα του Ήρωα πιλότου όσοι τον γνώρισαν αλλά και οι δικοί του άνθρωποι. Αυτή τη στιγμή έχει τεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα η σορός του, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία για να ολοκληρωθεί η τελευταία πράξη του δράματος με την ταφή του στο κοιμητήριο Μορφοβουνίου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο iellada.gr


δομημένος δημοκρατικός διάλογος

δομημένος δημοκρατικός διάλογος

«Ειδικοί πράκτορες συνεχίζουν να εργάζονται αμισθί για τους Αμερικανούς και η διοίκηση του FBI κάνει ό, τι μπορεί για να χρηματοδοτήσει τις επιχειρήσεις του FBI με όλο και πιο περιορισμένους πόρους - αυτή η κατάσταση δεν είναι βιώσιμη», τόνισε το συνδικάτο εργαζομένων του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών.


nv organon oss holland

«Το σημαντικό έργο» που επιτελεί το FBI «πρέπει να χρηματοδοτηθεί άμεσα», λέει το συνδικάτο, που αντιπροσωπεύει περίπου 13.000 ειδικούς πράκτορες. Αυτοί βρίσκονται στο επίκεντρο της ερευνητικής ισχύος του Γραφείου, που διερευνά βίαια, οικονομικά εγκλήματα, καθώς και κατασκοπεία και τρομοκρατία.


Το συνδικάτο προειδοποίησε, με επιστολή προς τον Λευκό Οίκο και τους ηγέτες του Κογκρέσου, ότι η μη καταβολή πληρωμών στα μέσα Ιανουαρίου, λόγω του «shutdown», θα μπορούσε να βλάψει τα οικονομικά των πρακτόρων.


«Η μη εξόφληση των χρεών θα μπορούσε να προκαλέσει καθυστερήσεις στην απόκτηση ή ανανέωση εγκρίσεων ασφαλείας και θα μπορούσε ακόμη και να αποτρέψει τους πράκτορες να συνεχίσουν να εξυπηρετούν ορισμένες υποθέσεις», υπογραμμίζεται.


«Η οικονομική ανασφάλεια που προκαλείται από τη μη χρηματοδότηση του FBI θα μπορούσε να οδηγήσει τους πράκτορες του Γραφείου να εξετάσουν επιλογές σταδιοδρομίας που θα παρέχουν μεγαλύτερη σταθερότητα στις οικογένειές τους», προσθέτει.


Από το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις Λευκού Οίκου – Κογκρέσου για τη χρηματοδότηση του τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση τελεί σε μερική παράλυση από τις 22 Δεκεμβρίου και σχεδόν 800.000 δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονται είτε σε άδεια άνευ αποδοχών, είτε εργάζονται δίχως να αμείβονται.



δομημένος δημοκρατικός διάλογος
δομημένος δημοκρατικός διάλογος
μουσειο τισεν μαδριτη

μαρια μπακοδημου πρωινο μου

οδηγος για σινγκλς
μαρια μπακοδημου πρωινο μου

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με ερώτηση προς τον πρωθυπουργό που κατέθεσε στη Βουλή υποστηρίζει πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κάνοντας «δημαγωγικές χρήσεις της κυριαρχίας που του προσδίδει ο υπουργικός θώκος, προβάλλει εαυτόν ως πολιτοφύλακα, ως αναλάμποντα φανό σε έναν ωκεανό ανηθικότητας, ανομίας, αναρχίας και διασαλεμένης κοινωνικής τάξης που επικρατεί στη χώρα μας».


αγορα μπισκοτα με ζαχαροπαστα

«Οι παραπάνω ενέργειες αναδεικνύουν ότι υπάρχει κρίση αυτοσυνειδησίας σε ορισμένα μέλη της Κυβέρνησης, τα οποία, δυστυχώς, παίζουν ἐν οὐ παικτοῖς, θέτοντας σε σοβαρή κρισιμότητα την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και τις βασικές αρχές του κράτους δικαίου», αναφέρει.


Οι δηλώσεις Πολάκη προκάλεσαν κόντρα κυβέρνησης - αντιπολίτευσης στην Ολομέλεια της Βουλής με τον Γιάννη Βρούτση από τη ΝΔ να αναρωτιέται αν θα τον ανέχεται για πολύ ακόμη ο πρωθυπουργός. Υποστήριξε μάλιστα, ότι εάν ήταν υπουργός της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ δεν θα έμενε στη θέση του μετά απο αυτές τις δηλώσεις. "Βγάλτε μια ανακοίνωση για την ΕΛΣΤΑΤ και μετά μιλάτε, σας ευχαριστούμε που μας βρίζετε", απάντησε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Στο πλευρό του αναπληρωτή υπουργού Υγείας τάχθηκε και ο Νεκτάριος Σαντορινιός που ανέφερε οτι ο Παύλος Πολάκης με τις πράξεις του εξοικονόμησε 80 εκατ. ευρώ.



μαρια μπακοδημου πρωινο μου
μαρια μπακοδημου πρωινο μου

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

bolton city or town

επιστροφή στο χωριό μουσική τίτλων
mini εν ελλαδι
bolton city or town
bolton city or town

Με το νέο Ταμείο Υποδομών θα επιτευχθεί χρηματοδότηση συγκεκριμένων κατηγοριών υποδομών, όπως η ενεργειακή εξοικονόμηση σε δημόσια κτίρια και η ανάπτυξη τουριστικών υποδομών, όπως εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και πρόσθεσε πως με το Ταμείο Μικροπιστώσεων θα δοθεί βάρος στη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, φυσικών προσώπων, καθώς και της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.


bolton city or town

Επίσης ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρει ότι ετοιμάζεται αναθεώρηση του σχετικού νομικού πλαισίου για την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων (fast track), προκειμένου να παρέχονται κίνητρα για επενδύσεις σε περισσότερους τομείς της οικονομίας, ενώ επίκειται και νομοσχέδιο, για ένα σύστημα ουσιαστικών ελέγχων και εποπτείας της αγοράς.


Σχετικά με την απορροφητικότητα των κονδυλίων του ΕΣΠΑ ο ίδιος σημείωσε ότι η έγκαιρη ενεργοποίηση όλων των προγραμμάτων του νέου ΕΣΠΑ σε ποσοστό που ξεπερνά ήδη το 50% (προσκλήσεις ύψους 9 δισ. ευρώ) και η υπέρβαση των στόχων απορρόφησης των κοινοτικών πόρων που επιτεύχθηκε το 2016, συνηγορούν στο ότι το 2017 θα είναι η χρονιά που θα εκτελεστεί πολύ σημαντικό μέρος των νέων προγραμμάτων.


το μωρο ξυπναει συνεχεια

Εκ μέρους της πλειοψηφίας ο Ανδρέας Μιχαηλίδης παρουσιάζοντας το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε πολιτικές ευθύνες στους κ. κ. Μάκη Βορίδη και Μάριο Σαλμά και υποστήριξε πως πρέπει να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση των ενεργειών των δύο πολιτικών.


κυνηγετικος συλλογος αμαρουσιου ωραριο

το μωρο ξυπναει συνεχεια

το μωρο ξυπναει συνεχεια

«Πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα από τις μη σύννομες υπερκοστολογήσεις για τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις στο δημόσιο», είπε, ενώ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ μίλησε για υπόθεση που «βγάζει μάτι».


Ένταση προκλήθηκε όταν ο Γιάννης Κεφαλογιάννης από τη ΝΔ επέρριψε ευθύνες στους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη επειδή δεν ανέστειλαν τις πληρωμές που έγιναν επί των ημερών τους. «Εκεί που μας χρωστούσαν, ζητάνε και το βόδι», σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία που σημείωσε ότι επί ημερών της σημερινής κυβέρνησης μειώθηκε η τιμή από τα 1500 ευρώ στα 400 ευρώ.


Ο κ. Κεφαλογιάννης επεσήμανε πως για τη ΝΔ δεν προκύπτει πολιτική ευθύνη των προσώπων που ενεπλάκησαν με τις διαγωνιστικές αρθροσκοπήσεις για την περίοδο που ερευνήθηκε από την εξεταστική επιτροπή κι ότι δεν επιβαρύνθηκε ο προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ. «Ένας υπουργός δεν μπορεί να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις για την τιμολόγηση των εξετάσεων και θα έπρεπε να βασιστεί στην γνωμοδότηση του ΚΕΣΥ, που εν προκειμένω ήταν ομόφωνη», είπε αναφορικά με τις αιτιάσεις του πορίσματος για τον Μάκη Βορίδη.


Περαιτέρω διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη ζήτησε και η ΔΗΣΥ με την Εύη Χριστοφιλοπούλου να αναφέρει ότι υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για συμπαιγνία και μεθοδεύσεις. Για τη ΔΗΣΥ η αφετηρία βρίσκεται στη γνωμοδότηση του ΚΕΣΥ. Μίλησε για μια επίμεμπτη πράξη, πρόσθεσε δε, ότι δεν τεκμηριώνεται ποινικό αδίκημα. «Δεν μπορείς να πεις ότι ο υπουργός γνώριζε όταν είχε στα χέρια του μια ομόφωνη απόφαση του ΚΕΣΥ», είπε.



το μωρο ξυπναει συνεχεια
γουαν σαλονικα

χρυσουλα ραγκουση

ολικη αρθροπλαστικη ισχιο

Σύμφωνα με την έκθεση του Ελληνικού Δημοσιονομικού Συμβουλίου σε 910 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν συνολικά τα θετικά μέτρα του Κρατικού Προϋπολογισμού 2019, ενώ το υπερπλεόνασμα του 2018 που διανεμηθεί μεταξύ άλλων ως κοινωνικό μέρισμα θα ανέλθει στα 885 εκατ. ευρώ.


μελανια ηπ 300

χρυσουλα ραγκουση

Το πρωτογενές πλεόνασμα το 2018 θα διαμορφωθεί σε 3,98% του ΑΕΠ και σε όρους ενισχυμένης εποπτείας το πρωτογενές αποτέλεσμα Γενικής Κυβέρνησης ανέρχεται σε 7,383 δισ. ευρώ με τον δημοσιονομικό χώρο στα 885 εκατ. ευρώ. Το πρωτογενές πλεόνασμα του 2019 μετά την αφαίρεση των θετικών μέτρων που ενσωματώνονται στον προϋπολογισμό θα διαμορφωθεί σε 3,6% του ΑΕΠ ή 6,945 δισ. ευρώ αφήνοντας ένα περιθώριο ασφαλείας 199 εκατ. ευρώ ως προς τον στόχο πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ.


Σύμφωνα με την έκθεση τα αντίμετρα θα ανέλθουν στα 910 εκατ. ευρώ εκ των οποίων η μείωση του ΕΝΦΙΑ θα κοστίσει 260 εκατ. ευρώ, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ελευθέρων επαγγελματιών, αυτοαπασχολουμένων και αγροτών 177 εκατ. ευρώ, το επίδομα στέγασης 400 εκατ. ευρώ, η επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών για νέους εργαζόμενους 51 εκατ. ευρώ και η ειδική αγωγή 22 εκατ. ευρώ.


Το Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο υιοθετεί τις μακροοικονομικές και δημοσιονομικές προβλέψεις επί των οποίων στηρίζεται το σχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού 2019, με τις εξής επισημάνσεις:


-Η εκτέλεση του προϋπολογισμού θα επηρεαστεί από την έκβαση ορισμένων αβεβαιοτήτων που αφορούν σε εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο διεθνές περιβάλλον.
-Στο εσωτερικό, οι δημοσιονομικές ισορροπίες θα μπορούσαν να διαταραχθούν σε περίπτωση κατά την οποία θα γίνονταν δεκτές προσφυγές κατά εισοδηματικών περικοπών με υψηλό δημοσιονομικό κόστος και αμφισβητούμενη νομιμότητα.
-Όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να αξιολογήσουν ότι η οξύτητα των πολιτικών αντιπαραθέσεων δεν θα πρέπει να καλλιεργήσει αβεβαιότητες ως προς τους στόχους της ακολουθούμενης δημοσιονομικής πολιτικής, σε έκταση που να επιτρέπει την ανάπτυξη καιροσκοπικών συμπεριφορών σχετικά με την εκτέλεση των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών. Σε ότι αφορά τις δημόσιες δαπάνες, θεωρούμε αναγκαίο να υπογραμμιστεί ότι η συνεπής εκτέλεση του προϋπολογισμού σε μια προεκλογική χρονιά θα έχει καίρια σημασία για την εμπέδωση της αξιοπιστίας της ελληνικής οικονομίας.


-Οι εξελίξεις αναφορικά με τον ιταλικό προϋπολογισμό και τη συμφωνία ΕΕ και Ηνωμένου Βασιλείου για τους όρους του Brexit, είναι δυνατό να επιβαρύνουν τη μεταβλητότητα που έχει καλλιεργήσει ο νέος προστατευτισμός στις διεθνείς συναλλαγές και η άνοδος των τιμών των καυσίμων. Σε αυτές τις συνθήκες, θα ήταν δυσχερέστερη η επιβεβαίωση των μακροοικονομικών προβλέψεων και η υλοποίηση των στόχων του προϋπολογισμού.



χρυσουλα ραγκουση
χρυσουλα ραγκουση

prince φυσιγγια

σεξουαλικη παρενοχληση μηνυση
prince φυσιγγια

Το εργοστάσιο προβλέπεται να κατασκευαστεί στην βιομηχανική ζώνη της περιοχή Καλίνινγκραντ και το κόστος του έργου σύμφωνα με την εφημερίδα Vedomsoti θα είναι μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.


ελληνικο προιον

prince φυσιγγια


«Στην Ρωσία υπάρχουν μερικές βιομηχανικές-τεχνολογικές ζώνες στις οποίες κατασκευάζονται αυτοκίνητα, όπως της Μόσχας, της Κάλουγκα της Αγίας Πετρούπολης, του Καλίνιγκραντ, δήλωσε ο επίτιμος αντιπρόεδρος της BMW, Χέντρικ φον Κιουνχάιμ. «Μελετήσαμε όλες τις τοποθεσίες και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο λήψης αποφάσεων» δήλωσε ο Χέντρικ φον Κιουνχάιμ, διευκρινίζοντας ότι ‘η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες ή μήνες».



Η εφημερίδα Vedomosti αναφέρει ότι από το 1999, η BMW κατασκευάζει περίπου 40000 αυτοκίνητα ετησίως, (διάφορα μοντέλα) στο εργοστάσιο του Καλίνιγκραντ «Αυτοτόρ».



prince φυσιγγια

ρεμος παλι απ την αρχη

ρεμος παλι απ την αρχη
ρεμος παλι απ την αρχη

«Την ημέρα που οι πολίτες αναστενάζουν από την πρώτη δόση της βαριάς φορολογίας, η σιωπή του κ. Τσίπρα γίνεται ακόμη πιο ένοχη.


ποινικά και χρήσιμα

υφασμα απο φελλο

Οι Έλληνες πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια τις ζαριές που έπαιξε με την τύχη της χώρας ο κ. Τσίπρας και η παρέα του», ανέφερε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε:


«Περιμένουμε όλοι τις απαντήσεις του στις αποκαλύψεις του κ. Βαρουφάκη, ότι συζητούσε κατ’ εντολήν του, με τον κ. Σόιμπλε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη».


«Επίσης περιμένουμε να καταδικάσει τη βίαιη καταστολή και τις δολοφονίες διαδηλωτών στην Βενεζουέλα.


Εκτός εάν οι σχέσεις του κ. Τσίπρα με το καθεστώς Μαδούρο δεν του το επιτρέπουν», κατέληξε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.



ρεμος παλι απ την αρχη

προστιμο τροχαιας προσφυγη

Με αφορμή τα επεισόδια της προηγούμενης εκδήλωσης για την 25η Μαρτίου, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια έξω ακριβώς από τα γραφεία, η αστυνομία απέτρεψε συλλογικότητες και ομάδα αντιεξουσιαστών να πλησιάσουν το σημείο, όπου αποκόπηκαν από μια κλούβα των ΜΑΤ και φώναζαν συνθήματα.


ξενοδοχεια με δραστηριοτητες για παιδια κοντα στην αθηνα

προστιμο τροχαιας προσφυγη

gogoni3


peridou2


peridou


Οι αντιεξουσιαστές παρέμειναν για λίγη ώρα μπροστά από την κλούβα των ΜΑΤ και τελικά αποχώρησαν αφήνοντας όμως το στίγμα τους, όπως αναφέρει το flashnews.gr. Κατά την διάρκεια της καθόδου τους προς την αγορά πέταξαν πέτρες και μολότοφ προς μια ομάδα των ΜΑΤ που τους ακολουθούσε ενώ έσπασαν την τζαμαρία των ΕΛΤΑ στην Περίδου, κατέστρεψαν ένα ΑΤΜ ενώ προκάλεσαν και υλικές ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.


peridou4



προστιμο τροχαιας προσφυγη
προστιμο τροχαιας προσφυγη
ελευθερια του τυπου λεξικο

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

lara logan δημοσιογραφος

ξαφνιασμα συνώνυμα
γρουσούζης στα αγγλικά
lara logan δημοσιογραφος

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εκδόθηκε, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές θα αναλαμβάνουν ό, τι τους ανατίθεται από τους διευθυντές των σχολείων, όπως για παράδειγμα, την προετοιμασία εκπαιδευτικού υλικού, την διόρθωση διαγωνισμάτων και εργασιών καθώς και η προετοιμασία εκδηλώσεων.


lara logan δημοσιογραφος

Οι εκπαιδευτικοί αντιδρούσαν σε αυτό υποστηρίζοντας πως υποκρύπτει αύξηση των ωρών διδασκαλίας.


Σε εφαρμογή́ του άρθρου 245 του Ν. 4512/2018 (ΦΕΚ 5,τ. Α’/ 17-1-2018) επισημαίνονται τα ακόλουθα:


  • Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παραμένουν υποχρεωτικά στο σχολείο τους στις εργάσιμες ημέρες, πέρα από τις ώρες διδασκαλίας όπως αυτές προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις, όχι όμως πέρα από έξι (6) ώρες την ημέρα ή τριάντα (30) ώρες την εβδομάδα.

  • Στους εκπαιδευτικούς ανατίθενται από τα όργανα διοίκησης της σχολικής μονάδας υπηρεσίες που συνδέονται με το γενικότερο εκπαιδευτικό έργο, όπως η προετοιμασία του εποπτικού εκπαιδευτικού υλικού και των εργαστηριακών ασκήσεων, η διόρθωση εργασιών και διαγωνισμάτων, η καταχώρηση-ενημέρωση της αξιολόγησης των μαθητών, η συμμετοχή στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση εορταστικών, αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο προγραμματισμός και η αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου, η επικοινωνία με δομές υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου, η συνεργασία με εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στο ίδιο τμήμα ή που διδάσκουν τα ίδια γνωστικά αντικείμενα, οι παιδαγωγικές συναντήσεις για την κατάρτιση ομαδικών ή εξατομικευμένων προγραμμάτων υποστήριξης συγκεκριμένων μαθητικών ομάδων ή μαθητών, η επίβλεψη σχολικών γευμάτων, η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων, η τήρηση βιβλίων του σχολείου και η εκτέλεση διοικητικών εργασιών.

  • Η επίβλεψη σχολικών γευμάτων όπως αναφέρεται παραπάνω, θεωρείται εξωδιδακτική αρμοδιότητα, χωρίς εξαιρέσεις.

  • Είναι σαφές ότι, με την επιφύλαξη της περίπτ. α ́ της παρ. 2 του άρθρου 53 του ν. 2721/1999 (Α ́ 112), ο γονέας παιδιού μέχρι δύο (2) ετών απαλλάσσεται από την ανάθεση εργασιών οι οποίες δεν συνδέονται με το διδακτικό έργο που τους ανατίθεται από τα όργανα διοίκησης της σχολικής μονάδας όπως είναι η τήρηση βιβλίων του σχολείου και η εκτέλεση διοικητικών εργασιών.


  • lara logan δημοσιογραφος

    καλοκαιρι στην καρδια στιχοι

    μεταφορικη πατρα λευκαδα

    Αναδρομικά ποσά επιστροφών από παράνομες μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, που φτάνουν τα 1.868 ευρώ και 640 ευρώ αντίστοιχα για 20 μήνες κατοχυρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι υποβάλλοντας τρεις αιτήσεις σε ΕΦΚΑ, Γενικό Λογιστήριο και ΕΤΕΑΕΠ, ανάλογα με την περίπτωση της παράνομης κράτησης που διαπιστώνουν ότι έχουν οι συντάξεις τους.


    αντρας παρθενος αρνητικα

    καλοκαιρι στην καρδια στιχοι

    καλοκαιρι στην καρδια στιχοι

    Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ, ανταποκρινόμενη άμεσα στην ανάγκη διευκόλυνσης των καθημερινών συναλλαγών των συνταξιούχων με τον Φορέα, θέτει σε λειτουργία on line εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεως που αφορά στη διακοπή μειώσεων που έχουν εφαρμοστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του ν. 4051/2012 και του άρθρου πρώτου παρ. ΙΑ υποπαρ. ΙΑ.5 και υποπαρ. ΙΑ.6 του ν. 4093/2012 στην κύρια και την επικουρική σύνταξη.


    Η αίτηση αυτή απευθύνεται προς τις περιφερειακές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ ή τους τομείς επικουρικής ασφάλισης του ΕΤΕΑΕΠ, από όπου λαμβάνει ο συνταξιούχος την κύρια/επικουρική σύνταξη και αποσκοπεί βασικά στη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων και στην αποφυγή σώρευσης αιτήσεων στις αρμόδιες υπηρεσίες πληρωμών συντάξεων.


    Ουσιαστικά, ο ΕΦΚΑ βγάζει από τον κόπο τους συνταξιούχους να εκτυπώσουν την αίτηση και να υποβάλλουν την αίτηση προς τον ΕΦΚΑ που θα ζητούν τα αναδρομικά, από το έτος 2013 μέχρι και σήμερα, τα ποσά που παρακρατήθηκαν παρανόμως από τη σύνταξή τους, συμμορφούμενοι με τις ανωτέρω οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Επίσης, θα ζητούν να τους καταβάλλονται από τούδε και στο εξής τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και το επίδομα αδείας, όπως αυτά τα ποσά καταβάλλονταν μέχρι 31-12-2012.


    Η on line εφαρμογή είναι διαθέσιμη στον διαδικτυακό ιστότοπο του ΕΦΚΑ (www.efka. gov.gr), στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες για συνταξιούχους.


    Τα ποσά των αναδρομικών από τις μειώσεις των νόμων 4051 και 4093 που τα δικαστήρια αναγνωρίζουν δικαίωμα επιστροφής υπέρ των συνταξιούχων είναι:



    • Από 10 ως και 100 ευρώ το μήνα για τις επικουρικές ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, Τραπεζών και Δημοσίου που κυμαίνονταν μεταξύ 230 και 655 ευρώ ως το 2012. Οι αντισυνταγματικές αυτές μειώσεις που επιστρέφονται μέσω δικαστηρίων επιβλήθηκαν με το νόμο 4051, είναι σε ποσοστό 10% για επικουρικές από 200 ως 250 ευρώ, 15% από τα 250 ως τα 300 ευρώ και 20% από τα 300 ευρώ και άνω και μπήκαν μετά τις δυο περικοπές που είχαν προηγηθεί από τους νόμους 3986 και 4024 του 2011. Αυτές οι μειώσεις (ν.4051/2012) είναι από 10 ως 100 ευρώ το μήνα ανάλογα με το ποσό που λαμβάνει και το ταμείο που ανήκει κάθε συνταξιούχος και μπήκαν από τον Μάιο του 2012 και μετά. Αυτό το «ψαλίδι» έκρινε ως αντισυνταγματικό το Συμβούλιο της Επικρατείας τον Ιούνιο του 2015 και πλέον (2018) τα δικαστήρια αρχίζουν να δικαιώνουν τους συνταξιούχους που έκαναν αγωγές για τα αναδρομικά τους.

    • Από 2 ευρώ το μήνα ως 70 ευρώ το μήνα για τις μειώσεις 12% στις κύριες συντάξεις με το νόμο 4051 στο τμήμα που υπερβαίνει τα 1.300 ευρώ. Η μείωση επιβάλλεται μέχρι και σήμερα αφού πρώτα αφαιρεθούν από τη μικτή σύνταξη οι περικοπές της ΕΑΣ (ν. 4001/11) και του νόμου 4024 (περικοπή 20% σε τμήμα άνω των 1.200 ευρώ). Η μείωση 4051 στις κύριες είναι αντισυνταγματική και την επιστρέφουν τα δικαστήρια.

    • Από 46 ως και 272 ευρώ το μήνα για τις μειώσεις του νόμου 4093 στις κύριες συντάξεις ή στο άθροισμα κύριων και επικουρικών συντάξεων ή και μερισμάτων που υπερβαίνον τα 1.000 ευρώ. Η μείωση είναι 5% ως 10% αν το άθροισμα είναι από 1.000 ως 1.500 ευρώ, 10% ως τις 2.000 ευρώ, 15% αν το άθροισμα είναι ως 3.000 ευρώ και 20% για άθροισμα συντάξεων άνω των 3.000 ευρώ.


    Βήμα - βήμα η διεκδίκηση των αναδρομικών



    καλοκαιρι στην καρδια στιχοι

    metlife alico gulf

    φυλλο φιμπερ
    metlife alico gulf

    Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.


    metlife alico gulf

    metlife alico gulf

    Ανοιχτά επίσης θα είναι και κάποια σουπερμάρκετ, ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρείας.


    Απεργία της ΕΣΕΕ


    Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) απεργεί με αφορμή την αναμόρφωση της νομοθεσίας για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.


    Σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό, η ΕΣΕΕ σημειώνει ότι «μία προσεκτική μελέτη των φερομένων ως συμφωνηθέντων επικεντρώνει φωτογραφικά στην αποκαθήλωση της κυριακάτικης αργίας στις παραθαλάσσιες περιοχές από τον Πειραιά μέχρι το Σούνιο, στο κέντρο της Αθήνας, σε όλη την παραθαλάσσια ζώνη της Θεσσαλονίκης και στα αεροδρόμια "Ελευθέριος Βενιζέλος" και "Μακεδονία" και τις επιχειρήσεις πέριξ αυτών».


    Επίσης διερωτάται η συνομοσπονδία αν συνιστά συνταγματική εκτροπή η συνύπαρξη νομοθετικών κειμένων λειτουργίας τις Κυριακές με την ουσιαστική απαγόρευση του Ανώτατου Δικαστηρίου που ερμηνεύει πρωτογενώς το Σύνταγμα, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    Η επιστολή της ΕΣΕΕ προς τον πρωθυπουργό





    κανονες του τεννις

    eleonvra μελετη ναρκωτικα

    Η Μαρία Ζαχάροβα προέβη στην δήλωση αυτή με αφορμή την ανακοίνωση του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου της Βρετανίας Ofcom, στη οποία αναφέρεται ότι το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT θα χάσει την άδεια να εκπέμπει στη χώρα (Βρετανία), εάν οι βρετανικές αρχές καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι πίσω από την δηλητηρίαση του ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του βρίσκεται η Ρωσία.


    κετχ πατρα 2016

    eleonvra μελετη ναρκωτικα

    Φόβους για κυβερνοεπίθεση από το Λονδίνο εκφράζει η ρωσική πρεσβεία


    Η πρεσβεία της Ρωσίας στο Λονδίνο εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για τις αναφορές ότι η Βρετανία θα μπορούσε να εξαπολύσει κυβερνοεπίθεση εναντίον της Μόσχας και κάλεσε το Ηνωμένο Βασίλειο να ζυγίσει προσεκτικά τις συνέπειες που θα είχε μια τέτοια ενέργεια.


    "Όχι μόνο κατηγορήθηκε αβάσιμα και προκλητικά η Ρωσία για το επεισόδιο του Σάλσμπερι αλλά προφανώς καταρτίζονται σχέδια στο Ηνωμένο Βασίλειο για να πληγεί η Ρωσία με κυβερνοόπλα" ανέφερε η πρεσβεία στην ανακοίνωσή της.


    "Οι δηλώσεις ορισμένων βουλευτών, "πηγών του Γουάιτχολ" και "ειδικών" όσον αφορά μια πιθανή "ανάπτυξη" επιθετικών κυβερνοόπλων προκαλούν σοβαρές ανησυχίες. Καλούμε τη βρετανική πλευρά να εξετάσει για άλλη μια φορά τις συνέπειες μιας τέτοιας ριψοκίνδυνης ενέργειας".



    eleonvra μελετη ναρκωτικα
    eleonvra μελετη ναρκωτικα
    γελατε γιατι τον ηπιαμε

    ονειροκριτης νερο απο το στομα

    ονειροκριτης νερο απο το στομα
    Και πάλι επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

    Για μια ακόμα νύχτα, στο κέντρο της Αθήνας στήθηκε «σκηνικό» έντασης κι επεισοδίων.


    κοτοπουλο τηγανιτο με αλευρι

    χαπια αδυνατισματος σκρουτζ

    ονειροκριτης νερο απο το στομα

    ονειροκριτης νερο απο το στομα

    Από τις 11 το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης έως και τη μία τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής, κουκουλοφόροι επιτίθονταν με βόμβες μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, η οποία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Από τα επεισόδια δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

    Διαβάστε επίσης:

    Δραματικές εξελίξεις: Οι Τούρκοι «σπρώχνουν» την Ελλάδα σε πόλεμο λίγων ημερών

    Συναγερμός στον Ελληνικό στρατό: Αυτό είναι το έγγραφο - αποκάλυψη της Τουρκίας







    πωσ γραφεται μια φοιτητικη εργασια

    πωσ γραφεται μια φοιτητικη εργασια
    πωσ γραφεται μια φοιτητικη εργασια

    Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δήλωσε ότι μέλη της οικογένειας του Ερντογάν και πρώην κορυφαίοι συνεργάτες του φέρονται να μετέφεραν εκατομμύρια δολάρια σε μια υπεράκτια εταιρεία για λογαριασμό του προέδρου.


    δασκαλα βμ 17 νοεμβρη

    «Αν ο Ταγίπ Ερντογάν έχει μια δεκάρα στο εξωτερικό, (ο Κιλιτσντάρογλου) πρέπει να το αποδείξει. Αν αποδειχθεί, δεν θα μείνω στον προεδρικό θώκο ούτε ένα λεπτό (...). Σε ποια οφσόρ τράπεζα έχει ο Ταγίπ Ερντογάν λογαριασμό; Απόδειξέ το. Αν δεν μπορείς να το αποδείξεις, εσύ πρέπει να εγκαταλείψεις την πολιτική. Αν το κάνεις, εγώ θα εγκαταλείψω την πολιτική και το αξίωμά μου, την προεδρία», είπε ο τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με την εφημερίδα Hürriyet.


    Οι δικηγόροι του Ερντογάν υπέβαλαν μήνυση εναντίον του αρχηγού του CHP για συκοφαντική δυσφήμηση και απαιτούν αποζημίωση, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα.


    Το κόμμα της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης προέτρεψε εξάλλου τον πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ να παραιτηθεί επειδή τα ονόματα των γιών του συνδέθηκαν με τα λεγόμενα Paradise Papers.


    Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν, ο Ερκάν και ο Μπουλέντ, οι γιοι του τούρκου πρωθυπουργού Γιλντιρίμ, είναι οι μοναδικοί μέτοχοι δύο ναυτιλιακών εταιρειών καταχωρισμένων στη Μάλτα.



    πωσ γραφεται μια φοιτητικη εργασια
    pink ribbon δουκας 2015

    χρυση τομη φυση

    βενζιναδικα με αεριο καρδιτσα
    χρυση τομη φυση
    χρυση τομη φυση

    Δέκα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού από τη Θύρα 7 κινήθηκαν προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία (οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καταγγέλλουν ότι μέλος των ΜΑΤ πήγε και τους προκάλεσε αναίτια) και επενέβησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ.


    4106736
    (Τα ΜΑΤ κατευθύνονται στα αποδυτήρια λίγα λεπτά μετά τη λήξη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)


    Το σκηνικό μεταφέρθηκε και στην έξοδο της Θύρας με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προλαβαίνουν να κλέινουν την πόρτα που οδηγεί προς την αίθουσα Τύπου. Έγινε χρήση χημικών από τα ΜΑΤ στον περιβάλλοντα χώρο και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά για να ηρεμήσει η κατάσταση. Το βράδυ ανακοινώθηκε ότι υπήρξαν 5 συλλήψεις.


    Ξύλο στα αποδυτήρια από τα ΜΑΤ


    Και ενώ όλοι έψαχναν να δουν τι έχει γίνει, ήρθαν οι καταγγελίες του Ολυμπιακού, δια στόματος του διευθυντή επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά, ότι μέλη των ΜΑΤ απέκλεισαν τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, έδιωξαν τους συναδέλφους τους (!) της μονάδας αθλητικής βίας και έδειραν μέλη της ομάδας και τραυμάτισαν σοβαρά τον φροντιστή Δημήτρη Καραπιπέρη. Ο Στέφανος Καπίνο δέχθηκε επίθεση και ήταν σοκαρισμένος μιλώντας στην κάμερα του Cosmote TV (επίθεση δέχθηκαν ακόμη σύμφωνα με την καταγγελία οι Ρέτσος, Ανδρούτσος αλλά και ο Νικολάου, που ήταν με πολιτικά).


    4106711
    (Σοκαρισμένος ήταν ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Στέφανος Καπίνο από την επίθεση που δέχθηκε στα αποδυτήρια - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


    «Δεν ξέρω τι να πω... Είναι δυνατόν να είναι τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια και να βαράνε παίκτες; Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν ξέρω τι να πω... Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Παίκτες άρχισαν να τσακώνονται με τα ΜΑΤ για να φτάσουμε στα αποδυτήρια. Είναι δυνατόν να μας χτυπούν; Τι να σας πω... Έγιναν διάφορα, δεν έβλεπαν μπροστά τους. Όλοι μέσα δεν ξέρουν τι να πουν. Ο ένας παίκτης μάζευε τον άλλο για να μη φάμε ξύλο από τα ΜΑΤ».


    4106616
    (Ο κύριος Καραπαπάς (αρ.) με τον Δ. Συμβ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Βρέντζο στην διάρκεια του ματς - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


    «Νομίζω πως όλοι είδατε τι έγινε απόψε. Και δεν μιλάω για αυτά που έκανε ο Παπαπέτρου και οι βοηθοί του. Μόλις τελείωσε το ματς, διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήριά μας και χτύπησε τους πάντες! Ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Χτύπησαν φροντιστές που δεν είχαν καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο, που βγάζουν απλώς το μεροκάματό τους μεταφέροντας πετσέτες. Χτύπησαν αλύπητα κόσμο, απίστευτα πράγματα. Αυτό που έγινε απόψε είναι χούντα! Με αυτά πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι υπουργοί και η Κυβέρνηση. Αυτό είναι το σοβαρό θέμα. Ο φροντιστής μας είχε αίματα στο πρόσωπό του..» ήταν οι δηλώσεις του κυρίου Καραπαπά, που προανήγγειλε μηνύσεις.


    Επίσημη θέση από το Υπουργείο προστασίας του πολίτη δεν έχει υπάρξει. Ρεπορτάζ επικαλούνται πηγές της Αστυνομίας, ότι η επέμβαση έγινε διότι υπήρξε επίθεση από αγνώστους στους διαιτητές. Μένει να δούμε τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Παπαπέτρου (έφυγαν λίγο πριν τις 00.00 από το γήπεδο), αλλά και στην έκθεση της Αστυνομίας.




    χρυση τομη φυση
    samsung nx price in dubai

    ταινια με εγγαστριμυθους

    odkurzacz hoover xarion opinie

    Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το Σκοπιανό στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο υπουργός Νίκος Κοτζιάς επέστρεψε από το Βανκούβερ και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις της διαπραγμάτευσης υπό τον κ. Νίμιτς.


    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Κοτζιάς επικοινώνησε με τον Σκοπιανό ομόλογό του Νικόλα Ντιμιτρόφ μετά τις δηλώσεις του Βάσκο Ναουμόφσκι που δημιούργησαν σύγχυση σχετικά με τη θέση της πΓΔΜ, αφού ο διαπραγματευτής των Σκοπίων δήλωσε ότι οι προτάσεις του κ. Νίμιτς «απέχουν πολύ από μια αξιοπρεπή λύση».


    Ο υπουργός Εξωτερικών επικοινώνησε, κατά πληροφορίες και με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος βρίσκεται στην πΓΔΜ.





    ταινια με εγγαστριμυθους
    ταινια με εγγαστριμυθους
    ταινια με εγγαστριμυθους
    ελαστικά παντός καιρού

    λευκο κρασι παρασκευη

    σταβεντο σχεση
    λιμεναρχειο νεα περαμος
    λευκο κρασι παρασκευη
    λευκο κρασι παρασκευη

    Ο δράστης της επίθεσης πυροβόλησε μέσα από ένα εν κινήσει όχημα, σπάζοντας ένα παράθυρο.


    λευκο κρασι παρασκευη

    Σύμφωνα με το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο, ομάδες της αστυνομίας αναζητούν τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν με το αυτοκίνητο, λευκού χρώματος, αφού πυροβόλησαν.


    Αστυνομικός ενημέρωσε το Reuters πως το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 05:00 και κανείς δεν τραυματίστηκε. Η πρεσβεία θα παρέμενε κλειστή αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο εορτασμών τοπικής εορτής.


    Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ίδια πηγής, ερρίφθησαν 4 ή 5 πυροβολισμοί.


    Η επίθεση αυτή διαπράχθηκε την ώρα που οι σχέσεις ανάμεσα στην Άγκυρα και την Ουάσινγκτον παραμένουν εξαιρετικά τεταμένες, εξαιτίας της δίκης ενός αμερικανού ευαγγελικού πάστορα, του Άντριου Μπράνσον, σε τουρκικό δικαστήριο με τις κατηγορίες της υποστήριξης δύο «τρομοκρατικών» οργανώσεων και της «κατασκοπείας».



    #BREAKING: Shots fired at the US Embassy in Ankara #Turkey, targeting the security guards booth pic.twitter.com/Zg5VJHyB5M

    — Amichai Stein (@AmichaiStein1) 20 Αυγούστου 2018

    Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

    φυλακα αγγελος active member

    θα βρεις το δασκαλο σου λαρα

    Σε ειδική σύσκεψη που έγινε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου αποφασίσθηκε η διενέργεια συντονισμένων ελέγχων σε σημεία λιανικής πώλησης, χονδρικής πώλησης και σε οχήματα μεταφοράς προϊόντων, όσον αφορά ιδίως την κατοχή των προβλεπόμενων παραστατικών, την πλήρη και ορθή επισήμανση των προϊόντων, την τήρηση τιμοκαταλόγων καθώς και της τήρησης της υποχρέωσης διάθεσης προϊόντων σε ανώτατες προκαθορισμένες τιμές σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης.


    φυλακα αγγελος active member

    Μεθαύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία επί της Πλατείας Κάνιγγος μεγάλη σύσκεψη υπό την προεδρία του υφυπουργού Στέργιου Πιτσιόρλα και του Γενικού Γραμματέα της ΓΓΕΠΚ Δημήτρη Αυλωνίτη με εκπροσώπους της Διοίκησης Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (χονδρεμπόριο), της Ένωσης Κρεοπωλών της Βαρβακείου αγοράς (λιανεμπόριο), της Εθνικής Επαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος ΕΕΔΟΚ, και του ΕΦΕΤ για τα θέματα αγοράς της πασχαλινής περιόδου.



    φυλακα αγγελος active member
    φυλακα αγγελος active member
    δημιουργια λογαριασμου outlook 2003

    λεωφορεια συνταγμα βυρωνας

    τουρκικο σηριαλ η νυφη
    συνδυασμοι ρουχων καλοκαιρι 2015
    λεωφορεια συνταγμα βυρωνας
    λεωφορεια συνταγμα βυρωνας

    Έτσι, πέραν των Κυριακών 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου 2018, κατά τις οποίες με βάση την ισχύουσα νομοθεσία επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, με προτεινόμενο ωράριο 11:00 έως 18:00, το εορταστικό ωράριο έχει ως εξής:


    λεωφορεια συνταγμα βυρωνας


    • ΠΕΜΠΤΗ 13/12/2018: 09:00-21:00

    • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/12/2018: 09:00-21:00

    • ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12/2018: 09:00-18:00

    • ΚΥΡΙΑΚΗ 16/12/2018: 11:00-18:00

    • ΔΕΥΤΕΡΑ 17/12/2018: 09:00-21:00

    • ΤΡΙΤΗ 18/12/2018: 09:00-21:00

    • ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12/2018: 09:00-21:00

    • ΠΕΜΠΤΗ 20/12/2018: 09:00-21:00

    • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12/2018: 09:00-21:00

    • ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12/2018: 09:00-18:00

    • ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12/2018: 11:00-18:00

    • ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12/2018: 09:00-18:00 (Παραμονή Χριστουγέννων)

    • ΤΡΙΤΗ 25/12/2018: Κλειστά

    • ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12/2018: Κλειστά

    • ΠΕΜΠΤΗ 27/12/2018: 09:00-21:00

    • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12/2018: 09:00-21:00

    • ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12/2018: 09:00-18:00

    • ΚΥΡΙΑΚΗ 30/12/2018 11:00-18:00

    • ΔΕΥΤΕΡΑ 31/12/2018: 09:00-17:00 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς)

    • ΤΡΙΤΗ 1/1/2019: Κλειστά

    • ΤΕΤΑΡΤΗ 2/1/2019: Κλειστά


    Από την Πέμπτη 03 Ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους Λεκανοπεδίου Αττικής.


    αμανικο τζιν τζακετ

    φουσκωμα στα βλεφαρα
    ημερησιο προγραμμα κλασικου νηπιαγωγειου
    αμανικο τζιν τζακετ

    «Ο Νικ και η Μαίρη Μάθιους είναι σπουδαία παραδείγματα τόσο της δύναμης της ψυχής της Ελλάδας όσο και του τρόπου με τον οποίο η Ελλάδα και η Αμερική έχουν σταθεί μαζί με την πάροδο των χρόνων, μαζί με τις κοινές μας εμπειρίες και αξίες» ανέφερε ο κ. Πάιατ και σημείωσε: «Οι πατεράδες μας εμπνεύστηκαν από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και τον απελευθερωτικό αγώνα της εθνικής παλιγγενεσίας στην Ελλάδα».


    αμανικο τζιν τζακετ

    Διαβεβαίωσε μάλιστα πως καθώς η Ελλάδα αρχίζει να ανακάμπτει, οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν την πορεία της με κάθε μέσο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε επενδύσεις.


    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος υπουργών, στελεχών κομμάτων, εκπροσώπων της Εκκλησίας της Ελλάδας και επιχειρηματιών.


    Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι υπουργοί Νίκος Παππάς, Πάνος Καμμένος, Ελένα Κουντουρά, Νίκος Τόσκας, Χρήστος Σπίρτζης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Λυδία Κονιόρδου, οι αναπληρωτές υπουργοί Γιώργος Κατρούγκαλος, Αλέξης Χαρίτσης, Γιάννης Τσιρώνης, Δημήτρης Βίτσας, οι υφυπουργοί Γιάννης Αμανατίδης, Γιώργος Βασιλειάδης, Βασίλης Κόκκαλης, από τη ΝΔ οι Κωστής Χατζηδάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιάννης Πλακιωτάκης, Μιλιτάδης Βαρβιτσιώτης, Βασίλης Κικίλιας, Μάκης Βορίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και οι εκπρόσωποι Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης και του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.


    Το παρών στη δεξίωση έδωσε πλήθος στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, πέραν του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και των αρχηγών των τριών Σωμάτων.



    αμανικο τζιν τζακετ

    στρατιωτάκια μινιατούρες

    μπασκετ ολυμπιακος παναθηναικος κυπελλο 2015
    στρατιωτάκια μινιατούρες

    Η νομοθεσία κρύβει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις για τους οφειλέτες, με τέσσερις από τις κυριότερες να αναφέρονται σε αναλυτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».


    στρατιωτάκια μινιατούρες

    Αν ο οφειλέτης χρωστά περισσότερα από 500 ευρώ και δεν έχει καταθέσεις στην τράπεζα, ούτε έσοδα ή εισοδήματα ή κάποιο στοιχεία κινητής περιουσίας στο όνομα του, υπάρχει περίπτωση να εκδοθεί εντολή κατάσχεσης του σπιτιού του. Η εφορία μπορεί να προβεί σε αυτή την κίνηση ακόμη και για αυτό το πολύ χαμηλό χρέος.


    Για το παραπάνω ποσό η εφορία δικαιούται να προχωρήσει και σε κατάσχεση κινητών περιουσιακών στοιχείων, που έχει στην κυριότητά του ο οφειλέτης. Ι. Χ., βάρκες, σκάφη αναψυχής, μεταξύ άλλων, μπορεί να κατασχεθούν με τις ευλογίες του νόμου.


    Για οποιοδήποτε ποσό ληξιπρόθεσμης οφειλής προς το Δημόσιο η εφορία έχει πλέον το δικαίωμα να κατάσχει τα ακόλουθα ποσά που τυχόν δικαιούται να εισπράξει ο οφειλέτης:


    Α) Από ποσά μισθών, συντάξεων και ασφαλιστικών βοηθημάτων άνω των 1.000 ευρώ και έως 1.500 ευρώ το μήνα επιτρέπεται η κατάσχεση στα χέρια του εργοδότη ή του ασφαλιστικού ταμείου ποσοστού 50% επί του τμήματος πάνω από τα 1.000 και μέχρι τα 1.500, ενώ ποσά άνω των 1.500 ευρώ το μήνα επιτρέπεται η κατάσχεση στα χέρια του εργοδότη ή του ασφαλιστικού ταμείου του συνόλου του υπερβάλλοντος ποσού αντί του 25% που ίσχυε μέχρι πρότινος.


    Β) Το 1/4 οποιουδήποτε άλλου ασφαλιστικού βοηθήματος καταβάλλεται περιοδικά στον οφειλέτη εφόσον αυτόν υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ


    Γ) Το 1/5 των καταβαλλόμενων ημερομισθίων


    Δ) Το 1/2 του εφάπαξ που καταβάλλεται από οποιοδήποτε ασφαλιστικό ταμείο, λόγω εξόδου από υπηρεσία ή το επάγγελμα


    Ε) Έως και το 100% των ενοικίων των οποίων επίκειται η είσπραξη εφόσον ο οφειλέτης δικαιούται να λαμβάνει τέτοια εισοδήματα


    ΣΤ) Έως και το 100% των πάσης φύσεως αποζημιώσεων


    Ζ) Έως και το 100% των πάσης φύσεως εισπράξεων από πωλήσεις προϊόντων ή οποιωνδήποτε άλλων πραγμάτων




    στρατιωτάκια μινιατούρες
    sony ericsson k 800i themes

    μιση ωρα ασκηση

    μιση ωρα ασκηση
    μιση ωρα ασκηση

    Σε συνέχεια αναφέρονται σε συγκεκριμένες κινήσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση στον τομέα των επενδύσεων και είναι οι εξής:


    αδεια λοχειας μετα απο αποβολη

    τροχαιο στη φιλιππιαδα

    1. Προχωρά την επένδυση της TOTAL στα δύο οικόπεδα δυτικά της Κέρκυρας μετά τις χθεσινές θετικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου.


    2. Ξεμπλόκαρε επενδυτικά projects ύψους 668 εκατ. ευρώ, τα οποία λόγω αδράνειας της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κινδύνεψαν να απενταχθούν από τον αναπτυξιακό νόμο.


    3. Ολοκληρώνει την αξιολόγηση 800 νέων επενδυτικών σχεδίων ύψους, 2 δισ. ευρώ.


    4. Υπέγραψε 12 συμβάσεις έργων, συνολικού ύψους 635 εκατ. ευρώ, στον τομέα των Συμπράξεων Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα.


    5. Πέτυχε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, να είναι πρώτη σε απορροφητικότητα στο ΕΣΠΑ, εξασφαλίζοντας εισροή πόρων ύψους 11 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία.


    6. Υπέγραψε με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων τις μεγαλύτερες συμφωνίες των τελευταίων 5 ετών, που θα αποφέρουν επιπλέον ρευστότητα ύψους 2 δισ. ευρώ μέσα στο 2017.


    7. Προετοιμάζει με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) έργα ύψους 7 δισ. ευρώ για την επόμενη τριετία.


    8. Αξιοποίησε συμφωνίες με την EBRD και το σχέδιο Γιούνκερ, διοχετεύοντας επιπλέον 2 δισ. ευρώ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


    9. Ενέκρινε στη Διυπουργική Επιτροπή τρεις στρατηγικές επενδύσεις ύψους συνολικά 700 εκατ. ευρώ και πολύ σύντομα η Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου για να εγκρίνει και νέες στρατηγικές επενδύσεις.


    10. Οι άμεσες ξένες επενδύσεις το 2016 σημείωσαν υψηλό δεκαετίας και το 2017 αναμένεται περαιτέρω βελτίωση, καθώς, ήδη, το πρώτο εξάμηνο, δηλαδή πριν ακόμη κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, είχαμε εισροή πάνω από 1,6 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία.



    μιση ωρα ασκηση

    η καντατα λογοτεχνια γ λυκειου

    υπεραστικα κτελ ηρακλειου κρητης
    βαση κοπης κουζινας
    η καντατα λογοτεχνια γ λυκειου

    Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει:


    η καντατα λογοτεχνια γ λυκειου

    «Όταν μίλησα για αποτυχία του δημοψηφίσματος με λοιδορήσαν τώρα με αυτή τη συμμετοχή βάση του άρθρου 73,74 του Συντάγματος τους είναι άκυρο και το 68% των πολιτών ακύρωσε την συμφωνία. Ο Κυριάκος να απολογηθεί που ήθελε να σταματήσει την ευημερία των Ελλήνων και την κυβέρνηση».



    Όταν μίλησα για αποτυχία του δημοψηφίσματος με λοιδορήσαν τώρα με αυτή τη συμμετοχή βάση του άρθρου 73,74 του Συντάγματος τους είναι άκυρο και το 68% των πολιτών ακύρωσε την συμφωνία. Ο Κυριάκος να απολογηθεί που ήθελε να σταματήσει την ευημερία των Ελλήνων και την κυβέρνηση

    — Panos Kammenos (@PanosKammenos) September 30, 2018


    η καντατα λογοτεχνια γ λυκειου

    πατινι ηλεκτρικο public

    ειμαι τραγουδι ειμαι λαος στιχοι
    ονειροκριτης γλαστρα με τριανταφυλλα
    πατινι ηλεκτρικο public

    «Οι περισσότερες πυρκαγιές οφείλονται σε ανθρώπινες δραστηριότητες, είτε πρόκειται για αμέλεια είτε για εμπρησμούς. Αυτή τη χρονιά έγιναν 91 συλλήψεις. Ο αριθμός των συλλήψεων αποτελεί ρεκόρ σε σύγκριση με αντίστοιχες περιόδους άλλων ετών», δήλωσε η υπουργός προσθέτοντας ότι είναι πρόωρο να γίνει λόγος για οργανωμένο έγκλημα.


    πατινι ηλεκτρικο public

    Σε συνέντευξή του στην Expresso Diario ο υφυπουργός Εσωτερικής Διοίκησης Ζόρζε Γκόμες έκανε λόγο για «νυκτερινές φωτιές που προκλήθηκαν από κακό χέρι».


    Περισσότερες από 184 φωτιές καίνε στην Πορτογαλία. Οι αρχές ανησυχούν ιδιαιτέρως για δύο από αυτές, στο Μασάο και τη Βίλα ντε Ρέι, οι οποίες επεκτείνονται εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που δυσχεραίνουν τις επιχειρήσεις κατάσβεσης. Χίλιοι πυροσβέστες θα ενισχύσουν τις υπάρχουσες χερσαίες δυνάμεις και τα 14 εναέρια μέσα πυρόσβεσης που επιχειρούν στις δύο μεγάλες πυρκαγιές, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικής Διοίκησης.



    πατινι ηλεκτρικο public

    φωτεινες επιγραφες κατερινη

    φωτεινες επιγραφες κατερινη

    «Βάζουμε στο στόχαστρό μας τις τράπεζες της Βόρειας Κορέας και ιδιώτες που διευκολύνουν τις οικονομικές συναλλαγές τους λειτουργώντας ως διαμεσολαβητές» σε όλο τον κόσμο, τόνισε ο Στίβεν Μνούτσιν σε ανακοίνωση του.


    το μωρο ξυπναει συνεχεια

    Αυτό βοηθά το στρατηγικό μας σχέδιο περί «πλήρους απομόνωσης της Βόρειας Κορέας ώστε να επιτευχθεί ο ευρύτερος στόχος μας, η ειρηνική αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου».


    Στις τράπεζες που είναι στην λίστα των Αμερικανών εντάσσονται οι εξής: Agricultural Development Bank, Cheil Credit Bank and International Industrial Bank.


    Κυρώσεις επιβλήθηκαν και σε συνολικά 26 ιδιώτες που συνδέονται με τα οικονομικά συμφέροντα του απομονωμένου δικτατορικού καθεστώτος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών τα εν λόγω πρόσωπα εργάζονται στην Κίνα, τη Ρωσία, την Λιβύη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό τραπεζών που υπηρετούν συμφέροντα της Πιονγιάνγκ.



    U. S. slaps sanctions on 8 North Korean banks, by Donna Borak



    φωτεινες επιγραφες κατερινη
    φωτεινες επιγραφες κατερινη
    ειχε γραμματικη αναγνωριση

    μορια αστυνομιας

    ισοτονο θαλασσινο νερο

    Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Νίκο Παλάσκα, τονίζεται πως η συμφωνία CETA ρίχνει «στο κάδο των αχρήστων τον αγώνα όλων αυτών που πάλεψαν για πολλά χρόνια για να καθιερωθεί η φέτα ως ΠΟΠ στην Ευρωπαϊκή Ένωση».


    κωνσταντινος ανδρεου γυναικολογος

    μορια αστυνομιας

    Επισημάνεται επίσης πως «σήμερα με την συμφωνία με τον Καναδά θα υπάρχει η immitasion φέτα, αύριο με κάποια άλλη χώρα θα υπάρχει μόνο ο όρος φέτα και μετά δεν θα υπάρχουμε εμείς».


    Οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας τονίζουν πως δεν θα επιτρέψουν όπως λένε «σε λίγους ευρωβουλευτές να αποφασίσουν για τον αφανισμό τους», λέγοντας πως «όλα τα υπόλοιπα κράτη της Ε. Ε. προστάτευσαν τα δικά τους προϊόντα».


    Τέλος, απευθυνόμενοι στους Έλληνες ευρωβουλευτές, προειδοποιούν ότι «όποιος ψηφίζει υπέρ της συγκεκριμένης συμφωνίας θα είναι ανεπιθύμητος στα χωριά».



    μορια αστυνομιας
    μορια αστυνομιας

    υπενθυμίζω κλίση

    skroutz cy επιπλα
    υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι σερρων 2014
    υπενθυμίζω κλίση
    υπενθυμίζω κλίση

    Από την επίσημη παρουσίασή του το γλυπτό έχει ξεσηκώσει σωρεία αντιδράσεων και είχε προηγηθεί ακόμη μία προσπάθεια βανδαλισμού του.


    Προ καιρού επιχείρησαν να κόψουν τα καλώδια φωτισμού του αγάλματος, όμως η προσπάθεια δεν στέφθηκε από επιτυχία καθώς αντ’ αυτού έκοψαν την ηλεκτροδότηση του τραμ με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στις συγκοινωνίες.


    Το γλυπτό του καλλιτέχνη Κωστή Γεωργίου, που δημιουργήθηκε μετά από δωρεά εφοπλιστή, έχει κατηγορηθεί από πολλούς πως προσβάλει τα χριστιανικά ήθη, αλλά και προβάλει στοιχεία σατανισμού και μαύρης μαγείας.



    υπενθυμίζω κλίση

    Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

    χρεώσεις περιαγωγής

    προσφορες ξενοδοχειων δελφοι
    αυγο στη διαιτα
    χρεώσεις περιαγωγής

    Ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει ότι «η ρητορική που αποτυπώνεται στην ανακοίνωση του Έλληνα πρωθυπουργού» για τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη δείχνει ότι το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου έχει πέσει.


    χρεώσεις περιαγωγής

    χρεώσεις περιαγωγής

    «Τα σχόλια αυτά, που δεν συνάδουν με την κυβερνητική ευθύνη, προκαλούν μεγάλη ανησυχία» τονίζει η Άγκυρα, και συμπληρώνει: «Όταν την συμφέρει, η Ελλάδα φέρνει στο προσκήνιο την αρχή του κράτους δικαίου. Σε αντίθετες περιπτώσεις, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να αγνοεί εντελώς αυτή την αρχή, μη εφαρμόζοντας ακόμη και τις αποφάσεις των διεθνών δικαστηρίων. Η πρόσφατη ιστορία το καταδεικνύει αυτό».


    Μαξίμου: Η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό, όχι σουλτάνο


    Χτες, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε μια αιχμηρή ανακοίνωση μετά τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και την εξομοίωση της υπόθεσης αυτής με τους οκτώ Τούρκους, που έφτασαν στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.


    «Ο Τούρκος Πρόεδρος αν είχε να πει κάτι σε σχέση με την υπόθεση των “8” είχε την ευκαιρία να το πει τόσο κατ´ ιδίαν στον Έλληνα Πρωθυπουργό ή και δημόσια κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα» τόνιζε η ανακοίνωση του Μαξίμου, και συμπλήρωνε: «Σήμερα επιλέγει να συνεχίσει έναν ακατανόητα ολισθηρό δρόμο προκλητικών επιθέσεων, συμψηφίζοντας δυο εντελώς ανόμοιες υποθέσεις».



    Oğulpınar Sınır Karakolu, Hatay... pic.twitter.com/PXoYxP4KOb

    — Recep Tayyip Erdoğan (@RT_Erdogan) April 1, 2018

    δεκαοχτούρα κελαηδημα

    γραφειο προεδρου πασοκ επικοινωνια
    χαρουλης στιχοι σου μιλω και κοκκινιζεις

    Ο Δικέφαλος ήθελε νίκη και θέαμα απέναντι στην Βέροια για να βελτιώσει λίγο την ψυχολογία του μετά το 0-3 από την Σάλκε και από το πρώτο ημίχρονο έβαλε τις βάσεις, αφού προηγήθηκε 2-0 με τους Ενρίκε και Πρίγιοβιτς (με εύστοχο πέναλτυ).


    δεκαοχτούρα κελαηδημα

    4054945
    (Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ο Ενρίκε - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    Ο νεοαποκτηθείς Ελβετός φορ του Δικέφαλου ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και έδειξε πόσο έλειπε από τον ΠΑΟΚ ένας τόσο αποτελεσματικός φορ βάζοντας και 2ο γκολ (για το 3-0) νωρίς στο β μέρος.


    Αυτό ήταν το 3ο γκολ του Πρίγιοβιτς που μοιάζει να προσθέτει δύναμη πυρός στην επίθεση του ΠΑΟΚ στο φινάλε της περιόδου.


    4055000
    (Και πάλι γκολ ο Πρίγιοβιτς για τον ΠΑΟΚ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    Ο Ουάρντα ήταν δημιουργός στο 4ο γκολ του ΠΑΟΚ, που ήρθε από τον Πέλκα, ενώ ο Ίβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής και στο νεαρό (17χρονο) γκολκίπερ Σιαμπάνη μετά το 3-0.


    Στο Αγρίνιο ο Πλατανιάς ήταν ουσιαστικός στις φάσεις που δημιούργησε φεύγοντας με το τρίποντο, που τον φέρνει πλέον σε τροχιά play off (1 βαθμό πίσω από την Ξάνθη).


    4054919
    (Τρίποντο Ευρώπης ο Πλατανιάς - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


    Το εύστοχο πέναλτυ του Μανούσου στο ημίωρο και η κεφαλιά σε κόρνερ του Καρυπίδη, στο ξεκίνημα του β μέρους, την ώρα που ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να ισοφαρίσει, καθόρισαν την έκβαση του παιχνιδιού. Οι Αγρινιώτες μείωσαν στο 81 με τον Ρέι, αλλά δεν μπόρεσαν κάτι περισσότερο παρά την ασφυκτική πίεση μέχρι το τέλος.


    Η 21η αγωνιστική


    Σάββατο 18/2


    Ατρόμητος-Ξάνθη 2-1
    ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 1-0
    Αστέρας Τρ.-Παναθηναϊκός 0-5


    Κυριακή 19/2


    Πανιώνιος-Ηρακλής 1-0
    ΠΑΟΚ-Βέροια 4-0 (17 Ενρίκε, 42 πεν., 50 Πρίγιοβιτς, 72 Πέλκας)
    Παναιτωλικός-Πλατανιάς 1-2 (81 Ρέι / 27 πεν. Μανούσος, 55 Καρυπίδης)
    ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19.30)


    Δευτέρα 20/2


    ΑΕΛ-Λεβαδειακός (19.30)


    Η βαθμολογία (21 αγώνες)


    1. Ολυμπιακός 51 (20 αγ.)
    2. Πανιώνιος 41
    3. ΠΑΟΚ 39
    4. Παναθηναϊκός 38
    5. Ξάνθη 33
    6. Πλατανιάς 32
    7. ΠΑΣ Γιάννινα 31
    8. ΑΕΚ 30 (20)
    9. Ατρόμητος 29
    10. Παναιτωλικός 22
    11. Κέρκυρα 22
    12. Αστέρας Τρ. 20
    13. ΑΕΛ 17 (20)
    14. Λεβαδειακός 14 (20)
    -----------------------------
    15. Ηρακλής 14
    16. Βέροια 13


    *Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τιμωρία -3 βαθμών.


    Η 22η αγωνιστική


    Σάββατο 25/2


    Πλατανιάς-Αστέρας Τρ. (15.00)
    Κέρκυρα-Παναιτωλικός (17.15)
    Ξάνθη-Παναθηναϊκός (19.30)


    Κυριακή 26/2


    ΑΕΚ-ΑΕΛ (15.00)
    Ηρακλής-ΠΑΟΚ (17.15)
    Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα (17.15)
    Ολυμπιακός-Πανιώνιος (19.30)


    Δευτέρα 27/2


    Βέροια-Ατρόμητος (19.30)


    Διαβάστε σχετικά


    Super League: συνεχίζει ο «Ευρωπαίος» Πανιώνιος


    Super League: διέσυρε τον Αστέρα Τρ. ο Παναθηναϊκός με 5 γκολ



    δεκαοχτούρα κελαηδημα
    δεκαοχτούρα κελαηδημα

    ελευθερουδακης θεσεις εργασιας

    βασια λοη ζωδιο
    ελευθερουδακης θεσεις εργασιας
    ελευθερουδακης θεσεις εργασιας

    «Η ιστορική περίοδος που επέβαλε αυτή τη συμφωνία έχει τελειώσει, τελειώνει με το τέλος των μνημονίων», ανέφερε χαρακτηριστικά o κ. Κούλογλου στον ΣΚΑΙ.


    gigi jordan facilitated communication

    O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι η συμμαχία με τον Πάνο Καμμένο ήταν η μόνη λύση, προκειμένου να μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση.


    Μάλιστα, χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «δεξιό, με εθνικιστικές τάσεις». «Τώρα, όταν τελειώσουν τα μνημόνια, και θα τελειώσουν τον Αύγουστο, θα τελειώσει και η συνεργασία», τόνισε ο κ. Κούλογλου.


    Την ίδια ώρα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ανοίγει παράθυρο» συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής, αφήνοντας, ωστόσο, αιχμές για «τομές με το παρελθόν» που πρέπει να κάνει. Όπως δήλωσε:



    Στην περίπτωση που υπάρξει δυνατότητα δημιουργίας δημοκρατικής πλειοψηφίας, θα κυβερνήσει (σσ: ο ΣΥΡΙΖΑ) με την Κεντροαριστερά. Ό, τι διαμορφώνουμε και στην Ευρώπη και προσπαθούμε να κάνουμε, είναι μια συμμαχία... Αριστεράς - Κεντροαριστεράς για να επιβάλλουμε νέα ατζέντα κοινωνικής Δικαιοσύνης.


    Το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να προχωρήσει τις δικές τους επεξεργασίες, κάνοντας τομές με το παρελθόν. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μέλλον.




    ελευθερουδακης θεσεις εργασιας

    χλοοκοπτικες μηχανες

    εκείνες και εγώ επεισόδιο 14
    χλοοκοπτικες μηχανες
    χλοοκοπτικες μηχανες

    Οι κίτρινοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς στην έδρα της Βιλερμπάν, κυνηγώντας τη νίκη μετά την ισοπαλία 67-67 στο Nick Galis Hall, και με ευστοχία στα τρίποντα (4/6) προηγήθηκε 17-25 1 λεπτό πριν το τέλος του δεκάλεπτου.


    χλοοκοπτικες μηχανες

    4064896
    (Δεν βοήθησε ο Τζάκσον - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    Εκεί έπιασε μπλακ-άουτ τους παίκτες του Πρίφτη που δεν βρήκαν καλάθι για 8 λεπτά (!) και η Βιλερμπάν με σερί 21-0 έκανε το 38-25 και ουσιαστικά «τελείωσε» και την πρόκριση, ανοίγοντας μάλιστα την διαφορά και στο +16.


    Ο απογοητευμένος Άρης απλά μπήκε στο β ημίχρονο από υποχρέωση και έδωσε τη δυνατότητα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας να πάει την διαφορά ακόμη και στο +28 (67-39) παραδίδοντας τα όπλα. Απλά στην τελευταία περίοδο, όταν σταμάτησε η Βιλερμπάν, μπόρεσε να μαζέψει λίγο την διαφορά.


    4064941
    (Απογοητευτικός ο Άρης στη Γαλλία μετά το 10' - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


    Μόνον ο Κάμινγκς με 17 πόντους διασώθηκε κάπως από το ναυγάγιο του Άρη.


    Τα 10λεπτα: 22-25, 48-33 (26-8), 69-43 (21-10), 81-67 (12-24)


    (Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα)





    ανδρεας σαμαρης εθνικη 2014

    φορολογια κληρονομιων 2016

    φορολογια κληρονομιων 2016

    «Από μια χώρα διαρκώς ελλειμματική και σχεδόν τελευταία στο σύνολο των χωρών της Ευρωζώνης, σήμερα η Ελλάδα είναι από τις πρώτες και είναι μια χώρα πλεονασματική», είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε ότι «με αυτό το τρόπο καταφέραμε να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων μας στην ΕΕ αλλά και των αγορών», και «αυτό είναι και το διαβατήριο για την οριστική έξοδο από τα προγράμματα στήριξης».


    γεωπονική σχολή

    φορολογια κληρονομιων 2016

    Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι αυτό είναι και «η εγγύηση για τη σταδιακή και αναγκαία ελάφρυνση των φορολογικών βαρών τα επόμενα χρόνια, αφού η δημιουργία των δημοσιονομικών περιθωρίων είναι αυτή που μας δίνει τη δυνατότητα για ασφαλείς και όχι συγκυριακές φορολογικές ελαφρύνσεις».


    Για την τέταρτη αξιολόγηση


    Αναφερόμενος στο κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης, είπε ότι «εντός του Ιουνίου ολοκληρώνουμε τα προαπαιτούμενα πηγαίνοντας ολοταχώς με ορίζοντα το Eurogroup της 21ης Ιουνίου», επισημαίνοντας ότι παράλληλα, μέχρι τότε θα έχουν καταλήξει και οι εντατικές διεργασίες γύρω από την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, που βρίσκονται σε εξέλιξη όλο αυτό το διάστημα.


    Ο πρωθυπουργός τόνισε πως σε ό, τι αφορά την απομείωση του ελληνικού χρέους «εργαζόμαστε και επιδιώκουμε όχι μια οποιαδήποτε λύση, αλλά μια λύση που θα δώσει όπως προβλέπουν οι αποφάσεις του Eurogroup που πάρθηκαν εδώ και έναν χρόνο, σταθερή και διαρκή πρόσβαση στις αγορές χρήματος. Όχι πρόσκαιρη πρόσβαση».


    Σημείωσε ότι:



    Δουλεύουμε σε συνεργασία με τους εταίρους μας για μια λύση ικανή να πείσει μακροπρόθεσμα τις αγορές και να δώσει τον χρόνο στην ελληνική οικονομία για να αναπτυχθεί και να μειώσει μέσω της ανάπτυξης το απόθεμα χρέους που έχει συσσωρευθεί.



    Ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι «υπάρχουν τα τεχνικά μέσα να γίνει αυτό, χωρίς μάλιστα να ζημιωθούν οι λαοί, οι φορολογούμενοι των άλλων χωρών της Ευρώπης».


    Διαβεβαίωσε επίσης ότι «πάνω σε αυτά τα τεχνικά μέσα εργαζόμαστε εντατικά το τελευταίο διάστημα με τους Ευρωπαίους εταίρους μας» και δήλωσε αισιόδοξος ότι «η λύση θα βρεθεί, άλλωστε όλοι την επιδιώκουν».





    φορολογια κληρονομιων 2016
    φοινικας ολλανδιας φροντιδα

    προγνωστικά στοίχημα betonarme

    γενια του μισους lyrics
    προγνωστικά στοίχημα betonarme
    προγνωστικά στοίχημα betonarme

    Με στόχο η κίνηση αυτή να αποτελέσει ακόμη έναν αποτρεπτικό παράγοντα για την Ρωσία, οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ συμφώνησαν στην δημιουργία μιας Ατλαντικής διοίκησης και μιας διοίκησης υλικοτεχνικής υποστήριξης για την ταχύτερη αντίδραση σε απειλές ενάντια στην Ευρώπη, τόνισαν αξιωματούχοι.


    «Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την υπερατλαντική συμμαχία», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ σε μια συνέντευξη Τύπου. «Αφορά το πώς να μετακινούμε δυνάμεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πώς να μετακινούμε δυνάμεις στην Ευρώπη» σημείωσε σύμφωνα με το Reuters.


    2017 11 08T175530Z 1347342426 RC1B6CAA8360 RTRMADP 3 NATO DEFENCE


    REUTERS/Eric Vidal


    Οι δαπάνες δεν πρόκειται να συζητηθούν έως το 2018, αλλά οι νέες δύο περιφερειακές βάσεις συγκεντρώνουν ευρύτερη στήριξη.


    Η Γερμανία είναι πρόθυμη να φιλοξενήσει τη διοίκηση υλικοτεχνικής υποστήριξης, όπως ανέφεραν διπλωμάτες, με δεδομένη την στρατηγική της τοποθεσία, επιτρέποντας την ταχεία μεταφορά εξοπλισμού και προσωπικού σε περίπτωση μιας πολεμικής σύρραξης.


    Ναυτικές χώρες, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Γαλλία και οι ΗΠΑ μπορεί να φιλοξενήσουν το ατλαντικό αρχηγείο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το Reuters, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση μέχρι στιγμής.


    Τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ συμφώνησαν επίσης την χορήγηση όπλων κυβερνοπολέμου σε ανώτατους διοικητές για την χρήση τους σε στρατιωτικές επιχειρήσεις και αποστολές, επιτρέποντας ενδεχομένως για πρώτη φορά στη Συμμαχία να δρα ενάντια σε χάκερς.



    προγνωστικά στοίχημα betonarme
    ζικ και λουθερ

    εισητηριο ραφηνα μαρμαρι

    προσληψεις θεσπρωτια
    εισητηριο ραφηνα μαρμαρι

    Η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους, κάτι που σημείνει ότι όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών της χώρας θα παραμείνουν κλειστά.


    οροι στο βολλευ

    εισητηριο ραφηνα μαρμαρι

    εισητηριο ραφηνα μαρμαρι

    Επίσημη ημέρα αργίας, έχει ορισθεί και στο Δημόσιο.


    Όσον αφορά τα καταστήματα, η πλειοψηφία των εμπορικών συλλόγων των πόλεων της χώρας, ανακοινώνουν κάθε χρόνο ότι θα παραμείνουν κλειστά.


    ΓΣΕΕ: Πώς θα πληρωθούν όσοι εργασθούν


    Η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.


    Ωστόσο, όπως πληροφορεί η ΓΣΕΕ μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ. Π.Ε. Α./ΓΣΕΕ), οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας αργούν στην περίπτωση που η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα έχει χαρακτηρισθεί αργία από διάταξη ΣΣΕ, Κανονισμού Εργασίας της επιχείρησης, από επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο, κατά το οποίο η επιχείρηση παραμένει κλειστή την ημέρα αυτή.


    Στην περίπτωση που η ημέρα του Αγίου Πνεύματος έχει χαρακτηρισθεί πρόσθετη εορτή - αργία για μία επιχείρηση και αυτή λειτουργήσει φέτος κατ' εξαίρεση, τότε για πλήρη απασχόλησή τους οι υπάλληλοι δικαιούνται προσαύξηση μισθού κατά 1/25 και οι αμειβόμενοι με ημερομίσθιο ένα ακόμα ημερομίσθιό τους, επί του ωρομισθίου των οποίων θα υπολογισθεί και η προσαύξηση κατά 75% για την εργασία σε ημέρες αργίας.


    Στην περίπτωση που οι εργαζόμενοι μισθωτοί δεν εργασθούν σύμφωνα με τα παραπάνω δεν θα έχουν καμία μείωση του μισθού τους, ενώ όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο, δικαιούνται να λάβουν το ημερομίσθιό τους (άρθρ. 2 παρ.3 ΝΔ 3755/1955).


    μις τζουλια θεατρο ηρακλειο

    μις τζουλια θεατρο ηρακλειο
    μις τζουλια θεατρο ηρακλειο
    Τουρκία: Πέμπτο «όχι» στην αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

    Έλληνες στρατιωτικοί | Ειδήσεις: Ούτε η επανεκλογή του, ούτε η συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ούτε οι «φωνές» στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ κατάφεραν να «συνετίσουν» τον Ερντογάν, που συνεχίζει να κρατά παράνομα τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη στις φυλακές της Αδριανούπολης


    μύρτιλο πότισμα

    βασιλικη κομπρα φιδι

    Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η τουρκική «Χουριέτ» κατά τη μεταγωγή των Κούκλατζη - Μητρετώδη στο δικαστήριο της Αδριανούπολης:




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



    Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που η ελληνική πλευρά κατέθεσε αίτημα για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών που κρατούνται από τις 3 Μαρτίου.

    Αίσθηση προκαλεί, μάλιστα, η αιτιολογία του τουρκικού δικαστηρίου ως προς την απόφασή του να αρνηθεί την αποφυλάκιση του υπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του ΕΠ. ΟΠ. λοχία Δημήτρη Κούκλατζη. Ειδικότερα, οι δικαστές επικαλέστηκαν τη συνέχιση των ερευνών στα δεδομένα που βρέθηκαν στα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

    Μετά και την εξέλιξη αυτή, οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν νέα αίτηση αποφυλάκισης περί τα τέλη Αυγούστου.

    Υπενθυμίζεται ότι οι δύο στρατιωτικοί παραμένουν έγκλειστοι εδώ και 139 ημέρες στην Αδριανούπολη, χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής, να έχει στοιχειοθετηθεί εναντίον του σαφές κατηγορητήριο.

    Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά, η Άγκυρα και το καθεστώς Ερντογάν επιμένουν με τρόπο εμμονικό στην παράνομη κράτηση των δύο παιδιών, για λόγους καθαρά πολιτικής πίεσης απέναντι στην Ελλάδα και με δεδομένη πλέον την απαίτηση του «σουλτάνου» για την ανταλλαγή τους με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα, αμέσως μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στη γείτονα χώρα.

    Δείτε το βίντεο:



    Σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ είχε ξεκαθαρίσει προς τον Τούρκο πρόεδρο ότι η ελληνική πλευρά δεν πρόκειται να δεχθεί «παζάρια» για δύο υποθέσεις που είναι απολύτως ανόμοιες μεταξύ τους.

    Διαβάστε σχετικά:

    • Τσίπρας σε Ερντογάν: Ελευθερώστε άμεσα τους Έλληνες στρατιωτικούς - Δεν κάνω παζάρια για τους «8»

    Παράλληλα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, είχε στείλει αυστηρό μήνυμα προς την Άγκυρα να αφήσει ελεύθερους τους Κούκλατζη και Μητρετώδη, επισημαίνοντας ότι είναι απαράδεκτοι οι όποιοι συμψηφισμοί της υπόθεσής τους με την αντίστοιχη των «8».

    Διαβάστε επίσης:

    • Κουβέλης: Δεν θα μπούμε σε διαδικασία ανταλλαγής των Ελλήνων στρατιωτικών

    Ξεκάθαρο μήνυμα Κατρούγκαλου σε Τουρκία: Απελευθερώστε τους, για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις μας

    Η απόφαση - κόλαφος της τουρκικής Δικαιοσύνης έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τη συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων θα επέλθει με την απελευθέρωση των Κούκλατζη και Μητρετώδη.

    «Λυδία λίθος για την εξομάλυνση των σχέσεων της Τουρκίας με την Ευρώπη, με τη Δύση, είναι η σχέση της Τουρκίας με την Ελλάδα, και, ένα βήμα παραπέρα, προϋπόθεση για την εξομάλυνση την πλήρη, και την ομαλοποίηση των σχέσεών μας, είναι η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών», υπογράμμισε ο κ. Κατρούγκαλος σε συνέντευξή του προς το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς


    Τουρκία: Πέμπτο «όχι» στην αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
    01
    Τουρκία: Πέμπτο «όχι» στην αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών












    μις τζουλια θεατρο ηρακλειο

    πασχαλινα καλαθια πλεκτα

    Για προσπάθεια χειραγώγησης που υποκρύπτεται «πίσω από την «αγάπη» της Νέας Δημοκρατίας και του κατεστημένου των ΜΜΕ για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης», κάνουν λόγο πηγές της κυβέρνησης, που κατηγορούν τη ΝΔ και το «μιντιακό κατεστημένο» ότι εκείνοι προσπαθούν να παρέμβουν και να καλλιεργήσουν κλίμα που θα προκαταβάλει τις αποφάσεις του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες και όχι η κυβέρνηση, όπως της καταλογίζουν.


    δε μιλαμε τερζης

    ξυλοκαστρο ομαλος

    πασχαλινα καλαθια πλεκτα

    πασχαλινα καλαθια πλεκτα

    Συγκεκριμένα, οι πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ότι «από χθες έχει ξεδιπλωθεί από τη ΝΔ και ορισμένα ΜΜΕ μια απεγνωσμένη επικοινωνιακή επίθεση», η οποία «αφορά κάποια υποτιθέμενη προσπάθεια της κυβέρνησης να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης, σε ό, τι αφορά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».


    «Στην πραγματικότητα», σημειώνουν οι ίδιες πηγές, «πίσω από τα “οργισμένα” δελτία Τύπου, τις τηλεοπτικές κραυγές και τα πρόθυμα πρωτοσέλιδα, που κόπτονται για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, κρύβεται η προσπάθεια της ΝΔ και του μιντιακού κατεστημένου να δημιουργήσουν κλίμα, που θα προκαταλάβει τις αποφάσεις του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες». «Η προειδοποίηση είναι προφανής: Αν οι αποφάσεις αυτές δεν είναι αρεστές, είναι ήδη στημένο το κατηγορητήριο ότι “το ΣτΕ λειτουργεί κατευθυνόμενο από κυβερνητικές εντολές”», τονίζουν.


    «Είναι λοιπόν η Νέα Δημοκρατία και το μιντιακό κατεστημένο, που προσπαθούν να χειραγωγήσουν και να παρέμβουν. Όχι η κυβέρνηση!», υπογραμμίζουν οι κυβερνητικές πηγές. Τονίζουν ότι «αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι, πρέπει να σταματήσει» και σημειώνουν ότι «ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ, έκανε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση που συστηματικά αποκρύπτεται από τους πρόθυμους υπερασπιστές την “ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης”: Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη να πάρει τις αποφάσεις της και η κυβέρνηση θα την σεβαστεί απολύτως». «Αν λοιπόν η Νέα Δημοκρατία αγωνιά για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, ας δηλώσει το ίδιο ακριβώς, για να είμαστε όλοι συνεννοημένοι», τονίζουν.


    Στο ίδιο πλαίσιο, οι κυβερνητικές πηγές παραθέτουν αναφορές του προέδρου της ΝΔ, πηγών του κόμματος και εξεχόντων στελεχών του αναφορικά με το ζήτημα, και καλούν τη ΝΔ «για την οικονομία της συζήτησης» να ξεκαθαρίσει αν οι παρακάτω τοποθετήσεις συνιστούν παρέμβαση στην Δικαιοσύνη ή όχι:



    «Σε κάθε περίπτωση ο νόμος αυτός, όπως εκτιμούμε, θα κριθεί αντισυνταγματικός από το ΣτΕ, γιατί αυτό θα συνέβαινε σε κάθε κανονική ευρωπαϊκή χώρα». («Πηγή» της Νέας Δημοκρατίας, ΑΠΕ 8/9/2016)




    «Θα περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η απόφαση θα έρθει και θα επιβεβαιώσει, κατά την άποψή μας το παράνομο της όλης κατάστασης που υπάρχει σήμερα.» Ντόρα Μπακογιάννη Real FM 5/9/2016



    Και βεβαίως:



    «Αφήστε να δούμε καταρχάς, γιατί δική μου εκτίμηση είναι, κύριε Παπαχελά, ότι ο νόμος αυτός δεν πρόκειται να σταθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Οποιοσδήποτε διαβάζει το Σύνταγμα καταλαβαίνει ακριβώς τι λέει ο συνταγματικός νόμος» Κυριάκος Μητσοτάκης Σκάι 13/9/2016




    «Ευελπιστούμε», αναφέρουν οι πηγές της κυβέρνησης, «σε κάποια σοβαρή απάντηση και όχι στο παιδαριώδες (για να μην πούμε κάτι περισσότερο) επιχείρημα που διατύπωσε σήμερα ο κ. Κουμουτσάκος, ότι οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού είναι πιο «βαρύνουσες» από αυτές του Προέδρου της ΝΔ, «λόγω θεσμικής θέσης»!!».


    ΝΔ: Ωμή παρέμβαση Τσίπρα στο έργο της Δικαιοσύνης


    Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ, που απαντώντας σε διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, τονίζει πως «στις δημοκρατικές χώρες, ισχύει η απόλυτη διάκριση των εξουσιών, Εκτελεστικής, Νομοθετικής, Δικαστικής», επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύσει στην Ελλάδα, καθώς «εδώ, ο επικεφαλής της Εκτελεστικής εξουσίας – ο πρωθυπουργός – θέλει να υπαγορεύει στη Δικαστική εξουσία τις αποφάσεις που τον βολεύουν».


    Η ΝΔ υπογραμμίζει πως απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά από το ΣτΕ, ο κ. Τσίπρας, παρεμβαίνοντας ωμά, κυνικά και απαράδεκτα στο έργο της Δικαιοσύνης, είπε κατά λέξη: «Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν δίνω ούτε μια πιθανότητα». «Τελικά, αυτός είναι ο κ. Τσίπρας. Η μεταλλαγμένη έκδοση του κ. Πολάκη», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



    Για στοχοποίηση μιλά ο Παππάς


    2389550


    Νίκος Παππάς, φωτογραφία αρχείου/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI


    Για στοχοποίηση έκανε λόγο ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, αναφερόμενος στα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπό του, σχολιάζοντας ότι «κάνουν τακτικό λάθος όσοι προχωρούν σε προσωπικές επιθέσεις, νομίζοντας ότι οι πολιτικές μας είναι προσωπικές και θα αλλάξουν αν έλθει κάποιος άλλος».


    Σχολιάζοντας τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της απασχόλησης, ο κ. Παππάς επανέλαβε ότι πρόκειται για προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας και θύμισε ότι η Νέα Δημοκρατία υποσχόταν το 2015 δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο, ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα και «γκρίνιαζε» για το όριο των 400 εργαζόμενων στα κανάλια, που προωθούσε ο νέος νόμος. «Έρχεται τώρα και λέει ότι η δική μας πολιτική θα έχει ως αποτέλεσμα απολύσεις και ανεργία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.


    «Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι δημοσιογράφοι αντί να ασκούν το λειτούργημά τους, υπερασπίζονται τα συμφέροντα της εργοδοσίας, είναι δικαίωμά τους, είναι κατανοητό, αλλά οι εργαζόμενοι σε κάθε σταθμό, θα πρέπει να κοιτάξουν στα μάτια τις ιδιοκτησίες τους, τους εργοδότες τους», είπε ο κ. Παππάς.


    Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε επίσης και στη διαδικασία που ξεκινά το επόμενο διάστημα για τις περιφερειακές άδειες, με το υπουργείο Υποδομών να επικαιροποιεί το χάρτη των συχνοτήτων, πριν ακολουθήσουν οι μελέτες για τον αριθμό των αδειών ανά περιφέρεια. «Ελπίζουμε να συγκροτηθεί το ΕΣΡ για την διαδικασία της αδειοδότησης», είπε.


    Κρέτσος: Αστεία πράγματα τα περί νέας διαπλοκής


    «Αστεία πράγματα» χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί «νέας διαπλοκής» στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, με αφορμή τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.


    2582923


    Λευτέρης Κρέτσος, φωτογραφεία αρχείου/EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ



    πασχαλινα καλαθια πλεκτα

    καδμου 17 αθηνα

    καδμου 17 αθηνα
    καδμου 17 αθηνα
    Αγρίνιο: Συνταξιούχος με προβλήματα υγείας μετέτρεψε σε σπίτι το αυτοκίνητο του

    Σοκάρει και συγκινεί η ιστορία ενός 65χρονου συνταξιούχου, που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Συνείδηση».


    τι μπορω να δω στο νυμφαιο

    καδμου 17 αθηνα

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, εδώ και περίπου τρεις μήνες, ο 65χρονος έχει μετατρέψει το αυτοκίνητό του σε σπίτι, αφού αναγκάστηκε να φύγει από το «δανεικό» σπίτι που ζούσε επί χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Το σπίτι του υπέστη σοβαρές ζημιές, καθώς η πλάκα υποχώρησε με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί οπή κάτι που δυσκολεύει και καθιστά απαγορευτική τη διαμονή του. Η πενιχρή σύνταξη που λαμβάνει δεν αρκεί για να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

    Σημειώνεται ότι ο συνταξιούχος, αντιμετωπίζει παράλληλα προβλήματα υγείας που του έχουν δημιουργήσει κινητικά προβλήματα με αποτέλεσμα να αδυνατεί να μετακινηθεί.

    Όπως αναφέρει το sinidisi.gr, πρόκειται για μία ιστορία που θα πρέπει να κινητοποιήσει τους αρμόδιους τοπικούς φορείς και ιδιαίτερα την πρόνοια καθώς δεν τιμά κανέναν, να βρίσκεται ένας άστεγος σε τέτοια κατάσταση στο κέντρο της πόλης.

    Υπενθυμίζεται ότι, εκκρεμεί η δημιουργία της δομής στέγης αστέγων στο Αγρίνιο, που όπως έχει γίνει εδώ και περίπου ένα χρόνο γνωστό, ο Δήμος Αγρινίου έχει εξασφαλίσει. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στην τελική ευθεία ως προς την εξεύρεση του χώρου όπου θα φιλοξενούνται οι άστεγοι της περιοχής…


    Αγρίνιο: Συνταξιούχος με προβλήματα υγείας μετέτρεψε σε σπίτι το αυτοκίνητο του
    01
    Αγρίνιο: Συνταξιούχος με προβλήματα υγείας μετέτρεψε σε σπίτι το αυτοκίνητο του












    ξαφνικο τρεμουλο σκυλου